Totul e mai simplu cand ai un plan bun

 

 

Intotdeauna mi-a placut sa vorbesc despre oportunitatile valoroase pe care le descopar.

Rolul meu este sa servesc comunitatea cu ce are ea nevoie pentru a creste. Ceea ce am gasit acum isi inchide portile in 11 noiembrie .

Sunt de parere ca nu-i poti arata unui om care castiga 2000 de lei pe luna cum sa faca 10 mii de dolari pe luna.

Nu poti face acest lucru deoarece suma este prea indepartata de realitatea lui actuala si orice ii prezinti nu va putea sa fie implementat si nici nu va fi credibil pentru el. Chiar daca ii arati toti pasii necesari pe care trebuie sa-i urmeze si toate dovezile din lume, el tot se va sabota singur pentru camintea si imaginea lui de sine stiu care e realitatea actuala si zona de confort.

 

De aceea, orice evolutie pe plan financiar sau a dezvoltarii persoale e sanatos sa fie facuta in etape, pe pasi, in trepte.

 

Dupa cum ai observat deja eu cred foarte mult in ce fac baietii de la Amazon SetUP.

 

De asemenea, imi doresc ca oamenii din Comunitatea Alfa sa fie liberi si independenti financiar.

 

Astfel, in articolul de astazi, vreau sa iti arat ce rezultate au cursantii de la editia a doua de la Amazon Setup care desi nu s-a incheiat inca, a adus rezultate excelente.

 

In articolele viitoare poate iti voi arata si ce fac cei care s-au apucat mai demult de acest model de afacere. Insa nu vreau sa o fac acum deoarece dovezile contin prea multe zerouri si pentru un inceptor ar putea sa para imposibila ideea ca si el ar putea incepe si dezvolta o astfel de afacere profitabila.

 

Azi vreau sa iti prezint un om extraordinar care a inceput pe langa celalalte afaceri si Amazon SetUP in editia precedenta, Vaida Bogdan.

 

Bogdan are o minte foarte organizata si structurata si el e omul pe care il vrei langa tine atunci cand iti faci planul.

 

Ca sa iti dai seama cum e Bogdan, imagineaza-ti ca in timp ce facea cursul si se pregatea sa se lanseze pe Amazon, a facut un fisier google docs in care a notat cu liniuta planul Step by Step ca sa te lansezi pe Amazon si un alt document in care a descris exact toti pasii ca sa iti faci firma.

 

Nimic nu a ramas neacoperit.

 

M-am gandit cu Bogdan sa iti oferim ca bonus aceste materiale cand te vei inscrie la Amazon Setup 5 dar pana atunci, as vrea sa faci cunostinta cu el intr-un material video care este mostra dintr-un interviu mai mare pe care il primesti bonus cand te inscrii la Amazon Setup 5.
 

Stiu ca nu este cel mai ieftin curs si ca este necesara o investitie insa trebuie sa te gandesti ca toti antreprenorii au facut sacrificii la inceput de drum.

 

Spre exemplu, eu am sacrificat 5 ani de Politehnica pentru un vis si de abia dupa alti 5 ani am inceput sa castig bani din vocatia mea, psihologi.

 

Hudi, si-a vandut masina ca sa inceapa aceasta afacere cu amazonul si a inceput sa castige bani din primul an de activitate.

 

Tu daca vei incepe acum, vei putea face profit chiar din primele luni.

 

Sunt super entuziasmat de raspunsul comunitatii de pana acum. Asta inseamna că tot mai multi romani vad aceste posibilitati.

 

Cel mai mult imi place faptul ca nu esti limitat la economia de la noi. Nu trebuie sa te bazezi pe puterea romaneasca de cumparare, ci explorezi o piata aproape infinita.

 

Deci nu depinzi de legile de la noi, de salariile de la noi, practic nu depinzi de nimic. Tu iti faci treaba si te descurci bine sau foarte bine. Esti liber sa muncesti cat doresti, cum doresti. Esti independent, esti propriul tau sef.

 

Probabil ca ti se pare foarte atragator acest lucru. Chiar este!

Insa in acest business la fel ca in orice alta afacere serioasa necesita resurse de la tine. O investitie, timp si suflet.

 

Daca inca mai ai dubii in legatura cu munca pe care o facem, daca nu esti sigur de faptul ca acest curs este cat se poate de lipsit de riscuri, inseamna pur si simplu ca nu te-ai uitat la tutorialul gratuit si ca nu ai citti cu atentie pagina de prezentare!

Vezi Videoul cu Bogdan Vaida👇

 

 

In incheiere te las cu gandul asta.

 

Poate ca este pentru tine, poate ca nu este.

 

Pentru multi oameni a fost cea mai buna decizie pe care o puteau lua vreodata legata de destinul lor financiar. Dacă ar fi sa-ti dau un sfat acum, nu as zice sa te inscrii.

Sfatul pe cate ti-l dau este să analizezi bine argumentele pro si contra, sa te detasezi putin de viata ta si sa te intrebi:

Ti-e bine? Esti fericit?

 

Esti multumit/a de cariera ta, de drumul tau?

 

Trebuie sa stii cum te raportezi la viata ta si sa ai un plan clar legat de viitorul tau. Nu lua decizii inainte sa stii cine esti si ce vrei!

Daca te inscrii la curs din partea mea, iti voi oferi continuarea acesto interviuri. Fiecare interviu are aproximativ 30-40 de minute. De asemnea iti voi mai oferi bonus acces la cursul Impulsul pentru Vocatia TA. 


Aici te poti inscrie la Amazon SetUP!

 

Cel de-al treilea video pe care l-am pregatit pentru tine legat de Amazon SetUP il are in prim plan pe Adi Patrasca, unul din mentorii cei mai entuziasti care ajuta oamenii in permanenta pe grupul amazonienii.

 

Munca lui il ajuta sa vada toate obstacolele pe care un om le intampina inainte sa se lanseze pe Amazon si astfel are strategii si unelte pentru depasirea tuturor problemelor.

 

Te invit sa il cunosti pe Adi in materialul video de mai jos iar interviul complet cu el va fi disponibil daca te inscrii la Amazon Setup 5.

 

Vezi video Adi Patrasca 👇

Nu uita, daca te inscrii la curs din partea mea iti ofer acces la continuarea acestor interviuri + acces la cursul Impulsul pentru Vocatia TA. 

Aici te poti inscrie la Amazon SetUP!

Daca ai orice intrebari, sunt aici

Pera Novacovici

 

Distribuie daca ti-a placut:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Profită de resursele de dezvoltare personală pe care le-am pregătit timp de 10 ani!

ARTICOLE SIMILARE

Lasă un răspuns

PERA NOVACOVICI

Sunt psiholog și scriitor, dar expertiza mea cea mai importantă este că am învățat și experimentat tot ce mi s-a părut mai dificil.

Niciun obstacol nu a fost prea mare ca să-l încerc, și nu ar trebui să fie nici pentru tine.

SUNTEM DUSI PE UN DRUM GRESIT O VIATA INTREAGA

Dezvolta-ti personalitatea pentru a reusi in felul tau.

CATEGORII

Mulțumesc că te-ai abonat!

Verifică inboxul, te așteaptă primele materiale acolo.