[vocatia] Descopera-ti vocatia unind punctele razlete din viata ta

Azi avem episodul 2, continuarea studiului de caz privind vocatia Oxanei.

Daca nu ai citit episodul 1 o poti face aici: http://www.personalitatealfa.com/blog/vocatia-oxanei-studiu-de-caz-ep-1/

8. Odihna, mancare si sport

Primul efect al muncii de recuperare a iubirii de sine si vindecarea de rani si traume sufletesti, se vede in grija cu care incepem sa ne gandim la sanatatea noastra.

Hai sa fim mai atenti ce mancam. Hai sa ne culcam mai repede si sa ne trezim mai devreme. Sportul e esential pentru echilibrul hormonal si pentru cum ne simtim, cum aratam.

Asta e primul pas aparent mic, dar cheie pentru ca de aici incolo, se intampla intr-un timp mai scurt, lucruri foarte mari.

Cumva, cu fiecare “borna” constientizata, inteleasa si integrata ca transformare in viata noastra de zi cu zi, primim dreptul la mai mult, mai repede.

9. Munca interioara.

Sanatatea si starea fizica se imbunatateste, relatia infloreste, incepe sa apara un echilibru si la munca, dar dupa toti anii, toate invatamintele, toate lectiile, esecurile au lasat urme subtile sau evidente.

Amandoi ne lovim un pic cu capul de un tavan.

In continuare, desi afacerile ambilor sunt mult mai complexe si au crescut in fiecare an din cei 7, provocarile sunt pe masura.

Eu sunt varza la management si gestionat de bani, Oxana inca are dificultati in relationarea cu echipa, colaboratorii.

Ea m-ar putea ajuta pe mine, dar nu se baga. Eu o puteam ajuta pe ea, dar nu ma bagam .

In aer plutea o senzatie

”Inca nu v-ati castigat dreptul asta. Munciti la voi ca fundatia relatiei inca nu e indestructibila. De abia cand relatia e beton, puteti sa trecei la alte constructii in care sa aveti responsabilitatea muncii cu alte suflete.”

O vad pe Oxana ca sufera. Ar vrea sa se faca inteleasa mai bine. Sa asculte si sa inteleaga la randul ei mai bine. In continuare ii sunt apasate butoanele de vinovatie si isi asuma responsabilitati care chiar nu sunt in puterea ei de control.

Parca poarta pe umeri soarta intregii omeniri.

Stresul inca e prezent. Caderile de sistem imunitar si ele. Bateriile noastre golite inca duc la certuri.

Parca am muncit atat de mult si progresele sunt mici cel putin la capitolul ” stare interioara:”

Si eu sunt putoare asa ca ii spun Oxanei: ”E timpul sa incepem foarte serios munca interioara. Timp petrecut in introspectie, discutii profunde, autocunoastere cat mai amanuntita. Stiu ca n-am nici timp, iar munca interioara e practica totala, nu teorie. Dar fara asta, aici ramanem blocati, ingropati de ruinele a ce odata erau mandria noastra: AFACERILE.”

Dupa cateva luni de framantari, mi se intampla ceva.

Au trecut 12 ani de zile in care am bagat in mine multa teorie si am trait cateva experiente profunde.

Am vorbit oamenilor doar din experiente personale: vocatie, relatii, bani, dependente, slabit, vindecare.

Au trecut 12 ani dar simt foarte tare si foarte repede, ca acum e timpul ca eu sa mor, asa cum vechea Oxana a murit ca sa se nasca noua Oxana feminina, si Pera acesta trebuie sa treaca in nefiinta pentru ca cel nou sa se poata naste.

Dar mi-e frica.

Mi-e greu.

Trec 4 luni de zile crunte, cum nu am trait niciodata in viata mea.

Atat de greu e procesul incat ii dau numele de “purgatoriul sufletesc”.

Ma izolez in casa, citesc si vizionez tot ce pot ca sa descopar raspunsul la intrebarea ” Ce mi se intampla?”

Dupa 4 luni, ma culc intr-o noapte acelasi Pera, si ma trezesc alt Pera.

A durat 4 luni si se numeste ”trecerea la urmatorul nivel de constiinta”.

Ni se intampla tuturor, de obicei in cicluri de 7 pana la 10 ani.

