Mediocritatea este un pacat – al doilea pdf gratuit

Salut

Primul pdf gratuit il gasesti aici: Scolile au murit

Al doilea este mai jos.

Acum lucrez la al patrulea manifest pe care il vei putea citi in weekend.

Daca iti place aceasta serie de manifesturi te rog ia acest link si pune-l pe facebook, twitter sau pe blog-ul tau: http://www.personalitatealfa.com/blog/mediocritatea-este-un-pacat-al-doilea-pdf-gratuit

Multumesc.

Pera Novacovici

Click dreapta pe imagine si salveaza cu "Save link as" sau " Salveaza"

Distribuie daca ti-a placut:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Profită de resursele de dezvoltare personală pe care le-am pregătit timp de 10 ani!

ARTICOLE SIMILARE

7 răspunsuri

  1. Pera,
    Ti-am citit cartile si mi-au placut. Sunt ceea ce trebuie sa fie pentru majoritatea.Personal viata m-a invatat sa fiu conform decrierilor prin metode mult mai dure decat pasii prezentati de randurile acestora si m-am putut bucura mai devreme de micile secrete.
    Sfatul meu este sa pastrezi linia dar sa nu devii prea comercial deoarece se creeaza printre cei ce iti citesc materialele un sentiment de genul „tipul asta vrea sa se imbogateasca acum”.
    By the way…mi-ar fi placut sa vin la rafting si restul si sa cunoasc lume / impartasesc si din experienta mea dar te intreb acum…tie ti se par aproximativ 250 EUR un pret corect pentru aceste timpuri?
    O zi faina in continuare:)

  2. Salut Pera , imi place manifetsul tau am doar o singura problema cu el : cum adica average is good si mediocre is bad . Pai , care e diferenza ?! Average = Mediocre = mediu ( din orice punct de vedere ) . Apreciez mult munca pe care o faci si mai presus ceea ce realizezi , dar cred sincer ca imaginea cu care iti prezinti manifestul transmite un mesaj puternic si gresit .
    Daca ma uit la imagine ma gandesc ca in viata poti sa o ratezi foarte rau , foarte average si poti sa fii bun . Toate persoanele care te citesc sunt persoane " treze" in comparatie cu multi altii pt ca au sesizat o oportunitate , au recunoscut ca au nevoie sa creasca – deci pot sa pun mana in foc ca se vad peste media multor altora celor din jur ( deci average peste mediocre .) Desi dintr-un anumit punct de vedere au dreptate , realitatea e – si ar fi bine sa fie constientizata – ori esti in rahat ori nu esti . Faptul ca ai mai putin pe pantofi nu schimba situatia , tot nu poti intra in restaurantul in care vrei pt ca TOT PUTE . Restul nu sunt niveluri , sunt doar procese prin care trebuie sa treci daca vrei sa ajungi unde vrei . Cred ca e foarte important , pt ca un om sa ramana motivat , sa inteleaga asta .
    Cheers .. sau mai pe romaneste Sus paharul ! multa succes tuturor!

  3. Dragă Pera,
    1. Coperta. O să îi dezamăgesc pe predecesorii care au comentat! Eu unul, m-am dus direct la ideea fundamentală a mesajului coperţii: Ori eşti bârfitor, ori eşti ca majoritatea, ori EŞTI ÎN TOP. Pur şi simplu, există trei trepte majore de evoluţie. Sigur, poate că unii ar fi vrut o scară mare, cu sute de trepte, cu etichete pe fiecare treaptă, ca să se recunoască fiecare… Mă rog, "câte bordeie"…
    2. Cartea. Redă esenţa şi cred că ar trebui să fie destul să facă pe oricine să deseneze un cerc pe perete… Acel cerc magic numit "loc de dat cu capul". Şi să pună pe tabla sa "Vision Board", alături de cercul numit, afişul: "Ori citesc de 10.000 de ori cartea asta şi aplic de 100.000 până iese, ori… dau cu capul!". Şi mie mi-a fost greu, cu toate. E o listă prea lungă să o trec aici. Şi acum mi-e greu, mai ales că am studenţi care au terminat, au luat şi examenele şi acum trebuie să mergem mai departe. Am şi eu de învăţat tone de chestii.
    La mine însă, ideea e simplă: DE ASTA M-AM APUCAT! Ca să învăţ pe alţii ceea ce am făcut şi ştiu şi să descopăr ce am de învăţat. Şi totul, ÎN ECHIPĂ!
    Felicitări, acum îmi place, e mai puţin ostentativ şi mai puţin comercial! Asta înseamnă că ai găsit linia de echilibru!
    3. Trainingurile. Poate pentru România, e mult 250 euro. Dar eu mă gândesc la cei care cântăresc "e mult", cam aşa: E mai ieftin să pierzi vremea tot pe 250 euro, într-un sejur oarecare, luat de la o aghenţie turistică? Şi 250 euro, sunt cele ieftine. Sunt destui români care… sar peste cum se numesc ei în dicţionar… care dau 500 euro pentru 1 săptămână "undeva, afară". De ce? Doar pentru că e "afară"? Iar căutăm soluţii "afară"? Câţi au remarcat din video că acolo se locuieşte = cazare turistică, se mănâncă = pensiune turistică, se învaţă = costuri instructori, se vizitează = costuri transport şi alte asemenea? Iar educaţia financiară? Să citească ce publică Luca Dezmir! Doar aţi apărut împreună!
    În fine…
    Mult succes vă urez din partea studenţilor mei şi a colaboratorilor mei din cadrul CBPN 01 şi a Proiectului ZENLA!
    My recent post Primii bani pe net — succese ale studenţilor CBPN 01

Lasă un răspuns

PERA NOVACOVICI

Sunt psiholog și scriitor, dar expertiza mea cea mai importantă este că am învățat și experimentat tot ce mi s-a părut mai dificil.

Niciun obstacol nu a fost prea mare ca să-l încerc, și nu ar trebui să fie nici pentru tine.

SUNTEM DUSI PE UN DRUM GRESIT O VIATA INTREAGA

Dezvolta-ti personalitatea pentru a reusi in felul tau.

CATEGORII

Mulțumesc că te-ai abonat!

Verifică inboxul, te așteaptă primele materiale acolo.