Hai sa facem o revolutie

Asadar, vorbeam de o revolutie si de faptul ca nu te poti lua la bataie cu sistemul in mod direct pentru ca probabil pierzi.

Exista un mod mult mai inteligent de a face o revolutie care sa schimbe din temelii totul.

Da eu te ajut pe tine sa te schimbi si sa devii un om mai bun si tu ajuti la randul tau alt om care ajuta la randul lui alt om, ajungi sa schimbi  foarte multi oameni.

Si nu doar sa ii schimbi ci sa le schimbi stilul de viata, mentalitatea, atitudinea fata de viata. Apoi sa le schimbi rezultatele pe care le au in viata, cati bani castiga, ii ajuti sa fie mai sanatosi, mai fericiti, mai impliniti.

Ii ajuti sa isi reordoneze sistemul de valori si sa aduca valoare lumii si oamenilor din jur.

Singurul fel in care poti educa si schimba alti oameni este puterea exemplului tau.

Degeaba ii spui unui om sa faca sport si sa manance sanatos daca tu ai burta.

Degeaba ii spui unui om sa renunte la slujba si sa inceapa o afacere daca tu nu traiesti din afacerea ta si nu ai renuntat la slujba.

Degeaba ii spui unui om cum sa iubeasca daca tu nu stii sa iubesti si sa oferi iubire.

Deci, ca sa schimbam ceva, ne schimbam noi, oferim puterea exemplului si astfel mai schimbam cativa oameni care apoi cu acelasi sistem schimba alti oameni mai departe.
Ca sa ajuti cati mai multi oameni sa fie alfa prima oara trebuie sa fii tu alfa.

Eu incep de azi.

Imi iau angajamentul ca in fiecare zi sa lucrez cu pasiune si determinare pentru a deveni un cat mai bun psiholog. Tot ce aflu si descopar am sa iti pun si tie la dispozitie ca sa implementezi in viata ta si sa iti faci viata mai buna, sa devii o personalitate alfa.

Te ajut sa incepi cu corpul tau, cu sportul si alimentatia ta. Te ajut cu sanatatea ta. Apoi te ajut cu banii pe care ii faci, de preferinta sa ai afacerea ta online. . Apoi sa ai o viata sociala si prieteni cat mai multi si de calitate care iti amplifica puterea si te ajuta sa ai rezultate pe care singur nu le-ai putea avea niciodata. Te ajut sa ai o viata sexuala implinita si relatii de calitate. Te ajut sa iti descoperi vocatia si iti gasesti pasiunea care apoi sa devina tema centrala a vietii tale. Te invat tot ce stiu despre cum sa iti folosesti mintea si emotiile si toate uneltele si tehnicile din psihologie pentru a-ti face viata mai buna. Te ajut sa ai stilul de viata pe care l-ai dorit intotdeauna.

Apoi, cand poti sa oferi puterea exemplului tau trebuie sa imi promiti ca si tu vei face la fel si vei oferi macar unui grup mic de persoane aceleasi lucruri pe care si tu le-ai primit cand erai la inceput.

Anul asta tot ce trebuie sa faci este sa devii o persoana alfa. Poti sa faci asta? Iar la anul trebuie sa iei macar o persoana si sa o inveti sa fie si ea alfa.

Anul asta eu muncesc pentru tine si iti dau tot ce ai nevoie. Tu in schimb imi datorezi rezultate. Vreau sa vad ca viata ta se schimba in bine in toate aspectele ce le-am vorbit.
Poti sa faci asta?

Cu strategia asta, imagineaza-ti ca putem sa schimbam lumea.

Important e sa incepem.

Te bagi?

Spune-mi intr-un comentariu daca esti alaturi de mine si ce ai nevoie cel mai urgent sa inveti sau ce abilitati vrei sa iti dezvolti din cele pe care le-am enumerat mai sus.
Hai sa incepem revolutia, in liniste si fara agitatie. Ai auzit de linistea de dinaintea furtunii?

Camaradul tau,

Pera Novacovici

Distribuie daca ti-a placut:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Profită de resursele de dezvoltare personală pe care le-am pregătit timp de 10 ani!

ARTICOLE SIMILARE

261 de răspunsuri

    1. Buna dimineata!Clar ca ma bag.Am inceput cu schimbarea asta acum aproape 2 ani dar rezultatele sant ca….mersul melcului.Poate ma ajuti la ritm,multumesc.

  1. Eu incerc sa aplic cele scrise de tine de aproape 2 ani si ma bucur sa aud ca ai planuri si mai mari pentru anul acesta. Scoate-ma mai des din zona de confort ca sa fiu productiv si o sa muncesc si 16 ore pe zi pentru visele mele. Am facut asta, dar nu zilnic. La mine e problema lipsa de continuitate. Una dintre ele.
    Simt nevoia sa fiu liber din toate punctele de vedere, sa pot deschide ochii dimineata si sa zambesc, sa stiu ca viata e exact cum mi-o doresc. Daca reusesc asta te duc in Tibet, parca acolo visai sa mergi, nu?
    My recent post Cand iti dai seama ca iubesti

    1. Pe mine întotdeauna m-a motivat ce am citit de la tine , ai un efect benefic asupra mea …cu toate că nu pot spune că aplic tot ce citesc . Sunt alături de tine '' viva la revolution'' ., cât despre unde sunt eu vulnerabil cred că nu mă simnt independent financiar şi de aici derivă multe conflicte interne.
      Hhhmmm Pt. Lazialu Tibet sună tentant vreau şi eu….

  2. vreau sa fac bani…eu nu am tata…sunt la facultate in timisoara citesc de foarte mult timp ce postezi pe net…si ti-as cumpara toate cartile dar nu prea ma descurc cu banii…pot sa spun ca spui niste lucruri extraordinare am foarte multa energie in mine…as face multe dar…

  3. Interesanta ideea ta . Daca ma simt cu musca pe caciula in vreun domeniu, acela e cel al vietii sociale. Daca l-as rezolva pe asta, deja as mirosi progrese mari si in celelalte domenii.
    Bafta!

  4. salut,asa cum ai spus si tu..intai trebuie sa devin o persoana alfa,eu deocamdata nu cred ca sunt…oricum ma bag, sunt alaturi de tine.

  5. Imi doresc sa schimb vietile copiilor si familiilor din mediul rural, sa fac consiliere educationala cu copii si familiile din mediul rural, sa ajut la scaderea violentei in familie in aceste medii, scaderea consumului de alcool si a mentalitatii…si mai imi doresc sa incep o afacere cu un magazin online cu produse pentru copii (din toate categoriile de varsta) si produse edcationale (carti, soft-uri educationale, proiecte de dezvoltare educationala, vocationala)
    Sunt licentiat in asistenta sociala si imi doresc sa fac couching, consilire

    1. Acelasi lucru mi-l doresc si eu .Am terminat Psihologia si tot caut un mod de a rezolva o parte din aceste probleme ale taranilor .Sunt insa sigura ca voi reusi ,ceea ce iti doresc si tie !

  6. uaau..super tare..ideea asta o am si eu de ceva timp. Intr-un fel de asta am si deschis blogul meu impreuna cu alti doi pasionati de dezvoltare personala, blog prin care vrem sa oferim o alta perspectiva omului de rand din Romania. Bineinteles vom lucra atat online cat si offline, cred ca mai mult offline la dezvoltatarea noastra in primul rand dar in acelasi timp oferind ajutor altora :). Deci da.. eu ma bag la Revolutie
    Ha..Pera noi chiar avem si un articol asemanator cu al tau http://onouaperspectiva.wordpress.com/2010/12/12/… , postat acum cateva saptamani..insa acesta cu siguranta va avea mai mare impact pentru ca e mult mai vizitat al tau blog..
    My recent post Citatele săptămânii 3 – 9 ian 2011

  7. Sunt alaturi de tine Pera si in primul rand sunt alaturi de mine de ceea ce valorez eu in momentul de fata. In primul rand pentru schimbare am nevoie sa imi intaresc VOINTA pt ca eu consider ca daca ai VOINTA poti obtine orice si vorbesc serios orice atat timp cat drumul spre indeplinirea unui scop o voi face sistematic in pasi marunti. Dar inca odata simt ca ceea ce ma "trage" pe mine cel si cel mai mult este vointa. Entuziasm am de fiecare data cand ma gandesc la un lucru nou sau un lucru care imi face placere dar vointa este ceea ce ma impiedica pe mine sa avansez pe treptele vietii. Aici cer un mic impuls care sa imi schimbe modul de a privii lucrurile , unghiul de abordare a unei tactici de mentinere a vointei constanta. Multumesc si intradevar cea mai mai revolutie pe care ai putea sa o faci este schimbarea de sine pe toate planurile pt a devenii o persoana mai demna mai capabila si nu in ultimul rand mai multumita de ceea ce reprezinti ca persoana.

  8. Eu particip la revolutie. Se vor schimba lucrurile incet, dar sigur. Pentru ca ia ceva timp sa ii educi pe ceilalti si mai ales pe tine.

  9. Da m-ai prins!!! sunt o structura revolutionara (poate din cauza ca suntem venici, eu Arad, tu Timisoara) poate cu niste elemente pasiv-agresive in structura de personalitate. Ce-mi lipseste??? Capacitatea de a ma ierta, de a ierta "situatiile" care ma dau peste cap; poate puterea de a nu ma mai invinovati.
    E drept , m-am cam saturat daca pot spune de ce se intampla, cel putin in Romania, imi pare rau pentru generatiile de sacrificiu….in fine..as avea nevoie de poate mai multe, dar fiecare lucru la timpul lui. mersi si spor colega (daca-mi permiti)

  10. Ceau Pera . Daca inteleg eu bine ideea ta este un fel de MLM . Este si un film in care un copil ajuta 3 copii si k rasplata le cere sa ajute si ei la randul lor alte 3 persoane si tot asa , imi pare rau k nu stiu titlul filmului ,poate il stii tu si il postezi la comentarii .Tot in gen MLM este si afacerea mea http://1-bio.blogspot.com . Detalii la telefon 0767.360.991 . Si cu aceasta ocazie iti multumesc k imi permiti sa-mi fac reclama la tine pe blog 😉
    My recent post Oportunitatea Life Care BIO

  11. da…frumos ce spui,oricum rezultatele le vom vedea la copii nostri…numai ca eu ma gandesc sa plec din tara de 2 ani…si singurul care mai imi da sperante ca Romania este valoroasa este dl Dan Puric(cu care am fericirea sa fac pantomima)si care spune ca el e indragostit de Romania prin prisma lui Brancoveanu….care nu crede ca a murit degeaba …samd.Dansul spune sa citim memorialistica..atunci vom afla despre romani care au facut puscarie,sau au fost chinuiti doar pt ca vroiau sa fie liberi…ma rog…ideea e ca eu o sa aleg sa plec tocmai ca sa iubesc tara asta in continuare,simt ca daca as ramane as fi scarbita!!!Plus eu nu am cum sa-mi fac o afacere online pt ca nu-mi place….am facut matematica degeaba…acum sunt actrita…asta vreau sa fiu,nu-mi place virtualul ,desi stau ..uite si te citesc pe tine…dar imi face bine…eu vreau sa fiu actrita intr-un teatru in Bucuresti,ca in provincie am fost si nu-mi mai trebuie:)!.asa ca…nu am cum sa fac afaceri online!
    abilitati…da…sa iau mai repede o decizie de a sta sau de a pleca din tara,nu-mi dau seama cum e mai bine dpdv sufletesc…ca asa…material nu mi-e bine nici daca plec la inceput dar mai ales daca raman…
    da, vreau o revolutie

    1. "eu nu am cum sa-mi fac o afacere online pt ca nu-mi place"
      chiar asa…?
      si daca mie mi-ar place sa invat cate ceva despre actorie si as vrea sa te platesc ca sa ma inveti si pe mine anumite trucuri ?…si apoi daca ar mai fi si altii ca mine care vor sa invete dar poate nu vor neaparat sa fie actori si vor sa invete de acasa? nu ai face un site in care sa-i inveti pe altii ceea ce stii tu si poate chiar sa scrii o carte pe care sa o vinzi pe internet?…..
      daca nu ai face asta inseamna ca nu ai cu adevarat o pasiune pt actorie sau pur si simplu vrei sa tii doar pt tine ceea ce stii….
      asta doar ca o idee de afacere online…dar na…tie nu iti place

      1. Buna,Vali Zamfir…da multumesc pt idee…insa sunt multe de discutat:in primul rand adevarata actorie se invata pe viu(mai precis se fura)si sunt f multe metode..atat de multe ca nimeni nu are cum sa le stie pe toate…eu una as scrie o carte dar peste vreo 10 ani cand se mai depune experienta peste mine acum am doar 38 de ani!Apoi ideea e ca la facultate nu inveti'trucuri'…la facultate inveti ce sa faci cu sentimentele tale,cu umorile tale…reinveti sa traiesti …sau inveti sa traiesti altfel mai bine zis…!In sfarsit ,eu cred ca ar fi o idee insa sincer nu toti actorii sunt buni sa predea altora actorie,plus fiecare actor e o scoala, nu vezi..adevartii actori sunt foarte diferiti intre ei..la fel ca si pshihologii,sau profesorii ,sau doctorii!!
        plus:e ca la medicina ,pe care nu o poti face la seral…tb sa o faci la zi…pe pacient direct,nu poti s-o inveti de pe internet…:)sunt multe de spus:)
        eu am un curs de actorie structurat in exercitii pe care il fac deja,dar nu as avea cum sa le fac printr-un site
        mai vb…merci pt idee:)

  12. Revolutia e o idee grozava. Pt asta am nevoie sa ma inveti cum sa imi folosesc mintea si emotiile si toate uneltele si tehnicile din psihologie pentru a-mi face viata mai buna. Sa ma ajuti sa am stilul de viata pe care l-am dorit intotdeauna.

