Pera Novacovici e prea serios ( sau nu?)

Lasa-mi te rog un coment si spune-mi ce te -ar face sa urmaresti de fiecare data cu maxim interes si placere materialele mele, fie scrise, audio sau video.

Pera

Distribuie daca ti-a placut:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Profită de resursele de dezvoltare personală pe care le-am pregătit timp de 10 ani!

ARTICOLE SIMILARE

68 de răspunsuri

  1. ehhh se poate si mai bine… :)) in celelalte videuri esti ok de serios …dar in asta.. ..peste asteptari de nostim….oricum eram convinsa ca esti o persoana dinamica, vesela si jucausa 😛 . Tineo tot asa Pera….Succes .

  2. Se vede ca esti un tip ambitios chiar si atunci cand glumesti. Important este sa inveti sa razi cu pofta, si atunci sa fii cat se poate de relaxat. Sa razi mai des, ar fi o solutie. Iti pot propune sa incerci un exercitiu care, pe mine m-a ajutat in multe situatii.
    Lucram in asigurari, si intr-o zi un coleg mai vechi m-a intrebat in lift daca totul e ok, nu ma simt bine sau sunt trist. Intr-adevar nu era una din cele mai bune zile , aveam o figura uzual-obosita, caracteristica unui jobb-er extra saturat de cotidian..insa…atunci am realizat ca urma sa ma afisez cu ”mufa” asta in fata celorlalti colegi, si…mai grav, potentialilor colaboratori si clienti care ma asteptau in acea zi. Am primit un sfat de la el care m-a facut din start sa zambesc..mi-a spus asa: Cand pleci de acasa, lasa grijile la prag, iar cand ajungi aici in lift, zambeste in oglinda liftului ca si cum ai fi castigat la Loto. Pur si simplu. Fortat.
    Crede-ma ca a avut foarte bune rezultate acest exercitiu, pentru ca aplicand aceasta tehnica timp de minim 2-3 minute in situatiile care au impus asta, starea sufleteasca se schimba odata cu zambetul fortat , transmitand probabil creierului semnale pozitive, lucru care te poate ajuta enorm in anumite situatii.
    Poate nu e si cazul tau Pera, insa am povestit asta pentru cine va mai citi si poate concluziona pozitiv ba chiar pune in practica, la randul lui, acest sfat:)
    Te salut ! Ervin

  3. Prea tareeeee :))) M-am distrat copios la fazele cu musca :)))
    Totusi esti putin cam serios, dar ideile pe care le transmiti au o valoare atat de mare incat capteaza foarte tare atentia si nu mai simti nevoia de prea multe replici distractive. Cu toate astea, cred ca putin "fun" ar aduce un plus seminariilor tale.
    Felicitari pentru munca depusa si toate cele bune!

  4. Deoarece probleme in ziua de azi sunt destul de mari……..ai nevoie de o concentrare si o seriozitate mare pentru a lamuri unele lucruri in viata omului. Esti serios pentru ca stii cat de mari sunt problemele….si vrei sa le rezolvi. Mie imi place cum esti tu.

  5. Esti o persona extraodinara Pera…fain acest video…asteptam mai des astfel de clipuri….ai putea pune la finalul fiecaruil clip care il realizezi…ceva din "spatele cortinei"…stiu k e f greu sa te concentrezi in astfrel de conditii si iti multmuesc pt intreg efortul depus:)
    Succes in continuare!

