Introdu e-mail-ul și te voi învăța, printr-un mini curs de 8 lecții, cum să îți descoperi vocația!
*Prin abonarea la newsletter îți exprimi acordul de a folosi datele tale pentru a putea comunica cu tine și accepți termenii și condițiile noastre. Informațiile tale nu vor fi niciodată distribuite unor terți.
articol
5 motive pentru lipsa de iubire din viața ta

Azi vreau să enumăr 5 motive mari pentru care oamenii nu au habar ce se întâmplă cu viaţa lor la capitolul iubire, relaţii, sex.

E un articol pentru bărbaţi şi femei. Aştept feedback-ul tău.

1. Teoria fără experienţă directă

În continuare cea mai mare problemă a omului care vrea să înveţe ceva în orice domeniu, nu doar seducţie, rămâne lipsa experienţei directe.

Începând de la şcoală, eşti educat să toceşti teorie, eşti evaluat după teorie şi rămâi cu impresia că "învăţatul" e totuna cu "memoratul".

Ajungi la seducţie şi descoperi că ai materiale pentru 5 facultăţi. Citeşti teorie, material despre seducţie, reviste cu sfaturi, cărţi despre relaţii, citeşti mărturii ale altor oameni care spun că au reuşit şi îţi spui că într-o zi vei avea parte de o iubire ca în filme.

Apoi îţi dai seama că au trecut săptămâni, luni sau chiar ani în care rezultatele tale nu se schimbă. Ţi-ai dat cu părerea, ştii teorie dar viaţa ta în privinţa sexului, a iubirii şi a relaţiilor e la fel ca la început. Doar tu eşti o persoană mai frustrată şi mai nefericită, poate că seducţia asta nici nu funcţionează pentru tine. Doar ştii toată teoria şi totuşi rezultatele nu sunt mai bune!

2. Experienţa directă făcută prost te poate face să fii mai prost.

Apoi, există o a doua categorie de oameni. Cei care încearcă totuşi ceva. Poate că ştii, dar când exersezi un lucru în mod GREŞIT, poţi ajunge să fii mai prost la acel lucru. Când exersezi greşit nu se întâmplă să rămâi la acelaşi nivel ca la început ci poţi să cobori. Poate ai auzit că dacă înveţi greşit un lucru e mult mai greu să înveţi să îl faci bine decât dacă ai fi exersat corect de la început.

Asta pentru că dacă înveţi greşit un lucru, trebuie să îl dezveți şi apoi să îl înveţi corect. Aşadar faci munca de 2 ori. Indiferent că e vorba de sport, condus maşină sau seducţie, procesul e acelaşi.

În lipsă de modele, mentori sau un feedback, există oameni care aplică greşit principiile seducţiei. Apoi ajung să aibă o viaţă şi mai nasoală ca înainte. Tocmai pentru că atunci când exersezi în mod greşit, ajungi să fii MAI PROST.

3. Lipsă mentor

De ruşine, din mândrie sau din orice alt motiv, studentul în seducţie omite cel mai important factor de succes în seducţie (ca şi în orice alt domeniu). Nu îşi caută un mentor. Şi când citeşte fraza asta spune "da nu cunosc pe nimeni care să îmi poată fi mentor în seducţie".

Sunt convins că ştii pe cineva care are rezultatele pe care le vrei şi tu. Poate are o relaţie împlinită şi e o persoană fericită. Du-te şi întreabă care e secretul. Poate are o familie fericită. Dacă e ceea ce îţi doreşti du-te şi întreabă. Poate vrei să faci mai mult sex. Te uiţi după persoanale care fac asta şi te duci să întrebi cum se face. Dacă nu eşti o persoană dispusă să treacă peste orgolii şi mândrie, o să munceşti de 10 ori mai mult ca să obţii aceleaşi rezultate decât dacă ţi-ai fi înghiţit mândria şi ai fi fost dispus să înveţi de la oricine te poate învăţa ceva.

4. Frustrările

Asta e partea distractivă în seducţie. Toţi suntem frustraţi de ceva. Nu ştiu câtă lume cunoaşte definiţia acestui cuvânt. Înseamnă "să fii lipsit de ceva ce crezi că ţi se cuvine". Cu toţii credem că merităm mai mult de la viaţă decât avem acum. Aşadar, suntem nişte frustraţi. Doar că unii sunt mai frustraţi ca alţii.

Dacă eşti bărbat, în relaţia ta cu femeile frustrările nu au ce să caute. Nu ai destui bani? Du-te şi fă bani. Nu ai hainele de gigolo pe care ţi le doreşti? Fă rost de ele. Mergi acasă şi maică-ta urlă că eşti un parazit? Nu mai fi un parazit sau mută-te singur.

Când ai intrat pe uşa seducţiei, toate frustrările tale trebuie să rămână la uşă. Aproape toate eşecurile cu femeile vin din cauza frustrărilor. Bărbaţii sunt agresivi şi furioşi pe propria viaţă şi apoi merg să vorbească cu femeile. Femeile îi refuză iar bărbaţii devin şi mai frustraţi. Nimeni nu vrea oameni trişti, pesimişti, frustraţi, furioşi în viaţa lor. Nici bărbaţii şi nici femeile.