  13. Da Pera, eu sunt băgat de mult…
    Osho, spunea despre o revoluţie: "Revoluţia interioară". Şi a spus-o de mult timp. A mai spus-o şi Petre Ţuţea: "Singura revoluţie autentică din toată istoria pmenirii, este venirea lui Cristos. Restul, sunt tehnici de lovituri de stat, în lupta pentru putere!"
    De-a lungul celor peste 50 de ani de vieţuire pe această minunată planetă, GEEA, am avut nenumărate ocazii de a vedea "revoluţii". Singura revoluţie autentică pe care am remarcat-o în toţi aceşti ani, este revoluţia pe care am făcut-o când mi-am schimbat modul de gândire. E singura care mi-a schimbat cu adevărat viaţa. Mai mult chiar, a schimbat-o şi pe a altora, deşi eu m-am mulţumit să mă învăţ pe mine. Se pare că ceea ce am scris prin cărţile publicate, este de folos şi altora. Măcar pentru ceea ce am povestit despre greşelile făcute şi pe care astfel cei care au citit, pot să le ocolească. E ceva şi asta. Şi eu am învăţat şi învăţ şi acum din cărţi!
    Între timp însă, am descoperit că succesul este ceva care ţine mai întâi de ce poţi tu da şi abia mai târziu de ce poţi cere…
    Cu bine tuturor! 🙂
    Namaste!
    My recent post CBPN-01 — Actualizări cursuri la 14012011

    1. de acord 🙂 ma bucur sa vad ca si intr o generatie difeita de a mea exista Constientizare si lume Treaza.asta ajuta Constiinta Comuna ,Namaste Ariel:)

    2. Da Pera…ma bag si m-am gagat de mult dar am o problema: parca nu am nici o motivare ceva ma impiedica sa fac schimbarea, gandesc bine lucrurile dar cand sa le pun in practica e problema, cand sa fac , parca nu mai stiu ce trebuie sa fac, sper ca m-ai inteles…Deci ce ar trebui sa fac????
      Multumesc!

      1. trebuie sa incepi incetul cu incetul, si eu am avut aceeasi problema, am incercat sa ma schimb cu totul, in toate privintele, si am cedat, apoi am inceput incetul cu incetul si cred ca merge 🙂 uite iti las mailul meu daca vrei sa mai vb despre asta am citit niste chestii foarte interesante legate de acest lucru
        [email protected]

    3. Te inteleg si chiar iti impartasesc sentimentele,insa e foarte greu sa te lupti cu shimbarea de mentalitate.Si eu sunt psiholog,asa ca putem vorbi de la egal la egal.

    4. Salut!
      Ma bag! Dar sa stii ca si pana acum am incercat si prin convingere si prin puterea exemplului si nu poti sa-i schimbi pe tpoti pe care ai brea. de exemplu incerc de ani de zile de cand eu fac sport, sa-mi duc prietenele cu mine la sala sau sa le fac sa mamnce sanatos, dar are un efect pasager. poate ma ajuti sa explic cum e cu perseverenta!
      Bafta!

  14. Vreaaau, vreaau! Am nevoie! 🙂
    Pe subiectele următoare: viața socială și prieteni de calitate; să îmi descopăr vocația și să îmi găsesc pasiunea care apoi să devina tema centrală a vieții mele; și cum să îmi folosesc mintea și emoțiile. Vreau să mă ajuți… și vreau să îi ajut și eu pe alții! 🙂
    Merci anticipat!
    My recent post Turul vieții mele

  15. hai!sunt cu tine.sunt cu voi.eu vreau sa imi descopar vocatia.vreau sa scriu, dar in acelasi timp imi place ceea ce fac: organizez evenimente, campanii de promovare etc. si..imi traiesc cat de frumos pot viata.dar totusi, una e vocatia si e mandra-n toate cele. numai bine si forta maxima revolutionari :))

  16. Imi iau angajamentul ca voi incerca sa fac tot ce imi sta in putinta pentru ca sa fac bine, pentru a face din tara noastra un loc mai bun.
    Am inceput deja. Zic ca am deja ceva realizari, acum incep sa incheg o echipa pe Bucuresti.
    Si in maxim o luna infintam un proiect pentru generatia tanara ce va avea intindere la nivel national. Bine, la inceput ne vom axa pe o zona mai mica, dar te asigur ca avem sustinerea neesara pentru a fi un succes.
    Obiectiv fiind, proiectul are si cateva defecte, dar avantajele sunt cu mult mai mari, printre care dezvoltarea personala.
    Mai multe detalii nu pot da aici.
    Voi incerca sa-ti spun despre proiect cu avantaje si dezavantaje in cel mai scurt timp posibil pe mail unde iti voi cere atat parerea si daca ti se pare ca ar putea influenta in bine tinerii iti voi cere si ajutorul.

  17. ma bag si eu! de anul trecut am inceput sa ma schimb, si rezultatele n-au incetat sa apara, incet, dar apar, scopul meu principal anul asta e sa devin alfa, simt ca pot, de aceea am comandat si cartea ta. Pot si vreau sa devin mai mult decat sunt acum.

  18. Suna tentant…imi place cum suna…abia astept.De mult timp imi doream o asemenea revolutie.Sunt fericita sa fiu o membra Alfa…Incep chiar de azi !!!

  19. In primul rind,felicitari pentru tot ceia ce faceti.Tin sa mentionez ca totul pleaca din educatie,mentalitate si sunt bucuros sa stiu ca sunt multe alte persoane care gindesc astfel.In primul rind Tara Asta,trebuie sa aibe viitor,iar viitorul suntem Noi ,cei care vedem lucrurile in perspectiva si dincolo de aparente,noi cei care traim in prezent dar construim viitorul,sunt multe de spus.
    Mai e vorba si de putere,fara ia lucrurile se misca incet,dar un singur lucru sigur e mai important:cine sau cei care is fac treaba mai bine si temele acela/aceia va/vor cistiga.
    Despre mine ce pot sa zic,ca intotdeauna am avut idei si voi avea,bune zic eu,pentru alti poate erau si sunt stralucite sau de neinteles.
    In schimb de la faptul de a giindi si pina a face este un drum de parcurs,nu imposibil dar sunt etape care trebuie si pot fi urmate,deasemeni orice lucru ,subiect in raportul realitate,practica succes conteaza.
    Ginduri bune si puterea faptelor in tot ceia ce trebuie si va doriti….

  20. adaug: nesiguranta (care n-apare vadita) / (in)constanta / scazuta stima de sine (care, mai nou, intampina hopuri din ce in ce mai dese, ample, mute … ) si-as incheia probabil cu ce banui eu ca mi-ar lipsi: stimulul / provocarea (alaturi, de fapt, si de putina structura, apreciere … )

  21. As putea spune ca in ultimul timp ai fost un ghid foarte bun pentru mine- in viata. Am citit cartea ta, am ascultat cursurile insa nu asta e totul. Am vrut sa ma schimb, dar cu ajutorul tau am reusit sa trec peste piedicile si obstacolole fizice si mentale stiind ca si alti oameni au reusit asta inaintea mea probabil in conditii mult mai grele. Acum mi-am revenit fizic, mental si spiritual. Poate altfel mi-ar fi fost mult mai greu, dar avand langa mine ghidul tau mi a fost mai usor. In prezent conduc un grup de oameni, am o pozitie destul de buna si majoritatea lucrurilor pe care le propun au succes. Intotdeauna m-am bazat pe revolutia interioara. In viata este exact ca in artele martiale-cel mai mare adversar esti tu insuti. Asta fac, am facut si voi face. E usor sa stai la calculator… da sunt de acord cu Pera, are foarte mare dreptate si doar atat pentru ca, daca nu faci nimic in momentul in care ti-ai propus tipul asta s-a chinuit degeaba sa-ti explice anumite taine si a consumat o energie pe care ar fi putut sa o valorifice altfel. Daca vrei atunci poti-evident daca nu vrei nu vei face nimic niciodata si te vei plange de nesansa ta. Am invatat in ultima vreme sa nu promit pentru ca indiferent de ceea ce s-ar intampla si nu as duce promisiunea la capat ar insemna sa-mi pierd din credibilitate in fata mea si a celor din jur. SI am invatat ca atunci cand promit ceva trebuie sa duc promisiunea la sfarsit.
    De azi imi ia angajamentul ca voi fi un lider mai bun, voi acorda mai multa atentie persoanelor care au nevoie de asta. Voi fi la fel de impunator ca in vremurile mele cele mai bune. Voi reusi sa fac antrenamentele fara opriri. Voi incerca sa-mi vad defectele si sa ma echilibrez cat mai mult pentru ca in functie de mine depind cei din jurul meu, iar daca vreau sa cer ceva mai intai trebuie sa imi cer mie apoi persoanelor din jurul meu.Nu trebuie sa iti doresti sa schimbi lumea-doar lumea ta se poate schimba , cea perceputa de realitatea ta si care te inconjoara-si ca sa faci asta mai intai trebuie sa-ti schimbi mentalitatea si sa le dai si altora exemplu ca tu poti. In felul asta se vor schimba si ei vazand in tine un exemplu de urmat- Stiu ca acum o jumatate de an vorbeam despre Pera, despre cartea sa si despre site-ul asta cu un prieten dezamagit de intamplarile din viata sa . A intrat a vazut si in cateva luni viata i s-a schimbat radical si asta pentru ca a vrut el sa se intample asta. Mult succes in ceea ce vreti sa intreprindeti si nu uitati un lucru, daca va doriti ceva atunci se poate intampla. Salut!

  22. Buna! Pe mine m-ai convins!
    Viata mea in ultima perioada a luat o intr-o directie foarte gresita in ceea ce priveste relatiile sociale, pur si simplu ma blochez atunci cand sunt intr-un cerc de persoane necunoscute.Mi-as dori foarte tare sa stiu ce sa spun la momentul potrivit, sa invat sa comunic cu persoanele din jurul meu fara sa cred ca ma voi face de ras, sau voi fi respinsa pentru modul in care le abordez. Mi-ar fi de mare ajutor sfaturile tale!

  23. Mi-as dori sa incerc sa imi schimb modul ingrijorator de a-mi privi viata.
    Mi-as dori sa fie acesta momentul in care sa incep sa privesc odata pt totdeauna viata si viitorul meu. Am impliniri, dar e vorba de interiorul meu, de teama mea, de neincrederea in mine…
    Asa ca imi doresc sa prind si eu macar farame din zambetul pe care l-ai putea lasa in urma ta celor ca mine cu aceasta "trezire".

  24. Da, o aud! 🙂 Incep sa fac progrese, cam incet, dar cred ca o sa "cresc" usor-usor! Si …desigur ca impartasesc rezultatele favorabile si cu altii! pe unii chiar ii entuziasmeaza; sper ca printr-un exemplu foarte bun ce voi deveni 🙂 sa-i determin si pe altii sa actioneze in aceeasi directie!

  25. Am dat de site ul asta acum cateva luni, si tin sa iti multunesc pt ajutor. In legatura cu ideea ta de revolutie ai tot suportul meu , poate resusesc sa te sustin si prin arta . Dar pt asta am nevoie sa de mult timp sa mi acord educarii .

  26. Ai avut o idee foarte buna…ce inseamna sa faci sport ca sa-ti oxigenezi organismul! Da schimbarea am inceput-o de prin octombrie cand m-am mutat de la ai mei (iti multumesc si tie pe aceasta cale).Acum sunt pe picioarele mele,am inceput sa spal,sa gatesc,sa-mi caut serviciu mai bine platit dar intr-o tara mai indepartata.Asta nu ma opreste insa a-ti citi blogul.Am in cap o idee de afacere dar imi trebuiesc mai multi bani pe care am intentia sa-i fac curand.Din pacate aici sunt inconjurat de multi oameni ignoranti, si spun din pacate pentru ca mi-as fi dorit sa gasesc macar unu pe aceeasi lungime de unda …am mult de lucru ;).Dar pentru asta existati voi toti cei care scrieti pe acest blog sa-mi ridicati moralul si sa-mi predati multe lectii de viata.
    Multumesc!

  27. Oau!
    Mai degraba am sa impartasesc o intamplare !
    In Constanta a fost nisoare si desigur dupa asta polei pe strada ca se patina ca lumea, ATENTIE pe loc comun strada pe care circul.
    Mergand pe strada am cazut datorita stratului de gheata.
    Avand curajul dobandit de la VOLUNTARIAT de a lua ATITUDINE in fata unor probleme ale comunitati AM LUAT CIOCAN LOPATA SI MATURA PT ZAPADA si am inceput sa sparg gheata din fata scarii mele si IMEDIAT URMATOAREA SCARA.
    NU mi-a PASAT ca fac si la alta scara.
    Sigur pt acest lucru doua persoane au incercat sa ma convinga CA NU FAC BINE.Eu le-am motivat ca am cazut pe strada datorita poleiului si acesta este rezultatul VOLUNTARIATULUI.
    Am mai specificat ca ACEASTA ESTE SI STRADA MEA si asa cum imi fac curatenie in camera mea o data pe an asa am simtit nevoia
    de a face acest lucru.
    Una dintre activitatile de voluntariat care mi-a dat avant motivatie a fost LETS DU IT ROMANIA si desigur si celalate voluntariate(WORLD VISION CENTRAS CRUCEA ROSIE si altele).
    Pera Felicitari pt idee si desigur mi-a aduc aminte de invatatura provenita din China care spunea ,,DACA VREI SA FI STAPAN PESTE
    ALTII STAPANESTE PE TINE INSUTI"daca este gresit va rog sa ma corectati.
    Cu bine Ovidiu

  28. As mai cateva adaugari:
    -in copilarie am cazut pe gheata si pt cateva secunde mi-am pierdut constiinta atunci eram cu mama mea asta fiind pe strada unde circula lumea
    -am vazut oameni in varsta care au ajuns la spital datorita fapului ca au
    cazut pe gheata si nu numai oameni in varsta
    -am vazut oameni cu varsta intre 40 -80ani cu cata greutate frica mergeau pe aceea strada poleita
    SI TOATE ASTEA CA PT UN AMARAT DE CIOCAN LOPATA SI O MATURA si desigur SA NU TE PUI IN GURA CU LUMEA ca ce sa faci
    decat sa rada de tine mai BINE NU INLATURI STRATUL DE GHEATA
    ZAPADA DE PE STRADA COMUNA .
    Pt ideea aceasta "SA NU RADA LUMEA DE TINE"
    OAMENI DE TOATE VARSTLE AJUNG LA SPITAL CU OASE FRACTURATE ORI MAI RAU!
    OVIDIU

  29. Salut Pera si celorlalti revolutionari
    Ok, hai sa fecem ceva. Ca o fi revolutie, ca o fi lovitura de stat degeaba….vedem la sfarsit.
    dar hai s-o facem de placere, fara obligatii si fara angajamente.
    Deci eu nu-mi iau nici un angajament sa cresc pe altul, nici nu-ti datorez tie rezultate si cred ca orice lucru facut din " obligatie revolutionara " ajunge o corvoada . Nu vreau asa ceva.
    hai sa ne distram , hai sa ne umplem inimile de bucurie, hai sa fim fericiti. Oamenii fericiti sunt mai buni. Oamenii veseli ridica si pe cei tristi. Asa vad eu lucrurile. La asta ma bag si vin si cu resurse.

