Unelte pentru descoperirea vocatiei

 

 

 

Distribuie daca ti-a placut:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Profită de resursele de dezvoltare personală pe care le-am pregătit timp de 10 ani!

ARTICOLE SIMILARE

43 de răspunsuri

  1. Sunt foarte educative temele pe care le propui tu. Cand te gandesti ca altii lupta sa distruga oamenii, considerand ca sunt prea multi…

  2. Vocatia ,mereu va fi un subiect de discutat . Am multi colegi care se tot intreaba oare care o fi chemarea lor ,spre ce se indreapta ..eu una stiu ca am talent in mai multe domenii , dar din pacate nu are cine sa ma ajute in a ma perfectiona sau daca ar fi sa caut in alt oras ,se cer sume relativ mari de bani pe care nu-i am ! Sunt confuza si nu stiu pe ce sa ma axez mai mult ,un sfat ar fi binevenit Pera si iti multumesc pentru materialele gratuite fiind in ultimul an de liceu ,nu prea imi permit sa-ti cumpar cartile cu toate ca mi-as dori .

    1. vocatia ta nu face neaparat parte din talentele tale,
      fa cat mai multe lucruri noi, ceea ce e bun va ramane si se va dezvolta, ce e rau se va duce…
      eu mi-am descoperit „vocatia” dupa ce mi-am consumat toate talentele… si ea era ceva la care eram extrem de mediocru.. la inceput.
      viata nu e un tipar… fat cat mai multe lucruri noi, traieste-ti viata si vocatia pe care o doresti atat de mult va veni la tine..

  3. Interesant materialul! Am explorat si resursele!
    Cred ca ma aflu in faza "Ajutor supranatural – Pe drum, eroul găsește un ajutor, de obicei un bătrân înțelept care îi dă eroului învățătură" Ce greu pare insa drumul………. Cat intuneric trebuie stabatut pana ajungi la ILUMINARE. Sper sa am curaj sa fac toti pasii. Am inceput de multe ori si am abandonat. Poate urmandu-ti exemplul voi merge inainte. Vreau sa merg inainte!

  4. cred ca eu sunt in stadiul de nevroza.Nu vreau bani nu vreau femei.Da simt acea chemare ,acel demon .Doar asa as putea simti satisfactie,eu nu cred in destin eu cred ca asa cum iti asterni asa dormi.Dar senzatia asta ca nu fac ce trebuie ca ar trebuia sa fac altceva, cu fiecare zi care trece e tot mai greu si mai frustrant

  5. Mereu apari cand ma simt intr un adanc din care nu mai pot sa ies….in momente grele…ma bucur ca te-am gasit si urmat indiferent de comentariile rautacioase ale celor din jur:)oameni de care m-am indepartat si m-am instrainat..:)sper totusi sa am taria sa merg pana la capat si pe drumul care trebuie:)
    Multumesc:)

  6. Bravo. Am constientizat de ceva faptul ca uneori ma departez de acea voce, am observat lucrurile care ma departeaza, iar acum le spun stop, e foarte usor sa te lasi 'dus de val' departe de acea voce. Am inceput de ceva vreme sa caut vocatia, stiu de mult faptul ca este o chestie in capu' meu care simt ca explodeaza , dar totusi e asa greu sa o determin, trebuie sa ajung cat mai devreme la acel punct 'aha' altfel mi-ar fi greu sa ma accept mediocru. Singuratatea o simt inconjurat de ea desi sunt inconjurat de prieteni. Bravo
    Inca ceva…exista audiobook Paolo Coelho- alchimistul in limba Romana…. free

  7. Bravo. Am constientizat de ceva faptul ca uneori ma departez de acea voce, am observat lucrurile care ma departeaza, iar acum le spun stop, e foarte usor sa te lasi 'dus de val' departe de acea voce. Am inceput de ceva vreme sa caut vocatia, stiu de mult faptul ca este o chestie in capu' meu care simt ca explodeaza , dar totusi e asa greu sa o determin, trebuie sa ajung cat mai devreme la acel punct 'aha' altfel mi-ar fi greu sa ma accept mediocru. Singuratatea o simt inconjurat de ea desi sunt inconjurat de prieteni. Bravo