  6. Mie mi se pare absurd sa cataloghezi un om dupafizionomie, chiar daca sunt in contradictie cu psihologii. Cand eram studenta am avut probleme cu unii profesori deoarece spuneau ca sunt aroganta. Asta este fata mea, alta nu am. Altii spuneau ca sunt prea trista, altii ca prea serioasa. Am invatat sa zambesc”STAS” pentru a-i multumi pe toti. Apoi am inceput sa fac experimente. Spuneam minciuni cu o fata foarte serioasa, dar atat de convingator incat le credeam si eu 99,9%. Minciunile erau asa gogonate ca si un copil de 5 ani s-ar fi prins. Culmea, toti credeau. Apoi spuneam glume zambind doar in interior ( un experimentat ar fi vazut zambetul din ochi), stateam cateva secunde si apoi spuneam ca este o gluma. Foarte putini isi dadeau seama ca este gluma si unii nu credeau nici dupa ce le spuneam ca este gluma. Acum ma amuz cand oamenii sunt uimiti cand afla ce meserie am, deoarece eu arat o fata de om simplu si modest, care nu prea intelege multe. Cine spune ca esti prea serios inseamna ca este mai atent la mimica si gesturile tale in loc sa inteleaga mesajul pe care il transmiti.
    Restul…. pentru tzadiki ….

  7. Nu esti prea serios, esti o persoana plina de viata, poate cei care au zis ca esti serios, au vrut sa zica de fapt ca esti un pic dur pentru ca ne impingi de la spate, ceea ce e foarte bine, nu vad ce nu le convine. Tot asa din partea mea. 🙂

  8. Esti ceea ce esti si esti asa cum trebuie pentru acest prezent, ce are urmari ale trecutului.
    Cred ca aceasta seriozitate este defapt urma modului in care tatal tau s-a manifestat fata de tine in multe dati. Acest lucru se vede si in modul de exprimare.
    Corpul nostru se modeleaza dupa interior.
    Poate ca nu este intamplator ca multa lume iti zice acest lucru. Poate ca este momentul sa fii atent si la aceasta parte a ta.
    Sunt sigura ca stii sa razi, ca ai umor, dar acest lucru sa fie foarte rar.
    Si nu trebuia sa stam cu un zambet tamp pe fata, ci sa fii mai relaxat, mai bucuros.
    Numai bine!
    My recent post Libertatea de sine adusa din interior in exterior, din Cuvantul lui Dumnezeu in cuvantul personal

  9. mi-a placut partea aia cu vrrrrrrrrrrrrrruummmmmmmmmm. esti foarte ok asa cum esti. te stimez pt ceea ce vrei sa faci pt noi,k sa ne fie bine. Si,daca lenea si starea de confort de la noi e invinsa ,reusesti sa schimbi vieti.

  10. Buna!
    Esti o persoana carismatica si cu un zambet placut asa ca foloseste aceste calitati mai des. "Discipolii" tai vor intelege cu siguranta mesajele transmise chiar daca spui bancuri sau faci glume in materialele postate si in plus te vei simti si tu muuult mai bine. Pe pariu! Mi-am permis sa spun acest lucru deoarece, pe langa materialele postate citesc cu multa placere si comentariile si am reusit sa-mi dau seama ca in proportie covarsitoare sunt oameni de calitate. Asa ca, eu insist …. bancuri, glume si ZAMBETE.
    Cu drag,
    O persoana POZITIVA

  11. Buna Pera. Cei care au afirmat ca esti prea serios cred ca s-au referit la faptul ca zambesti prea putin…..Mi-a placut faza cu motoarele….:))

  12. Seriozitatea e trasatura ta forte , si nu numai,care ma face sa-ti
    urmaresc cu interes materialele, mult succes pe mai departe !

  13. Cu exceptia actorilor din nastere, (putini) si a celor ce muncesc mult ca sa faca teatru, noua, celorlalti, ne vin prost rolurile si avem aparitii bune cand suntem noi insine. Poate ar trebui sa apreciem mai mult pe cel, cei din jurul nostru, pentru ceea ce sunt si nu pentru ce rol ar putea juca, pentru ceea ce au, nu pentru ce ar putea avea. Atunci acestia ar fi mai increzatori, mai veseli, mai simpatici adica ar putea fi altfel fara sa le (cerem) explicit o masca ce ar putea sa nu le vina bine si iar sa nu ne placa. Schimbandu-ne noi s-ar putea schimba si cei din jur. (zic eu;) )

  14. Draga Pera
    esti un baiat destep si teribil de dragut, nu mi s-a parut nici o clipa ca ai fi plictisitor , sau antipatic..sa traiasti Pera!!! ..si sa ne mai vedem!!

