Agenda generalului – sau cum sa iti faci treaba ca un general

Salut


Am fost 2 zile in Bucuresti in vizita de prietenie si afaceri la Daniel Zarnescu.

Ne-am distrat un pic pe seama mea pentru ca stii cum e, fiecare tine cu orasul lui si de fiecare data cand ma vad cu Daniel ne laudam fiecare orasul ( el rade ca Timisoara are un singur mall iar eu rad ca Bucurestiul nu are spatii verzi si traficul e ca in vestul salbatic)

Asa ca si de data asta Daniel a profitat de ocazie si mi-a facut poze in tot felul de ipostaze si le-a pus pe facebook cu tot felul de comentarii de-ale lui.

Pana la urma a iesit o intreaga poveste dupa cum urmeaza, cu comentariile de rigoare:

"minunea s-a intamplat! pera a venit de bunavoie in bucuresti, fara presiuni exterioare… :)) el nu stie, dar are sange de bucurestean in el. In curand se muta aici :D"

Apoi, in noaptea ce am urmat nu am dormit la Daniel si dimineata am plecat la plimbare si am observat ca nu mai am baterie la telefon si trebuie sa fac cumva sa ma pot intalni cu Daniel in oras. Asa ca l-am sunat sa imi dea niste indrumari si sa stabilim unde ne vedem dupa ce mi se descarca telefonul. Evident ca a profitat si a postat iar pe facebook:

"Pera Novacovici in Bucuresti, la telefon: "Bai, m-am pierdut.. mai am 3% baterie, sunt langa o apa si un BCR.. ai idee unde sunt?" :)) L-am pierdut pe Pera.."

Apoi, de dragul povestii am zis sa facem o poza si pe malul "apei" de care ziceam mai devreme:

Apoi dupa aproape 2 zile pe care le-am petrecut in stilul meu de INFP ( Tipurile psihologice MBTI) ne-am decis sa facem si treaba.

Asta bineinteles dupa ce m-am relaxat un pic si apoi am mancat:

 

Daniel poate sa fie si amuzant atunci cand vrea cu toate ca e ISTJ (Tipurile psihologice MBTI). Daca vrei sa il ai pe facebook cand mai posteaza il gasesti aici: Daniel Zarnescu

Partea interesanta e ca INFP-ul din mine si ISTJ-ul din Daniel sunt 2 tipuri total opuse. Asta inseamna ca avem foarte multe conflicte cu el pe partea de munca si afaceri insa atunci cand am ajuns sa ne cunoastem tipologia am reusit sa ne amplificam puterea unul la altul intr-un mod extraordinar.

Mai jos ai un interviu cu Daniel in care explica exact cum a luat nastere agenda generalului si cum este facuta special pentru fiecare tip de personalitate ca sa ajute in motivatie, organizare,  productivitate si rezultate:


 

 

 

Mai jos ai o descriere amanuntita a agendei generalului:


 

 

Cu respect,

Pera Novacovici

Distribuie daca ti-a placut:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Profită de resursele de dezvoltare personală pe care le-am pregătit timp de 10 ani!

ARTICOLE SIMILARE

16 răspunsuri

  1. draga Pera,
    Citesc cu mare interes si drag articolele tale si le gasesc foarte utiel in viata mea, totusi in ultima vreme observ ca folosesti des materiale audio/video. Problema mea e ca nu am rabdare sau timp sa le urmaresc, ma impac mai bine cu cititul, ma gandeam sa te intreb daca poti sa le pui si in format pdf aici sa le pot descarca.
    Multumesc mult si mult succes in continuare,
    Mihaela

  2. ce faina e poza cu revista psihologies pune o te rog la profil pe facebook.kisssu ,si imi place ca esti mandru ca esti banatean.tari si glumele de la bucuresti.mersi .

  3. 4 Pera: Bancurile chiar sunt reale, mm?!? DA-DA-DA! Fii(cu 2 de i) sigur de asta. Ele spun adevarul intr-o maniera care poate fi acceptata mai usor. Daca vrei asertiva si mai putin agresiva.
    4 Abel Daniel: Domnilor cine indrazneste sa va distraga atentia si sa va inunde spatiul personal… cred ca sunt niscai spioni, paparatzii sinucigasi ascunsi cu pusca printre tufisuri.

  4. voi comanda si eu agenda,de 3 ani de cand il citesc pe Pera am facut multi pasi inainte ,e drept de broasca testoasa dar asa ma simt eu bine:)mult succes si bravo!

  5. Pera te urmaresc, dar as avea si eu o rugaminte…cand mai realizezi interviuri sa fii mai atent la alegerea locatiei si calitatea audio. Merci

  6. Pera, lasand "modestia" banateana la o parte, parca tot mai liniste e la Timisoara :).
    Serios vorbind, daca ar trebui sa dau niste note – acestea ar fi dupa cum urmeaza: Informatia furnizata: 9; imagine&decor: 7.5; sunet – 4 (patru!). Pe bune acum – materialul e ok daca vorbim de calitatea informatiei furnizate, dar modul de prezentare lasa mult de dorit. Si e pacat!
    Te citesc de ceva vreme Pera si pot sa-ti zic ca te bucuri de toata admiratia si aprecierea mea. Bafta si succes in continuare!

    1. Eu cred ca e mult mai frumos un video la o terasa, chiar daca sunetul este putin mai neclar, decat un video intr-o camera, cu un sunet mai clar, gen restul videourilor facute de Pera. Parerea mea!
      My recent post Home

  7. Foarte bun acest video. Am si eu o intrebare mai ciudata daca pot sa-i zic asa: Cum se chiama rongtonul de mesaj de pe telefonul lui Daniel? Ca l-am mai auzit undeva si nu stiu unde il gasesc sa-l pun si eu pe telefon. Mersi si faceti o treaba grozava!
    My recent post Home

  8. Today, I went to the beach front with my children. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said „You can hear the ocean if you put this to your ear.” She put the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is completely off topic but I had to tell someone!

Lasă un răspuns

PERA NOVACOVICI

Sunt psiholog și scriitor, dar expertiza mea cea mai importantă este că am învățat și experimentat tot ce mi s-a părut mai dificil.

Niciun obstacol nu a fost prea mare ca să-l încerc, și nu ar trebui să fie nici pentru tine.

SUNTEM DUSI PE UN DRUM GRESIT O VIATA INTREAGA

Dezvolta-ti personalitatea pentru a reusi in felul tau.

CATEGORII

Mulțumesc că te-ai abonat!

Verifică inboxul, te așteaptă primele materiale acolo.