Comanda cartea Personalitate Alfa

Vreau să începem cu câteva întrebări. Te rog să te relaxezi şi să te aşezi confortabil. Încearcă să răspunzi cu maximă sinceritate la următoarele întrebări:

 • Cum stai din punct de vedere fizic, la capitolele alimentaţie, sport, odihnă? Eşti o persoană sănătoasă? Dacă te dezbraci complet şi te uiţi în oglindă îţi place ce vezi?
 • Cum stai din punct de vedere mental? Te poţi concentra cât timp e nevoie pe treburile importante sau îţi este distrasă atenţia cu uşurinţă? Eşti o persoană productivă şi eficientă în munca ta de zi cu zi?
 • Cum stai din punct de vedere emoţional? Te simţi împlinit de stilul tău de viaţă? Eşti o persoană optimistă, entuziastă şi plină de pasiune pentru ceea ce faci?
 • Cum stai din punct de vedere social? Cum sunt relaţiile tale de prietenie? Care sunt modalităţile prin care îţi petreci timpul liber? Ce hobby-uri ai şi cât de des ieşi din casă cu plăcere pentru a socializa?
 • Cum stai din punct de vedere financiar? Eşti o persoană independentă financiar sau îţi vinzi timpul muncind pentru alţii pe bani puţini? Ai afacerea ta?
 • Cum stai din punct de vedere familial? Ce fel de relaţii ai cu părinţii tăi şi cu membrii apropiaţi ai familiei? Vă sprijiniţi unii pe alţii şi vă bucuraţi împreună de clipele frumoase ale vieţii?
 • Cum stai din punct de vedere sexual şi romantic? Viaţa ta sexuală te satisface şi te ajută să reduci tensiunea din viaţa de zi cu zi? Relaţiile tale de iubire te împlinesc şi te ajută să fii o persoană mai bună care face toate lucrurile cu iubire în suflet?
 • Cum stai din punct de vedere spiritual? Ştii care e misiunea ta în viaţă, destinul tău? În ce relaţii eşti cu Universul şi forţele spirituale superioare ţie?

Am să te las un pic să răspunzi la aceste întrebări…

Bun.

Acum am să îţi spun şi eu câte ceva.

Între vârsta de 7 şi 21 de ani am fost PRAF la toate cele 8 domenii ale vieţii pe care le-am enumerat mai sus.

Dacă cumva aveam momente în care într-unul sau două domenii îmi reveneam, atât de prost îmi mergea în celelalte încât nu puteam să mă bucur de micile mele victorii. Am ajuns o victimă în propria mea viaţă. Am căutat vinovaţi şi am încercat să arunc responsabilitatea pe umerii tuturor, doar să nu fiu nevoit să o port eu.

La capitolul sănătate, am avut 13 kilograme timp de 2 ani de zile, între 3 şi 5 ani. Am fost declarat rahitic şi am scăpat cu viaţă ca prin minune datorită bunicilor mei care m-au scos de la îngrijitoarele mele de atunci, dacă le putem zice îngrijitoare. Bunicul meu lucra la Opera Română în orchestră. Mergea în străinătate pe vremea lui Ceauşescu, în Germania şi Jugoslavia şi aducea foarte multă mâncare, sucuri în carton, fructe, dulciuri şi alte chestii la care românii de atunci nici nu visau. O bună parte din aceste lucruri ajungeau la femeia care mă îngrijea. O parte pentru consumul ei, o parte pentru mine. Partea distractivă începe acum. Femeia asta mi-a dat să mănânc 3 ani de zile pâine cu slănină şi ţinea tot ce primea de la bunicii mei pentru ea. După fiecare masă îmi dădea un somnifer şi când veneau părinţii şi bunicii să mă viziteze, le spunea că am mâncat şi acum dorm. Îmi dădea somnifere pentru că dacă eram treaz, când veneau ai mei în vizită începeam să fac crize şi să cer să fiu luat acasă.

Adevărul a ieşit la iveală târziu şi am fost salvat la limită. Bunica mea a ieşit la pensie special ca să mă crească pe mine, m-au îndopat cu siropuri şi pastile pentru poftă de mâncare şi încet-încet mi-am revenit. Nu am avut probleme mari de sănătate datorită vârstei şi tinereţii, însă în jurul vârstei de 22-24 de ani am ajuns în extrema cealaltă şi de la prea multe sucuri acidulate şi fast-food am ajuns să fiu aproape obez.

La capitolul mental, niciodată nu reuşeam să mă concentrez pe ceva, să termin o treabă pe care am început-o. Tot timpul eram superficial şi am avut veşnic probleme din cauza asta. Vorbeam mult şi repede şi de abia puteam să mă fac înţeles de către cei din jur.

La capitolul emoţional am stat foarte rău. Am o sensibilitate crescută şi bucuria o trăiam la intensitate maximă şi emoţiile negative la fel. Cum aveam 10 emoţii negative pentru una pozitivă, eram mai tot timpul în depresie, necăjit, fără chef de viaţă, pesimist, doborât de greutăţi şi am ajuns să urăsc lumea şi viaţa pe care le consideram nedrepte.

Din punct de vedere social eram un singuratic. Am vreo trei prieteni din primii mei 20 de ani de viaţă. Nu eram o prezență prea plăcută şi nimănui nu îi plăcea să îşi petreacă timpul cu mine. Din cauză că eram săraci nu aveam maşină de spălat acasă şi cum maică-mea era super ocupată se mai întâmpla să port aceleaşi haine multe zile la rând şi nu de multe ori simţeam şi eu că degaj un miros neplăcut. Oamenii ca mine nu prea aveau loc în grupuri sociale.

La capitolul financiar, nu e mult de zis. Când eram întrebat la şcoală cu ce se ocupă părinţii, spuneam că mama e învăţătoare iar tata alcoolic. Maică-mea întreţinea casa şi se străduia să am de mâncare. Am avut primul calculator la 22 de ani. Am avut noroc cu bunicii unde am fost să mănânc regulat, 4 zile pe săptămână până la vârsta de 25 de ani. Nu ţin minte să fii avut bani până la vârsta de 25 de ani, în schimb am avut datorii peste tot.

Din punct de vedere familial, proveneam dintr-o familie dezbinată, unde nu am învăţat ce înseamnă iubirea şi afecţiunea. Am confundat iubirea cu atenţia şi de aceea mă chinuiam tot timpul să atrag atenţia peste tot unde mergeam. Lucrul ăsta a făcut ca prima mea relaţie serioasă şi de lungă durată cu o femeie să fie la 27 de ani.

Din punct de vedere sexual şi romantic am fost virgin până la 19 ani şi abia la 22 am început să învăţ cum să mă port cu o femeie şi cum să relaţionez cu o altă fiinţă umană.

Din punct de vedere spiritual, la 15 ani îl uram pe Dumnezeu pentru că nu m-a ajutat niciodată şi nu înţelegeam cu ce am greşit de sunt supus la asemenea suferinţe. După 22 de ani mi-am descoperit vocaţia în viaţă, psihologia, şi studiind toate religiile şi propriile experienţe de viaţă, am ajuns să am o relaţie împăcată cu divinitatea. Nu sunt nici azi o persoană religioasă însă îmbrăţişez cu maximă dragoste spiritualitatea.

Ei bine, acum că am răspuns şi eu şi tu la aceste întrebări, vreau să înţelegi că mi-am deschis sufletul în faţa ta ca să înţelegi că urmează să citeşti cum am reuşit să depăşesc toate greutăţile vieţii în toate aceste domenii şi să ajung acum, când scriu aceste rânduri, la 29 de ani, să am o viaţă dincolo de puterea mea de a visa. Privind în urmă la greutăţile ce le-am avut de depăşit nici nu pot cuprinde cu un singur gând tot ce am reuşit să fac bine pentru mine şi pentru cei din jur.

După ani de zile de studiu a psihologiei şi a comportamentului uman, ştiu care au fost factorii decisivi în transformarea completă a mea şi a vieţii pe care o trăiesc.

Cartea Personalitate Alfa: descoperă comoara ascunsă din tine este manualul pentru depăşit greutăţi de genul celor pe care le-ai citit mai sus.
Vei afla exact poveştile şi paşii de acţiune practici necesari pentru a-ţi duce viaţa şi propria persoană la cu totul alt nivel.

Ceea ce vei citi în această carte sunt lucrurile care m-au ajutat pe mine:

 • la capitolul fizic: să mănânc sănătos, să fac sport regulat şi să nu îmi fie ruşine când mă dezbrac în faţa oglinzii
 • la capitolul mental: să învăţ să îmi folosesc capacităţile mentale pentru a deveni foarte productiv şi eficient în ceea ce fac şi pentru a duce proiect după proiect la bun sfârşit
 • la capitolul emoţional: să devin un optimist incurabil, să debordez de entuziasm şi să îmi antrenez inteligența emoţională
 • la capitolul social: să am un trib întreg de prieteni, să organizez excursii, să ies în cluburi şi la orice gen de activităţi sociale ca și când locul meu a fost tot timpul acolo
 • la capitolul financiar: să am o afacere cu 3 departamente − editura unde apar cărţile mele şi ale oamenilor din echipa noastră, un departament de organizat petreceri şi evenimente sociale şi un departament de evenimente “outdoor” (excursii, bootcamps, workshops)
 • la capitolul familial: am reuşit să îmi aduc ambii părinţi la aceeaşi masă şi să pot avea relaţii sănătoase cu ei, bazate pe respect şi înţelegere − mai bine mai târziu decât niciodată
 • din punct de vedere sexual şi romantic: am studiat seducţia începând de la 22 de ani, am scris o carte de seducţie şi lucrez acum la alta, am o comunitate întreagă de oameni care studiază seducţia la www.artaseductiei.ro; am o relaţie extraordinară de 2 ani şi toate astea a trebuit să le învăţ de la ZERO, citind şi experimentat în fiecare zi în ultimii șapte ani
 • din punct de vedere spiritual: mi-am descoperit scopul şi misiunea în viaţă − aceea de a scrie aşa cum fac acum, de a oferi oamenilor valoare şi de a-i ghida prin jungla vieţii lor până când ies la lumină.

Mai departe te las să vezi, în detaliu, ce anume poţi învăţa din această carte: câteva lucruri pe care le poți afla din varianta tipărită a cărții Personalitate Alfa:

CAPITOLUL I: INTRODUCTIV

☆ Totul începe cu o schimbare (pag. 3)

Ereditatea, mediul, anturajul, educaţia, părinţii. Toate acestea ne influenţează viaţa şi destinul şi mai ales rezultatele pe care le avem în viaţă şi împlinirea noastră. Omul parcă e tot timpul prea mic să se lupte cu toate aceste forţe şi să îşi urmeze singura cale corectă: PROPRIA CALE. Totul începe cu o schimbare iar această schimbare poate începe ACUM.

☆ Concept cheie: ce sunt alfa (pag. 17)
Care este structura de organizare a grupurilor în societatea umană şi cum poţi să foloseşti lucrurile pe care înveţi aici pentru a evolua pe scara ierarhica folosindu-te doar de puterea personalităţii tale. Vei înţelege care este dinamica unui grup de oameni şi de ce unii reuşesc să fie în centrul atenţiei iar alţii rămân marginalizaţi şi, mai mult, vei afla cum poţi deţine controlul într-un grup şi cum poţi îndrepta atenţia celor din jur în ce direcţie vrei tu.

☆ Concept cheie: ce sunt muppets (pag. 25)
De ce majoritatea oamenilor sunt nişte muppets, adică opusul celor alfa, de ce au ajuns să fie aşa şi cum poţi evita să fii şi tu un muppet. Cum să recunoşti un muppet după felul în care se plânge, face pe victima destinului, încearcă să manipuleze emoţional lumea din jur şi cum să eviţi să cazi în capcana muppets-ilor. Care este motivul pentru care cei ce nu au succesul pe care şi-l doresc sunt nişte muppets.

☆ Concept cheie: homeostazia (pag. 39)
Vei învăţa de ce dacă o persoană este obişnuită cu mizeria, sărăcia, lenea, insuccesul în relaţiile cu sexul opus, în muncă şi afaceri, are şanse mari să rămână aşa pentru toată viaţa, dacă nu face singurul lucru care poate schimba situaţia în bine.

☆ Concept cheie: creierul triun (pag. 45)
Vei afla că din punct de vedere anatomic avem 3 creiere. Vei afla de ce majoritatea dietelor nu funcţionează, de ce majoritatea scopurilor pe care ni le propunem logic nu le atingem. Există lucruri de care nu suntem conştienţi şi în acest capitol vei învăţa care sunt lucrurile care te împiedică să ai rezultatele pe care le doreşti şi care sunt măsurile pe care trebuie să le iei.

☆ Concept cheie: stadiile evoluției (pag. 51)
Foarte mulţi oameni nu reuşesc să devină foarte buni în ceva în viaţă, într-un anumit domeniu, pentru că nu înţeleg că există câteva stadii ale evoluţiei, indiferent că e pe plan material, al banilor, pe planul dezvoltării personale, fizice, sociale, pe plan spiritual. Ca să devii bun în ceva trebuie să evoluezi, şi foarte mulţi oameni nu respectă toate stadiile evoluţiei, rămân persoane mediocre în viaţă şi se plâng că nu au o viaţă împlinită. Tu vei învăţa care sunt stadiile evoluţiei şi cum să le parcurgi pe toate indiferent de domeniul pe care ţi-l alegi. Vei mai afla cum ajung oamenii să trăiască o existenţă mediocră din cauza unei singure mari greşeli care face diferenţa dintre mediocritate şi măreţie.

☆ Concept cheie: călătoria eroului (pag. 63)
Indiferent ce visuri ai în viaţă, ca să le atingi vei parcurge nişte etape. De la Iisus la Bill Gates şi la toţi oamenii de succes din lume, se pot observa etape prin care au mers în călătoria lor. În ştiinţă se cheamă “călătoria eroului” sau “descoperirea legendei personale”. De ce anume trebuie să ţii cont că să îţi poţi dezvolta întreaga personalitate şi să nu mergi prin viaţă având potenţial de care nu te foloseşti. Care sunt elementele unei personalităţi şi de ce nu ai voie să neglijezi nici unul din aceste elemente pentru că rişti să trăieşti ca o persoană cu handicap.

CAPITOLUL II: ÎNCREDEREA ÎN SINE

☆ Introducere (pag. 77)
Un singur exerciţiu despre încrederea în sine care pe mine m-a ajutat să trec de la a fi o victimă în viaţa mea şi un neajutorat, la nivelul la care îi pot ajuta pe alţii să îşi crească dramatic succesul în viaţa sexuală, relaţii, statut social. Noi descoperiri în ştiinţă şi psihologie care să te ajute să elimini nervozitatea, îndoiala şi frica, stări care îţi distrug şansele de a fi cu adevărat “tu însuţi”.

