6 pdf-uri gratuite si un sondaj

Salut

Mai jos ai o poza cu pdf-urile gratuite ce sunt acum si pe scribd de unde le poti citi si da jos pe calculatorul tau cu cea mai mare usurinta.

Exista 3 categorii de pdf-uri gratuite. (Apasa linkurile pentru acces direct)

1. Personalitate alfa – in care avem "Descopera-ti vocatia" si " Puterea ta interioara". Ambele sunt dedicate dezvoltarii personalitatii si a potentialului tau. Sunt unisex 🙂

2. Arta seductiei (pentru baieti si barbati) in care avem " Planul tau de actiune" si " Ghidul virginului"

3. Stilul tau (seductie si personalitate pentru femei) scrise de Andreea Papp – in care avem " Cele mai importante 10 intrebari ale femeilor" si " Cum sa atragi mai multa atentie, iubire si respect"

Sunt sigur ca oricine poate gasi aici cel putin 1 pdf care poate sa il ajute foarte mult. Dupa cum vezi din poza de mai jos, cel mai vechi pdf si cu cele mai multe vizualizari este " Descopera-ti vocatia", urmat de "Arta seductiei – planul tau de actiune". Celalalte 4 pdf-uri sunt incarcate recent si sunt curios sa vad care din ele va trezi cel mai mare interes.

Dupa bootcamp-ul de saptamana viitoare ma voi apuca sa lucrez la un nou pdf. Astept in comenturile de sub acest articol ce tema ai vrea sa abordez. Sugestia sau sugestiile pe care le voi intalni cel mai des in comenturi vor fi ideile principale ale noului pdf.

Deasemenea te rog sa dai un click pe sondajele de mai jos.  Da o nota noului blog si spune daca e nevoie sau nu de un forum.

Pe curand,

Pera

lista-pdf-uri-gratuite

Distribuie daca ti-a placut:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Profită de resursele de dezvoltare personală pe care le-am pregătit timp de 10 ani!

ARTICOLE SIMILARE

14 răspunsuri

  1. Buna ziua. In primu rand, Multumesc. Am descoperit si mi s-au confirmat multe din parerile care le aveam si eu despre femei, dar pe care nu le aveam confimate.
    Nu am citit niciun pdf gratuit, deci poate sa existe deja raspunsu la cererea mea…: Dupa ce stii exact ce e de facut cu o fata, mai ales la ”primu pas” exista teama sa o dai in bara. O dai, ok, nu asta e problema, dar fata facand parte dintr-un grup de fete …celelalte fete clar isi vor forma o impresie despre tine. Deci , POTI SA TE MAI””DAI LA VREUNA?

  2. Eu joc fotbal si am o problema foarte mare: Nu sunt relaxat.Pur si simplu sunt nervos si asta ma face sa joc prost.
    Cand joc relaxat sunt un jucator foarte bun dar cum joc intr-un meci oficial cum ma emotionez si numai imi iese nimic.
    As vrea sa scrii in pdf despre cum sa capeti incredere in sine,ceva ritualuri de facut inainte de meciuri sau in timpul meciului,etc.
    Cred ca ai prins ideea.
    Cu stima si respect!shaolin_pua
    P.S: Imi place noua tema ;)!

  3. Am mai vorbit pe tema aceasta dar cred ca merita vorbit in continuare- cum poti sa schimbi atitudinea unor adolescenti, care nu au fost crescuti asa cum trebuie, astfel incat sa fie independenti in gandire si actiune, sa nu mai fie simpli executanti, ci promotori ai ideilor bune pe care le au. Lucrez cu un grup de liceeni foarte inteligenti si foarte cuminti in programul IMPACT, de care ti-am mai vorbit si innebunesc vazand cum asteapta de la mine tot- sa le spun ce, cum, cand sa faca, daca e bine sau nu, sa ii imping de la spate. Nu au niciun fel de initiativa, degeaba stabilim un plan/program ca nu il respecta, gasesc scuze penibile, asteapta ca altul sa faca, eu sa le spun. ..Stop! cred ca ai inteles- sunt realmente disperata.
    Eu am crescut sub zodia "cine isi pierde vremea isi pierde viata!" si nu pot sa ii inteleg pe cei care nu realizeaza acest simplu adevar. Am infiintat acest club de educatie prin experienta si prin proiecte in folosul comunitatii in speranta unei schimbari. Schimbarea nu apare si au trecut 6 luni aproape. Ceea ce este interesant e ca la gimnaziu schimbarile apar.

