De ce vrei sa fii alfa?

Salut

Incepem anul cu cateva vesti excelente.

Sunt foarte entuziasmat sa te anunt ca urmeaza un curs gratuit pe care am sa il fac pentru toti abonatii blogului Personalitate alfa.

Ma intereseaza de ce vrei sa fii alfa si ce insemana pentru tine o personalitate alfa.

Astept raspunsul tau intr-un comentariu mai jos.

Cu drag,

Pera Novacovici

 

 

 

 

Distribuie daca ti-a placut:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Profită de resursele de dezvoltare personală pe care le-am pregătit timp de 10 ani!

ARTICOLE SIMILARE

222 de răspunsuri

  1. O femeia alfa, e acea femeie sigura pe ea, independenta, care are sarm, carisma, inteligenta, nu cade usor in plasa unui barbat, pricepe subtilitatile, ia atitudine atunci can imprejurarile o cer, nu se lasa calcata in picioare, reuseste sa se cunoasca pe sine cu calitati si defecte, isi urmareste scopul, reuseste sa se faca iubita de cine vrea ea, poate renunta oricand la un barbat daca nu mai corespunde dorintelor ei, o poate lua usor de la capat, chiar si atunci cand pierde stie sa piarda demn…e interesata tot timpul sa evolueze…..Cu aceste calitati , femeii alfa i se garanteaza succesul

    1. Pt ca personalitatea alfa impreuna cu meditatia si rugaciunea ma ajuta sa-mi cunosc Individualitatea si cine cunoaste adevarul devine liber

    2. Zici ca se face iubita de cine vrea ea???? Mai gindeste-te. Poate ai avut mare noroc sa intilnesti numai barbati care sa te admire. Zic poate!! Eu iti spun doar ce sanse ai avea cu mine. Daca nu imi placi din prima secunda, NICI UNA!!!!!!!!!!! Restul nu sint decit niste masculi plini de substanta seminala. Departe de notiunea de barbat. Barbatii il intilnesti, doar la specia umana. Pe ceilalti ii gasesti peste tot in natura.

    3. Pentru a-mi raspunde la unele intrebari, de a-mi rezolva unele probleme ce ma face sa nu dorm. Pentru a fi mai puternica.
      Multumesc mult.

  2. Salut!
    O persoana alfa este o persoana care isi doreste totul de la viata si este sigura ca isi va indeplini aceasta,este o persoana care datorita perseverentei ei a lucrat si a inteles ca viata este o implinire a lucrurilor.O persoana alfa este deschisa,optimista,increzatoare,curajoasa si face posibilul si imposibilul pt a -si atinge visele.
    De ce doresc sa fiu o personaliate alfa?pt ca imi doresc sa fac totul pt a avea o viata implinita,o viata fericita si in ceea ce cred sa se indeplineasca.Stii cum se zice,daca crezi poti muta muntii din loc si in plus avem un ajutor de nadejde:-)
    Multumim mult de aceasta oportunitate acordata,e un mare mare cadou,
    toate bune,
    si sper ca pe curand:-*
    Corina

    1. Buna ziua, domnule Pera
      Vreau sa fiu alfa, pentru a fi o mama buna, o sotie buna, o educatoare buna, pentru a nu avea tolerenta scazuta la frustrari. Sa reusesc sa ma vindec de toate durerile, sa scap de emotiile neconstructive, sa nu mai fu atat de empatica si increzatoare in oameni, sa am puterea de a trece peste toate .

    1. A avea o personalitate alfa presupune a avea acel ceva, pe care doar unii il au , dar dupa care suspinam toti.
      O femeie alfa, e femeia dupa care se intorc toate capetele, e femeia care intotdeauna spune ceva inteligent conform contextului, e femeia care inspira si care conduce si are abilitatea de a-i face pe altii sa o urmeze.Stie cum sa faca sa-si urmareasca interesul indiferent de context!
      AM 20 de ai si sunt constienta ca viata e un traseu initatic.Eu asa il percep, in fiecare zi ai o invatatura de tras pentru a trece la urmatoarea etapa.Daca nu ai invatat nimic, nicio pb, vei trece prin experiente similare pana vei invata lectia.Cel putin la mine asa se intampla.
      Viata mea chiar e frumoasa, ma surprinde in fiecare zi pentru ca fiecare zi contribuie la initierea mea!Imi iubesc viitorul.Viata te invata, depinde de tine daca vrei sa fi invatat.

  3. Un barbat alfa este o persoana care are optiunea de a alege din mai multe posibilitati ceea ce el isi doreste,pentru ca merita;este asa educat incat poate obtine ce vrea cand vrea si cat vrea.un alfa este cel care este urmat de ceilalti oameni.este un exemplu pentru ei este carismatic,are atitudine de invingator si multe alte calitati.dupa parerea mea un alfa este cel care nu inceteaza niciodata sa se dezvolte.

  4. O persoana alfa este o persoana care vrea sa se realizeze din punct de vedere profesional, care a curajul de a visa si de a-si concretiza visele,care gandeste, spune ce gandeste si face ce gandeste,care este in stare sa nu se complaca in greseli si sa iasa cu fruntea sus din orice situatie oricat de dificila ar parea.

  5. In primul rand vreau sa fiu alfa pentru a ma putea bucura de cele mai frumoase lucruri din lume,si nu ma refer la bani.Sunt o fire perseverenta,daca imi doresc ceva in cele din urma voi obtine,fie peste o zi sau peste 10 ani.
    Un alt motiv pentru a fi alfa este acela de a-mi raspunde unor intrebari,de a-mi rezolva problemele ce uneori nu ma lasa sa adorm.
    Odata mi-a venit un gand,de ce atata bataie de cap?pana la urma nu tot mori si nu ramai cu nimic din lumea asta?Ei bine..desigur ca asta era doar o scuza pentru a nu munci la momentul respectiv,iar articolele tale m-au ajutat sa depasesc acea perioada.Apreciez tot ceea ce faci.

  6. Buna Pera!
    Sa raspund…
    1)Nu eu vreau sa fiu alfa, ci Dumnezeu sau universul nu-mi da de ales. Oriunde fug, tot dau de probleme pe care nu le rezolv decat daca devin vizibila, daca devin puternica, autentica si – da – urata mult de unii – asta e viata.
    2)Sa n-am frustrari si sa nu „spun universului” ca nu-mi e bine. Si sa fiu autentica.

  7. 1. De ce vreau sa fiu alfa?
    Pentru a putea relationa mai bine, pentru a avea mai multa incredere in mine, pentru a raspandi curaj, bucurie si pace in jurul meu.
    2. Ce inseamna pentru mine o personalitate alfa?
    O persoana puternica, stapana pe sine, cu o vointa de fier, ascultata si apreciata, capabila de a-i mobiliza pe cei din jur pentru atingerea unui tel comun.

  8. Buna Pera.
    Pt mine o persoana alfa inseamna, o persoana cu multe calitati,dar si cu defecte.Defectele se pot indrepta cu timpul,cu ajutorul experintelor,a sfaturilor,sau pur si simplu din dorinta de a fi mai bun.
    Doresc sa fiu alfa,pt ca fiecare zi e un nou inceput cu speranta ca totul va fi bine,sa invat lucruri noi despre felul cum as putea sa realizez si sa imi implinesc dorintele,aspiratiile, sa fie bine si pentru cei dragi,ca atunci cand voi ajunge la <>sa am satisfactia si multumirea sufleteasca,ca nu am trait degeaba.

  9. Da vreau sa fiu ALFA ,sa arat in exterior ceea ce pot si am eu in interior,acel barbat care il simt al meu,acel busness care pot sa l fac eu ,pt ca ma cunosc si ii cunosc si pe ceilalti,pt ca intuiesc si prevad un comportament si daca pt moment desteptii se inseala in curand imi vor da dreptate.

  10. Un alfa e o persoana care are tot ce isi doreste.
    Un alfa nu cere, un alfa ia.
    Un alfa este un lider.
    Un alfa este o persoana puternica.
    Un alfa ajunge mereu unde isi propune.
    De ce vreau sa fiu alfa? Raspunsul e mai sus.

    1. Alfa inseamna pentru mine stiinta,psihologie,arta de a scrie despre viata si problemele din toate aspectele pe care le implica ea la nivel de individ,societate,etc…
      Alfa inseamna a fi tu prin ceilalti si ceilalti sa se redescopere prin tine,prin frumosul ,divinul,firescul
      …puteti completa voi mai departe…
      Alfa inseamna solutii ,a gandi….
      Sanda

  11. Vreau sa fiu alfa pentru stilul de viata superb pe care acesta il ofera, posibilitatile nelimitate, modul in care te poti distra, lucrurile pe care le poti face, starea de fundal de implinire, oamenii pe care ii poti ajuta cu informatiile si cunostintele tale si recunostinta lor care o primesti pentru asta, cred ca sunt mult mai multe, dar nu-mi mai vin in minte.

  12. PENTRU CA AM O VARSTA CARE NU MI MAI PERMITE SA VISEZ SA DEVIN O ALFA CU TOATE CA MI AR FI PLACUT AM SA DAU CATEVA CITATE CARE SA I AJUTE PE CEI TINERI IN FORMARE ” CA O PIESA DE TEATRU ASA ESTE VIATA NU INTERESEAZA CAT DE MULT A TINUT CI CAT DE FRUMOS S-A DESFASURAT” ” NU CONTEAZA ATAT DE MULT CE FACI CI CATA DRAGOSTE PUI IN CEEA CE FACI””DRAGOSTEA CONSTA IN DORINTA DE A DA CEEA CE ESTE AL TAU ALTUIA,SI DE A SIMTI FERICIREA ACESTUIA CA SI CUM AR FI A TA”SI INCHEI CU”VARSTA NU DEPINDE DE CATI ANI AI,CI DE TEMPERAMENT SI SANATATE UNII OAMENI SE NASC BATRANI,IAR UNII NU SE MATURIZEAZA NICIODATA.

  13. 1. De ce vrei sa devii alfa?
    Vezi raspunsul de la punctul 2.
    2. Ce inseamna personalitate alfa pentru tine.
    Putere dar si daruire.

  14. Eu nu stiu ce e aia o „personalitate alfa”…vad multe pareri pe aici…multe definitii…dar vreau sa stiu adevarul.

  15. A fi alfa = dezvoltarea si exprimarea plenara a personalitatii, cu toate talentele, simtirile si abilitatile ei.
    A fi alfa inseamna a fi mereu prezent tu in viata ta inaintea celorlalti, inseamna sa constientizezi ce ti se intamlpa, ce simti si sa actionezi in sensul dorit de tine.
    Realizarea in viata si succesul interior se pot dobandi numai devenind si traind ca un alfa.