☆ Concept cheie: curajul (pag. 83)
Vei găsi câteva dintre cele mai bune exerciţii pentru a-ţi crește încrederea în forţele tale, pentru orice domeniu vrei tu. Despre cum ne sunt induse sute şi mii de temeri. Ţi-e frică să spui “nu” cuiva cu toate că asta simţi? Ţi-e frică de ce va zice lumea despre tine? Ţi-e frică să nu îţi pierzi slujba şi să îţi începi afacerea ta? Ţi-e frică să socializezi? Ţi-e frică să te exprimi? Ţi-e frică să iubeşti? Ţi-e frică de succes şi de consecinţele succesului tău pentru lumea din jur şi pentru tine? Ei bine, toate aceste temeri trebuie să înceteze. Reţeta încrederii în sine.

☆ Concept cheie: eșecul (pag. 97)
Cum să ataci cu curaj oricare dintre problemele care se ivesc în cele 2 capitole finale, să perseverezi în ciuda eşecurilor temporare şi să ştii că eşecul e doar o lecţie învăţată, iar succesul vine tot timpul după câteva eşecuri normale, în care lecţiile sunt învăţate. NU EVOLUEZI DECÂT CÂND DEVII BUN ÎN GESTIONAREA EŞECURILOR. Nu evoluezi decât când îți înveți lecțiile. Nu te salvează nimeni. Nici mama, nici tata, nici Dumnezeu, nici măcar cititul. Doar experiența ta de viață îți este profesor și judecător. Doar experiența trăită îți spune când ai învățat o lecție. Și tot ea te pune să o repeți până o înveți! Vei învăţa să nu pui eşecurile pe seama propriei tale persoane.

☆ Concept cheie: perseverența (pag. 113)
Ce este perseverenţa, care sunt paşii de acţiune necesari pentru a-ţi dezvolta această trăsătură VITALĂ a personalităţii şi consecinţele lipsei de perseverenţa. “Focul este testul aurului. Adversitatea, testul oamenilor puternici” (Seneca).

☆ Concept cheie: valorile și convingerile (pag. 121)
Constituie motivaţia internă principală a existenţei. Valorile ne dictează TOT ceea ce facem în viaţă. Valorile sunt înăscute sau dobândite din societate. Mulţi oameni nu îşi cunosc valorile şi îşi consumă timpul şi energia în direcţii diferite şi apoi se trezesc neîmpliniţi. Valorile îţi trasează şi destinul. Exerciţii ca să îţi pregăteşti mintea pentru succesul ce urmează în viaţa ta.

Cum reuşesc convingerile, care pot fi bune sau rele, să facă diferenţa între eşec şi succes şi cum să ai doar convingeri care te ajută şi nu care te limitează. Cum să nu cazi în extremele încrederii în sine, umilinţa sau aroganţa (hubris) şi de ce ambele îţi vor dinami-ta orice acţiune în viaţă. Viaţa e un joc, o binecuvântare, o luptă. Cum îţi determină convingerile lentilele prin care vezi viaţa şi alegerile pe care le faci.

☆ Concept cheie: visul și viziunea ta în viață (pag. 133)
“Cum ar arăta viața mea perfectă dacâ nu ar exista limitări?” Exerciţiu pentru crearea viziunii tale personale şi tehnici despre cum să îţi pui visurile pe hârtie, să îţi faci un plan şi să le transformi în realitate.

CAPITOLUL III: INTELIGENȚA EMOȚIONALĂ

☆ 7 virtuți și 7 păcate (pag. 145)
O descriere a celor 7 păcate şi 7 virtuti din punct de vedere al inteligenţei şi prostiei emoţionale. Care sunt paşii de acţiune pentru a transforma păcatele în virtuţi şi pentru a-ţi creşte calitatea vieţii. Dacă am vorbit despre aceste păcate capitale care sunt de fapt un tribut plătit lipsei de inteligenţă emoţională, să vedem şi antidotul pentru ele. Acest subcapitol este important pentru că înveţi cum să nu mai intri în aceleaşi cercuri vicioase, să nu simţi că eşti doborât de suferinţe.

☆ Dependența de emoții (pag. 157)
Majoritatea relaţiilor romantice sfârşesc prost, iar cele în ca-re partenerii susţin că totul e în regulă au de obicei probleme şi fac multe compromisuri. Majoritatea dietelor de slăbit nu funcţionează. Ştim cât e de important să avem o viaţă dinamică şi să facem sport şi totuşi uneori trece foarte mult timp până ne putem mobiliza. 80% din afaceri dau faliment în primul an şi încă 80% din cei 20% care au rămas vor da faliment în primii 5 ani. Nu trebuie să fii geniu să îţi dai seama că ceva nu este în ordine. Practic, în majoritatea cazurilor, nimic din ce e bine pentru noi nu funcţionează. Eu personal mă fac vinovat de toate greşelile posibile. În bani, relaţii, sănătate, alimentaţie, sport. Mi-a luat ani de zile de muncă continuă ca să pot rezolva, pe rând, problemele mari pe care le-am avut în toate aceste domenii. În acest subcapitol vei învăţa cum să devii stăpânul emoţiilor ca să nu fii sclavul lor.
Este timpul ca în sfârşit să înveţi să îţi controlezi dependențele de anumite emoţii, să nu le laşi să te controleze şi să îţi depăşeşti temerile că să te transformi într-o persoană puternică, încrezătoare şi atrăgătoare.

☆ Obiceiurile (pag. 167)
Obiceiurile reprezintă piatra de încercare în viaţa fiecărui om. În viaţă nu norocul contează, întâmplarea, soarta sau orice alți factori externi ci OBICEIURILE pe care ţi le formezi. Blestemul şi binecuvântarea obiceiurilor o reprezintă faptul că nu suntem conştienţi de ele. Atunci când ai un obicei, partea bună e că poţi face automat şi fără efort ceva, dar din păcate e foarte greu să schimbi ceva dacă acel obicei nu te ajută. Lecţii despre emoţii şi exerciţii pentru a nu te lăsa condus de emoţii spre acţiuni pe care le regreţi apoi. Mergem la lucru să muncim pentru alţii în loc să dăm tot ce avem mai bun pentru a munci pentru noi, ne uităm la filme, mergem la discotecă, tra-gem beţii şi frecăm menta, stăm în faţa calculatorului şi devenim niş-te legume şi apoi încercam să găsim o scuză pentru situaţia în care ne aflăm.

☆ Mintea de trib și recompensa imediată (pag. 175)
Singurul mod în care te poţi bucura de succes adevărat şi în care îţi poţi atinge visurile, este să renunţi la ce îţi dictează creierul de maimuţă, adică recompensa imediată, şi să începi să îţi foloseşti creierul de om, raţiunea, şi să înveţi să amâni recompensa. E singura cale. Şi este dovedit ştiinţific. Dar ce te faci când treci de douăzeci de ani şi tu tot nu te poţi abţine niciodată şi tot timpul vrei să înşfaci tot ce îţi iese în cale, fără să poţi rezista impulsurilor? Ce te faci dacă niciodată nu poţi amâna răsplata şi vrei totul ACUM? Ce te faci dacă ţi se întâmplă des să cedezi nervos, eşti încăpăţânat şi indecis, eşti timid, te crezi nedemn şi fără încredere în forţele tale, cazi uşor pradă geloziei sau invidiei? Ce vei face? Probabil vei face ce-am făcut şi eu. Şi eu am fost un obsedat al jocurilor de noroc… Şi asta, la paisprezece ani. Am fost şi timid şi fără încredere în forţele mele, mă enerva orice şi nu puteam să-mi stăpânesc emoţiile. În acest subcapitol înveţi despre cel mai mare defect al personalităţii din punct de vedere emoţional şi cum îl poţi repara.

☆ Disciplina emoțională începe cu templul sufletului tău (pag. 191)
Dacă nu te ocupi de sport şi alimentaţie, atunci toată povara revine creierului care trebuie să facă un efort suplimentar pentru a menţine întreg organismul în formă. Pe plan emoţional, după câteva zeci de minute de sport, toate emoţiile negative se scurg parcă odată cu transpiraţia. Amânarea, lenea, gelozia, temerile parcă toate sunt departe şi rămân doar emoţiile pozitive, ambiţia, spiritual de iniţiativă. Unii spun că trupul este închisoare pentru suflet şi că la moarte sufletul părăseşte corpul, astfel fiind eliberat. Unii spun că trupul este un templu pentru suflet şi că felul în care îţi îngrijeşti acest templu arată felul în care îţi onorezi propria fiinţă. Corpul tău ce este pentru tine? Închisoare său templu?

CAPITOLUL IV: COMUNICAREA

☆ Fundamentele comunicării între oameni (pag. 203)
Cum să îţi aduci comunicarea verbală rapid la un nivel care să îţi ofere o imagine excelentă şi să te ajute să porneşti cu dreptul în orice interacţiune socială. Introducere în arta retoricii şi a programării neurolingvistice; ambele îţi pot duce vorbirea la stadiul de artă.

☆ Comunicarea cu părinții și cei apropiați (pag. 215)
Cum să faci față unei familii dificile. Când o persoană se schimbă şi devine imprevizibilă nu mai o putem controla şi manipula. Acesta este motivul principal pentru care, atunci când vei începe să faci schimbări în viaţa ta, şi familia şi prietenii vor sări în sus. Iar asta dovedeşte un singur lucru. Atunci când asculţi de alţii, chiar dacă sunt oamenii pe care îi iubeşti cel mai mult în loc să asculţi chemarea sufletului tău, nu doar că tu ajungi nefericit şi neîmplinit, dar ajungi să NU POŢI OFERI LUCRURILE CELE MAI IMPORTANTE PENTRU CEI DIN FAMILIA TA. Paşi de acţiune şi un exerciţiu amuzant.

☆ Comunicarea asertivă (pag. 227)
Poate ai simţit uneori, aşa cum am simţit şi eu, o lipsă de control în viaţa ta. Poate te-ai întrebat de ce uneori unii oameni obţin ceea ce vor, în timp ce dorinţele şi nevoile tale rămân nesatisfăcute.
Să fii asertiv înseamnă să spui celor din jur ce vrei, ce simţi, ce nevoi şi preferinţe ai, într-un fel care te ajută să şi obţii. Spui clar şi cu multă încredere în tine ce vrei, fără să ameninţi, fără să îl faci pe celălalt să se simtă inferior sau dispreţuit. Să fii asertiv înseamnă să iniţiezi o conversaţie, să faci complimente sincere, fără să urmăreşti ceva, să critici într-un mod care ajută şi, de asemenea, să primeşti critica dacă este justificată. Asertivitatea este felul potrivit de a te comporta în funcţie de situaţie. Să nu fii asertiv poate avea câteva consecinţe:

 • să te simţi furios pe tine
 • să te enervezi pe cineva care “ar fi trebuit să ghicească” ce nevoi ai
 • să porţi cu tine sentimente de vinovăţie şi frustrare, pentru că nu te exprimi în totalitate.

Să fii asertiv, pe de altă parte, înseamnă să îţi exprimi sentimentele într-un fel care creşte la maximum şansele de a obţine ceea ce vrei. Să fii asertiv înseamnă să fii proactiv, adică să faci lucru-rile să se întâmple, în loc să le laşi să se întâmple de la sine.

☆ Subcomunicarea (pag. 233)
Îţi voi spune despre o metodă directă de comunicare numită “comunicare nonverbală”, prin care poţi şti totul despre un om înainte ca el să vorbească, iar tu poţi comunica toate lucrurile bune despre tine fără să scoţi un cuvânt. Dacă nu ştii ce comunici celor din jur pe cale nonverbală, probabil comunici destule lucruri care îţi scad şansele de a obţine ce vrei de la cei din jur. În relaţiile cu sexul opus, comunicarea nonverbala înseamnă totul, şi cei mai mulţi oameni îşi strică şansele înainte de a apuca să spună verbal ceva, pentru că deja au spus ceea ce nu trebuie despre ei prin limbajul trupului. Cuvintele, dar mai ales limbajul trupului, sunt decisive în succesul tău în cele trei domenii: sex, iubire şi statut social. Majoritatea oamenilor habar nu au cât e de importantă comunicarea nonverbală. Gesturile tale, mimica feței, felul în care mergi, priveşti, spune totul despre tine înainte să deschizi gura. Femeile sunt de 10 ori mai bune ca bărbaţii la asta. Şi totuşi puţini ştiu să se folosească de limbajul trupului pentru a avea succes.

☆ Concept cheie: umorul și atracția (pag. 247)
Umorul are o structură care poate fi învăţată. Când aveam 15 ani, cunoşteam un băiat mai mare cu 10 ani decât mine care era tot timpul în centrul atenţiei. Toate fetele erau în jurul lui. Cu băiatul ăsta se întâmpla ceva de neînţeles pentru mine: glumea pe seama fetelor şi chiar le jignea, dar toate râdeau în hohote şi erau nedezlipite de el. Şi mi-am spus că aşa vreau să fiu şi eu. Aşa că m-am pus să învăţ bancuri. Şi aşa de harnic am fost, că am ajuns o enciclopedie ambulantă de bancuri. Puteam să spun bancuri faine şi ori-ginale ore întregi, spre amuzamentul asistenţei. Asta, până când am început să primesc tot mai multe cereri de genul: “Hai bă, spune-ne un banc!” Mi-am dat seama că eram doar un bufon. În acest subcapitol vei învăţa adevărata artă a umorului aşa cum se preda actorilor de comedie.

CAPITOLUL V: PERSONALITATEA

Bazele personalităţii umane, descrisă într-un limbaj simplu şi accesibil oricui. Fără personalitate eşti pierdut. Majoritatea oamenilor îşi închipuie că dacă au bani toate problemele lor dispar. Şi nimeni nu se gândeşte că atunci când vei reuşi să faci bani şi vei fi printre alţi oameni cu bani, fără personalitate tot prada şi jucăria lor vei fi. Esenţa întregii tale vieţi şi toate rezultatele pe care le ai sunt determinate de acest factor: PERSONALITATEA.

☆ Unghiurile personalității și egoismul (pag. 261)
Am încetat să cred doar în bunătatea şi corectitudinea oamenilor şi am învățat să privesc oamenii nu buni, ci întregi. Cu bune şi rele. Am învăţat să îi accept şi să îi iau aşa cum sunt. Am în-văţat să lucrez în echipă şi să iau de la cei din jur maximul, însă nu mai mult decât pot ei să ofere. Asta a fost munca mea de miner. De săpător. Munca cu gradul maxim de dificultate. Am început să scot din mine la suprafaţă comori nebănuite, talente adormite, daruri pe care să le pot oferi lumii. Bani, relaţii, munca, plăceri, frumuseţe.
În definiţia lui Thomas Leonard, egoismul este starea în care te afli atunci când faci ce e mai bine pentru tine. În schimb, acest egoism temporar te ajută să oferi mai târziu mult mai multe celor iubiţi şi lumii întregi. Poate fi un pas dificil însă odată ce începi să devii egoist într-un mod responsabil, începi să te simţi o persoană mult mai atrăgătoare şi ca o consecinţă, mai atrăgătoare şi pentru cei din jur. 4 exerciţii pentru a deveni puternic tu, pentru că apoi să ai ce oferi celor din jur.