  30. Ai dreptate Pera…..nu trebuie sa ne luam la bataie cu nimeni…aceasta revolutie de care vorbesti tu oricum e inevitabila…dar putem accelera lucrurile prin puterea exemplului si asistandu-i si pe ceilalti…. asadar strategia ta e foarte buna si va produce rezultate…I'm in:)

  31. Pera, tu ai putea face o mini revolutie daca ai raspunde la comentarii. In doua vorbe. Sincer si direct.
    Deci , decat sa vorbim toti singuri mai bine am socializa, doar alfa esti intr-o haita nu de unul singur, nu ? Trebuie relationat. Nu ?
    Noi comentam, Tu ne raspunzi, noi contribuim, crestem . Invatam
    Tu iti vezi visul cu ochii ca ai dezvoltat niste … oameni.
    Asa, tu scri ce te gandesti tu , si noi ce gandim noi. Dialogul surzilor la romani. Hai cu revolutiaaaa !!!

  32. Desi am peste 50 VREAU sa ma schimb( acum termin facultatea!!!) deci CLAR : sunt alături de dumneavoastră !!!
    Imi place ENORM optimismul dvs. ! Doamne, de-am avea mai mulţi optimişti că fatalişti şi nemulţumiţi sunt la tot pasul !
    Îmi place tare mult domnul Puric prin tot ce face în şi pentru ţară!
    Cu respect,Mihaela

  33. Felicitari PERA!
    Te urmaresc de asta vara.
    Daca speranta de viata e in jur la 70 de ani ce ai de gand sa faci pentru cei din generatia mea,oameni sa zicem intre 40 si 55 ?Sunt in numar foarte mare in Romania.Pe ei cine ii ajuta sa se schimbe?Te intreb asta pentru ca in revolutie,fara sa o fi gandit asa ,sunt si eu de cativa ani.E GREU cu cei a caror personalitate e deja formata si marturisesc ca deocamdata am renuntat sa mai fac reclama dezvoltarii personale considerata de ei un moft.
    Tu ne indemni sa devenim "creatori culturali" (vezi Ervin Lazlo-Transformarea cuantica) care sa-si promoveze stilul de viata.
    De acord .

  34. Da, doresc sa ma schimb,mi-am facut o promisiune acum un an si nu am reusit inca. ..poate fiindca am avut de luptat cu multi oameni rai, oameni care ma invidiaza, s-au aliat si eu sunt singura. E foarte greu sa lupti de unul singur, nu spun ca nu poti reusi, dar dureaza.
    Am nevoie ca macar sa fiu incurajata.
    In viata asta nu suport oamenii rai si prosti.
    Imi doresc sa-mi gasesc locul .Sa merg cu drag la servici nu sa fie un chin cum este acum.

  35. Da, facem ..eu am inceput deja cu revolutia din interiorul meu.Pentru inceput am citit mult pe net, ca sa inteleg cam pe unde ma situez, Apoi am incercat sa vad ce e comun tuturor care se plang ca sunt atat de nemultumiti,si sa gasesc ceea ce face diferenta.Cel mai mult mi-am schimbat perceptia asupra timpului.
    Multi spun..sa traim fiecare zi ca si cand ar fi ultima..Pai de ce sa facem aceasta mare greseala?..de ce sa traim cu disperare, cu teama de moarte?Eu mi-am propus sa traiesc fiecare moment in armonie absouta cu universul, ca si cand as mai avea cateva mii de ani de trait..si de aici a venit si grija pentru trupul meu, pentru mersul la sala, Ma simt impacata si linistita, mi-am invins toate temerile, nu sunt interesata de culoarea ierbii din curtea vecinului, si nici a parvenitilor de tot felul, care nu au timp sa stea singuri si sa gandeasca pentru ca au mereu…''intruniri'' unde sa puna la cale noi pacaliri ale poporului., Hai sa facem revolutie..propun sa incepen prin a anihila frica ce ne este strecurata prin mesaje subliminale de posturile de televiziune.Gina Petre

    1. sunt de acord cu inceperea revolutiei,te voi sustine cu tot ce pot si voi incerca sa patrund tot ce-mi oferi.
      bafta sa avem !

    2. zici bine gina de mesajele subliminale care strecoara frica in noi. Ar trebui dezvoltat subiectul. Ma pun sa caut mai multe informatii, pentru ca mai nou chiar cred ca se intampla asta.

    3. …o revolutie pentru vindecarea sufletului si implicit vindecarea fizicului.Sa invatam sa ne intelegem pe noi,pentru a putea sa-i intelegem pe cei de langa noi.Sa ne tratam semenii de pe aceeasi pozitie,indiferent de varsta, sex sau pozitie sociala.Angelica

    4. ciao Pera,
      Eu sunt alaturi de tine.am fost plecat dar promit ca de acum voi fi mai activ.In primul rand i-mi promit mie.Cred ca e un inceput.Ce zici?

  36. In urma cu aproximativ un an si jumatate am descoperit ca potentialul meu este superior nivelului de care ma credeam capabila. De atunci incerc sa invat mai multe despre mine , sa ma autodepasesc. Sunt o fire introvertita si cu toate acestea m-am hotarat sa fac pe langa munca de baza si brokeraj in asigurari. In prezent in localitatea in care locuiesc am o ehipa mica pe care doresc sa o multiplic si sa realizam o munca de calitate . In multe privinte simt ca am niste sfori care ma tin legata pe loc ; as vrea sa pot socializa mai usor , sa am mai multa incredere in mine , sa fiu mai consecventa , sa pot sa fac anumite lucruri natural , firesc , sa fiu mai spontana . Cam asta este revolutia pe care vreau eu sa o realizez.

  37. Da Pera, ma bag!
    Remarc din alte comentarii ca si altii sunt demult bagati. Ma bucur. Sunt sigur ca vom reusi.
    (Cred ca) asteptam demult un stimul/instrument colectiv, acesta este NETul.
    Nu urmaresc stirile dar tot am prins din zbor ca la intalnirile G8 (daca nu gresesc) s-au obtinut unele succese prin TFmobile si eMail.
    SUNT si BARIERE.
    Am incercat sa ajut un absolvent de Universitatea Americana in domeniu IT sa MUNCEASCA/INVETE ca sa poata trai din Internet.
    Nu si-a gasit sevici cu toate ca a trimis CV-uri multe 🙂
    L-am rugat sa-mi dea CV-ul ca sa-i imbunatatim continutul…
    Are pietre de moara legate de picioare… din familie, anturaj etc.
    S-a mutat acasa la tara si traieste tot din banii putini ai mamei lui…
    E mai comod.
    Cand o usa a fericirii se inchide o alta se deschide, dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o vedem pe cea care s-a deschis pentru noi” – Helen Adams Keffer..
    Vom merge inainte!
    My recent post BINE ATI VENIT!

  38. Esti o inspiratie. Sunt datoare sa fiu revolutionara la asa impuls pozitiv. 🙂 daca tu poti si vrei, pot si ceilalti si eu vreau. Spor si multumim.

  39. Totusi am si intrebare referitoare la o problema ce tine de viata sexuala …Si am nevoie de sfaturile unui psiholog. ,,Pera Novacovici,,ma ajuti ?Daca da ..Atunci cum as putea sa-ti trimit intrebarea pe privat adic tie personal..Help pliz !

  40. Pera,te iubesc.Eu simt asa cum ai scris si sunt absolut constienta ca doar asta e solutia.Sunt din orasul in care tocmai s-a scufundat magazinul" Plus".Senzatia pe care o simtim este ca ne-am scufundat cu totul .E un sentiment greu ,coplesitor si desi eu sunt o fire optimista si voluntara corpul refuza sa reactioneze la comanda mintii si stau asa ca paralizata .Sigur incerc sa gandesc pozitiv dar nu reusesc sa transform gandurile in sentimente pozitive.Probabil ca trebuie sa treaca o vreme…

  41. E o idee generoasa, bazata pe cele spuse de Zig Ziglar: " succesul tau se masoara in numarul oamenilor pe care ii ajuti sa- si atinga obiectivele".
    Sunt interesat, normal, de acest proiect.
    Ce abilitati as dori sa- mi dezvolt?
    Toate, bineinteles, cred ca e nevoie sa ne dezvoltam in permanenta, citeam undeva ca o problema nu poate fi rezolvata la nivelul la care a aparut.

  42. Sunt de acord sa ma bag dar problema e ca nu sunt dezorientat, lipsit de motivatie si putere de concentrare. Gandesc bine dar cand sa pun in practica e problema si nu reusesc sa fac ordine in viata mea… Ce ar trebuie sa fac si cu ce sa incep??/
    Multumesc Pera!!

  43. Sunt intru totul de acord, cele enumerate de tine eu deja am inceput de vreo trei luni sa le pun in practica, inspirata si ajutata foarte mult de prietenul nostru Robin Sharma…:) ma bucur ca vom fi mai multi! Cu cat mai multi cu atat mai bine!

  44. Ciow. Revolutia cu mine a inceput deja: m-am hotarat sa fac doar ce-mi place si sa-mi ating scopurile indiferent de cat am de indurat. Voi deveni o persoana alfa, pentru ca am asta in sange. Iti multumesc pt cartile tale, pt. ambitia de care ai dat dovada pana acum si de faptul ca am lucrat alaturi de voi, m-a facut sa vad viata cu alti ochi si sa am incredere in mine. CEL MAI IMPORTANT lucru pe care l-am retinut E ca trebuie SA OFERI si celorlalti. Daca tii totul pt tine, daca esti zgarcit- esti un nimic, (desi unii si-au luat bmw asa) ramai cu un gol in suflet mereu. Succes in continuare.

  45. Ceea ce spui tu in articol eu deja incepusem sa implementez in viata mea …ii ajutam pe altii sa evolueze …cand ajungeau la un nivel apropiat de al meu …ma retrageam– ridicam stafeta si spuneam sa ma urmeze …legat de puterea exemplului ..eu dadeam exemple din viata mea unde stiam ca sunt oarecum stapan pe situatie …daca eu vorbeam de educatie fizica …pai dupa ca incheiam conversatia imi planificam timpul ptr sport ( nu faceam doar "gimnastica "la buze ) …
    …urmatorul pas facut …am renuntat la o facultate care nu mi-ar fi oferit nicio satisfactie …in care in fiecare zi ma simteam " in plus" si care nu imi placea deloc …acum pot sa afirma ca sunt liber …si am timp doar pentru mine si pot invata doar ceea ce imi place …mai exact invat ce nu am invatat in 13 ani de scoala …
    Cu toate ca sunt constient ca urmeaza o perioada destul de grea …ma automotivez cu gandul "destinatiei finale"…si in plus de asta …m-am saturat de monotonie …vreau aventura …"""calea """ fa o scoala buna …sa ai un serviciu bun …o familie buna ….un loc la cimitir in fata …NU e pentru mine ….
    Ca si concluzie …NU imi mai permit sa fiu angajat …toata viata ( poate f f putin ) la informatiile pe care le detin pana in momentul actual …ar fi o jignire la adresa personalitatii mele …
    Pera … acum asteptam sa vedem la ce nivel vrei sa ridici tu stacheta 🙂

  46. Buna Pera 🙂 si eu sunt bagata de mult 🙂 anul trecut mi-am facut planul ce vreau sa-l duc la bun sfarsit anul acesta 🙂 ma straduiesc din plin sa imi iasa.Cuvintele tale din carte si de pe blog m-au facut sa-mi dau seama de ceea ce-mi doresc, oarecum ma motivezi si-mi dai putere de munca. Stiu ce vreau sa fac ! Succes Pera si asteptam sa ne scri tot mai mult. Multumesc

  47. De cate ori iti citesc randurile ma umplu de energie,de inspiratie,iar optimismul ma invadeaza .Deocamdata trebuie sa incep o revolutie cu mine insumi si apoi in "barca" mea trainica,rezistenta, sa invit si alte persoane.
    Cu siguranta putem schimba lumea si nu cred ca exista un scop mai nobil . Te iubesc si iti multumesc ca existi.
    Sa ramai asa cum esti pentru ca noi avem nevoie de tine!!!!! Sunt putini oameni care reusesc sa motiveze o persoana si sa o determine sa treaca la actiune.
    Sa iti dea Dumnezeu inspiratie si putere!!!!!!

  48. Evident ca ma bag…Cel mai tare am nevoie de a stii cum sa pun in aplicare chestiuni pe care le stiu foarte bine, teoretic vorbind, dar practica ma omoara.Vreau sa fiu o persoana independenta, sa nu depinda fericirea mea ,sau hotararile pe care le iau, de ceva sau cineva.De multe ori cad in capcana asta de a alege intre independenta si dependenta.Dependenta de "ceva" sau "cineva" mi-a cauzat cele mai mari suferinte si dezamagiri pana acum.

