Comunicarea în seducție care provoacă atracție instant

În anii ce au trecut am ajuns datorită experienţelor trăite să văd dincolo de cortină, dincolo de aparenţe.

Nu ţi se pare atât de ciudat să vezi cum se filmează un film de la Hollywood?

Cu toate că ştiu foarte bine cum arată un platou de filmare, de fiecare dată sunt surprins când văd acele ” behind the scene” .

Când vezi filmul, totul curge atât de frumos, scenele se îmbină armonios şi la sfârşit te ridici în picioare şi aplauzi entuziasmat capodopera.

Totuşi, când vezi cum se filmează un film, cu acele camere uriaşe pe roţi, cu microfoane atârnate pe beţe şi cu 100 de oameni care nu se văd în scenă, mişunând în jurul actorilor, parcă ţi se mai taie din entuziasm.

E doar un film, o regie, un scenariu.

Când te îndrăgosteşti pentru prima oară, totul e ca în cel mai frumos film ce l-ai văzut în viaţa ta.

Inima îţi bubuie, emoţiile se descarcă fără ca tu să ai vreo putere să controlezi ceva, simţi cu adevărat că trăieşti, că eşti viu, carpe diem!

Apoi, când anii trec și tu te hotărăşti să devii bun în domeniul relaţiilor, al iubirii şi al seducţiei, când pierzi şirul experienţelor trăite, al materialelor din care te-ai documentat, al oamenilor pe care i-ai cunoscut şi al locurilor pe care le-ai vizitat, ajungi să fii regizorul bătrân care vine zi de zi la muncă şi crează o nouă capodoperă.

Ştii tot ce mişcă în filmul tău şi eşti mastermind-ul ce pune totul în scenă. Lucrezi intens luni şi ani ca să obţii o oră, 2 sau maxim 3 de experienţă care să facă oamenii să trepideze când îţi văd filmul.

Dă-mi voie să te duc un pic în spatele cortinei în lumea seducţiei

Am să îţi spun câteva lucruri care nu se văd la suprafaţă însă pentru cine e familiarizat cu lumea ce trăieşte după ce cade cortina sunt lucruri banale.

Comunicarea în seducţie este de fapt seducţia.

Ca să seduci, trebuie să priveşti, să te mişti, să vorbeşti, să exprimi.

Fiecare mişcare, gest sau vorbă a ta comunică ceva.

Felul în care te prezinţi la prima impresie comunică ceva.

Stilul de viaţă pe care îl ai comunică ceva.

Aşadar, eşti conştient de ceea ce comunici?

Să ne întoarcem puţin în timp.

Ai auzit de psihologie evoluţionistă?

Este o ramură a psihologiei ce se ocupă de evoluţia speciei umane.

Ca să poţi fi un regizor în seducţie e foarte important să ştii ce este sexul, relaţiile, iubirea din punct de vedere al speciei umane.

Dacă te-ai întrebat vreodată “De ce?” în privinţa femeilor, în istoria umanităţii se găseşte răspunsul tău.

Am să enumăr foarte pe scurt câteva concepte din evoluţia noastră ca oameni

–         întreaga lume poate fi privită ca un uriaş ritual de împerechere. Majoritatea oamenilor se nasc cu aparate reproductive pentru că acesta este unul din rolurile rezervate fiecărui individ din specia noastră.

–         Supravieţuirea şi reproducerea sunt teme principale ale vieţii oricărui animal de pe această planetă, deci şi a omului.

–         Sexul până nu demult era o treabă periculoasă pentru că sarcina putea surveni oricând iar în acel moment pentru ca femeia şi copilul să supravieţuiască era nevoie ca tatăl să acorde întreg sprijinul. Pentru acesta, femeia şi-a dezvoltat abilităţi mentale şi emoţionale diferite de forţa fizică pe care bărbatul le folosea pentru a rezolva dispute. Aceste abilităţi ale femeii, cum ar fi selecţia sau descalificarea potenţialilor parteneri, viclenia, seducţia, inteligența emoţională au ca rol asigurarea unui viitor pentru ea şi copiii ei.

–         Aproape întreg comportamentul uman astăzi este strâns legat de zecile de mii de ani de evoluţie ce au trecut. Deşi foarte puţini oameni sunt conştienţi, la fel cum cerbii au coarne şi păunii coadă ca şi ornamente sexuale, şi bărbaţii au maşini, haine, bijuterii ca şi SIMBOL DE STATUT SOCIAL CARE SĂ CREASCĂ ATRACTIVITATEA.

–         În jocul seducţiei la oameni, creierul este cel mai important ornament sexual, pentru că folosirea creierului aduce banii, faima, succesul care apoi cresc atractivitatea.

FOARTE IMPORTANT DE REŢINUT!

Nu mai trăim în triburi de 150 de persoane în care statutul social se schimbă greu. După ani de zile până să urci în ierarhie într-un trib. Atunci se ştia clar cine e vraciul în trib, cine e liderul, cine sunt războinicii, cine copiii, mamele, iubitele.