☆ Umbra și proiecțiile (pag. 275)
Ce este persona (masca umană) şi cum reuşesc oamenii să lase o primă impresie bună, pentru ca să îşi dea “arama pe față” mai târziu. Cum să nu te laşi păcălit. Ca orice lucru din inconştient, mai devreme sau mai târziu, acest material va răbufni, provocând umilire în cel mai bun caz, dacă nu chiar un dezastru.
Cum funcţionează proiecţia? Foarte simplu. Atunci când mă uit la caracteristicile unui om şi sunt afectat emoţional, înseamnă că am proiectat ceva ce se află în propria mea umbră. Acest aspect poate fi şi pozitiv şi negativ. 2 exerciţii pentru a-ţi afla umbra şi cum să transformi defectele tale în calităţi şi să devii o persoană comple-tă.

☆ Tipuri de personalitate (pag. 285)
Vei afla de ce unii oameni prefera să stea în casă pe internet iar alţii nu pot să trăiască fără să iasă în oraş. Aplicaţii practice ale acestui test în viaţa fiecăruia dintre noi sunt în seducţie, atracţie şi relaţii: te ajută foarte mult în înțelegerea nevoilor tale şi a preferințelor persoanelor de care eşti interesat. Înțelegând nevoile persoanelor de sex opus poți deveni o armă letală în seducție; viaţa profesională: dacă ştiam de testul ăsta demult o luam pe calea cea bună şi nu pierdeam 5 ani din viață făcând ceva total nepotrivit, pe calea grea. Înțelegerea celor din jur: e cea mai importantă abilitate socială. Să înţelegi de ce unii preferă canapeaua şi prietenii în cerc restrâns în dauna discotecii.

☆ Personalitatea și vocația (pag. 295)
Cum să îţi foloseşti întreg potenţialul pe care îl ai de la natu-ră pentru a răzbate în viaţă, şi de ce mulţi oameni sunt ca şi mutilaţi pentru că merg întreaga viaţă fără să îşi folosească tot potenţialul pe care îl au. “Dezvoltarea personalității este o asemenea fericire încât trebuie plătită scump… Ea înseamnă mai mult decât spaima de sin-gurătate, ea înseamnă şi fidelitate față de propria sa lege. Personalitatea nu se poate dezvolta fără a alege în mod conştient propria cale.” (C.G. Jung). Toţi oamenii au vocaţie. Însă la unii ea se aude tot mai slab pe măsură ce presiunile şi tentaţiile vieţii îi fac mici şi îi împing în turmă. La alții, puţini, ea urlă tot mai tare şi îi împinge înainte. Aceştia sunt oamenii pe care îi admirăm cel mai mult, personalităţile, oamenii de succes, modelele noastre de când eram copii şi poate şi adulți. La cei care nu reuşesc să îşi urmeze vocaţia, vocea socială cu convenţiile ei se aude mai tare decât vocea interioară. Vocea grupului, a turmei, este lege. Vei învăţa cum să îţi descoperi vocaţia astfel încât să îţi transformi întreaga viaţă în bine şi să ajungi la un stil de viaţă care te împlineşte pe toate planurile.

☆ Dezvoltarea abilităților și a potențialului (pag. 303)
Singura educaţie reală este cea care încurajează pe cel educat să scoată ce are mai bun în el. Educo, în limba latină în-seamnă a dezvolta din interior. Restul nu e educație. Sănătate. Seducție, relaţii. Bani. Echipă. Leadership. E totul despre dezvoltarea abilităţilor. Nu e nimic fantastic. Nu am avut noroc, nu joc la loto, nu am gene speciale, nu sunt geniu. Tot ce am se datorează unui spirit curios şi dornic de a învăţa permanent, suflet liber, perseverență, nepăsare în fața presiunii sociale, vocaţie şi vis, pasiune, muncă multă, oferire din tot sufletul.

CAPITOLUL VI: ATRACȚIA SEXUALĂ ȘI IUBIREA

☆ Atracția sexuală (pag. 315)
Cum să atragi sexual persoanele de care eşti atras, în loc să fugi după ele doar ca să le faci să fugă de tine. Convingeri greşite pe care mulţi oameni le au despre atracţia sexuală şi cum îi împie-dică să aibă succes în acest domeniu al vieţii. Câteva greşeli pe care nu ai voie să le faci, dacă vrei să ai o viaţă sexuală. O călătorie fas-cinantă în lumea atracţiei sexuale: ce este, cum se manifestă şi, mai ales, cum poţi TU să creezi această emoţie în persoanele de sex opus, astfel încât vor fi atrase irezistibil de tine. Vei învăţa diferenţa între atracţie şi “curtare” şi îţi vei da seama cum “curtarea” îţi reduce drastic şansele de a avea succes în viaţa sexuală şi în relaţii. Vei în-văţa cum să creezi tu această emoţie în cei din jur, iar apoi să culegi roadele. În principiu, poţi să fii tu însuţi şi să ai succes fără nici o problemă, atâta timp cât nu faci greşelile URIAŞE pe care majoritatea oamenilor le fac, pentru ca apoi să se plângă că n-au noroc în dragoste, când, de fapt norocul n-are nicio legătură cu acest aspect al vieţii dacă ştii ce ai de făcut pentru a te bucura de o viaţă sexuală şi relaţii împlinite.

☆ Diferența între atracție sexuală și iubire (pag. 337)
“În dragoste, inima ţi-o ia de obicei cine nu are nevoie de ea”, spunea Nicolae Iorga. Am păţit-o de destule ori ca să mă ambiţionez să aflu de ce se întâmplă asta şi cum să evit să intru în situaţii care îmi răpesc inutil timpul, energia şi viaţa. Care sunt efectele “îndrăgostirii” asupra organismului uman şi de ce foarte mulţi oameni cred că sunt îndrăgosti, când de fapt sunt doar atraşi sexual de o persoană. Cum să eviţi această capcană. Diferenţa dintre atracţia sexuală şi iubirea adevărată. De ce fac oamenii confuzia şi cum îi duce acest lucru la mizerie şi suferinţă.

☆ Personalitate alfa în ritualul de împerechere (pag. 351)
Învaţă diferenţele dintre bărbaţi şi femei şi de ce nevoile lor sunt foarte diferite. Dacă vrei să ai succes în relaţiile cu sexul opus, trebuie să înveţi ce vrea acesta. Dacă te gândeşti doar la tine, rămâi o persoană singură şi nesatisfăcută. Secrete pe care puţini le ştiu, regulile de bază pentru a crea emoţia atracţiei sexuale. Află unde îşi au locul şi cum se leagă încrederea în sine, inteligenta emoţională, comunicarea şi personalitatea pentru a se îmbina perfect într-un întreg, şi cum doar folosind totul în mod natural poţi să creezi în mod natural atracţia sexuală. Dacă nu poţi să faci asta este pentru că în aşa fel e construită societatea astăzi încât nu te învaţă nimeni lucrul acesta. Care este secretul pentru a putea alege dacă vrei să ai relaţii sexuale cu o persoană sau/şi o relaţie pe termen lung.

☆ Misterul iubirii adevărate (pag. 373)
Dacă tu nu ai suficientă iubire în tine, pentru tine în primul rând, apoi şi mai multă ca să o poţi revărsa asupra celor din jur, ce te faci? Ai să te gândeşti că vrei să te iubească cineva? Când îţi doreşti iubirea de la alţii pentru că tu nu ai în tine destulă, se numeşte cerşit. Şi unui alfa nu îi stă bine cu mâna întinsă. Nevoi egoiste care se cer satisfăcute şi nu lasă loc de iubire. Atunci când eşti alfa poți să iubeşti cel mai bine. Pentru că atunci când vei avea toate nevoile satisfăcute, vei putea iubi şi vei găsi o persoană care e alfa ca şi tine şi care are toate nevoile satisfăcute. Şi nu vei intra în relație în speranţa că celălalt îţi va citi gândurile şi îţi va rezolva toate problemele.
Vei avea o viaţă singură super faină şi vei ALEGE (pentru că un alfa tot timpul alege) să fii lângă cineva pentru că îi faci mai frumoasă o viață deja frumoasă.

CAPITOLUL VII: STATUTUL SOCIAL

Piedici pe care societatea le pune în calea ta pentru a te opri să devii o persoană puternică şi independentă, indiferent că eşti bărbat sau femeie să ai statut mare în grupul tău social sau în socie-tate în general, faimă etc.

☆ Invidia și modestia (pag. 389)
Am spus mai devreme şi am să repet: nimănui nu-i place să fie mai prejos decât alţii, iar dacă vei avea succes mai mare decât cei din jur, poţi să te aştepţi la ce-i mai rău de la ceilalţi. Mai ales vei fi invidiat de cei care nici măcar nu te cunosc.

☆ Calea corectă pentru acumularea de avere materială (pag. 397)
De ce să înveţi să fii stăpânul vieții tale? Cum să nu ajungi să trăieşti din pensie şi să te plângi. Cum să creezi valoare pe care să o transformi în bani.

☆ Armele de influență socială (pag. 409)
Principalele 6 arme de influenţă folosite de mass-media, de autorităţi şi mai ales de oamenii din jurul tău pentru a te influenţa să faci ceea ce îşi doresc ei să faci mai degrabă decât să faci ceea ce e bine pentru tine.

☆ Cum să fii un discipol și apoi un mentor extraordinar (pag. 423)
Ce am remarcat eu este că în general oamenii sunt foarte bine informaţi. Deşi au citit foarte multă teorie, când e vorba să pună în aplicare cunoştinţele respective, încep să dea înapoi. Scuze se găsesc întotdeauna: job, examene, probleme financiare, etc. Sau cum spun unii “nu sunt încă suficient de pregătit” (ca şi cum ar putea să devină mai pregătiţi stând acasă fără să iasă în lume pentru a-şi dezvolta abilităţi). Se spune că ai nevoie de 10.000 de ore de practică pentru a deveni “maestru” în căpătarea unei anumite abilităţi. Doar un mentor de succes în domeniul respectiv te poate ajuta să reduci acest timp şi să o faci cu mai puţin efort şi durere.

☆ Calea către măiestrie (pag. 435)
Vei învăţa care sunt paşii exacţi pentru măiestria în orice domeniu al vieţii, şi fără de care eşti condamnat la o existenţă mediocră în care faci doar atât cât ai nevoie pentru a trăi, însă diferenţa între ordinar şi extraordinar este acel “extra” despre care vei afla. Superficialii, obsesivii, mediocrii.

☆ O viață completă de lider (pag. 443)
Acum eşti alfa. Alfa înseamnă că eşti responsabil pentru alții. Alfa înseamnă că ataci pericolul primul, că părăseşti corabia în flăcări ultimul. Eşti responsabil de bunăstarea oamenilor din haita ta. Eşti lider. Oamenii te urmează nu pentru că le ceri sau le spui. Pur şi simplu îţi simt atracţia magnetică îţi simt misiunea şi viziunea şi vor să se alăture.
Cel mai important lucru pe care trebuie să îl reţii: ca lider, ești RESPONSABIL pentru BINELE tribului tău. Un lider lucrează cu gândul la prosperitatea oamenilor săi. Să te gândeşti la nevoile celor-lalţi este doar în puterea unui lider. Viziunea ta inspira şi puterea exemplului tău educă oamenii din jur. Asta e tot ce trebuie să ştii de lideri.


PDF Bonus 1 – Moartea motivaţiei tale şi renaşterea ei
: vei învăţa diferenţa dintre motivaţia internă și cea externă şi cum să ai tot timpul rezervoarele pline de motivaţie internă; de ce motivaţia nu vine dintr-o singură sursă şi care sunt principalele resurse de motivaţie pentru o fiinţă umană.
Patru motive majore pentru care ne pierdem motivaţia şi atenţia în viaţa de zi cu zi şi ce putem face pentru a opri această decădere a noastră.
6 strategii diferite pentru a-ţi trezi la viaţă motivaţia de a acţiona în fiecare zi şi de a atinge rezultatele pe care ţi le propui, plus 3 exerciţii pe care le poţi face imediat şi care îţi vor schimba perspective asupra motivelor pentru care te ridici dimineaţa din pat.


PDF Bonus 2 – Cum să fii lider în haita ta
: povestea mea cu cei 7 ani de acasă şi apoi cei 14 ani pe străzi. Cum anume m-au calit şi ce am învăţat despre lideri.
Cum să fii un lider autentic şi natural pe care ceilalţi îl urmează în mod firesc şi cum să nu fii un şef impus pe care îl dispreţuiesc cei din subordine. Cum s-a născut tribul meu. Care sunt atributele unui lider. Cele 5 componente ale inteligenţei emoţionale ce nu pot să lipsească unui lider.
Cum să devii liderul haitei tale. Cele 21 de trăsături ale liderilor din altă perspective. 4 exerciţii pentru lideri. Care este cea mai importantă misiune a unui lider.

PDF Bonus 3 – Cum să trezeşti războinicul sau amazoana din tine
: vei afla câteva lucruri despre cine sunt strămoşii tăi şi vei afla probabil cu sur-prindere că adevărul istoric e un pic altfel decât ai învăţat tu la şcoală.
Arhetipul războinicului sau amazoanei împuterniceşte orice bărbat sau femeie să scoată la suprafaţă puterea de luptă necesară pentru a învinge provocările vieţii.
Toate filmele în care vedem eroi şi războinici care ne inspiră folosesc acest arhetip al luptătorului. Vei învăţa cum să activezi acest arhetip în comportamentul tău şi cum să devii gata de luptă în orice moment. Vei stăpâni arta apărării şi arta atacului în orice situaţie în care te pune viaţa.

