Ai calitati de shaman? Ai chemare de vindecator?

Care sunt atributele unui shaman?

Dupa 12 ani de studiat psihologia am descoperit șamanismul si am ramas șocat sa descopar ca una din cele mai puternice si inalte forme de a ajuta si vindeca este shamanismul.

Am fost atras de psihologie pentru ca era o chemare in mine care ma indemna sa caut feluri in care sa invat si evoluez eu si sa pot facilita si altora experiente de vindecare si evolutie.

Singura forma de psihoterapie care am simtit ca mi se potriveste a fost psihoterapia transpersonala si deloc intamplator.

Psihoterapia transpersonala se ocupa cu studiul a ce este si dincolo de persoana si ajunge cu metode stiintifice pe teritoriul shamanilor.

Azi incepem sa avem explicatii stiintifice de ce shamanii au reusit de milenii sa pastreze si duca mai departe traditii de vindecare si evolutie care au tinut omenirea pe linia de plutire in cele mai intunecate vremuri.

Exista foarte multi oameni care au nevoie de ajutor si exista mai putini oameni capabili sa ajute.

Cu alte cuvinte, avem un deficit de ajutor pentru cata suferinta este in lume.

Dar tot mai multi oameni isi asculta chemarea la vindecare si evolutie care apoi ii duce si spre ajutarea celor din jur.

Am sa iti enumar cateva din atributele șamanului si poate vei avea supriza ca si mine sa descoperi ca asta ai cautat toata viata ta.

Cateva din atributele unui șaman:

1) Simti o conexiune profunda cu natura
2) Iti place solitudinea si sa petreci mai mult timp cu tine
3) Ai trait voluntar sau nu experiente mistice, de constiinta extinsa sau modificata ( ai vazut realitatea dincolo de cele cinci simturi)
4) Simti ca ai calitati de vindecator, oamenii vin spre tine si se deschid in fata ta, iti cer ajutorul intr-un fel sau altul
5) Ai abilitatea de a citii oameni, situatii, ai o intuitie care iti spune adevarul instantaneu
6) Ai trait crize existentiale, ai avut parte de suferinte mari carora le-ai supravietuit
7) Simti ca esti atras de spiritualitate
8) Simti o chemare pentru a ajuta la alinarea suferintei in aceasta lume fie ca vorbim de oamenii apropiati fie de intreaga planeta
9) Ai simtit ca nu ai apartinut niciodata 100% in aceasta societate si ai permanent o stare de rebeliune impotriva sistemelor ce dezumanizeaza
10) Simti ca traiesti uneori intre doua lumi diferite si simti nevoia sa aduci in aceasta lume idei, unelte sau practici din lumea invizibila la care ai acces
11)Ai o sensibilitate crescuta si ai considerat uneori ca este un blestem sa simti atat de puternic lucruri care altora le scapa
12) Ai avut traume in copilarie sau incercari dificile
13) Simti nevoia de a servi, de a darui lumii ceea ce simti ca sunt darurile tale, abilitatile tale

Audiobook-ul ”Alfa și Șamanul” este o introducere in conceptele șamanice care se dovedesc foarte eficiente in vindecarea bolilor din societatea moderna si nu doar atat.

Nu suntem aici doar sa ne vindecam ci sa si evoluam, sa ne atingem potentialul.

Acest audiobook este o abordare bazata pe vindecarea de traume si dependente dar si pe unelte pentru autocunoastere si evolutie. In el vorbesc despre:

  • Niveluri de intelepciune ( trepte de constienta)
  • Suflet si Spirit ca energie si informatie
  • Corp, creier si inima ca si sfanta treime a fiintei umane
  • Ce este si cum se trece prin noaptea intunecata a sufletului
  • Cum se vindeca un copil interior
  • Cum se redobandeste iubirea de sine pierduta in timpul traumelor din copilarie
  • Cum ne eliberam de lantul dependentelor
  • Cum putem accesa starile extinse de constiinta pentru a vedea dincolo de valul iluziei ( Matrix)

Cele mai multe dintre durerile noastre cotidiene in care investim atat de mult, sunt doar un simptom al unui dezechilibru la nivel de societate.

