Cum dai jos grăsimea de pe burtă?

Se poate să dai grăsimea jos doar din anumite părți ale corpului?

Dacă port folie de nailon pe abdomen când fac sport, slăbesc mai rapid?

În materialul de 4 minute de mai jos, Sorin ne răspunde la aceste întrebări.

Orice întrebări suplimentare ai, scrie-ne la secțiunea de comentarii sub acest articol și
îți vom răspunde.

Per aspera ad astra
Pera Novacovici

Distribuie daca ti-a placut:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Profită de resursele de dezvoltare personală pe care le-am pregătit timp de 10 ani!

ARTICOLE SIMILARE

16 răspunsuri

  1. Din nou ai mare dreptate Sorin. Imi place cum explici. Vreau sa adaug insa faptul ca numite studii au demonstrat ca prim metoda SPOT REDUCTION se poate accelera slabirea in zone izolate. S-a observat ca prin combinarea mai multor exercitii pentru o anumita zona, intr-un circuit de aparate se reuseste scaderea usoara a gosimii stratului cutanat. Cu toate ca reducerea grasimii are loc in general la nivelul intregului corp, se pare ca repetarea unor gesturi in zone ale corpului induc o mai mare reducere a grosimii stratului de grasimine in zonele respective.

  2. Cum este corect sa fim imbracati iarna cand mergem la alergat?Este necesar un fular care sa ne acopere nasul si gura ?Multumesc anticipat!

  3. Multumesc frumos! Mi-ati bagat mintile-n cap. Daca vreau sa slabesc,este , ca nu pot pe bucati. Va voi urma sfaturile in continuare.

  4. Multumesc,Pera materialul a sosit la timp,eram preocupata cu mancatul,m-am oprit brusc,chiar titlul m-a facut sa renunt M-ai trezit la timp!MULTUMESC!

  5. acest articol pot spune ca este putin gresit, nu poti spune grasime pe burta, grasimea este un procentaj inprastiat in corp, trebuie dat jos total, nu merge inlaturat doar dintro parte a corpuluim grasime se da jos prin alergat exercitii gen geno, indreptari, exercitii care folosesc tot corpul

  6. NEMAIPOMENIT ! Ai facut mare ordine in mintea mea , multumesc ! Chiar eram nelamurit in legatura cu acest aspect al datului jos grasimii doar dintr-o parte a corpului .

  7. 818027 588668Truly fighter messages are supposed to amuse offer praise into the groom and bride. Initial time audio system watching more than the top places need to also remember you see, the senior guideline with the speaking, which is your certain person. greatest man speeches brother 511254

Lasă un răspuns

PERA NOVACOVICI

Sunt psiholog și scriitor, dar expertiza mea cea mai importantă este că am învățat și experimentat tot ce mi s-a părut mai dificil.

Niciun obstacol nu a fost prea mare ca să-l încerc, și nu ar trebui să fie nici pentru tine.

SUNTEM DUSI PE UN DRUM GRESIT O VIATA INTREAGA

Dezvolta-ti personalitatea pentru a reusi in felul tau.

CATEGORII

Mulțumesc că te-ai abonat!

Verifică inboxul, te așteaptă primele materiale acolo.