Cum sa ai o relatie perfecta pana de Craciun

 

Antrenament si repetitie. Obiceiuri bune, constanța in actiune.

Ne uitam la oamenii pe care ii admiram si ce vedem?

Ca si-au petrecut zeci de ani in acelasi domeniu de activitate, antrenandu-se si repetand obiceiurile productive zi de zi, an dupa an, pana cand au ajuns sa exceleze.

Cum am putea crede ca putem noi la randul nostru sa ne atingem cele mai mari obiective si visuri pe o cale mai scurta?

Gaseste ceva pentru care sa iti dai viata, si da-o.

Asta e tot.

Acum vreo 15 ani, intram pe un drum al vietii in care mi-am asumat cel mai mare risc posibil.

In loc sa privesc fericirea si succesul ca ceva ce poti obtine rapid, in 3-6 luni, maxim 1 an , sa ma angajez pe un drum ce va dura minim 10 ani pana sa vad roadele muncii.

Sa ai 21  de ani si sa realizezi ca incepe o calatorie in care nu vei fi bogat maine ( si nici peste un an), nu vei avea relatia de cuplu pe care ti-o doresti maine ( si nici peste un an), ca nu vei primi de la cei din jur, viata si univers ceea ce ceri maine ( si nici peste un an), a declansat niste schimbari urgente si foarte necesare in perspectiva mea asupra vietii.

In primul rand, am fost obligat sa incep sa traiesc mai mult prezentul si mai putin in lumea visurilor care ma apara de realitatea concreta.

Cand nu ai bani, viata sociala si stai cu mama care te cearta ca esti un parazit, simti nevoia rapid sa te refugiezi intr-o alta realitate.

De data asta insa, nu puteam sa merg pe un drum de 10 ani si sa fiu trist, necajit, depresiv.

Era nevoie sa gasesc o cale prin care sa pot sa ma educ, sa experimentez si sa evoluez timp de 10 ani pentru a-mi atinge obiectivele insa in acelasi timp, sa ma simt bine in timp ce o fac.

Sa iubesc drumul pe care ma aflu, viata mea de zi cu zi a devenit esential si prioritar ca sa pot sa prosper pe lungul drum pe care m-am angajat.

Astfel, am fost nevoit sa accesez resurse despre care habar nu aveam ca exista:

Resursele interioare, comoara interioara.

Daca nu pot fi bogat financiar maine, ce am deja in viata mea care ma poate face fericit?

In loc sa ma plang legat de ce nu am, cum ar fi sa fiu recunoscator pentru ce am?

In loc sa tot visez la cai verzi pe pereti, cum ar fi sa ma uit in clipa prezenta, in ziua de azi, si sa vad cum pot face un progres, o actiune care sa ma duca spre prosperitate?

In loc sa imi las toanele si emotiile sa imi dicteze actiunile, cum ar fi sa am un plan de care sa ma tin zi de zi, cu perseverenta?

Cum pot sa imi gestionez putinul pe care il am astfel incat sa dobandesc linistea?

Daca nu am viata sociala, cum ma pot totusi distra foarte bine?

Daca nu am relatie, cum pot sa folosesc timpul pe care il am doar pentru mine intr-un mod cat mai placut, util si eficient?

Si astfel, a inceput o calatorie de aproape 15 ani in care am invatat sa traiesc prezentul si sa fiu recunoscator pentru fiecare zi, in timp ce imi urmaream cele mai mari visuri pe care le aveam, visuri care aveau nevoie de antrenament zilnic, de munca zilnica, de concentrare, de perseverenta in fata esecurilor si de mult, mult timp.

Mi-am atins toate visurile pe care le aveam acum 14 ani, si am sa iti fac o scurta radiografie a unuia dintre ele, ca sa vezi cum arata lucrurile din persectiva mea dupa 14 ani de munca ce continua si azi.

