Intrăm în linie dreaptă – tu îți faci partea ta?

Ce face armata Alfa? Tribul? Haita?

E clar că nu doarme pentru că aşa arată cifrele de ieri:

10.246 oameni au văzut materialul gratuit din audiobook-ul meu din Fabrica de bani 2 de la momentul când l-am oferit pentru 24 de ore. L-am oferit oricui îşi doreşte să facă efortul de a da click dreapta şi să salveze un material super tare despre paşi esenţiali spre prosperitate.

Ştii ce văd eu?

Că ne facem treaba. Că muncim la dezvoltarea şi creşterea noastră, că acţionăm pentru a fi mai buni pe plan personal şi profesional şi că în fiecare minut, oră, zi, săptămână şi lună din an schimbăm ţara asta bolnavă şi o însănătoşim, începând cu noi înşine.

Să mă ierţi dacă îndrăznesc să visez că în 10 ani o să mă plimb în România şi o să văd o ţară cu o economie care duduie de prosperitate și abundență, mulţi români din diaspora întorşi în ţară cu toate competenţele dezvoltate în mulţi ani de muncă şi experienţă în alte ţări, trebuie să o recunoaştem, mai avansate din anumite puncte de vedere.

O Românie în care eu şi familia mea vom putea să mergem pe stradă oriunde şi oricând fără frica de a fi tâlhăriţi pentru că nu se mai moare de foame, frig și sărăcie, iar cei care au resurse au grijă și de cei ce nu își pot purta singuri de grijă. O ţară în care cei 60 de mii de copii abandonaţi vor fi adoptaţi, în care educaţia formează de la vârste fragede oameni de succes, televizorul, dacă mai există, promovează geniul, arta, ştiinţa, succesul, fericirea, sănătatea şi multe alte lucruri inexistente azi….

Dar hai să mă opresc aici. Pentru că toată visarea asta se reduce la ce fac eu și tu pentru ca aceste lucruri să devină realitate.

Sunt doar nişte porniri entuziaste ale unui optimist incurabil, ale unui visător care a fost obligat de viaţă să devină un om de acţiune, să își descopere un spirit practic inexistent înainte, ce produce rezultate, pentru că vorbele şi visurile nematerializate sunt doar nişte adieri ale unui vânt trecător.

Iar adierile unui vânticel de primăvară nu rezolvă suferinţele şi durerile unei vieţi trăite în sărăcie, boală, violenţă şi abuz.

Faptele rezolvă suferinţele.

Faptele concrete, palpabile, făcute cu sudoare şi muncă zilnică pentru un scop mai bun.

Și dintre toate acțiunile pe care un om le poate face pentru ca viața lui și a societății în care trăiește să devină mai bună, cea mai la îndemână este să investească în educația lui.

Și pentru a stimula educația care va duce la schimbarea în bine, noi facem tot ce ne stă în puteri, tot ce este omenește posibil pentru a fi exemple, pentru a oferi încurajare și sprijin, iar pentru asta ne-am dedicat întreaga viață.

Ne-am gândit ce am putea face mai mult? Și tot timpul se găsește ceva ce poți face mai mult dacă ești creativ.

Daniel şi Marius vor da 3 premii pentru 3 clienţi de la Fabrica de Bani 2, premii enervant de bune.

Ca să îţi dai seama de ce sunt enervant de bune, am un prieten la care am fost musafiri de Crăciun în Suceava. Eu şi o parte din echipa Alfa.

Şi prietenul acesta care ne-a găzduit 5 zile la el şi pe care îl iubim, m-a rugat să îi fac rost de un loc la cursul de coaching al lui Daniel care începe în 28 februarie.

Şi deşi eu cu Daniel vorbesc cu “Bă, putză”, suntem prieteni de peste 10 ani şi de tot atâta timp parteneri de afaceri, crescând împreună, nu am putut să fac rost de un loc plătit pentru acest prieten al meu pentru că deja în sală nu încap un număr mai mare de oameni şi există o listă de aşteptare.

Aşa că prietenul meu va aştepta până la tura următoare.

Iar Daniel oferă prin tragere la sorţi, unui client de la Fabrica de bani (după sfârşitul perioadei promoţionale care se încheie miercuri, 17 februarie ora 23:59), o bursă gratuită la cursul lui de coaching.