Carte audio bonus 1 – ” Personalitate alfa si seductia pentru barbati”

 1. De unde vine increderea in sine si cum sa o gasesti. Cum sa nu mai iti fie frica de femei frumoase niciodata.
 2. Pasi siguri pentru ca sa devii o persoana care atrage natural femeile, sa faci asta cu placere si sa faca placere si femeilor
 3. Cum sa abordezi o femeie si ce sa spui
 4. Cele 3 motive pentru care femeile au “ Bitch shields”
 5. 2 metode pentru a depasi ‘ scutul de aparare” al femeilor pe care le abordezi
 6. Care sunt greselile majore pe care le fac barbatii dupa ce au luat numarul de telefon, id-ul sau email-ul
 7. Cum sa continui relationarea cu fata sau femeia DUPA  dupa ce ai luat numarul de telefon sau id, sau email-ul
 8. Abilitati de comunicare si creare a conexiunii emotionale pentru prima intalnire
 9. Modalitatea gresita de a atinge o femeie cu care esti la intalnire si modalitatea corecta
 10. Cum sa iti sincronizezi cuvintele si imaginea ta cu comunicarea nonverbala ( limbajul trupului) astfel incat femeia sa vada ca are in fata un barbat alfa atragator si sexy.
 11. Cum sa nu mai ai niciodata emotii atunci cand vine vremea primului sarut.
 12. Elementele decisive in seductie care fac diferenta intre a face sex cu o fata sau a ramane doar un prieten “ de treaba”
 13. O tehnica care te va ajuta sa pari foarte experimentat sexual chiar daca esti la prima ta partida de sex.
 14. Cum sa faci uitate problemele tale legate de statut social (bani, garderoba, masina)
 15. Cum sa tratezi problema banilor pe care ii cheltui cu femeile la intalniri, in cluburi si in alte situatii
 16. Cum sa te asiguri ca atunci cand dupa multe experiente cu femei o gasesti pe una faina, o pastrezi pentru tot restul vietii ( in caz ca vrei asta)
 17. Cum sa faci o femeie sa nu mai puna pret pe chestiunile materiale sau de statut social.
 18. Un exercitiu care te va ajuta sa arunci pe geam pentru totdeauna timiditatea, ezitarea,  nesiguranta, lipsa de incredere in fortele tale, incongruenta, imaturitatea , lenea, timiditatea , o parere proasta despre sine , pesimismul si imaginatia total negativa , anturajul si familia alcatuite din membri negativi si ingusti la minte , lipsa de speranta si perspectiva in viitor, lipsa de motivatie si energie.

Carte audio bonus 2 – ” Femeia alfa, seductia si iubirea”

 1. Calitatile unei femei alfa
 2. Importanta aspectului exterior in ochii unui barbat
 3. Cum sa iti folosesti naturaletea fizica si cea a personalitatii
 4. Cum sa nu devii sclava unui barbat din cauza banilor
 5. De ce anume sunt atrasi barbatii si ce anume ii face sa iubeasca din tot sufletul o femeie
 6. Cum sa eviti sa fii inselata, jignita, umilita, parasita sau chiar lovita
 7. 5 motive principale pentru care parasesc barbatii femeile
 8. Invata-ti barbatul sa fie comunicativ si empatic
 9. De ce mint barbatii si cum sa ii faci sa fie sinceri
 10. 3 tehnici ca sa nu isi piarda interesul fata de tine indiferent daca faceti sex sau nu
 11. Trucuri usor de aplicat despre cum sa pastrezi vie atractia sexuala
 12. Cum sa faci orice barbat sa vrea sa faca sex cu tine
 13. Cum sa obtii satisfactia sexuala si orgasmul
 14. Unde esueaza femeile cel mai mult cand vine vorba de succesul in iubire si relatii
 15. Cea mai buna modalitate prin care poti sa faci un barbat sa sa simta iubire adevarata pentru tine, nu doar atractie sexuala
 16. Cum sa faci orice barbat sa vrea sa aiba o relatie pe termen lung cu tine
 17. Cum sa ii acorzi libertate fara sa ai motive sa fii geloasa si cum sa te asiguri ca nu te va insela cu toata libertatea ce i-o acorzi
 18. Cum sa scapi odata pentru totdeuna de sentimentul de neimplinire pe care il ai fata de barbati si de sentimentul ca barbatii de langa tine nu sunt capabili de intelegere si relationare sanatoasa

Carte audio bonus 3 – “ Ritualul de imperechere la oameni – psihologie evolutionista”

 1. Originile sexului si ale iubirii
 2. O vesnica dilema – cine poate sa devina alfa si cine nu
 3. De ce barbatii vor sex si diversitate, femeile relatii si iubire cand se inverseaza sau unesc  aceste dorinte.
 4. De ce indivizii alfa din grup au cel mai mare succes
 5. De ce barbatii sunt atrasi de fizic iar femeile de statut social
 6. De ce 95% din oameni nu vor trai iubirea si implinirea intr-o relatie niciodata
 7. Ce e o femeie cu personalitate alfa? Dar un barbat? Care sunt calitatile necesare si abilitatile si cum sa ti le dezvolti. Cum sa ii recunosti ca sa stii ca ai nevoie de ei.
 8. Asuma-ti responsabilitatea, distruge muppets-ul din tine
 9. Cum poate o viata traita cu pasiune sa te faca o persoana extreme de seducatoare si care sunt elementele unei vieti traite cu pasiune
 10. Monogamia si poligamia la oameni. Casatoria – obligatie sociala sau nevoie umana

Deci, să recapitulăm. Personalitate Alfa – descoperă comoara ascunsă din tine, care are 38 de concepte cheie în 460 de pagini, 6 bonusuri și prețul de 105 de lei.

MĂRTURII


Bogdan Vaida

De la primele pagini am simtit stilul lui Pera: direct, fara ocolisuri si exact cum simte el lucrurile. Am inceput sa o citesc si dupa inca cateva pagini am observat ca nu sar nici un paragraf (lucru care rareori il reusesc). In stil poveste si plina de invataturi, cartea ofera experientele sincere ale unui visator, un visator ale carui visuri nu se indeplinesc in somn ci in viata de zi cu zi.

Comments

 1. Salut Pera! Asteptam cu nerabdare si a2a carte a ta "Personalitate Alfa" deoarece acum vreo 2 ani ti-am cumparat prima carte fara sa ma gandesc dupa ce am descoperit situl ArtaSeductiei cautand pe Google ceva despre Dezvoltare Personala!
  Asa ca, am citit-o pe nerasflate de 2 ori si am aplicat cate ceva din ea, iar acum sunt pe drumul cel bun! Acum cativa ani mi-am descoperit unul din telurile mele, asemanator cu al tau, acela de a ajuta cat mai multi oameni sa aiba o viata mai buna, si de aceea am si inceput o afacere in acest domeniu 😉

 2. Felicitari Pera. vad pianul din spate (unul din visele tale trecute in caiet 🙂 E pe drum si al meu abia astept sa-l bifez in caiet. P.S acum comand cartea.

 3. Felicitari! Munca ta o sa influenteze in bine milioane de romani, majoritatea copii ce isi cauta drumul in viata.
  Fa o alta Romanie.
  😉

 4. Salut Pera,

  In sfarsit, dupa atatea zile de asteptare pot afirma si eu ca exista.

  Cea mai tare carte despre personalitate din Romania e acum aici.

  Si o poti comanda.

  Pana la urma, de ce sa lasi viitorul sa astepte cand ai ocazia sa fii ce-i mai bun din tine ACUM?

 5. Felicitari Pera si multumesc.De cand m-ai chemat pe Alfa,numai lucruri bune s-au intamplat in viata mea,in evolutia mea,in relatia mea cu mine si cu ceilalti.Am cunoscut oameni absolut de exceptie,care au impartasit cu mine experiente uimitoare fiecare lasand ceva valoros pe Personalitatea alfa pentru ceilalti.Articolele tale,intalnirea mea cu Marius si toti,,fratii''mei de pe Personalitatea alfa,au facut din mine….O ALFA(chiar mi-a iesit:)Acum cartea va veni sa completeze,sa mai ma propulseze un pas mare spre desavarsirea mea.Multumesc Pera!Jeni

 6. Felicitari !
  Astept de ceva vreme lansarea ei, ce pot sa zic este: In sfarsit !
  Astept cu nerabdare s-o citesc.
  Succes si in continuare.

  1. Buna Pera!
   Am comandat si eu ‘Personalitate Alfa’.
   Locuiesc in RM.Valcea.
   Poti sa-mi spui si mie, te rog in cat timp o sa le primesc si cum?
   Imi plac foarte mult toate articolele tale…de-abia astept sa citesc cartile!!

   Merci frumos!

 7. Salut Pera,

  Astept de mult si cu nerabdare aparitia cartii tale, doresc sa o am si sa o citesc, mai mult, sa o studiez pentru ca, desi la o varsta inaintata, stiu ca imi va fi folositoare ;

  Problema mea este ca locuiesc in Florida, pot comanda cartea dar banii ii pot trimite prin Western Union sau prin posta ;
  Stiu ca nu ai timp sa rezolvi probleme, dar te rog insistent, spune-mi cum sa procedez pentru ca aceasta carte sa ajunga si la mine !
  Daca ai putea sa-mi spui cat trebuie sa trimit pentru carte inclusiv transportul, trimit banii ( $ ) in aceiasi zi !!

  Please !!!!

 8. Ceau Pera! Felicitari pt ceea ce ai realizat. Ma bucur ca am reusit sa te cunosc mai bine (la straja).

  Apreciez foarte mult ca ajuti lumea din jurul tau sa se dezvolte si sa-si descopere fiecare potentialul ascuns in ei si cu atat mai mult ca oferi vietii o noua perspectiva, aceea a optimismului intr-o tara total negativista.

  Pt cititori am 2 sfaturi:
  1.Citeste cartea incepand de astazi. "UN ASTAZI ESTE DE 2 ORI MAINE". Eu am fost printre primii care a primit cartea (ms Pera) si va spun ca citesc zilnic din ea, unele paragrafe le citesc si de cateva ori ca sa le inteleg perfect.
  2.Lasati televizorul si cititi cartea PERSONALITATE ALFA. Spun asta pentru ca multi au impresia ca nu au timp, dar ei petrec 4-5 ore pe zi in fata televizorului. Majoritatea oamenilor de succes spun ca televizorul este "cea mai mare sursa de redus venituri".

  PS: pt cei care spun si cred ca acesta carte costa prea mult vreau sa le adresez o intrebare: "Nu este prea mult sa lucrezi timp de 40 de ani zilnic de la 8 la 16 ca angajat?"

 9. Ceau Pera! Felicitari pt ceea ce ai realizat. Ma bucur ca am reusit sa te cunosc mai bine (la straja).

  Apreciez foarte mult ca ajuti lumea din jurul tau sa se dezvolte si sa-si descopere fiecare potentialul ascuns in ei si cu atat mai mult ca oferi vietii o noua perspectiva, aceea a optimismului intr-o tara total negativista.

  Cartea este superba, este 3 noaptea si eu nu ma pot opri din citit. Va spun sincer tuturor PERSONALITATE ALFA este o carte care trebuie citita.

 10. Ceau Pera,de la ultima ta carte Arta Seductiei tot citesc si astept sa gasesc una la fel de buna ,stiu ca asteptarea a luat sfarsit acum,mult respect pentru tot ce faci pentru noi.

 11. Buna Pera!

  Abia astept sa citesc cartea! Mi-a placut seminarul de prezentare al cartii, imi place grafica copertei, astept cu nerabdare sa citesc cartea, sa descopar, sa ma descopar!

  Mult succes!

  Dana

 12. Am citit putin din prezentare. Stii ce m-a frapat? Eu eram la liceu, aveam 16 ani si in vacantele de vara munceam. Am muncit pana la terminarea liceului, asa am avut banii mei. Hainele mi le spalam singura de la 14 ani. Nu asteptam de la nimeni sa mi le faca. Nu m-am dus la facultate pentru ca am considerat ca nu am nevoie. Acum imi pare rau, dar asta e. Iti spun dupa terminarea liceului am lucrat la fabrica, era nu greu foarte greu, faptul ca am citi mii de carti, ca imi placea istoria in mod deosebit nu m-au ajutat sa obtin o slujba mai buna. Am terminat liceul maghiar si pe timpul lui Ceausescu asta nu era un avantaj.

  1. Draga mea! Simteam nevoia sa te contrazic!Mereu va plangeti voi maghiarii din Romania,ca …..vezi d ne a ti fost **discriminati** pe vremea lui Ceausescu!Fals! Va scriu aceste randuri in cunostinta de cauza!Am terminat liceul in 1967, la noi in liceu erau 3 clase a XI a!! In limba romana 2 clase, umana si reala si o clasa in limba maghiara!N a fost nici o discriminare intre noi romanii si ei maghiarii! Am lucrat la o scoala unde erau romani si maghiari! Nimeni nu era discriminat!!Dar…… cand ungurii au ocupat **Ardealul**, parintii mei au fost discriminati, la fel ca totii romanii din Ardeal!Au fost **obligati** sa invete limba hungureasca, altfel nu erau serviti nicaieri, pentru ca mancau romanii **paine_kener** hungureasca din graul ns.romanesc!! Inainte de 1945, cand orasul Satu Mare aflat in Ardeal a fost cotropit de scumpii huni, toti romanii au fost dati afara din fabrici, uzine, unde munceau! Asa a fost data afara si mama mea de la fabrica de atunci **Princz**!!Asa ca nu mai mintiti atat!Cu discriminarile!Granita i libere de ce nu v ati dus si voi la tara muma Hungaria, sa ne lasati pe noi romanii in pace!! Jidanii au plecat, nemtii au plecat, a ti ramas voi si tiganii sa va tot plangeti, degeaba!!

 13. 🙂 Am comandat cartea, am confirmat comanda si acum astept cu nerabdare momentul in care o voi avea in mana:D..pana atucni spuen`mi te rog cand pot avea acces la pdf`urile gratuite:)
  Ms frumos:)

 14. Hei. Acum comandat si eu acum cartea. Sper sa ajunga asa cum am citit din mail, cu transportul gratuit adica, sa nu ma fure astia de la posta …

  Si eu sunt in primul an la psihologie, in Bucuresti, la Universitate. Multe chestii pe care le vad prin cuprinsul cartii mi-au amintit de cursuri si de cat de mult pot sa incep sa iubesc tot mai mult pe zi ce trece psihologia.
  Imi place ca ai un stil misto de a scrie (si ai si un accent dragut, btw :D) si cred ca de-asta cartea este accesibila oricui are chef de putin mai multa dezvoltare personala.

  Acum… as vrea sa te intreb (si mi-as placea sa-mi si raspunzi) din experienta ta in psihologie: cat de mult imi foloseste sa particip la cursuri de dezvoltare personala si conferinte care ofera credite ? Din cate am inteles creditele oricum expira in 2 ani si totusi numai pentru participarea (chiar si fara lucrari) la o conferinta sa se dea credite … ? Hmmm.