Pentru a incepe cu adevarat partea practica si munca interioara fara de care amandoi am acceptat ca nu mai putem inainta, Pera psihologul model vechi nu avea uneltele necesare pentru a face munca interioara la nivelul de profunzime care ni se cerea.

Astfel, Pera psihologul ambitios ce dorea sa schimbe lumea a murit si s-a nascut Pera – cel mai prost shaman din lume.

DAR SHAMAN.

Am sa dezvolt altadata, dar cateva trasaturi ale shamanului sunt :

  • Traieste experiential totul pe pielea lui si apoi povesteste cum a fost. Experientele altor oameni sunt doar alte perspective si ele pot semana ca tipar sau nu. Nu exista reteta comuna pentru doi oameni.

  • Primeste dreptul sa lucreze cu constiinta lui proprie si sa faciliteze altora acest gen de experiente

  • Este vindecator prin definitie, cu tehnologii extrem de puternice care comparate cu multe aspecte ” moderne” sunt la mii de ani lumina mai avansate.

E cumva acelasi lucru ca si pana acum doar ca acum ochii deschisi vad totul altfel.

Si psihologul si shamanul vindeca, doar ca psihologul stie multa teorie si cand vrea sa ajute omul sa-si patrunda in suflet, incep obstacolele.

Shamanul faciliteaza direct intalnirea omului cu propriul suflet si trairea propriului adevar interior. Munca de integrare a adevarului e la fel ca orice alta munca de dezvoltare personala insa avantajul e ca nu mai exista niciun dubiu legat de DIRECTIA in care sa investim eforturile.  

Am trecut prin chinurile facerii 4 luni pentru ca si Pera si Oxana precum si relatia lor aveau nevoie de alte unelte noi pentru munca interioara, multe din ele accesibile doar shamanului.

Psihologul are de muncit pana cand PRIMESTE DREPTUL sa poarte mantaua de shaman-vindecator, lucrator cu sufletul si constiinta. Si nu exista facultati sau diplome pentru asta niciunde pe pamant.

Examenul si diploma aici iti sunt date de intregul Univers ce devine o singura fiinta care poarta multe nume. Unul din nume este ”noul tau profesor”.

10. Salt pe o treapta e constiinta

In ziua in care s-a terminat procesul de 4 luni al renasterii, m-am trezit pentru prima oara zambind, relaxat si senin.

Am mers la Oxana, am zambit un pic stanjenit si i-am spus cu o siguranta care m -a speriat si pe mine:

“Azi s-a incheiat procesul meu. Stiu ce s-a intamplat, stiu care a fost rostul chinurilor, stiu exact ce am de facut vreo 7-10 ani de acum, un nou ciclu. Chestia e ca amandoi suntem pregatiti dar eu am primit primul acces la o noua treapta de constiinta si mi-e clar ca dupa mine, primul om care e scris sa ma urmeze esti tu.

M-ai format 7 ani.

Am devenit alaturi de tine un barbat mai matur, am minimalizat viciile si dependentele, am devenit mai harnic, organizat si productiv, afacerile au crescut, ai avut rabdare infinita cu toate procesele mele, demonii mei si figurile mele de fatalau.

Pentru asta, multumesc.

Desi stiu ca nu suporti sa ti se spuna ce sa faci, vreau sa iti spun ca vad doar doua optiuni desi nu sunt adeptul variantelor extreme, alb sau negru.

Ce se va intampla in perioada imediat urmatoare este ca ori accepti mana intinsa si cu o incredere oarba in mine faci un salt alaturi de mine pe treapta asta de constiinta, ori vei ajunge in pragul nebuniei si disperarii la cat iti voi vorbi obsesiv de o lume, o misiune si o viziune cu totul noua. Va trebui sa ma parasesti pentru ca efectiv te voi dispera.“

Un ciclu de 7 ani de relatie se incheiase.

Am trecut testele, provocarile, am invatat lectiile deloc usoare si deloc putine.

Pera cel vechi nu mai exista si acum pentru ca relatia sa poata sa traiasca o noua etapa, era nevoie si de noua Oxana.

Am intampinat o anumita rezistenta, mentalul Oxanei si scepticismul ei inteligent lucrau.

Insa acum dinamica era schimbata.

Oxana era un pic mai femeie, Pera era un pic mai barbat.