  49. Salut Pera eun tot ma schimb de vreo 5 ani si tot acolo ajung.
    Am facut sport si am slabit de la 108kg la 81kg .A fost o catrastofa nici eu nu ma simteam extraordinar de bine si cei din jurul meu ma intrebam de ce sufar de arat asa de rau.
    Cu femeile daca pana acum cinci am am mai stat cu am stat acum e catrastofa, m-am ingrasat la loc inca mai tare, mi-am parasit zona de confort adica am plecat de acasa unde aveam afacerea de familie care cam scartie si am ajuns in Germania sa lucrez la negru pentru 50 de euro pe zi. Articolele voastre le citesc saptamanl, am fost si la un bootchamp de-al vostru dar in loc sa evoluez mai rau regresez. Asa o degringolada e la mine in ograda de habar nu am incotro s-o mai apuc.

  50. Sigur ca…DA!
    Imi doresc din tot sufletul sa fac o schimbare radicala …in viata mea…si in viata noastra a tuturor…si culmea e ca exact aceeasi idee mi-a venit acum cateva zile…am asa sentimentul ca trebuie sa fac ceva nu doar sa privesc dezamagita la lumea asta…

  51. Da! Ma bag! E o idee nemaipomenita.
    Schimbarea la mine a inceput anul trecut in februarie, cand am zis gata. Mi-a ajuns cu stima de sine scazuta si frica de toate. Mi-am luat inima in dinti si schimbarea a inceput. De atunci s-au schimbat multe aspecte in viata mea, ma respect mai mult, sunt mai deschisa, am o alimentatie mai sanatoasa, sport, etc, etc. Am inceput sa tind la eul din visele mele. Dupa aproape un an, stiu ca mai inca multe de facut, sunt insa optimista si stiu ca voi reusi. 🙂
    Iti multumesc pentru ajutorul acordat in acest proces, Personalitae Alfa mi-a fost alaturi in momentele grele, si m-a ajutat sa inteleg multe. Consider cartea ca fiind o adevarata comoara.
    Deci… sa ne apucam de treaba! 🙂

  52. Da, vreau sa ma bag si eu doar ca am o mica-mare problema: lenea combinata cu o absenta a motivatiei 🙁 …dar doresc de mult timp "schimbarea" si lucrez la ea de ceva timp… uneori imi iese alteori mai putin

  53. Buna! Imi place f mult articolul Pera defapt toate imi plac, cand le citesc trezeste ceva in mine, ma pune sa meditez si asta e un lucru bun. Abia astept sa incepem "revolutia"… MA BAG si vrea sa-mi dezvolt abilitatile in tot ce ai enumerat in articol. Felicitari si mult succes in ceea ce faci!

  54. Buna,
    In primul rand multumesc pentru invitatie! Sunt de acord da iau parte la aceasta schimare, de altfel incerc sa ma schimb , imi este putin greu din cauza trecutului care a lasta urme, dar cu sprijin si ambitie vom reusi.
    Asa sa ne ajute Dumneszeu!

  55. daaaa! pe cai! hai sa schimbam lumea si viata. cum spunea un om intelept pe masura ce te vei ridica pe tine ii vei putea ridica si pe altii, pe masura ce ii vei ridica pe altii te vei ridica si mai mult pe tine. dar mai intai trebuie sa incerci cu tine. adica cu mine. probleme? o culegere intreaga! Dale-as foc! complexe de inferioritate datorita fizicului meu care desi ma lupt cu ele sunt atat de inradacinate ca nu ma pot scutura odata pt totdeauna ca de o haina zdrentuita care nu mai iti este de nici un ajutor ci din contra, probleme cu imaginea pe care o am despre mine insumi (ma focusez mai mult pe nemultumiri si neajunsuri desi am perioade cand ma focusez pe solutii si cand lucrurile merg struna, cand ma mir eu insumi de mine si cand problemele la care gandeam in urma cu ceva timp mi se par banale, totul este ca un flux si reflux sa zic asa ca sa fiu mai concis, am perioade cand ma las prada delasarii – dusmanul meu nr 1 – si perioade cand pun lucrurile pe roate- asta inseamna ca am nevoie de mai multa perseverenta). In viata sociala ma implic foarte putin cu exceptia serviciului, singurii prieteni sunt 2 rude de suflet, nu am o relatie desi am 43 de ani, am crezut foarte mult in prietenie si acum nu mai cred desi imi dau seama ca trebuie sa luptam cu dezamagirile si sa nu le lasam sa ne innegureze viata, am o alimentatie gresita in cea mai mare parte a timpului – perioade si perioade – acelasi flux si reflux, sport fac deloc cu exceptia eforturilor fizice depuse la servici daca pot fi numite un sport si lista continua. o adevarata culegere dupa cum iti spuneam dar banuiesc ca e o istorie comuna pt un psiholog, e scanariul obisnuit al unei vieti irosite in mare parte. hai sa ne revoltam impotriva noastra si a lumii intregi asa cum ziceai tu in materialul cu motivatia, hai sa ne schimbam pe noi si pe cei din jurul nostru, hai sa impletim credinta si cu devotamentul si cu perseverenta si dam jugurile jos, sa daramam temnitele in care ne-am inchis la sugestiile altora si cimentate cu autosugestiile noastre, hai sa ne infrangem temerile (dar, daca, poate, eu stiu?, e greu etc). am vazut filmulete cu bootcampurile tale si mi-au placut, oameni care se simt bine impreuna in vreme ce altii traiesc sub obida starilor de anxietate. HAI!

  56. BUNA PERA!Sunt f incantata sa iau parte la aceasta revolutie! Am citi mult dar, in practica am reusit sa pun f putin…acelasi lucru mi se intampla si mie,ca si colegilor revolutionari care au scri mai devreme, ceva ma impiedica! Scriind aceste cuvinte imi dau seama ce anume ne impiedica sa punem in practica ce am citi si am invatat! FRICA DE ESEC, FRICA DE RIDICOL etc! Iti multumesc ca existi si iti dedici o parte din viata ta, noua, celor ce suntem la inceput!

  57. Buna,Pera!
    Eu sunt de acord si m-am bagat de cand m-am inscris la newsleterul tau.
    Ma intereseaza tot ce tine de:
    – corpul meu,
    -sport si alimentatie,banii pe care ii fac,
    – sa am afacerea mea online,
    -o viata sociala si prieteni cat mai multi si de calitate care sa imi amplifice puterea si sa ma ajute sa am rezultate pe care singura nu le-as putea avea niciodata,
    – sa imi descoper vocatia si sa imi gasesc pasiunea care apoi sa devina tema centrala a vietii mele,
    -cum sa imi fosesesc mintea si emotiile si toate uneltele si tehnicile din psihologie pentru a-mi face viata mai buna, sa am stilul de viata pe care l-am dorit intotdeauna.
    Pera,esti extraordinar. Tu chiar schimbi si vei schimba vietile multor oameni.
    Hai Pera sa facem o revolutie,invata-ma toate aceste lucruri si iti promit ca voi invata la randul meu alti oameni.

    1. Ramona, ai exprimat foarte bine ceea ce imi doresc si eu. In ultimul an m-am dezvoltat mult si asta s-a datorat unui mail pe care l-am primit de la un prieten cu un articol al lui Pera.

  58. Importanţa acestei decizii stă in puterea pe care o acumulăm fiind IMPREUNĂ…Împreună într-un gând creator,de transformare lăuntrică,de cunoaştere ,de împărtăşire,,,
    Sunt şi eu acolo…

  59. Salutare , cu totii ne dorim binele , dar dupa cum bine stim orice bun care persista se realizeasa prin munca , impreuna vom invata multe , insa cat de bine ne-ar fi mereu e loc de mai bine , trebuie sa ajutam si pe altii sa se schimbe in bine ca valoarea noastra sa ia sens , mult succes ! n+1

  60. Salut Pera, sunt aici cu tine si duc aceea revolutii din mine de mai bine de un an jumate.
    Ce as dorii sa ma ajutii urgent? Imi doresc sa ma ajuti sa gasesc mai multa energie astfel incat sa pot amplifica lupta.
    Ce abilitate as dorii sa imi dezvolt urgent? Imi doresc sa am puterea si instinct de a actiona rapid.

  61. da si eu ma inscriu la revolutie, incep cu mine si continui cu sotul si cu fetita mea care va implini un anisor in acest an, asa ca exemplul propriu este cel mai elocvent – cred ca Dzeu este cel care ne va da putere sa realizam ce ne-am propus

  62. Neata, parca m-as fii trezit in alta lumee(poate si din cauza ca afara-i o ceata de nu vezi nik :p). Se mai alatura unul:) ;la fel ca si cei de mai sus vreau sa ma implic si eu "unde-s multi puterea creste".
    Primul lucru pe care as vrea sa-l invat ar fii sa fac bani.. urgent :).Ca student intampini multe dificultati si de cele mai multe ori doar bani te ajuta sa mai urci o treapta.. Deci asta ar fii prioritatea, urmata de viata sociala si de cele enumerate de tine:)
    " Schimba un om pentru a schimba lumea! "

  63. Da, ma bag! Obiectivul nr 7 pe anul asta exact asta era; am descoperit un baiat care are aceleasi probleme pe care le-am avut eu la varsta lui.
    De sport m-am apucat, am inceput sa fug in fiecare zi in drum spre birou si inapoi cativa km ; daca nu am un montaj sau o ofertare fug. In august mi-am dat demisia si mi-am deschis propriul meu showroom de perdele si usi, lucrez pt mine; acum o luna chiar mi-am angajat eu un om. Am inceput sa merg la opera, la teatru, vreau sa ma apuc de cursuri de dans, imi surade dansul popular. Mi-a placut cand am fost la masaj, vreau sa invat si asta, sigur ma va ajuta :)) Cu femeile stau bine; trec printr-o perioada de refacere; anul trecut am terminat o relatie de 7 ani din care am "scapat "cu viata si doar acum realizez cate greseli am facut, din nestiinta in primul rand. Mi-am stabilit obiectivele si acuma le iau pe rand. Paul din Cluj.

  64. Da, ma bag… Ideea e ca mai am de lucrat la increderea in sine si forta interioara…Cum spui si tu, degeaba stii ce sa faci daca nu aplici practic.

  65. Multumesc pentru invitatie si increderea ta aratata prietenilor tai! Zilnic conteaza atitudinea ta si modul de gandire! Am citit multe carti motivationale, am fost la seminarii pentru acest lucru. Cel mai mare succes al nostru, al fiecaruia este cel in care daruind vei dobandi atat personal cat si global! Valoarea umana este resursa tuturor lucrurilor bune care ni se pot intampla…si mai ales ca aceasta depinde doar de o schimbare venita din interior spre exterior! Niciodata invers!

  66. Eu am inceput de anul trecut din mai sa fiu alfa. E un drum greu si anevoios, te mai pierzi, iti mai pierzi speranta, dar de cele mai multe ori iti pierzi rabdarea, in schimb benficiile…. ah… beneficiile transformarii sunt inegalabile. Am schimbat atatea in jurul meu cand m-am schimbat eu ca e incredibil. Cel mai important lucru, desi in aparenta sau practic nu s-au schimbat lucrurile cu mult, stiu ca sunt pe drumul bun pentru ca ma simt EU mai putin deznadajduita si neputincioasa, mai putin legata de partea financiara, mai atenta cu nevoile mele de sanatate, de alimentatie, sufletesti, relatiile cu ceilalti si am descoperit ca atunci cand partea financiara sau neimplinirile legate de vocatia pierduta sau ratacita ocupa un procent mai mare de 50% din mintea ta nu e in regula. Credeti-ma ca prin relatiile umane vin si satisfactiile profesionale. Va promit!!! Puneti-va pe voi si oamenii din jur pe planul 1, lucrati cu ei si veti vedea ca totul se aseaza incet incet. Nu trebuie sa credeti ca trebuie sa va urmati vocatia pana in panzele albe sau sa muriti pentru asta. De fapt, Pera tot asta spune indirect, ca totul trebuie facut pentru oameni, nu bunuri materiale. 🙂

  67. Si eu sunt "bagat " de doi ani in asa ceva ca instructor de aerobic, profesor de psihologie, blogger si altele. Te urmaresc cu interes si iti astept propunerile

  68. Pera , eu am scris mai de mult intr-un comentariu la NLP Mania ,in care spuneam ca revolutia incepe cu voi cei care puneti in miscare pe cei inerti sau fara vlaga si atunci , in acel comentariu va multumeam si tie si lui Marius, in numele unei generatii care a vazut si trait un regim , s-a bucurat si a sperat odata cu schimbarea si acum poate nu mai are puterea , speranta sau timpul sa mai faca ceva. Tine calea dreapta fara compromisuri si ai sa ai langa tine pe toti cei care au nevoie sa mai poata spera sa se poata bucura. Un prim test l-ai facut , uite cati "comentatori" ai.

  69. …iti citesc tot ce primesc,acum de exemplu am citit si comenturile…omule!!!…ce de frustrati!!!…cand ii vezi pe astia, ,,alfa,,???…ma ingrozesc!!!…ti-as putea da o gramada de nume din cei care au postat si sa-mi spui tu ca ai sa scoti ,,alfa,, din ei!?!…ma indoiesc,asta si pentru ca nu esti vreun mesia. Oricum,apreciez munca ta,am o doza de scepticism in ce priveste ,,sisiful,, din tine…dar te urmaresc in continuare….iti urez, bafta!