  15. pera e serioes in ceea ce face, e un profesionist si vrea sa faca bine celor care vor sa il asculte! pe mine m-a ajutat cand aveam cel mai mult nevoie de ajutor si nimeni nu era pregatit sa ma ajute. ii multumesc mult!!!

  16. Te salut, Pera, Eşti cu adevărat nostim în acest clip şi hai să-ţi mai spun ceva care s-ar putea să te şocheze: eu, deşi nu văd pentru că-mi lipseşte vederea ca simţ, totuşi îmi dau seama după auz sau chiar după intuiţie cum este potenţialul interlocutor sau cum se manifestă cineva fie chiar şi-ntr-un clip video. Şi mie mi-a plăcut faza aia cu motoarele. E super! şi pe mine mă pasionează şi nu contează că nu le văd, ci doar că le aud. În altă ordine de idei, ceea ce mă face să urmăresc materialele pe care tu le realizezi, este tocmai faptul că spui tranşant lucrurilor pe nume, evident, în stilul tău caracteristic. Faci asta de parcă ai vrea să scoli chiar şi pe cei adormiţi din somnul cel veşnic. Apreciez şi iubesc ceea ce faci pentru că m-am convins: asta vine într-adevăr din suflet şi mai ales din dorinţa de a ajuta semenii să se ridice şi să vadă în ei înşişi adevărata lor valoare pe care numai BUNUL DUMNEZEU a pus-o-n noi toţi fără deosebire. Cu stimă, Gabriel. dj.dreamery03

  17. Pera, iti urmaresc cu interes toate materialele pentru ca tot ceea ce spui este foarte interesant ; mai mult decat atat, cand am aplicat ceea ce tu ai spus am obtinut rezultate.Nu am nici o indoiala ca in viata privata esti un tip haios si plin de viata. Cand e vorba de munca se vede ca pui foarte multa pasiune in ceea ce faci, ceea ce face sa pari foarte serios, chiar putin dur.Stiu ca este un mod prin care incerci sa scoti oamenii din zona lor de confort…drept pentru care, multora nu le place.Suntem, in general, un popor care ne place sa luam totul in gluma…dar tu,in ceea ce faci , nu glumesti.
    My recent post LYONESS…PE INTELESUL TUTUROR

  18. Seriozitatea e trasatura de baza a unui profesor. Tu esti profesorul nostru.
    Elevii , insa , asteapta ca expunerea sa fie presarata si cu cate un zambet. Asa se pot apropia mai mult de el , micsorand astfel distanta profesor-elev.
    Zambind, vei lasa sa vina spre noi putin din energia pozitiva a sufletului tau mare si generos!
    Silvia P.- SIBIU

  19. Esti normal,pt.definitia de normalitate corespunzatoere mie.
    ADICA…transmiti informatii utile,traite pe pelea ta,adunate din multe materiale intru-un mod detasat.
    Fiecare ia atat cat poate el duce la nivelul de intelegere la care se afla AZI…

  20. Pera, esti nemaipomenit! Esti tu :)) asta face tot materialul. se vede ca pui suflet in ceea ce faci si vrei ca totul sa iasa bine! Bravo

  21. salut! eu cred ca un om poate sa fie serios relaxat si bucuros.
    cred ca tu trebuie sa lucrezi la partea asta, mie mi se pare ca esti foarte stresat tot timpul tipic romanilor pe care ii recunosti oriunde mergi in lume niste oameni foarte stresati si speriati.
    ai avea mai mult succes daca ai fii relaxat si nu asa de incordat.