Vis mare: o relatie pe masura imaginatiei mele, cu o femeie extraordinara

Harta

Prima oara de la 22 la 27 de ani, am studiat seductie pe paine, fara sa ma gandesc la relatii.  Seductie insemnand la inceput tehnici pentru a lua numere de telefon, de a te imbraca, de a vorbi, de limbaj nonverbal apoi chestii avansate, cum ar fi:

  • dezvoltarea personalitatii
  • increderea in sine,
  • inteligenta emotionala,
  • directia in viata,
  • intelegerea masculinitatii mature
  • arta de a povesti,
  • intelegerea tiparelor de personalitate si a nevoilor
  • abilitatea de a asculta

In cei 5 ani de seductie, am dezvoltat o metoda de a invata orice lucru pe lumea asta pe care l-am aplicat in vocatie si bani si a functionat identic.

Primul pas, dupa ce citesc niste generalitati, este sa actionez.

Dupa ce actionez, incep sa am obstacole si esecuri, dar si mici succese.

De exemplu, merg pe strada sa iau numere de telefon. La inceput sunt privit ca un ciudat, sunt ignorat ca un cersetor care cere bani.

Dupa ce mi se intampla sa fiu respins in majoritatea cazurilor, realizez ca acolo e o nuca tare pentru mine, un obstacol mare, un tipar ce se repeta, o BORNA in curba mea de invatare.

Si merg si citesc doar despre problema asta in mod specific: cum sa iei numere de telefon pe strada la rece.

Descopar ca nu e indicat sa vii direct fata in fata cu persoana pentru ca e agresiv, o opresti din drum, ci e indicat sa vii din lateral si sa merg pe acelasi drum in timp ce initiezi conversatia.

Ca e important sa fii curios natural de persoana cu care vorbesti, sa o intrebi cu ce se ocupa, fara sa pari un obsedat.

Sa ii spui ca ti-a facut placere scurta discutie, ca ai vrea sa continuati dar ca trebuie sa pleci acum si sa ceri numarul.

Am inteles ca e important ca aspectul tau, imbracamintea sa comunice ca esti o persoana ingrijita, relaxata.

Inveti cateva replici pe de rost pe care le tot repeti, inveti sa gestionezi emotiile si in cateva saptamani/luni ai depasit aceasta borna, devii relaxat si natural, nu mai memorezi replici si incep sa ai numere de telefon, dar cand suni, nu ti se raspunde.

Dupa ce ti se intampla de prea multe ori sa nu ti se raspunda, iti dai seama ca ai descoperit o noua borna in curba ta de invatare.

Si apoi citesti si aplici tot ce poti pe subiectul cum sa faci fata sa iti raspunda la telefon si sa isi aduca aminte de tine cu placere.

Dupa ce depasesti asta, vine provocarea invitatiei la prima intalnire.

Astfel, in propriul meu drum, am descoperit principalele borne pentru un barbat in arta seductiei:

Teritoriul

One-it-is

Conexiunea emoţională

Arta de a povesti.

Kino

Abordarea.

Între abordare şi întâlnire

Întâlnirea

Platitul la primele întâlniri

Sărutul

Excitarea şi dezbrăcarea

Sexul

Desprea astea si multe altele, in cartea Arta seductiei.

Fiecare borna a durat intre cateva saptamani si cateva luni sa fie depasita.

Una dintre cele mai enervante borne a fost cand reuseam in timp record sa duc o fata de la prima intalnire in pat….si atat.

In pat, cand incercam sa trec la sarut si dezbracat, eram respins. Mi s-a intamplat de 8 ori consecutiv, cu 8 fete diferite.

Pana la urma am descoperit care era problema si poti sa citesti despre ea tot in cartea de mai sus.  

In 5 ani de zile de antrenament si educatie, am ajuns la un nivel satisfacator pentru mine si la capacitatea de a-i ajuta si pe alti baieti si barbati in mod foarte concret si specific.