    1. imi place foarte mult definitia data de tine viviana
      toate celelalte chestii (un alfa nu cere, ia, un alfa da peste toti numai sa-i fie lui bine, ii invarte pe toti pe degete, are ce, cat si cand vrea, nu-i convine barbatul asta/femeia asta, nici o problema, trecem la altul/alta, un alfa ii conduce pe altii ca el e destept si ceilalti sunt prosti etc) mi se par deplasate
      daca toti ar vrea sa conduca ce ar fi lumea asta?
      dar daca toti ar vrea sa se dezvolte pe deplin atunci da, cred ca lumea ar fi mult mai buna

  16. vreau sa fiu o personalitate alfa pentru ca imi doresc sa imi fac un rost in viata sa pot fi fericit sa ma simt implinit si realizat nu material pentru ca asta conteaza prea putin sa pot fi fericit nu numai aparent ci si atunci cand stau acasa singur.sa imi descopar vocatia care este poarta succesului in viata.pentru ca desi am 21 de ani realizez ca am pierdut foarte mult timp..iar abia cand am descoperit acest site incep sa imi dau seama cat de mult am gresit si ca nu am profitat de fiecare ocazie pe care numai eu singur puteam sa o fructific si sa imi cladesc viata.de cand am descoperit materialele acestui om minunat .. diminetile incep cu video si cu articolele ziua citesc pdf-urile iar seara adorm cu castile in urechi ascultand cartile audio.regret ca nu am descoperit mai devreme.pentru mine o personalitate alfa este o persoana fericita si implinita pe toate planurile .. in ziua de azi acest sentiment este vazut ca o persoana plina de bani.. nu asta este esenta si fericirea vietii si nici implinirea.multi au bani si sunt nefericiti ..insa o personalitatea alfa este 100% implinita si fericita.

  17. De ce , foarte simplu aici gasesc raspunsuri la intrebari fara sa le pun ,pentru dezvoltare personala , pentru ca am pierdut in viata si nu mai imi pot permite sa gresesc , sa fiu cu un pas inainte , as putea sa spun:”sa fiu un vultur , nu un melc”in viata si consider ca e susicient

  18. Buna Pera,
    Nu pot sa-ti spun ce inseamna cu exactitate alfa dar pot sa-ti spun ca eu as dori sa evoluez in spiritul alfa.
    Sa scap de prejudeacati, sa am timpul pe care il vreau pentru mine, sa evoluez spiritual cat mai mult, sa iau eu deciziile si sa traiesc asa cum imi dicteaza inima.
    Cursul tau ma poate ajuta si iti multumesc anticipat.

  19. Doresc sa fiu alfa pentru ca mereu mi-a placut sa am un oarecare statut, sa fiu lider si totodata punct de sprijin pentru cei din jurul meu, sa fiu cel sub aripa caruia ei se simt la adapost. Vreau si imi place sa fiu independent din toate punctele de vedere, sa am succes in domeniile care ma intereseaza, sa fiu o persoana cu care cei din jur se pot mandri si totodata fiu eu multumit ca am putut oferi intreaga mea valoare. Nu imi place sa fiu unul dintre „cei multi” ci unul dintre putinii care stiu ce vor si obtin, care ies in evidenta prin tot ceea ce fac sau spun.

  20. Noroc,
    A fi Alfa inseamna, mai mult decat orice altceva, a fi un lider excelent, asa cum insusi numele sugereaza.
    De ce vreau sa fiu alfa? Pai din doua motive:
    1.din egoism pentru ca stiu ca a fi Alfa inseamna o viata personala mult mai buna( mai multe fete, mai multe oportunitati de a faci bani, autoritate sporita, impacare cu sine, etc)
    2. ca atunci cand e nevoie de „un sef” sa pot prelua controlul in mod eficient si sa imi conduc grupul cat mai bn posibil

  21. Buna Pera,
    asa multa nedreptate,abuzuri in jurul nostru, ca aproape toata energia produsa de organismul nostru este consumata de tot ce vezi in jurul tau.Imi doresc tare mult , cursul tau sa ma ajute sa-mi mentin o cantitate extraordinara de energie,adica trupul , mintea si spiritul sa functioneze in armonie care recunosc o cam pierd cand ma izbesc de aceste atitudini.

  22. sa fii alfa ,eu cred k inseamna sa faci ceea ce vrei ,nu ceea ce vor altii si sa iti castigi existenta din acest lucru. „Alegeti slujba ta preferata si n-o sa ai nici o zi de munca „. Sa fii alfa in acelasi timp cred ca inseamna sa fim diferiti ,unici, speciali in felul nostru si lumea din juru nostru sa ne aprecieze pt ceea ce santem si ce facem. si cum ai mai zis „ceea ce simtim in interior avem in exterior”.Deci in primu rand ca sa ajungi un alfa trebuie sa fii impacat cu tine insuti ,si dak nu esti impacat cu ce esti ce faci OPRESTE-TE GATA STOP si incepe sa faci o schimbare.

  23. De ce vreau sa devin „alfa”?
    Simplu. Pt. ca vreau sa devin mai bun in tot ceea ce fac si mai bun decat cei din grupul meu. Vreau sa nu mai fiu manipulat de cei din jur dupa placul si vointa lor. Vreau sa fiu tot eu dar intr-o forma mult mai imbunatatita.Vreau sa evoluez pe toate planurile, sa trec la un nivel superior si sa fiu intr-o ascensiune continua si sigura.

  24. sal!
    vreau sa fiu alfa ca asta sant si ma simt obligat sa aleg ce drum vreau sa apuc: a fi alfa sau nu (decizia imi apartine si nu-mi sta-n caracter sa aleg drumu’ cel scurt).
    O personalitate alfa inseamna a avea curajul sa-ti depasesti propria persoana, sa iei decizii si sa actionezi acum. A fii o personalitate alfa este un mod de viata constient si responsabil.
    Am decis sa ma sacrific pe mine pt a fi un alfa decat sa ma mint ca sant un om liber si voi trai din pensie.
    Tigrii se plimba singuri, oile merg in turma.

  25. 1.Pentru ca am inceput sa devin un mascul alfa,si vreau sa ma perfectionez.
    2.Pentru a-mi gasi echilibrul perfect din viata mea!
    3.Pentru a evolua!

  26. Pentru mine, un barbat alfa reprezinta acea persoana care are incredere totala in capatitatile sale, independent, care e capabil oricand sa devina centrul atentiei si care nu este afectat sau este foarte putin, de problemele cu care se confrunta, deci care are o tarie de caracter extraordinara!
    Mi-as dori sa devin un barbat alfa desavarsit pentru a interactiona mai mult cu oamenii si pentru a invata sa seduc mai bine.

  27. Nu stiu cine poate sa atinga acest ideal.Personal sunt psionata de acest domeniu,sunt interesata de nivelul de aspiratii al tinerilor,de modul de realizare si pt. a fi in pas cu viata.Multumesc pt. tot ce mi-ai oferit,si-ti doresc un an mai bun.

  28. 1. pentu ca imi place sa fiu lider, si pentru ca imi place sa fiu vazut ca un lider
    2. acel om care isi atinge telu cand isi propune si acela care tine un grup langa el si el este vazut ca un lider in acel grup

  29. 1. Personalitatea Alfa e in noi, te nasti asa, nu o dobandesti. In cazul meu, simt ca am personalitatea alfa, si tot ce trebuie sa fac e sa dezvolt pur si simplu ceea ce am mostenit. Sa ofer un mediu prielnic zestrei genetice, sa las lucrurile sa curga natural, de la sine.
    2. A fi Alfa inseamna pur si simplu a avea curajul sa fii tu insuti, sa faci ceea ce iti doresti, ceea ce crezi tu ca ti se potriveste, ceea ce simti ca poti face cu placere, si cel mai bine. A lasa liber drumul spre culmi, fara a te poticni in factorii potrivnici de mediu, fara a te descuraja la greu, fara a abandona cand sansele par sa nu iti surada. A fi pur si simplu TU INSUTI.

  30. Cred ca vreau sa fiu alfa pentru mine in primul rand, ca sa pot sa fiu liber. Sa nu-mi mai pese ce zice unul si celalalt, sa nu mai am atatea prejudecati, sa nu-mi fie rusine sa vorbesc intr-o incapere unde sunt mai mult de doua persoane, sa am dreptul sa gresesc si sa nu fiu afectat de esec de parca ar fii sfarsitul lumii.
    Sa am puterea sa spun NU cand nu vreau sa fac ceva.

  31. Buna,
    vreau sa fiu alfa deoarece doresc sa fiu sigura pe mine pentru orice hotarare ce o iau, sa pot sa obtin lucruri frumoase si bune pentru mine si pentru familie, sa reusesc sa obtin aceste lucruri usor, sa pot oferi ajutor si celor ce imi solicita ajutorul si nu numai. sa-mi descopar vocatia….si multe altele cu ajutorul tau.
    Multumesc !

  32. Cred ca e bine sa ajungi sa fii alfa in felul tau. Sa fii alfa asa cum ti se potriveste. Asadar si eu doresc sa gasesc acel alfa „echilibrat” din mine si sa-l pot folosi in mod adecvat in toate situatiile vietii mele.
    Numai bine!

  33. Salutare, Domnul Pera. Inaite de toate as vrea sa iti urez un an nou fericit si cu multe realizari
    Eu as vrea sa fiu alfa din urmatoarele motive;as vrea sa fiu eu ala care sa comande nu sa fiu comandat,as vrea sa am rezolvare la toate problemele care o sa-mi apara ,as vrea sa am cu ce sa ajut pe cineva cand o sa am ocazia,si sa imi ocolesc suferinta, si multe altele.

  34. Buna,
    pentru mine alfa inseamna o persoana sigura pe ea, care se simte bine in pielea ei si emana putere. ma intereseaza pentru ca ma lupt cu timiditatea si incapacitatea de a fi eu. toate acestea au dus la aparitia unei boli cu care ma lupt. sa devin o personalitate completa este cheia pentru a scapa de aceasta boala. recunosc ca lupta este teribil de grea. tot ce faci ma motiveaza sa merg inainte. multumesc.

  35. Vreau sa fiu Alfa pentru ca numai asa voi fi o femeie completa: independenta, iubitoare, creativa, cu scop bine definit si dornica de viata si schimbari.

    1. Mireluto, daca vad eu bine cred ca mai visezi la cai verzi pe pereti. Faptul ca nu iti pot vedea profilul, desi apare linkul ma face sa am banuieli. Cred ca stiu cine esti. NU exclud nici posibilitatea sa fie doar o coincidenta. In cazul asta imi cer scuze.

  36. Interesul meu meu pentru propria mea personalitate a aparut odata cu coenstizarea punctelelor foarte ,dar si in special a celor slabe a propiului caracter.
    Personal percep personalitatea alfa pe doua axe,cea orizontala -fizica si vertical-spirituala caracterizate in special de perseverenta si transparenta a actiunilor, de credinta si iubire.
    Asadar, motivatia mea pentru alfa este dubla atat din perspectiva personala cat din profesionala ma refer la domeniul psiho-social care ma pasioneaza si in care lucrez.Iar materialele furnizate de tine consider ca o sursa valoroasa,o cale batatorita cu o oglinda utila in care imi oglindesc setea din ce mai mare pentru dobandirea cunostiintelor teoretice si deasemenea realizez utilitatea impulsului din partea ta care inspira ,indruma si motiveaza individul pentru a dezvoltat propriul talant la modul practic ,iar in felul acesta omul sa aiba o viata dorita si sa contribuie ca lumea sa fie mai buna ,mai frumoasa.
    Mentionez ca m-am surprins frumos placut, descoperind blogul tau in care abordezi cu atat tact si profesionalism acest vast adevar.