  4. As dori sa stiu mai multe despre programarea sociala , dezvoltarea increderii in sine , si a personalitatii.
    Mi-a placut foarte mult ceea ce ai spus despre programarea sociala , in emisiunea "Colivia cu canari" si de aceea as vrea sa ma documentez in legatura cu aceasta tema.
    Multumesc mult , pentru pdf -urile postate.
    O zi buna ,

  5. Fericitari Pera pentru acest blog care ii ajuta pe ceilalti sa-si dezvolte personalitatea, as vrea sa scrii mai mult despre cum sa-ti pastrezi increderea in sine atunci cand ceilalti te descurajeaza spunandu-ti ca nu esti capabil sa realizezi ceea ce iti doresti. Iti urez mult succes in continuare!

  6. Este extraordinara ideea de grup mastermind si mi-ar face placere sa o pun in aplicare.Consider ca este foarte important ca aceste intalniri sa fie face2face pentru ca pe net se pot intelege gresit multe si nu este productiv.
    Eu sunt din Iasi.ID-ul meu de messenger este anda_s1983.
    O zi super!!!

  7. Pt Salas:
    Da, poti sa te mai dai.
    (eventual astepti o vreme, gen cateva luni)
    Sunt cateva sanse sa iasa ceva, si multe sanse sa se intample tampenii (adica sa te distrezi SI SA INVETI DIN EXPERIENTA!)
    Mersi,
    L.

  8. Dragă Pera, am citit, citesc tot timpul, că aşa învăţ. Vreau să zic, învăţ cu costuri minime!
    Mai puţin chestiile legate de seducţie. Poate că mi-ar fi folosit acum vreo 35 de ani. Între timp, am descoperit singur aşa că…
    Totuşi, am urmărit pe aici.
    Ceea ce împiedică în fapt o relaţie între sexe, este muntele de ignoranţă, orgoliul, infatuarea şi altele chestii care ţin de EGO. Iar EGO, e rege la adolescenţi, aşa că, formulele "psihologice" au "bătaie" scurtă.
    Iar ARTA DE A TRĂI, se învaţă mai puţin pe la psihologie şi mai mult în VIAŢĂ. Cât despre şcoală… Ai scris destul de relevant! "Crap!" ar fi cuvântul pe care Akismet o să îl accepte… 😉 Sau sh**!
    Una peste alta, am votat pentru forum. Măcar pentru că am avut unul şi ştiu că are un rol important în comunicare. Recomand tuturor celor care se simt "în forţă" să îşi deschidă propriul lor forum!
    E ceva de muncit, dar cu puţină isteţime [FaceBook, Twitter şi social media se cheamă…], faci rapid "lansarea la apă" şi o astfel de "corabie" poate să te ducă chiar mai departe decât la-a dus pe Columb sau da Gama! 😉
    Baftă la trainingul din mai, TUTUROR! Orgaqnizatori şi participanţi, vă urez să aveţi înţelepciunea necesarăp şi suficientă de a face zilele acestea un "EVENIMENTUL VIEŢII VOASTRE!"
    Cu drag, Anca, Mihăiţă, Monica şi Şerban,
    Proiectul ZENLA
    My recent post Vânătorii de gratuităţi

Lasă un răspuns

PERA NOVACOVICI

Sunt psiholog și scriitor, dar expertiza mea cea mai importantă este că am învățat și experimentat tot ce mi s-a părut mai dificil.

Niciun obstacol nu a fost prea mare ca să-l încerc, și nu ar trebui să fie nici pentru tine.

SUNTEM DUSI PE UN DRUM GRESIT O VIATA INTREAGA

Dezvolta-ti personalitatea pentru a reusi in felul tau.

CATEGORII

Mulțumesc că te-ai abonat!

Verifică inboxul, te așteaptă primele materiale acolo.