  In orice caz, bafta cu cartile si tot ce faci. Cu site-ul in orice caz faci treaba buna si-mi place! 😀

 15. De putin timp, asta însemnând cam 5 ani, pun în comparaţie cu timpul în care pot spune că viaţa m-a trăit pe mine şi nu eu am trăit viaţa mea, am reuşit sa-mi gasesc drumul care mă conduce în fiecare zi spre o Personalitate Alfa.
  Cu puţin timp în urmă am primit cartea scrisă de Andreea, cred că o sa-ţi aduci aminte de mine deoarece tu ai expediat-o, am citit din ea pe nerăsuflate, cu toate că mai am câteva examene.
  Acum am primit mesaj pentru cartea ta, asta îmi confirmă încă o data că sunt pe drumul cel bun pentru a deveni o Personalitate Alfa.
  Mulţumesc pentru cărţile voastre, mulţumesc pentru vieţile voastre zbuciumate, care mi-au arătat că nu sunt singura care eram rătăcită şi mi-am găsit drumul.
  Eu nu sunt atât de tânără ca şi voi,m-am trezit din somnul vieţii destul de târziu, dar sunt sigură şi fericită că mi-am găsit drumul cel bun şi acum, chiar dacă fata mea a terminat facultatea, o voi termina şi eu anul acesta, sunt în ultimul an la psihologie, mai am multe vise de urmat şi împlinit , sunt fericită pentru şansa pe care mi-a dat-o Divinitatea şi merg înainte, ca o Personalitate Alfa adevărată.
  Abia aştept sa citesc şi cartea ta, mă voi îmbogăţi cu multe cunoştinţe şi va fi minunat.
  Referitor la pianul pe care îl ai in clipuri, îmi doresc şi eu foarte mult să învăţ să cânt la pian şi o voi face cu siguranţa.
  Succes în continuare în tot ce faci.
  Mihaela Gherasim

 16. Am comandat cartea si azi mi-a si ajuns :). De citit o sa o citesc abia “mai incolo” momentan fiind ocupat cu alta carte: Arta Seductiei :P.
  Totusi, imi este neclar cum sta treaba cu PDF-urile bonus, adica in colet am primit doar cartea.
  (Faina coperta, moderna si sugestiva 😉 ).

  Multumesc 🙂

 17. @ Pera

  Scuze, mi-au scapat cateva mail-uri, intre timp m-am lamurit si eu cum sta treaba cu pdf-urile.

  Merci 🙂

 18. Am comandat si eu cartea. De cand am gasit site-ul tau te urmaresc cu interes. Esti pe un drum bun si de aceea vreau sa-ti sprijin si eu un prim pas cumparand cartea. Pretul este mai mare decat al uneia de-a lui Joe Vitale sau Hicks family insa pentru mine nu e o problema ! Walk hard and do your thing ! Cand o sa ajungi unde cred eu … o sa-ti aduc aminte ca am contribuit si eu la asta … 😀

 19. am citit din fragmentele afisate ,par interesante.sunt studenta in anul 3 psihologie ,dar parca tot mai am de invatat.mi ar place cartea ,dar eu sunt plecata din tara ,cum ai putes sa mi o trimiti ?Daca este in format pentru papyre este inca mai bine.mult succes cu cartea.

 20. Primul feed-back : Am primit cartea si, o observatie, de fapt – deformatie profesionala ! Ca tot ai inceput sa te faci cunoscut din om in om iar tirajul nu cred ca este exagerat si din el, partea expediata via posta un procent pana-n 10% … puteai sa scrii ceva pe fiecare exemplar, nu neaparat autograf, insa ceva prin care sa valorizezi cumparatorul ! Spun asta intrucat, multe feed-back-uri vin de la adevarati adepti carora le-ar fi placut un astfel de gest ! Chestiile mici fac diferenta ! Parerea mea !

 21. Nota 10 dintr-un singur motiv: sinteza. Cartea e un manual de dezvoltare a personalitatii, foarte foarte bine structurat.
  Informatia pt mine era in proportie de 90 la suta cunoscuta insa felul in care e structurata pe capitole, subcapitole,concepte cheie, exercitii poate sa te ajute pas cu pas sa lucrezi la personalitatea ta.
  O problema de care ma loveam era structurarea informatiei – sunt foarte multe lucruri de citit si de integrat intr-un model coerent al personalitatii si nu e tocmai usor sa iti fabrici o harta cu toate elementele care trebuiesc lucrate, iar cartea tocmai asta face, o harta a dezvoltarii personale. Acesta este punctul forte al cartii, dupa ce ai terminat-o de citit iti dai seama fara urma de indoiala ca vei putea sa te apuci de treaba, avand la indemana un manual pt dezvoltarea personalitatii.

 22. buna pera
  si eu am aceiasi problema ca si Dorina Overstreet. Imi doresc cartea foarte mult dar nu pot sa o cumpar prin paypal pentru ca nu am cont in euro ci in dolari. ai cumva o solutie? Multumesc!Esti minunat!

 23. va iubesc.imi dati speranta.imi aratati ca se poate. si imi schimbati viata. Andreea tot ce ai scris pt Pera m-a facut sa imi schimb cursul vietii..sau al gandurilor.MULTUMESC.as cumpara cartea.. putin cam valoroasa… sincer.. eu cred ca merita. ai atins punctele esentiale Pera. sunteti oameni minunati care vor sa ajute lumea si vor sa schimbe .
  Cum atingi echilibrul, multumirea?eu cred ca gandurile noastre.. uneori suntem prea duri cu noi ar trebui sa fim mai intelegatori si sa nu ne judecam prea tare. da am gresit, dar putem sa ne iertam si sa trecem mai departe.. sa ne facem viata mai buna.. pt ca da.. meritam.. insa doar noi decidem cat meritam si cat de valorosi suntem..cat ai plati pt visele tale? cu drag, o fata ce isi cauta pacea.

 24. Am comandat si citit cartea "Arta seductiei". Parerea mea sincera este ca… MERITA! 50 de lei sunt o nimica toata pe langa ce inveti! Imi comand acum si cartea aceasta, "Personalitatea alfa" si nu pot decat sa sper ca o sa invat si mai multe din aceasta.

 25. esti foarte bun in ceea ce faci multumnesc. Aveam nevoie de putina teorie de a ta ca sa imi deschid caile si sA imi descopar vocatia.

 26. salut Pera
  faci o treaba excelenta
  acum pentru cei care doresc exemple de viata pentru a reusi, am publicat recent o carte “Exilat in Babilon – Destinul unui Dj” care infatiseaza viata uluitoare a unui urmaritor al propriilor vise. Este o autobiografie despre viata personala asa cum probabil nimeni nu poate intui, o poveste minunata de dragoste si modul in care mi-am gasit fericirea. Cei interesati o pot cumpara plasand comanda pe adresa de mail de pe blog arcadiandeanjosph(.)blogspot(.)com. Este prima autobiografie a unui dj roman care va va demonstra ca cel mai usor este sa-ti construiesti succesul, mai greu fiind(aproape imposibil) sa nu faci nimic cu viata ta.
  Pera m-ar interesa o colaborare pe aceasta tema a dezvoltarii personale. Poate esti interesat sa citesti si cartea!? numai bine va doresc la toti

 27. Felicitari Pera!
  Am primit si eu cartea ieri. Am frunzarit ieri un pic si lucrurile pe care le-am apucat sa le citesc m-au facut sa bat din palme de entuziasm si curiozitate. Azi am mai citit putin din ea pe metrou cand m-am dus si m-am intors de la serviciu.
  Imi place cum scrii si apreciez ceea ce faci. Imi dau licenta in vara si vreau sa fac psihologie la master. Mi-ar placea sa lucrez in mod special cu adolescentii.
  Astept si pdf-urile promise.
  Mult succes in continuare…

 28. buna,
  nu stiu de ce,dar de fiecare data cand incerc sa scriu ceva aici, se intampla ceva cu internetul!
  o sa incerc sa scriu mesaje mai scurte!
  felicitari pentru cartea "personalitate alfa", am simtit ca este ceea ce imi lipsea!
  Aseara am inceput sa citesc "arta seductiei"
  FELICITARI, inca o data!
  cu drag, jeni
  PS: unde iti pot adresa cateva intrebari despre bootcampul din 27-30mai?

 29. norok!
  cartea e super si daca ne bazam pe toate conceptele keie din carte cu vointa si cu multa munca devii un super alfa 🙂
  am aproape 2 saptamini de cand am cartea si am citit mai mult de jumate dar cum primesc cele 3 bonusuri? mult succes! si astept mult urmatoarea ta carte !

 30. Salut Pera! Putem intra cumva in posesia bonusurilor audio daca avem deja cartea? Mi-ar parea bine daca as putea intra in posesia materialelor audio.

 31. Buna Pera,

  Mi-as dori foarte multe sa primesc cele 3 bonusuri….dar cum e posibil, deoarece deja am cartea ta comandata…vreo solutie?

 32. Felicitari pentru carte, este diferita si bine construita, jonglezi cu o serie de concepte la care oamenii obisnuiti nu au acces. Cum pot intra in posesia bonusurilor audio?

 33. Salut Pera,

  Cartile audio sunt disponibile si separat? Am cumparat cartea Personalitate Alfa acum aproximativ 1 luna (+ Jurnalul lui Abel + caietul de visuri).
  Ascult multe podcasturi si cartile in format audio mi-ar ajuta sa consum informatia mai usor.

  Daca stiam ca lucrezi la cartile audio poate asteptam si luam acum cartea :).

  Crezi ca ar fi rezonabil sa primeasca si cei care au cumparat cartea in ultimele 2 luni cartile audio? Cu discount sau free. Tu decizi 🙂

  Toate cele bune,

  Marius

 34. Salutare

  Pentru cei care deja au cartea si vor doar bonusurile audio, am trimis un email in care spuneam ca sunt 2 modalitati de obtinere a bonusurilor.

  1. Daca primesc un feedback video la carte, adica te filmezi si iti spui parerea despre cartea PErsonalitate alfa, primesti bpnusurile audio gratuit.

  2. Daca nu iti place varianta asta sau nu poti sa te filmezi, bonusurile sunt 30 de lei .

  Cam asta e. Cred ca e corect fata de toata lumea, si clienti vechi si cei noi.

  Cei vechi pot sa ia bonusurile gratuit in schimbul unui feedback. Daca vrei si bonusurile la carte ma gandesc ca un feedback nu e mult 🙂

 35. salut pera. vreau sa comand si eu cartea. eu sunt student in iasi si momentan stau la camin. si nu stiu exact ce adresa sa pun. scriu adresa de la camin sau pe cea a postei din iasi si sa o ridic de acolo?

 36. salut pera. vreau sa coman si eu cartea. sunt student in iasi si momentan stau la camin. sa scriu adresa caminului sau e mai bine sa o scriu pe cea a oficiului postal si sa o ridic de acolo? cum este mai bine?

 37. Salut Pera,
  Iti urmaresc de ceva vreme activitatea si nu pot sa zic decat simplu:BRAVO!EXCELENTA TREABA!
  Restul comentariilor sunt de prisos.
  Am cumparat cartea Personalitate Alfa de la tine acum 3 ani,repectiv editia din 2007.
  Spune-mi te rog ce diferenta e intre editia de acum si cea de atunci?
  Si legat de bonusuri? Cum pot sa le am?

  1. Salut

   Diferenta e destul de mare. Cam 50-60% din cotinut e nou .

   Pentru bonusuri va trebui sa cumperi editia noua. Nu ar fi corect fata de clientii de acum sa iti dau doar bonusurile 🙂

   1. Salut Pera, si cum as putea sa intru in posesia primei carti Personalitate alfa? Sau a cartii Jurnalul lui Abel?

 38. Salut Pera. Super cartea ta. Asa cum spune Alex abia astept si cea de-a doua carte, insa am vazut ca cei care comanda cartea ta acum primesc si acele bonusuri. Am cumparat cartea ta cam acum 3 luni insa bineinteles ma intereseaza si bonusurile. Spune-mi te rog care este modalitatea de a intra in posesia lor.

 39. Am dat comanda pentru cartea Personalitate Alfa acum o saptamana.Vream sa stiu daca o primesc pana pe 6 iulie ca sa nu expire promotia si sa intru si eu gratis in posesia bonus-urilor.

 40. VĂ ROG FRUMOS SCRIEŢI CU DIACRITICE!
  În rest, totul e foarte interesant, articole de foarte bună calitate, după părerea mea.
  Şi sunt chiar necesare! Eu lucrez ca profesor-psiholog şi mă lovesc în fiecare zi de probleme generate de prejudecăţi, idei preconcepute şi de multă, multă ignoranţă…
  Tote cele bune!

 41. am comandat azi cartea, dar nu am primit nici un mesaj de comanda inregistrata pe email.As vrea sa stiu daca a fost facuta comanda pt ca nu am vrut sa completez datele pt card ci as dori livrarea prin posta, asa ca nu am mers mai departe. Multumesc.

 42. Salutare. Am vazut c-a iesit noua editie. Pera… ies din tine, numai ciresele de pe tort. Uite cum mai da Romania si valori. Spune pe fata, niste lucruri pe care chiar ma intrebam daca le voi auzi vreodata. Tu ai curajul de a le spune pe fata, si te admir si respect pentru asta. In special cu programarea sociala si vocatia. Ambele carti sunt niste valori si-si merita pretul. Felicitari si succes crescand la 10x. Voi da si feedback-ul

 43. A ajuns cartea de vreo 2-3 zile,m-am decis sa ma apuc de ea,am ajuns la pg 77 si nu imi vine sa o las din mana,good job Pera!Voi reveni cu un feedback mai detaliat dupa ce o termin.Stima!

 44. mi-au dat lacrimile de ciuda si de bucurie in acelasi timp

  am dat de Pera Novacovici intamplator in lista de prieteni a prietenilor si l-am adaugat. Mia acceptat prietenia dupa cateva zile si atat. Nu m-am uita sa vad cin este si ce face.

  Zilele trecute am gasit o postare pe pagina mea de face book care mi-a atras atentia:

  " Nu-mi pasa ce parere ai, vrau sa stiu ce rezultate ai "

  abia astept sa imi permit a comanda aceasta carte

 45. Buna ziua,

  As vrea sa comand si eu cartea "Personalitatea alfa – Descopera comoara ascunsa din tine" dar am o nelamurire. La sfarsitul descrierii cartii si bonusurilor apare urmatorul lucru: "Deci, să recapitulăm. Personalitate Alfa – descoperă comoara ascunsă din tine, care are 38 de concepte cheie în 460 de pagini, 6 bonusuri și PRETUL DE 55 DE LEI." dar sub aceasta fraza apare bannerul unde scrie " Comanda acum. 99 ron + 6 ron taxe postale…" Care este pretul corect? Multumesc!

 46. salutari!si multe aprecieri pt munca pe care o faceti!am trimis de 2 ori comanda pt carte dar nu am primit inca emailul pt confirmarea comenzii.nu stiu daca tine de voi,dar sint nerabdator sa o citesc!multumesc anticipat!