  37. Persoana Alfa este LIDERUL-acea persoana puternica,perseverenta,luptatoare, dornica de a invata mereu din experientele sale si increzatoare in propriile forte. O fiinta cu zambetul mereu pe buze,optimista,carismatica si asertiva.
    De ce vreau sa fiu Alfa? Pentru a face lumea mai buna prin prisma calitatilor si abilitatilor mele si pentru a ajunge la acel echilibru interior de care toti avem nevoie.

  38. O personalitate alfa inseamna o atitudine de invingator de lider care nu tine cont deloc de ce spune alti oameni si ia decizii bazate pe intuitia sa ascutita si pe experienta sa de viata bazate in special pe fapte concrete,practice.Este o personalitate optimista,curajoasa care stie ce vrea de la viata si isi gaseste fericirea in implinirile personale care fac si lumea mai buna si tocmai deaceea si eu vreau sa continui sa fiu alfa si sa reusesc sa ma educ si sa continui sa fac lucruri care vor face lumea aceasta sa devina mai buna.

  39. Buna seara,sint Manuela,sint o femeie ALFA.Mie imi sint recunoscatoare.intii mie ,si apoi ,celor care sint in interactiune cu mine.Va multumesc!

  40. De ce vreau sa fiu alfa:
    Vreau sa fiu cea mai buna in domeniul meu si sa ii invat si pe altii ceea ce stiu, vreau sa fiu respectata. Vreau sa traiesc viata la care visez.
    Vreau sa castig suficient incat sa imi duc copii la munte de cate ori am chef pe an si sa le ofer cursuri particulare de inot, desen, calarie, sau ce mai doresc ei sa faca sa isi dezvolte creativitatea.
    Cum arata o persoana alfa: Este omul care atunci cand vorbeste cei din jur tac pentru a asculta ce are de spus. Care are simtul umorului, e generos, are prieteni mai bine dezvoltati financiar decat el si cu mai multe aptitudini, de la care are ce invata.
    Care se duce unde vrea cand vrea, pentru ca isi permite financiar, si pentru ca nu e legat de un job rutinier care sa il plictiseasca.
    Urmeaza cursuri de marketing si de dezvoltare personala de la cei mai buni experti din strainatate.
    Are o viata personala implinita, are copii, partener care il ridica constant si il provoaca, si foarte multi prieteni cu care isi petrece week-endurile.
    Face sport constant si e mereu plin de energie.
    Ii plac riscurile, si este tot timpul in competitie pentru a avansa constant.

  41. sa fiu maxim din ceea ce pot, in toate formele de manifestare, sa fiu cea mai buna, dar nu perfecta, sa ma accept si sa accept si sa imbratisez lumea asa cum e ea, cu toate miracolele imperfectiunii umane

  42. De ce vreau sa fiu alfa? Pentru a putea sa-mi realizez visurile si telurie pe care le am, ca sa ma pot uita in oglinda, si sa fiu multumita de mine, sa fiu multumita de mine, sa pot sa-mi ating potentialul maxim.
    Ce inseamna o personalitate alfa? Inseamna sa fii capabil sa traietii in prezent si sa te bucuri de el la maxim, fara a uita de viitor si fara a-ti pierde directia, inseamna sa stii ce vrei si sa faci tot ce este posibil pt a obtine ce vrei, sa fii puternic si sa nu te lasi dobarat de ce spun ceilalti sau de propriile greselii.

  43. D-le Pera cursurile d.vs sunt bune, dar cu regret,eu am inaintat in varsta si spun, ca am avut o viata foarte frumoasa implinita profesional si material. Pot spune ca oamenii trebuie sa-si modeleze caracterul- Sa fie cinstiti, sa-si educe vointa , sa nu fie, mincinosi, hoti, avizi dupa imbogatire si sa aiba vericalitate. Dupa cum vad la politcienii care au condus tara nu am de spus decat ce azis poetu. UNDE ESTI TU TEPES DOAMNE………..!

  44. Salutare Pera!
    Vreau sa stii ca eu urmaresc blog-ul tau si imi place foarte mult.Sincer ma simt foarte mica intre voi, atatia oameni mari si inteligenti, iar eu, nici 18 ani impliniti si cu un vis minunat dar inca neimplinit. Cu ajutorul tau am reusit sa aflu ca eu pot fi alfa iar tot ce mi sa intamplat pana acum ma duce spre succes.
    Pentru mine Alfa=Victorie=Nicoleta(numele meu inseamna victorie), deci nu am niciun motiv sa ma impotrivesc destinului.Vreau sa fiu alfa pentru ca imi doresc din suflet ca peste ani sa vad pe fata tatalui meu lacrimi de bucurie, vreau ca eu sa ajung un mare psiholog ,sa pot ajuta oameni , iar el sa fie mandru de mine.
    Multumesc mult pentru tot !

  45. Din punctul meu de vedere, fericirea(implinirea) poate fi atinsa in 2 moduri :
    1.Fiind o persoana mediocra ce se multumeste cu ceea ce are.(sa nu considerati acest lucru ca fiind negativ !,dimpotriva)
    2.Calea persoanei alfa,care se deosebeste prin faptul ca se afla intr-o continua evolutie.
    Eu unul nu vreau sa ma incadrez in masa de oameni de la primul punct.

  46. 1)Vreau puterea absoluta a sinelui meu.
    2)Daca voi simti nevoia ,,haitei”,i-mi voi asuma imensa responsabilitate a bunastarii ei.

  47. Salut, Pera!
    Vreau sa devin alfa pentru a ma cunoaste mai bine, pentru a evolua si pentru a putea sa’i inteleg pe cei din jur…
    Multumesc pentru tot, ai aparut exact cand am decis sa ma schimb, iar cu ajutorul tau sunt pe drumul cel bun…

  48. Citesc cartea ta si m-am gandit ca am inceput sa o citesc in primul rand dintr-un sentiment de frustrare , acela de a nu fi apreciata si pretuita destul , mi-am pus problema daca imi lipseste increderea in sine sau sau sint prea infatuata si pina acum am inteles ca nu ma cunosc destul ,ca in mine exista personalitatea alfa( ca in fiecare de altfel ) care nu stie sa se exprime. principala lupta a unui alfa este cu el insusi, este puterea de a exista prin propriile convingeri si puteri , forta interioara proprie fiind singura care te poate propulsa inainte. Consider ca simpla raportare la cei din jur nu este definitorie , viata iti poate schimba oricand mediul de raportare, cred ca personalitatea alfa este o problema interioara indiferent de pozitia in societate pentru ca raportarea la un grup poate reduce libertatea care este o premiza esentiala a personalitatii alfa. Deci pentru mine descoperirea personalitatii alfa trebuie sa insemne puterea de a fi libera si capacitatea mea de a ma elibera .

  49. Pentru ca NU mai VREAU sa:
    – imi para rau ca n-am avut curaj sa o sarut pe tipa cu care am fost in parc,oras,interactionat etc.
    – sa am tupeu de alfa mai mult cand beau sau castig meciul de fotbal cu baietii, castig cursa de carting, bat adversarii la ping-pong, tenis de camp etc.
    – sa am sentimentul idiot ca ar trebui sa fac ceva, dar fac ceva prostesc si stric calimera
    – stau si sa ma gandesc ca daca as avea bani, masini si iarhturi as fi chiar smecher si apoi sa imi dau seama ca daca as fi alfa fix din acest moment as putea spune ca fac pipi pe cele de mai sus, pot sa actionez si fara ele, am tot ce-mi trebuie, si daca le am, le am si gata, succesul meu nu e conditionat de aceastea
    – sa pired timpul frecand menta in loc sa-i tai respiratia unei tipe care se uda cand ma simte langa ea
    – sa ma simt puternic fara sa am nevoie de un film bun la care ma uit si ma inspira pentru 2 ore si dupa aceea revin la starea initiala
    – sa stau in zona de confort, crezand ca e bine, si cand ies sa imi para rau ca am stat acolo
    – sa ratez sistematic sansa de a saruta, face sex, cuceri, genera fluturasi in stomac etc. stiind ca e momentul, ca pot, dar fiind acolo teama de esec care ma face sa fiu nice guy
    – sa ma gandesc cu melancolie la perioada copilariei in care cuceream natural, sarutam din prima, ma indragosteam si ma suparam rapid, ma certam, impacam, sufeream, videcam, radeam, traiam, bah am impresiea ca eram chiar alfa atunci, nu stiu ce s-a intamplat …!?
    – ma trezesc la un moment dat cu obiectivele materiale indeplinite dar cu sentimentul de gol in interior
    – mai spun ca NU AM TIMP!
    – nu pot
    – fiu pasiv cu defectele mele,
    – mai fiu in starea de parazit in care consum resursele alor mei si eu nu produc valoare
    – ma mai las manipulat de tipe, constient sau inconstient, atentie ca eu si cand sunt manipulat inconstient „ma las” deci atunci cam banuiesc
    – sa fiu moale
    – sa imi lipseasca initiativa
    – sa citesc AS si sa nu aplic
    – sa citesc PA si sa nu aplic
    – SA CITESTI DE AICI IN SUS SI SA NU APLICI!
    Vreau sa ma uit la noul material al lui Pera (in replay) si sa zic: Bravo, Pera, p’asta am plicat-o cu succes!
    Pentru mine, pentru asta vreau sa fiu ALFA si pentru altele* :).

  50. Alfa pentru mine inseamna o persoana echilibrata care nu inceteaza sa-si dezvolte personalitatea si sa descopere lucruri noi despre ea. Alfa este o persoana proactiva, independenta, care comunica asertiv, stie cand sa fie toleranta, insa isi apara si interesele cand e cazul, dar nu intr-un mod egoist, ci intr-un mod corect, obiectiv cand e cazul, dar si empatic. Tot ceea ce vad intr-o personalitate alfa este armonia din suflet. Pentru a fi alfa eu asa cred ca trebuie sa fim echilirati, sa fim „in ordine” pe toate planurile (spiritual, mental, fizic, sexual, social). Vreau sa fiu alfa si deasemenea imi doresc sa existe cat mai multe persoane alfa.

  51. Din punctul meu de vedere o personalitate alfa are urmatoarele trasaturi:
    – este independenta, atat material cat si psihologic (nu imprumuta stima de sine de la ceilalti, ci dimpotriva – are rezervoarele pline)
    – este liderul/a unui cerc social bogat de care are grija totodata
    – este ca un ‘magnet’ pentru alte persoane datorita statutului social inalt
    – este plina de intelepciune (experienta de viata + cunostinte – street smarts + book smarts)
    – are partener de viata si se sustin reciproc
    – are un scop in viata pe care il urmareste cu darzenie
    – este un expert in mai multe domenii
    Vreau sa devin o persoana alfa deoarece vreau sa evoluez si sa fiu in stare sa creez o lume mai buna.