  70. Sunt de acord cu revolutia propusa de tine!
    Pot sa spun ca deja de ceva timp aplic ceea ce ai spus cu succes, cred eu, dupa ce muta vreme am incercat sa schimb grupuri de oameni, am realizat ca intr-adevar trebuie lucrat din om in om.
    Ma gandeam, Pera, ca poate suedezii care au creat un partid folosinf internetul, pot fi un model!
    Te rog sa te gandesti la acest aspect si cred ca s-ar gasi o grila pentru ca in acest grup de schimbare sa nu intre profitori, impostori, cameleoni.
    Astept si te sustin!
    Fii capetenia tribului si eu ma voi alatura tribului tau!

  71. buna ….mi se pare o idee foarte buna ,eu as vrea sa incep aceasta viata frumoasa dar din pacate in acest moment din viata mea sunt intr.o depresie continua..ptr k ma despart de fostul meu ,si nu stiu de unde sa incep sa o iau de la capat..sunt intr.o confuzie totala ..asa k voi astepta un sfat de tine ,va multumesc si tineti.o tot asa….

    1. daca scapi de ceva rau din viata ta nu trebuie sa traiesti in confuzie, poate viitorul iti ceva mai bun dar cu conditia sa nu il lasi sa treaca pe langa tine. am trecut si eu prin ce treci tu dar nu m-am lasat deprimat de asta, am inecata sa fac ceva cu libertatea mea.daca el a crezut ca nu esti buna, nu ii da dreptate fi curajoasa si iesi in lume. schimbati obiceiurile si fati un program al tau. ai atatea de vazut si oferit, credema. asa ca Alina, fruntea sus si la cumparaturi sau iesi intr-un club. sper sa aud doar de bine de la tine, oriunde ai fi.

  72. Da ma bag si eu! imi doresc enorm de mult de la viata asta, toate ma astepta…..trebuie doar sa ma ridic din pat si sa le iau,
    Imi doresc sa muncesc pentru mine, sa ma pot bucura de toate si in fiecare zi sa creez ceva nou, pt mine, pt noi, pt societate.

  73. mi-am tot facut curaj sa incep revolutia de-a lungul vremii, dar dupa maxim 6 luni am revenit la vechile(proaste) obiceiuri. Imi place si cred ca anul asta va fi anul cel mare asa ca-ti multumesc mult pt sprijin. crezi ca am nevoie de terapie personalizata? eu sunt bucuresteanca si spiritul meu revolutionar e cam slab…

  74. Ma bag:)… desi sunt abia in clasa a 10-a… am invatat multe, dar nu destule. Nu pot sa ma automotivez sa lucru mai mult… exemplu nu pot sa ma ating de unele materii… in general de teme… Ma sperie volumul mare de invatat si o las balta… Cum as putea sa fac sa ies din incurcatura asta si sa devin ceva mai sarguincios…? sincer am mai incercat si eu, dar nu m-a tinut mai mult de o saptamana automotivarea. In relatii… incep sa ma descurc din ce in ce mai bine, dar inca nu am rezultatele dorite, dar aici sunt motivat si o sa continui sa incerc si sa perseverez. Fiecare zi este un test pentru mine, cateodata il trec, cateodata nu… dar merg inainte, orice greseala se poate repara la un moment dat…

  75. E o idee foarte generoasa. Si eu sunt intr-un sir de reflectii de autocunoastere si am nevoie sa mi se aminteasca uneori sa nu ma opresc.
    Multumesc!

  76. Mi se pare o idee extraordinara,adica este exact de ce avem noi romanii nevoi dar….
    Dar ma intreb daca aceasta "revolutie" se va PUTEA face in adevaratul sens al ei…pentru ca este nevoie de acel sentiment de
    colaborare care a cam disparut.
    .Cred ca in primul rand trebuie sa invatam sa comunicam si sa respectam si apoi sa fim uniti ca sa putem realiza aceasta revolutie.
    Am realizat de-a lungul vietii cat este de greu sa lupti cu vointa,prejudecatile,comoditatea omului.Si nu ma refer la mine.
    Ma refer la a-i ajuta pe altii sa devina alfa;
    Si vreau sa ma implic si eu.
    mult succes in continuare!

  77. Terminand de citit ideile revolutionare din randurile asternute mai sus, am ajuns la convingerea ca da intr-adevar daca vrem sa facem ceva cu viata noastra trebuie sa incepem cat mai repede, sa lasam tanguielile si nemultumirile la o paret si sa trecem la actiune.Am 28 de ani si pana acum nu ma pot lauda cu nimic, ma simt foarte frustrata cu nerealizarile mele pe toate planurile, am incercat sa-mi indrept pasii spre o directie buna dar se pare ca am facut aceleasi greseli si am ajuns la acelasi rezultat.__Stii care e definitia nebuniei?? Sa faci acelsi lucru si sa astepti rezultate diferite! Se pare ca sunt nebuna…am crezut ca pot schimba oamenii, dar am ajuns la concluzia ca oamenii nu se schimba, eventual se modeleaza dar in nici un caz nu se schimba, am crezut ca voi ajunge in culmea carierei…ei nici asta nu am reusit sa fac….am vrut sa-mi fac o familie, dar se pare ca am gresit de fiecare data…ce mi-a mai ramas de facut???..azi ma gandeam care mai e rostul meu pe acesta planeta…si stii ce mi-a venit in minte?? binecunoscutul slogan… OPRITI PLANETA EU VREAU SA COBOR!!

  78. Pur si simplu simt ca am ajuns la limita…si cand spun limita e chiar capatul rabdarilor…pur si simplu nu stiu incotro sa o apuc. Am de toate si nu am nimic, mi-a disparut si ultima farama de personalitate pe care o mai aveam…am ajuns sa cred ca nu sunt buna chiar la nimic, dar totusi cred ca nu e asa. Cred ca nu am ajuns inca la limita…su cand cred ca am ajuns la limita, inca mai pot duce multe.. si asta e o regula general valabila fapt pentru care ma gandesc sa ma alatur si eu revolutiei de care ai vorbit in randurile de mai sus. Hai sa incepem cu linistea dinaintea furtunii…hai sa ne mobilizam si sa ne tinem de treaba… e un drum lung, anevoios, plin de bariere, dar ideea e ca nu exista variere…omul isi impune barierele! Acum cand va impartasesc aceste randuri sunt intr-o stare groaznica datorita unor evenimente neplacute prin care trebuie sa trec, cred ca nici lacrimi sa mai plang nu am, insa motoul meu este urmatorul: LA CAPAT DOAR CAMPIONII SE INTALNESC! ASA CA MA ALATUR SI EU REVOLUTIEI DIN 2011!

  79. Unii nu vor vrea , stiu fiindca sunt inconjurat de asemenea fiinte , insa le voi sugera tuturor care ii stiu mai deschisi la minte de tine . Daca vor vrea sau nu e treaba lor , eu voi citi si memora pentru interesul meu .

  80. simplu si maret! cu o conditie: sa ai pana in 35 de ani si sa mai crezi ca tot ce zboara se mananca si ca oamenii sunt buni si merita. Eu as milita mai degraba pentru intoarcerea la natura unul cate unul si abia atunci vom vedea ce revolutie ar putea fi iscata. toate cele bune insa ( macar daca exercitiul de gandire ar deveni o obisnuinta pentru cat mai multi)

  81. sunt perfect de acord cu ce ai scris pera! dar pana sa ajut pe cineva,trebuie sa incep prin a ma ajuta pe mine…inceputul ii foarte greu..si sa ma mentin pe linia de plutire ii si mai greu…..dar am incredere si imi doresc sa ma ajut din toate punctele de vedere!

  82. Ceao ,Pera ! Iti citesc cu interes articolele si sunt convinsa de utilitatea lor. Fara falsa modestie, eu sunt o personalitate alfa ! A deveni o personalitate alfa este o decizie/alegere personala foarte importanta, care necesita perseverenta si munca cu tine insuti/insati pentru tot restul vietii . Este revolutia fiecarui individ in parte . Salut propunerea/initiativa ta si crede-ma, E SINGURA REVOLUTIE LA CARE VREAU SA PARTICIP !!! Numai bine tuturor !

  83. Si eu ma bag 😀
    Si mi se pare ft buna ideea sa incepem cu corpul, sportul si alimentatia. Din cate citesc tu te-ai apucat deja de sport. Si eu ma apuc! 😀
    Spor la treaba si vreau sa vad rezultatele. 😀

  84. Ce face Pera nu ar face multi oameni din Romania. Nu stiu daca va reusi, eu sper ca va reusi si voi face tot ce imi sta mie in putere sa il ajut, dar simplul fapt ca VREA sa faca CEVA e un pas in inainte in sens pozitiv.

  85. De acord! Singura chestie nasoala in aceasta metanoia propusa de tine este, in ceea ce ma priveste pe mine, faptul ca trebuie sa lupt cu o persoana foarte, foarte puternica! E vorba de mine!

  86. Stimate domn Pera e de bine ce propui tu si e loc si de mai mult,esti un entuziast,bun de poti fa ce nu a facut nimeni in lumea asta o scoala de a fi om cu studiul holistic,bazele sa fie chintesenta adevarului uman,Inpreuna si ajutor Divin sa mergem inainte.Astept sa ne pui in tema si cu restul proectului tau.

  87. incep prin a spune ca de firea mea sunt genul de persoana care am nevoie de actiune in viata impinsa chiar spre necesitate de utilizare a adrenalinei asa ca intr o zi cand imi uram serviciul orasul relatia si majoritatea prietenilor pe care eu mi i am facut de idot/ satul si de predictiile ocrotitoare ale parintilor am luat o in ordine incepand cu prietenii relatia locul de munca de sclav si celelalte care trebuiau putin amestecate cu durere si timp renuntand la toate sau mai bn zis schimband/ mi am inceput o viata noua in care nu mai sunt angajat poate cel mai important lucru pt a te defini pe tine pe multe planuri cu toate ca eu am renuntat mai intai la relatie dar libertatea care ti o ofera efortul depus pt tine nu se compara cu nimic si chiar daca ar fi sa pierd ceea ce nu iau in calcul nu ma doare am sa mai incerc si alta data prima data a fost mai greu acum nu mai vad alta cale decat lbertate in munca relatie prieteni pasiuni in general viata
    as vrea totusi sa nu se inteleaga ca daca vrei sa schimbi ceva tre sa schimbi relatia pt ca e monotona eu is de parere ca tre sa o imbunatatesti in cazul meu a fost o chestiune fara cale de intaorcere cu inselat si altele
    sa nu credeti ca e usor e al dracuui de greu dar e frumos si nu ai de unde sa stii cat e de frumos pana nu gusti sa treceti prin momente aproape sau chiar de depresie cand o iei de la 0 un nimeni nu e usor dar cand incep sa iasa mugurii zambesti
    sa fim fericiti
    cu stima mrc

  88. buna ,pera
    Eu am inceput aceasta revolutie cu mine insumi de 2 ani si ceva si sunt in cautare zilnic de persoane care vor sa devina alfa si sa ajute si ei pe altii, asa ca eu am facut alegerea.
    pe site ul meu chiar sunt 6 familii care au inceput aceasta revolutie de 12 ani si primesc zilnic multumiri. http://luxa.dlb.ro/

  89. Si eu ma bag.Cu sportul si alimentatia am inceput singura de ceva timp.Am nevoie sa-mi descopar vocatia ,sa am relatii de calitate si sa invat cum sa-mi fac banii.
    Sa devin alfa este ce mi-am propus pentru acest an.Se pare ca articolul tau nu este intamplator in ce ma priveste :).Important este sa-ti doresti,apoi vei gasi un mentor….ceva de genul asta spuneai in cartea ta.
    Mult succes tuturor!

  90. Da, fac asta, imi place sa fac asta, din experienta pe care am acumulat-o in 18 ani (diferiti fata de ai altora de varsta mea), am reusit sa extrag cu precadere ceea ce era bun, am implementat pentru mine, si incerc sa-i ajut si pe altii, cum pot, cum imi permit ei, sunt unii la de varsta mea chiar imaturi, in cel mai bun sens al cuvantului, am un exemplu de coleg, cu niste convingeri foarte ciudate cu privire la viata, incerc sa-l ajut dar sunt respins, cand i-am propus sa pastram legatura dupa liceu, mi-a raspuns intrun fel ciudat…oricum, va avea nevoie de ajutor, sunt sigur, atunci il voi ajuta.

  91. Subscriu Pera ! De fapt , am inceput asta deja in urma cu un an desi nu cred ca a fost un lucru constient ( lucrurile asa s-au derulat din unul in altul ) , am schimbat starea de homeostazie ( de fapt o pozitie foarte confortabila dpdv social si material ) , am luat-o pe un alt drum care s-a dovedit gresit si am schimbat , de curand din nou doar ca de data asta am lasat ca drumul sa ma aleaga pe mine . Sper sa fie cel bun , de data asta desi muppets-ii ma bazaie rau de tot . Una peste alta , revolutie sa fie ! si ma bucur ca exista un punct de sprijin aici din care sper sa imi gasesc energia pentru ceea ce va urma .

  92. E super interesanta ideea, si raspunsul meu ferm este ca " ma bag", deoarece cred ca, reprezinta o sansa de o construi o lume echilibrata si normala. O sa ma straduiesc sa fiu si eu o Personalitate Alfa care sa genereze atat schimbarea proprie, cat si pe a celor din jur.
    Si astept cu nerabdare "GHIDUL DE REVOLUTIE ALFA".
    Mult succes si putere de a depasi orice obstacole.

  93. Revolutia pe care trebuie s-o faceti e sa mancati sanatos asta incluzand ferm necumpararea alimentelor cu aditivi,si tot ce e modificat genetic,daca nu vreti sa muriti prea curand,ca sa va mai puteti face si o afacere,refuzarea vaccinurilor,a medicamentelor toxice,etc…care ne sunt bagate cu forta.Treziti-va pana nu e prea tarziu.Daca va interesati deja e prea tarziu,nu prea mai ai de unde manca sanatos 100%,si se apropie cu pasi repezi demolarea acestei lumi.Daca nu va ganditi la voi,ganditi-va la copii vostri,o simpla informare despre ce se intampla nu strica.Cautati pe google ce e codexul alimentar,si multe altele…

  94. O sa particip, o sa ma straduiesc sa fac ce trebuie . Imi place ideea si intentia de a face o lume mai buna , o lume in care merita sa traiesti. Sunt sigur ca in timp se va reusi .

