Ultimele ore pentru Fabrica de bani 1+2

Îţi vine să crezi cum zboară timpul?

Fie că faci ceva zilnic pentru tine sau nu faci absolut nimic, timpul zboară, iar balanţa vieţii noastre se înclină spre bine sau spre rău.

Nu există nicio recompensă pentru pasivitate şi potenţial irosit.

Viaţa pe care noi o trăim este preţul sau premiul pe care le obţinem în urma gândurilor, emoţiilor şi faptelor noastre.

Şi cartea vieţii noastre începe să fie scrisă timpuriu, în copilărie şi în anii de şcoală.

Profesorul Florin Colceag este cunoscut şi ca Antrenorul de genii, cel care luptă pentru schimbarea sistemului de învăţământ din România, în favoarea copiilor. Este licenţiat în matematică, doctor în economie şi specialist internaţional în consultanţă sustenabilă. Se ocupă de pregătirea copiilor supradotaţi şi a olimpicilor din ţara noastră, iar până în prezent a dat României peste 300 de tineri foarte bine instruiţi, care au devenit cercetători, profesori universitari şi specialişti în diverse domenii, cei mai mulţi în străinătate.

Iată ce spune el:

“Copilul este unul dintre lucrătorii cei mai chinuiţi de pe planetă, pentru că nu mai are timp liber. Dacă şcoala nu este umană, după vârsta de 10 ani se blochează creşterea inteligenţei, după 12 ani creşterea creativităţii devine zero, iar viitorii adulţi vor avea minte de copii, pentru că nu mai evoluează. În această situaţie se află peste 87% din omenire.”

Şi astfel, noi toţi am plecat cu un handicap, fiindu-ne răpite resurse care ne-ar fi ajutat să fim fericiţi în viaţă.

După ce ne trezim cumva singuri din Matrix, e nevoie să devenim autodidacţi şi să schimbăm tot ceea ce am fost învăţaţi prost, să învăţăm singuri tot ce nu ni s-a spus.

În ideea asta a apărut și Fabrica de bani 1 si acum 2, în ideea de a da o șansă oamenilor să își rescrie povestea și destinul financiar.

În aprilie 2014 am fost pentru prima oară la un seminar gratuit de-a lui Lorand Soares Szasz, deşi el face de mai bine de 5 ani educaţie financiară cu oamenii.

M-a impresionat cu profesionalismul lui şi cel mai mult m-am bucurat că le spunea oamenilor ceea ce şi Personalitate alfa spune de 10 ani.


Dezvoltă-ți personalitatea și vei avea lumea la picioare, precum și împlinirea în sufletul tău.

Lorand vorbeşte specific despre bani, vânzări, conversie, marketing şi tot ce ţine de lumea banilor şi a afacerilor.

Are sute şi mii de oameni în săli, la fiecare seminar prin toată țara, care devorează tot ceea ce spune şi predă.

Am văzut în el un aliat în lupta noastră comună.

Şi în clipa în care l-am văzut, am ştiut că trebuie să mă împrietenesc cu el şi să colaborăm.

De luni de zile, prietenul meu Marius Simion de la NLP Mania, îmi spunea să facem un audiobook împreună.

Cu gura plină de salată de la Salad Box, vorbind cu Marius, mi-a picat fisa.

Asta e şansa de a face ceva împreună cu Lorand. Hai să facem un audiobook împreună în care să abordăm problema banilor din toate unghiurile, astfel încât oamenii să înţeleagă exact ce sunt banii, cum se fac şi să scape o dată pentru totdeauna de lipsurile materiale care îi opresc să îşi trăiască viaţa cu adevărat.

La 10 secunde după această idee care a fost primită cu entuziasm şi de Marius, mi-a mai picat o fisă (probabil de la salata aia bună).

Mai lipseşte un singur mușchetar din peisaj.
Daniel Zărnescu, care ghici ce? Lucrează cu oamenii pe afaceri online, eficiență, coaching, productivitate, obiective.
În momentul acela am avut viziunea a 4 comunităţi diferite unite într-un scop comun: acela de a oferi valoare totală şi de a-şi amplifica puterea reciproc.

Personalitate Alfa – Pera Novacovici
NLP Mania – Marius Simion
Construim Imperii – Daniel Zărnescu
Coaching4you – Lorand Soares-Szasz

Am pus mâna pe telefon şi toţi 3 au fost foarte entuziasmaţi.
Totuși, au avut o obiecție:

Timpul.

Toţi aveau deja anul plin cu proiecte.