Toate astea au dus la capacitatea mea de a avea o plaja larga de alegeri, sa ma simt bine la intalniri, sa ajung sa fac sex si pe masura ce frustrarea de a nu avea o iubita, atentie, sex a inceput sa se diminueze, au aparut alte doua nevoi:

  • Nevoia de a avea o viata de succes, implinita, material, in exterior precum si in interior, sufleteste
  • Nevoia de  avea o relatie intima, profunda, cu o femeie cu care sa explorez pe adancime viata sufleteasca si mentala, mai mult decat a experimenta superficial la suprafata

Asadar, am intrat intr-o relatie cu o fata si am inceput sa ma preocup de cariera mea, de vocatia mea.

Toate au mers bine o vreme.

Provocarile in relatie erau o cu totul alta mancare de peste fata de ce eram obisnuit.

Culmea, trebuia sa aplic tot ce invatasem in seductie, sa fiu un barbat adevarat pentru femeia cu care eram, sa ii citesc testele, sa imi controlez iesirile emotionale, sa comunic deschis si din inima insa au venit multe alte provocari despre care habar nu aveam pana atunci:

  • cunoasterea familiei ei si gestionarea asteptarilor lor
  • gestionarea momentelor de lipsa de dorinta sexuala a partenerei sau a indisponibilitatii mele emotionale
  • impacarea vietii personale cu cea profesionala
  • mutatul si locuitul impreuna
  • gestionarea conflictelor
  • calitatea timpului petrecut impreuna
  • aparitia dorintei si atractiei fata de alte persoane

Astea nu le inveti in arta seductiei si astfel a aparut un ”upgrade”. Desi foloseam tot ceea ce invatasem nu era deloc destul pentru o relatie profunda si de lunga durata, astfel ca am continuat munca de educatie.

Dupa 3 ani a urmat despartirea si alte lectii odata cu ea:

  • demonii interiori
  • sentimentul de lipsa de iubire, respingere si devalorizare s-a reactivat mai tare ca oricand si mi-a aratat ca oricat sex as fi facut, oricata seductie stiam, faptul ca o femeie m-a parasit, a scos tot rahatul de sub covor.
  • a trebuit sa imi confrunt ego-ul urias turbat in fata competitiei cu alti barbati pentru femeia pe care o consideram A MEA
  • a trebuit sa stau fata in fata cu Pera de la varsta de 5 ani si cu iubirea oferita neconditionat de bunica mea, si sa accept faptul ca iubirea de la bunica nu va mai putea fi reprodusa niciodata si nici nu ar fi firesc
  • tipare vechi, frici, depresie, toate m-au pus fata in fata cu cine sunt si ce am invatat cu adevarat in toti acesti ani

Si apoi, ca dupa orice noapte, a rasarit soarele. Ca dupa orice iarna, a venit primavara.

Am integrat tot ce am invatat in seductie si in relatia de cuplu si am reinceput o noua viata.

Acum eram independent, locuiam singur, aveam bani sa ma intretin singur, aveam o afacere si o directie in viata personala si profesionala.

Eram mai calit si mai antrenat.

Calitatea vietii mele precum si calitatea mea umana dupa toti acesti ani a crescut pe un drum firesc al evolutiei, progresului si al invatarii si oamenii din jurul meu reflectau asta.

A urmat o noua perioada de burlacie si seductie in care eu eram mult mai natural, imi foloseam mai usor punctele forte ale personalitatii, aveam compania fetelor ce imi placeau intr-o masura mai mare ca oricand, sexul era mult mai accesibil si viata mai usoara si mai frumoasa ca oricand.

In aceasta perioada de burlacie am descoperit noi abilitati si provocari cu care nu ma intalnisem pana atunci:

  • cum sa gestionez relatii paralele
  • cum sa gestionez geloziile si pretentiile femeilor cu care ma intalneam
  • cum e sa fii in pat cu o femeie si dupa ce ai facut sex cu ea sa vorbeasca foarte relaxata cu iubitul ei la telefon
  • cum e sa simti ca ai toata puterea si libertatea
  • cum poti sa ranesti urmarindu-ti propriile scopuri fara sa tii cont de sufletul celuilalt

Si apoi, m-am indragostit foarte tare de Oxana.