  22. cred ca, cheia cea mai buna pentru rezolvarea acestei probleme e sa introduci in fiecare video 10 secunde de amuzament pentru a fii multumiti si cei ce vor sa te vada si altfel :))

  23. Tu ca persoana esti serioasa, momentele de amuzment au fost date de comicul de situatie. Sunt doua lucruri diferite

  24. Daca esti prea serios devii plictisitor, iar daca razi prea mult treaba devine cam neserioasa si nu imi mai inspira nici incredere.
    Calea de mijloc e intotdeauna cea mai buna si o gluma buna spusa la momentul potrivit poate reaprinde interesul.
    Ma uit cu placere la tot ce prezinti video-audio, carti, PDF etc
    Mi-ar place sa ne dai un preview la materiale si de ce nu la sfarsit un rezumat-adica pe romaneste o reclama la material si la sfarsit concluziile.
    Succes!
    Ne vedem/auzim SI maine!
    Cristi

  25. Te stimez foarte mult pentru cea ce faci,pentru oameni si pentru cea ce ne transmi-ti multe felicitari,

  26. proiectezi seriozitate probabil prin faptul ca te incrunti cand vb (n/am vazut materialul de acum, vorbesc de penultimul postat). Succes in tot ce/ti propui

  27. pera u esti modelul meu vreau sa stiu cum e sa fi marketer e frumos? pt ca ma duc la facultate la acest profil…am luat manualul lui alina panzaru crezi ca e bun pt astia debutanti?

  28. La un curs de vanzari, trainer-ul ne-a recomandat sa nu mai zambim catre clienti ci sa radem in hohote daca putem….cand razi nu poti sa te prefaci insa cand zambesti da si mimica te da de gol….asta iti recomand si eu tie (am vazut ca functioneaza)…fa-ti materialele mai distractive, mai captivante si usor de inteles.
    Crede-ma ca trainer-ul respectiv avea un mod de curs de mureai de ras insa el a fost singurul care ne-a invatat ceva dintre toti trainerii de acolo.

  29. Buna Pera,
    Desi n-am reusit sa intru in programul tau si regret f. mult asta, te admir si te apreciez f mult tocmai ptr seriozitatea cu care abordezi fiecare articol/videoclip. Ptr mine asta inseamna ca iti pasa, ca pui suflet in ceea ce faci si doresti ca ceea ce faci sa iasa cat mai bine…adica esti un perfectionist. Asta nu inseamna ca nu esti pozitiv sau ca esti nenatural..ba, din contra, cred ca asa esti tu: putin emotionat dar, tind sa cred ca e vorba de acea emotie care ne ajuta sa ne autodepasim, sa fim mai buni cu fiecare zi ce trece: Eu asta ”vad” la tine. Si ”vad” si simtul umorului chiar daca nu te hlizesti cu gura pana la urechi, ca un clovn.(Poate te ”vad” asa ptr ca la fel ma comport si eu si primesc aceeasi critica!). Esti inteligent si creativ si amuzant, fara sa fii penibil. Daca vrei sa fii luat in serios, daca vrei sa fii un mentor ptr cei carora te adresezi, cred ca ai adoptat mimica potrivita. Sper sa am ocazia sa te urmaresc in cat mai multe materiale gratuite sau poate intr-o viitoare ”editie” a programului Impulsul!
    Mult succes Pera!

  30. serios sau nu …reusesti sa ne inveti pe unii dintre noi cum ar trb sa vedem lucrurile , sa traim mai bine / sa iubim mai bine /sa i intelegem pe ceilalti mai bine etc etc lista continua . pe mine unu m`ai ajutat destul de mult . mersi 😀

  31. Foarte tare! Asta se numeste comicul de situatie. Oricum, tu esti hazliu mai mereu chiar daca nu razi cu gura pana la urechi. 🙂

