Dream team pentru educația ta financiară – Marius Simion

 

Mai jos ai materialul despre mentalitatea necesară pentru a câștiga bani.

Marius Simion ne trece prin toate tiparele de gândire de la șomer, la angajat, la liber profesionist apoi antreprenor și la sfârșit, investitor.

Pentru a descărca pe calculatorul tău mp3-ul, la imaginea de mai jos, în colțul din dreapta sus, ai o iconiță de download.

 


Aștept cu interes feedback-ul tău la acest material.

Per aspera ad astra

Pera Novacovici

Distribuie daca ti-a placut:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Profită de resursele de dezvoltare personală pe care le-am pregătit timp de 10 ani!

ARTICOLE SIMILARE

13 răspunsuri

  1. NIMIC NOU.MA REPET.ISUS CULEGEA GRAU IN MARTIE………………..VIZIUNEA……………..2000 ANI IN URMA…………HELLLO…..SUNTEM IN 2014…………..

  2. superb, frumoasa colaboararea cu Marius Simion. Explicatii clare, concrete si pe intelesul tuturor. Interesanta ideea de siguranta si modul de a trece la lat nivel, de la somer la antrepenor. Va multumesc ca imi impartasiti din cunostiintele voastre. In cateva minute am aflat multa informatie pe care voi le-ati adunat in mult timp. Multumesc!

  3. Subiectul acesta este foarte interesant pentru mine , ce vreau sa transmit este ca l-am pus in practica si a avut un impact fantastic aspra vieti mele si mi-a schimbat mentalitatea despre bani. acum un an de zile eram un angajat fara bani si cu datori , cu cat faceam mai multi bani cu atat stricam mai mult , ce sa mai zic sa pun si deoparte bani……si totul a plecat de la convingerile mele negative care si-au pus amprenta asupra banilor.In momentul de fata am o alta conceptie ,
    – nu mai lucrez pentru bani ci bani lucreaza pentru mine
    -imi era frica ca o sa raman fara bani acum nu imi mai este frica de asa ceva.
    -ma plangeam foarte mult ca stau in chirie , viata in Cluj este scumpa si nu pot sa imi pun nimic de oparte ,aceeasi cheltuieli le am ca si pana acum un an de zile dar am reusit sa pun bani deoparte .
    Din moment ce nu mai am convingerile acelea negative am inceput sa fiu o atractie la bani , stiu ca daca cheltui din bani fac loc la alti sa vina 🙂
    Va recomand sa cititi ; George S. Clason, Cel mai bogat om din Babilon
    tata bogat tata sarac robert kiyosaki
    Secretele Mintii de Milionar – T. Harv Eker
    Cartile scrise de Daniel Zarnescu sunt cele mai tari 🙂

  4. Interesant. Am inceput sa pun deoparte din salariu cate 10 lei pe zi. Pana acum am pus deoparte 220 de lei. In ce as putea investi banii astia dupa 6 luni de exemplu(cand ar trebui sa am 1800 de lei) ?

    1. Crede-ma ca n-o sa primesti raspuns. Nu pentru ca-i rea lumea ci pentru ca doar tu il stii. Vorba cuiva, mai bine mi-as tine gura pentru ca sigur se va gasi cineva sa ma prosteasca cu o „afacere”.

  5. Am ascultat materialul . Foarte interesant, util.astept cu nerăbdare continuarea. Nu știam aceste teorii. Fiind plecată din România de 8 ani, am început viata de la ” 0″, si am aplicat instinctiv „regulile” despre care vorbiti pana la starea de siguranță a unui angajat permanent cu un salariu multumitor.mi- ar folosi si alte informații de acest gen. Multumesc!

Lasă un răspuns

PERA NOVACOVICI

Sunt psiholog și scriitor, dar expertiza mea cea mai importantă este că am învățat și experimentat tot ce mi s-a părut mai dificil.

Niciun obstacol nu a fost prea mare ca să-l încerc, și nu ar trebui să fie nici pentru tine.

SUNTEM DUSI PE UN DRUM GRESIT O VIATA INTREAGA

Dezvolta-ti personalitatea pentru a reusi in felul tau.

CATEGORII

Mulțumesc că te-ai abonat!

Verifică inboxul, te așteaptă primele materiale acolo.