2016 anul comunitatii – si cum o facem ca la carte de Black Friday

”Ceea ce ne dorim acum este o apropiere mai puternica si  o mai buna intelegere intre indivizi si comunitatile de pe intreg pamantul. Ne dorim eliminarea egoismului si a mandriei care reprezinta permanent un pericol si care pot arunca oricand omenirea intr-o lupta permanenta si la reaparitia barbarismului.

Pacea poate sa apara doar ca si o consecinta naturala a iluminarii oamenilor, cate unul odata” – Nikola Tesla

La sfarsitul anului 2015 faceam o promisiune: 2016 va fi anul comunitatii mai mult decat oricand in cei 11 ani de Personalitate alfa.

2016 a fost si este in continuare anul comunitatii. Am calatorit prin tara de mai multe ori si am intalnit mii de oameni motivati si determinati sa faca ceva cu vietile lor.

Am vorbit in fata a mii de oameni la seminariile gratuite din turneul despre descoperirea vocatiei:

 

Am lucrat cate 8-10 ore pe zi la workshop-ul de vocatie:

Am lansat scoala alfa in Timisoara, proiect-pilot, iar acum in 4 orase din tara, iar asta inseamna ca tot mai mult, comunitatea alfa interactioneaza live, iar sustinerea pe care ne-o oferim unii altora este tot mai mare si mai profunda.

 
Am observat oameni stand la coada la standul cu produse si vorbind despre nevoile lor.

Mai mult, am observat ca mai mult de jumatate din oamenii din salile de conferinte sunt de mai putin de un an in tribul Alfa si foarte multi inca nu stiu care este viziunea noastra completa despre cum ne putem face vietile mai bune si apoi cum putem face lumea in care traim un loc mai bun.

Am vazut diversitatea nevoilor comunitatii si stiu ca ceea ce impinge la schimbare cel mai des este SUFERINTA.

Iar suferinta are mai multe niveluri prin care se manifesta. Intrebarea e care e gradul de suferinta necesar in viata ta pentru ca sa te mobiliezi si sa treci la actiune?

Mi s-a confirmat inca o data ca fiecare incepe din punctul lui/ei de plecare, si asta inseamna ca are nevoie de altfel de resurse.

Black friday fara batai de cap de la curier

Din acest motiv am decis sa organizez primul black friday din viata mea, in care vreau sa ofer acces la cele mai valoroase produse Personalitate Alfa la preturi dintre cele mai accesibile. Astfel, fiecare va putea sa aleaga in functie de ce are nevoie, la preturi foarte bune.

Insa inainte de a incepe promotia, care va dura exact 4 zile, am observat o problema cu care si eu personal m-am confruntat.

In perioada Black Friday, curierii sunt blocati, inzapeziti, coplesiti, innebuniti de numarul urias de comenzi si se intampla ca unele comenzi sa intarzie cate 2-3 saptamani. ( poate ai patit si tu ceva asemanator)

De aceea, am decis sa facem aceasta promotie mai repede decat e data oficiala ca sa fim siguri ca toate cartile pot ajunge in timp util.

Intrebarea care poate iti sta acum in minte este: ” Cu ce sa incep din toate cartile si produsele comunitatii Alfa? Sunt 9 carti, 4 cursuri online, 6 CD-uri cu materiale audio, care sunt cele mai potrivite pentru mine acum?”

Ei bine, in urmatoarele zile voi explica exact intreaga harta a produselor Personalitate alfa si iti vei putea da seama exact de ce anume ai nevoie insa ca sa fim siguri ca potrivim lucrurile, ai putea sa imi dai un mesaj chiar acum, un reply la acest email, si sa imi spui care este suferinta mare si urgenta pe care ai vrea sa o rezolvi chiar acum, in urmatoarele 3-6 luni si astfel vom putea sa facem aceste zile foarte relavante pentru nevoile tale.

Ne auzim maine cu harta completa a educatiei Personalitate alfa.

Per aspera ad astra
Pera Novacovici

P.S. Tocmai am primit materialul video de la speech-ul despre vocatie de la Bucuresti, unde au fost in sala peste 1000 de oameni. A fost un moment special in acest an pentru mine si vreau sa simti si tu energia pe care am simtit-o eu: https://youtu.be/OqDIvzv3Mmo

Distribuie daca ti-a placut:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Profită de resursele de dezvoltare personală pe care le-am pregătit timp de 10 ani!

ARTICOLE SIMILARE

6 răspunsuri

  1. Ce inseamna trib? O turma mai mica! 🙂 succes cu dresarea oilor tembele! Nu esti prost tu,ci cine pune botul la ce debitezi! 🙂 si mai da si bani,ca bonus! Traiasca psiho-teparii! la cat mai mult malai pe spinarea prostilor!