Energia masculina da directia, siguranta si protecta iar cea feminina grija, iubirea si inspiratia.

Iar Oxana si-a urmat barbatul in necunoscut, infruntand frica de schimbare si de moarte pentru promisiunea unei aventuri cum nici in cea mai indrazneata imaginatie nu am putut sa vedem.

A durat cateva luni sa o pot ghida pe Oxana spre locul din care urma sa ne reincepem calatoria impreuna.

Ea a fost si primul meu studiu de caz, primul client al celui mai prost shaman din lume.

In ultimii doi ani am simtit ca m-am indepartat de forta misiunii si vocatiei mele. Cu fiecare luna ma pierdeam si coboram in intuneric nestiind ca defapt e preludiul unei transformari profunde.

Durerea mea mare era ca in ochii iubitei mele nu mai vedeam admiratia, veneratia, fericirea sa-si vada barbatul mergand hotarat inainte, stiind exact ce vrea si cum o sa obtina.

Devenisem mediocru, nemaistiind care mi-e locul, cum sa ma deblochez.

In ultimele luni inainte de transformare i-am reprosat direct:” Tocmai tu nu mai crezi in mine, dintre toti oamenii.”

I-am vazut privirea si a durut ca o sageata drept in inima.  Era o mutra a lehamite”.

Iar replica a fost :” Ce tot vrei de la mine? Nu mai fii asa NEEDY”

Ultimul lucru care ma asteptam era sa apar needy in fata femeii care stiam ca si in acest moment ma iubeste enorm.

Acum, cand ambitiile“cel mai bun psiholog din lume” au fost inlocuite cu constiinta “celui mai prost shaman din lume”, aveam o certitudine.

Oxana in foarte scurt timp va avea din nou scantei in ochi cand isi priveste barbatul.

11. Spiritualitate

Direct la suflet.

Asta era una din abilitatile mele noi dobandite.

Cu o precizie de care habar nu aveam ca sunt capabil, am inceput sa primesc ” darurile” pe care le-am castigat odata cu accesul pe o treapta noua de constiinta.

Si astfel am constatat ca nesiguranta de sine a psihologului Pera a fost inlocuita cu o incredere absoluta in misiunea celui mai prost shaman din lume.

ERA FANTASTIC.

Un alt atribut al shamanului e ca atunci cand apare boala in comunitate, el nu se adreseaza doar bolii si bolnavilor ci priveste intreg ecosistemul si se intreaba ” unde s-a produs dezechilibrul?’

In comunitatea intregii planete acum era limpede.

Boala planetei si a societatii este ego-ul masculin si competitivitatea lui distructiva, consumerismul salbatic, capitalismul razboinic.

Dezechilibrul ce duce la suferinta intregii planete e evident.

Energia masculina face afaceri si starneste competitivitatea intre barbati. Pentru achizitionarea de putere, faima si femei, intreaga omenire a fost pusa pe un drum autodistructiv: comparatia, devalorizarea, competitia.

Toate fara suflet, axate pe acumulari materiale.

Si pentru ca jocul se cheama ” cine are mai multe obiecte castiga”, lumea a devenit un MALL gigantic.

Mall-ul iti promite starea de bine, atractivitate fizica, haine ce atrag atentia, mancare sa-ti linistesti starile interioare, distractie ca sa DISTRAGA atentia de la ce conteaza cu adevarat.

Si toate astea la pachet cu ” alearga, alearga si nu te opri. Golul interior nu -l analiza prea mult, mai cumpara ceva si sigur il vei umple. Hai cu cardul. Baga PIN-ul. E bine? La revedere, va asteptam pentru doza urmatoare”

Trecusera 10 ani de cand citisem super cartea Christinei Grof – ” Setea de intregire”. Eram de acord cu absolut tot: golul interior nu se umple cu nimic din exterior.

Dar desi stiam asta mental nu gasisem inca nimic care sa aline macar temporar golul, nici nu se punea problema sa vindece,  fara sa apelez la dependentele mele.

Si intr-o zi, ma gandesc ca si cadou primit la acest nivel de constiinta, am trait impreuna o experienta in dormitorul nostru.

Am trait pentru prima  oara in “stare pura de prezenta”

Eram in stare de flux total, timpul isi pierduse semnificatia, iar zidurile perceptiei noastre au impins intregaa realitate la marginile Universului.