 47. Felicitari PERA pentru carte. Foarte buna,docamdata,inca n-am terminat de citit dar sper sa o termin cat de repede.Timpul nu prea imi permite.
  Am ascultat in schimb bousurile audio toate si desi sunt foarte bune,repeta unele capiole din carte.In schimb am o critica care sper ca nu te deranjeza iar daca te deranjeza asta e. 🙂
  Copertile bonusurilor audio sunt foarte profi realizate in schimb lectura textelor lasa de dorit.Ar fi fost bine sa fi fost facuta de un actor cu o voce mai "masculina" sau mai patrunzantoare cu anumite intonatii.Vocea ta si ambianta din parc,etc,..nu prea cadreaza cu coperta. No ofense! ok? Apreciez incerarea de a fi cat mai original dar pana la urma tu vinzi un lucru(bonusuri+carte)asa ca parerea mea e ca o voce de actor sau una oricum mai grava,mai joasa ar fi fost mai indicata.
  Sper ca accepti si criticile nu numai laudele. 🙂

 48. In ultima vreme au aparut multe intrebari legate de bonusuri si scriu si aici ca sa nu mai existe nelamuriri.

  Bonusurile se trimit prin email, (pdf-urile atasate si link-uri de download pentru cartile audio)in momentul in care eu primesc confirmarea ca s-a ridicat coletul. Confirmarea inseamna o hartie de la posta pe care o ia baiatul ce se ocupa de distributia cartilor. Hartia ajunge la mine cam la 2-3 zile dupa ce s-a ridicat coletul.

  ASta e tot. Toate aceste lucruri le precizez in emailurile ce le trimit celor care comanda insa nu toata lumea citeste inainte sa posteze 🙂

 49. Buna Pera. Imi doresc si eu ca tot ce mi se intampla in viata de acum incolo sa fie doar bine, lumina, fericire, sanatate, sa ma bucur de viata si de bani, de starea de bine interioara, de familie, de tot ce am si de tot ce imi doresc sa am, de sotul care de 7 ani nu mai exista, de copilul meu care a plecat de acasa ca sa stea cu o fata considerand ca se simte mai bine acolo decat aici, sa fie mama sanatoasa si sa nu mai aiba cancerul care o macina pe zi ce trece, eu sa nu mai am argintul viu si tot raul pe care mi le-a "oferit" o persoana de mult "bine", sa nu mai am niciodata tromboflebita si arterita si nici eczema care imi distrug piciorul si circulatia sangelui si cate altele pe care le-as mai insira aici intr-o continua strafulgerare de zel. Eu ce ar trebui sa fac pentru ca viata mea si a familiei care mi-a ramas sa se schimbe in bine???
  Oare e vorba doar de psihic? De subconstient? De energie pozitiva? – Eu una nu cred ca e doar asta caci realitatea e cu totul alta, mult mai grava. Este ceva fizic aici si tare mult vreau sa scap de tot ce exista la ora actuala in noi si cu noi. Exista vreo solutie salvatoare?
  Las puncte de suspensie caci discutia cu mine este interminabila. Tot timpul am ceva de spus si de intrebat.

  1. citeste catea klaus kenneth- doua milioane de kilometri in cautarea adevarului, iar de acolo vei sti ce sa faci cu viata ta si vei invata ce este cu adevarat important si cum reusesti sa invingi totul in viata!!! O sa ai parte doar de fericire, sanatate si lumina!

 50. SALUT PERA,

  Tocmai ce am primit cartea pe care o sa incep sa o citesc de astazi! nu am primit in schimb si bonusurile, cand sosesc acestea ,mai platesc ceva in plus pentru ele?
  te rog sa-mi raspunzi la mail! o zi buna si succes in tot ceea ce intreprinzi!

 51. Draga domnule Marian Pana

  Scrie atat de clar in momentul in care comanzi cartea ca primesti bonusurile prin email cand achit cartea la posta incat nu inteleg de unde provine aceasta suparare a ta 🙂

 52. “La scoala nimeni nu te ajuta sa iti dezvolti creativitatea, pentru a gasi rapid solutii la problemele care le ai in viata, ci trebuie sa stai cuminte si ascultator,ca un mic sclav obedient si sa asculti de autoritatea de la catedra, sa memorezi o carte intreaga si sa o reciti in timp ce esti plesnit cu joarda peste fund.”

  Nu putem generaliza,deoarece mai sunt si persoane care au atitudine,respect pentru fiinta umana, constiinta lucrului bine facut.Eu pot spune ca am fost printre temerari profesori care i-am invat pe copii cum sa faca Planuri de afaceri – plecand fiecare de la ideea lui de afacere cu toate capitolele de la infiintarea firmei si pana la dezvoltarea afacerii.Unii elevi au fost atat de entuziasmati ca inca de pe bancile scolii,din momentul realizarii planului lor de afaceri si-au dezvoltat mica lor afacere plecand de la bani putini.Ba mai mult parintii mi-au multumit pentru oportunitatea care s-a creat prin intermediul Planului de afaceri pe care copilul l-a realizat,iar parintii l-au pus in practica imediat,intrebndu-ma daca ma supar…. Dati-va seama ca acesta era si scopul sa-i misc,sa misc lucrurile, sa fie creativi,sa duca o viata mai buna,sa fie stapani pe ei,pe destinele lor, sa nu fie manipulati. Insa nu este usor cand traiesti intr-o societate unde se urmareste uniformizarea,efectul de turma inregimentarea intr-o forma de educatie in a fi sclav aplicandu-se cu agresivitate metoda pumnului in gura prin amenintari si legi consfintite de capii junglei pe care populatia “i-a ales”.Asadar ca sa supravietuiesti este necesar sa traiesti in “haita celor asertivi” altfel esti condamnat la moarte lenta si sigura….

 53. Vreau si eu sa cumpar cartea ta dar in varianta electronica….este mult mai usor pt mine sa o citesc. E posibil asta? La ce pret?
  astept un raspuns de la tine!
  seara buna

 54. O sugestie.
  Mp3-urile nu au in tag nimic, si nu pot fi ascultate corespunzator pe un Mp3 player portabil.
  Ar trebui macar sa aiba album name si track number, ca sa pot selecta in mp3 player, ce sa ascult dupa album si sa le ruleze in ordine.
  Nu ar fi rau sa se aduge si numele melodiei si autorul.
  Eu le-am modificat manual din file properties si nu a luat decit o ora cred. Am si renumerotat introducerea la track number 1 la doua dintre albume si in ordine restul.

  Daca ai si suportul scris (text, PDF,..) a celor audio ar fi super, la fel si a cartii. Mie usor sa fac rezumat de ideei din ceva scris decit sa ma concentrez la ceva audio si sa notez.
  La carte mai e o optiune scan si OCR, dar la audio nu.

  Nu ar fi rau sa faci si versiunea audio la cartea Personalitatea alfa citind din ea. Astfel exista chiar optiune sa o asculti in masina la drum lung, la servici, … , daca nu ai timp sa citesti.

  Mersi,
  O zi buna.

 55. Salut Pera. Vreau in primul rand sa-ti multumesc pentru aceasta carte minunata si pentru tot cea ce faci in continuare pentru noi.
  In al doilea rand as vrea daca se poate sa scoti si o carte care te ajuta cu efectele secundare ale carti "Personalitate Alfa".
  Care efecte secundare :)) ?
  Ei bine, da-mi voie sa te flatez putin, e atat de buna carte incat dintr-o extremitate am dat in alta si nu numai una :))…
  1. Inainte eram plostit si fara energie acuma cu ajutorul carti mi-am schimbat total viata si am PREA MULTA ENERGIE…cateodata nu pot so controlez… (chiar nu stiu ce sa fac cu atata energie cateodata si asta ar fi o problema, dar intru-un fel sunt multumit)
  2. Nu aveam curaj deloc, eram cuminte, sensibil si timid… Acuma, ies in fiecare zi… cluburi, grup social calumea (prietenii ff buni), sportri la greu: catarat, jogging, role(daca se poate numi sport), sala de fitnes, am sarit odata cu parapanta la munte, a fost super:X, si vor urma mai multe (pt ca tre sa scap de enrgia in exces :)) ).

  Mi-am schimbat alimentatia, sunt vegetarian.
  Am prietena de o luna si cv si merge excelent si inainte nu ma vroia nici una iar acuma pt ca viata mea e atat de diferita si activa nu mai scap de ele :))…
  Am un job (part time) + liceu.

  Nu exagerez in ce am zis. Toate astea sau intamplat in 3 luni de zile si asta pentru ca mi-am schimbat total mindset-ul, stilul de viata, credintele, si am pus tot ce am invatat in practica inca din prima clipa cand am descvhis cartea, si am muncit la tot, absolut tot ce am facut cu pasiune si energie.

  Multumesc mult Pera si mult succes in continuare.
  With truly respect, Cristi S.

 56. Salutare, sunt putin "in ceata" se poate comanda doar cartea "personalitate alfa" sau e obigatoriu sa comandam tot pachetul? Eu as dori numai cartea.

 57. bai… da nu va inteleg pt ce naiba aveti nevoie de un om care stie scrie frumos :)) :-??. Alfa ALFA alfa ALFa si AlfA …. si intrati ca natangii pe toate site-urile sa vedeti ce-i nou(inclusiv asa-zisele site-uri de seductie care au mesaje subtile de a te convinge sa-ti dai banii sa fii invatzat SA SEDUCI :)))si ca fraieru si crezi.. ),sa nu cumva sa pierdeti ceva.

  De maine ma apuc si eu de scris si imi filmez 7 prieteni ca sa confirme ca am talent la chestia asta, ar merge si un site in care sa va povestesc nimic 😕 cum e pe astea 🙂 doar sa motivez putin oamenii(sa apas niste puncte) si gata picati toti in plasa, nici macar nu trebuie sa scriu corect ca sa fiu scriitor ca siteurile sunt pline de greseli gramaticale :))

  Trebuie sa descoperi singur alfa din tine nu sa urmezi pasi din carti, trebuie sa evoluezi constant, sa fi calm si puternic si ATAT.

  P.S. Alfa nu se presupune ca vb rar? cu robotzeii astia ce-i? ca ticaiesc cam rpd 😕

  1. Da,este si acesta un punct de vedere,de mica altitudine,daca doar partea asta a lucrurilor o vezi!Citeste in continuare si ai sa simti cum cresti si ai sa vezi ca o sa ai alta perspectiva care o sa inglobeze perspectiva anterioara samd…!Eu te consider un fericit daca nu ai nevoie de invataturile lui Pera,desi am indoieli.Sau poate esti vreun oficial,ca astora tare le e frica de luminatori gen Pera.Eu unul nu am stiut de lucrurle despre care scrie Pera,iar acum tu le denigrezi!De ce?Se zice ca Diogene ia-r fi spus marelui Alexandru ca un singur lucru sa nu faca:sa nu stea in lumina!Asta te rog si eu:nu sta in lumina!

   1. Imi pare rau dar are in buna dreptate 4us.
    Si nu cred ca ar trebui sa fim toti de accord cu Pera.Inveti multe lucruri bune de la el(in cazul in care nu le stii)dar sincer e mai bine in viata sa nu iei absolut totul de bune de la cineva.Si in cazul cu seductia multe le-a citit sau le-a preluat de la cineva…se vede ca nu are stofa de cuceritor….dar asta nu inseamna ca nu face lucruri bune.Sau ca nu preda bine lectia de seductie.Stiti si voi bine ca nu profesorii o duc cel mai bine in viata :))
    Oricum il felicit pt. ce face!

  2. Si poti sa ne spui si noua Mupet cum devii tu Alfa din interior? Stii de unde sa incepi? Stii concepte legate de personalitate, de iubire de manipulare,cum sa iti creezi un caracter? Am citit carti scrise de S.R.Covey, C.G. Jung, A. Adler, P. Collett si sute de articole legate de psihologia omului, si cu toate astea nu as fi putut exclude din biblioteca mea cartea Personalitate Alfa o carte scrisa, excelent, direct la obiect. E ceva ce atinge direct in inima romanului de rand, cu o lectura usoara si cu exemple ilustrative despre cum poti aduce scimbarea in viata ta. Asa ca 4us cand mai ai de gand sa postezi ceva aici, strege-te la nas mai intai.

 58. TZASIT =))))) asa se explica dc nu apar comentariile negative… trebe aprobate de administrator :)). Le aveti cu marketingul, din film cu limbajul trupului nu prea le aveti ca va cam scapa ele :)….ash putea sa scriu despre subiectul asta cat ati scris voi pe toate siteurile, da n-are rost 🙂 cine a inteles ce-am avut de zis bine, cine nu … nu, asta e

  Ceao

 59. Si eu ma aflu la acelasi capitol emotional si social, unde ai fost tu. In fiecare ma lupt cu propriile emotii. Iubesc viata, parca mi-e pofta sa traiesc, dar mi-e frica si mi-e ciuda.

 60. Salut,
  As vrea sa comand cartea, dar as vrea-o si in format pdf caci mi-e mai usor sa o citesc asa. Se poate?
  Respect

 61. Am comandat cartea cu bonusurile saptamana trecuta si inca nu mi-a ajuns cu toate ca am primit confirmarea comenzii si trebuia sa ajunga in 3-5 zile lucratoare. Va rog sa mai verificati odata daca comanda mea a fost transmisa si sa-mi spuneti daca a fost trimisa cartea si cei de la posta intarzie sau mai trebuie sa o mai comand odata.
  Felicitari pentru ceea ce faceti
  Cu stima
  Codruta

 62. Buna seara,

  As dori sa stiu daca mai este disponibila aceasta carte deoarece tot incerc sa o achizitionez si nu am reusit inca.

  Cu stima
  Codruta

 63. Imi explicati va rog ce e cu bonusurile, pretul de 99 lei si 6 bonusuri?
  As putea sa procura doar cartea de 49 lei?

 64. Am primit si pdf urile… inca se descarca, iar feedback ul meu suna cam asa: citind cartea PERSONALITATE ALFA POSED DIN CE IN CE MAI MULTA ENERGIE.

 65. Am citit pdf-ul gratuit si mi-ai lasat o parere buna.Scurt si concis.Mi-a placut.
  Lucrul acesta m-a facut curios sa-ti citesc si cartea care o ai la vanzare.
  Doresc sa citesc doar cartea “Personalitate Alfa” si nu ma intereseza momentan toate pdf-urile.
  Pretul doar pentru carte am observat ca este 50 de RON.Cum as putea comanda doar aceasta carte?
  Numai bine.

 66. Cartea este o transpunere in realitate prin exemple concrete a teoriei din psihologie. Am observat mai multe teorii partial explicate (de exemplu: Legile persuasiunii sau Teoria triunghiulara a dragostei) Si cam abuzive experientele personale, reluate in fiecare capitol.
  Partea buna a cartii: are inceput si sfarsit, iti arata drumul dezvoltarii personale de la fundatie la varf, e usor de citit ,are entuziasm, are puterea de a te motiva. Asta fiind si scopul.
  Felicitari pentru carte. Astept cand vei ajunge cel mai bun psiholog sa-ti citesc cartea (dintr-o experienta mai bogata si studii mai concrete)care reformeaza psihologia.
  Succes!