  52. 1. Vreau sa fiu o personalitate alfa pentru ca, imi doresc sa fiu puternic, sa ma simt implinit, sa fiu sigur pe mine, sa fiu sigur in actiunile mele si sa nu-mi fie frica de esecuri.
    2. Consider ca o personalitate alfa este acea persoana care poate avea grija de sine insusi in sensul plin al cuvintului. Este o persoana care stie ce vrea, obtine ce vrea si imparte experienta sa cu altii. Doar astfel ii poti ajuta pe cei din jurul tau, doar astfel poti schimba lumea spre bine. o persoana alfa este o persoana care emana siguranta, incredere, caracter, care stie clar ce scop are si unde vrea sa ajunga, si cel mai important care va fi pasul urmator dupa atingerea scopului. Persoana alfa nu se opreste niciodata.

  53. din punctul meu de vedre o persoana cu o personalitate alfa este in primul rand sigura pe ea si propriile forte, stie sa asculte si sa se faca ascultata. are un tel pe care il urmareste sa il atinga. are forta necesara pentru a reusi, stie sa sa evite sau sa aplaneze un conflict. are rabdare in tot ceea ce face.
    aceasta personalitate tip alfa nu se teme sa incerce anumite lucruri noi.etc
    de ce vreau sa fiu o personalitate alfa? raspunsul e mai sus. Am ceva timp de cand citesc blogul acesta si incerc incet cu pasi mici da siguri sa ma reeduc si sa invat sa fiu asa cum trebuie sa fie o ersonalitate alfa.

  54. din punctul meu de vedre o persoana cu o personalitate alfa este in primul rand sigura pe ea si propriile forte, stie sa asculte si sa se faca ascultata. are un tel pe care il urmareste sa il atinga. are forta necesara pentru a reusi, stie sa sa evite sau sa aplaneze un conflict. are rabdare in tot ceea ce face.
    aceasta personalitate tip alfa nu se teme sa incerce anumite lucruri noi.etc
    de ce vreau sa fiu o personalitate alfa? raspunsul e mai sus. Am ceva timp de cand citesc blogul acesta si incerc incet cu pasi mici da siguri sa ma reeduc si sa invat sa fiu asa cum trebuie sa fie o ersonalitate alfa.

  55. salut pera in primul rand vreau sa iti multumesc pt cea ce faci pt noi desi eu inca nu ti-am scris niciodata ai toate aprecierile mele pt ca esti un model pt noi oameni care tot fugim de noi si nu stim unde sa gauta-m unde sa gasim acea scanteie din sufletele noastre de a ne descoperi si a ne da seama ca avem un potential urias iar tu prin munca ta asta ne spui in fiecare articol pe care il postezi pe site asa ca inca o data mersi pt tot cea ce faci, iar referitor la articol .eu imi doresc sa fiu alfa in primul rand pt ca vreau sa am viata mea sa fiu independent din toate punctele de vedere sa fiu mai bun mai puternic mai carismatic si sa imi urmez visul de a ajunge asistent social .

  56. Oricate cursuri face cineva si oricat citeste, daca nu aplica in lumea reala asa cum modeleaza ea/el ceea ce a invatat sau ce a inteles din ce-a citit :P, atunci ramane numai cu teoria. D-aia multi citesc si putini ajung departe, majoritatea raman pe loc. Asta ce-am scris aici trebuie sa o notez si eu – este profunda tare :)). Cum zici tu (personalitate alfa) nu cred ca e un scop in sine, ci este un mod de a fi dupa ce aplici ceea ce ai invatat, scopul este sa te educi. Bravo Pera, imi plac cursurile tale video si ma bucur ca ti-a venit aceasta idee foarte buna!

  57. Da vreau sa devin o pers.alfa sa reusesc sa-mi organizez viata ptr ca universul nu este ostil nimanui sa reusesc in munca sa fiu iubita sa pot lua viata de la inceput sa fiu apreciata la servici sa urc pe scara erahica a unei soc cit mai sus si sa-mi gasesc iubirea sa fiu sanataosa sa pot medita.

  58. 1). Vreau sa fiu alfa pt ca as vrea sa-mi cizelez caracterul in asa fel incat sa fiu foarte multumita de absolut tot.
    2). Personalitatea alfa inseamna pt mine echilibru mental si fizic, adica implinire.
    p.s: multumesc Pera pt grija ta constanta pt cei care te urmaresc!

  59. vreau sa fiu alfa pentru ca imi doresc sa ma fac mai inteleasa de cei din jur ,pentru ca vreau sa fiu multumita de mine mai mult ,pentru ca vreau sa devin propriul meu lider ,sa evoluez in gandire si sa fiu mereu libera

  60. Salut, Pera!
    Vreau sa devin alfa pentru ca vreau sa ies din multime, vreau sa-mi descopar vocatia si sa traiesc asa cum imi place mie.
    Pentru mine personalitatea alfa inseamna personalitatea oamenilor care s-au descoperit, stiu ce vor si sunt cei mai buni in domeniul de lor de activitate unde muncesc cu o deosebita placere.

  61. La multi ani,Pera!In urma cu 26 ani eram studenta la Timisoara si examenul la psihologie l+am promovat cu nota maxima,chiar m+a felicitat doamna profesoara Vintilescu Doina.Mi+ar placea daca as putea comunica cu tine verbal.Asta ma determina sa indraznesc cu rugamintea de a+mi lasa un nr de telefon.Iti multumesc tare mult!

  62. Salut!
    Vreau sa fiu alfa (sa invat sa fiu alfa) si sa ma inconjor de persoane alfa, pentru a schimba sistemul de educatie din Romania.
    Pentru mine a fi alfa inseamna a fi lider, a lua initiativa, a construi sisteme, ai face pe oameni sa te urmeze si sa-ti impartaseasca viziunea. Ca lider, cel mai mare control trebuie sa fie asupra propriei persoane, de unde obligatia de a fi model. De asemenea, liderul este cel care trebuie sa-i inspire pe ceilalti, sa-i motiveze, sa le aduca mereu aminte care este telul final. Un alfa este autodidact, se automotiveaza, are grija de armonia dintre corp si suflet.
    Si multe altele. Cred ca ar putea fi scrisa o carte despre omul cu personalitate alfa:)

  63. Vreau sa fiu ALFA pentru ca simt ca MERIT! Am o singura viata si trebuie sa profit de ea din plin ! Merit sa devin cea mai buna varianta a mea: increzatoare in mine, in lume, creativa, energica, optimista, pozitiva, din ce in ce mai frumoasa si mai desteapta! A fi ALFA nu inseamna a castiga un titlu si a ramane in posesia lui, ci a te educa din ce in ce mai mult, a te dezvolta pe toate planurile, a scoate la iveala ce e mai bun din tine ! 😀

  64. Mi-amintesc ca, din mai multe motive, inca din copilarie, mi-am dorit ca totul in jurul meu sa fie armonios, tot ce ne place sa vina de la sine etc.
    Cu timpul mi-am dat seama ca lumea la care visez in mintea mea, nu poate fi inteleasa de ceilalti, pentru ei nu locuiesc in mintea ta. Nici cand am inceput a avea curaj de a spune ce visez, nu prea m-au inteles: se uitau neinteles la mine si bineinteles ca asta ma demotiva, eu insumi crezand ca sunt dus cu pluta.
    Mi-am mai dat seama ca visurile multor oameni raman doar vise, din nestiinta sau lipsa de curaj de a face ceva pentru ele. Cel mai crunt in faza asta, mi se pare faptul ca multi isi sacrifica visele doar pentru a castiga sau a pastra validarea cercului social in care se afla. O simt ca pe o boala, care nefiind tratata, scurge toata pofta de viata din tine. Ii vad simptomele in mai toti vechii mei prieteni si ma doare sufletul cand vad cum se pierde tot ce a fost bun intre noi in trecut, doar pentru ca incet incet au renuntat la esenta lor, pentru comfortul dat de principiile societatii de azi.
    Si pe ei ii doare, dar spun ca asa e firea lucrurilor, si astfel se resemneaza.
    Ii vad cum au inceput sa ma admire pentru ca in ultimii ani am inceput a fi mai mult „eu”, decat „ceilalti”, fapt datorat, de ce sa nu recunosc, site-ului Arta Seductiei. Acum simt „dus cu pluta” ca pe un compliment, pentru ca ce-i care-mi zic asta o fac zambind si cu admiratie.
    Cu toate astea, nu simt sa am destula priza la ei, incat sa-i motivez sa fie asa cum simt in sinea lor ca sunt.
    M-am gandit la cauza si, hmm, raspunsul ar fi ca sunt pe drumul cel bun, dar am prea putine rezultate. Am simtit si simt ce lucruri fantastice ti se pot intampla daca lasi „eu”-ul tau sa iasa la lumina insa nu pot spune ca pot fi permanent „eu”. Am fost foarte mult timp „ceilalti” si asta inca o resimt ca pe o puternica frana in calea „eu”-lui. Cred ca nici eu insumi nu sunt inca obisnuit sa fiu doar „eu”.
    Concluzia ar fi ca vreau sa fiu alfa pentru ca vreau sa ma repar, ca „eu”-l meu sa nu fie doar a doua natura ci singura. Vreau sa fiu alfa pentru ca doar asa pot construi si consolida lumea pe care simt ca o vreau in jurul meu; nu-ti poti urma visele in umbra unui beta.
    Vreau s-o fac pentru mine dar vreau s-o fac si pentru ceilalti, pentru ca eu unul, nu pot fi fericit singur, cu ciolanul meu, ascuns intr-un colt de apartament.

  65. Vreau sa fiu alfa pt vreau sa fiu designerul vietii mele, sa fac ce-mi place mai mult in viata, sa storc din mine toate calitatile, sa le potentez, sa fiu tha best of me,sa pot sa mi decid si sa mi fractionez timpul dupa prioritatile si dupa valorile mele. sa fiu eu cea care decide cat sa muncesc, cat sa castig, unde sa-mi consum dragostea, cu cine, cum vreau eu, sa-mi transform visurile in ceva palpabil….si- sa-i fac fericiti pe cei de langa mine, sa i iubesc mai mult, sa-i apreciez mai mult sa le spun cat conteaza pt mine, sa-i imbratisez. Mai vreau sa fac lumea-the world- mai buna, mai verde, mai curata, mai iubitoare, sa avem toti ce ne trebuie fara sa-i privam pe alti.

  66. 1) Vreau sa fiu alfa in primul rand pentru a fi liber, din toate punctele de vedere.
    2) O personalitate alfa are incredere in ea, isi urmeaza vocatia si face o schimbare in lume.

