Ce am invatat de la Pera de cand am inceput sa lucram impreuna

–  Am invatat sa am scopuri si obiective bine definite, caci doar in acest fel voi reusi cu pasi mici zilnici sa ajung la succes ;

–  M-a inspirat sa fiu putin egoista in sensul bun al cuvantului ( sa ma gandesc la mine, la ce-am de facut  si sa fac acele lucruri )

– M-a ajutat sa devin mai harnica si muncitoare indiferent de toanele in care eram uneori

– M-a inspirat sa imi fac visuri si mai marete si sa cred cu tarie in ele

– Am invatat sa pun multa, multa pasiune in ceea ce fac daca vreau sa am rezultate

– Am invatat sa nu ma mai las nicio clipa infuentata in rau de cei din jur care sunt buni doar de dat din gura

– Am inteles inca o data, mult mai bine, ca doar tu esti cel care poate crea magie in viata ta si sa faca lucrurile sa se intample , pornind de la o simpla idee

– Am inteles cat de important este sprijinul si incurajarea reciproca sau poate doar un cuvant de incurajare spus atunci cand si tu te indoiesti de tine si nu mai crezi in tine

– Am inteles ca fara rabdare nimic nu vine peste noapte si ca trebuie s-o ai, chiar daca ti-e greu uneori

– Mi-am dat seama ca atunci cand ai atitudinea potrivita si pornesti la drum cu ideea ca : ”eu voi cuceri lumea ! ”, atunci chiar vei reusi. Acele cuvinte magice sunt hrana zilnica a sufletului tau care te tin treaz si nu te lasa sa renunti.

– Iar atunci cand te arunci in lupta, sa o faci cu tot curajul, chiar daca te lovesti, cazi, esuezi si ti-e greu sa te mai ridici, caci acolo, in esec, vezi cu adevarat comoara din tine.

La Multi Ani, Pera !!

Sa ai intotdeauna grija de sufletul tau si de al celor dragi tie, pentru ca in acest fel vei reusi sa trezesti la viata cat mai multe personalitati si sa le calauzesti pe drumul cunoasterii, al vocatiei si al implinirii de sine.

Sa continui sa pui caramida cu caramida zilnic in tot ceea ce faci, caci peste cativa ani rezultatele te vor ridica incet-incet printre adevaratele personalitati ale lumii. Printre stele merita sa fie doar cei mai buni.

Cu dedicatie speciala de la Silueta Mea : Sa ai mereu grija de corpul tau. Merita cea mai mare ingrijire si pretuire din lume.  Sa-l hranesti sanatos si sa faci sport pana o sa ajungi in baston.  Dar daca vei avea grija de tine, nu vei ajunge.

Nimic nu e intamplator in lume si fie ca personalitatile alfa sa cucereasca lumea !  Si noi vom reusi acest lucru .

Per asPera ad astra !

Multa iubire ,
Diana Pirje

www.siluetamea.ro

Distribuie daca ti-a placut:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Profită de resursele de dezvoltare personală pe care le-am pregătit timp de 10 ani!

ARTICOLE SIMILARE

79 de răspunsuri

    1. Cum nimic nu e intamplator , iata ca am dat de Personalitate alfa, intr-un moment cand aveam nevoie de un catalizator sufletesc ! Iata , l-am primit , ceea ce m-a ajutat sa-mi afirm fiintarea cu mai multa autenticitate . Admir claritatea si spontaneitatea ta in exprimare. Admir felul cum introduci , in lectie , secvente de viata proprie, pentru ca noi sa realizam ca ceea ce ni se intampla este firesc , ca viata curge cu bune si cu rele , pentru fiecare , functie de temele noastre. Ma-i prins in expunerile tale , simt ca pot funciona mai bine in fiecare zi , pentru ca tot ceea ce vine de la tine tine de ordine, claritate, intelepciune , umor si caldura sufleteasca , fara sa fii pretios …Intr-adevar , m-ai ajutat sa ma cunosc mai bine ! La multi ani ! Sa reusesti sa descalcesti itele sufletului omenesc, cu aceeasi consecventa , grija de a nu rani , profunzime , blandete , echilibru, buna gestionare emotionala , incorporate, desigur , in marea ta iubire de oameni ! Drum bun , caci ceea ce faci e minunat !

  1. Frumos! mie mi-a placut finalul, vad ca nu sunt singurul care a observat ca in slogan exista cuvantul Pera 🙂 (chiar de doua ori daca legi cuvintele!)