In acest spatiu vast, eram doar noi doi.

7 ani ne-a luat, si toate de mai sus, ca sa NE CASTIGAM DREPTUL sa ne intalnim cu adevarat.

In orele ce au urmat, ne-am privit cum rareori am facut-o pana atunci.

Ne-am sarutat, am dansat, ne-am multumit pentru tot, ne-am facut declaratii de iubire cu zecile. Am inteles situatii, blocaje, probleme si rezolvari. Nu mai erau grijile zilei de maine pentru ca maine era la un capat indepartat al universului.  

Nu mai erau resentimentele si durerile de ieri, pentru ca ieri era la marginea opusa a Universului.

Eram doar noi, in prezent, acolo unde este toata bogatia si unde a fost intotdeauna.

Sub nasul nostru.

Am cautat sa astup golul interior fugind inspre exterior. Fugind de mine, de ce s-ar putea sa descoper daca ramai cu mine. Alergand sa castig concursul, sa inving dusmanul, sa iau trofeul.

Si nimic.

In acea seara, in timp ce pentru prima oara golurile noastre interioare se umplea si vindecau cu CONEXIUNE reala umana autentica, simultan cu starea noastra de extaz si-a facut loc si constientizarea cauzei suferintei crunte de pe planeta.

Oamenii vor distruge tot daca nu traiesc la randul lor experienta conexiunii umane.

Gabor Mate, specialist pe dependente spune ca opusul dependentei nu este abstinenta ci conexiunea.

Habar nu am avut ce vrea sa zica.

Si nu as fi inteles oricum pana nu am TRAIT si SIMTIT.

In starea de prezenta, nu am mai vrut sa ma grabesc niciunde. Eram conectat si ma hraneam, si in acelasi timp energia curgea in aceeasi masura spre Oxana iar amandoi eram conectati cu o forta pe care acum o simteam in toata maretia ei.

Creatorul nostru sarbatorea acest moment impreuna cu noi.

Parca spunea:

“ Bucurati-va. Stim toti cum a fost drumul pana aici. Ati reusit. Acum e rasplata inainte de a porni din nou la drum.”

Eram uimiti, bucurosi, smeriti, recunoscatori.

Asta era cadoul nostru de data asta nu doar pentru Oxana, nu doar pentru mine ci si pentru a treia fiinta din poveste, relatia noastra. Pe care in seara aia am botezat-o: Aurora.

Relatia noastra si-a castigat dreptul sa primeasca un nume.

12. Ecologie.

Mai dpua puncte apoi unim tot in definirea vocatiei 🙂

La pachet cu urcatul unei trepte in constiinta in Oxana s-au activat evident noi energii si daruri, accesibile dupa munca prin care cumva ai trecut si tu ajutat de pagiile de mai sus.

Oxana a reluat in forta o tema care se tot repeta in viata ei dar foarte subtil: poluarea, gunoiaele, deseurile, plasticul, accidentele ecologice, distrugerea planetei.

De data asta insa, forta mesajului ce iesea din ea era exploziva si vulcanica.

Pe langa visuri noaptea, intr-o zi a avut o viziune socanta si de speriat in acuratetea descrierii.

“Se facea ca in departare pe cer un stol urias de pasari zbura in cercuri si aproape ca intuneca partea aia de cer. La o apropiere mai mare, scena devenea mai ciudata iar la o apropiere suficienta, stolul de pasari era defapt altceva:

Erau pungi de plastic ridicate de vanturi.

Era o lume apocaliptica, in care pe varful unui urias munte de gunoi ce vorbea despre socieatea consumerista, era un barbat invingator.

Castigase competitia.

Ajunsese primul in varf.

Era mandru, superior, arogant.

Apoi, privind in jur, barbatul se trezi ca dintr-o betie.

“ Ai castigat”, i-a spus o voce.

“Ai ajuns in varful muntelui de nimic, alergand in drumul tau spre nicaieri.”

“Ai castigat concursul. Doar ca pretul e singuratatea pana la moarte, cu sufletul torturat si flamand de conexiune insa cu cine?

Cu propiul suflet? – el nu mai exista

Cu alti oameni? – ei nu mai sunt

Cu natura ? – e distrusa de mult

Cu Dumnezeu? – i-ai distrus creatia si casa copiilor sai

Cum te simti acum ca ai castigat? A meritat?

Si apoi, intreaga scena se incheie cu inceputul apocalipsei.

Doi copii fara nicio grija, intr-o zi de vara, inocenti, naivi….aruncand o punga de plastic pe jos fara sa mai existe nici macar un om lucid, constient si treaz pentru a-i educa si a le spune de ce acest mic gest necorectat este inceputul sfarsitului si va duce la sfarsitul omului pe pamant.

13. Sexualitatea

Alt cadou urias si aici ma opresc, a fost gasirea unei sexualitati in cuplu care ne-a facut a doua zi sa ne uitam buimaci unul la altul si sa ne intrebam:’ Ce s-a intamplat  aseara?”

In starea de prezenta, conectati si hraniti sufleteste in cele mai intime colturi ale sufletelor noastre, sexul a fost ultimul act al experientei.

Inainte de asta eu as fi dat nota maxima sexului cu Oxana pentru ca era grozav. Ce nu stiam eu ca eram inconstinent era ca eu faceam sexul pentru deconectare si detensionare. Cumva compulsiv, la fel ca toate viciile mele.

Urmaream descarcarea, nu conectarea.

Si acum, magar mare, ma trezesc dupa 7 ani de relatie ca defapt ce am facut noi nu se putea numi “viata sexuala” decat la un nivel amatoresc. Cele mai misto partide de sex erau in excursii sau bauti din club cand cumva ne era mintea mai relaxata si putem sa ne apropiem de o stare mai apropiata de ceea ce se cheama stare de prezenta.

De data asta insa, eu nu am mai fugit niciunde. Nici spre pasarica, nici spre penetrare. Stiam amandoi ca urmeaza si asta dar profitam de momentele magice de conexiune si prezenta.

Cand intr-un sfarsit ne-am aliniat energiile si am inceput sexul porpriuzis, nu se mai termina si niciunul nu voia sa se termine. Sexul nu se termina, ca Oxana a avut record 🙂

Ei bine, nu au fost niciodata conditiile aliniate pana in acel moment.

Ca sa nu transform articolul asta intr-un film porno explicit, ma opresc aici dar e important sa intelegi ca sunt multe lucruri pe care inca nu le cunoaste, despre propriul corp, creier si suflet.

Insa trezirea omenirii a inceput si cu fiecare om trezit, viitorul nostru pe Pamant primeste o sansa in plus.  

Vocatia la un nou nivel de constiinta – premiul dupa 7 ani

Timp de 7 ani, totul parea rasfirat, greu de gestionat si punea presiune si stres maxim pe corpurile, creierele si sufletele noastre.

Sresul asta se resimtea in tot.

Acum, in sfarsit, toate punctele urmau sa se uneasca.

Daca ar fi sa definesc prin ochii mei misiunea si viziunea Oxanei as spune asa.


Vocatia Oxanei Novacovici

– dupa 7 ani de lectii de machiaj, urmatorul nivel de constiinta al ei incarca cu foarte mult sens intreaga ei munca de pana acum

– era o vreme cand o intrebam obsesiv care e misiunea si viziunea ei in afaceri si cat de improtant e pentru echipa ei si pentru clienti sa defineasca clar asta si ea se enerva pe mine urland:” NU STIU INCA”.

– unul din cadourile pentru munca interioara si accesarea unei noi trepte in constiinta este o misiunea si o viziune mult mai clara

misiunea Oxanei Novacovici a fost tot timpul accesarea energiei feminine care e suprimata de 12.000 de ani

– dorinta ei de a salva planeta care s-a ccentuat exact in lunile astea isi are raspunsul tot aici: planeta e distrusa de businessul capitalist facut cu energie masculina, competitia, agresivitatea, alergarea dupa profit cu pretul distrugerii vietii pe pamant.

– salvarea vine cand aducem in afacere si energia feminina care pe langa capitalism aduce GRIJA

– grija fata de echipa, fata de clienti inseamna atentia la nevoile profunde umane. Inseamna conexiune reala cu toti oamenii care ajung in contact cu munca si persoanele implicate in afacere.

Oxana are ca misiune si vocatie sa salveze lumea de poluare si distrugere aducand energia feminina in toata forta ei la suprafata

Sa revenim practic la business-ul Oxanei.

– lectii de machiaj la urmatorul nivel de constiinta, inseamna pe langa beauty, machiaj, estetica si frumusete grija pentru sufletul femeii, energia feminina,

– pe langa frumusete fizica, sport, alimentatie, machiaje, par, unghii businessul la urmatorul nivel incorporeaza educatie pentru femei, relatii de cuplu sanatoase, imbracaminte, setarea de trenduri noi, redefinirea frumusetii  amplificand nu doar puterea atractiei fizice feminine, dar si feminitatea, sex appeal-ul, femeia ca muza, mobilizarea energiei masculine pentru ca ea sa devina cooperanta , prietenie intre barbati si nu competitie tampita distructiva.

Daca ar fi sa recomand un prim pas simplu ar fi sa creezi un audiobook pe care sa il dai tuturor celor cu care intri in contact prin afacerea ta.

In el poti spune despre 7 ani de lectii de machiaj si cum a aparut pe langa asta dorinta de a salva planeta de poluarae care e adusa de consumerismul si a business-ului competitiv pe energie masculina, profit cu orice pret, pierderea sufletului din orice activitate umana.

Lectii de machiaj si oricum se va mai numi afacerea ta are ca viziune si misiune sa faca din energia feminina o FORTA de schimbare in bine a lumii, ca femeile trebuie si pot sa faca afaceri cu energie feminina iar valoarea numarul 1 a businessului facut cu energie femina este GRIJA pentru oameni, clienti, planeta, mediu, relatii sanatoase, nu toxice

Steve jobs zicea ca dupa un timp vei vedea ca nimic nu a fost intamplator si ca se unesc punctele ce parea separate si ai imaginea de ansamblu, In cazul Oxanei, punctele aparent fara legatura care s-au unit au fost: 

– business

– machiaj

– frumusete

– customer care

– feminitate

– sexualitae

– relatii

– imbracaminte

– arta

– exprimare de sine

– dans

– pictat

– cantat

– scris

Astea si altele, sunt acum UN SINGUR LUCRU: Vocatia Oxanei Novacovici

Pentru a-ti trai si descoperi vocatia nu trebuie sa faci nimic decat sa abordezi cu curaj provocarile de azi. Actioneaza, deschide inima, esueaza. invata. Repeta.

Tu ai vocatie chiar acum doar ca nu ai imaginea completa.

Orice faci azi te duce spre clarificarea vocatiei tale.

A durat 7 ani de munca asidua pe ideea de vocatie, de multe ori aparent fara sens, lectii chinuri, stres, panica, boala.

Dupa 7 ani, a primit DREPTUL de a trai complet si profund vocatia si TOTUL sa fie imbogatit cu sens.

Cea mai multa munca a fost pe iubire, vindecare, dragostea pentru proces, munca interioara.

Acum s-au unit punctele si toate au devenit o singura imagine:

Vocatia Oxanei Novacovici.

Pfff.

Nu stiu cum pica tot ce ti-am scris aici.

Imi dai un reply asa la cald?

Pana nu ma pune Oxana sa sterg articolul :)))

Concluzie

Cand suferi nu inseamna ca esti pe drum gresit ci ca face parte din plan. Continua mai repede ca sa ajungi la imaginea de ansamblu.

Ai observat vreodata cat de bine functioneaza busola din sufletul tau? Ea are un NORD spre care indica permanent.

Hai sa facem un scurt exercitiu de imaginatie.

Spre ce esti atras permanent, fie ca stii sau nu?

As indrazni sa presupun ca te atrag locurile, oamenii, activitatile care simti ca iti vindeca, hranesc, incarca intreaga fiinta sufletesc, mental, fizic.

De exemplu, persoanele dragi, hobby-urile, lucuri in natura, petreceri cu oameni faini pentru tine, carti, muzica sau filme ce te fac sa uiti trecerea timpului.

Cu siguranta ai simtit diferenta intre acest gen de locuri, activitati si oameni si restul, care simti ca te golsesc de energie, obosesc si imbolnavesc, te streseaza si agita.

Daca ar fi sa dam un nume care sa inglobeze acest NORD spre care indica sufletul nostru, am putea sa-i spune CONEXIUNE.

Asta cauta sufletul.

Tot ceea ce permite sufletului sa se deschida si sa primeasca vindecarea, hrana si incarcarea de are nevoie pentru a creste, invata si evolua se intampla prin CONECTARE.

Tot ce raneste sufletul, ceea ce il goleste si inchide se intampla prin DECONECTARE.

Miracolul conectarii insa devine o arta, stiinta si o normalitate uitata.

Pentru ca compensa durerea uriasa a sufletului care nu mai stie la ce si cum sa se conecteze, durerea deconectarii trebuie anesteziata.

Si aici sunt sigur ca stii exact cum:

– droguri

– mancare

– alcool

– sex compulsiv

– fuga si agitatia mentala

– evadarea din prezent

– incapacitatea de a fi bine in propriul corp tensionat si stresat permanent, chiar si in somn.

– pierderea a ore intregi in navigarea fara scop si sens pen internet

– cheltuielile compulsive si risipa

– si sute de alte substante si comportamente cu care ne otravim doar pentru cateva clipe in care durerea devine surda doar ca sa revina cu intensitate tot mai mare.

Si pentru ca alinarea temporara este totusi mai buna decat durerea permanenta, in scurt timp medicamentele alese de noi pentru a ne automedica, devin dependente ce ne otravesc, imbolnavesc si de-a dreptul omoara, lent sau rapid.

Sufletul tau iti cere sa iti reamintesti ca toata suferinta ta care azi este a lumii, vine din lipsa de conexiune.

-consumerism

– dependente

– boli cronice

– boli autoimune

– cancer

– suferinte in relatii

– violenta

Toate astea sunt boli ale omului si ale intregii planete.

Asa cum omul are cancer si boala in corp, azi omenirea ca specie are cancer si boala.

Suntem bolnavi si murim si in durerea noastra tragem intreaga planeta dupa noi.

Si nu stim ce facem, pentru ca daca om om pentru o clipa ar vedea cu ochii, ar intelege cu mintea si ar simti cu sufletul dechis macar pentru o fractiune durerea uriasa a fiecarui lucru viu de pe planeta, ar fi doborat instantaneu de greutatea poverii la pamant de unde nu s-ar mai ridica multa vreme si nu s-ar putea opri din plans zile si nopti la rand, nu ar mai simti foame si sete si si-ar dori sa moara pe loc.

Dar dupa ce s-ar ridica, pentru nu se moare asa usor, fiecare clipa ar fi traita doar cu dorinta nestavilita de a se reconecta cu propriul suflet, cu ceilalti oamenii, cu natura si cu creatorul.

Nu e deloc greu sa incepi si tu chiar acum.

Cauta sa te conectezi.

Ce iti hraneste sufletul, mintea si corpul in mod sanatos si autenntic fara sa devina o dependenta ce te imbolnaveste si distruge?

Pune la test afirmatiile de mai sus.

Fa azi sau maine ceva ce te hraneste la nivel profund. Ceva ce iti place, ce are sens pentru tine, fara a fi nevoie sa dovedesti cuiva ceva.

Fa-o doar pentru tine si sufletul tau.

Si vezi cum te simti.

Ai vrea sa traiesti asta pentru totdeauna?

Daca ai putea, te-ai mai intoarce la altceva?

Mi-ar placea mult sa imi scrii cateva randuri.

De miercuri vreau sa deschid pentru 3 zile portile cursului nostru de vocatie care va fi imbogatit cu un nou sens.

Ne auzim cu o oferta super buna pentru a te sprijini in procesul tau de descoperire si traire a vocatiei.

Cu drag,

Pera Novacovici

Distribuie daca ti-a placut:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Profită de resursele de dezvoltare personală pe care le-am pregătit timp de 10 ani!

ARTICOLE SIMILARE

Lasă un răspuns

PERA NOVACOVICI

Sunt psiholog și scriitor, dar expertiza mea cea mai importantă este că am învățat și experimentat tot ce mi s-a părut mai dificil.

Niciun obstacol nu a fost prea mare ca să-l încerc, și nu ar trebui să fie nici pentru tine.

SUNTEM DUSI PE UN DRUM GRESIT O VIATA INTREAGA

Dezvolta-ti personalitatea pentru a reusi in felul tau.

CATEGORII

Mulțumesc că te-ai abonat!

Verifică inboxul, te așteaptă primele materiale acolo.