Bootcamp 7 Personalitate alfa in Slovacia – poze si filme


Acest prim video ne-a distrat la maxim pe drumul de intoarcere. E prea fain ca sa nu il postez insa contine vreo 2 injuraturi mari si late. Pentru cei mai sensibili imi cer scuze insa nu puteam sa iau din farmecul acestei improvizatii.

O scurta secventa de la rafting.

Ca sa vezi cum se vedea actiunea pe rau din punct de vedere al omului din barca, watch this:

Jocul cu folia si mingea de tenis:

Un joc care creste tensiunea de fiecare data: Impulsul

gallery

 

 

 

 

 

Distribuie daca ti-a placut:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Profită de resursele de dezvoltare personală pe care le-am pregătit timp de 10 ani!

ARTICOLE SIMILARE

14 răspunsuri

  1. Bootcamp-ul ideal? Definit in cateva cuvinte ar fi cam asa : O echipa de profesionisti de la care sa invatam o gramada de lucruri noi; un program bine stabilit, cu tot felul de activitati interesante (in special cele care activeaza spiritul de echipa); o locatie inedita, cu multa natura si liniste; un grup de persoane dispuse sa invete cat mai multe lucruri si sa lege prietenii; si, bineinteles, multa, multa distractie si voie buna.
    Mai are rost sa spun ca descrierea se potriveste bootcamp-ului din Slovacia? Nu e lauda, e PURUL ADEVAR 😀 Chiar sunteti unul din cele mai bune lucruri care mi s-a intamplat in viata!! N-am sa regret niciodata ca am luat decizia de a ma alatura voua! Abia astept urmatoarele bootcamp-uri 😀 Si sfatuiesc pe toata lumea sa vina 😀 :*

  2. Din perspectiva mea,bootcamp-ul ideal se organizeaza intr-un loc pe placul tuturor,pentru ca la o astfel de distractie conteaza parerea fiecarui participant in parte.
    In viitoru apropiat,cand o sa am posibilitatea financiara pentru un astfel de bootcamp,vin cu inima deschisa si pregatit de distractie deoarece stiu ca voi gasi oameni sociabili,bine dispusi si gata sa treaca prin experiente noi.
    Saitu personalitatealfa ma ajutat foarte mult sa progresez in multe domenii ale vietii mele iar prin aceasta cale tin sa va multumesc,faceti o treaba nemaipomenita iar in viitoru apropiat vreau sa dau si eu o mana de ajutor.
    Deocadmata sunt jos,abia am terminat liceul dar o sa ajung unde vreau eu.

  3. E pentru prima oara cand aud de notiunea de "bootcamp", insa filmuletele si imaginile de mai sus spun mai multe decat "o mie de cuvinte", vorba proverbului. Este greu de definit "bootcamp-ul ideal", care sa se incadreze preferintelor unor personalitati intr-atat de diversificate cat numarul de participanti. Totusi, daca ar fi sa-l descriu pe cel potrivit mie, ar fi un mix de: mult verde, liniste, deschidere sufleteasca si voie buna…simiar cu ce ati trait voi in urma cu trei saptamani.Ideea este minunata. Felicitari!

