Diferenta majora dintre cei care reusesc si cei care nu

..este puterea comunitatii

Nu poti avea oameni mai buni, viata mai buna, o societate si o luma mai buna daca nu creezi conditiile ca ele sa apara.

Toti asteptam sa faca altii.

Asteptam de 25 de ani, de la revolutia romana din 1989 si care sunt rezultatele asteptarii?

Ce anume au schimbat mai exact ura, plangerile, victimizarea?

Exista o singura cale pentru schimbare daca vrei sa o mai apuci si tu in viata asta:  acum si aici, tu si prietenii tai care rezoneaza cu tine, cu valorile, visurile si mesajul tau sa deveniti un grup unit si puternic ce are mai multa putere decat un singur individ.

Faceti un grup in care exista regulile unei haite de lupi si nu va mai lasati dezbinati, pacaliti si prostiti.

Un grup in care daca nu exista resurse externe ca banii, putere sociala sau alte avantaje, se pun in valoare resursele si comoara interioara prin puterea personalitatii, disciplina, curaj, inteligenta emotionala, concentrare mentala, abilitati dezvoltate, o atitudine pozitiva orientata spre actiune si gasirea de solutii.

Problema majora in societatea noastra e ca fiecare a ajuns sa fie un salbatic ce se gandeste doar la sine.

Am fost angrenati de catre sisteme educationale, mass-media, sisteme financiare si corporatii sa cautam succesul exterior cu orice pret, sa cautam dovezile de statut social ca masini, haine, case si parteneri de cuplu – trofeu ignorandu-ne adevarata noastra bogatie: cea interioara.

Ce cauti tu de fapt?

Probabil fericirea, relaxarea, iubirea, linistea, bucuria fiecarei zile minunate, sanatatea.

Si pe toate le poti avea chiar azi, daca ai inceta sa mai asculti vocile exterioare care iti spun ca pentru a atinge adevaratele tale dorinte care sunt interne, ai nevoie de lucruri externe.

Ai fost prostit si asta e motivul principal pentru care dupa ani si ani de cautari, inca esti la fel de departe de ceea ce cauti doar ca acum ai mai imbatranit.

Si lucrurile vor continua la fel, vei ajunge la o varsta la care iti pierzi puterea si tot nu se va schimba mare lucru daca nu rupi acum pisica in doua. (imi cer scuze pisicilor).

Lucrul asta trebuie sa inceteze azi, si tu trebuie sa dai semnalul schimbarii.

Azi dimineata am filmat un video de 40 de minute in care am explicat cum sa accesezi puterea uriasa a comunitatii, a haitei.

Cum anume te poti alia si asocia cu oameni ce au valori asemanatoare cu alte tale, cum poti transmite mesajul tau astfel incat toti cei care rezoneaza cu el sa poata actiona si sa te poata gasi pentru ca sa deveniti o haita adevarata.

Am explicat in acest material cum suntem dezbinati pentru a ni se diminua puterea iar apoi suntem luati unul cate unul si dusi la abator iar cand realizam ca doar uniti am fi avut putere adevarata, e prea tarziu.

Acest lucru se schimba azi!

Poate ca stii deja ca acest an l-am declarat ca fiind anul comunitatii si al haitei Personalitate alfa ce numara peste 100.000 de oameni in mediul online.

Din acest an am dus lucrurile la alt nivel si am inceput sa mobilizam comunitatea si in intalniri live, prin seminarii, workshop-uri si scoala Alfa care a avut un super succes si super rezultate in 12 saptamani de teste.

Din toamna apasam acceleratia si vom duce acest concept de scoala Alfa la nivel national, impreuna cu seminarii gratuite, workshop-uri platite si o mobilizare fara precedent a comunitatii.

Avem o carte care reprezinta primul pas, cel mai mic si usor de facut pentru tine legat de dezvoltarea si evolutia ta precum si de contributia ta la comunitate.

Am refacut complet pagina de prezentare a cartii Ghidul personalitatii alfa in care explic stalpii comunitatii noastre si ai turnului evolutiei alfa.

Aceasta carte impreuna cu materialul video nou pe care l-am creat azi, sunt esenta haitei noastre Alfa si de duminica o sa poti comanda pentru 3 zile ghidul la care primesti bratara noastra de silicon gravata cu motto-ul nostru, "Per aspera ad astra" si materialul video de 40 de minute.

De miercuri vom creste pretul cu 25% la acest pachet si ai sansa de duminica pana marti sa obtii aceste materiale cu pretul redus.

Cand am cautat o modalitate de a accelera progresul rezultatele si evolutia oamenilor din tribul nostru, mi-am dat seama ca exista un element care face o diferenta uriasa:

Puterea comunitatii

Oamenii au fost intrebati cum au reusit sa faca schimbarile in viata lor si ei au spus asa:

"Cand eram la pamant, colegii mei m-au incurajat, m-au consolat, au tras de mine si nu m-au abandonat. Apoi mi-am revenit, am prins puteri si tot ce imi doresc acum este sa pot oferi si eu sprijinul meu altora care au fost in situatia mea".

Ce au spus cei care nu au reusit?

"Am incercat, am esuat, m-am retras fara sa mai comunic si am intrat intr-o depresie din care nu am mai reusit sa ies".

Asta e diferenta dintre comunitate si singuratate.

E diferenta dintre a reusi sau a esua.

Zilele trecute am primit un mesaj pentru reinnoirea domeniului personalitatealfa.com.

A fost un moment de melancolie dar si de mobilizare exceptionala. Peste 6 zile se implinesc 11 ani oficiali de Personalitate alfa.

Cand am inceput internetul era prin modem si in loc de facebook era HI5.  🙂 Mergem increzatori spre viitor si crede-ma ca ceea ce urmeaza va depasi orice asteptari.

Haita Alfa e aici sa schimbe lumea. 

Asteapta emailul meu de duminica si scrie-mi un mesaj azi despre ce inseamna pentru tine Personalitate alfa.

Per aspera ad astra
Pera Novacovici

Distribuie daca ti-a placut:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Profită de resursele de dezvoltare personală pe care le-am pregătit timp de 10 ani!

ARTICOLE SIMILARE

Lasă un răspuns

PERA NOVACOVICI

Sunt psiholog și scriitor, dar expertiza mea cea mai importantă este că am învățat și experimentat tot ce mi s-a părut mai dificil.

Niciun obstacol nu a fost prea mare ca să-l încerc, și nu ar trebui să fie nici pentru tine.

SUNTEM DUSI PE UN DRUM GRESIT O VIATA INTREAGA

Dezvolta-ti personalitatea pentru a reusi in felul tau.

CATEGORII

Mulțumesc că te-ai abonat!

Verifică inboxul, te așteaptă primele materiale acolo.