Astăzi, doar într-o singură zi un om îşi poate schimba statutul social de câteva ori.

La lucru are şef, deci e subordonat. Acasă e capul familiei deci e liderul alfa. În grupul social nu îi este clar statutul social care poate varia.

Creierul nu e pregătit pentru o viaţă într-un ritm aşa alert.

De aceea trăim într-o perioadă de confuzie pentru toată lumea.

Am să îţi dau o mână de ajutor şi am să îţi zic să laşi deoparte TOT ce ai în cap acum şi să devii conştient că aceleaşi lucruri care creau atracţie sexuală în zecile de mii de ani din trecut, creează atracţie şi azi.

Acum, hai să clarificăm care sunt acele lucruri şi cum poţi tu să le comunici celor din jur astfel încât să creezi atracţie instantanee 24 de ore din 24.

Dacă nu eşti obişnuit cu ce am să îţi spun în continuare, va trebui să exersezi până devine un obicei şi integrezi aceste lucruri în personalitatea ta. TOTUL se învaţă.

Aşadar, ca să faci orice femeie să fie atrasă de tine inconştient şi instant, ea trebuie să simtă la tine acele calităţi care au făcut femeile de-a lungul întregii istorii a omenirii să tremure de emoţie şi excitaţie.

 

Subcomunicarea

Subcomunicarea este înțelesul din spatele cuvintelor sau acțiunilor tale.

Dacă te plângi toată ziua ce subcomunici? Că ești o victimă ce nu își asumă responsabilitatea pentru viața ei.

Dacă vorbești tuturor despre visul tău ce subcomunici? Că ești o persoană optimistă cu încredere în forțele ei și care are un scop în viață pe care îl urmează cu pasiune.

Să vedem acum lucruri pe care vrei să le subcomunici în seducție:

–         Lider ( liderul grupului este protejat de comunitate şi are la dispoziţie resursele grupului deci este cel mai potrivit pentru a face copii şi de a-i creşte. Orice femeie va face sex cu liderul fără să pună prea multe întrebări pentru că aşa îi dictează specia.)

–         Personalitate (fără o personalitate puternică nu poţi fi lider. Femeile pot fi foarte atrase de membrii ai tribului care nu sunt lideri însă arată potenţial de a ajunge lideri într-o zi. Femeile sunt EXTREM de bune în a judeca potenţialul unui bărbat de a avea succes)

–         Risc ( Există o zonă creierului uman care are nevoie de sentimentul de risc cum are nevoie organismul de apă. Când îţi asumi un risc arăţi că ai curaj şi vei ataca provocările în loc să fii doborât de ele.)

–         dovada socială (când ai un grup social larg, mulţi prieteni, admiratori, discipoli, o viaţă socială bogată, şansele tale de a avea succes şi de a rezolva rapid problemele ce apar în viaţă, cresc exponenţial. Oricând poţi suna un prieten, spre deosebire dacă eşti singur pe lume şi nu vrea nimeni să te ajute cu nimic. O personalitate plăcută are parte de un grup social larg)

–         respect şi autoritate ( fac parte din trăsăturile liderului dar merită menţionate şi separate. Dacă nu ai aceste trăsături nu poţi ajunge lider şi nici măcar copiii tăi nu vor asculta de tine şi îţi vor testa capacitatea de a fi lider.)

–         vis în viaţă ( dacă nu ai un scop în viaţă, nu poţi trăi la potenţial maxim, nu poţi deveni maxim din ceea ce poţi fi şi trăind o viaţă mediocră nu vei ajuta pe nimeni. Nici pe tine, nici grupul social şi nici familia şi copiii.)

–         protector ( trebuie să arăţi în orice moment că eşti dispus să ataci orice ameninţare. Dacă arăţi că o să fugi primul din calea pericolului ce ameninţă grupul şi familia, vei deveni respingător. Genele tale nu merită să fie transmise mai departe)

–         îţi plac copiii (cum altfel ai putea avea grijă de proprii copii?)

–         îngrijit (felul în care te prezinţi la prima impresie, fizic , spune multe despre personalitatea ta şi starea ta emoţională.)

–         exprimarea emoţiilor ( Unei femei îi plac bărbaţii ce exprima emoţii, pe cât se poate o gamă cât mai largă. Furie, tandreţe, compasiune, nervozitate, bucurie, tristeţe. Când o femeie ştie ce trăiri ai se simte mai în siguranţă cu tine, pentru că poate veni mai uşor în întâmpinarea nevoilor tale emoţionale şi asta e unul din rolurile principale ale femeii)

Lucruri pe care nu vrei să le subcomunici

–         Nu ai abilitaţi de lider (De ce să facă sex cu tine şi nu cu liderul? Femeile mai degrabă preferă să împartă acelaşi bărbat puternic decât să aibă unul slab numai al lor. Vezi câte femei acceptă statutul de amantă aşteptând ca bărbatul să divorţeze într-o zi)

–         Lipsa de personalitate (Dacă eşti lipsit de personalitate, nu prea îţi va ieşi nimic bine în viaţă.)