  67. Ce inseamna personalitate alfa:
    -sa iei legatura cu subconstientul tau si astel sa poti utiliza ,cu maxim randament,toate calitatile de care dispui,sau sa descoperi lucruri pe care nu le stiai pana acum
    -sa ti descoperi vocatia si astfel sa ti transformi munca in pasiune,intr o activitate plina de satisfactii
    -sa ti transformi relatiile in ecuatii fara nici o necunoscuta,sa cunosti si sa accepti fiecare persoana asa cum e,sa stii ce fel de relatie poti avea cu fiecare,si care sunt persoanele pe care le doresti cu adevarat aproape ,sa le castigi si sa le pastrezi.
    -sa transformi fiecare dimineata intr un rasarit fara sfarsit ,sa o intampini cu”iti multumesc .Doamne,pt aceasta zi minunata”…iar seara sa imbratisezi toate stelele si sa spui :”iti multumesc Doamne.pt ce am realizat”
    -sa descoperi puterea ta interioara ,legatura ta cu cerul si pamantul,sa te poti ajuta pe tine insuti si pe toti cei care au nevoie de tine…
    Pt toate acestea,si multe altele,doresc sa fiu personalitate alfa.
    Am citit fiecare mesaj al tau,cu mult interes si vreau sa ti multumesc pt ele,sa te felicit calduros pt pasiunea pe care o pui in ele,pt mana de ajutor pe care o intinzi cui are nevoie si l cauta….Cu drag,salutari din Sevilla.

  68. Vreau sa devin un barbat alfa pentru ca m-im dat sema ca omul isi poate schimba singur viata in functie de alegerile pe care le face in viata si daca este dispus ca sa se dezvolte personal tot timpul si isi va schimba vechile programe sociale,si conditionarile care sunt la nivel inconstient dar prin diferite tehnici comportamentale sau de constientizare a emotiilor ele pot fi aduse in constient ,constientizindule le putem sterge prin nefolosirea acelora-si tipare,concepte dupa care opereaza si loa decizii mintea
    Punind toate GINDURILE NOASTRE IN COMPATIBILITATE CU LEGILE LUI DUMNEZEU PE CARE SI EL LE RESPECTA ABIA ATUNCI INCEPE CUNOASTEREA SINELUI NOSTRU SUPRIOR.

  69. 1 Consider ca in mare parte trebuie sa te nasti Alpha,este in genele tale,vreau sa devin Alpha pentru ca consider ca merit,mi se potriveste rolul de lider,si vreau sa imi dezvolt personalitatea cat mai mult posibil

  70. 1.Un alfa pentru mine este o persoana care inspira, care stie sa-i ajute pe ceilalti si stie sa se ajute si pe sine. este o persoana care stie sa traiasca, care stie care sunt lucrurile care merita in viata, stie cum sa faca fata oricarei situatii, este multumit si fericit.
    2. imi doresc sa fiu o personalitatea alfa ca sa-mi gasesc echilibru interior, sa am succes in viata si sa imi ajut prietenii, colegii si orice alta persoana.

  71. Personaliatea alfa inseamna sa te dezvolti in cat mai multe domenii, sa te descoperi, sa te accepti si sa fii un om pozitiv.
    Vreau sa fiu alfa pentru ca ma ajuta sa ma cunosc mai bine,sa fiu un om echilibrat si sa am o educatie potrivita.

  72. Viata e nedreapta! si asta e cel mai bun lucru care se poate intampla! asa spunea la un moment dat David Deangelo! Pana acum pentru mine a fost blestem si chiar daca altceva in afara de a fi fericit nu mai stiu, e tot greu.
    Daca tot traiesc pe aceasta mica planeta macar sa-mi si placa!
    Alfa e ceea ce-l face pe om sa zica Imi ador viata pe care mi-am creat-o!!!

  73. 1. De ce vrei sa devii alfa?
    Vreau sa devin alfa pentru a reusii sa aflu ce mai am ascuns in mine, cum pot imbunatatii ceva la mine ca apoi sa-i ajut pe cei din jurul meu sa vada ca viata e frumoasa daca o priveti mai bine.
    2. Ce inseamna personalitate alfa pentru tine.
    Pentru mine peronalitatea alfa inseamna putere interioara, pereverenta, stare de bine si implinire.

  74. O personalitate alfa este acea persoana care iubeste neconditionat, este altruista,care poate atrage ca un magnet pe cei cu care relationeaza la nivel spiritual,capabila sa pastreze echilibru interior,sigura pe sine,perseverenta in tot ce face,autoritara cand e cazul.Vreau sa evoluez,sa stiu mai multe si ma bucur ca am acest prilej.Multumesc

  75. o personalitate alfa e primul, cel mai bun, cel care nu e in randul turmei.. vreau sa fiu alfa pentru ca pot sa fiu. imi place orice care nu este intr.o forma sau „in rand cu lumea” imi creez propria xiata si traiesc asa cum vreau

  76. 1. Pentru ca vreau sa fiu capabil sa iau decizii corecte indiferent de contex
    2.Un om care e stapan pe el si poate sa isi impuna punctul de vedere

  77. De ce vreau ? Pentru ca pot si e singura directie.
    Personalitate alfa ma duce cu gandul al site-ul tau, esenta expresiei insa pt mine reprezinta omul care sunt si femeia care o sa devin

  78. Vreau sa devin alfa pentru a fii o persoana independenta pe toate domeniile sa nu depind de altii sa iau decizi importante cat mai rapid si sa muncesc pentru mine nu pentru altii si sa iubesc si sa fiu iubit . Pentru mine o persoana alfa este o persoana implinita care stie ce vrea de la viata care se auto educa si cand o da in bara sa fie capabila sa o ia de la inceput si sa isi asume greselile indiferent de consecinte .

  79. Vreau sa fiu alfa ca sa pot sa ma ajut si singura daca e nevoie pe mine si pe cei din jur, ca sa pot sa imi satisfac orice nevoie, ca sa duc o viata implinita alaturi de prietenii si partenerul potrivit.

  80. Salut Pera!
    Eu cred ca fiecare din noi este o personalitate alfa dar pentru unii din noi aceasta personalitate nu este inca descoperita,slefuita.O personalitate alfa este o persoana care gandeste si ea deciziile cele mai bune pentru ea,dar poate sa ajute si pe altii luand decizii corecte.O alta caracteristica este faptul ca se cunoaste foarte bine pe ea insasi si isi cunoaste limitele de asemenea.Cunoscandu-si vocatia,valoarea,apreciindu-se pe sine isi cunoaste drumul.
    Si de aici succesul!!!

  81. De ce vreau sa fiu alfa? Pentru a ma regasi pe mine, pentru a face ce trebuie in viata,pentru a-mi descoperii cu adevarat vocatia,care cred ca nici pana acum nu am descoperit-o.Pentru ca imi place ce faceti voi,ca incercati sa ne ajutati pe noi,voi care la randul vostru ati trecut prin greutati si va admir penru tot. Si eu am ajutat, dar am primit palme inapoi,da stiu ca nu trebuie sa astept sa mi se raspunda cu aceiasi moneda,da nici sa primesc numai palme. Ce inseamna asta? ca sunt o persoana slaba,nu? si simpt ca voi ma puteti ajuta.

  82. Salut Pera.
    Vreau, si sper ca sunt pe drumul bun,sa devin alfa pentru ca atunci voi fi Eu, ma voi cunoaste, ma voi accepta asa cum sunt, cu bune si cu rele, voi avea o constiinta de sine la un nivel mai inalt. Atunci categoric voi deveni mai buna din toate punctele de vedere.Cred ca unei personalitati alfa ii sta in putere sa gaseasca, sa culeaga din univers raspunsurile la orice dilema. O personalitate alfa puternica deja nu se mai gandeste la binele propriu, ci la binele celorlalti, chiar la binele intregii omeniri, pentru ca de fapt Unul suntem toti si toti suntem Unul.

  83. Un alfa este puternic, poate avea tot ce isi doreste, poate ajunge oriunde vrea, este un lider care nu cere, ci isi ia singur ceea ce are nevoie. Fericirea lui nu depinde de ceilalti, este fericit prin el insusi.

  84. Sa fii alfa inseamna sa fii stapan pe tine si pe viata ta, sa stii ce vrei de la tine si de la cei din jurul tau.Sa ai o minte linistita, sa nu reactionezi pripit la toate obstacolele,pentru ca indiferent de circumstante, trebuie sa ai puterea sa-ti creezi linistea proprii tale vieti.Sa ai atitudine,sa nu renunti, sa fii un exemplu.

  85. Imi place acest sait pentru ca reprezinta un interes deosebit pentru mine. As vrea sa cunosc mai multe lucruri interesante de pe acest sait.

  86. Pentru mine sa fiu alfa inseamna sa stiu ce vreau sa fac in viata, sa am un tel, fara sa ma las influentata de ceea ce spun cei din jur. Sa fiu alfa inseamna sa ma respect, pe mine si pe corpul meu, avand in permanenta grija sa fac sport, sa mananc sanatos si sa-mi hranesc mintea si sufletul citind si invatand lucruri noi. Alfa inseamna pentru mine sa devin un exemplu pentru cei din jurul meu!

  87. Un alfa este un lider.
    Stie sa castige dar si sa piarda.
    Se face inteles si isi atinge telul indiferent de mijloace. pot fi multi alfa dar numai unul poate fi lider.

  88. TOCMAI DE ASTA DORESC SA FAC ACESTE CURSURI ALFA,PENTRU A AVEA O MINTE LIMPEDE,PENTRU A NU MAI GINDI PRIPIT.DE DATA ASTA(ADICA A 5 OARA CIND AM LUAT-O DE LA ZERO,SA STII CA NU MA JOC CU CUVINTELE,MI-A PLACUT INTOTDEAUNA SA SPUN LUCRURILOR PE NUME),DE PE DATA DE 6 DECEMBRIE CIND M-AM INTORS IN TARA,AM AVUT ALATURI DE MINE PRIETENI ADEVARATI ,PRIN INTERMEDIUL FACEBOOK-LUI.CE VREI SA-TI SPUN CA AM DORIT DE FOARTE MULT TIMP SA FAC ASEMENEA CURSURI DAR…NU AM AVUT BANI.TOT CE STIU AM INVATA DIN CARTI…NU AM AVUT CU CINE SA DISCUT ASEMENEA PROBLEME…IMI PARE RAU CA TREBUIE S-O SPUN DAR ASA ESTE….MI-A PLACUT TOT TIMPUL SA INVAT,SA STIU MAI MULTE,DIN TOATE DOMENIILE.DECI AM INCEPUT USOR ,DAR SIGUR SA MA RIDIC.MA SIMT CA UN COPIL CARE ABIA A INCEPUT SA MIARGA,SA FACA PRIMII PASI,INCET DAR SIGUR….SA FIE LINISTE SI PACE…

  89. O persoana Alfa este o persoana diferita de cei din jur, este o persoana puternica care trece peste toate greutatile intampinate, este o persoana pe care ceilalti o cauta pentru ca stie ce facei si isi asuma responsabilitatea.
    Vreau sa fiu Alfa pentru ca vreau sa ma dezvolt

  90. De ce vreau sa fu alfa? Sa fiu inainte, cel putin la un pas distanta de restu`, sa am o viata cu experiente din care sa`nvat sa devin cea mai buna, sa obtin pe toate planurile tot ce ma poate valorifica, ca personalitate, statut,relatie de cuplu si om… Te pup.

