Încrederea și credința – al doilea pas spre succes în cartea lui Napoleon Hill

A avea încredere vine tot timpul după acțiune și niciodată înaintea ei.

Dacă aștepți să ai încredere ca să treci la acțiune, vei aștepta și nimic bun nu se va întâmpla în viața ta.

De aceea, în pasul doi spre succes, e important să înțelegi că încrederea apare după ce ai acționat și ai observat că ai învățat ceva.

Spune-mi într-un mesaj mai jos în ce domeniu nu ai încredere în tine și spune-mi ce pas mic ai putea să faci în ciuda lipsei de încredere, pas care să îți arate că lucrurile mari încep cu un singur pas.

Per aspera ad astra
Pera Novacovici

Distribuie daca ti-a placut:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Profită de resursele de dezvoltare personală pe care le-am pregătit timp de 10 ani!

ARTICOLE SIMILARE

9 răspunsuri

  1. Am incredere ca voi reusi sa fac ceea ce vreau in viata,am inceput sa lucrez la ceea ce vreau sa fac pe viitor,la ceea ce vreau sa ajung si sincer…am inceput sa invat si chiar da roade se vad rezultatale is mici dar o sa ajunga uriase.Multumesc Pera din nou pentru sprijinul pe care il dai tuturor,o sa ajungem toti alfa te gandesti ce va fi atunci:)) toti alfa whow

  2. Am avut un esec dupa 25 de ani de casatorie,am muncit foarte mult ptr.tot,ca un ocnas,apoi,el s-a indragosti,ptr.ca am fost de acord impreuna cand am luat decizia sa plec in afara am avut si injecta incredere ca ne vedeam pskype,sa trimit toti banii i-am trimis,tot…..iar el s-a distrat,cand am venit acasa,un esec total el indragostit lulea si banii in contul lui,pe numele lui,asa ca eu nu am putut verifica si a trebuit sa accept ce mi-a spus nu mai am bani……eu am venit inapoi la munca si o iau de la cap,ptr.ca acum am incredere doar in mine .Facusem doua case,i-am cumparat masina,si el statea ca un print,iar eu eram sluga.Ma manipulat si s-a jucat cu creierul meu,cum a vrut…..am fost victima iubirii mele.Dragi prieteni,va recomand ca din experienta pe care am trait-o eu,sa AVETI INCREDERE DOAR IN VOI!

  3. Ai dreptate mintea noastra este cea mai mare mincinoasa daca nu incercam sa o stapinim ne duce rau inapoi, ne tine legati de obiceiuri proaste . De cele mai multe ori nu ne opunem din comoditate si ca sa nu suferim, asa cum spuneai. Ce poti obtine fara truda? Va spun eu, doar jumatati de masura si drumuri care se ingusteaza si un poti iesi tocmai din comoditate. De multe ori m-am aflat in aceasta postura si imi spuneam ca nu exista iesire tocmai ca nu vroiam sa o caut , mi se parea prea greu, nu vroiam sa sufar , asta era prea mult.
    Acum muncesc sa strunesc aceasta minte mincinoasa si nu este usor, nu insa imposibil si nu ma mai dau batuta caci acum drum de intoarcere nu mai exista pentru mine. Sunt convinsa ca la capatul lui lucruri minunate ma asteapta.
    Eu am inceput sa fac un exercitiu legat de vizualizare; un mic colaj de imagini cele ca ma fac sa ma simt cu adevarat puternica atunci cind le privesc. Ele nu se refera numai la ceea ce vreau sa realizez ci au animite culori si lumini care imi produc acea stare de bine imi dau imbold. Ele imi spun cit de frumoasa este viata.

  4. Eu cred ca in Dumnezeu trebuie sa avem incredere. Daca te rogi cu incredere la Dumnezeu pt o haina, poti sa actionezi aruncand din hainele care nu-ti mai plac, facand loc astfel pt noua haina. Cum putem sa zicem ca nu avem incredere in noi, cand Dumnezeu ne-a creat ca pe El, perfecti? Dam energie egoului care e ireal, crezand ca suntem imperfecti.

Lasă un răspuns

PERA NOVACOVICI

Sunt psiholog și scriitor, dar expertiza mea cea mai importantă este că am învățat și experimentat tot ce mi s-a părut mai dificil.

Niciun obstacol nu a fost prea mare ca să-l încerc, și nu ar trebui să fie nici pentru tine.

SUNTEM DUSI PE UN DRUM GRESIT O VIATA INTREAGA

Dezvolta-ti personalitatea pentru a reusi in felul tau.

CATEGORII

Mulțumesc că te-ai abonat!

Verifică inboxul, te așteaptă primele materiale acolo.