  95. Am inceput revolutia inca de anul trecut, cand am descoperit site-ul Personalitate alfa. Intai m-am "revolutionat" pe mine, apoi am continuat revolutia cu elevii mei care m-au incurajat cu urmatoarea urare (printre altele): Be the change you want to see in the world! A fost cel mai neasteptat, dar si cel mai frumos feedback! Multumesc, Pera! Revolutia si evolutia celor din jurul meu continua!

  96. Excelenta idee sunt 100% pentru si am inceput de ceva vreme cu seductia.
    Arta Seductiei si Personalitatea Alfa m-au facut de la un baiat care doar visa la fete la unul care a ajuns sa isi indeplineasca visele si dorintele.
    Am doar 18 ani si de aproximativ 2 ani asimilez informatiile de pe amblele siteuri, iar in aceasta perioada am fost in masura de a da sfaturi si altor prieteni care au avut probleme cu abordari, intalniri etc.
    Eu imi iau angajamentul de a incepe revolutia si de a ajuta extinderea ei.
    P.S. Probabil suna ciudat dar am tendinta de a spune: Pera Novacovici va ramane nemuritor!
    Simteam nevoia sa spun asta.

  97. ceau sunt foarte fericit ca esty alaturi de mine si chiar as avea nevoie mare de tine daca se poate:(( am o viata foarte naspa si urata:( erau zile in care eram decis sa ma omar imi ziceam in gand ca eu nu am pt ce sa traiesc pe lumea asta sunt degeba respir aiurel degeba si tog foarte mult din sufelt sa facem cumva sa pot si eu sa i-au legatura tine uite id meu pablito_jr013 sau lasami un nr te tel sau id tau te rog din suflet cred ca u ai putea sa imi schimbi viata

  98. Mda, am primit mailul si m-a dezgustat indeajuns ca sa ma faca sa dau un raspuns.
    Cred ca si gargara trebuie sa aiba o limita.
    Miscarile sociale, iesirea in strada, luptele cu politia etc, chiar daca nu inving, zdruncina sistemul si au rostul lor. Nimic nu ramane in van. Macar din respect pentru cei care au iesit sa protesteze, in toate revoltele din lumea asta, si au luat batele alea pe spinare, asta daca nu au fost si ucisi, ar fi trebuit macar sa nu iei in ras treaba asta si s-o tratezi in felul asta.
    Sa vorbesti despre personalitate "alfa", despre lideri si sa minimalizezi curajul unor oameni care au iesit sa protesteze impotriva unui sistem nedrept, indemnand in schimb la "revolutii" pe tastatura, e penibil. Oare tinerii ucisi la revolutie au fost niste prosti care n-au stat acasa ca sa faca lovele in loc sa aprinda lumanari pe treptele catedralei?

  99. Culmea, vad si strigate de lupta, "hai sa ne pitim si sa ne schimbam noi pe dinauntru"!
    Exista un moment pentru fiecare lucru, si o modalitate pentru fiecare lucru, cand e mai eficient poate sa faci ceva de la tastatura, sau singur in chilia ta, insa exista si momentele in care trebuie sa iesi si sa-ti asumi si riscul ala de a lua bate pe spate.
    Credeam ca asta ai vrea sa organizezi, cu riscul sa te ia pe sus "serviciile" ticaloase ale lui Basescu, sa se adune atunci tot forumul "iata-l pe Pera, ce om, ce curaj, ce principii, sa-l sprijinim, sa protestam alaturi de el, sa fim si noi batuti, arestati, ucisi pentru o revolutie necesara" si apoi sa auzim strigatele de lupta. In loc de asta, gargara! Din care sa mai iasa si niste bani.

  100. Asta e revolutia? Mai bine o lasai balta cu treaba asta sau puneai altfel problema.
    Iar toti "curajosii" ar trebui spre exemplu sa priceapa ca sistemul actual e cel care NU II VA LASA NICI SA FACA BANI NICI SA FIE FERICITI, poate doar daca se dau cu ei, se transforma in limbisti sau se baga la PDL(ca asta e acum).
    Ma intreb ce legatura are "alfa" din Occident cu "alfa" de Romania, cel plin de succesuri. Copy/paste nu prea tine.

  101. Ma bag,problema mare este ca multi desi stiu si sunt constienti ca au nevoie de ajutor refuza cu indarjire sa-l primeasca desi nu-i costa nimic.Noi insa v-om merge mai departe nu ne lasam.Sa auzim numai de bine si sa ne mearga showl.

  102. Ok,ma bag, la capitoulul legat de fizic stau bine am reusit in 2 ani sa slabesc linistit 20 kilograme stiu cum sa mananc si ce sa mananc, fara samamai chinui,am ajuns la performanta sama pot ingrasa 5 kg si 2 saptamni sa le dau jos, dar mai prost satu la capitolul bani , la capitoulul femei sunt ok , nu maestru sau ma rog pick up artist, de fapt nici nu vreau sa devin asa ceva, vreau doar fete normale si nu multe. In concluzie „ma bag”.

  103. Ma numesc Uta-Burcea Dumitru si am 65 ani. Nu stiu daca sunt un revolutionar,dar inca din regimul comunism am avut legal 2 surse de venit,dar asta numai pentru a avea un trai decent,nu erau posibilitati si legi pentru investitii personale. Nu am avut la indemana cartile si sursele de informatie de astazi si am fost nevoit sa ma autoeduc la varsta de 62 ani. Cei ma tineri poate nu stiu, dar daca aveai nevoie de casa,faceai o cerere cu dop, aveai nevoie de butelie,faceai o cerere cu dop si asa iti rezolvai toate nevoile. Aveai nevoie de hrana,stateai la coada,s-au plateai un pensionar ca sa stea de 2 ori la coada. Cel ma mult imi pare rau ca am fost un stat inchis,si ne avand sursele de informatii de astazi, nu am putut sa-mi educ copii pentru a sti ce este o dezvoltare personala, ca sa devii un revolutionar pentru tine, nu sa esi in strada ca sa darami un sistem care are toate mecanismele si legile de partea lui. Ce cred eu, ca trbuie sa-i dea statul unui tanar (cetatean) ? Siguranta prin legi de lunga durata. Sa nu depinda de Stat,vecini,parintii,grupuri de interese. Daca nu egzista cetatean,nu poate egzista stat. Nu egzista stat, nu egzista teritoriu. Statul nu poate crea valori, de aceia in statul comunist, totul era al poporului, dar era administrat de stat.Statul nou capitalism, a furat totul poporului, ( in timpul guvernari Iliescu – Nastase ) pentru a se crea capitalistii. Nu poti fi un stat capitalist fara capitalistii si fara capital.
    Daca eu as fi un tanar de 20 ani, in primul rand as investi in educatie si in dezvoltarea mea personala. Asi merge si la Wc. cu crtea dupa mine. Asi cere statului legi sigure ca sa tina chiar sute de ani, pentru ami putea calcula afacerile si viitorul pe intreaga viata si sa fie lasate generatilor viitoare. As face o scoala,facultate, pentru a-mi crea un loc de munca si nu sa mi se dea un loc de munca.
    Am sa pun o intrbare, la care am sa dau si raspunsul.
    Stiti de ce face albina, miere de albine? Pentru ca are REGINA si nu are PRESEDINTEE.
    La varsta de 66 ani, am 5 surse de venit. nu sume mari,dar nu ma plang,cum fac majoritatea si sunt perfect sanatos din toate punctele de vedere. Una din surse este APICULTURA.
    Intr-o familie de albine,unde egzista o REGINA, si nu sunt interese individuale sau de grup. Sunt numai interese de familie,la care participa fiecare albina in parte.
    REGINA are rolul de tine familia unita, (nu bezmetica) a oua, si depune cam 2000 de oua pe zi,pentru ca o albina traieste 45 zile. Aceasta REGINA este hranita si condusa de o suita de 15-20 albine.Aceasta suita o conduce,o izoleaza,sau o inlocueste cu alta regina, dupa cum sunt interesele generale ale intrgii familii.
    La oameni,PRESEDINTELE este un
    individ creat de un grup,care il conduc, il sustin, il inlocuiesc, atat timp cait este in interesul grupului (PARTID) Interesele lor nu au nimic in comun cu interesele poporului.
    De aici se poate trage concluzia ca vina este a noasta si nu este cazul sa cautam vinovatii (presedinti,guverne,partde,indivizi)
    CEAUSESCU,se credea un destept si un bun bun conducator, pentru ca 20 000000 il pacaleu zilnic ca este cel mai bun. In asemenea conditii, poti sa nu crezi ca esti cel mai bun?
    De omorat, l-au omorat oamenii lui, pentru ca acestea aveau bani,dar nu aveau capital,vile,iahturi,masini de firma,etc.etc. Dar vina se da pe popor pentru vina mortii,pentr ca au facut revolutie.
    Acum vad ca este la moda sa-i faca pe vanzatorii de carburanti sa numere maruntis. Credeti ca acesti oameni au vreo vina? Sa fie supusi pe ne drept la asemenea cazne?
    Eu crd ca este nevoie ca sa se aleaga cate o firma petroliera, (dintre cele mari) de la care sa nu mai cumpere nimeni carburanti, timp de cateva luni, pana cand da faliment, cel putin in romania. Pe urma se iau la rand, pana se rezolva problema. Rezolvarea este la noi,pasnic si fara batae si varsare de sange. Vrei sa schimbi guverne si presedinti, taiati sursa de venit (taxe si impozite) 6-12 luni. Sigur isi dau demisia,insa sa nu-i inlocuim cu alti hoti si alte interese de grup. Dar repetand rezultatul problemei,le vin mintea la cap.
    Cam asa vad eu sa fii revolutionar si sa faci o revolutie. EDUCATIE – UNIRE – REVOLUTIE PASNICA Arma de baza este banul, nu bata, nu arma.
    Eu multumesc tuturor celor care au vointa sa citeasca ce am scrs din experent mea si poate cuiva ii va folosi in viata

    1. Intradevar, cred ca acesta este singura solutie de a pedepsii pe cei care ne baga mana in buzunar cu nerusunare.
      EON GAZ SI ELECTRICA, COMPANIILE DE PETROL, MOLURILE DE TOT FELUL.Ar trebui luate la rand, si in masa mare sa ne razbunam pe ei, necumparand, neconsumand. Sa gasim solutii… si de ce nu!

    2. Buna ziua numele meu estre Sorin Dragomir, imi place modul dumneavoastra de gandire si va admir pentu ca aveti 5 surse de venit cred ca nu ati trait degeaba pana varsta asta, sunteti un bun exemplu pentru noi.

  104. Super idee!
    Aveam in cap asa ceva dar nu stiam cum sa-i dau curs.
    Am inceput de 2 saptamani sa merg la sala si sa am grija ce mananc.
    Nu sunt independent financiar dar am inceput sa lucrez inspre directia aceea.
    Cu relatiile stau rau……nu vorbesc cu nimeni in afara de un prieten cu care merg la sala si asta fiindca am simtit nevoia sa fiu singur si sa-mi rezolv interiorul.
    Am 20 de ani si sunt din Cluj.

  105. Pera,acest material a venit la fix pentru mine:)De ceva timp imi propun sa regenerez…imi doresc sa ma simt ca un nou-nascut…am inceput prin a renunta la facultatea unde am mers obligata …chiar daca ma aflam in ultimul an…la fel ca si tine,imi doresc sa fac psihologie si alte cateva lucruri, care ,in mod sigur ,m-as face foarte fericita:)Acum lucrez la alimentatie…daca tot vreau sa ma simt ca un nou-nascut,ar fi cazul sa mananc tot cam ce mananca nou-nascutii…alimente sanatoase,pt o piele frumoasa,de bebe…si de maine merg la sala,unde,mi-am propus sa petrec cateva ore bune in fiecare zi…:)O sa -ti urmaresc in continuare materialele si am sa iti impartasesc trairile si experientele pe care am sa le dobanadesc in perioada urmatoare:)Mult succes tuturor celor care isi doresc o REVOLUTIE si vor face ceva in aceasta privinta!

  106. Cine te-a trimis Pera sa raspunzi la toate intrebarile noastre, la toate dorintele noastre de schimbare ,de transformare ?Dumnezeu?
    Imi iau angajament in linistea inimii mele sa dau mai departe minunatele lectii pe care le primesc spre folosul, sanatatea, bunastarea si fericirea altora.
    Este cea mai puternica intiativa! Viata este minunata si o vor stii toti!
    Cu bine.

  107. Acum o juma de ora stateam cu niste prieteni la un pahar de vin si discutam diverse pana cand s-a ajuns la intrebarea ca ce am putea face noi ca lumea sa fie mai buna. Eu am raspuns ca momentan nu pot face nimic pentru lume, pot face doar ca eu sa ma schimb, atat imi sta in putere. Am mai zis ca pentru lume nu stiu ce sa fac. Apoi am venit acasa si am citit acest articol si mi-am dat seama ca eu chiar faceam un bine pt lume spunandu-le acelor prieteni ca trebuie sa inceapa cu ei. Acum stiu ca sta si in puterea mea de a face lumea mai buna.

  108. Da Pera,cred ca toti cei care primim newslettere de la tine si Andreea suntem bagati de mult.Iti citesc cartea si vad ca o multime de lucruri specifice unui alpha le aveam de mult…doar ca nu constientizam puterea personalitatii mele.Intrebarea existentiala(glumesc) era: sunt un om drept intr-o lume stramba sau un om stramb intr-una dreapta? Asta pt ca cei ca mine erau putintei….Pera faci o traba super: informatia inseamna PUTERE.Si faptul ca vrei sa imparti ce stii inseamna iubire.
    Da…daca vrei ca viata sa ti se schimbe fa ce nu ai facut pana acum…daca vrei ca lumea sa se schimbe incepe cu tine…
    Daca astepti momentul potrivit…ti-o va lua inainte altul care nu asteapta.Adevaruri….de la mine un gand bun.Si eu iti multumesc pt ca esti asa.Un om drept intr-o lume….

