Povesti de succes de la Amazon Setup ( cati bani poti sa castigi?)

Poate te intrebi cu toata nebunia legata de Amazonieni, cand incepi sa castigi bani, cati castigi?

 Raspunsul este: multi. 

 Motivul pentru care de abia acum incepem sa aratam si povestile de succes precum si vanzari si cifre e pentru ca multi oameni nu ar crede din prima daca ar vedea mii, zeci de mii de dolari facuti LUNAR, ca sa nu vorbesc de sute de mii. 

 Daca te uiti la ultimele imagini vei vedea la un cursant, Bogdan,  vanzari de 484.000 de dolari din august 2016 pana in februarie 2017. 

 Asa ca o sa te luam usor. 🙂 

 Incepem cu oamenii mai noi, cei care sunt pe la inceput si genereaza doar mii de dolari pe luna. 

 Dupa cum stii, unul din cele mai importante lucruri la Amazon Setup este grupul de facebook, unde primesti raspuns in aceeasi zi la orice intrebari si neintelegeri ai legate de fiecare pas al procesului de lansare a primului tau produs. 

 Acolo pe grup sunt povestile de succes si vei vedea in premiera print screen-uri cu rezultatele si feeback-urile cursantilor. 
 

 Sunt o multime de oameni care au reusit, si inca multi care urmeaza sa se lanseze. Daca ai niste ambitie si putere de concentrare, si tu vei avea rezultate similare!

 

 

 

(In caz ca decizi sa incepi Amazon Setup 4, te inscrii aici: http://amazonsetup.ro/curs/)

Adrian Petrasca isi spune povestea despre cum s-a lansat pe Amazon:
"Eu am facut parte din sesiunea a 2-a de curs, ce a inceput in toamna anului trecut, iar de la sesiunea a 3-a am devenit mentor in cadrul cursului. 

 

Am lansat primul produs in aprilie anul acesta si rezultatele deja sunt consistente, incomparabile cu o afacere locala gen magazin de cartier, unde oricum nu incepi fara cateva mii bune de dolari. 

Atasez un preview cu rezultatele mele. Pentru mine aceasta sansa a fost oportunitatea de a ma apropia de independenta fata de un job static, unde imi fac programul cum vreau si unde stiu pentru ce muncesc. Va rog sa nu ezitati si veniti cu intrebari!"

 
"În urmă cu 3 luni, am terminat cursul Amazon Setup şi mi s-a schimbat total percepţia despre ce înseamnă business-urile online.
Sunt foarte entuziasmat de felul în care merge treaba şi vreau să vă ajut şi pe voi să aflaţi despre ce este vorba.
Cât timp ai putea să economiseşti dacă ai avea acces la experienţa celor care au trecut prin asta şi pot să îţi arate pas cu pas cum să eviţi greşeli similare?  Ştiu cât de greu este să începi de la zero fără sprijin şi să cauţi răspunsuri şi soluţii în toate părţile.
Aşa a apărut grupul Amazonienii şi cursul Amazon SetUP, tocmai pentru a te ajuta să economiseşti timp, să eviţi greşeli costisitoare şi să îţi creşti afacerea."
 
Daniel Strugaru 

 

"Am fost angajat 5 ani şi îi mulţumesc Lui Dumnezeu pentru acea perioada în care am învăţat multe. Tot Lui Dumnezeu îi mulțumesc și pentru această oportunitate.

 

După cei 5 ani, am hotărât să devin antreprenor. Cred că în sânge aveam eu ceva antreprenoriat aşa că am trecut de la teorie la practică.

 

Am căutat idei de afaceri/modalităţi de făcut bani mai eficient şi am început să devin activ în acest sens. Doar am dobândit experienţă.

 

Evident şi eu am fost FOARTE sceptic iniţial când am auzit de această idee. În trecut am fost bombardat de sisteme MLM, Forex si altele de acest fel. Or fi si ele eficiente, insa eu nu am putut rezona cu acel fel de afacere.

 

Cu 2 săptămâni înainte să mă înscriu am urmărit orice material posibil de pe internet care să mă lămurească dacă "e prea frumos să fie adevărat" sau chiar este adevărat. Am continuat această idee pentru că recomandarea venea tocmai de la mentorul meu pe partea de business – Lorand Soares Szasz.

 

Nu ştiu câţi dintre cei care citesc mesajul mă cunosc, însă NU aş recomanda activitatea asta dacă nu aş avea 100% încredere în acest model de business şi dacă nu aş fi avut rezultate.

 

Apropo. Totul este 100% legal. Zic asta pentru că pare prea frumos ca să fie adevărat.

 

Sistemul e testat şi verificat de multe sute de oameni şi eu merg cu încredere maximă în el de ceva vreme şi am şi rezultate."

(Te poti inscrie si tu aici: http://amazonsetup.ro/curs/

 
 
 
 
 
"Daca descoperi oamenii care au obtinut deja succesul financiar, nu trebuie decat sa le descoperi strategia si s-o aplici pentru a obtine rezultate asemanatoare."