Tot ce am invatat pana atunci si ce am invatat eu ca om a fost din nou testat si am adus-o pe Oxana din Chisinau in Timisoara, vreo 1100 de kilometri ca sa se mute cu mine si sa avem o relatie, la doar 6 luni dupa ce ne-am cunoscut.

Dupa mai putin de un an am facut casnicia civila si azi suntem in anul 5 impreuna.

Am realizat ca desi tot ce am invatat imi folosea si m-a adus in punctul in care sa pot sa am in mod firesc si natural o relatie extraordinara cu o femeie pe care o iubeam din toata inima ( si nu doar cu inima) , lectiile noi de viata continua sa vina in continuu, fara sa ma menajeze:

Am fost nevoit sa invat profund:

  • despre  relatia mea cu banii
  • despre vindecarea definitiva a geloziei
  • despre intelegerea tiparelor de personalitate
  • despre gandire antreprenoriala
  • despre Amplificarea puterii in cuplu
  • demistificarea indragostirii si a iubirii si libertatea de a ma bucura de ele liber, fara pietre de moara traume sau tipare ce functioneaza pe pilot automat si inconstient

Am citit despre relatii in ultimii 5 ani mai mult decat in precedentii 10 adunati si am avut revelatia ca e un drum in continua desfasurare.

E un proces de invatare continuu.

Cea mai recenta lectie in cuplu a fost legata de faptul ca mie nu imi place sa negociez preturi si Oxanei ii place si asta nastea tensiuni cand eram in concedii.

Am descoperit proiectiile mele inconstiente aruncate asupra oamenilor, cum triunghiul victima-agresor-salvator functiona pe fundal la mine si multe altele.

Asadar, ma aflu intr-o calatorie in cautarea fericirii, a iubirii si a relatiilor de calitate de la 22 de ani.

Acum am 36.

14 ani de proces si drum si cea mai pretioasa lectie e ca tot ce trebuie sa fac pentru a fi fericit e sa nu ma culc NICIODATA pe o ureche pentru ca lucrurile cand nu devin mai bune, devin mai rele.

Nu exista stagnare si platou permanent pe drumul maiestriei.

Ultimele 3 Craciunuri au fost cele mai frumoase din viata mea.

Am simtit cu adevarat ca am o familie, desi suntem o familie mica. Eu, Oxana si motanul in aceeasi casa. Apoi 2 caini. Apoi mama mea, familia Oxanei, prietenii mei cei mai apropiati.

Si simt ca toti astia 14 ani de munca, actiune, educatie, suferinte infruntate cu speranta unui viitor mai bun, cu optimism, au facut sa ajung aici, sa ma bucur de aceasta clipa foarte delicata si fragila, in timp si spatiu.

Sa pot spune ca DA, AZI sunt fericit.

Nu stiu maine. Nu stiu peste un an. Dar stiu sigur ca daca ma bucur de prezent in timp ce invat in continuu, voi merge doar inspre mai bine.

Pot pierde oricand ce am dobandit si asta ma face mult mai atent la clipa prezenta, la recunostinta si aprecierea pentru ea.

Si toate astea au devenit posibile pentru ca acum 14 ani, am renuntat la a mai cauta fericirea intr-o persoana, aici si acum, care sa ma salveze de mine insumi si am acceptat sa pornesc pe un drum al maiestriei in privinta sufletului meu si a celor din jur.

Am inteles care-i strategia acum 6-7 ani si am aplicat-o si in business si in sanatate.

Schimbari mici, constante, educatie pe un drum foarte lung al devenirii si transformarii.

De 8 ani fac business, de 5 ani sunt din ce in ce mai constient legat de ce mananc, cata miscare fac si sunt in proces in toate aceste aspecte ale vietii.

Nimic din ce am azi, nu a fost obtinut rapid.

Si totusi, e ceva ce mi-a dat putere.

In timp ce stii ca fiecare zi te duce spre un proces de devenire spre o calitate din ce in ce mai mare a vietii exterioare, a oamenilor, a banilor, a ce vrei tu, e important sa intelegi ca poti alege calea scurta spre fericire in orice domeniu.

Calea scurta inseamna 15 ani in orice domeniu

Cum sa ai o relatie perfecta pana de Craciun?

