13 pași pentru un Crăciun fericit la anul – Napoleon Hill și pașii spre succes

Îți doresc un Crăciun fericit și zile minunate de relaxare și încărcare a bateriilor pentru anul ce urmează.

Totuși, știu că pentru multă lume, nu este un Crăciun fericit. Știu asta pentru că și pentru mine, până la 25 de ani, perioada de Crăciun și anul nou era o perioadă care îmi trezea stări de nervozitate, supărare, necaz.

Acum îmi dau seama că nu Crăciunul era de vină ci liniștea care mă obliga să mă uit la mine și la viața mea, la lipsurile mele și să mă văd într-o oglindă, cu toate slăbiciunile.

Am decis într-o zi să îmi schimb întreaga viață indiferent de ce va fi nevoie să fac.

Și am citit o carte.

În video-ul de mai jos vei vedea despre ce este vorba.

 

Urmărește postările noi de pe blog pentru că vor urma materiale video cu fiecare pas al succesului din cartea lui Napoleon Hill, așa cum l-am experimentat eu.

Scopul acestor materiale este să îți facă un Crăciun fericit la anul sau unul și mai fericit, depinde de situația în care te găsești acum.

Lasă-mi te rog părerile tale în secțiunea de comentarii.

Per aspera ad astra

Pera Novacovici

Distribuie daca ti-a placut:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Profită de resursele de dezvoltare personală pe care le-am pregătit timp de 10 ani!

ARTICOLE SIMILARE

37 de răspunsuri

  1. Craciun fericit! Eu tocmai am primit de la Mosul cartea lui Napoleon Hill! De abia astept sa o citesc si sa urmaresc in paralel postarile de pe blog. Multumesc pentru surpriza!

  2. CRACIUN FERICIT PERA!
    Fie ca anul 2014 sa fie infinit mai bun in ceea ce priveste atat schimbarile din viata ta cat si cele aduse de noi in viata noastra.
    Multumim pentru munca depusa!

  3. Craciun fericit Pera multumesc pentru email si multumesc pentru tot ce neai impartasit ma regasesc in acele situatii care erai tu candva 🙂 si sper sami placa si mie craciunul anul viitor sper

  4. Craciun Fericit Pera! iti multumesc pentru tot ce faci pentru noi! nu stiu daca iti imaginezi cat ne ajuti sa ne schimbam viata (in bine)!!!

  5. Multumesc mult pentru ceea ce faceti. Crăciun Fericit și vouă. În anul 2014 voi munci și mai mult. Ca un cal, căci e anul calului și cine muncește pentru visele sale va reuși. La Mulți Ani!

  6. Tare buna idee, Pera, abia astept sa vad abordarea ta la cartea lui Napoleon Hill… din ce am citit pana acum din cartea asta, mie mi s-a parut ca banii sunt obiectivul principal. Sper sa vad un alt punct de vedere, iar pana atunci,
    „La multi ani!” si spor la scris 🙂

  7. Multumesc Pera! Am ratat ocazia de a va ura de Craciun cele cuvenite. O fac acum, inca ne aflam in perioada Sarbatorilor, dorindu-va multa sanatate, bucurie, indeplinirea tuturor viselor! Dumnezeu sa va insoteasca pasii pe aleea vietii!
    La multi ani!

  8. ceea ce ma impinge sa actionez este frica de irosire a vietii, de irosire a talentelor, dar si suferinta, bineinteles. Un video real, plin de adevar si pasiune. Multumesc pt asta! Sarbatori cu bine si multa bucurie si putere!

  9. Craciunul fara ” semnificatie religioasa” nu este Craciun. Atmosfera de sarbatoare, colindele, primirea colindatorilor cu inima deschisa, daruind din putinul pe care il are fiecare, daruind cate putin si celor ce nu au, copilasii cu vocile lor subtiri vestind Nasterea Domnului ( am fetita langa mine care ma colinda… are 2 ani jumatate si canta colinde) asta conteaza cel mai mult. Nu e o Sarbatoare a pantecelui. Bineinteles ca toata lumea isi doreste sa aiba mese imbelsugate, sa ai cu ce servi colindatorii, dar tocmai aceasta dragoste e data din belsug prin Nasterea celui ce este Dragoste, Iisus Hristos, Mantuitorul. Pacat ca aceasta Sarbatoare s-a transformat intr-una in care tinerii doar petrec in cluburi, petreceri fel de fel, fara sa inteleaga ca adevarata bucurie o simti atunci cand Il simti pe Hristos nascandu-se in sufletul fiecaruia. Aceasta e adevarata Bucurie. Asta inseamna sa ai un Craciun fericit, nu lucrurile materiale pe care le ai batandu-te cu pumnul in piept cand te uiti in ograda vecinului. Frumoase au mai fost aceste sarbatori pentru ca ne-am colindat prietenii vechi, noi intre noi, si s-au adunat copiii nostri colindand si jucandu-se impreuna. Cred ca asta a contat mai mult decat masa imbelsugata si cadourile din belsug.

Lasă un răspuns

PERA NOVACOVICI

Sunt psiholog și scriitor, dar expertiza mea cea mai importantă este că am învățat și experimentat tot ce mi s-a părut mai dificil.

Niciun obstacol nu a fost prea mare ca să-l încerc, și nu ar trebui să fie nici pentru tine.

SUNTEM DUSI PE UN DRUM GRESIT O VIATA INTREAGA

Dezvolta-ti personalitatea pentru a reusi in felul tau.

CATEGORII

Mulțumesc că te-ai abonat!

Verifică inboxul, te așteaptă primele materiale acolo.