  91. Vreau sa fiu alfa pentru ca singurul nostru scop pe acesta planeta albastra este sa ne formam ca indivizi, sa evoluam tot mai mult, fizic dar si psihic.
    O personalitate alfa inseamna inseaman o persoana care nu are o viata lejera, dar intampina greutatile cu mult curaj si abilitate.

  92. O PERSOANA CU O PERSONALITATE ALFA E PERSOANA CARE ISI CUNOASTE LIMITELE,STIE CE VREA,INTELEGE SENTIMENTELE CELOR DIN JUR PRINTRO SIMPLA PRIVIRE,INTELEGE LIMBAJUL TRUPULUI,NU CAUTA VALIDAREA CELOR DIN JUR,UN LIDER ABSOLUT,FLEXIBIL IN ORICE SITUATIE,DISPUS SA INVETE DIN GRESELI PENTRU CA FACE SI EL GRESELI INSA NU SE VICTIMIZEAZA ACUZANDUI PE ALTII DE GRESELILE LOR SI DAND VINA PE DESTIN,INCEARCA MEREU SA DEVINA MAI BUN,IN CATEVA CUVINTE E CA UN SOFER CONSTIENT STIE SA APESE ACCELERATIA MASINII PE CARE O CONDUCE ATUNCI CAND NU PREVEDE UN PERICOL,STIE SA SCHIMBE VITEZELE IN FUNCTIE DE ZGOMOTUL TURATIEI MOTORULUI FARA SA SE UITE LA TUROMETRU>VITEZELE SUNT PROPRIILE SENTIMENTE PENTRU EL STIE CAND LE SCHIMBA>SI STIE CAND SA FRANEZE CAND PREVEDE UN PERICOL IAR DESTINATIA ACESTUI SOFER CONSTIENT ESTE SUCCESUL>VREAU SA DEVIN O PERSONALITATE ALFA PENTRU A AVEA SUCCES SI A DEVENI UN SOFER CARE ISI CONDUCE PROPRIUL DESTIN PE UN DRUM PLIN DE SUCCESE>SA STIU CAND SA SCHIMB VITEZELE CAND SA APAS ACCELERATIA SI FRANA

  93. alfa pentru mine pot spune ca ma facut sa am incredere in mine sa fiu puternica si chiar daca sunt intr-o tara straina si nu vorbesc limba lor ca nu o pot invata eu am reusit sa castig increderea si simpatia colegilor mei.alfa a aparut in viata mea cand aveam nevoie de incurajare de sfaturi si multumesc mult ca existi:)

  94. ce inseamna pt mine sa fii alfa, in acelasi timp sunt si lucrurile care incerc sa le perfectionez din ce in ce mai bine.
    SA:
    -apreciezi
    -inveti din greseli
    -fara critici, fara aratat cu degetul, fara capra vecinului
    -sa te iubesti pe tine, si tot ceea ce te inconjoara, sa iti iubesti aproapele si dusmanii.
    -sa te accepti pe tine asa cum esti cu bune si cu rele
    -sa ii accepti pe cei din jurul tau asa cum sunt fara a pretinde sa schimbi ceva le ei, decat daca vor
    -sa iti iubesti si accepti parintii
    -sa fii calm
    -influentabil de parerile celor din jur, ele nu exista
    Astea sunt lucrurile care vreau sa le perfectionez.
    multumesc Pera !

  95. Pt mine personalitate alfa inseamna sa simti ca esti castigator in lupta cu tine insuti, sentiment care sa vina in urma micilor tale victorii din fiecare zi. Inseamna sa atingi o stare de echilibru personal, o liniste interioara profunda care sa elimine nevoia de a primi validare de la cei din jur pentru ca stii clar ca esti un om bun si ca ceea ce faci este bine. Sa stii clar de ce te trezesti dimineata si sa simti ca lupti pentru ceva mai mare decat persoana ta. Restul: atractivitatea, charisma, puterea de influenta, popularitatea, acceptarea ta ca lider in grupurile din care faci parte sunt doar consecinte ale acestui stil de gandire si ale acestei atitudini. Vreau sa fiu personalitate alfa pentru a avea acea stare de echilibru, de liniste, pentru a trai la potentialul meu maxim si a ma putea exprima complet.

  96. Nu stiu daca am abilitati de personalitate alfa. Trebuie sa te nasti asa. Te admir pentru ceea ce faci. Telul meu este sa-i ajut, cu ce pot, pe ceilalti. Pana atunci invat sa ma perfectionez si sa ma autodepasesc. Iti doresc mult noroc in 2012, Pera, si mai jos iti las ceva ” pentru Suflet”.
    „Dumnezeul meu Preaiubit,
    despre ceea ce esti,
    cu focul care esti
    Tu, cel Misterios,
    ocupa-mi mintea
    si atinge-mi sufletul,
    largeste-mi constiinta
    si indreapta-mi viata catre evolutie,
    ca in aceste zile lucrarea mea sa fie
    intru ceea ce esti Tu.
    Doamne, binecuvanteaza-mi viata.
    Asa sa fie.
    Pentru Viata.
    (Ramtha – Trezirea la o viata extraordinara)

    1. Buna vreu sa fiu ALFA pentru a evolua ,si perfectiona tot timpul in lucrurile care im palac. In viata de zi cu zi daca esti ALFA si aplici unele principi vei reusi daca nu ramai cu turma cu stima

  97. Sunt intr-o oarecare masura o femeie ALFA si vreau sa fiu din toate punctele de vedere o ALFA.
    Femeia Alfa este puternica, frumoasa, seducatoare, face tot ceea ce doreste si cand doreste si mai ales femeia alfa trebuie sa fie independenta financiar. Stapina pe orice situatie, sa poate iesi cu bine din orice situatie. Se iubeste pe sine si emana pentru cei din jur optimism si buna dispozitie.

  98. Exista 2 tipuri de persoane pe aceasta planeta ,persoane care vor sa supravietuiasca si persoane care vor sa aibe SUCCES.Cum spuneam mai sus, SUCCESUL acest cuvant reprezinta o persoana alfa …o persoana care poate avea succes,care lupta pentru visele lui si indiferent de obstacole se ridica dupa fiecare cazatura si continua sa lupte pana ajunge la capatul tunelului.

  99. Salutare la toata lumea .cred ca inainte de a fi un ALFA trebuie sa cunoastem si alte lucruri cu adevarat importante,fara de care nu putem evolua in adevaratul sens al cuvantului.am citit dintre commenturi si unele sunt de-a dreptul…deplasate.recomand cu caldura cartea maestrului spiritual ECKHART TOLLE -Puterea prezentului.

  100. Eu as vrea sa devin o personalitate alfa pentru ca inainte sa mor, sa pot spune cu multumire ca mi-am trait viata si ca toate greselile si-au gasit scopul intr-o viata plina de impliniri. Pentru mine o personalitate alfa e o personalitate implinita cu calitatie si defectele ei si care incearca tot timpul sa devina mai bun si avanseze din toate punctele de vedere.

  101. cineva alfa e un om care face ce vrea cind vrea si fiecare se simte bine linga el/ea si ii ajuta pe toti sa evolueze.As vrea si eu sa fiu asa.

  102. Omul nu primeste ceea ce merita, primeste ceea ce negociaza.Si eu vreau sa fiu cel mai bun negociator si sa obtin tot ce-mi doresc.Asta inseamna sa fii o personalitate alfa.

  103. Alfa este o personalitate, o enitate si nu o persoana. Alfa stie ca face parte din ceva mult mai mare si nu are ca scop obiecte, cariere sau relatii „reusite”. Alfa s-a schimbat deja, isi schimba familia si urmeaza sa schimbe intreaga lume prin ceea ce poate oferi. Imi doresc sa ajung o personalitate alfa si cred ca asta se poate educa.

  104. Sun alfa, imi place ce vad in ”oglinzile” din jur.Sunt o mama alfa:).Pentru a fi ”mai” alfa va trebui sa muncesc, sa invat mai mult, sa-mi slefuiesc calitatile, sa-mi descoper abilitatile ascunse.Pentru a ma cunoaste mai bine, a ma dezvolta, a creste, sa le pot fi de mare ajutor celor dragi.Multumesc de dar, fie ca insutit sa primesti, Pera!

  105. Buna Pera!
    In mare cred ca am personalitatea alfa la mine doar ca din cate imi dau eu seama nu poti sa fii alfa 24 din 24 de ore sau ma rog poate nu mi-a iesit mie.
    Eu vreau sa fiu alfa pentru ca in primul rand treaba asta imi da mie un sentiment de bine si de satisfactie si de stima de sine, infiferent in ce domeniu. Cu toate ca eu zic ca am avut multe situatii in care am fost alfa m-am lovit si de unele piedici ca sa zic asa din partea celor din jur si ma refer aici mai exact la faptul ca prietenii imi zic ca sunt dintr-o bucata, angajatorii ca sunt obraznica si barbatii in general….nu mai zic ca nu le convine deloc sa fie langa o femeie alfa. Acum habar n-am unde e problema la ei sau la mine. Pentru mine sa fiu alfa inseamna sa stiu ca daca vreau pot sa fac orice si stiu asta, sa obtin ce vreau, sa fiu indragita si sa atrag oamenii ca magnetul si cam asta…

  106. Buna Pera, citesc toate materialele tale insa niciodata n am comentat , referitor la alfa eu spun ca pentru cineva care citeste tot ce scrii este evident ce inseamna alfa , sa fii fericit cu tine insuti, sa fii multumit si sa reusesti tot ce ti propui pentru o viata frumoasa! Sunt atatea comentarii ce spun asta sub diverse forme, multumesc de multitudinea de impulsuri data , si la cat mai multe idei!

  107. sunt o persoana foarte timida si nu prea stiu ce sa vb cu ea cand mai iesim la un suc sau cand vb la telefon
    cateodata raman mut in telefon si nu mai stiu ce sa zic :(:(

  108. scz de dublu post dar nu stiu cum se da edit ..
    dak ma poate ajuta si pe mine cineva cum pot sa scap de timiditatea asta
    va multumesc

  109. De ce Alfa? Pentru ca acolo ma regasesc.
    Interesant este ca un Alfa nu este singur nu pentru ca este el alaturi de oameni ci pentru ca oamenii vin alaturi de el

  110. Buna Pera,
    Iti multumesc pentru generozitate,pentru ca ne intinzi o mana de ajutor,noua celor ce inca nu ne-am gasit vocatia…celor ce ne dorim sa devenim alfa…
    Imi doresc sa fiu alfa pentru ca am nevoie sa am mai multa incredere in mine,sa dezvolt si sa scot la lumina partea frumoasa din mine,sa daruiesc iubire neconditionata,debarasandu-ma de atasamente…imi doresc sa fiu liber ca pasarea cerului,sa „zbor” in inalt,pe norul sau in spatele norului pe care vreau eu,alaturi de un alfa care ma iubeste,pe care sa-l iubesc neconditionat…imi doresc sa fiu un om puternic care stie ce vrea,stie sa daruiasca,sa primeasca,sa fie recunoscator,sa creada in Lumina ce a sadit-o Dumnezeu in fiecare din noi…sa se lase ghidat de aceasta Lumina…Multumesc ca vrei sa ma ajuti sa descopar drumul spre mine!Te imbratisez cu drag si recunostinta.