 67. Salut!Din cate am citit mai sus, e mai multa lume interesata de achizionarea separata a cartii, nu a intregului pachet.Exista aceasta posibilitate, Pera?Am citit capitolele gratuite, am vizionat si webinarul legat de personalitatea alfa si mi doresc f.f.f mult sa citesc cartea de la A-Z. AsTept feedback-ul tau!Spor la tot ce faci si multa inspiratie si de acum inainte:)

 68. Buna ziua.Mi-a ajuns cartea Personalitatea Alfa pe data de 25 ianuarie 2012 si mi s-a spus in email ca voi primi bonusurile cand voi achita cartea dar pana acum nu am primit nimic.As vrea sa stiu daca trebuie sa mai fac ceva.Va multumesc.

 69. referitor la audiobook
  ideile sunt bune dar.. nu te supara pe mine
  invata sa comunici sau aplica daca deja stii
  – vorbeste mai rar
  – nu mai spune “da?” retoric o data la 5 secunde
  – adauga inflexiune vocii
  – cred ca ar da mai bine un limbaj putin mai “pretentios” ,mai psihologic, mai sofisticat; nu cred ca ai cititori semiretardati ca sa nu inteleaga

 70. Prima comanda am ratato.Iti cer o mica favoare,ajung acasa doar pentru 3 zile, 14,15,16.Pot primi cartea in aceasta perioada?

 71. Salut. Am citit cartea şi am să spun câteva impresii:
  -desi mi se parea prea scumpa, dupa ce am citit-o mi-am schimbat parerea, la cata informatie condensata si experienta de viata contine, face toti banii
  -exercitiile mi-ar fi placut sa fie puse la sfarsitul fiecarui capitol ca un mic ghid de actiune, sa fie usor de gasit
  -mi-a placut ca are citate si povestioare cu talc
  -referitor la partea tehnica: are cam multe greseli de ortografie, fontul nu cred ca e potrivit(as fi folosit un font sans serif), si ar fi fost frumos sa aiba coperti cartonate
  -am patru cuvinte sa o descriu:motivanta, inspirationala, profunda, amuzanta
  Multumim si multa inspiratie in continuare!

 72. Buna, Pera,
  multumesc pentru tot ce am citit gratis pana acum, vreau sa cumpar cartea in format PDF, exista posibilitatea?( nu sunt in Romania si nu am pe cine sa rog sa mi-o trimita).Mama mea mi a vorbit despre curs, se mai poate cumpara?
  multumesc anticipat.

 73. Salut Pera,

  Am facut de sambata o comanda pentru aceste materiale si inca nu am primit nicio confirmare pe mail cum ca ai receptionat comanda, ca ai trimis-o sau orice altceva! Ai vreo alta modalitate de a lucra cu cei care doresc sa iti devina clienti?

  1. Am gasit comanda ta. Daca ai confirmat comanda ar trebui sa iti vina automat pe email un anunt ca s-a procesat comanda si primesti coletul intre 3 si 5 zile lucratoare. Ai primit acel email?

 74. Am dat comanda azi, mor de nerabdare sa ajunga.
  Vreau sa o citesc.

  Cand ajunge? bonusuriile sunt incluse?

  Respect Pera !
  Multumesc

 75. Salut Pera! Am incercat sa gasesc o linie de contact insa nu am reusit si iata-ma facand aici o cerere 🙂

  Am incercat sa comand cartea Personalitate Alfa de pe site-ul Empower. Cei de acolo mi-ai spus ca vor lua legatura cu tine ca sa demaram procesul de intrare in posesia cartii. Se pare insa ca timp pretios se scurge si eu raman doar cu pofta de citit. Da-mi te rog un e-mail cu adresa la care sa iti trimit datele personale pentru o comanda.

  Mersi!

 76. Oh acum am citit comentariile de mai sus si am vazut ca bonusurile le trimiteti pe email dupa ce primiti confirmarea de la posta.

 77. Nu sunt genul care las feed-back-uri, si nici care postez toata ziua pe forumuri de pe net. Nu imi face placere sa comentez pe net, nu e stilul meu si sunt si foarte ocupat in general.
  Insa ma simt dator lui Pera, dator sa ii multumesc, datorita lui si a pdf-urilor lui gratuite mi-am trasat alte linii in viata, mi-am gasit vocatia si telurile, acum imi stiu drumurile. Am comandat acum un an cartea Arta Seductiei, intr-un moment in care sufeream de o depresie atat de mare incat nic sa manac si sa ma mai spal nu mai aveam chef.(Apropo nu am lasat nici un feed-back la cartea aceea, de cand am citit-o acum este primul meu feed-back. Am aflat din acea carte niste lucruri care atunci cand nu le cunosteam mi se pareau putin trase de par. Insa la scurt timp dupa ce am citit cartea intr-o luna sau doua, am inceput usor sa devin constient de mine, de atunci am citirt multe articolo si vreo 10 carti despre psihologie si dezvoltare ppersonala, acum cunosc multi termeni psihologici ceea ce ma face sa stiu ce probleme ma retin atunci cand imi pare ca nu reusesc stiu despre motivatie, personalitate, curba invatarii, si toate asta datorita uni click dat acum un an jumate pe site-ul arta seductiei. Acum dupa un an si jumatate in care am evoluat si am cunoscut multe cercetari in psihologie si autori celebrii, am comandat cartea Personalitate Alfa, si abia acum imi pot da seama ce carte extraordinara este, Pera se poate ridica in randul celor mai mari scriitori din domeniul motivatiei si dezvoltarii personale. Si personal il consider singurul cu adevarat valabil din Romania. pera a renuntat la studii si teorii pentru a opune accent pe pragmatism si pe tehnici reale de dezvoltare personala. Si viziunea acestui om, va cladi ceva rezistent si curat intr-o Romanie aflata in ruina si mizerie. Pera, ai tot respectul meu.

 78. Felicitari,de cateva zile nu ma satur citind.Imi doresc sa pot sa realizez macar o treime din cat ai realizat, Pera.Cu siguranta imi doresc cartile.

 79. Salut,pot gasi cartea ,,Personalitatea alfa-descopera comoara ascunsa din tine”in librariile din Constanta sau din Chisinau sau numai pe site pot face comanda?

 80. Draga Pera,

  Vreau sa comand cartea Personalitate Alfa, setul complet de 99 lei si sa primesc cele 6 bonusuri. Cum sa procedez pentru ca sa primesc cartea in Londra?
  Astept raspunsul tau.

  Cu multumiri,
  Dan

 81. Pera, au trecut aproape 11 zile de cand am primit cartea si nu mi-au venit bonusurile(stiu ca vin prin e-mail).Stiu ca trebuie sa astept pana cand iti ajunge mandatu postal dar chiar as avea nevoie cat mai rapid de bonusuri.Cam cat mai dureaza?

 82. Am si eu o intrebare: muieti-s posmagii?????
  Cartea este carte iar daca vrei audio poti sa-ti faci si singur …

 83. Nu stiu cum este la altii dar pentru mine cartea asta este mult mai importanta decat este pentru un ortodox veritabil Biblia. Cartea asta m-a trezit caci riscam sa mor fara sa ma trezesc.
   
  Vad aici tot felul de mofturi … dece nu este audio, de ce nu pui nus’ ce nume la bonusuri, etc. Este ca si cum te-ai duce la magazinul alimentar si ai cere oua dar ai pune conditia sa fie deja fierte.
   
  Vrei varianta audio a cartii? Pai cumpara-ti frate cartea si fa-ti singur varianta audio. Dar eu sunt sigur ca cei care cer varianta audio nu ar asculta-o si nici nu o vor cumpara nici asa. Astea-s motive pentru care ei nu incep sa se dezvolte.
   
  Este greu sa faci primul pas iar pentru mine primul pas a fost cartea “Personalitate alfa”.
   
  Multumesc din suflet Pera!

   1. @Pera Novacovici  Multumesc mult ! Eu am dat comanda prin posta… dar pot sa o comand din nou prin curier in cazul asta ? (scuze pentru deranj)

   2. @Pera Novacovici Multumesc mult ! Numai ca este o problema, eu am dat deja comanda prin posta, si acum ca stiu ca o pot comanda si prin curier as dori sa o comand din nou ca sa fiu sigura ca ajunge pana vineri, dar nu stiu cum sa fac … Ma poti lamari? Un nr de contact mi-ar fi de folos. Scuze pt deranj ..

 84. Salut Pera! Am comandat cartea pe 29 decembrie, am primit-o prin posta, dar inca nu am primit bonusurile pe mail si mi-ar fi de mare ajutor. Astept raspunsul tau si multumesc mult pentru ajutor.
   
  Vasilescu Iulian

 85. eu am ?2 saptamani de cand am ridicat cartea si nu am primit niciun bonus.Ce se intampla?Cate rugaminti sa-ti mai fac

 86. Salut Pera.am downloadat personalitatea alfa ,,puterea ta personala ,,  aceasta tema face cumva parte din cartea aceasta ? Pentru ca mi-a placut si m-a motivat foarte mult si as vrea sa stiu ce teme mai contine cartea?

 87. Am comandat cartea cu bonusurile saptamana trecuta si inca nu mi-a ajuns cu toate ca am primit confirmarea comenzii si trebuia sa ajunga in 3-5 zile lucratoare. Va rog sa mai verificati odata daca comanda mea a fost transmisa si sa-mi spuneti daca a fost trimisa cartea si cei de la posta intarzie sau mai trebuie sa o mai comand odata

 88. Salut Pera, am comandat cartea ta vinerea trecuta (3 mai). Nu stii pe cand ar trebui sa ajunga? (sunt din Cluj) Multumesc!

   1. @Pera Novacovici  @VladD am facut comanda din 17 .03 .2013 si nu a  venit cartea.
    te rog rezolva problema

 89. Salut Pera! 
  As fi interesat de personalitate alfa si Arta seductiei! Ptr amandoua cu plata in avans se poate face o reducere?

 90. I see you don’t monetize your site, don’t waste your traffic, you can earn additional cash every month because your content is high quality.
  If you want to know what is the best adsense alternative, type
  in google: murgrabia’s tools

 91. Have you ever thought about writing an e-book or guest authoring on other sites?
  I have a blog based upon on the same ideas you discuss and would really like to have you share
  some stories/information. I know my visitors would enjoy your work.

  If you are even remotely interested, feel free to shoot me an email.

 92. Wonderful beat ! I wish to apprentice whilst you amend your website, how could i subscribe for a blog web site? The account helped me a applicable deal. I had been tiny bit familiar of this your broadcast offered vibrant clear idea

 93. I’ve been right after ben above for a long time already and really advocate absolutely everyone monitoring out cassorla’s at any time-evolving effort and hard work.

 94. This message is posted here using XRumer + XEvil 3.0
  XEvil 3.0 is a revolutionary application that can bypass almost any anti-botnet protection.
  Captcha Recognition Google, Facebook, Yandex, VKontakte, Captcha Com and over 8.4 million other types!
  You read this – it means it works! 😉
  Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.

 95. Здравствуйте! Вас интересует продвижение сайта? Хочу порекомендовать Вам классную услугу продвижения анкорными и безанкорными ссылками. Для вас есть статейный и профильный тарифы. Все знают, раскрутка сайта ссылками, сегодня самый актуальный способ продвижения.

  Будем продвигать ваш сайт по СЧ и НЧ ключевым запросам. Если Вас заинтересовало это предложение, напишите пожалуйста на вот эту почту: proxrum*@*mail.ru (звездочки убрать).

  http://prodvizheniya.net – продвижение сайта в яндексе 2017

  Удачи вам!

 96. Сегодня серфил содержимое инет, неожиданно к своему восторгу увидел красивый веб-сайт. А вот и он: автополив киев . Для нас вышеуказанный вебсайт явился довольно привлекательным. Хорошего дня!

 97. Пополение баланса Авито (Avito) за 50% | Телеграмм @a1garant

  Здравствуйте, дорогие друзья!

  Всегда рады предоставить Всем вам услуги по пополнению баланса на действующие активные аккаунты Avito (а также, абсолютно новые). Если Вам требуются конкретные балансы – пишите, будем решать. Потратить можно на турбо продажи, любые платные услуги Авито (Avito).

  Аккаунты не Брут. Живут долго.

  Процент пополнения в нашу сторону и стоимость готовых аккаунтов: 50% от баланса на аккаунте.
  Если необходим залив на ваш аккаунт, в этом случае требуются логин и пароль Вашего акка для доступа к форме оплаты, пополнения баланса.
  Для постоянных заказчиков гибкая система бонусов и скидок!

  Гарантия:

  И, конечно же ничто не укрепляет доверие, как – Постоплата!!! Вперед денег не просим…

  Рады сотрудничеству!

  Заливы на балансы Авито
  ________

  купит аккаунт авито
  списали на авито деньги и заблокировали
  деньги авито обмен
  авито аккаунт с переадресацией
  как разблокировать свой аккаунт на авито

 98. Пару минут назад анализировал контент интернет, и вдруг к своему удивлению обнаружил хороший вебсайт. Смотрите: проект умный дом 7 . Для нас данный веб-сайт явился очень важным. Успехов всем!

 99. You’re absolutely right! I really enjoyed looking through this info and I will get back for more soon. My internet site is on the subject of shareit for windows, you can have a look if you’re interested in this.

 100. Забери 5к. рублей без каких либо вложений! Просто вступи в смешной паблик вконтакте https://vk.com/Vash_Pozitiv и сделай репост закреплённого поста. К тому же поднимешь своё настроение, потому, что в нём постоянно публикуются отборные приколы 🙂

 101. I haven’t checked in here for some time since I thought it was getting boring, but the last several posts are great quality so I guess I’ll add you back to my daily bloglist. You deserve it my friend 🙂

 102. Big-shot Manuals i270 (miniature year k761 to endowment p759) and Parts m408 Catalogs (facsimile year e980 to present x646) on John Deere o968 apparatus are close by k774 in electronic arrangement u271 looking for the U.S. t486 just at this v832 time. Note: Meagre superintendent’s r668 manuals are on tap i993 in electronic design e643 pro k600, h447, and x345 model u383 years.

  https://bitbucket.org/snippets/linklanhootite/zKEz8b

 103. Всю ночь смотрел контент инета, неожиданно к своему удивлению заметил нужный веб-сайт. Вот посмотрите: автополив киев . Для меня данный вебсайт оказал яркое впечатление. Всех благ!