Aşa că am făcut ceva ce este contrar înclinațiilor mele naturale şi m-am făcut manager de proiect.

După 2 luni de zile aveam 4 audiobook-uri, de la 4 autori, unite sub titlul comun:

Fabrica de bani 1 – Cum să transformi în bani propria personalitate și Fabrica de bani 2 

http://personalitatealfa.com/produse/fabrica-de-bani-2/

Fiecare audiobook are peste 120 de minute de material mp3, iar titlurile individuale sunt după cum urmează:

  • Adevărul despre bani în lectura lui Lorand Soares Szasz
  • Cum să îţi programezi succesul financiar în lectura lui Marius Simion
  • Abilitatea de a atinge orice obiectiv îţi pui în minte în lectura lui Daniel Zărnescu
  • Cum să faci bani din vocaţia ta în lectura lui Pera Novacovici

În total, în jur de 600 de minute, adică 10 ore de material audio de cea mai bună calitate.

Pachetul Fabrica de bani 1 conţine:

– 4 cărţi audio cu peste 600 de minute;
– link de download direct, imediat ce faci plata, plus pachet cu CD-uri livrate prin curier;
– reducere de preţ de la 247 Lei la 197 Lei (doar în timpul rămas până la încheierea lansării);
– 5 bonusuri video;
– materialele lui Pera și în format text, într-un PDF.

Acum, la mai bine de un an distanţă, din cauza feedback-urilor extraordinare pe care le-am primit, am decis să facem Fabrica de bani 2.

Multă lume întreabă cum sunt legate cele două şi dacă trebuie luate împreună sau separat.

Ambele pachete au fost făcute în ideea de a oferi o educaţie care ne-a lipsit tuturor în anii tinereţii noastre.

Împreună, cele două se completează, însă fiecare poate fi ascultat şi separat. Ele au fost gândite ca şi concepte de sine stătătoare, pe care le asculţi și din care scoţi idei pe care le aplici iar apoi vezi rezultatul şi impactul asupra banilor din cont şi din buzunar.

Ca să înţelegi de unde vine plăcerea şi entuziasmul nostru pentru Fabrica de bani, uite ce spun câţiva clienţi:

“Genial… nu îmi vine să cred câtă încredere mi-a dat în mine să vă ascult pe toți. Îmi dau seama cât am greșit acum. Dacă prindeam aceste informații acum 4 ani eram alt om. Nu e prea târziu nici acum. Mulțumesc lui Dumnezeu că am avut inspirația să cumpăr CD-urile de la voi.” Ion V. – Arad
————————————-
“Te salut! Și vă salut pe toți cei care ați participat la acest audiobook! Materialele sunt super faine, simple, clare și puse în practică sigur se văd și rezultate.
Le-am descărcat și, cum sunt un bătrân încă tânăr care nu s-a născut cu PC-ul în brațe, nu le mai găseam, nu știam să le deschid, dar s-a rezolvat. Dacă vrei, poți.”

Pera…, ești un bun vânzător! Am mai cumpărat materiale de pe net, dar este prima oară când sunt întrebat dacă totul este ok. Sănătate și numai bine tuturor! – Vasi
—————————————-
“Voi stricați piața de dezvoltare financiară și personală! 🙂 Alte cursuri sunt chiar scumpe și mă așteptam ca și ăsta să fie prea scump ca să îl pot lua. Când mi-ai recomandat să intru pe pagina de vânzare mă așteptam la un preț peste buzunarul meu (am citit ce conține cursul și credeam că o să coste cel puțin 200 de Euro). Când am văzut că e mai puțin de 50 de euro, nu am mai stat pe gânduri. Mulțumesc, băieți! Sunteți cei mai tari!” Oana G. – Sibiu
———————————————
”Pera, ești senzațional!! Mă simt onorată și incredibil de norocoasă să te citesc și să te ascult! L-am citit și ascultat pe Lorand, și pe Daniel (la Marius nu am ajuns încă), dar povestea cu mărul mâncat pe zi și mesajul tău m-a mobilizat. În septembrie mi-am pornit afterul, nu sunt pe plus încă, dar mă mișc și mă lupt, sunt varză cu banii, dar am un optimism incredibil pentru că fac ce îmi place, cred în ce fac și știu că o să reușesc.

Prietenele mele cele mai 'bune' m-au tzepuit, dar am descoperit altele, care, conform lui Daniel, au ce mă învăța ca să mă ridic, nu mă trag înapoi. Mai am să îmi fac pușculitzele. :)))).