–         plictiseala (cine vrea să stea cu cineva care te omoară cu plictiseală?)

–         lipsa de dovadă socială (dacă nu ai prieteni, există un motiv pentru care nu reuşeşti să faci oamenii din jur să vrea să fie în jurul tău)

–         lipsa de respect şi autoritate (dacă nu eşti tu bărbatul atunci cine să fie, ea?)

–         mediocru lipsit de scop şi vis în viaţă

–         fricos (cum vei putea apăra familia şi copiii de ameninţări?)

–         să nu îţi placă copiii sau animalele ( Eşti un ciudat numai bun de dus la ospiciu)

–         neîngrijit (lipsa de responsabilitate şi ordine în viaţă. Nu îţi pasă de tine, eşti o epavă emoţională)

Aşadar. Am enumerat doar o parte din lucrurile extreme de importante pe care trebuie să le comunici permanent şi pe toate canalele de comunicare.

Verbal, nonverbal, la nivel de energie.

Nu uita că TOTUL vorbeşte despre tine.

Fiecare gest, acţiune sau vorbă.

Imaginează-ţi că există un arbitru foarte corect care dă puncte pentru atractivitate sau lipsa ei.

Primeşti minusuri sau plusuri pentru tot ceea ce comunici. Rareori scapi fără să primeşti punctaj.

Oricine se află la început în seducţie vine să înveţe pentru că de prea multe ori balanţa a înclinat mult înspre partea negativă.

Prea multe femei i-au respins direct sau indirect. Pentru că nu au fost pe plus la punctajul atracţiei.

Cei care sunt dispuşi să facă muncă, ajung să echilibreze situaţia. Primesc şi minusuri şi plusuri pentru că încă îşi şlefuiesc personalitatea. Uneori înregistrează mici succese, ca o primă întâlnire sau un sărut, poate chiar şi o partidă de sex însă de fiecare dată totul se termină prost.

Cei care încurajaţi de micile succese continuă să se educe şi să experimenteze, ajung să fie pe plus în balanţa atracţiei.

Atunci goana după aur s-a sfârşit pentru că ai descoperit un El Dorado (oraşul aurului) doar al tău.

Şi anume, cum să creezi atracţie sexuală permanent şi instant, oriunde te duci pentru că fiecare lucru pe care îl faci sau spui, întregul tău stil de viaţă subcomunică un singur lucru despre tine.

Că eşti un lider cu personalitate, că îţi place adrenalină şi uneori riscul, că ai un stil de viaţă bogat în relaţii, prietenii şi lucruri interesante, că ai un vis şi un scop în viaţă pe care îl urmezi, că ai autoritate şi primeşti respect, că oferi tot timpul puterea exemplului, că eşti matur emoţional şi ai simţul umorului, că ai destule experienţe de viaţă ca să poţi rezolva orice problemă apare, că îţi place viaţa, îţi plac copiii, animalele şi femeile 🙂 , ai pasiune în suflet şi îţi place să laşi o primă impresie bună oriunde mergi.

Acum eşti regizorul vieţii tale şi umbli prin viaţă ca într-un film.

Viaţa ta, care e capodopera ta.

Ce actori şi ce decoruri vei pregăti, ştii doar tu.

Eu îţi doresc să fii nominalizat la Oscar. 🙂

Îţi doresc mult succes!

Per aspera ad astra

Distribuie daca ti-a placut:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Profită de resursele de dezvoltare personală pe care le-am pregătit timp de 10 ani!

ARTICOLE SIMILARE

5 răspunsuri

  1. Pera, articolul asta este ok, insa bagi niste idei total false, numai ptr marketing, gen aia ca daca stagnezi la una din nevoile de baza, stagnezi pe toate planurile, si o mai scrii si cu majuscule! Serios?! Ce spui, nu e lumea condusa de „lideri” care-si ignora nevoile personale de baza (de exemplu, vezi si tu cum a ajuns Hillary Clinton, ca tot e ea acum la moda- sa-si ignore sexul?!), ca sa faca progres pe scara sociala?!

Lasă un răspuns

PERA NOVACOVICI

Sunt psiholog și scriitor, dar expertiza mea cea mai importantă este că am învățat și experimentat tot ce mi s-a părut mai dificil.

Niciun obstacol nu a fost prea mare ca să-l încerc, și nu ar trebui să fie nici pentru tine.

SUNTEM DUSI PE UN DRUM GRESIT O VIATA INTREAGA

Dezvolta-ti personalitatea pentru a reusi in felul tau.

CATEGORII

Mulțumesc că te-ai abonat!

Verifică inboxul, te așteaptă primele materiale acolo.