Supravietuirea pe timp de criza – Sanatatea si alimentele

Am pregatit o serie de cateva lectii care se cheama ” Ghid de supravietuire moderna pentru liderul alfa pe timp de criza economica” in care l-am intervievat pe Luca Dezmir ( www.milionarulmioritic.com) pentru ca il cunosc si el aplica tot ceea ce predica. Acest ghid este o discutie intre noi doi si se bazeaza pe experienta  personala a lui Luca in construirea de sisteme care sa creasca independenta alimentara, energetica si securitatea personala si a familiei in caz de criza economica.

Prima parte din seria de materiale despre supravietuirea moderna a liderului alfa  pe timp de criza o poti asculta aici: http://www.personalitatealfa.com/blog/ghid-de-supravietuire-moderna-pentru-liderul-alfa-pe-timp-de-criza-economica/

A doua parte este aici: http://www.personalitatealfa.com/blog/cum-iti-protejezi-familia-de-infractori-ghid-de-supravietuire-moderna-pentru-liderul-alfa/

A treia parte o ai mai jos:

 

Multumesc
Pera Novacovici

Distribuie daca ti-a placut:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Profită de resursele de dezvoltare personală pe care le-am pregătit timp de 10 ani!

ARTICOLE SIMILARE

18 răspunsuri

  1. Excelente sfaturi. Buna treaba a-i facut Luca! Multumim petru sfaturi. Personal, le consider foarte utile, sanatoase si….putin costisitoare!
    Multumim Pera, caci banuiesc ca a ta a fost initiativa!
    Ascultandu-l pe Luca mi-am amintit de observatie facuta candva de Mark Twain:”Ori de cate ori te gasesti de partea majoritatii, e momentul sa iei o pauza si sa te gandesti.”

  2. Doua rectificari:
    -Fernando Aguirre traieste in acest moment in Irlanda de Nord, nu in SUA cum am spus in discutie
    -cartea sa este disponibila pe Amazon.com doar in format fizic, tiparita (click aici)

  3. Pera,
    felicitari pentru initiativa. am gradina, am rosii, am pamant la tara si am planuri de acum cativa ani de autonomie. prietenii mi-au spus k nu sunt sanatoasa, insa eu cred, caci ca si Luca, sunt prevazatoare. nu-mi pasa daca mor, insa atata timp cat traiesc nu vreau sa ma tarasc.
    consider ca este bine ce faci pentru ca cat mai multi oameni sa se pregateasca si sa aiba informatiile necesare.
    daca o vor face sau nu, e alegerea lor.
    sunt interesata de linkuri si mai multe materiale de acest gen.
    SPOR in continuare

  4. Pentru ulcer si negi poti incerca tratamentele prin hipnoza. Vei avea surprize. Efectul placebo e fenomenal, depaseste orice alt tratament naturist.
    Ne vom intoarce la tehnicile indiene, prin care ne AUTOVINDECAM. Pentru ca avem aceasta capacitate. Dar am uitat sa o folosim.
    Mai ales medicii trebuie sa nteleaga ca nimeni nu poate vindeca o alta persoana. Poate dezinfecta, poate taia ceva, poate pansa, poate indica un tratament, si atat. Dupa care organismul propriu LUPTA SA SE VINDECE. Si trebuie ajutat prin insuflarea credintei ca poate castiga aceasta lupta, si vointei de a lupta. Sau chiar prin tehnicile hipnotice, prin care capacitatea de autovindecare CRESTE EXPONENTIAL.

  5. da,si eu m-am lasat de carne de ex pt ca imi vine sa vomit cand vad pulpele alea de pui crescuti cu hormoni!asta de 4 luni!am si slabit cu ocazia asta!e f interesant despre ceaiuri ce spune,si daca poate sa faca un articol special cu plantele ,cred ca ar fi super util!!!(cu ce plante a experimentat el)

  6. Fain articolul. Referitor la plante , am observat, ca is foarte bune pentru preventie adica intaresc sistemul imunitar – acolo e toata treaba , tu intri in contact zilnic cu diversi virusi/bacterii , dar in functie de sistemul tau imunitar , daca reusesc sa treaca o cam incurci . Am vazut un studiu despre HIV si spunea un domn(avea o functie importanta in cadrul unei organizatii de sanatate -uit numele)ca aia din Africa daca ar manca normal , adica ce manca occidentalii si ar folosi sapun ar scade drastic rata imbolnavirii ; multi occidentali intra in contact cu virusul , dar sistemul il respinge si de aceea scapa.
    Eu consider ca Terra o sa ne-o traga, si dupa ce o sa termine cu noi , nu stiu daca o sa mai fie cineva in viata, virgin.
    Cum se numeste planta aia (cum se scrie) ca n-am inteles ventri ce?
    PS. eu stiu ceva C++ , sunt sortit pieirii ?

  7. Salut Pera !
    Mama mea la 72 de ani,operata de 5 ori,printre ele cu operatie de ulcer duodenal,se trateaza numai cu ceaiuri !,nu consuma medicamente (nici macar o aspirina,cand e racita),ea mi-a fost exemplu cand am ales sa fiu atenta la sanatatea mea,sa previn mai bine,decat sa tratez.Bem si noi amestecuri de ceaiuri,la fel ca Luca,cumparam fructe si legume de la tarani,la fel si lactate,carne nu mai mancam,facem sport ( mama de cand ma stiu facea exercitii fizice dimineata inainte de a merge la servici – a fost profa de bio – poate de aia…,oricum a fost afectata de atatea operatii si a luat aceasta decizie,sa aiba o viata de calitate ) si de cand iti citesc articolele lucrez constient la dezvoltarea mea personala.Iti urez mult succes,Ildi.

  8. Foarte util acest material. Va felicit! Chiar mi-ar placea sa am un spatiu in care sa-mi pot cultiva eu macar o parte din hrana. Astept cu mult interes si alte articole pe tema asta, si poate postati si acele link-uri de care ziceati. Multumim!

  9. Bravo, bravo, bravo pentru aceste informatii. Eu astept mai multe informatii pe acesta tema.
    Ati avut o idee foarte buna cu aceste materiale audio.

Lasă un răspuns

PERA NOVACOVICI

Sunt psiholog și scriitor, dar expertiza mea cea mai importantă este că am învățat și experimentat tot ce mi s-a părut mai dificil.

Niciun obstacol nu a fost prea mare ca să-l încerc, și nu ar trebui să fie nici pentru tine.

SUNTEM DUSI PE UN DRUM GRESIT O VIATA INTREAGA

Dezvolta-ti personalitatea pentru a reusi in felul tau.

CATEGORII

Mulțumesc că te-ai abonat!

Verifică inboxul, te așteaptă primele materiale acolo.