30 de pasi concreti pentru a-ti schimba tot stilul de viata

 

..

Distribuie daca ti-a placut:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Profită de resursele de dezvoltare personală pe care le-am pregătit timp de 10 ani!

ARTICOLE SIMILARE

12 răspunsuri

  1. buna Pera…vorbiti f frumos si tu si Andrea…acum am si eu nevoie de putin ajutor(scz ca deviez de la tema expusa)….cum putem noi femeile sa ne dam seama daca un barbat este obsedat sexual(asta e nasol rau!!) sau pur si simplu vrea doar sex?…eu de exemplu sunt cu cineva(relatie sexuala) dar sincer ma deranjeaza faptul ca nu ma simt respectata(sa inteleg eu gresit o astfel de relatie?) sau si intr-o astfel de relatie trebuie sa ma simt femeie(asa cred eu) si nu doar un vagin….placerea sa aiba inclus tot tacamul! m-ar ajuta un raspuns, si sigur suntem cateva femei aflate in asemenea situatii…in rest toate bune, si mult succes, va urmaresc cu drag!

    1. Salut
      Pai daca e relatie sexuala, asa cum si tu spui, de ce cauti mai mult? Ori e sexuala ori e relatie de cuplu. Daca e doar sexuala inseamna ca amandoi sunteti de acord.
      Daca ai alte pretentii ar trebui sa i le spui

      1. nu mi-ai spus cum putem face diferenta…nu vreau sa am o relatie de nici un fel cu un obsedat sexual….ma simt scarbita de acest gand…am mai avut relatii bazate pe sex, dar ma simteam f bine..in acest caz barbatul asta vb in continuu despre madular si vagin (ale noastre slava cerului :)) )…cand mai iesim sa bem ceva in oras, soarbe femeia (indiferent de cum arata)din priviri…oare se crede vreun Don Juan? :)) sau e doar faptul ca se simte nesigur si astfel vrea sa-mi demontreze ceva? pt ca i se pare ca nu poate detine controlul asupra mea …ha?…e adevarat ca nu discutam amanunte despre noi..ne rezumam la subiecte de job (lucru care ne leaga) si restul e sex ….te rog inca o data sa-mi raspunzi….uneori ma ingrozesc la cat de mult isi pot iubi unii organele genitale ale lor si ale tuturor :))
        iti multumesc pt timpul acordat! toate bune! …
        ps: sa-mi spuneti cand mai faceti o urmatoare excursie…vreau sa va insotesc! multa bafta mai departe!

    2. Pai poate numai de sex esti buna! Te-ai gandit la asta? Daca tu nu arati ca ai ceva al tau feminin ceva cu care te deosebesti de celelalte si mai ales daca nu-i oferi ce are nevoie ca barbat, fiindca cu siguranta nu vrea doar sex ca doar e si fiinta umana nu doar mamifer, atunci la ce te astepti?
      Bucura-te de futai daca e bun si gata! 🙂 Daca vrei mai mult invata sa stii sa oferi mai mult, iar daca vezi ca nu se merita schimba-ti barbatul. E la mintea cocosului…si a gainii.

      1. D.D.? hmmm…m-ai zguduit putin la modul de abordare…eu ma gandeam ca sunt persoane care traiesc doar pt ei…si cum e cazul barbatului despre care fac referire, s-ar putea sa nu stie ce sa faca mai mult cu o femeie….asa gandesc eu din putina experienta a mea :))…din cauza frustrarilor din trecut, a diferitelor temeri care ne incearca intr-o relatie si la toate acestea adaugate un aer de superioritate care sa mascheze slabiciunile si chiar o iubire de sine mai mare decat ar fii ea normala….ajunge o pesoana care nu stie sa respecte pe cel de langa el,(tinand cont ca la 35 ani ai sai cea mai lunga relatie a lui a foat de un an)…deci poate sunt eu buna doar de sex si nu par interesanta ..dar restul? or fii fost toate de cea mai joasa speta, nepotrivite pt un asemeneea mascul :)) ??…ma intreb eu….