  8. Prin metode infoenergetice poti afla absolut tot ceea ce vrei, chiar si vocatia, daca faci ceea ce trebuie. Deja incepi sa revii pe aceleasi subiecte si sa le dezbati altfel. Este posibil sa te invarti in cerc.
    Determinarea radiestezica si infoenergetica iti rezolva toate problemele.
    My recent post Idei de afaceri

  9. Splendid, Pera, asa indrumari mai rar gasim! Multumesc si de titluri, aveam mare nevoi de asa indrumari. Astept testele cu nerabdare, deocamdata nu se deschid.
    Intrebare: crezi ca un om poate avea mai multe misiuni in viata? Care sa se intinda pe diferite perioade de timp?

  10. VOCATIA ESTE CA SAMANISMUL!A FI SAMAN INSEAMNA A FI VERIFICAT PRINTR-UN ACCIDENT…UNEORI MORTAL..DACA SUPRAVIETUIESC!

  11. Foarte frumos si adevarat,Pera ! Iti multumesc pentru tot ce scrii! Te citesc de cativa ani buni si la inceput m-am mirat cate lucruri stie un barbat mai tanar decat mine (aprox 3 ani),si de la care pot invata atatea. Ma regasesc in tot ce scrii si imi confirmi multe lucruri pe care le banuiam doar. Cu mult timp in urma am citit biblia de cateva ori ,nam inteleso foarte bine dar intotdeauna am avut senzatia ca acolo este cuprinsa toata psihologia,psihologie pe care tu ma faci sa o inteleg asa bine.Pacat ca oamenii au inteles altceva si inteleg cu totul altceva,vad asta in jurul meu.Tot ce scrii tu despre viata asta a noastra ( sex , personalitate ,dezvoltare,bani,etc…) este foarte bine de invatat .Cat de mult ne vom dezvolta oare?Este foarte frumos ,multumesc inca o data!

  12. Salut Pera, ma regasesc in ceea ce spui,cred ca sunt in faza de trecere de la insingurare spre noul drum descoperirii vocatiei.Vreau sa cred , ca aceasta perioada a insingurarii nu m-a afectat prea mult psihic,motivational pentru a face fata noului drum spre implinire(a durat cam 10 ani).Desi am stiut tot timpul ce ar putea sa ma implineasca, abia acum la 33 de ani s-a intamplat evenimentul,declicul care sper ca ma v-a orienta spre destinul personal.Cred ca niciodata nu-i prea tarziu,totusi consider anii pierduti un dezavantaj formarea personalitatii mele.Tu ce crezi pot gasi putere, resuse?.Multumiri pentru aceste lectii si sfatur,i care prin felul in care sunt documentate si mai ales spuse(din suflet) sunt foarte folositoare.

  13. Draga Pera imi place cum ai descris chiar sant in aceasta situatie de nevroza cand simt ca in interiorul meu am calitati sant puternica si vreau sa dau afara sa schimb aceea persoana care se vede acuma din exterior .as vrea sa pot afla mai multe despre mine nu pot singura si sa stiu ce pot sa fac cu puterea sufletului meu.cu maxima apreciere MARILENA.