  109. Ai perfecta dreptate, cei care ne simtim responsabili trebuie sa participam la revolutie.
    Revolutia din mine a inceput de mult, articolele tale au avut un impact surprinzator, si desi nu ma pot lauda cu rezultate spectaculoase, cred ca sunt pe drumul cel bun.
    De ceva vreme ma "bantuie" chiar si cateva idei de afaceri… cam anemice, dar probabil daca voi fi perseverenta peste ceva timp voi avea si rezultate. Acest lucru ma determina sa ma schimb, deci sunt deja in plina "revolutie" personala.
    In concluzie sunt un activ participant la revolutie.

  110. Ma bag si eu. Imi iau angajamentul sa devin o personalitate alfa si sa transmit mai departe prin puterea exemplului cele invatate de la tine. Astept cu nerabdare articolele tale.Mult succes!!

  111. Raspund si eu la apel. Sunt pe cale de a-mi schimba locul de munca (cel mai probabil cu o activitate independenta). Stau inca prost cu banii, dar ceva pe cont propriu, desi imi va fi f.f. greu, a fost mereu idealul meu de dezvoltare profesionala. Sunt inca nedumerit asupra vocatiei dar sunt gata sa fac urmatorul pas spre desavarsire. Nu vor mai exista esecuri, ci doar lectii invatate sau de invatat. Fizic stau binisor (incerc sa ma tin de programul la sala de fitness si sa combin cu inot). Alimentatia este un subiect pe care nu l-am bagat in seama prea mult si, desi nu ma pot plange de efecte negative, stiu ca mai tarziu se vor aduna. Cu femeile iarasi nu prea stau bine. Sunt in stadiul de invatzacel, mai am mult de citit…nu am insa multe ocazii de a aplica (ce-i drept nici nu le caut in mod expres). Per total, 2010 a fost un an al constientizarii si meditatiei, deci 2011 va veni cu furtuna de activitati si lupte. Le iau pe toate in piept! Bring it!

  112. Multumesc pentru incredere! Raspuns pozitiv! Inca de ceva timp ma antrenez pentru reusita, imi doresc sa fiu Alfa cu tot ceea ce reiese de aici.Am citit , am indraznit, am inceput revolutia cu mine insami! Ma bucur sa descopar in randurile tale dorinta de schimbare si generozitatea cu care impartasesti acest lucru cu noi toti.Nu e usor, uneori efortul nu e suficient si pentru asta sunt prietenii cu care sa impartasesti , alaturi de care sa construiesti. Succes si sa auzim de bine!
    Floriana, Campulung

  113. De ceva timp urmaresc cu interes mailurile ce-mi trimiti si incers sa pun in aplicare sfaturile pe care le dai, problema mea este ca nu reusesc sa ma tin de promisiunile facute mai mult de cateva saptamani. adica imi spun ca o sa fac sport, mananc sanatos, imi petrec timpul liber intr-un mod constructiv si dupa doua saptamani parca uit toate astea si gasesc motive sa lenevesc si sa ma las dusa de val…ceva de genul cum o fi- o fi. Am un job de doi ani care ma nemultumeste si mi-am zis ca incerc sa caut altul, unde am mai multe posibilitati de a evolua, dar tot aman sa caut la modul serios. Cred ca mi-e frica de schimbare, de nesiguranta, etc…
    In fine, am promis ca ma schimb anul asta, si sper ca voi reusi cu ajutorul tau pentru care iti multumesc, si raspunzand la intrebarea ta: DA, mi-ar prinde bine o revolutie!
    Cu bine

  114. suna bine, logic, coerent. Draga Pera, nu te cunosc, dar te respect. Ai curaj, inteligenta, puterea de a solidariza si de a te solidariza. Ma inscriu si eu printre ai tai. Ce-mi doresc cel mai mult? sa dorm, sa nu mai am aceste insomnii care, in ultimii ani, m-au slabit numai pt juma de an, apoi au aparut din nou. Odihna e o resursa importanta si numai cei care n-au parte de ea o pretuiesc, poate, la justa valoare. Nu mai poti nici sa te concentrezi, nici sa te relaxezi. Nu stiu cit tine de tematica revolutiei si a personalitatilor alfa, dar asta e prioritatea mea nr. 1.
    Si mai am ceva ce nu e in acord cu un adevarat alfa: gindul ca orice am face, dupa orice salt, orice efort, orice izbinda, vine ceva (poate pe alt plan), care compenseaza binele obtinut cu greu sau obtinut cadou. Legea pendulului? Cum se spunea, mai in gluma, ca suma viciilor e constanta, asa mi se pare ca suma gaurilor negre din viata noastra e constanta. Altfel, stiu cit de importanta e gindirea pozitiva. Numai ca uneori as zice ca m-am saturat sa ma trag singura de par in sus. Ca n-o fac de ieri de azi. Uneori ma plicitisesc, dar o iau de la capat. Mi-ar prinde bine sa fiu sustinuta.
    Nu e vorba de frica, descurajare, defetism, gindire negativa, lipsa de credinta. E vorba ca as vrea sa fiu mai coerenta, mai disciplinata, mai constanta. Poate ca rutina si consecventa sunt foarte bune atunci cind vrei sa te ascunzi de telurile mari. Teluri dintre care chiar am atins citeva (am si o virsta!), ba chiar reusitele au intrecut asteptarile. Asteptari taxate initial ca fiind utopice (de catre cei rationali, nu de catre cei care sunt alfa). Deci sunt ce sunt, am avut victoriile pe care le-am avut. Poate ca sunt doar (explicabil) obosita. Si nu pot dormi. Si nu imi mai functioneaza reflexele, instinctele. Sper, cu ajutorul tau, sa depasesc acest moment. Si, intr-un an, sa fiu o alfa de care sa fii mindru. Si, la rindul meu, sa ii fac si pe altii sa fie elfi 🙂
    p.s. Invata-ma sa meditez, asta nu mi-a reusit. sau reuseste cu hopuri. ar fi important. revolutionarii trebuie sa aiba o mare forta interioara, altfel ii iau apele….

  115. suna bine, logic, coerent. Draga Pera, nu te cunosc, dar te respect. Ai curaj, inteligenta, puterea de a solidariza si de a te solidariza. Ma inscriu si eu printre ai tai. Ce-mi doresc cel mai mult? sa dorm, sa nu mai am aceste insomnii care, in ultimii ani, m-au slabit numai pt juma de an, apoi au aparut din nou. Odihna e o resursa importanta si numai cei care n-au parte de ea o pretuiesc, poate, la justa valoare. Nu mai poti nici sa te concentrezi, nici sa te relaxezi. Nu stiu cit tine de tematica revolutiei si a personalitatilor alfa, dar asta e prioritatea mea nr. 1.

  116. buna ziua dragul meu interesant mod de abordare…si sa stii ca eu nu vreau sa ma pierd in comentarii inutile…deci sa cerem….
    1.primul pas..evadarea dintr-o lume mediocra..deci prieteni de valoare…oameni pozitivi….am nevoie de oameni ca mine
    2.o afacere on-line..ma intereseaza as avea o idee….nu am cu cine sa o discut…tu cred ca m-ai putea ajuta
    3.acest sistem tip retea este extraordinar….si va da rezultate….eu mi-as oferi serviciile…dar trebuie sa ma ajuti….multumesc

  117. Oooooooo,sigur ca vreau.Am inceput de ceva vreme sa am o viata sanatoasa dar nu stiu cat de convingatoare pot fi in a-i ajuta pe ceilalti. Sa fiu oare mai persuasiva?? Bafta tuturor

  118. SUNT DE ACORD.
    CORECTAREA ENERGETICA INSOTITA DE O ALIMENTATIE SANATOASA CORESPUNZATOARE,SOMN,RELAXARE,FITOTERAPIE SI MESAJE SUBLIMINALE POZITIVE ,POT SA NE FACA SANATOSI,,TUN’’.
    CREDINTA IN DOMNUL -ISUS HRISTOS, IMPLINESTE ,,CUVANTUL'' -GAND!
    Eu Sunt Calea, Adevarul si Viata!

  119. Buna, Pera!
    Suntem alaturi de tine si vom semana din semintele noastre tuturor celor din jurul nostru!
    Oana si Adrian Barbu

  120. Sunt de acord cu tine! Si asa revolutia am inceput-o cu mine de cand va citesc pe voi toti…Si de fiecare data ,cand am ocazia, le "povestesc" si celor cu care interactionez ce invat de la voi.
    Cu ce ma mai lupt eu inca…e lipsa unui partener, o relatie sanatoasa si asta ma cam trage in jos.

  121. Ma bag si eu… chiar imi doresc sa devin o persoana alfa intr'un timp cat mai scurt. Provocarile cu care ma confrunt cel mai des sunt lipsa increderii in sine, aici am de lucrat cel mai mult si vreau sa incep cu asta, si lipsa organizarii. Stiu sa'mi programez timpul, activitatile, insa de multe ori nu'mi respect propriul program si fac cu totul altceva, in mare parte lucruri inutile. Sunt constienta ca transformarea trebuie sa inceapa din interior si stiu ca pot face asta. Iti multumesc pentru ajutorul tau! :p

  122. Faptul ca articolul are pana acum 211 commenturi e foarte foarte bine, probabil ca inca pe atatea vizualizari. Daca 1 o persoana din 10 care au postat se va tine de treaba pe care Pera incearca sa o faca, cu siguranta vom face diferenta.

  123. Si eu ma bag sunt alaturi de toti cei care te citesc Pera hai sa ne unim si sa facem ceva sa schimbam mentalitati incepand cu ale noastre si continund cu ale celor din jurul nostru,ar putea fi o solutie pentru schimbarea mult asteptata de multi dintre noi in tara asta.Eu am nevoie in primul rand de indrumarea ta pentru a-mi dezvolta abilitati reale de a face o afacere care sa imi poata asigura un trai decent si in acelasi timp sa fiu mult mai activ sa ma folosesc mai mult de capul pe care il am pe umeri dar nu prea am avut sansa sa il folosesc asa cum mi-am dorit.Hai sa facem revolutia noastra,revolutia mentalitatii!!

  124. Revolutie…in liniste si fara agitatie…interesanta asociere de cuvinte si as spune, potrivita. Da, sunt de acord. Desi, in general, nu ne dam seama, cel mai sigur mod de a schimba ceva e prin puterea exemplului, doar ca, din pacate, in Romania ultimilor ani exemplele promovate nu au fost cele mai bune. Asadar e timpul sa dam poate noi – fiecare in parte- exemplu celor de langa noi. Multi oameni nu vor sa creada, de pilda, ca parintii reprezinta un exemplu cu o influenta extraordinara pentru copiii lor. Sunt cadru didactic si foarte des imi e dat sa vad cum copilul, prin comportamentul si limbajul folosit, reda ceea ce vede acasa. Ar fi foarte binevenita o revolutie in mentalitatea romaneasca pt ca poate asa macar cei care azi stau in bancile scolii vor avea un alt viitor. Desigur ca primul pas il voi face cu mine, de fapt asta fac de cativa ani incoace. Stiu prea bine ce inseamna sa lupti cu tine insuti/insati, cred ca e cea mai grea lupta, dar merita.

  125. Permite-mi sa te felicit pentru aceasta idee! Sunt incantata. Pentru mine schimbarea este esentiala atunci cand ceri mai mult de la tine si de la viata. Este un element foarte important in drumul catre succes, dar si dificil. Presupune iesirea din zona de confort… asta ii sperie pe cei mai multi. Atat de mult incat renunta chiar la vis. E trist. Si dureros. Tulburator chiar. Tocmai de aceea vreau sa ma alatur tie in a face aceasta revolutie! Si incep …cu mine. Sunt un organism viu intr-o continua schimbare. Abia astept sfaturile tale. Sunt convinsa ca vom ajunge departe iar rezultatele nu vor intarzia sa apara. Promit sa ma dedic acestei schimbari si sa transmit mai departe ce invat prin puterea exemplului. Si sa stii ca daca s-a intamplat sa pierd uneori o lupta, razboiul l-am castigat intotdeauna… cel pe care l-am purtat cu mine desigur. Viata nu e doar o calatorie ci si o destinatie. Sa auzim de bine! Cosmina Bratu -Jurnalista

  126. Salut Pera!..Da! si eu cred ca e necesara o revolutie,impreuna putem reusi! toti pentru unul si unul pentru toti! "un invingator nu renunta niciodata"……bafta la toti!

  127. Viva la revolution! Anul asta am inceput sa recitesc Pesonalitate Alfa fiinca acea carte ma ajuta sa iau cele mai bune decizii pt. mine in viata cel putin pana acum m-a ajutat ENORM!
    Vrem New Year Resolution marca Pera Novacovi

  128. In felul meu ,eu deja am inceput revolutia;ma confrunt incontinuare cu lipsa de bani dar nu e cea mai grava problema a mea…da sunt alaturi de voi,doar fizic nu pot fi acolo.

  129. Am descoperit site-ul tau de vreo 2 saptamani si de 3 zile ma chinui sa-mi completez lista de vise. Mai am de pedalat pana s-o umplu si pana sa fac caietul minune. Si uite cum tocmai mi-ai dat inca un vis: sa facem o revolutie.
    Da, merita, merita sa schimbam oamenii din jurul nostru, merita sa ne schimbam pe noi in primul rand si merita sa ne ridicam.
    Am stat prea mult timp in umbra lui "Lasa ba, ca mere si asa !"
    Pentru a putea evolua nu se mai admite nici un fel de compromis.
    Mult succes tie si cititorilor !