        1. poate ca te-ai plictisit tu insuti de o relatie bazata pe sex si vrei ceva mai mult si vezi acu faptul ca o relatie de fuck buddy e pentru a face sex, nu pentru a impartasi nu stiu ce sentimente, romantism si dastea.
          iti sugerez sa iei o pauza de la aceasta relatie, gaseste pe cineva cu care sa ai o relatie de cuplu si vezi daca e mai bine asa sau nu

        2. Respecta-te si lumea te va respecta. Singura sansa este comunicarea asertiva si nu asteptarea in speranta ca celalalt,care evident nu este o persoana empatica, va deveni Mama Omida si-ti va ghici gandurile.Va avea efect daca intradevar este bine intentionat in ceeace priveste relatia voastra. Adevarat ca uneori asemenea comportament poate ascunda lipsa de siguranta pe care o compenseaza cu ce considera el ca l-a dotat natura mai bine. Performanta de 1 an pentru cea mai lunga relatie spune multe in aceasta privinta si a continua in conditiile acestea relatia, a generat acest conflict mocnit cu propria stima de sine.

  2. Prezentarea este extrem de confuza si incoerenta. Trebuia sa structurati altfel:
    Prima data trebuie sa vorbiti despre context si apoi despre program.
    La final trebuie sa prezentati platforma software, ca si o solutie!

  3. Exista un motiv pentru care Pera a notat Vocatia ca fiind inaintea relatiei.
    Eu consider ca senzatia de fericire si implinire in viata, provine din interior, nu din exterior. Daca o persoana considera ca are nevoie de o relatie faina pentru a putea simti fericire, si considera ca acea persoana (exterioara) ii va aduce fericirea, atunci, ar trebui sa tina cont de 2 lucruri:
    1. in momentul cand pui responsabilitatea pentru propria fericire, asupra altei persoane, atunci nu mai poti sa iti controlezi fericirea, si totul depinde de cealalta persoana
    2. daca o persoana se asteapta ca altcineva sa ii aduca fericirea, si in viata sa, de zi cu zi, nu simte implinire si fericire, ..nu se trezeste plin de entuziasm si pasiune, si nu se duce la culcare cu un sentiment de implinire … atunci de ce ALEGE sa isi creeze o asemenea viata?
    Oare cum s-ar simti daca si-ar si-ar urma vocatia in fiecare zi?

  4. Nu ati inteles nimic …se vede ca sunteti barbati :))…mei!! eu nu vreau romantisme alea alea…nu vreau ceva serios de la cineva pe care il consider nepotrivit pt mine inca de la inceput….e un barbat ok si vroiam doar sa ne simtim bine…dar pt Dumnezeu nu se pot discuta lucruri normale decat referiri aiurite legat de cuvantul sex, in afara contactului in sine?…toti dintre voi ati ramas concentrati pe cuvantul "sex" si ati dat raspunsuri nefolositoare…oricum multam fain! numai bine, tuturor!

  5. Oh omg,pacat doamna cu numele rosa ca jigniti acest nume frumos ce inseamna trandafir caracterul dumneavoastra nu se potriveste cu acest nume frumos rosa nu sunteti de trandafiri schimbati-va numele.

Lasă un răspuns

PERA NOVACOVICI

Sunt psiholog și scriitor, dar expertiza mea cea mai importantă este că am învățat și experimentat tot ce mi s-a părut mai dificil.

Niciun obstacol nu a fost prea mare ca să-l încerc, și nu ar trebui să fie nici pentru tine.

SUNTEM DUSI PE UN DRUM GRESIT O VIATA INTREAGA

Dezvolta-ti personalitatea pentru a reusi in felul tau.

CATEGORII

Mulțumesc că te-ai abonat!

Verifică inboxul, te așteaptă primele materiale acolo.