  14. Vezi coment pe evz.ro/clubul de stiinta/parlogea.Foloseste dexul si fa-mi
    profilul.Daca reusesti ceva astept feedback prin telepurtare.Multumesc.
    Daca folosesti logica mergi de la A la B,foloseste imaginatia sa fii pretutindeni(A.Einstein)

  15. Pera esti tare nene si lucrezi in timp real.Am o rugaminte la totzi membrii acestei comunitatzi este de la gonac;Anunt foarte important;
    Pentru totzi vanatorii de Hizoni sa nu mai joace zaruri cu virtualul si realul.Hizonii pot fi prinsi in zona entanglementului cuantic

  16. Pera esti tare nene si lucrezi in timp real.Am o rugaminte la totzi membrii acestei comunitatzi este de la gonac;Anuntz foarte important;
    Pentru totzi vanatorii de Hizoni sa nu mai joace zaruri cu virtualul si realul.Hizonii pot fi prinsi in zona entanglementului cuantic.

  17. ciao,
    in general tot ceea ce transmiti este foarte interesant dar prin acest material pur si simplu te-ai depasit pe tine insuti si de aceea doresc sa iti multumesc.
    gabriela

  18. foarte interesanta si utila tema vocatiei.
    Am gasit pe youtube un filmulet cu niste tineri care si-au gasit vocatia, si anume fotbalul. Am ramas surprins sa vad cum vorbesc despre fotbal.
    La un moment dat unul din ei zice:
    "Nu pot sa ma gandesc la altceva decat fotbal. Daca n-o sa ajung fotbalist profesionist n-am nicio idee despre ce-o sa fac cu viata mea".
    http://www.youtube.com/watch?v=xZdbwKNxXDc
    My recent post Vindecarea la nivel interior: Bucuria pentru viata

  19. Salut Pera,
    Te urmaresc de ceva timp si faci o treaba excelenta! Am urmarit materialul si am o nelamurire.
    Am fost la politehnica indrumat de parinti, si credeam pana acu ceva timp ca asta e vocatia mea. Acu am terminat facultatea si mi-am dat seama ca nu e un domeniu in care imi place sa profesez si sunt intr-o stare: in care vreau sa apuc parca pe mai multe drumuri si nush pe care din ele sa o iau. (pentru ca simt ca am pierdut 4 ani degeaba). Asta e starea de nevroza la care te refereai?

  20. I SCOPUL de a castiga un ban cinstit cum
    -nu imi place sa fiu vanzator de reviste pt ca implica matematica
    -imi place sa deschid usa intr-un mod manierat vizitatorilor de la hotel
    -nu imi place sa fiu ospatar deoarece nu reusesc sa inteleg ce meniurri cer clienti si sa scriu repepede pe carnet deoarece la dictare suunt varza
    -parca a sta sa taxez masinile care parcheaza
    -nu imi place tamplaria din pvc lemn pt ca pot ajunge o victima(o mana taiata)
    PERA te voi anunta care mi-a dat roade!

  21. E foarte interesant articolul, incat , te pune pe ganduri,  care e vocatia ta???!!!
    De asemenea, iti pui intrebari ca aceasta „De ce te-ai nascut ?”, „Care e scopul tau pe pamant?” Trebuie sa insist sa gasesc si eu adevarata vocatie!

  22. Ma bucur sa primesc tot mai multe confirmarii legate de starea de insingurare si nevoia de a te indeparta de ceea ce nu raspunde frecventei sppiritului tau pentru a putea sa te regasesti si viata ta sa prinda sensul pentru care ai luat aceasta forma fizica, materiala, acum. Super! Felicitarile si stima mea!

  23. After study just a few of the weblog posts on your website now, and I truly like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and will be checking again soon. Pls take a look at my web page as properly and let me know what you think.

Lasă un răspuns

PERA NOVACOVICI

Sunt psiholog și scriitor, dar expertiza mea cea mai importantă este că am învățat și experimentat tot ce mi s-a părut mai dificil.

Niciun obstacol nu a fost prea mare ca să-l încerc, și nu ar trebui să fie nici pentru tine.

SUNTEM DUSI PE UN DRUM GRESIT O VIATA INTREAGA

Dezvolta-ti personalitatea pentru a reusi in felul tau.

CATEGORII

Mulțumesc că te-ai abonat!

Verifică inboxul, te așteaptă primele materiale acolo.