  130. sunt alaturi de voi…e un demers nemaiintalnit, trebuia sa fie un initiator, iti apreciez ideea si sper sa aiba un efect benefic asupra societatii….

  131. Salut !
    Ceea ce imi doresc cel mai mult este sa imi gasesc vocatia, talentul ascuns. Imi doresc asta pentru a reusi sa revolutionez macar un domeniu. Sa realizez ceva si sa ii ajut si pe ceilalti sa ma urmeze. Sa las ceva in urma mea.
    Poti sa ma consideri membru la revolutie.
    Numai bine.

  132. "sa ai o viata sociala si prieteni cat mai multi si de calitate care iti amplifica puterea si te ajuta sa ai rezultate pe care singur nu le-ai putea avea niciodata" eu as dori sa incep cu acest lucru…dupa asta vom vedea…ms Pera pentru efortul tau…

  133. Sigur ca ma bag in toata aceasta revolutie. Si as vrea sa aflu te la tine niste tehnici care sa imi alunge frica de atrai, sa gandesc pozitiv si sa nu imi mai fie frica de moarte.

  134. Salut pera. ! Sunt injoc, Imi asum responsabilitatea si angajamentul fata de acest scop. Tot ce voi face depinde de mine, si vreau sa ma ajuti.
    Daca ar fi sa-ti scriu in ordinea importantei>
    1. o viata sociala bogata (activitati, distractii, veselie, si relatii de calitate)
    2. o viata sexuala implinita.
    3. bani
    4. vocatia. (vreau sa-mi cumpar pian in acest an, dar nu am bani destui, plus, vreau sa studiez pianul si sa invat repede)
    Atat. Multumesc 😉

  135. mă includ cu trup și suflet în revoluție! pentru ca nu doar eu ci și cei din jurul meu au nevoie de schimbare, acțiune și responsabilitate manifestată în direcția potrivită…vreau să fiu și eu o personalitate alfa! vreau să fiu în fruntea revoluției pentru prietenii și familia mea. mulțumesc pentru articol și pentru imbold =)
    My recent post Un băiat cuMinte

  136. DA!!! Eu ma bag!!!Am incercat singur sa ma schimb citind, documentandu-ma….din carti de NLP, psihologie etc dar nu am ajuns la un punct in care sa imi spun mie ca sunt multumit. Am probleme cu relatiile, viata sociala…deoarece nu vorbesc prea mult cu lumea, imi e frica sa abordez o fata….chiar daca am citit unele lucruri cum poti aborda…
    Cu telurile sunt pe calea ceea buna vreau sa ajung producator muzical, artist si doresc sa devin pictor sau ceva in domeniul artei deoarece de mic imi placea sa desenez….aste sunt cele 2 lucruri ce imi plac cel mai mult si care le stiu!
    Cu vreo afacere on-line am vrut sa incerc sa imi vand picturile dar nu am mai facut si am nevoie de ajutor cum sa incep o afacere on-line care imi v-a aduce bani.
    La relati nu stiu cum sa fac ca acea relatie sa fie stabila si de lunga durata. Eu am doar 18 ani si vreau ca sa nu mai depind de nimeni sa fiu pe picioarele mele… Sunt pregatit pentru orce imi arunca viata-n cale!
    Iti multumesc mult pentru ajutor, intotdeauna doream sa ma ajute cineva sa devin un alfa.
    Cu respect Zarnescu Pompiliu

    1. Cu sportul m-am lasat …doream sa ma duc la sala sau sa fac ceva sa ma tin in forma.M-am lasat de sport de un an…..si cu mancarea nu stiu ce e bun pentru corp sau ce nu e bun…acum 4 luni am zis ca o sa manac numa fructe si legume si tot ce tine de cele 2….dar apoi nu am mai respectat ce imi propuse-mi. Vreau sa ma las de fumat de acest viciu…..am incercat de 2 ori dar am esuat….
      Iti multumesc pentru tot!!! Zarnescu Pompiliu

  137. Raspund si eu….PREZENT.si…..DA,doresc sa intru in competitie cu mine, s-o las in urma pe plangacioasa si victima care m-am simtit pana acuma.

  138. dap, ma bag, eu abia am terminat facultatea , mai am un pic si termin si masterul, deci sunt la inceput de drum. Deoarece nu mi-am gasit nici un serviciu pana acum nu stiu ce o sa fac in continuare, deci cred ca mi-ar prinde foarte bine aceasta „revolutie”,plus ca in plan emotional nu stau asa bine, am avut ceva probleme in viata amoroasa si nu reusesc sa imi revin, cu toate ca nu mai iubesc persoana respectiva , nu reusesc totusi sa depasesc situatia care a fost si sa o iau de la capat.Ceva idei si sfaturi mi-ar prinde foarte bine.

  139. Anul trecut am cautat sa ma documentez despre dezvoltarea personala, seductie, stil personal si nu in ultimul rand, afaceri online.
    Anul acesta, voi pune in aplicare tot ce am acumulat anul trecut.
    La sfarsitul anului, ma vad cu telurile in mare parte atinse, chiar mai mult, ma vad pregatit sa ofer mici exemple. Eu, impreuna cu Catanic si o colega de-a noastra, am creat un blog care anul acesta il vom dezvolta si va putea fi de ajutor celor care vor mai mult de la viata, celor care vor o revolutie.
    Asadar, ma inscriu si eu la noua revolutie!
    My recent post Noi credinte partea a II-a

  140. Ce frumos ar fii dak toti am gandi si ne-am purta intocmai numai k in romania sant fff multi care nu vor sa se schimbe si prefera sa mearga pe principiul ,,eu pot sa fac si fac tot ce vreau cand pot k am spate si nu ma intereseaza k cel de langa mine k nu poate ,,nu mai exista unitate in romania doar in cazul dak ai bani si esti in cercurile potrivite.E atat de minunat cand observi cum se poarta unele persoane dak stii cum sa vorbesti,sau cum te copiaza cand vad k tie ti-e bine si traiesti langa ei cu acelasi venituri si poate cu mai putine valori materiale si te privesc cu respect pt tu poti sa te respecti pe tine,te simti bine pt k ai invatat sa ai un confort psihologic prin sport ,alimentatie,atitudine si asta datorita tie Pera in mare parte.Ce propun eu trebui lucrat in natura umana a romanilor in mentalitate sa ne purtam unii cu ceilanti k si cu familia noasta, k prieteni fara aere,deschisi,disponibili si receptivi la problemele altora si de poti sa ajuti macar cu o vb AJUTA fara sa astepti ceva in schimb. Sa lasam foamea asta de banii si posesiuni ,in fond santem oameni nu animale si asta se poate.Eu sant in Spania de vreo 4 ani si rare ori am fost tratat diferit k om din contra am avut placerea sa simt o bucurie interna deosebita cand un spaniol vine si te saluta,te invita la o bere pt k in urma cu ceva timp am lasat o impresie buna k om si k muncitor pt k am demonstrat k pot face multe si bine in acelasi timp pe cand in romania esti nimic altceva decat unul in salopeta…si dak au prilejul sa vada ce iese din mainile si mintile acelor oamenii,nu ar mai vb.Ce nu se intelege avem nevoie unii de alti e o simbioza exact k in natura,e nevoie de echilibru, de intelegere,respect si unitate.
    My recent post Revolutie – misiunea 1

  141. Bravo domnule Burcea Dumitru!La o revolutie dea dumnitale m-as baga si io! Am 32 de ani si am o mica afacere de 7 ani de zile ,muncesc zilnic minim 10 ore pe zi ,si sanbata si duminica sa pot tine afacerea pe linia de plutire . Cand a mers bine am pus ceva bani in dunga ,dar pe zi ce trece se alege prafu de ei, PE TAXELE SI INPOZITELE LOR.De acum 7 ani si pana in ziua de azi mi s-au marit cheltuielile de cel putin 10 ori cu inventiile lor, iar venitul a ramas cam acelasi, ba a mai si scazut cu ultima lor inventie CRIZA.Asa ca DA! vreau sa dau teapa cel putin un an ,,statului''daca ne-am putea uni noi POPORUL.Dar am avea nevoie de un TUDOR,DE UN IANCU SAU MACAR DE UN OM CARE EDUCAT FIIND INCA AI MAI CURGE IN VENE SANGE DE ROMAN.
    Dezvoltare personala,de acord.Schinbare,desteptare,autoeducare toate bune dar cand te lovesti de ZID, toate astea, singur inpotriva zidului nu-ti sunt de nici un folos.avem nevoie de UNIRE.
    DOAMNE AJUTA!

  142. Apropo de puterea exemplului, astept pe langa acest material teoretic, intamplari reale din viata ta, sau nu numai din care se poate invata…pentru mine cel putin, o poveste reala sau un exemplu bun este mai eficient decat orice…numai bine!

  143. DA Pera, sunt alaturi de tine in aceasta revolutie. Imi doresc din tot sufletul ca anul acesta sa devin alfa. Domeniile in care am nevoie de ajutor cel mai mult sunt descoperirea vocatiei si sa invat cum sa am o viata sociala, prieteni multi si de calitate. Bineinteles ca in primul rand trebuie sa lucrez la partea fizica, adica sport, alimentatie, sanatate pentru a avea suficienta energie pentru restul, dar aici am inceput deja si ma pot descurca cat de cat.
    Apreciez ceea ce faci, chiar mi-ar placea ca la un moment dat sa contribui si eu semnificativ la demararea unei astfel de revolutii.
    Mult succes iti doresc, si tie si tuturor "revolutionarilor"! 🙂

  144. DA…intru si eu…promit k o sa ma schimb…si la randul meu sa ajut si pe altii sa se schimbe…fiindca doar asa putem sa devenim mai buni…succes in continuare…va salut.

  145. Buna Pera. Am citit un pic mai tarziu mesajul asta. Eu am inceput, dupa cartea ta, sa fac pasii pentru a deveni o alfa. Dar ideea ta este super. Ma bag si eu in revolutie.

  146. Din nou un articol remarcabil. Merci Pera
    Sunt pentru si cel mai urgent pt inceput este cum sa te tii de acest angajament ?!?

  147. Sunt alaturi de tine, Pera, sa inceapa revolutia!
    Ceea ce m-ar interesa in mod special pe mine ar fi cum sa-mi descopar vocatia si pasiunea. Este foarte important pentru mine deoarece intr-un an si un pic termin liceul si incep sa ma gandesc incotro sa ma indrept din punct de vedere profesional.
    Astept cu nerabdare sfaturile tale.
    Toate cele bune,
    Petra.

  148. DA! Pera alaturi de tine in revolutie, am nevoie de schimbari in toate domeniile pe care le-ai enumerat.
    Iti multumesc ca ai dorinta si ma ajuti, te urmaresc si aplic dezvoltarea personala!
    Cu toata puterea inainte!

  149. buna pera am nevoie de un sfat .am 19 ani ,lucrez dar vreau sa plec din casa parintilor si mama nu e de acord sa o las singura.ce sa fac?

  150. Buna ziua.
    Sunt din Galati si am 22 de ani. Mi-am dat seama de puterea exemplului meu inca de la 14 ani. Dar abia de cateva luni de zile am reusit sa pun cap la cap idei si sa le pun in practica. Si am reusit sa realizez faptul ca ideile, gandurile, sentimentele mele si felul in care simt, imi influenteaza tot ce este in jurul meu. Tot ce am simtit s-a intamplat brusc, in socuri mari…am fost speriata, in dubii, ganduri ratacite… M-am ridicat, m-am scuturat si am inceput sa fac totul de la capac, de data asta urcand trepte…la fiecare treapta m-am oprit si m-am uitat in mine, in jurul meu si in energii… Vreau pe viitor sa fac o mica adunare cu schimb de simulari/intamplari adevarate, din viata de zi cu zi si din viata personala, daca se doreste, pentru a incerca sa ajut mental, sentimental, uman …intregul unei persoane. Mai trebuie sa ma documentez si eu din mine..ca sa vad daca pot sa stau in fata unor oameni sau nu…daca sunt pregatita, daca ei sunt pregatiti…Astept un email va rog frumos..cu sfaturi pe care le considerati ajutatoare pentru prezent, trecut in prezent si pe viitor. Va multumesc din toata inima …ca… existati…
    Ura.
    p.s. As folosi un alt cuvant pentru „revolutie”. Consider ca pentru un Adevar, cuvantul „revolutie” are energie negativa, deci ar putea influenta adevarul sensului din cuvantul „Adevar”. Sper…sa considerati acest p.s. ca pe un sfat prietenesc pentru ca sunt cu intentii bune. Foarte bune!!! Va rog, astept un emai…

  151. oameni buni trebuie sa iesim in strada si sa nu dam inapoi trebuie sa ii dam jos pe nemernicii astia de la putere altfel o sa ajungem si mai rau si ar sa fie prea tarziu sa mai putem face ceva…acuma este momentul sa schimbam soarta tarii

  152. eu!;vorbesti prosti prietene asta am facut din totdeauna iam votat iam dat jos iar iam votat iar iam dat jos ba chiar iam si anpuscat am facut greseala asta de prea multe ori ,ala cred ca e solutia

  153. Wow, amazing blog format! How long have you been blogging for? you make running a blog glance easy. The full glance of your web site is great, as neatly as the content material!

Lasă un răspuns

PERA NOVACOVICI

Sunt psiholog și scriitor, dar expertiza mea cea mai importantă este că am învățat și experimentat tot ce mi s-a părut mai dificil.

Niciun obstacol nu a fost prea mare ca să-l încerc, și nu ar trebui să fie nici pentru tine.

SUNTEM DUSI PE UN DRUM GRESIT O VIATA INTREAGA

Dezvolta-ti personalitatea pentru a reusi in felul tau.

CATEGORII

Mulțumesc că te-ai abonat!

Verifică inboxul, te așteaptă primele materiale acolo.