Dorinta și intenția – primul pas spre succes în cartea lui Napoleon Hill

Dacă stai de vorbă cu oamenii ce nu au rezultate în viață, observi că ori le lipsește o dorință, o intenție foarte puternică de a atinge un obiectiv sau vis, ori au prea multe dorințe și obiective și astfel energia lor se împrăștie în atât de multe părți încât nu reușesc să realizeze nimic durabil și de valoare.

Azi vorbim despre puterea dorinței și a intenției și cum să nu ajungi ca și măgarul lui Buridan.

Aș vrea foarte mult să știu care este dorința și intenția ta cea mai puternică spre care îți vei concentra energia și eforturile în perioada următoare.

Aștept mesajul tău într-un comentariu.

Per aspera ad astra

Pera Novacovici

Distribuie daca ti-a placut:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Profită de resursele de dezvoltare personală pe care le-am pregătit timp de 10 ani!

ARTICOLE SIMILARE

46 de răspunsuri

  1. Am si eu cartea ‘De la idee la bani’,am citit-o odata dar nu asa cum ar trebui!Pentru ca am notat sfaturile din carte dar nu le-am urmat!De asta sunt sigur ca sunt unde sunt!Urmarindu-ti video-urile vad intradevar unde am gresit in viata si unde gresesc in continuare!Esti nemaipomenit Pera!Prin tine ajung sa ma cunosc mai bine!

    1. dorinta mea este ca gasindu mi talentul si vocatia sa incerc sa realizez ceva sa mi pun visele in practica.Vreau sa invat cit mai bine limba engleza,sa arat cit se poate de bine.si sa mi pun pasiunea in practica pentru arta,design vestimentar,sa mi continui amenajarea propriei case atit cit imi permite punga.Ma chinuie talentele artistice si vreau sa fac bani si sa atrag daca se poate si alte femei in proiectul meu ce il am in minte poate reusim sa facem ceva.Mi as dori cartea de la idee la bani dar unde o pot gasi si cit costa?Pina atunci urmaresc posturi tv straine ca TLC,TV 5 MONDEsi iau exemplu cum gindesc si lucreaza cei din afara.Mi ar placea sa traiesc si eu intr o Romanie luminata si frumoasa cum am vazut prin Franta de exemplu.

  2. DORINTA MEA PT.ANUL URMATOR ESTE SA OBTIN ATESTETUL DE LIBERA PRACTICA IN MOMENTUL DE FATA FIIND INTR.O ETAPA PREGATITOARE SA.MI DEZVOLT PERSONALITATEA PRIN STUDIU SI NPRACTICA IAR INTENTIA MEA ESTE DE A.MI REFACE ..VIATA SI EVENTUAL DE A.MI STABILI O RELATIE CORECTA CU COLEGII MEI SI CU ..PARTENERUL DE VIATA SPER SA REUSESC..VA MULTUMESC SI RESPECT

  3. Salut !
    Foarte educativ materialul,cu atat mai mult pentru mine,deoarece am comandat cartea zilele trecute iar aceste lectii au rolul de a alimenta dorinta de a intreprinde ceva cu adevarat pe anul care urmeaza.
    Cel mai mult ma doare acum faptul ca nu am reusit sa urmez un program fitness pe anul care a trecut.
    Deci dorinta mea pe anul 2014 este sa nu mai neglijez acest aspect si sa reusesc sa ajung la o greutate mai aproape de realitate.
    Astept cu nerabdare urmatoarea lectie.

  4. Dorinta mea cea mai mare in acest moment este sa imi dezvolt talentele si abilitatile care ma fac pe mine fericit asa de mult incat sa pot produce valoare pentru lumea din jur ,incat lumea sa fie dispusa la randul ei sa imi ofere valoarea pe care o merit,imi doresc sa imbunatatesc viata mea si apoi pe a celor din jurul meu ,sa fiu maximul din tot ce pot eu sa fiu si sa ofer maximul,asta este cea mai mare dorinta a mea si este foarte adevarat ca suferinta pe care o am acum ma motiveaza sa trec la actiune.multumesc Pera

    1. prin uferinta am invatat sa apreciez adevarata valoare aOAMNELOR din jurul meu cu bune si rele
      iar celor care m/au dezamagit le spun LA REVEDEREsi PE CURAND

  5. si dorinta mea cea mai mare tot de iubire e legata si eu tot asa credeam ca daca esti bun si ofer iubire primesc acelasi lucru…dupa mai multe dezamagiri,una mare chiar ieri imi dau si eu seama ca nu e deloc asa

  6. Eu sunt unul dintre acei oameni care nu se pot aduna asupra unei dorinte! Greu de tot..dar sunt aproape sigura ca iubirea este ceea ce imi lipseste foarte mult in momentul de fata.vreau sa pot iubi sincer si sa fiu iubita….si probabil ca restul ar fi floare la ureche,si totul ar intra pe fagasul normal. Deci…vreau o relatie bazata pe iubire si respect!multumesc pera !