– avem un gol interior pe care nimic din exterior nu il poate umple
– oamenii nu isi traiesc pasiunea si vocatia pentru ca nu ii invata nimeni sa o faca
– suntem bolnavi fizic pentru ca profitul este pus inaintea omului si sanatatea nu este profitabila
– nu stim sa ne traim relatiile de cuplu astfel incat ele sa ne aduca implinirea promisa
– suferim de boli cronice si dependente

Intr-o lume in care omul ar fi inaintea profitului, doctorul ar fi platit ca sa te tina sanatos.

Intr-o lume in care profitul este inaintea omului, doctorul este platit ca sa trateze simptomele bolii, si uneori boala fara ca sanatatea reala sa isi faca loc in viata de zi cu zi a omului.

De aceea este timpul sa aducem in contiența oamenilor faptul ca natura umana este bucuria, sanatatea si iubirea, nu suferinta si boala.

Boala are 5 dimensiuni: fizica, emotionala, mentala , energetica si spirituala.

Pana cand doctorul nu va fi educat sa trateze intregul si nu doar partea, o sa avem portofelele pline de abonamente la farmacii ( ca te vrem client fidel) si doctori raniti in orgliu cand sunt trasi de maneca sa mai isi deschida mintea si inima.

Fiecare dintre noi am facut cunostiinta cu majoritatea acestor suferinte in mod direct.

Deci, pornind de la cele mai practice lucruri, e important sa intelegem ca munca interioara este cea mai importanta munca posibila la ora asta pentru fiecare dintre noi.

Suntem creatori de realitate.

Cat timp nu stim ca suntem creatori, cream lucruri ce nu ne plac si ne declinam responsabilitatea.

Odata ce ne trezim in acest adevar, ca noi cu gandurile si starile noastre interioare cream realitatea inclusiv materiala, trebuie sa intelegem ca e vremea sa punem lumina in interiorul nostru, acolo unde pana acum a fost doar intuneric.

Munca interioara din perspectiva shamanica si Pneuma inseamna:

– lucrul cu energia
– lucrul cu psihicul ( ganduri/emotii)
– lucrul cu spiritul

In calatoria Personalitate Alfa am lucrat mult cu psihicul si Alfa și Șamanul înseamnă că aducem energia si spiritul in sprijinul vindecarii si evolutiei noastre.

Intotdeuna mi-am dorit sa fiu un psiholog si terapeut bun dar permanent aveam indoieli si neincredere. Sunt peste 1000 de forme de terapie recunoscute oficial in lume. Cand le voi stii pe toate ca sa pot sa stau cu incredere in fata unui om care are nevoie de ajutor?

Cum stiu care terapie se potriveste la un moment dat unei anumite persoane?

De unde stiu ca va functiona?

Șamanul a luat cu mana toate indoielile si fricile pentru ca mi-a aratat ce inseamna sa fii cu adevarat sa facilitezi vindecarea si evolutie:

  • M-a invatat sa facilitez accesul la maestrul interior
  • M-a invatat sa am incredere in sufletul omului din fata mea ca el tot ce are nevoie
  • M-a invatat sa am rabdare cu procesele oamenilor
  • M-a invatat sa intuiesc gradul si intensitatea cu care ma pot baga in viata unui om
  • M-a invatat sa ofer ajutor doar cand mi se cere si daca sunt perceput ca fiind competent sa ofer ajutor real
  • M-a invatat ca terapiile pentru barbati si femei se fac diferit
  • M-a invatat ca orice forma de terapie este buna pentru ca pentru fiecare exista un grup de oameni ce are nevoie exact respectiva terapie


Daca vrei sa pasesti alaturi de mine pe aceasta noua treapta in calatoria noastra, e nevoie sa asculti audiobook-ul Alfa și Șamanul pe care l-am facut din toata inima pentru tine:

Daca vrei sa aprofundezi subiectul traumelor si vindecarea dependentelor am pentru tine un audiobook special croit pentru asta pe care il poti comanda aici: 
http://bit.ly/32ALRzb

Astept orice intrebari ai despre șaman si șamanism.

Per aspera ad astra
Pera Novacovici

Distribuie daca ti-a placut:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Profită de resursele de dezvoltare personală pe care le-am pregătit timp de 10 ani!

