[SetUP – ultimele zile] Momentul sa-ti faci planuri pe urmatoarele saptamani. Luni. Ani.

 

Hobby-ul meu e psihologia. Apoi marketing-ul. Pentru ca psihologia ma ajuta sa imi formulez un mesaj si sa ajut oamenii. Marketing-ul ma ajuta sa transmit acest mesaj oamenilor care au nevoie de mine pentru ca altfel as fi doar o voce pierduta printre alte milioane.

Steve Jobs avea ca si hobby caligrafia. Asta l-a ajutat sa creeze prima tastatura Apple. Si apoi un intreg imperiu care traieste si se dezvolta si dupa ce el nu mai e.

Si tu ai un hobby principal. Lucrul care te entuziasmeaza cel mai tare, dar pe care-l lasi mereu in spate. Pentru ca nu ai bani, nu ai timp de astfel de prostii, trebuie sa faci lucruri serioase pentru oameni seriosi. 
 

Dar nu trebuie sa fie asa.

Mai sunt 2 zile in care te poti inscrie la Amazon SetUP. Doar azi si maine, ultimele zile in care poti trece pragul spre schimbarea vietii tale. Spre noua viata in care vei putea incorpora ORICE hobby ai. Orice pasiune.
http://amzsetup.ro/prezentare-curs/ 

Fa-o daca simti ca esti pregatit. Partea rationala din tine constientizeaza ca sunt multi bani investiti si-i e frica de esec. Partea emotionala iti spune ca asta e sansa ta, ca merita sa incerci si sa reusesti pentru tine. Sa muncesti pentru tine si sa te bucuri de asta cu cei dragi.

Arata-le ambelor parti mesajele pe care Hudi si Claus le-au strans de la cursanti. Cu bune si cu rele, fara nicio urma de cenzura, le gasesti aici:
http://amzsetup.ro/feedback

Sunt oameni ca tine, care au incercat si au reusit. Sau inca incearca. Sau si-au dat seama ca nu e pentru ei cursul asta.

Eu am incercat cum am putut mai bine sa-ti povestesc ce fac Hudi si Claus si sa-ti transmit increderea pe care ei mi-au inspirat-o inca de cand am aflat despre curs.

Lasa pentru cateva secunde sa-ti iasa la suprafata partea emotionala si intreaba-te sincer:

"Simt o urma de regret pentru ca nu m-am inscris la curs?"

Mai sunt doua zile, dar iti poti da seama in avans de cum te vei simti miercuri. Iar daca e acolo o urma de ce-ar fi fost daca, merita sa mai citesti inca o data toate informatiile si sa-mi scrii cum te pot ajuta. Prefer sa-ti raspund la 50 de intrebari decat sa stiu ca undeva, o persoana ramane cu o mica urma de ce-ar fi fost daca.

http://amzsetup.ro/prezentare-curs/ 

Cand ceea ce simti in interiorul tau este cu totul altceva decat ceea ce faci in viata reala, apare batalia interioara. Pe care uneori o poti castiga.

Cu drag,
Pera

Distribuie daca ti-a placut:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Profită de resursele de dezvoltare personală pe care le-am pregătit timp de 10 ani!

ARTICOLE SIMILARE

Lasă un răspuns

PERA NOVACOVICI

Sunt psiholog și scriitor, dar expertiza mea cea mai importantă este că am învățat și experimentat tot ce mi s-a părut mai dificil.

Niciun obstacol nu a fost prea mare ca să-l încerc, și nu ar trebui să fie nici pentru tine.

SUNTEM DUSI PE UN DRUM GRESIT O VIATA INTREAGA

Dezvolta-ti personalitatea pentru a reusi in felul tau.

CATEGORII

Mulțumesc că te-ai abonat!

Verifică inboxul, te așteaptă primele materiale acolo.