Daca ai citit articolul atent, poti trage concluziile tale.

Depinde de punctul evolutiei in care te gasesti. Poti avea o relatie fericita de Craciun 2016 sau daca nu ai, poti sa te opresti dintr-o cautare gresita, in lumea exterioara si sa incepi o munca interioara care sa te ajute sa ai o relatie fericita de Craciun 2025.

Ce conteaza cand?

Conteaza sa iti placa drumul pana la destinatie.

Cum poti face calatoria ta sa fie o placere care sa te faca sa sari entuziast din pat de dimineata?

Din tot ce am observat ca si psiholog, foarte multi oameni nu se angajeaza pe acest drum al devenirii si maiestriei si peste 10-15 ani, vor fi tot nefericiti, cautand scurtatura.

Scurtatura e aici. Cea mai rapida cale este calea maiestriei.

Daca ar fi sa incepi azi, cu ce ai incepe? Sunt curios in ce punct al evolutiei tale te gasesti? Care este urmatoarea borna de depasit pentru tine?

Per aspera ad astra

Pera Novacovici

Distribuie daca ti-a placut:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Profită de resursele de dezvoltare personală pe care le-am pregătit timp de 10 ani!

ARTICOLE SIMILARE

24 de răspunsuri

  1. 🙂 Interesant, amuzant pe alocuri si, extrem de profund, in cea mai mare parte a mesajului tau de astazi ! Multumim ! Am retinut ca, va trebui sa gasesc ceva/pe cineva pentru care sa-mi dau viata si, sa o fac ! Ei bine, e tare greu de pus in aplicare, acest indemn, in realitate! Fiindca,la momentul vorbirii, in afara de copii mei, nu cred ca as fi capabila, sa-mi dau viata ! Rezulta ca, desi pun pasiune in tot ceea ce fac (job, business, relatii sociale,etc), nu o fac la un nivel extrem, de excelenta! In opinia ta, am salvare? Am vreo sansa, sa o fac ? PS: Iti citesc cartea „Impulsul pentru vocatia ta” si, cine stie ! Poate apare o sclipire… ! Sa auzim numai de bine !

    1. Sunt o persoana care greseste foarte mult in viata, cred ca din lipsa de incredere pe un anumit plan. Am pierdut mult si inca mai pierd din aceasta cauza si am ajuns sa nu mai vad drumul in viata datorita dezamagirilor din partea unora si in principal a unei persoane importante. Imi recunosc lipsurile si greselile si mi le asum. Reprosurile venite fara o logica din partea celor care nu-mi cunosc eforturile de a trai nu le inteleg. Cum fac sa scap de un juramant facut intr-un moment de durere crunta si caruia nu-i pot lupta ? Toate alegerile mele in viata au avut la baza acest juramant. Vreau sa inceteze si sa pot trai libera de el.

  2. buna draga Pera,,,am inceput de doi ani drumul tau,,,si sint in continua dezvoltare personala,,dupa cursul de coaching ,unde tu mi-ai platit primul modul,nu voi uita niciodata,am terminat NLP Practitioner ,m-am inscris pentru anul care vine pentru master NLP,,si pasiunea mea a devenit psihologia pozitiva,NLP.. zilnic citesc si am reusit sa imi flexibilizez mintea ,sa am perceptii diferite sa imi schimb programele mentale,,sa constientizez,,pt ca nu reuseam sa incep sa scriu pe blog,mi-am luat un coach sa ma traga un pic ,sa ma impulsioneze,,intre timp am inteles de ce nu reuseam,,,nu alimentam cu energie gindurile potrivite ,,,ma gindeam,,,lasa ca fac,,,aminam,,dar am inteles mecanismul,,ceea ce as vrea ,daca vrei te rog sa imi spui,,cum faci trecerea gindurilor de la un domeniu la altul..sa zicem,,,de la iubire la cariera si vocatie,,,cum gindesti cind treci de la o situatie la alta??,cum reusesti sa schimbi gindurile??