  2. Pe Ra – cred că e suficient să fim Ra (e întâmplător sau intenționat numele – pseudonimul?) ca să strălucim! 😉 Câtă vreme ne locuim pe – vom avea și căldură și lumină cât să schimbăm codul lumii spre înluminare! 🙂 Cu drag, Ger Ra

  3. La multi ani, Pera. Iti doresc sa ti se indeplineasca toate visurile care nu s-au materializat inca, caci meriti tot ce ai , asa cum fiecare merita tot ce e mai bun. Viata mea a inceput sa progreseze cu pasi mici si iti multumesc inca o data. Mi-a placut ce a scris Diana.

  4. La multi ani Pera ! Multumim si nu inceta sa-ti construiesti visul si sa dai aripi celor care au nevoie !!! Suntem aici, acum treziti, dornici de mai multa lumina. Fi TU, TU insuti cel adevarat si lumea isi va revarsa catre tine frumusetea ei.

  5. La multi ani Pera ! Meriti tot ce e mai bun pe lume si cu siguranță vei avea pentru ca știm ca poti. Cuvintele nu pot spune cat de mult te apreciez pentru tot ceea ce faci 🙂

  6. LA MULTI ANI, PERA! Sa fii sanatos, sa continui cu cat mai multe articole! Eu le citesc de fiecare data cu multa placere, ma inspira mult si invat multe din ele! Multumesc ca existi si ai creat comunitatea alfa!

  7. La Multi Ani! sănătoși și prosperi !!! și…. continua acest drum extraordinar, influențează cat mai multe vieți în bine pentru ca meriți sa fi apreciat din plin.

  8. Este cea mai frumoasa si mai adevarata urare. Sa fii santos Pera, pt ca eu nu mai am de adaugat decat… un gram de noroc, ca sa te poti ridica dupa ce ai cazut si nu mai poti singur sa te ridici, pt ca ai cazut atat de jos.

  9. La multi ani Pera! Multumesc din suflet ca faci parte din lumea mea si ma inspiri cu toate articolele tale minunate, pe care le citesc cu mare drag si recunostinta imediat ce le primesc pe e-mail! Sunt recunoscatoare Universului pentru ca esti pentru noi toti si vei fi intotdeauna izvorul la care ne intoarcem cand avem nevoie de inspiratie, adevar si indrumare, alinare sau incurajare ca un mare mentor ce esti!

  10. LA MULTI ANI cu BINECUVANTARI SI RASPLATIRI DIVINE pentru MINUNATA LUCRARE DE SOCIALIZARE si INDRUMARE PRACTICA de la SUFLET PENTRU SUFLET,fiecare mesaj al tau ESTE UN INDRUMAR NECESAR,ma regasesc,cu bune si grele, invatand sa pretuiesc relatiile dela om la om si IN MOD SPECIAL SA APLIC IN VIATA MEA FOLOSIND PRETIOASELE INDRUMARI PRIMITE LA MOMENTE IMPORTANTE.

  11. La Multi Ani Pera! Sa fi mereu la fel,optimist si mereu catre schimbare.Si inafara de traditionalul la multi ani vreau sa ati zic un mare multumesc si un mare bravo pentru tot cea ce m-ai invatat si petru ca lupti in fiecare zi si ne aduci treptele evolutiei in bot chiar ne dai si o lupa sa o vedem si sa urcam pe ea.Multumesc ca faci lucrurile simple prin felul de exprimare si exemplificare prin felul tau unic, prin cuvinte simple si nu o gramada de vorbaraie sucita pe toate partile. Cuvantul simplu e cel mai aproape de adevar