Ca să înţelegi cât e de bun cursul, l-am făcut eu, mi-am schimbat viaţa şi afacerea în bine într-un mod atât de rapid şi vizibil încât soţia mea, Oxana, a zis din senin fără să îi fi spus eu vreodată ceva: “Vreau şi eu la coaching la Daniel”. Apoi şi Elena şi Iustin, oameni de bază în echipa Alfa, au spus şi ei că vor. Aşa că noi deja avem o trupă solidă de oameni coach-uiţi la Daniel şi crede-mă că e o investiţie în dezvoltarea ta personală cum nu ştiu multe în România în acest moment.

Am spus că sunt 3 premii.

Al doilea e oferit de Marius Simion, bursă gratuită la un curs întreg de NLP Practitioner. Marius este în acest moment cel mai prolific şi competent trainer de NLP din România, peste jumătate din toţi absolvenţii din România a cursurilor de NLP fiind de la şcoala lui.

Al treilea premiu este o bursă gratuită la cursul de Copywriter al lui Daniel.

Biletul de înscriere pentru acest concurs este dat de cumpărarea pachetului Fabrica de bani 2 până în perioada promoţională cu preţul redus, până miercuri 17.02, indiferent de la care autor dintre cei 4 muşchetari ai cumpărat.

Din punctul meu de vedere, să cumperi Pachetul Fabrica de bani 2, care cuprinde 20 de ore de material audio plus toate bonusurile cu un preţ de sub 200 de lei şi să ai şi şansa la una dintre aceste burse gratuite, e o chestie în care te bagi.

Tragerea la sorţi va fi cu un soft online de trageri la sorţi.

Comanda ta o poţi plasa aici:
www.personalitatealfa.com/produse/fabrica-de-bani-2/

Al doilea punct pe ordinea de zi, ți-am făcut un material video de data asta, în loc de audio, care este pus pe facebook, dar pe care îl poți vedea chiar și fără cont, la link-ul ăsta: https://goo.gl/8yAI9d

Să recapitulăm:

● O bursă la Școala de coaching Coach Mastery – în valoare de 1250 euro
– o experienţă cu adevărat transformaţională, chit că vrei să profesezi ca şi coach sau nu;
– durează 10 luni, cu module de weekend în Bucureşti, care au loc o dată la două luni şi “antrenamente” bilunare (în care se desfăşoară şedinţe de coaching simulate, cu tine jucând rolul de coach);
– la final poţi profesa ca şi life coach sau business coach.

● O bursă de NLP Practitioner – în valoare de 980 euro
– durează 7 luni, cu module de weekend care au loc lunar;
– aici primeşti cele mai puternice unelte de psihologie aplicată, pe care le testezi în cadrul şcolii;
– şcoala este o experienţă transformaţională – şi din punct de vedere emoţional, dar şi profesional, la nivel de performanţă.

● O bursă la workshop-ul Copywriter – în valoare de 300 euro

– durează 4 zile + 1 zi de follow-up
– înveţi strategii de marketing şi moduri în care să îţi vinzi produsele şi serviciile;
– un curs esenţial dacă vrei să profesezi ca şi copywriter, content writer, marketer, autor – sau vrei să ai mai multe vânzări din poziţia de freelancer sau antreprenor.

Ca un amendament, la Coaching, NLP sau Copywriter este greu să participi chiar şi cu bani! Spun asta pentru că de obicei cererea este foarte mare: sunt de obicei de două ori mai mulţi oameni care vor să se înscrie decât locuri sunt în sală.

Iar noi îţi oferim, prin tragere la sorţi, burse gratuite către ele – Fabrica de Bani este tichetul tău către această tombolă. 🙂

Comandă Acum Fabrica de Bani 2 (sau 1+2)
și intri automat în concurs!
www.personalitatealfa.com/produse/fabrica-de-bani-2/
(dacă ai comandat deja, ești automat înscris)

Dacă ai rătăcit link-ul cu video-ul NOU de pe Facebook îl ai aici – https://goo.gl/8yAI9d

Distribuie daca ti-a placut:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Profită de resursele de dezvoltare personală pe care le-am pregătit timp de 10 ani!

ARTICOLE SIMILARE

Lasă un răspuns

PERA NOVACOVICI

Sunt psiholog și scriitor, dar expertiza mea cea mai importantă este că am învățat și experimentat tot ce mi s-a părut mai dificil.

Niciun obstacol nu a fost prea mare ca să-l încerc, și nu ar trebui să fie nici pentru tine.

SUNTEM DUSI PE UN DRUM GRESIT O VIATA INTREAGA

Dezvolta-ti personalitatea pentru a reusi in felul tau.

CATEGORII

Mulțumesc că te-ai abonat!

Verifică inboxul, te așteaptă primele materiale acolo.