ARTICOLE SIMILARE

15 răspunsuri

  1. buna ziua ,interesanta abordare ,dar cred ca pentru a vedea daca am cu adevarat calitati pentru a deveni saman presupune o discutie personala cu fiecare viitor saman pentru a-i descoperi calitatile adevarate ,si a-i depasi temerile …

  2. In general sant dintr.o bucata cum e o vorba prin popor… Mulțumesc frumos pentru tot dar imi place sa aflu pretulnu la final… ma dezgusta si la piata cand merg si nu vad pretul Fecioara fiind imi plac lucrurile clare…matematica fizica…IARTA.MA IMI PARE RAU chiar daca am stiut ca la final voi pierde niciodata nu am spus altceva decat am simtit…Pace tie si sanatate

  3. Pera,toate cele 13 puncte pe care le-ai descris,sunt valabile pentru mine.Uneori,sunt total copleșit de intensitatea trăirilor…absorb tot ce simt în jurul meu,ceea ce mă face mai mereu să mă retrag în interiorul meu,unde regăsesc Liniștea. Simt, că e mai mult în mine decat pot înțelege și sincer,mi-ar plăcea să am un mentor care să mă îndrume pe acest drum.Am încercat singur,de câțiva ani tot încerc…dar îmi simt sufletul inchis într-o cochilie,care se deschide doar foarte rar.Cand îți citesc postarile,prind curaj.Numai bine!

  4. Multumesc…cred ca le.am trait pe toate.
    …poate vis a vis de copiii mei sa ma mai doara ceva…dar asta nu cred.
    STIU CE AM CRESCUT….mai departe, alegerile le apartin.

  5. Da vreau sa aprofundez ceea ce mi ai spus .am simțit și simt in continuare ca mai am de lucrat cu mine deși sunt după doi ani de psihoterapie și urmez cursurile de psihoterapeut dar caut altceva ptr ca simt , observ și continui căutarea ,este minunat ce se întâmpla dar cum am pornit cu tine citindu ți cărțile și cum știu ca nimic nu este intamplator mi ai venit iar in ajutor fără sa știi dar știu eu, îți Multumesc!

  6. Buna seara !
    Da recunosc fiecare atribut ale unui saman din ceea ce ai enumerat . Pe fiecare in parte le am trăit si oe trăiesc sau le am simtit si le simt zilnic .
    O persoana cunoscuta din domeniul parapsihologic , in urma analizei datelor personale mia spus clar : esti saman , v indecator
    Continui acum cu tine ceea ce aflasem despre mine.
    A venit timpul !

  7. In mare parte da se adeveresc in primul rand sunt maseoza si toti clienți imi confirma ca am mâini de aur în al doilea rand da citesc oameni si al treilea am avut niște vise m-am trezit cu ochi intredeschisi am vz niște fapturi nu din aceasta lume

  8. Esti tare Pera, mă nimerești de fiecare dată,in tot ce scrii ,simt la fel, si nu am făcut nici o ora la psiholog sau orice altă formă de psihoterapie, dar simt ca vii in forța către mine,deoarece te am blocat de câteva ori, si zic…n are cum ,dar intri nu știu cum,si deschid sa văd ce mai zici,si când citesc,…zic Doamne….,!Omul acesta are dreptate, s a chinuit mult să ajungă unde este,dar este bine ,mi ar face plăcere dacă am vb.in privat sau contact direct !Mulțumesc, mi ar face mare plăcere să ne întâlnim sa vb.cred că asta este chemarea mea!!!

  9. Eu vreau să fac o schimbare în viața mea și încerc să mă înțeleg pe mine și niște experiențe personale prin care am trecut. Acum vre-o 30 de ani un preot ortodox, care a fost duhovnicul meu, mi-a spus că aș avea „vocație ascetică”, iar asta explică cred eu, felul meu de viață, dar atât. Faptul că nu-mi place cum este acum viața mea și că vreau să schimb ceva, asta nu înseamnă vreau să …… Doresc să știu mai multe despre sincronizarea emisferelor cerebrale și tehnologia de sunet HemiSync și despre tehnicile subliminale .

Lasă un răspuns

PERA NOVACOVICI

Sunt psiholog și scriitor, dar expertiza mea cea mai importantă este că am învățat și experimentat tot ce mi s-a părut mai dificil.

Niciun obstacol nu a fost prea mare ca să-l încerc, și nu ar trebui să fie nici pentru tine.

SUNTEM DUSI PE UN DRUM GRESIT O VIATA INTREAGA

Dezvolta-ti personalitatea pentru a reusi in felul tau.

CATEGORII

Mulțumesc că te-ai abonat!

Verifică inboxul, te așteaptă primele materiale acolo.