  32. Parerea mee, este cu siguranta, diferita de a majoritatii celor care "ti-au calcat pragul". Eu cred, simplu, ca nu este sanatos la cap. Nu, nu glumesc…. Nici unul din echipa voastra nu este… incepand cu tine, Paul Coman, Zarnescu, Achim, Pap, etc. etc… Probabil, ca ca un mare psiholog ce te consideri, te intrebi ce anume m-a condus la concluzia asta. Si am sa-ti explic. Ceea ce faceti voi toti este o intoxicare cu niste idei, in mare majoritate aiuristice, avand ca singur scop final castigul financiar. Cei ca voi au pus in miscare un mecanism care aduce mari deservicii online-ului romanesc si sper din tot sufletul sa intelegeti asta si sa va opriti. Tirul de mesaje pe e-mail, odata ce ai facut greseala sa te inscri la una din "povestile" voastre siropoase este de-a dreptul lipsit de logica si are forma de periuta de spalat creierii…. si de-asta domnule Pera ti-am zis ca esti nebun si ar fi bine sa te tratezi…. Nu uita, tratamentul problemelor celorlati, incepe cu tratamentul propriu…. desi sansele tale de recuperare sunt minime… Stiu ca iti va fi greu sa accepti cele citite, dar asa face parte din orgoliul tau nemasurat. Ar fi bine ca, chiar daca te vei repezi in tasta delete injurandu-ma, sa reflectezi asuprea celor citite…. Si, cu siguranta, sa scri un articol virulent in care sa dai citate din randurile anterioare. Sincer, abia astept, sa citesc acest articol, am sa ma amuz teribil si am sa-l trimit la toti amicii mei, ca distractia sa fie generala. Sa stii ca nu ma supar daca vei trimite la imensa ta lista de prospecti (adunati cu greu…..) acest mic comment. In acest fel vor avea si ei acces la adevar. Simt ca esti un butoi de nervi….. dar te rog, nu plange! Fii barbat, ce mama dracu!! Si… nu fii suparat…. Uneori si o "personalitate alfa", ca tine, o mai da in bullshit….

    1. Data viitoare,observatorule, cand vrei sa dai un sfat ,gandeste-te de 2 ori cum o spui,conteaza sa stii.In ideea:DO NO HARM!
      Materialul e chiar dragut si nu e loc de rautate aici..

  33. … Hai, nu fii suparat! Si nici nervos…
    Am glumit, crede-ma….
    Si, sa stii ca nu ma supar daca nu dai acceptu'!
    Ar trebui sa-mi multumesti ca ti-am oferit un subiect de articol…
    Il astept pe mail.
    Si-l comentam.
    OK??

  34. "Euuu, PERA NOVACOVICI!"
    Asta ma facut sa zambesc pentru ca de obicei cand iti urmaresc materialele video incerci sa pari serios pentru a crea incredere dar parca nu esti tu.
    Deseori simt ceea ce incerci sa transpui dar cateodata imi pari a avea o abordare nepotrivita chiar daca in sinea ta tu sti despre ce vorbesti!
    ANYWAY, KEEP UP THE GOOD WORK!!!

  35. In primul rand accesez materialele tale nu pentru ca ma binedispun, nu pentru ca ma amuza, nu pentru ca esti tipul sociabil si amuzant (sunt convins ca esti) , ci pentru ca ai un dar : darul sa imping oamenii de la spate , darul sa motivezi, si mai ca ii faci pe oameni (printre care si eu) sa priveasca la "tabela de marcaj" a vietii lor, darul de spune lucrurilor pe nume (evident sunt mai multe daruri).
    De aceea ma bucur ca esti un om serios si vorbesti despre lucruri serioase.