  12. La mulţi ani Pera! Iţi doresc din suflet numai realizări şi în continuare şi-ţi mulţumesc pentru prilejul de a te fi întâlnit pe această cale, – online – şi de a fi citit articolele tale, care, alături de cele a lui Florin Roşoga, Sorin Ioan Mihu, Andreea Papp, şi nu în ultimul rând ale lui Daniel Zărnescu şi Graţian Şonu, au fost pentru mine o lume nouă descoperită,, o lume minunată de privire în mine însumi, sub deviza : mai bine mai târziu decât niciodată, am descoperit un mod nou de a pune problema, de a -mi pune întrebări şi a-mi răspunde la ele, ,de a organiza în mod conştient lecturile mele, în funcţie de preocupările mele,, viaţa de fiecare zi, au constituit pentru mine ghid de orientare, mi-au ajutat foarte mult, mi-au economisit timpul în multe privinţe, deoarece fiecare aţi fost darnici în a relata din experienţa voastră, din constatările voastre şi din gândurile voastre, în a pune la dispoziţia celor rezultatele muncii desfăşurate de voi, m.-aţi ajutat să privesc în interiorul meu şi să încerc măcar să-mi răspund ce-aş putea face pentru mine însumi pentru a mă simţi mai mulţumită decât sunt, mai împlinită decât mă simt. Sigur când eşti tânăr ai viitorul în faţă, cu ăştia de vârsta mea este un pic mai greu să aplice anumite lucruri în ziua de astăzi cum s-ar spune, dar sincer, mă bucur că am avut prilejul să vă cunosc pe această cale – online.
    Ai relatat atât de sincer despre problemele avute de tine, ai un mod atât de direct de abordare, în unele m-am regăsit personal. Mulţumesc.
    Incă o dată LA MULŢI ANI!
    Cu mult drag

  13. La multi ani, Pera, sa te tina Dumnezeu sanatos si la fel de activ si important in viata atator oameni! Ai fost o inspiratie pentru mine de cand am dat de tine si de Marius si prin voi si de Daniel si datorita voua am avut curajul sa-mi fac „copilul” meu, blogul http://www.lucrareaiubirii.ro. Fireste ca uneori mai am indoieli si dracusori care vor sa ma saboteze si descurajeze, si ce bine mi-a facut incurajarea ta cand ti-am scris de aceasta idee a mea cu Comunitatea Iubirii si educarea prin punerea iubirii la baza tuturor gandurilor si actiunilor noastre si tu mi-ai raspuns ca e o idee faina si sa continui. Te admir si imi place energia si credinta ta si te felicit ca sunt atatia psihologi mai in varsta care nu au pacienti, iar tu esti tanar si cu atat de mult cititori!

  14. La multi ani Pera…toate cele bune si tine.o tot asa…ne inspiri prin tot ceea ce faci…multumesk pt k existi….ne dai putere sa mergem in continuarea vocatiei noastre si ne dai motive sa credem k suntem noi insine niste persoane bune pt a face lumea asta mai buna

  15. La multi ani Pera ! Vorbele tale ajung la sufletele oamenilor si schimba vieti, Sa ne traiesti(cum zice romanul) ca ne trebuiesti !

  16. La mulţi ani, dragă Pera! Când te-am găsit pe tine şi pe ceilalţi din comunitate, am plâns în hohote…şi apoi am mulţumit! Până atunci mă credeam singură şi pierdută prin univers, o ciudăţenie care căuta mereu şi mereu, fără să ştie ce, fără să ştie de ce….! Poţi să înţelegi ce a însemnat pentru mine să găsesc poarta care îmi deschide o lume de mult căutată, simţind tot timpul o forţă care mă chema spre ea, iar datorită şi ţie am aflat că ea chiar există aievea, nu este numai ,,ceva” din visele mele….Îţi mulţumesc pentru asta!

  17. La multi ani binecuvantati Pera si numai bine si succes in tot ce faci!
    Multumesc pentru tot ce impartasesti cu noi, pentru generozitatea si daruirea ta neconditionata!
    Mihaela G

  18. La multi ani ,Pera!Iti multumesc pentru tot ce ai scris in acesti ani…te urmaresc de vreo 2 ani .Tot ce scrii ma ajuta sa merg mai departe ,sa cred in drumul meu ,sa cred singura ca voi ajunge sus cu pasiunea mea….am realizat datorita tie ca nu trebuie sa iau in calcul sfaturile celor din jur (din familie) care nu erau de acord cu mine de cele mai multe ori si care ma descurajau cand aveam mai mare nevoie de incurajare!Datorita tie stiu ce valori sa-i predau copilului meu care sa-i dea o incredere in sine atat de necesara in viata…..oricum m-ai trezit:)

  19. Ma gandesc uneori ca asta a fost misiunea tatalui tau…sa trezeasca in tine ceea ce esti acum….cu siguranta, si-a indeplinit-o si acum se bucura ca ti-e bine…multumeste-i in fiecare zi….si multumeste-le tuturor celor care te-au determinat sa fii azi ceea ce esti…la multi ani frumosi, Pera!