  2. Culmea! am aceleasi ginduri ca si Dragos ! Pera, te urmaresc de mult,am cumparatsi un curs de-al tau( regret si acum). Pur si simplu repeti aceleasi idei doar ca in alta forma.Am citit si foare multe comentarii la mult edin articolele tale.. Oamenii veneau cu nemultumiri concrete si nu de sloganuri auzite si ras auzite.Nu vad deloc un articul car eindeaman oamneii sa reactioneze la alti oameni care sint in fel si chip ( in sensul rau) Vorbesti mult de acae intoarcere sper interior..pina cind oamenii ajung sa nu mai stie de cine sa asculte.Sint situatii si situatii d eviata, probleme si probleme..un barbat este diferit de o femeie, depinde de fiecare cit de mult a suferit.Cind sufernta devine extrema , depresia se instaleaza. Si aici rolul tau nu mai prea poate fii..Intra-devar tu continui sa-t vinzi produsele cu suces insa buzanarele celor care cumpara ramin goale..iar cartile sau cursurile ramin undeva pe un ragt sau in computer. Aparent vrei binele oamenilor ..in realitate doresti doar bunastarea ta. Este parerea mea si cred in continuar ein ea.
    Din pacate oemenii vor plati pretul biletelor de intrare sau al cartilor etc..dar nu vad o rezolvare..deloc.
    Poate mai sint si exceptii insa ma indoiesc.

  3. Buna! Am si eu o problema. Am 15 ani, sunt pasionata de dezvoltare personala,de fapt toată viața mea a fost o dezvoltare personală. De mică îmi place să îmi pun întrebări și să răspund ,să fac experimente,nu de alea chimice. (pe mine însuși (,nu pe șobolani.)Stiu ca sunt intr-o continuă dezvoltare si ca adolescent e perioada dezvoltării atât fizice cat și mental.Ideea e ca m-am schimbat foarte mult de când am început să te citesc deși unele chestii le mai știam și eu.Am înțeles unde fac greșeli și le-am remediat ,nu mai sunt negativista,iar acum obstacol nu mai e în vocabular. Acum vreau să-ți cumpăr toate cărțile și să le devorez ,să pap fiecare cuvânt .Nu mai vreau sa fiu o persoană mediocră. Pentru că mi -am dat seama că oamenii mediocrii sunt un pic mai buni decât aia care nu fac nimic.Acum muncesc fie nu. Numai mediocru să nu fiu! Vreau sa fiu foarte dezvoltat pe toate planurile numai că o întrebare nu îmi dă pace. Daca toate aceste lucruri o să fie în Zadar? Nu vreau ,dar dacă ??!
    Hai să ajungem si la problema. Am citit odată ca schizofrenie e a treia boala cea mai grea. A da după încă două … Hai ca acum am chef de glume.Deci tatăl meu e bolnav schizofrenic.Mama mea e alcolista.Nimic rău până aci. Ideea e ca si nu ma mai repet. Nu vreau să îmi investesc timpul ,energia visele ,Banii pe ceva ce nu o să fiu.Adica nu vreau să ajung la un anumit nivel iar eu să mă pierd pentru o anumită boala. Nu vreau să fiu schizofrenica dar dacă la un anumit moment o să fiu o să îi spun bine ai venit si o iubesc pentru că face parte din mine. Nu neapărat că îmi pare rău că m-am dezvoltat,pentru că acesta e cel mai important lucru de pe pământ doar că cu timpul investit în mine,puteam să investesc în ceva,in cineva ,să ajut. Întrebarea este sa ma opresc acum din explorat,sa îmi investesc timpul în altceva sau să continui? Mi-e oricum îmi face plăcere pentru că toată viața mea înseamnă dezvoltare personala.Eu as mai scrie da nu vreau să plictisesc. La mai bine! Per aspera ad Astra.

  4. Have you ever thought about publishing an e-book or writing on other blogs? I have a blog based upon on the same topics you discuss and would love to have you share some stories/information. I know my visitors would enjoy your work. If you’re even remotely interested, feel free to send me an e-mail.

  5. I have been exploring for a bit for any high-quality articles or blog posts on this sort of area . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this website. Reading this info So i am happy to convey that I’ve an incredibly good uncanny feeling I discovered exactly what I needed. I most certainly will make sure to don’t forget this website and give it a look regularly.

Lasă un răspuns

PERA NOVACOVICI

Sunt psiholog și scriitor, dar expertiza mea cea mai importantă este că am învățat și experimentat tot ce mi s-a părut mai dificil.

Niciun obstacol nu a fost prea mare ca să-l încerc, și nu ar trebui să fie nici pentru tine.

SUNTEM DUSI PE UN DRUM GRESIT O VIATA INTREAGA

Dezvolta-ti personalitatea pentru a reusi in felul tau.

CATEGORII

Mulțumesc că te-ai abonat!

Verifică inboxul, te așteaptă primele materiale acolo.