Dacă eşti femeie, e aproape la fel. Femeile vor egalitate cu bărbaţii. Perfect până aici. Apoi aceleaşi femei spun că bărbatul trebuie să plătească la întâlniri, sau să le ia cadouri sau să le întreţină. Unde a dispărut egalitatea?

Şi partea cea mai distractivă este că exact aceste femei spun : ”Toţi bărbaţii buni sunt luaţi. Unde sunt bărbaţii adevăraţi?”, Îţi spun eu unde sunt. Sunt la întâlnire cu acele femei care se pot întreţine singure, care muncesc să fie independente, care fac sport şi mănâncă sănătos, care se dezvoltă personal în loc să îl aştepte pe FĂT FRUMOS care să le salveze din viaţa mizerabilă din care nu vor să iasă singure, muncind pentru asta zilnic!

Dacă nu ai atitudine de om optimist, încrezător în viitor, dornic de experienţe şi cunoaştere, nu ai ce să cauţi în seducţie. Pentru că un partener pentru sex sau pentru o relaţie de cuplu nu reprezintă problema ta cea mai mare. Ai alte probleme de rezolvat.

În viaţă există mai multe felii:

 • Viaţa financiară
 • Sănătatatea
 • Familia
 • Viaţa socială
 • Starea psihică şi emoţională
 • Relaţiile, iubirea, seducţia

Dacă eşti frustrat în privinţa celorlalte domenii, crede-mă că asta se va simţi şi în seducţie.

5. Convingerile preconcepute

La fel că frustrările, aceste convingeri distrug orice şansă de a avea cu adevărat succes în seducţie.

Bărbaţii au un set de convingeri preconcepute care le dăunează enorm în succesul cu femeile:

 • Femeile vor bani
 • Femeile sunt curve
 • Doar bărbaţii cu maşini tari au parte de femei tari
 • Dacă o femeie arată bine probabil are prieten şi nici nu are rost să merg să vorbesc cu ea
 • O să studiez teorie şi când sunt pregătit o să acţionez şi pe teren
 • Nu mă ajută nimeni şi eu nu pot să evoluez singur
 • Am un defect care mă opreşte să am succes cu femeile.

Femeile au şi ele setul lor de convingeri extrem de dăunătoare fericirii:

 • Bărbaţii vor doar sex
 • Dacă nu mă mărit până la 30 de ani mi-am ratat viaţa
 • Bărbatul trebuie să producă bani şi să aibă grijă de mine
 • Dacă fac sex cu el repede îşi pierde interesul.

Şi pot să continui aşa la nesfârşit. Mintea umană este duşmanul cel mai mare al omului şi în acelaşi timp cel mai mare aliat. Mintea şi raţiunea au rolul principal de a MINŢI posesorul creierului.

Una din teoriile evoluţionismului spune că omul are aşa un creier evoluat ca să poată minţi mai bine. Să fie mai viclean. Totul este o minciună.

Suntem educaţi să păşim cu latura noastră luminoasă în faţa societăţii. Să fim politicoşi şi să respectăm. Să fim domni şi doamne. Să arătăm preţuire şi iubire.

Şi în acelaşi timp ne batem nevasta cu sălbăticie, nevasta care este şi mama copiilor noştri după ce am jurat în faţa altarului că vom fi împreună şi la bine şi la greu. Ne urcăm beţi la volan şi omorâm pietonii de pe trotuar şi apoi spunem "nu ştiu ce a fost cu mine, parcă nu am fost eu". Ne blestemăm părinţii că nu ne-au oferit mai multe şanse cu toate că ne-au oferit tot ceea ce un părinte e dator să ofere copiilor: Un pat şi o ciorbă caldă, pentru că restul depinde doar de noi.

Asta e fiinţa umană, posesoare de creier făcut să mintă. Natura umană nu e cea mai plăcută chestie care se află pe pământul acesta.

În seducţie, mintea este cel mai mare duşman. Vine cu justificări şi motive când de fapt adevărul e simplu şi tot timpul în faţa nasului.

CE REZULTATE AI? Eşti fericit de sexul, iubirea şi relaţiile pe care le ai? Dacă da, foarte bine. Dacă nu, eşti o putoare care nu merită nimic mai bun pentru că nu munceşte ca să aibă ceva mai bun.

Creierul o să vină cu minciunile "Da, dar eu sunt mai dezavantajat de soartă". Pe dracu. Ai toată informaţia şi toată viaţa înainte ca să experimentezi şi evoluezi.

O educaţie completă despre ritmul firesc al evoluţiei, despre domeniile cărora trebuie să le acorzi atenţie de-a lungul întregii vieţi și despre cum să găsești iubirea, găseşti în cărţile mele, aici: http://personalitatealfa.com/carti/

Ce te opreşte? Lasă-mi un coment şi spune-mi dacă eşti mulţumit de sexul, relaţiile şi iubirea de care ai parte. Şi lasă prejudecăţile deoparte. Dacă nu vorbim despre aceste aspect ale vieţii noastre nu vom evolua niciodată. Aştept feedback-ul tău.

Per aspera ad astra

Pera Novacovici

Distribuie acest articol pe reteaua ta preferata de socializare
COMENTARII
Intră în discuție. Lasă mesajul tău mai rapid cu contul de social media.

Termeni și condiții