  3. Foarte frumos,daca ar fi să îți spun cu ce vreau eu să încep,si pot să spun că am incedeja,cu un lucru foarte important,sa mă cunosc pe mine să știu ce mă face să mă simt bine,sa mă bucur de tot ce este în jurul meu.Spun aceste lucruri în contextul în care până la 50 de ani am ținut mult la fericirea și confortul celorlalți….

  4. Draga Pera
    1.Multumesc mult pentru ce ai scris in carti,chiar ma bucur cand gasesc pe cineva care ma ajuta punctual in evolutia mea.
    2.Eu mi-am propus sa-mi inteleg partenerul,si reactiile lui.Am realizat ca reactionam diferit,aceasta neintelegere a comportamentului celuilalt duce la conflicte.Exact ca si cainele cu pisica,cand cainele e bucuros da din coada,in schimb pisica cand e nervoasa tot din coada da
    3.Mi-ar prinde foarte bine si nu numai mie daca ai scrie o carte a seductiei dar pentru femeii,chiar avem nevoie…
    Cu drag
    Simona

    1. Interesant, dar povestea personala a fiecaruia nu e un tipar de succes pentru oricine. Nu sunt Gica-contra, dar povestea de mai sus se putea rezuma si la „persevereaza pana cand reusesti sa obtii ce iti doresti!”…dar problema/intrebarea celor celor mai multi este „si daca nu reusesc?!” – sau „si daca pana in 2025 nici n-o sa mai conteze”. Te provoc putin acum, pentru ca tu spui cuiva care se antreneaza sa castige cursa de 1000 m sa aiba rabdare si sa se antreneze pentru maraton :)))

        1. WOW, multumesc pentru raspuns…nu ma asteptam :).
          Nu relatia perfecta e o cursa de 1000 m – ma refeream la faptul ca asteptarile de GÃSIRE a unui relatii perfecte sunt mai degraba pentru viitorul apropiat ( la finisul unei curse de 1000 m) mai degraba decat in viitorul indepartat (finisul unui maraton). Dar da, mentinerea unei relatii perfecte e un maraton!

  5. Eu m-am apucat de atractie si seductie si de dezvoltare personala la 35 de ani. Nu cred ca imi trebuie sa ajung la 50 de ani ca sa am craciunul ala frumos la care faci referire. Una e sa te apuci la 22 de dezvoltare personala cand esti foarte imatur si alta e sa intelegi la 35 de ani cine esti unde esti si incotro vrei sa te indrepti.

  6. Nu stiu cum se face, dar dupa o despartire suferita in februarie am ajuns exact la stadiul de burlacie despre care vorbeai tu mai sus. Si, tot ca si tine, la 21 de ani, am inceput sa investesc in mine, pentru ca din liceu si pana acum am pierdut timpul sarind dintr-o relatie in alta + alte lucruri care-mi distrageau constant atentia. Si efectiv m-am saturat.
    Problema la mine e ca sunt sunt student la medicina ( si asta imi ocupa cam tot timpul ) + ca nu prea am bani ( si nici sa ma angajez nu prea am cum, tot din cauza facultatii ). Plus ca, din punct de vedere al relatiilor, ultimele luni m-au invatat ca tocmai tipele cu care ma intalnesc intamplator si pentru care nu imi fac niciun plan sunt tipele cu care imi iese ceva, nu cele la care orchestrez in minte toate miscarile, sau cele cu care ma bag eu in seama desi, initial, nu avem nimic in comun. Any advice here?