  4. Hello there,
    mi-e un dor de Slovacia de nu mai pot , eu unul as vrea un bootcamp care sa se tina undeva la munte intr-un loc cu multa iarba numai buna de cosit si cu training intensiv pe tema "cum sa dai randament la cosa, dezlantuie cosasul din tine ".
    Acum sa trecem la lucruri mai serioase , dupa parerea mea un bootcamp alfa se tine intr-o zona linistita , in natura , cu un peisaj spectaculos , la munte clar , intr-o cabana super departe de stresul orasului si cu postibilitati de outdoor activity. Traineri tari ca cei din Slovacia 😀 dar combinate training-urile cu activitatile de recreere si team-building-urile, in sensul ca sa nu fie training de dimineata pana seara si sa nu apuci sa asimilezi informatiile . ideal e 50-50.
    Programul ar fi cam asa :
    ziua 1: plecarea , pe autocar jucam impuls ca sa treaca timpul mai repede. seara ajungem ne cazam facem un debate pe tema bootcampului si la somn .
    ziua 2 :
    mic dejun
    excursie pe munte, un Everest ceva usor acolo de incalzire ,
    pranz
    Training cu pauze din ora in ora tinut de Andreea "cum sa nu mai fiu o Pitzy"
    1 ora timp liber
    cina
    Drink-building pana tarziu la care jucam boltz si mima pe cuvinte nasoale
    ziua 3
    mic dejun
    din nou trainingcu Pera : "46 de lucruri esentiale in lupta cu burtica"
    si Bogdan "Cum sa inlocuiesti cele 46 de lucruri spuse de pera cu doar 2 corzi elastice"
    pranz
    outdoor activity gen bungee jumping sau parapanta
    cina
    Training Sarbu: "Cum sa dai groapa la 2 sticle de palinca si sa nu te faci lemn"
    ziua 4 :
    Mic dejun
    training Florina: "Cum sa vorbesti peste 3400 de cuvinte pe minut si totusi sa te inteleaga ceilalti"
    pranz
    Marius: "Cuma sa te lasi de fumat in 3 pasi ? descurca-te … !"
    Team-building/rafting etc.
    cina
    Drink-building hardcore ca doar ii ultima seara la foc de tabara
    ziua 5:
    mic dejun
    Feedback
    photo session
    si plecarea
    Cam asa ar fi un bootcamp ideal , bineinteles ca temele training-urilor pot fi modificate de catre trainer dupa plac 😀 lasand la o parte gloumele asa ar fi un trainig tare , dupa mine. si cam asa a fost in Slovacia.
    De abia il astept pe urmatorul
    va salut
    borsh

  5. Distractiv, meritati aplauze! :D…As veni oricand la orice bootcamp organizat de voi, insa cel mai motivat as fi daca in asa ceva ar fi implicati adevaratii Gigi Becali, Corneliu Vadim Tudor, Mircea Badea si in fiecare seara sa ne cante formatia Iris…ha ha…asta da idee imposibil de pus in aplicatie :)). Mult succes baietii !

  6. Parerea mea ii ca nu exista un bootcamp ,,ideal" , toti suntem diferiti si ne place altceva.
    Pana acuma nu am fost la nici un bootcamp asa ca nu stiu cum ar fi un bootcamp ideal dar din poze si filme cred ca ai reusit sa te apropi de un bootcamp ideal , cel putin asta ii parerea mea.Dupa mine un bootcamp ideal ii sa faci ceva ce nu faci in fiecare zi , ceva nou si interesant.

  7. Pera deja incepi sa ma enervezi.
    Nu mai vreau sa fi omul din spatele camerelor, ci sa intri in cadru ca sa fi complet. Vreau sincer sa asociez articolele tale si tot ceea ce ai facut pana acum cu fizionomia ta si si tot ce tine de tine. Sper ca data viitoare cand mai rulezi clipuri din bootcamp sa fi si tu in filmare printre cei care fac glume si jocuri hazlii.
    Referitor la bootcampul ideal vreau sa fie ceva imprevizibil, haotic, neorganizat, original si educativ. As vrea sa fie cat mai centrat pe indivizi, luati fiecare in parte pentru o mai buna socializare si descoperire de sine. Un bootcamp in care sa crestem spiritual si sa inlaturam inhibitiile ca sa scoatem cat mai in relief, potentialul nostru creativ despre care tot vorbesti.

  8. Bootcamp ideeala?
    Cred ca al fost cel din Slovacia, la care nu am avut posibilitatea sa particip. Mi-ar place undeva la munte unde este liniste, nu intr-o statiune de la munte populata. Sper ca pot participa la urmatorul bootcamp, undeva la sfirsitul verii inceput de toamna. Toamna este frumoasa la munte.
    Am vazut toate pozele voastre si cele de pe facebook. Sunt minunate.

  9. O parere personala si care ar trebui incercata ar fi sa organizezi un bootcamp undeva in centrul tarii/ sau pe regiuni, fa un sondaj cu cati ar participa in diferite regiuni ale tarii, un vot cu cateva locatii, cu activitati desfasurate,etc. In ceea ce privesc activitatile desfasurate-fara repros, si orienteaza-te spre activitati de genul rafting, scufundari, drumetii montane, sporturi ceva mai extreme, care creste increderea in fiecare.