  36. sal Pera,p mine tocmai asta ma face s fiu foarte serios at cnd urmàresc filmuletzele tale,faptul k iei in serios ceeace faci,si nu transformi totul intr-un amalgam de ràsete,caterincà si prosti.Astea le face cànd iesim cu baietzii la bere,la un meci,sau oriunde altundeva.Am platit si in schimb vreau s primesc lucruri de calitate,care s imi fie de folos. Pt mine ceeace faci denota seriozitate si e motivul pt care colaboram. Continua in aceeasi maniera. O searà placutà

  37. Sincer nici nu mia trecut prin cap ideea ca esti prea serios,prea glumet s.a.m.d.
    Esti o persoana super de treaba si nu stiu cum ai reusit,dar am foarte foarte mare incredere in tine 🙂 Iti multumesc din suflet pentru tot ce faci pentru noi.Sunt sigur ca multi oameni,mai mult sau mai putin, si-au schimbat vietile multumita filmuletelor tale,cartilor tale,etc.
    Mult succes in continuare. O zi frumoasa sa ai!

  38. Ai fata de RAUT! 🙂
    In tine este un echilibru intre seriozitate si gluma;
    – defel, esti jucaus (se vede din expresia ochilor) DAR… si JUCATOR si JUDECATOR – mintea ta nu este odihnita decat cand dormi…poate!

  39. @Observatorul
    Mai usor cu pianul pe scari!
    Pe cine faci tu redus mintal?!
    Pe noi?
    Pai, d-abia dadu-si peste Pera …..si deocamdata imi place ce citesc…fara sa ma plictisesc…
    Daca esti atat de evoluat ce draq (mai) cauti pe-aici, printre pigmei?!
    Iar daca esti (cum probabil te pretinzi a fi ‘domn’) ti-ai varsa laturile pe mail transmitandu-i personal lui Pera CE si CUM…
    Il faci anormal, nesanatos la cap…fata de cine, fata de care tipar?!
    Al tau?!
    Intr-o Romanie depersonalizata, anihilata, tembelizata, cei care indraznesc si care motiveaza si pe altii sa faca din kk bici si sa si plesneasca …peste bot sau peste situatii..au/are parte de specimene ca tine! Bleah…

  40. Salut Pera.Ce m-ar face sa  ma uit incontinuu la clipurile tale fara sa ma satur? Asta deja se intampla.
    Una la mana lovesti direct la tinta : uite aici,asta e,aplica pe teren . Oamenii afla multe ideii despre viata si in functie de ce temperament au si personalitate, daca vrei mai mult comunici [la mine norocul a fost ca traiesc in era informationala si inteleg si foarte bine engleza].
    Doi la mana : la mine au fost revelatii una peste alta.Parca am fost orb si acum nu numai ca vad dar vad si prin multe,multe lucruri care nici nu le bagam in seama.Nu mai bajbai in intuneric.
    Pe scurt fa ce faci ca faci extraordinar si salveti vieti la propriu.
    Mult succes de aici incolo [ ma rog ….de parca nu se stie ca o sa mearga treaba mult timp]
                                                                                     Toata stima si respectul

  41. P.S.: mesaj pentru Observatorul.
      Tot ce se ia principiu cheie sau idee functioneaza in realitate ca KNOCK OUT.
      Am o tipa pentru care am eu ceva mai special [da stiu nu avea asteptari ca ti-o iei in freza] si este doar prietenoasa cu eu.Daca trimit mesaj nu raspunde,daca o sun e ocupata.Azi i-am traznit un sms gandit si apoi m-a sunat .Bineinteles ca nu am raspuns.Sunt ocupat.Daca vrea timp cu mine sa il castige.Efectul s-a vazut in 3 secunde.Prima vorba a mea a fost : ” nu este adevarat”
     Asa ca i-ati ideile cu marketul on line si baga-le in fund.

Lasă un răspuns

PERA NOVACOVICI

Sunt psiholog și scriitor, dar expertiza mea cea mai importantă este că am învățat și experimentat tot ce mi s-a părut mai dificil.

Niciun obstacol nu a fost prea mare ca să-l încerc, și nu ar trebui să fie nici pentru tine.

SUNTEM DUSI PE UN DRUM GRESIT O VIATA INTREAGA

Dezvolta-ti personalitatea pentru a reusi in felul tau.

CATEGORII

Mulțumesc că te-ai abonat!

Verifică inboxul, te așteaptă primele materiale acolo.