  7. Dorinta mea cea mai arzatoare as zice e sa am o prietena… ma simt ca naiba cand ma gandesc ca am 19 ani (in primavara 20) si n-am avut o prietena :(. E tare aiurea sa ii vezi pe multi din jurul tau cu prietena, isi trimit tot felul de mesaje pe net de dragoste… e aiurea.
    Lucrez la o versiune mai buna a mea. Am slabit 10 kg de cand am inceput facultatea… am facut ceva sport, vreau sa ma apuc de inot, m-am bagat in liga studentiilor sa cunosc oameni noi, stau in camin, incerc pe cat posibil sa particip la diverse activitati sa nu mai stau numai pe laptop/pc toata ziua.

    1. :))) parca am citit dorinta mea.
      eu am 26 frate si am avut o singura prietena acum un an. de atunci, ma zbat si habar n-am cand va avea loc minunea.
      te plangi la 19 ani?!

      1. Pai macar a meritat ? In ideea ca ai avut doar una singura,ma refer vorba aia mai bine sa ai una buna ( nu doar ca si aspect )intr-un an decat 3-4 care nu erau ceea ce te asteptai tu,am dat un exemplu.
        Oricum daca ai avut una,inseamna ca poti sa ai mai multe,ai vazut ca se poate,bafta! 😀

    1. stai linistit ca ai toata viata inainte, nu o mai privi ca o problema, lasa viata sa curga ,vor veni ocaziile important e sa inveti cum sa profiti de ele,poti incepe prin a citi arta seductiei

  8. o dorinta pe 2014 ar fii sa gasesc oameni interesati sa evolueze din ploiesti,mai ales de pe acest site,va astept cu reply ploiesteni

  9. In primele 6 luni ale anului 2014, am facut $5000 pe themeforest! Succesul doar de acum incepe !
    Aceasta a fost intentia mea in acest an !

  10. dorinta mea este sa gasesc pe cineva care sa ma merite si sa ma acepte asa cum sunt. de asemenea sa imi descopar vocatia.

  11. Mi.am propus in noul an sa reancep antrenamentelede box,sa revin in ring sa muncesc mult sa ajung cat mai sus…vreau sa lupt cu „eul” cel rau din spatele meu care imi sopteste mereu sa stau comod si sa nu fac nik,Vreau sa ma inving pe mn insami.Am o lupta grea dsr am o dorinta arzatoare de a ma invinge.Vreau sa duc la capat acest obiectiv indiferent cat de greu va fii.Tu m.ai inspirat Pera.lumea are nevoie de tine.Mult respect!

  12. Imi doresc, cel mai mult, sa ma pot face inteles de cei din jur… intentiile mele bune sa fie intelese ca atare, ptr a putea face lucruri utile si importante impreuna, sa ajungem la o prosperitate reala…

  13. Imi dorsc cel mai mult,sa inchei ,sa pun punct cu trecutul,oricum sunt mandra de mine,am facut pasi importanti,am suferit foarte mult,dar asa cum a-ti spus dvs.suferinta i-ti da energie si-ti alimenteaza motorul,si da am inceput deja sa fiu acel puscarias care da cu ciocanul zi de zi,mi-am propus sa fac acest lucru timp de doi ani,dupa care voi fi libera,banii ii fac din vocatia mea,foarte multe persoane ma apreciaza,ma respecta,multumesc domnule ca existati,sa aveti multa sanatate si tot ce va doriti dvs:-)

  14. Dorinta mea pe anul acesta este sa invat daneza si de ce nu poate pun si bazele unei „mici ” afaceri aici in Danemarca. Dar cel mai important pentru mine este ca am inceput sa ma regasesc pe mine cu ajutorul vostru…multumesc.

    1. Daniela, dorinta ta se afla in lista mea de dorinte de anul acesta. Si eu invat limba daneza aici in Danemarca. Sunt incantat sa mai vad pe cineva cu o dorinta ca a mea, pasionat de dezvoltare pesonala, si in aceeasi tara unde locuiesc si eu. Sa luam legatura 🙂

  15. Vreau sa ma conectez la sinele meu superior,ca sa ma calauzeasca in fiecare clipa. Eu cred ca cerand prin rugaciune tot ce-mi doresc si crezand cu adevarat ca am primit, pot sa-mi atrag tot ce-mi doresc(misiune, bani , barbat etc).

  16. Dorinta mea cea mai mare pe anul acesta este sa pot invata aceste lectii,să le pot pune in practica ,sa ma bucur de rezultate şi să merg mai departe.

Lasă un răspuns

PERA NOVACOVICI

Sunt psiholog și scriitor, dar expertiza mea cea mai importantă este că am învățat și experimentat tot ce mi s-a părut mai dificil.

Niciun obstacol nu a fost prea mare ca să-l încerc, și nu ar trebui să fie nici pentru tine.

SUNTEM DUSI PE UN DRUM GRESIT O VIATA INTREAGA

Dezvolta-ti personalitatea pentru a reusi in felul tau.

CATEGORII

Mulțumesc că te-ai abonat!

Verifică inboxul, te așteaptă primele materiale acolo.