  10. sa fie o combinatie intre vacanta si cea mai misto scoala,sa interactionez cu oameni care sa ma inspire prin personalitatea si succesul lor, sa ma distrez intr-un mod inteligent si sa vad diferenta dupa bootcamp.sa ma simt o alta persoana, a new upgraded me! mi-ar placea sa fie tot in afara tarii intr-un loc cu soare si multe piscine si palmieri. bootcampul ideal ar fi un punct de referinta in istoria mea peronala, ar fi viata inainte de bootcamp si viata dupa bootcamp

  11. Imi pare atit de rau ca nu am avut posibilitatea sa fiu cu voi in acest bootcamp minunat…:(( Suta la suta fac tot posibilul sa ajung la urmatorul!!!
    Well,nu am fost niciodata la un bootcamp,dar imi inchipui ca:
    1. Bootcampul se va desfasura undeva in cadrul naturii:munti cu riuri de dorit:)
    O mare importanta are in ce anotimp se va desfasura caci aceasta va dicta genul de sporturi pe care le vom practica
    daca e iarna atunci:snowkayaking,ski,snowboarding, snowkiting atit de iubita sanie tot nu trebuie uitata:)
    Toamna ofera si ea o varietate superba de sporturi :mounting bike(cred ca nu as ezita sa incerc acest gen de sport)parapanta,tiroliana,rapel rafting(cei care au fost la precedentele bootcampuri sint norocosi,au trait deja senzatiile tari),canyoning s.a.m.d.
    Cred ca trebuie sa fie prezente atit sporturi in echipa(dezvolta abilitati de comunicare,socializare) cit si cele"individuale"(te bazezi pe propriile forte)
    Esentialul insa nu e atit ce fel de sporturi extreme se va practica ci faptul ca ele te determina sa iesi din zona ta de comfort:)) sa nu mai stii ce te asteapta dupa colt,e o sfidare a limitelor proprii .Si aceste incercari sint esentiale pentru cei de doresc sa devina personalitate alfa:)
    Ei bine dupa atita efort fizic ar trebui si ceva odihna:))Presupun ca ar fi superb daca serile le-am petrece in jurul unui foc cu multa muzica si voie buna.nu ar strica vreo plimbare nocturna prin locuri linistite,ca malul unui lac sau in cimpie:)dar iarasi depinde de anotimp.daca ar fi iarna cred ca e focul unui camin ni-ar inmuia osicioarele de minune:)
    La capitolul odihna c-am ati,tnu prea am fantezie bogata:or bootcampul p/u mine ar rerezenta mai mult activitate decit odihna:))
    Acuma revin la cel mai important:la faptul ca trebuie sa si invat ceva la bootcamp,deci voi trece la punctul meu de viziune asupra seminarelor,partii indoor..
    Tema bootcampului poate sa fie oricare:dezvoltarea intelegentei emotionale,increderea in sine,motivatia,comunicarea.. caci oricum ai tot tmpul de invatat ceva in oricare din aceste domenii…Personal ma intereseaza cel mai mult descoperirea vocatiei proprii,dar ma rog,bootcampul nu se face numai p/u o singura persoana:)
    As dori sa fie prezent cit lucru individual atit si in echipa caci asta ar da posibilitatea celor care prefera sa gaseasca solutii singuri sa isi adune gindurile si sa ia decizii iar celor ce le place lucrul in echipa sa se manifeste…
    Ar fi bine sa se tina cont si de modul in care fiecare peecepe informatia:S sau R:)) Nu ar fi rau ca inainte de a se desfasura bootcampul in sine sa organizati un fel de testare a celor ce vor participa ca sa stiti ce tip de personalitate este fiecare participant:))Sper sa fie multi invitati,diverse personalitati care ni-ar povesti despre succesele lor si care ar impartasi cu noi experienta lor
    Cam asa imi imaginez eu un bootcamp ideal:)A da,era sa uit:la bootcamp o sa port cu mare mindrie un tricou cu inscriptia "Personalitate Alfa" pe el 😀

  12. am descarcat pdf-urile tale arts seductiei,descopera-ti vocatia si puterea ta interioara sunt f interesante si as mai dori sa mai pui ceva pdf ca sunt f bune pentru a invata

Lasă un răspuns

PERA NOVACOVICI

Sunt psiholog și scriitor, dar expertiza mea cea mai importantă este că am învățat și experimentat tot ce mi s-a părut mai dificil.

Niciun obstacol nu a fost prea mare ca să-l încerc, și nu ar trebui să fie nici pentru tine.

SUNTEM DUSI PE UN DRUM GRESIT O VIATA INTREAGA

Dezvolta-ti personalitatea pentru a reusi in felul tau.

CATEGORII

Mulțumesc că te-ai abonat!

Verifică inboxul, te așteaptă primele materiale acolo.