  111. Ca sa fiu fericita cu mine insami, sa fiu multumita de ceea ce intreprind si sa reusesc tot ce imi propun pentru o viata frumoasa, sa imi functioneze intuitia mai bine decat pana acum pentru a reactiona corespunzator in situatiile la care sunt expusa…

  112. Unora ni se pare ca suntem alfa;unii chiar suntem – functie de prioritatile stabilite in viata(nu putem fi toti lideri, grow up!)Unii se straduiesc si chiar reusesc sa fie impliniti, fericiti.Daca am castigat o lupta cu mine insami, ma fericeste.A fi o personalitate alfa inseamna mult mai mult, e nevoie de infinit mai multa educatie, vointa, autodepasire.Multumesc iar pentru impulsuri, Pera!

  113. Imi doresc o personalitate alfa pentru a avea mai mult control asupra propriului meu interior,pentru a nu permite emotiilor negative sa ma copleseasca, pentru a dobandi siguranta de sine ,pentru a scapa de zbuciumul incertitudinilor in luarea deciziilor.Stiu ca nu e posibil sa am toate circumstantele sub control dar as vrea ca impactul negativ al vietii asupra mea sa fie minim, doar atat cat trebuie.

  114. Buna Pera.vreau sa fiu alfa pt ca nu imi place sa fiu un mediocru toata viata ci vrea sa fac ceva in viata asta care sa ramana dupa mine,nu doar sa fiu ca o frunza’n vant.Sa ma dezvolt cat mai mult si sa pot sa ajut pe alti la randul meu..

  115. As vrea sa devin o personalitate „alfa” pentru a ma descoperi,pentru a deveni un „eu” mult mai bun, pentru a putea fi multumita cu mine insami, sau pur si simplu pentru acel plus de incredere in mine de care as avea nevoie pentru a fi sigura de deciziile pe care trebuie sa le iau.

  116. … de ce vreau sa fiu alfa?- vreau sa fiu libera, independenta, puternica, sa ma autodepasesc mereu, autentica, sa fiu sursa de lumina si inspiratie pentru cei din jur.
    … ce inseamna o personalitate alfa pentru mine?- inseamna desavarsire, succes pe toate planurile, sanatate, un mod ideal de viata.

  117. Acum sunt un alfa mic (intr-un grup mic) si vreau sa fiu un alfa mare (intr-un grup mare).
    Ca personalitate alfa eu sunt „omul cu puntile”, cel care atinge sufletele si le descopera oamenilor ca exista drum pentru dezvoltarea si valorificarea pasiunilor din sufletul lor, drum catre obiectivele marete ascunse in inima lor, le deschid sufletele si ii fac sa regaseasca/ sa isi consolideze increderea in fortele lor.

  118. vreau sa am o personalitate alfa pentru ca vreau sa imi schimb viata, vreau sa traiesc altfel, vreau sa fiu liber, tanjesc dupa libertate, toata viata am muncit pentru altii, este timpul sa muncesc pentru mine si familia mea pentru asta e nevoie sa imi imbunatatesc modul de gandire, sa fiu mai pozitiv, sa fiu un om cheie in societatea in care traiesc.

  119. De ce vreau sa devin alfa? Pentru ca sa fiu cea mai buna varianta a mea posibila, sa fiu acea persoana care vreau sa fiu, pentru ca sa fiu o femeie implinita, pentru ca sa fiu o persoana care si-a atins toate visele.
    Ce inseamna o personalitate alfa pentru mine? incredere in sine, in fortele proprii, ambitie, forta interioara.

  120. un sau o „alfa”se vad de departe,au o putere interioara,un stil de a se face auziti si de a fi placuti si iubiti de cei din jur!pt mine sa fii alfa inseamna sa stii in fiecare moment a vietii ce vrei si sa iti urmaresti obiectivle indiferent de ceea ce se intampla in jurul tau!ador oamenii alfa!!

  121. imi doresc sa fiu alfa pentru a deveni o persoana buna si intelegatoare in viata si pentru un viitor frumos si sa am o viata buna si frumoasa.

  122. 1.Vreau sa fiu alfa ca sa fac tot ce-mi place in viata fara remuscari.
    2. Nu vreau sa fiu atacat de una din cele 6 probleme ale omului. Momentan sunt 0 la capitolul iubire.

  123. un alfa nu se defineste, nu trebuie sa ai o lista de insusiri ca sa fii alfa. un alfa se simte, se ridica deasupra celorlalti. un alfa defineste conceptul de alfa, nu o mana de oameni de stiinta care despica firu-n patru

  124. Alfa, inseamna ceea ce ai inceput sa fi de astazi, ceea
    ce iti place sa reprezinti pentru tine, pentru cei din jurul tau. ALFA inseamna sa emani pozitivism, sanatate si iubire. Poate ar mai exista si alte definitii, dar poate ca inca EU nu le cunosc. Sunt sigur ca impreuna cu voi le vom afla si vom deveni SUPER ALFA !
    Succes !

  125. Vreau sa fiu alfa, pentru ca am luat-o de la zero ,n-am cazut pentru ca m-am agatat de tine .m-am nascut a doua oara si am doua fete care trebuie sa se descurce mai bine decat mine.Ca sa le ajut pe ele , ma ajut mai intai pe mine.Multumesc ca esti in viata mea.

  126. Alpha pentru mine inseamna un om puternic, cu multa incredere in fortele lui, inteligent, carismatic, surprinzator, empatic, un om care stie ca si cat poate, care si-a descoperit vocatia, chemarea lui in aceasta lume, un om care isi cunoaste foarte bine atat plusurile cat si minusurile – intr-un cuvant: tot ceea ce eu nu sunt.

  127. In ultimul timp ma simt mai putin in contact cu mine, cu adevarata mea identitate. Ma simt confuza si simt ca am nevoie sa descopar ce ma defineste, cine sunt, ce doresc de la viata mea. De-asta vreau sa devin alfa.
    Ce inseamna pentru mine a fi alfa? Inseamna a fi impacata cu mine pe toate planurile. Inseamna sa imi gasesc vocatia adevarata, inseamna sa actionez conform vocatiei mele, sa fac in fiecare zi ceva bun pentru cei din jur, sa fiu in fiecare zi mai buna decat in ziua precedenta. Inseamna sa ma descopar, sa fiu, sa traiesc in acord cu mine.

  128. foarte simplu
    alfa=liderul haitei
    ca si lider trebuie sa fi o persoana carismatica, increzatoare, un model pentru cei din jurul tau

  129. Personalitate alfa inseamna sa ai incredere in tine,sa fi capabil sati exprrimi parerile chiar si atunci cand toti sunt de alta parere,sa poti sa atragi de partea ta oameni doar prin puterea exempluli fara sa constrangi sau sa obligi pe nimeni.

  130. 1.Doresc sa fiu o persoana alfa pentru a ma mentine sanatoasa,limpede la minte si sa-mi fiu suficienta mie.
    2.Puternica, stapana pe sine,intelegatoare si tolerannta.

  131. Vreau sa fiu alfa ca sa-mi traiesc viata ca si cum eu sunt personajul principal in propria viata.
    Personalitatea alfa inseamna curajul de a fi tu insuti, de a te accepta, de a te descoperi, de a munci la tine permanent. Inseamna sa fii fericit pe drumul tau. 🙂

  132. Pentru mine alfa inseamna sa iti permiti sa fi tu insuti cat mai mult timp. Un alfa e un om care isi depaseste temerile si conditia; incearca tot timpul sa evolueze gasind solutii creative. E spontan si placut. Conduce prin firea sa; nu iti impune ce sa faci(sau daca o face, actioneaza fara sa simti ca te domina), si il urmezi pentru ca are ceva ce tie iti lipseste. E carismatic, vesel, optimist si cu multa incredere in sine, dar fara sa para un increzut.

  133. Salut Pera!
    Vreau sa fiu ALFA pt a imi demonstra in primu rand mie ca pot fi pe zi ce trece o varianta a mea mai buna, si cand voi considera ca sunt cat mai aproape de ce-mi doresc sa fiu cu adevarat, sa pot oferii si celor din jur din cunostintele mele.

  134. Buna, Pera!
    Pentru mine ALFA inseamna – deosebit.
    Vreau sa fiu deosebita in domeniul care ma fascineaza. Si vreau sa muncesc cat e nevoie pentru a reusi. Sa capat tot mai multa valoare in propria persoana. Sa ma iubesc tot mai mult de-a putea transmite dragostea aceasta intregii lumi. Si sa o fac tot mai buna!

  135. Salut Pera,
    Vreau sa devin alfa pentru ca de la persoanele alfa ai doar de invatat, sunt genul de persoane la care sti ca poti apela oricand si chiar daca nu te pot ajuta sa rezolvi o problema, sti ca macar un sfat bun o sa capeti sigur, sunt persoane care prin simpla lor postura corporala si atitudine impun respect. Asta vreau sa devin.

  136. personalitate alfa pt mine,inseamna sa fii lider intr-o bransa anume…lider incontestabil,lider cu adevarat,recunoscut chair si de rivalii tai,si asta am muncit mereu sa fiu pt ca simt ,stiu si am demonstrat d ecateva ori ca pot fi alfa!!!

  137. Pentru apropiati sunt o femeie alfa pentru ca ma inteleg bine cu sotul ,am o slujba „de birou”,si ne descurcam cu banii mai bine fata de ei.Insa eu sunt constienta ca nu sunt alfa pentru ca :la relatie mai trebuie lucrat ,in special la comunicare,as vrea sa lucrez pentru mine ,nu pentru altii,iar cu banii ne descurcam pentru ca preferam sa ne rupem de la altele .

  138. M-am nascut cu multa putere interioara, am mers mereu inainte, am o cariera de succes, am fost mereu o locomotiva si nu o remorca…am multe calitati, insa nu am invatat sa-mi gestionez suficient propriile emotii, mai ales cele negative. Ma cred un pui de alfa, insa vreau sa evoluez 🙂

  139. Pentru mine sa fiu alfa inseamna sa fiu perfect multumit de mine,sa ma simt bine in pielea mea,sa fiu implinit din toate punctele de vedere,sa fiu liber si fericit.Daca ar exista o formula magica care sa ma faca sa devin dintr-o data alfa eu, sincer sa fiu nu as putea spune ca sunt multumit pentru ca eu nu am facut nimic si atunci sufletul meu ar fi gol.Deci pentru mine sa fiu alfa inseamna sa adun experienta, sa muncesc si sa imi cresc calitatea stilului de viata si calitatea sufletului meu.

  140. Vreau sa fiu alfa pentru a deveni de neoprit.
    Personalitate alfa inseamna pentru mine personalitate completa, autentica, cu atitudine pozitiva si constructiva, care ofera valoare lumii.

