[SetUP] O experiență, nu un examen. Nu te vei baza pe noroc și copiuțe


Ti-am scris zilele trecute despre cum mi-am inceput eu businessul de autor si despre starea mentala in care trebuie sa intri inainte sa incepi orice. (vezi articolul aici)

Nici eu, nici Hudi si nici Claus nu am avut parte de indrumare si de ajutor din partea celor din jur.


Le povesteam prietenilor ce voiam sa facem si ce visuri aveam, poate ne incurajau dar nu intelegeau sau nu aveau timpul necesar sa inteleaga detalii exacte. Eram singuri in fata unui monitor, de multe ori blocati intr-un punct de care nu reuseam sa trecem decat cu mult stres, ingrijorare si injuraturi.

Dar nu trebuie sa fie asa pentru toata lumea. Nu trebuie sa fie asa pentru tine. Toti trei ne-am propus sa ajutam pe ceilalti oameni acolo unde noi am fost singuri. Hudi si Claus au facut acest curs dupa ce au trecut ei prin proces, initial doar din propriile lor experiente si apoi din feedbackul primit de la comunitate. Au empatizat enorm cu toate nelinistile si blocajele cursantilor si le-au rezolvat impreuna.

Dar iar am inceput sa divaghez :). Asa ca astazi am hotarat sa-ti scriu simplu. O sa-ti descriu primele doua puncte foarte importante, care sper eu ca te vor linisti si-ti vor raspunde la mai multe intrebari.

Intre timp, arunca un ochi si aici, gasesti clipuri, testimoniale, cifre si statistici exacte👉 http://amzsetup.ro/prezentare-curs/

1. Amazon SetUP nu e un manual stufos, scris si tiparit

Hudi si Claus au avut o idee. Au discutat-o de nenumarate ori, au pus-o in aplicare cu propriile afaceri si au observat ce trebuie sa imbunatateasca. Au scos-o apoi in lume si in cele cinci editii de pana acum au primit suficient feedback cat sa analizeze si sa ajusteze fiecare pas in parte. Nu e un lucru de ici de colo, pe care sa-l gasesti la orice colt. 

O sa participi si tu direct la procesul asta, o sa-i ajuti sa te ajute. Daca tu esti in clasa a zecea, ei sunt baietii din clasa a 12-a care au trecut deja prin materie, stiu ce li se cere si sunt gata in orice moment sa te ajute.

2. Amazon SetUP te invata un model de business, nu cum sa ai noroc in viata

Ca in orice alt domeniu, e nevoie de timp ca sa vezi rezultate exacte. Nu termini o facultate ca sa te imbogatesti peste un an si nici nu te angajezi intr-o corporatie ca sa te umpli de bani la prima promotie sau marire. 

Lucrurile trebuie luate incet, pas cu pas, doar asa o sa le poti controla in totalitate.


Nu zic ca nu poti avea super succes de prima data, cu primul produs, daca te arunci cu capul in fata si nu urmezi toti pasii. E posibil si ar fi super, dar ce vei face cand il vei lansa pe al doilea si lucrurile vor merge diferit? Te vei descuraja, nu vei mai avea chef de nimic si ai reveni la starea mentala de dinainte – eu nu pot face asta, eu nu pot sa fiu independent, vreau sa se ocupe altii de viata mea.

Renunt.


Niciun om nu e la fel, tot asa nici Amazon SetUP nu-ti impune sa urmezi aceeasi traiectorie ca toti ceilalti. Tu trebuie doar sa urmezi pasii, iar ce faci in rest este strict alegerea ta.


Ca un rezumat si pentru ca nu ma pot abtine sa nu repet, aceasta editie de Amazon SetUP este cea mai completa si prietenoasa de pana acum. Pusa la punct cu ajutorul oamenilor ca tine :). Dar nu este suficient sa te bazezi pe noroc si sa crezi ca daca a mers o data, iti va merge si in continuare. 

Hai sa obtinem pas cu pas rezultate pe care le putem controla si replica de fiecare data.


Mai sunt cateva zile, ai timp sa citesti si sa recitesti toata informatia si sa te inscrii aici👉 http://amzsetup.ro/prezentare-curs/

Ca de obicei, raspunde-mi cu orice intrebare sau nelamurire. Daca e nevoie o sa ma consult cu Hudi si Claus si impreuna o sa te ajutam cat putem de mult.

Cu drag,
Pera

Per aspera ad astra

Distribuie daca ti-a placut:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Profită de resursele de dezvoltare personală pe care le-am pregătit timp de 10 ani!

ARTICOLE SIMILARE

Lasă un răspuns

PERA NOVACOVICI

Sunt psiholog și scriitor, dar expertiza mea cea mai importantă este că am învățat și experimentat tot ce mi s-a părut mai dificil.

Niciun obstacol nu a fost prea mare ca să-l încerc, și nu ar trebui să fie nici pentru tine.

SUNTEM DUSI PE UN DRUM GRESIT O VIATA INTREAGA

Dezvolta-ti personalitatea pentru a reusi in felul tau.

CATEGORII

Mulțumesc că te-ai abonat!

Verifică inboxul, te așteaptă primele materiale acolo.