  7. Salut Pera. Nu ti-am citit un articol de mult timp, saptamani/luni. Am descoperit in articolul de fata chestii noi despre tine.Chestii pe care le-ai facut/prin care ai trecut. Tu le-ai zis provocari sau lectii invatate. Cate denumiri pt acelasi lucru :).
    Momentan ma aflu in faza de constientizare/ aducere a eului in momentul prezent.Acum cateva saptamani am citit Puterea prezentului (Tolle), carte care mi-a deschis noi orizonturi.Trebuie recitita.:)
    -AI-

  8. Foarte actual Pera ! Felicitări!
    Sunt perfect de acord cu explicațiile date.
    Ani de zile am trăit în trecut sau în viitor și am cautat scurtături…
    Azi sunt pe drumul măiestriei, drum pe care merg alături și de oameni deosebiți, asa cum ești TU!
    Ma bucur pentru ca ai înțeles cine ești și îți urmezi VOCAȚIA!
    Îți mulțumesc Pera!
    P.S. te citesc de vreo 2-3 ani dar acum am avut curajul să-ți scriu

  9. Doar un alt curvar ca 99% din turma….nimic nou sub soare! succes cu invatarea si a altora pe calea devenirii unor curvari&curve de succes,sportul preferat al turmei!

    1. Sa faci bani din a invata oamenii cum sa faca sex de la prima intalnire,sa-i infunzi/scufunzi in propria animalitate, e o reteta de marketing clasica,standard,folosita de mai toata lumea….iar vanzarea auto-biografiei sau experientelor personale reprezinta un alt instrument de marketing demult fumat…toate astea spun multe despre autor….

      1. Crezi ca exista vreo metoda sa scoatem escrocii de genu de pe piata?
        O prietena psiholog imi spunea ca legea nu permite psihologilor sa dea sfaturi…

        1. Legat de legi in general : candva,demult,credeam in dreptate,corectitudine,legi,le respectam si ii obligam si pe altii sa le respecte…apoi,cercetand mai in profunzime lucrurile, am constatat ca dictonul care spune ca legile sunt doar pentru prosti e 99% adevarat…ca acestia sa fie manipulati si furati la greu de catre gastile infractoare din castele privilegiate care incalca la greu legile de ei create pt prosti….iar daca cauza e gresita (legi omenesti facute intentionat gresite de catre infractori si la comanda altor infractori),atunci logic ca si efectele sunt gresite …si te intrebi retoric : de ce sa respecte cineva ceva gresit,cand cei care le au creat nu le respecta si te fura cel mai mult in baza lor? Da,de frica amenzilor,inchisorii,executarilor silite! (iobagi legati de glie!).Nu au fost deloc prosti,s au gandit la toate f bine! Un mic ex: daca un doctor trebuie sa completeze un formular standard,conform cutumei locale,el stiind insa ca daca il completeaza exact asa = fals in acte-> se va gandi cu siguranta la variante alternative,in acord cu propria constiinta si sa nu fie nici fals in acte…in acest caz, e haiducie raportat la bogatasii de la putere! Cu nici un chip insa nu sunt de acord sa iei bani de la saraci,oameni in nevoie,asa cum se procedeaza in colonii de catre corporatiile care le conduc. Sa iei de la bogatii,care te au furat inainte pe tine si pe multi-multi altii (99%) nu e nici macar compensare,furtul lor fiind imens si neechivalent in veci->e un act de dreptate partial,o haiducie…
          Noi sa fim sanatosi&revoltati pe veci,insa!:)
          Iar Pera daca ii arde pe corporatisti,pe bogatasi in general, foarte bine face,asa merita! au de unde! iar informatia,pe langa ca este putere,este obligatoriu a fi platita de bogatasi! Acte de caritate faci cu saracii,daca ai inima,nu cu bogatasii/sclavii corporatisti nemernici (99%)!

  10. 665320 564222This put up is totaly unrelated to what I used to be seeking google for, however it was indexed on the first page. I guess your doing something proper if Google likes you adequate to location you at the first page of a non related search. 386021

Lasă un răspuns

PERA NOVACOVICI

Sunt psiholog și scriitor, dar expertiza mea cea mai importantă este că am învățat și experimentat tot ce mi s-a părut mai dificil.

Niciun obstacol nu a fost prea mare ca să-l încerc, și nu ar trebui să fie nici pentru tine.

SUNTEM DUSI PE UN DRUM GRESIT O VIATA INTREAGA

Dezvolta-ti personalitatea pentru a reusi in felul tau.

CATEGORII

Mulțumesc că te-ai abonat!

Verifică inboxul, te așteaptă primele materiale acolo.