  141. Pentru ca urasc mediocritatea. O vad la cei din jurul meu si uneori si in atitudinea mea si asta ma enerveaza la culme. Pot sa fiu mult mai mult decat sunt acum. Si am de gand sa arat asta!

  142. e o chestie de siguranta pentru unii si de stapanire sa te simti stapan pe tine si sa sti ca ai un bagaj de cunostinte pe care sa te bazezi in tot felul de situatii …tuturor ne place cand vedem si urmarim in de aproape o persoana alfa fie ca vrem sau nu asta e adevarul , nu ne-am nascut alfa toti ,dar avem tot mai putine motive pe lume sa murim asa …abia astept materialele domnule pera , respectele mele!

  143. Salut Pera,deja duceam dorul mesajelor tale pline de tilc.Pentru mine o persoana Alfa inseamna sa te diferi de ceilalti si nu numai, sa fii un exemplu real al unui model de viata pe care l-ai construit ca pe un lego zi de zi si ai ajuns la ceea ce ai rivnit.
    Anul asta imi doresc ce mi-am dorit si anul trecut: 1.sanatate
    2.daca vrea domnul sa vina barza
    3.sa incep o afacere,dar pentru asta mai am nevoie de studiu inca ceva timp,chiar citiva ani.
    3.socializare
    4.sa fiu in relatii bune cu mama mea care nu mai vrea sa tina vre-o legatura cu mine si asta ma ruineaza si nu pot merge inainte…
    Iti multumesc pentru ceea ce faci!

  144. A fi alfa inseamna capacitatea de a implini visele propii si sa ai o personalitate complexa . Dumneavoastra sunteti alfa si eu sper pe cale de devenire:)

  145. Asta cred ca e singurul meu scop in viata „sa nu fiu un mediocru” la doar varsta mea de 14 ani am toate fetele la picioare si vreaau sa continuu asa , Vreau sa ma schimb total in Barbatul „Alfa” deoarece tot timpul esti in centrul atentiei. P.S De cand te urmaresc viata mea sa schimbat radical , nu mai sunt ce am fost.

  146. De ce vreau sa fiu alfa?
    Consider ca a fi alfa inseamna o complexitate favorabila si necesara mai ales in lumea de astazi, dar ca sa lasam la o parte exteriorul si sa trecem la ceva mult mai important, interiorul, vreau sa fiu alfa deoarece ma simt bine, mai prospera si okay in acest stil. Viata mea se schimba incet incet si este o schimbare spre bine. Faci o treaba minunata Pera!

  147. Pentru mine a fi o personalitate alfa inseamna sa fii liderul propriei tale vieti, sa fii un manager bun pentru tine in primul rand, iar apoi un model pentru alti.
    Acest lucru pentru mine presupune:
    1. controlul emotiilor sau a timpului psihologic
    2. controlul timpului istoric.
    Dupa modelul lui Isus ce spunea „Cheia fericirii salasluieste in interiorul fiecaruia”

  148. TE salut Pera!
    In primul rind vreau sa devin Alfa pentru ai ajuta pe cei din jurul meu incepind cu familia,verisorii mei,pieteni la care tin neconditionat la iei.Mai ales stiind ca personalitate alfa nu te nasti ci devii de ce sa nu devin,doar un Lider poate schimba lumea in mai bine,imi doresc sa-i ajut pe oameni sa vada aceasta lume cu alti ochi,sa nu mai fie atasati de lucruri care nu-i fac fericiti,sa fac planeta mai verde si prin acest lucru vreau sa intru in istorie,vreau sa vad intreaga lume,sa ajung in cosmos sa vad planeta noastra minunata,casa noastra care nia dat viata si care nia oferit toate lucrurile minunate care ne inconjoaa incepind de la dragoste unul fata de celalat pina la natura care ne inconjoara.
    Numai devenind o personalitate Alfa iti poti pune scopuri care alta lume nu si-ar da nici cea mai mica sansa pentru iei din cauza ca le este frica sa viseze.SUNT PERSONALITATE ALFA!!!

  149. Daca Alfa inseamna o alta persoana atunci nu vreau sa devin Alfa pentru ca acest lucru ar insemna sa introiectez inca o imagine ce tinde spre ideal.
    Daca Alfa inseamna regasirea propriei persoane atunci da, vreau sa cunosc acea matrice care influenteaza conduita umana, vreau sa observ eternul arhetip.

  150. Pera am si eu nevoie de ajutor am inceput sa urasc facultatea si nu stiu ce sa fac.Nu am niciun de motivatie sa invat pentru examene stiind ca nu o sa-mi foloseasca la nimic din ceea ce vreau eu o sa fac.Cum sa fac sa pot sa invat sa-mi iau examenele,dar totusi sa nu tocesc materia?

  151. Vreau sa fiu alfa fiindca doar fiind alfa mori impacat. Dupa ce am scapat de ideologiile religioase din cap, am relaizat ca fiecare moment in care respir si sunt constient, merita trait, indiferent de situatie/ emotii / sentimente. Doar fiind alfa poti gusta din frumusetea realitatii. Daca ti-e frica sa faci ceva pentru a simti cum e sa privesti un apus de soare stand cu picioarele in marea caraibelor ( de exemplu), nu meriti sa fi acolo. La inceput am crezut ca a fi Afla inseamna sa deti controlul altora si a situatiei, acum cred ca cea mai mare dovada de a fi afla inseamna sa renunti in a fi Conducatorul, atunci cand gresesti. Personal cred ca a fi Alfa are 2 stari: 1) momentul in care te lupti pentru a obtine ceea ce vrei si implicit puterea de orice fel si 2) momentul in care ai puterea de a renunta la putere. Pana la urma ne luptam pentru a obtine puterea ( financiara, sociala, culturala, procreationala – a vrea sa prinzi tot ce misca, ca sa nu ma exprim vulgar)
    Pera daca ti se pare interesant ce am scris, scrie-mi pe e-mail. Ador criticile constructive

  152. Pera am si eu o mare dilema dc nu ai nici un coment negativ de ce comenturile necestia aprobare sa isi spuna toata lumea parerea fie ea buna sau rea ?

  153. vreau sa fiu alfa pentru a capata incredere in mine insami ,a invata , pentru a ma descoperi pe mine insami,pentru a capata mai multa valoare in propria persoana,pentru a-mi depasi temerile si pentru a-mi gasi vocatia adevarata .

  154. Cred ca oricine isi doresti sa fie alfa, doar ca inca nu a realizat asta. Vreau sa ma folosesc de tot potentialul pe care il detin, pe care probabil il pierd in prezent datorita unor prostioare :). Personalitate alfa cred ca se refera la o personalitate orientata spres succes, impliniri si visuri transformate in realitate (fapte)

  155. nu e greu sa fii un ALFA.e greu sa tii sub control un alfa.sa-l iubesti, sa-l intelegi sa stii ca are nevoie de libertate,sa-i anticipezi reactiile, sa-l ajuti sa cunoasca viata si sa inveti si tu odata cu el, sa-l faci sa evolueze nu sa-l impiedici sau sa-l tii pe loc. asta e cu adevarat greu.

  156. O personalitatea Alfa pentru mine este o personalitate respectata si respectabila asa ca imi doresc sa fiu o personalitate alfa pentru ca asta inseamna ca eu in primul rand ma voi admira si respecta atat de mult incat nimeni nu ma va face tandari ,nimeni nu imi va afecta gandirea proprie despre mine ,inseamna ca determinarea , vointa si pozitivismul meu au dat roade si toate scopurile mele vor fi atinse

  157. Vreau sa devin o personalitate alfa ca sa pot sa-mi imbunatatesc metodele de invatare , sa-mi maresc increderea in mine , sa-mi pot realiza visele si sa pot ajuta cat mai multe persoane in problemele lor. Vreau sa ma folosesc de tot potentialul pe care il detin si care nu-l cunosc in prezent. Vreau sa devin o personalitate orientata spre succes , impliniri si visuri transformate in fapte concrete.

  158. vreau sa pot respira liber.m-am pierdut undeva pe drum si am numai vagi sclipiri momentane ale celui care cred ca sunt de fapt

  159. vreau sa pot sfida orice tartor al nesimtitilor,care au ajuns invasivi pana la ubicuitate, sicare uita ca marele sau dusman e bunul simt.

  160. De ce vream sa fim alfa? Simplu.Pentru ca vrem sa conducem , vrem sa fim buni ,sa avem o stima de sine ridicata.Suntem perfectionisti , vrem sa o ducem bine sau mai bine, vrem sa atingem performanta.Vrem sa ne demonstram potentialul , sa dovedim lumii ca suntem competenti si ca putem face ceea ce trebuie pentru cei slabi.Vrem sa ne intelegem pe noi insine si pe cei din jur , iar pentru asta avem nevoie sa fim puternici.

  161. Vreau sa fiu alfa deoarece vreau sa ajung sa ma cunosc,sa ii cunosc pe cei din jurul meu, sa ma implic profesional, sa fiu realizat din punct de vedere material,sexual,emotional, mental si spiritual. Vreau sa ajung Alfa deoarece nu pot sa ma multumesc cu putin si nu imi place ca in viata mea sa nu am puterea de a lupta pentru visele si idealurile mele. De aceea am nevoie sa fiu tare. In fiecare zi mai tare si mai aproape de Alfa.

  162. ALFA…..un nume cu rezonanţă….Aptitudine,Lider,Fapte,Abilitate…sper sa atinga cat mai multe persoane acest nume…

  163. Pentru a fi puternici , trebuie sa fim siguri pe noi . Deci , trebuie sa iesim din zona de confort pentru a fi alfa . Resurse exista in fiecare dintre noi . Putem !!!

  164. da.este totul adevarat aici.pentru ca totul face parte din aceasta viata.nu cred ca cineva de aici nu s-a regasit catusi de putin intr -o situatie similara.problemele sunt la fel ,dar diferite pentru fiecare in parte.de aceea nu putem fi cu totii o personalitate alfa.dar trebuie sa incercam .astept cu nerabdare si materialul urmator!cu stima si respect pentru ceea ce faci!

  165. …Vreau sa fiu puternica , sa pot respira cu curaj ,sa-mi inving emotiile negative…m-am pierdut undeva pe drum…vreau sa fi alfa!

  166. Have you ever thought about publishing an e-book or guest authoring on other blogs? I have a blog centered on the same information you discuss and would really like to have you share some stories/information. I know my subscribers would enjoy your work. If you’re even remotely interested, feel free to shoot me an email.

Lasă un răspuns

PERA NOVACOVICI

Sunt psiholog și scriitor, dar expertiza mea cea mai importantă este că am învățat și experimentat tot ce mi s-a părut mai dificil.

Niciun obstacol nu a fost prea mare ca să-l încerc, și nu ar trebui să fie nici pentru tine.

SUNTEM DUSI PE UN DRUM GRESIT O VIATA INTREAGA

Dezvolta-ti personalitatea pentru a reusi in felul tau.

CATEGORII

Mulțumesc că te-ai abonat!

Verifică inboxul, te așteaptă primele materiale acolo.