Fac rost de bani și îmi iau și pachetul audio, și abia aștept să îl aud, mesajul ăsta al tău cred că o să i-l dau și lui fiu-miu să îl citească, deși are numai 8 ani. 🙂

Felicitări! Ești un om de mare valoare! Și de un mare umanism!! Și consider că deja îți vezi visul cu ochii: îi ajuți pe ceilalți! Pe cei din generația noastră, dar și pe copiii noștri!
Îți mulțumesc din suflet!! Weekend minunat în continuare!” Raluca
———————————————
“Am descărcat materialele și am ascultat până acum pe al tău și parțial al lui Lorand. Nu vreau să mă grăbesc, vreau să le diger bine și să încep să și aplic tot ce pot în activitatea mea.
Pot să-ți spun că este cel mai bestial material pe care l-am ascultat în viața mea.

Și crede-mă, pe noptiera mea sunt 64 de cărți de dezvoltare personală – toate citite și însușite. De asemenea, am participat la zeci de seminarii de acest gen cu diferiți organizatori din viața economică (Business Days), organizate de compania cu care am o colaborare în sistem mlm (Forever Living Products), am fost la seminariile lui Lorand, Andy Szekely, Brian Tracy, Michael Strachowitz, și multe altele. Sunt un consumator de dezvoltare personală și în ultimii ani, din 2011, de când viața mea a intrat pe această turnură, toate s-au schimbat radical.

Am obținut sănătate, am început să scap de datorii, am schimbat Loganul pe un Mercedes, și culmea, am început să economisesc.

De asemenea, am o familie fericită, o soție pe care o iubesc enorm și doi copii minunați. Am început să am stimă față de mine însumi. Soția mea și-a dat demisia de la locul de muncă prima și am dezvoltat împreună parteneriatul cu FLP, iar acum își urmează vocația si pasiunea pt sănătate și frumusețe, și a început o afacere cu un salon de cosmetică.

De asemenea, și veniturile mele au crescut. Spun toate astea nu ca să mă laud, ci ca să vă mulțumesc ție și lui Lorand, și tuturor care mi-ați insuflat aceste idei. MULȚUMESC pt ceea ce faceți și pt că existați“ – Doru

Așa cum poți vedea, mesajele sunt de-a dreptul copleșitoare. Dacă te-au convins de impactul pe care cursul Fabrica de Bani îl poate avea în viața ta, intră aici pentru a-l comanda cât încă este la ofertă:

http://personalitatealfa.com/produse/fabrica-de-bani-2/

P.S. Noutate de ultimă oră! Lorand a auzit de premiile pe care Daniel cu Marius le dau prin tragere la sorți tuturor celor care au cumpărat și vor cumpără pachetul Fabrica de bani 2 în perioada promoțională și a decis să ofere și el premii de peste 2000 de euro. Unul dintre ele este accesul la cursul Business Mastery. Te țin la curent cu noutățile imediat ce aflu amănunte.

Distribuie daca ti-a placut:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Profită de resursele de dezvoltare personală pe care le-am pregătit timp de 10 ani!

ARTICOLE SIMILARE

4 răspunsuri

  1. 658952 825098Hello! I just now would like to supply a massive thumbs up for any great data you can have here within this post. We are coming back to your weblog post for further soon. 647875

  2. hey there and thank you for your info – I’ve definitely picked up something new from right here. I did however expertise several technical issues using this site, as I experienced to reload the site lots of times previous to I could get it to load properly. I had been wondering if your web hosting is OK? Not that I’m complaining, but slow loading instances times will very frequently affect your placement in google and could damage your quality score if advertising and marketing with Adwords. Anyway I’m adding this RSS to my email and can look out for much more of your respective fascinating content. Ensure that you update this again soon..

  3. You could certainly see your skills in the work you write. The world hopes for more passionate writers like you who are not afraid to say how they believe. Always follow your heart.

Lasă un răspuns

PERA NOVACOVICI

Sunt psiholog și scriitor, dar expertiza mea cea mai importantă este că am învățat și experimentat tot ce mi s-a părut mai dificil.

Niciun obstacol nu a fost prea mare ca să-l încerc, și nu ar trebui să fie nici pentru tine.

SUNTEM DUSI PE UN DRUM GRESIT O VIATA INTREAGA

Dezvolta-ti personalitatea pentru a reusi in felul tau.

CATEGORII

Mulțumesc că te-ai abonat!

Verifică inboxul, te așteaptă primele materiale acolo.