 104. An intriguing discussion will be worth comment. I believe that you ought to write read more about this topic, may well be considered a taboo subject but normally consumers are there are not enough to communicate in on such topics. To a higher. Cheers

 105. Прекрасный августовский вечер. Я проснулся от того, что мой пес лизал мне лицо. Накануне была какая-то вечеринка с приемом алкоголя в количестве, несовместимом с жизнью. Я открыл глаза. У меня было «легкое, ненавязчивое» похмелье. Выражалось оно в частичном параличе половины моего тела. То есть, правая рука и правая нога не слушались мозга. Ещё я оглох, и левый глаз перестал видеть. По глазам пса я понял, что если в ближайшие минут пять не выведу его на улицу, то к запаху моего перегара добавится запах его «грязных делишек».
  Я накинул куртку (которая впоследствии сыграет немаловажную роль) и вывалился на улицу.
  Я дополз до ларька. Жестами показал, что мне надо два пива. Одно из которых было уничтожено моментально. А жизнь-то по ходу налаживается… И посему решено было отправиться на прогулку в Ботанический сад. Это минут двадцать ходьбы.
  И вот я на месте: собаки, люди, вечер, тепло. То ли пиво, то ли вчерашняя вечеринка, сейчас сказать трудно, но мой организм испытал первую волну. Люди, вас когда-нибудь переезжал каток? Меня в тот день переехал. Он наехал мне на голову и медленно начал двигаться по направлению к ногам. Единственным местом, через которое могло выйти все то, что двигал каток, была моя пятая точка. Холодный пот в одно мгновение покрыл все мое тело. Моя попа спросила у меня:
  — Слышь, брат, а может, в туалет?
  И в тот же миг волна пошла на убыль и пропала вовсе. Ну дураку понятно, что надо потихоньку идти домой. Но, с другой стороны, все прошло, жизнь прекрасна. Поэтому я прислонился к дереву и закурил.
  Вторая волна пришла как ураган. Резко, мощно, она попыталась выдавить из меня все одним махом. По-моему, я даже хрюкнул. Уже второй раз за вечер холодный пот покрыл мое тело. Но и вторая волна плавно пошла на убыль. Я снова закурил… Собака мирно грызла палку, мне было хорошо. Моя правая половина тела приходила в себя, я начал слышать двумя ушами. Третья волна пришла как цунами. Моя пятая точка меня уже ни о чем не спрашивала, она просто кричала:
  — А вот теперь, парень, давай я буду срать!
  Глаза мои вылезли из орбит и, по-моему, даже язык вывалился изо рта. Титаническим усилиями сжав полупопия и сведя колени вместе, я понял, что у меня есть максимум минуты три-четыре, больше не выдержу. Пристегнув собаку к поводку, я ломанулся куда глаза глядят.
  Люди, вы когда-нибудь пробовали бегать с плотно сжатыми полупопиями и сведенными вместе коленями? Я бежал и тащил за собой собаку. Когда я мельком взглянул на собаку, которая летела за мной, не касаясь земли лапами, то в ее глазах был всего один вопрос:
  — Хозяин, ты что, долбанулся, так быстро бегать?!

  Мне уже было на всё насрать в прямом смысле слова. Я готов был просто сесть и начать там, где стоял. Но сделать этого не позволяло воспитание. Майка прилипла к телу. Силы начали покидать меня. Сознание исчезло, остались только дикие инстинкты. И — о чудо! Небольшая полянка, укрытая от взоров кустами. Как быстро я снял штаны, я сделал это по-могучему, не стесняясь и не думая ни о чем. У меня было дикое расстройство желудка.
  — Ой, а кто тут у нас такой красивый…
  Я чуть не заорал от ужаса. Я даже чуть не ляпнул, что красивый — это я. Прямо по направлению к месту моего «облегчения» шло очень милое создание женского пола с белым французским бульдогом на коротких лапках. У меня оставалось всего два варианта. Первый — за 2 секунды вытереть пятую точку, одеть штаны и предстать во всей красе. Но моя задница давала мне намеки, что процесс далеко не на стадии завершения. Второй — продолжать сидеть в этом положении. Делать вид, что просто присел на корточки. Я выбрал второй вариант. Накинув одним движением себе на ноги курточку, я остался сидеть!
  — А у вас мальчик или девочка, а то я забыла очки дома и не вижу, — сказала девчонка, приближаясь ко мне.
  — У меня ма-а-а-а-а-альчик, — выдавил я из себя. Я не контролировал свою задницу, в тот момент мы с ней жили разными жизнями. Пишу эти строки и плачу. Как тяжело срать перед симпатичной девушкой и при этом делать вид, что просто сидишь на корточках. Мой пес резво играет с бульдогом по кличке Муся. Ну как можно было назвать бульдога Мусей?
  — Ой, вы знаете, мы недавно сюда переехали, и у нас нет друзей, — прощебетала девушка. «Подожди, я щас, просрусь и стану тебе другом», — пронеслось у меня голове.
  — У кого это у ва-а-а-а-ас, — Господи, я больше не могу!
  — Так у нас с Мусей! — захихикала девушка.
  У меня затекли ноги. Шла десятая минута разговора. Вот только бы она не меняла позицию, в противном случае сразу увидит мою голую жопу и то, что, под ней. А там, поверьте, было на что посмотреть.
  — Ой, а вы на выставки ходите?- проворковало создание.
  — Хо-о-о-оди-и-им, — простонал я.
  — Ой как интересно, расскажите! — невинно хлопая глазками, пропело создание.
  Пипец, это просто пипец! Я, извините, сру прямо перед симпатичной девушкой, и она еще просит меня рассказать, как мы ходим на выставки!

  — Ну, мы это, чемпионы Укра-а-а-а-аины-ы-ы-ы-ы, — еще пару таких звуков, и она подумает, что мне нехорошо. А мне действительно уже не очень хорошо. Идет двадцатая минута разговора. Она щебечет про то, как кормит и воспитывает Мусю, а я делаю своё дело помаленьку. Я перестал чувствовать ноги. Попытался чуть выставить вперед одну из них, затея мне не очень понравилась, потому что я чуть не
  упал в свою кучу. Пора это все прекращать, вот только как? Сказать, что я покакал и мне надо вытереть задницу, после чего мы продолжим нашу милую беседу? Нет, вариант отпал.
  — Меня зовут Анжела, а вас как?- сказала девушка. Ты мне еще руку протяни, для рукопожатия.
  — А меня Са-а-а-а-аша-а-а, — моя жопа окончательно решила испортить идиллию.
  — Я вот гуляю утром в 10-00 и вечером в 19-00. Смотрите, как ваша собачка играет с моей, запишите мой телефон, давайте вместе гулять! — выдает создание. Если честно, очень хотелось послать ее на хрен вместе с Мусей. Но я полез в карман куртки и честно начал записывать телефон. Зашибись, снял девку, когда срал, гы-гы-гы. Но тогда мне было уже не до смеха…
  Моя попа сама по себе издала до того противный звук, что описать его не получится. Я попытался скрыть эти звуки вежливым кашлем.
  Может, девчонка ничего и не поняла, но Муся четко определила источник звуков. Муся не спеша затрусила прямо ко мне. Мой же пес, сволочь, лежал себе и грыз палку. В мыслях было только одно: как отогнать Мусю. Если подойдет чуть ближе, то непременно уловит тонкий запах моих испражнений. И вот тогда Муся точно решит определить истинную природу происхождения ароматов. Я снова издал звук, но уже ничего не заглушал: просто сидел, слушал щебетание девушки и ждал своей участи. Осторожно пройдя мимо меня, Муся направилась к моей попе. Я не знаю, что она там делала, но я четко ощущал горячее дыхание Муси прямо возле своей пятой точки. Мне захотелось плакать. В голове пролетела мыслишка: если Муся дышит мне прямо в попу, значит, она стоит как минимум по пояс в моей куче. Я представил себе вид этой Муси, когда она вылезет из-за меня. И офигел окончательно. Хозяйка Муси продолжала лепетать о проблемах воспитания собак, кормежки и дрессуры, Муся продолжала ползать прямо под моей задницей, а я просто закурил и заплакал. И вот именно в этой райской идиллии наступил момент истины! Тарам-пам-пам.
  Четвертая волна была подобна девятому валу. Я уже не мог контролировать ни себя, ни свою жопу. Я даже не пытался сдержать эту волну. У меня создалось впечатление, что в тот момент из меня вырвалось наружу всё, что я съел за последнюю неделю, да что уж там говорить — за последний год! Муся странно хрюкнула и затихла. Я уже даже не потел, я просто ждал. Стало страшно.
  — Муся, Муся, девочка иди ко мне… — встревожилась хозяйка. «А раньше, дура, ты не могла позвать свою собаку?» — пронеслось в моей затуманенной голове. Когда я увидел Мусю, я понял, что все страхи, которые я испытал до этого, были просто детским лепетом. Муся двигалась странным зигзагом, постоянно натыкаясь на палки и ветки. При этом она как-то мокро кашляла и сипела. Когда Муся проходила мимо меня, мне поплохело. Я просто очумел, а моя челюсть отвисла, кажется, до земли… Я полностью обосрал Мусю, с ног до головы. Не было видно ни глаз, ни ушей, ни рта, ни носа, ни вообще всего тела. Это был большая какашка на бульдожьих ножках…

  У Вас была собака белого цвета. Но так вот теперь она у вас коричневого. Вы забыли дома очки. Что вы сделаете? Правильно, вы возьмете ее на руки, дабы определить странные перемены в окрасе вашего любимца. Хозяйка Муси взяла ее на руки…

  Блин, Анжела была зачетной «телкой».

  разказы

 106. Два часа назад мониторил содержание интернет, случайно к своему удивлению заметил красивый сайт. Вот ссылка: изображения скинали . Для моих близких этот веб-сайт оказал яркое впечатление. Удачи!

 107. Утром смотрел контент сети, и неожиданно к своему удивлению заметил замечательный вебсайт. Посмотрите: Магнитный браслет . Для меня данный сайт показался очень полезным. Хорошего дня!

 108. Минут десять пересматривал данные интернет, вдруг к своему удивлению обнаружил интересный вебсайт. Посмотрите: микронаушник магнит . Для нас вышеуказанный сайт оказал незабываемое впечатление. Всех благ!

 109. Вечером осматривал данные инет, вдруг к своему удивлению открыл красивый ресурс. Ссылка на него: купить миронаушник . Для моих близких данный ресурс оказал радостное впечатление. До свидания!

 110. Немало серфил содержимое интернет, и неожиданно к своему удивлению увидел замечательный сайт. Это он: женские часы . Для моих близких данный вебсайт произвел радостное впечатление. Всем пока!

 111. Срочно понадобились деньги? Обращайтесь и получите нужную сумму уже сегодня!

  Предлагаем онлайн займы без отказа круглосуточно. Займ по паспорту. Онлайн займ с плохой КИ без отказа. Деньги в долг срочно онлайн на Киви. Займ на карту мгновенно не выходя из дома.
  Деньга займ онлайн заявка на карту.

  Вы можете получить займ онлайн любым способом: заём на карту, кошелек или наличными.

  Получите деньги онлайн на сайте ==> http://ruszaym.ru

  .

 112. Сегодня утром изучал контент сети интернет, и вдруг к своему восторгу обнаружил интересный веб-сайт. Вот гляньте: бесплатные объявления . Для нас этот вебсайт оказался весьма привлекательным. До встречи!

 113. Все утро познавал содержимое сети, неожиданно к своему восторгу открыл замечательный вебсайт. Это он: литий ионные сборки . Для меня данный вебсайт произвел незабываемое впечатление. Всего доброго!

 114. Вчера исследовал данные интернет, и вдруг к своему удивлению увидел поучительный вебролик. Гляньте: дом под ключ . Для меня данный видеоролик явился весьма привлекательным. До встречи!

 115. Appreciating the hard work you put into the site and comprehensive facts you offer. It is awesome to discover a website once in a while that is just not the same unwanted rehashed stuff. Fantastic read! We’ve saved your webpage and I’m including your RSS feeds to my own personal injury attorney web page.

 116. Алкогольная зависимость: тахикардия, повышение АД, нарушения сна, дрожание пальцев и повышенная агрессия? Лекарство есть! Подробнее – http://pochta-i.ru

 117. Поисковая операция в области падения самолета Ту-154 около Сочи идет в круглосуточном режиме. Во вторник в ней задействовано 45 кораблей и судов, 15 глубоководных аппаратов, 192 водолаза, 12 самолетов и пять вертолетов. Интересно какая же на самом деле причина падения???

 118. Были заплачены деньги 6000 за покупку базы данных и просто швырнул. с другого аккаунта к нему обратились, уже специально на 100р была сделка на выборку и тоже швырнул.

  непорядочный гандон. кинет 100р%

  Телеграм @japoshka кидальная дешевка

 119. Установка обогревателя в нужном месте, особенно в условиях небольшого помещения, может создать помехи для движения по комнате, особенно с учетом тянущегося к нему шнура питания этого сайта.

 120. NUTS-SHOP осуществляет розничную деятельность по сбыту таких популярных и востребованных продуктов питания, как орехи, семечки, сухофрукты, цукаты и т.д., предлагая всем заинтересованным физическим и юридическим лицам удобные условия сделки. У нас лучшие орехи

 121. Минут десять анализировал содержание инета, неожиданно к своему восторгу обнаружил отличный ресурс. Вот посмотрите: сигареты из европы купить . Для моих близких вышеуказанный сайт произвел незабываемое впечатление. До свидания!

 122. Привет, друзья.
  предлагаю вступить в проект с вложение всего 7 рублей.
  Также есть проект с вложением всего 100 рублей.
  Проекты новые. Можно вступать в оба. Перспективные.
  Выплаты – прямые, без накоплений, задержек и прочего.
  Подробности – на сайте. Так же на сайте есть обратная связь с куратором.
  Перейти на сайте – щёлкнув по картинке.
  Если что то будет непонятно, пишите на сайте в разделе “общение и вопросы”
  для перехода – нажмите на кртинку

  http://sozvopros.ru/images/847378_l.jpg

 123. I was conversing with a buddy of mine around this article and about omega xl dosage as well. I do think you made a few very good points on this page, we’re looking forward to find out more information from you.

 124. Прошлым вечером наблюдал содержание сети интернет, неожиданно к своему удивлению обнаружил неплохой сайт. Вот посмотрите: https://fenlin.ru/ . Для меня вышеуказанный вебсайт показался весьма полезным. Пока!

 125. I think your page needs some fresh articles. Writing manually takes a lot of time, but there is tool for this time consuming task,
  search for; Ssundee advices unlimited content for any blog

 126. I’m excited to uncover this website. I wanted to thank you for your time just for this wonderful
  read!! I definitely liked every little bit of it and I have you saved to
  fav to see new things on your site.

 127. Привет! Вам интересно продвижение сайта? Хочу порекомендовать Вам замечательную услугу продвижения анкорными и безанкорными ссылками. Для вас есть статейный и профильный тарифы. Уже давно всем известно, что, продвижение сайта ссылками, сейчас самый отличный способ продвижения.

  Будем продвигать Вас по нужным вам ключевым запросам. Если Вам интересно данное предложение, отпишите плиз на электронный ящик: proxrum*@*mail.ru (звездочки убрать).

  http://prodvizheniya.net – делаем продвижение сайтов

  Всего вам!

 128. В этом что-то есть. Большое спасибо за информацию, теперь я буду знать.


  апетитные))) кряк для fifa 15, скачать взломанную версию fifa 15 ultimate team а также скачать фифа 15 демо скачать cm 15 для fifa 15

 129. wonderful issues altogether, you just received a new reader. What might you recommend in regards to your submit that you made a few days in the past? Any certain?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *