Webinar – personalitate alfa

Salut

Acum cateva saptamani am tinut un webinar ( seminar online) pentru cei de la Avantaj la start.

L-am inregistrat pentru cititorii de pe "personalitate alfa".

In curand o sa tin webinarii live special pentru personalitate alfa in care o sa ma vedeti in toata splendoarea 🙂

Acest webinar este facut cu ajutorul unui slide si a unui microfon cu casti.

Dureaza o ora si cuprinde povestea mea, cum am vrut sa fiu mafit :), ce inseamna vocatia si cum se poate descoperi, care sunt principalii stalpi ai unei personalitati alfa si cum se descopera comoara ascunsa din tine.

Am inceput sa lucrez la forum.

Astept feedback-ul pentru acest webinar.

Spor la treaba,

Pera

………………………………………………..

Webinar AVANTAJ LA START, 15 iunie 2009, speaker Pera Novacovici

 

 

Distribuie daca ti-a placut:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Profită de resursele de dezvoltare personală pe care le-am pregătit timp de 10 ani!

ARTICOLE SIMILARE

63 de răspunsuri

  1. Buna!Astept cu nerabdare acest webinar,sunt sigura ca imi va fii de folos,asa cum imi sunt toate chestiile scrise de tine.O seara buna!

  2. Imi pare rau ca n-am reusit sa deschid webinar-ul,nu stiu ce are,poate verifici un pic……..spor la lucru pe FORUM ,ca sgur e mult de lucru.

  3. Am reusit pana la urma ………..foarte interesant ,vocea cred ca trebuie mai ferma…………sau nu stiu exact ce dar e bun,foarte bun pentru mine.

  4. Partea cu increderea in sine m-a determinat sa-ti pun urmatoarea intrebare: cum sa imi cres increderea in sine cand barbatul pe care-l iubesc de 26 de ani…………imi zice ca nu mai poate sa stea cu mine ,si pleaca la o alta femeie?

  5. Felicitari Pera pentru calitatea articolelor si pentru acest webinar .Il recomand spre ascultare fiului meu care este inca elev .Esti un exemplu pentru tinerii elevi , studenti.
    Cu sinceritate
    Silvia

  6. @ Gabriela V – Esti reponsabila 100% pentru ca ti-ai construit viata in jurul barbatului care acum te paraseste. Nu poti controla alti oameni si acum platesti pretul pentru convingerile gresite. Vestea buna e ca e in puterea ta sa schimbi lucrurile in bine, facand ceea ce nu ai facut cand trebuia. Adica sa iti contruiesti o viata in jurul TAU. Astfel iti vei creste stima de sine. Luand din interiorul tau ceea ce ai nevoie pentru fericirea ta, nu cersind de la altii.
    @ Angelina – Puterea exemplului e singurul fel de a educa oamenii. De asta ma deschid in amanunt 🙂
    @Attraversiamo – Iti respect parerea. Poti sa imi dai materiale de-ale tale sa iti dau si eu feedback? 🙂

  7. Am ascultat webinar si mea placut foarte mult., iar pe Cristina o ador imi place foarte mult cum scrie, am citit tot si astept sa scrie si alte reportaje .

  8. Salut!!! Stii ca mi-a placut mult sa te scult ,ai o voce placuta si spui povesti interesante.Am o intrebare:de ce-ti deschizi viata in asa detalii amanuntite?

  9. Dupa parerea mea, acest webinar este de slaba calitate, lipsit de continut si sens, in primul rand pentru ca exprimarea este gresita, cuvantul „buun” dupa o idee repetat de mai multe ori si folosesti jargon, iar in al doilea rand, continutul webinarului, mi se pare neinteresant, o poveste banala + concepte de psihologie explicate din cadrul tau de referinta (care nu e universal valabil).
    Sper sa iti concentrezi resursele in niste webinarii mai coerente si mai utile.

  10. Fiecare cred ca la un momentdat s-a facut sau s-a gandit sa fie mafiot.In anii ’80 cand eram student la TCM pentru noi toate examenele se cumparau chiar daca veneam din lumea a treia;nu dadeai,nu luai.Asa ca strans cu usa ca nu aveam decat de taxe m-am dat la vandut de cafele,tigari,blue-jeans etc….am avut si probleme cu politia da si ei erau corupti rau.Cand nu am mai reusit sa fac rost de bani am repetat anul si chiar a trebuit sa ma intorc si sa fac aici altceva ……asta e oricum nu-mi placea facultatea aia iar cei care au terminat-o stiu ei bine cum ,250-500dolari fiecare examen dar asta e o alta poveste,scuze.Mi-a placut ce ai spus,imi plac toate materialele tale,imi place mult sa citesc.Am o nebuloasa,am citit undeva despre conspiratie si noua ordine mondiala,ce parere aveti?Multumesc pt webinar.

  11. Foarte frumos si acest webinar. Felicitari pentru ca te-ai trezit la realitate devreme…….Ma uit la oameni de varsta a doua, a treia si mai nou si mai tinerei, cat de incruntati si seriosi si parca nu mai au putere sa lupte cu viata asta si stiu sigur ca eu nu imi doresc sa ies la pensie in sistemul clasic…….Mult mult succes si te recomand si altor persoane pentru munca buna pe care o faci. Cine stie…..pana la urma poate se v-or trezi si altii la realitate.

  12. Buna! A-ti deschide sufletul unor persoane total necunoscute cred ca a mai bine decat unor cunoscuti. Nu vi s-a intamplat sa va asculte ca apoi sa rada in spatele vostru? Vorbesc din propria experienta. Ptr Gabriela: ce spui despre ca al meu sot a fost plecat de acasa la o ……(verificat) jumatate de an. Acum s-a reintors acasa. Ce sa-i fac? Sa-i iau capul? bine era sa se mai practice trasul in teapa…nu? Ca pe vremea lui Tepes-voda. Noi, femeile suntem mai iertatoare decat barbatii. Am iertat dar, pe viitor se poate plati cu aceeasi moneda,nu crezi?
    ptr Pera: astept forumul esti un baiat de nota 10. Chiar il meriti.Bafta!

  13. Buna Pera.Ma numesc Raluca (21) si Vreau sa ti povestesc ce ai reusit sa faci (nu numai) pentru mine.:) Eu citisem primul pdf cel cu vocatia care m a ajutat sa mi dau seama de multe chestii la mine si urma sa ma uit la acest webinar …cand vine mama si fiind o fire curioasa si deschisa a stat si s a uitat cu mine la el.Chestia frumoasa care s a intamplat e ca a avut o revelatie(ea nu munceste inca) si si a dat seama ce are de facut.Am pus o sa-si noteze ideile si sa se apuce imediat sa aplice si sa lucreze la ceea ce vrea sa faca.Bineinteles ca o sa o ajut si eu.Vreau sa ti multumesc pentru ceea ce faci.Tine-o tot asa!

  14. Foarte interesant. As vrea sa citesc mai mult, mai ales partea cu cei 6 stalpi ai increderii in sine.
    Undeva in acest webinar ai spus ca vei vei trimite un mail cu bibleografia celor interesati. Din pacate nu stiu mailul tau, am sa il las pe a meu: [email protected] si am sa astept un raspuns.
    Mersi,
    Sunt unul dintre oamenii care asteapta forumul.
    Succes !

  15. Buna,
    Ar trebui sa inveti limba romana daca vrei sa dai un exemplu, ideile in principiu sunt bune, dar vocabularul strica tot. Sper ca la urmatoarele articole/ webinar-ii sa nu ma mai deranjeze acest lucru.

  16. Cartile pe care le-am mentionat in prezentare sunt urmatoarele:
    Dezvoltarea personalitatii de Carl Gustav Jung
    Psihologia Persuasiunii de Robert Cialdini
    Cei 6 stalpi ai increderii in sine – Nathaniel Branden
    Radical Honesty de Brad Blanton
    Daca mai sunt si altele pe care le-am mentionat si nu mai tin minte 🙂 nu ezita sa imi scrii, la fel si cu orice alte sugestii, intrebari, etc.
    Spor la dezvoltarea personalitatii 🙂
    Pera

  17. Multumesc pentru raspuns.
    Am ajuns sa inteleg ca singura modalitate de a ne dezvolta personalitatea si vocabularul este de a citi, apoi aplica. Asa ca sunt deschis la orice alte carti interesante imi poti recomanda.
    Una e sa citesti un articol de pe blog si alta e sa aprofundezi si tu, citind ce a citit si cel care a scris articolul. In felul acesta, probabil vei fi pe aceeasi lungime de unda.
    O seara placuta !

  18. esti cel mai tare pera, incontestabil, seminarul a fost super…
    nu pun la indoiala faptul ca prin acest blog iti doresti sa ajuti cit mai multi oameni si este minunat , dar recunoaste ca si noi, cititorii articolelor tale te incurajam intr-un fel !!! asta e super, combini placutul cu utilul!!
    succese mai departe…

  19. da…in mod cert ceea ce ai relatat u este foarte interesant si am urmarit pana in ultimul minut, am ramas fascinat d unele aspecte.Sa-ti zic cv, am supozitia ca realizezi foarte bn, dar totusi o sa punctez acest aspect: pt multi care nu st initiati ceea ce ai vrut u sa evidentiezi reprezinta arta abstracta , dar cei mai grav si d multe ori nu st d acord este ca semnalizeaza unii care st influentati d „spiritul de turma” si au idei invechite , capacitatea lor intelectuala este scazuta sau inexistenta :))) , dar totusi au pretentii de eruditi si spun ca ar trebui sa inveti u limba romana, ca nui intereseaza si au o aroganta punitiva , dar io st sigur ca daca ar fi fost si contemporani cu eminescu, lar fi contestat si p el numai d dragul d afi aroganti. eu stiu sigur ca ei nu au o baza reala pt afi critici si nu inteleg mentalitatea ta p kre vrei so implementezi.Eu in concluzie afirm ca totusi u scrii si o faci foarte bn si mai spun ca oamrenii st OBIECTUL MUNCII si pt dezvoltarea noastra personala trebuie sa invatam sa lucram cu toate tipologiile umane chiar si cu cei mai dificili, chiar si cu caracterele clasice balzaciene…>:) Mia placut enorm cand ai spus ca arta seductiei este doar o MOMEALA eu am inteles de mai mult timp asta si st foarte multumit si rasplatit de faptul ca u ai confirmat asta 🙂 apoi ce trebuie sa inteleaga toti cei care vor sa devina SEDUCATORI peste noapte este ca in primul rand se actioneaza la PERSONALITATE si ATITUDINE pt a obtine rezultate in viata sexuala si nu numai…eu pe tine PERA NOVACOVICI t apreciez pt k ai fost imperios pt dezvoltarea mea. Eu st multilateral si imi place sa am cunostinte din toate domeniile , dar cel mai mult st fascinat de PERSONALITATEA ALPHA si ARTA SEDUCTIEI, domeniile in care activezi u si o faci k nimeni altul,,, un om fara scop este un mort viu in opinia mea, eu am un scop in viata si acela este de a fi CEL MAI MARE PICKUP-ARTIST si scopul acesta merita toata truda si toata daruirea…ms mult pt mailul care mi lai dat si sper ca ruda ta e mai bn.akm o sati dau cv detalii dspr mn: eu ma numesc SORIN, st din pitesti, am 19 ani si multa incredere in potentialul meu, ma consider persuasiv, am o memorie senzitiva care mia influentat viata in cel mai benefic mod.Nu mai spun nimik pt k suna a lauda, tocmai de asta vreau sa vb personal cu tn pt ca exprimarea mea e limitata p motiv ca nu t am p tn ca interlocutor direct…te rog sami mai dai un mail si sami lasi nr tau de telefon pt a te contacta in vederea unei intalniri personale(asta suna a tenta homo 🙂 )…felicitari pt cartile mentionate !!! or sa ajute multa populatie…cat despre articolul audio e foarte reusit si as vrea sa mai aud si altele cu abordari directe si indirecte cu openuri si patternuri pt k esti mai expresiv aja si kiar te pricepi sa povestesti…mia placut si cum ai descris u revirimentul din viata ta si cum ai avut tu revelatia si ai realizat fenomenul de PERSONALITATE ALPHA…astept cu nerabdare mailul cu nr tau d tel si te rog sami dai 3 sfaturi sau 1 sfat p kre sal am ca icoana in dezvoltarea continua a personalitatii mele .

  20. salut pera. te-as ruga sa-mi dai cate un link de download catre cele trei carti mentionate. am cautat cu google insa gasesc doar site-uri unde poti face comenzi online.

  21. Buna. Ai niste idei faine, imi plac temele pe care le abordezi. Te rog sa-mi dai un sfat intr-o " problema" personala.Am o fetita de 11 ani care are talent la desen. A gasit un site, desenatori.ro unde face desene pe care le poate " prezenta".Nu am idee ce viitor ii poate asigura desenul. Sotul ar vrea ca ea sa urmeze medicina. Este f desteapta, are gandire profunda, este atenta la detalii. Astept vesti, multumesc.

  22. Foarte bun webminarul…ps poti sa mi trimiti numele autorului si cartii,SI o alta intrebare cand te decizi sa ti urmezi vocatia sau ai acea revelatie,trebuie sa ramai singur,asta inseamna sa locuiesti singur/a?

  23. Nu stiu ce sa-ti spun dar mi se pare c-am slabut webminarul tau ,m-as fi bucurat daca era la un nivel mai ridicat si in privintza felului de a povesti si in privintza exemplului de a ajuta pe alti in a-si recapata si descoperii personalitatea.Astept binenteles forumul unde -mi voi putea si eu sa ma exprim mult mai bine si sa -mi dau pareriile si sfaturiile mele.
    acuma cu ingaduintza ta ,as dori sa raspund lui cristina 37;"La varsta de 11 ani nu puteti voi ca parinti sa hotarati ce va fi fetitza voastra si ce va studia ,voi la ora actuala trebuie sa-i dezvoltati si sa o lasati sa -si dezvolte si sa faca exact ceea ce-i place ei si se considera ca este talentata.Binenteles ca este clipa si momentul cand trebuie numai incurajata si apreciata in tot ceea ce ea face ca astfel sa primeasca si astefel sa aiba incredere in sine si in tot ce va face si in viitor.

  24. Felicitari,Pera! Esti nemaipomenit.Frumoasa poveste. Vreau sa stiu cum sa fiu optimista si cum sa am incredere in mine.Ma intereseaza si teoria si practica. Merci.

  25. salut Pera!Vreau sa imi exprim si eu opinia fata de acest webinar care l-ai creat personal.Este foarte bun,ai imbinat reusit ceea ce ai trait in viata personala cu partea studiat din carti,seminaruri si a iesit ceva remarcabil
    De asemenea eu cred in ajutorul propriului exemplu pentru a ajuta pe altii sa reuseasca sa-si imbunatateasca personalitatea si sa isi gaseasca calea dorita in viata si imi place cum povestesti deschis despre cumpenele si momentele dificile prin care ai trecut,ma ajuta sa inteleg ca merita sa trecem peste orice obstacol pentru a ajunge de a ne regasi pe noi insine,doresc ca sa te ajute Dumnezeu sa continui acest lucru cu succes in continuare si sa nu te lasi batut!
    keep up the good job!
    Cu stima,
    Rodica

  26. Salut Pera!
    Mia placut enorm – seminarul a fost super…– sper sa planifici continuarea lui cat mai curand , as vrea sa aflu despre educarea optimismului si despre lucruri practice contra pesimismului – las adressa de mail sa-mi recomanzi exercitii sau orice : [email protected]
    Multumesc ! – succes in continuare!

  27. salut pera.
    felicitari pt ceea ce faci. sunt convins ca ajuti foarte multe persoane dar as vrea sa iti atrag atentia intr-o privinta, si anume astrologia. potrivit dex astrologia = pseudostiinta care pretinde ca poate prezice destinul si caracterul omului dupa pozitia si miscarea astrilor, care s-ar traduce astfel: oamenii sunt niste marionete legate cu sfori de astrii ceresti, deci oamenii nu au vointa si nu isi pot schimba destinul(deoarece nu pot schimba pozitia astrilor ceresti, nu pot schimba legile de miscare ale acestora, nu isi pot schimba data si locul nasterii). ori tu incerci sa convingi oamenii, si pe buna dreptate(sunt perfect de acord cu tine), ca ei sunt singurii responsabili pt destinul lor. deci, astrologia se bate cap in cap cu personalitatea alfa. sunt multe argumente impotriva astrologiei (care repet, NU este o stiinta) pe care nu as vrea sa le expun deoarece majoritatea oamenilor care doresc sa isi perfectioneze personalitatea le cunosc. in incheiere, te felicit inca o data pt dorinta de a ajuta oamenii si iti recomand sa te documentezi foarte serios in privinta astrologiei, din surse cu fundament stiintific, pt a putea face o treaba si mai buna.
    cu respect, astrologulXXX

  28. @ cordis – recunosc! 🙂
    @ sorinho -ti-am scris email acum cateva zile
    @gigel – inseamna sa fii egoist la inceput ca sa poti ajunge prosper si din prosperitatea ta sa poti oferi valoare celor din jur. Daca ramai mediocru nu esti de folos nimanui. Abia dupa ce cresti TU din toate punctele de vedere poti oferi ceva celor din jur. Egoist la inceput, altruist la sfarsit.
    @shobo – le-am cumparat
    @cristina37 – e foarte important sa fie lasata sa isi dezvolte pasiunea si talentul. Cum se impaca asta cu restu veti gasi voi o solutie, dar nu lasati lucrurile importante cu adevarat in viata la mila celor neimportante. Trebuie lucrat unde sunt punctele forte. Ca desenatoare poate ajunge la facultatea de arta si poate invata Photoshop, Corel Draw, etc. Se fac foarte multi bani cu aceste aplicatii. Am o prietena care face exact asta si trag toti de ea.
    @astrologul XXX – ai studiat astrologia ca sa poti veni cu o parere de care sa tin cont? :). Astrologia nu se bate cap in cap cu personalitatea alfa ci este o foarte buna unealta de autocunoastere. In Londra se face master in astrologie si va deveni stiinta cu acte in regula in urmatorii 5 ani.

  29. Salut,
    Felicitari pentru webminar, sunt convinsa ca ajuta multa lume. As vrea daca se poate, sa imi spui mai multe despre cartile de care ai pomenit, si daca poti sa-mi dai si referintele catre educarea optimismului. Si inca o rugaminte mai am, daca mai faci webminarii, sa anunti data mai din timp.
    Mersi mult.

  30. felicitari ! este foarte bine ca impartasesti din experienta ta si din cunostiintele pe care le ai .
    tu ai avut o revelatie la 24 de ani, cam acelasi lucru mi s-a intamplat si mie cand, la 26 de ani am renuntat la slujba, la o casnicie care ma "incatusa" si m-am apucat sa fac psihologia ( pe care am terminat-o la 31 ) , dar nu regret nici o clipa. acum fac ceea ce imi place… succes in continuare si spor la treaba !

  31. Buna,Pera!
    Ti-am scris dar nu mi-ai raspunsVreau sa stiu mai multe despre cum sa am incredere si despre optimism.Te pup.

  32. Felicitarile mele pentru webminar Pera, este forbidabil!
    Am citit articole pe sarite din artaseductiei.com, ti-am citit intregul pdf "Personalitatea Alfa – Puterea ta interioara" apoi o sa ma apuc de "Descopera-ti vocatia" Are ceva daca inversez ordinea ? Am citit puterea interioara inainte sa stiu ce vocatie am…
    Apoi sa revin la laudarea webminarului; m-ai cucerit efectiv nu cand ti-am citit pdf-ul sau articolele scrise de tine, ci atunci cand ti-am auzit vocea. Cand citesti niste lucruri scrise "ceas" de un om remarcabil si citit ca tine; il vezi ca pe un zeu, hai sa nu exagerez, ca un om cult, departe ca valoare de tine, si de la care incerci sa inveti cat de mult se poate.
    Dar cand ti-am auzit vocea in webminar, sa nu mai precizez ca seamana cu a mea care mi se pare diferita cand ma inregistrez pe o caseta (adica ma aud altfel cand vorbesc si ma ascult in aceelasi timp; raportat cu atunci cand ma inregistrez si ma ascult mai tarziu), DAR m-a impresionat ca esti si tu om, ca faci pauze, ca te mai balbai la cate un cuvant, ca mai vorbesti si cu "buun…" samd. Unii te-au criticat mult din aceasta cauza, insa eu te laud.
    Eu personal am cunoscut pe cineva de curand, de aceeasi varsta cu mine (17-18); olimpic national si poate si international la Fizica (domeniu neinteles pentru mine); de o inteligenta fantastica rationala si emotionala, insa foarte dezordonat. Scrie extrem de urat, nu-si tine curat in camera, etc. E o regula ca geniile sa fie dezordontate ?
    Profesoara mea de germana imi spunea acum cateva luni ca daca scriu frumos si aerisit cuvintele noi in caiet le voi invata mai usor. Avea dreptate ? De mentionat ca imi e destul de greu sa le tin minte…
    Pera, apreciez mult ca vrei sa ajuti lumea si te-as ruga sa-mi trimiti mail cu id-ul tau de mess, sau o adresa de contact unde sa-ti mai pun intrebari si sa te am ca un fel de mentor personal pentru dezvoltare personala.

  33. Buna ideea ta cu webminarul. Te-am ascultat si da-mi voie sa iti spun parerea mea : continutul a fost plin de informatie, dar mai trebuie lucrat putin pana vei ajunge un orator fff bun. Trebuie scos din vocabularul tau acel scrasnet de dinti, suna deranjant. Altfel totul este educativ. O intrebare : cum faci sa ajungi sa ai revelatia, sa stii ce iti place cu adevarat sa faci …. de mult timp sunt o pragmatica, fac lucruri din care sa pot sa imi asigur existenta. Este adevarat ca sper sa vina o zi cand voi fi libera 24 h si independenta, dar inca nu am gasit calea de a ajunge acolo.
    Mult succes.

  34. Am primit un mail sa confirm ca aia e adresa mea dar dupa ce dau click imi spune "Sorry, no posts matched your criteria." Ce vrea sa zica ?
    PS. O intrebare pentru tine Pera: Ce religie esti si in ce masura accepti tot ceea ce ne invata..?

  35. Ramai la scris …ti se potriveste cel mai bine pentru moment;trebuie lucrat la discurs;felicitari pentru curajul pe care l-ai avut sa spui PAS si sa te indrepti in directia dorita.Iti multumesc pentru ca ne-ai impartasit experienta vietii tale-pentru mine este un reper esential pentru a merge …inainte.

  36. buna Pera!mi-a placut webinarul tau.acest lucru ajuta pe multi dintre noi pentru a ne dezvolta propria personalitate,desi am 25 de ani,sincera sa fiu nu stiu pe ce drum sa o iau,desi imi place foarte mult sa scriu,mai ales ca am inceput sa scriu ocarte si nu am reusit sa o termin,a intervenit ceva in viata mea,am gresit si mi-a disparut toata inspiratia si puterea de a mai scrie in continuare.sper pe parcurs sa imi revin si sa merg mai departe

  37. Salut,
    Sunt Ion din Basarabia.Am ascultat prezentarea si e faina.As dori sa comunicam si sa ne schimbam opiniile asupra unor anumite lucruri si deasemenea anumitor experinete.Citesc psihologie de doi ani ,si e misto chestia asta, de aia doresc sa largesc cercul de cunostinte in domeniul dat.
    Aici e un email de contact [email protected].
    Mc.

  38. Felicitari pentru curajul de a-ti controla destinul si pentru activitatea desfasurata; de ceva vreme, sunt si eu preocupat de dezvoltarea personala si inteligenta emotionala. Putem comunica pe partea asta.
    Cum a mai zis un user, ramai pe scris, te descurci bine, si las-o mai moale. Sau nu, improve your speech si te vei descurca bine. E destul de enervant sau auzi "da", sau "bineee", sau sa nu ai fluenta si melodicitate. Dar tin sa cred ca nu te-ai pregatit prea mult pt acest webinar, nu ca nu poti.
    Succes si mai vorbim

  39. salut
    imi plac pdf-urile tale, ma ajuta mult, in general citesc psihologie de mai mult timp.este un hobby pt mine.
    te-ash ruga mult sami trimiti pe emailul meu cartile pe care leai mentionat tu in webinarul acesta!
    Ms anticipat

  40. Salut!
    Te`ai educat!!!
    Zice`ai candva ca atunci cand erai mai mic vorbe`ai repede se observa,..,
    E clara informatia transmisa dar am inteles undeva ca atunci cand vorbeste o persoana acea persoana poate sa induca o stare de relaxare ascultatorilor,…, reusesti sa ma relaxezi din discursurile audio te voi felicita. Eu cand deschid gura is un disc in cd-ROM ce ma poate oprii ii doar un blocaj (cautarea cuvantului potrivit sau lapsus in continuarea ideii) sau sa`mi dau seama in ce postura ma aflu….
    Doc. Cristian Andrei, nu mai stiu nimic de el, facea emisiuni pe radio 21. ce legatura are cu asta: ii tipu care comunica lejer, relaxat si face pauze in vorbire….
    O intrebare: pe sfarsiutul prezentarii audio iti era sete? eu salivam!
    La revedere PERA.

  41. NU stiu cum ascultati aceasta confesie(webinar),ideea este buna dar modul de prezentare jalnic,adica Pera nici nu stie sa vorbeasca corect romaneste si vorbeste de dezvoltare personala,nu are notiuni de gramatica verbala.

  42. Following study a number of of the weblog posts on your web site now, and I really like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark web-site list and will likely be checking back soon. Pls check out my website too and let me know what you believe.

  43. What’s Happening i’m new to this, I stumbled upon this I have found It absolutely helpful and it has helped me out loads. I hope to contribute & assist other users like its aided me. Great job.

Lasă un răspuns

PERA NOVACOVICI

Sunt psiholog și scriitor, dar expertiza mea cea mai importantă este că am învățat și experimentat tot ce mi s-a părut mai dificil.

Niciun obstacol nu a fost prea mare ca să-l încerc, și nu ar trebui să fie nici pentru tine.

SUNTEM DUSI PE UN DRUM GRESIT O VIATA INTREAGA

Dezvolta-ti personalitatea pentru a reusi in felul tau.

CATEGORII

Mulțumesc că te-ai abonat!

Verifică inboxul, te așteaptă primele materiale acolo.