Cu un astfel de spirit am pornit si eu in AVENTURA AMAZON! Oamenii ii gasisem, nici macar strategia nu a trebuit sa o descopar pentru ca Hudi si Claus au impartasit-o tuturor celor din curs 😉 ci doar sa o aplic!

 

Primul impediment a fost, bineinteles, de unde iau eu atatia bani? Daca pentru curs mai gaseam, cum fac cu investitia?

 

Eram atat de convinsa ca este pentru mine si ca voi reusi, incat am platit cursul neavand habar ce fac mai departe, important era sa stiu ca m-am pornit!

 

Ulterior, bineinteles ca a aparut si rezolvarea, aveam doua variante, fie ma imprumut si lucrez singura, fie imi gasesc un partener. Am ales a doua varianta. Este mult mai usor sa lucrezi in doi, nu doar financiar, ci pe langa comunitate si curs stii ca mai este cineva care sa te trezeasca la realitate atunci cand nu esti focusat 100% pe ce te-ai apucat sa faci. Norocul a fost ca ne-am potrivit de minune, ceea ce nu stiu eu, stie el, si invers.

 

Acum, suntem la o luna si cateva zile de la lansare, vedem cum crestem zilnic iar asta ne motiveaza sa muncim si mai mult! Partea frumoasa este ca nu simtim ca muncim, este ca un hobby de care esti foarte pasionat, o faci cu placere, indiferent de ora sau zi!
 
Trebuie sa recunosc insa, ca datorita acestui business am avut ocazia sa cunosc niste oameni geniali – Echipa mea din Timisoara <3, echipa sau "ghilda" cum ii spunem noi,  in care ne-am ajutat unul pe celalalt sa ne crestem fiecare businessul lui si cu care am legat relatii frumoase de prietenie! O parte din succes este si datorita lor!
 
Daca una dintre primele intrebari pe care ti le-ai pus, a sunat: "oare chiar functioneaza?" – atunci esti pe drumul cel bun! Nici eu nu am crezut la inceput.

 

FUNCTIONEAZA! – Sunt aici exemplu viu, pregatita oricand sa impartaseasca aceasta oportunitate oricui!

 

Dupa prima intrebare, probabil ca a 2-a ar suna cam asa: "Oare de ce cineva care a descoperit o metoda de a face bani, si are succes in ceea ce face ar vrea sa imparta si cu altii strategia?" – Pentru ca platforma Amazon SUA este atat de mare, incat este loc pentru oricine…inca si pentru ca ajutand pe cineva sa ajunga ca si tine nu iti faci tie un rau, ci un bine. De ce? Pentru ca fiecare vedem altfel lucrurile, si daca eu am o strategie si tu o strategie, impreuna, vom avea cate 2 strategii fiecare, nu doar una!
 
Asa functioneaza comunitatea construita de Hudi si Claus, in care mi-am construit si eu acest business, si in care ai si tu ACUM oportunitatea sa intri!

 

O comunitate care te ajuta cu un raspuns la orice intrebare posibila! Si stii de ce? Pentru ca nu esti singur ! "We are All in this Together!" – Acesta fiind si Motto-ul tuturor grupurilor de SETUP!
Cam asta a insemnat pentru mine sa profit de oportunitate! Pentru ca a existat –DORINTA!
Daca la 24 de ani, respectiv 21 de ani dintr-un Camin Studentesc SE POATE, nu cred mai exista indoieli! 😉

 

 
 
Acestea sunt doar cateva dintre povestile de succes la care ne-am bucurat si noi, impreuna cu ei. E un sentiment excelent acela de a ghida oamenii spre libertate.
 

 

Daca vrei si tu sa faci parte din comunitate, te asteptam cu bratele deschise.
 
Inscrie-te aici: http://amazonsetup.ro/curs/

 

 
Timpul trece asa ca daca iti doresti si tu sa incepi o afacere de acest gen, acum este momentul 
http://amazonsetup.ro/curs/

Saptamana ce vine vei avea ocazia sa vezi un webinar facut impreuna cu Hudi si Claus si vei putea sa imi dai intrebarile tale ca sa le adresez direct. 

Daca ai intrebari, acum e momentul sa mi le trimiti. 

Cu drag, 
 Pera Novacovici

Distribuie daca ti-a placut:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Profită de resursele de dezvoltare personală pe care le-am pregătit timp de 10 ani!

ARTICOLE SIMILARE

3 răspunsuri

Lasă un răspuns

PERA NOVACOVICI

Sunt psiholog și scriitor, dar expertiza mea cea mai importantă este că am învățat și experimentat tot ce mi s-a părut mai dificil.

Niciun obstacol nu a fost prea mare ca să-l încerc, și nu ar trebui să fie nici pentru tine.

SUNTEM DUSI PE UN DRUM GRESIT O VIATA INTREAGA

Dezvolta-ti personalitatea pentru a reusi in felul tau.

CATEGORII

Mulțumesc că te-ai abonat!

Verifică inboxul, te așteaptă primele materiale acolo.