  20. Am aflat de dumneavoastra relativ recent, in martie anul asta dar am fost impresionat imediat de calitatea si cantitatea cunostintelor pe care le detineti despre acele domenii ale vietii in care majoritatea oamenilor au probleme.
    Lucruri de care nu aveam habar absolut deloc si pe care nu mi le-as fi stiut nici pana acum daca nu v-as fi „descoperit”. Informatii care odata aplicate, sau aplicate pe o perioada lunga de timp fac diferenta intre un om mediocru si un campion.
    Mi-am dat seama ca sunteti un om pretios din ale carui experiente si cunostinte foarte multi oameni pot invata si cu multa vointa isi pot schimba dramatic in bine parcursul in viata. Impreuna cu echipa dumneavoastra reprezentati o comoara pentru noi, cei pentru care succesul si stilul de viata fain inca reprezinta un mister.
    Va urmaresc in continuare cu mare interes!
    MULTA SANATATE SI LA MULTI ANI !

  21. La cat mai multi ani Pera!!!Meriti tot ce-i mai bun de la viata!Felicitari pentru blog,felicitari pentu articole.Sper sa ajungi la varsta la care o sa scrii articole si pentru nepotii mei :)).Mai e ceva pana acolo.
    P.s. Scuze pentru intarziere!

  22. Pera, chiar meriti articolul asta! E foarte adevarat ce scrie Diana! Si eu simt la fel! Bucura-te, sarbatoreste si du steagul mai departe! La multi ani inca o data si sincere felicitari tie si Dianei!

  23. La multi ani, Pera!(cu scuzele de rigoare pentru intarziere).Foarte frumoasa urare si cu siguranta e bine meritata.Tine-o tot asa, e mare nevoie de lectiile tale…

  24. Multi ani cu sanatate,plini de iubire.Sa inspiri cit mai multi oameni pentru a deveni alfa.
    Sa traim intr-o societate alfa.
    La multi ani!

  25. foarte frumoasa felicitare! Nu pot decat sa o felicit pe Diana pentru inspiratie! pentru ca nu ne cunoastem inca, voi incheia spunandu-va, chiar daca cu intarziere, si eu La multi ani cu sanatate si bucurii!

  26. La multi ani Pera!
    Spartanii isi lasau copiii printre lupi ca mai apoi sa devina mari lideri si conducatori de neinfrant. Nu ai fi putut sa devii marele lider de azi si mentorul atator suflete daca nu ai fi trecut prin iad.
    M-ai salvat pe mine si ai salvat de la suferinta si pe foarte multi altii!
    Ai schimbat lumea si schimbi lumea ! Multumim ca existi! Sa existi mereu!
    Felicitari celor care doresc sa evolueze!
    Citesc articolele si sunt fericita! Am gasit ceea ce cautam! Viata e o lupta, deci te lupta! Si cum spuneau spartanii……Hauuu, hauuuuuu!

  27. Cu o mica intarziere, iti urez si eu un sicer La multi ani! Banuiesc ca nu mai e nevoie sa spun ca operele tale ne inspira pe toti. Si cu putina determinare toti vom reusi in viata dupa ce te-am descoperit pe tine. 😛

  28. MULTAM DE SFATURI DAR PRIMA SPERANTA ESTE BUNUL DUMNEZEU SI MAICA SA.SA NE OCROTEASACA SI SA FIM SANATOSI SI SA IUBIM VIATA .MULT SUCCES

  29. La multi ani, Pera! Foarte frumos mesajul, mai ales ca e din inima! Pe multi dintre noi i-ai determinat sa se ridice intr-un moment disperat si sa-si gaseasca calea. Fa mai departe ce faci, suntem cu ochii pe tine!

  30. LA MULTI ANI,SUNT NOU VENITA IN COMUNITATEA ALFA SI VREAU SA-TI MULTUMESC PT SFATURI, AM INTELES CA DACA CEVA NU FUNTIONEAZA ESTE PT CA N-AM MUNCI SUFICIENT SI CA NU TREBUIE SA RENUNT .MULTUMESC

  31. Cred ca dupa aproape 4 ani de cand il stiu pe Pera, ar cam fi cazul sa dau si niste feedback.
    Deci, ce am invatat eu de la Pera:
    [din bootcampuri]
    – am descoperit ca nu sunt singurul nebun, si ca exista o comunitate de dezvoltare personala si in Romania
    – tot la bootcamp: a creat un mediu in care am descoperit o complet alta versiune a mea, un mediu plin de oameni pozitivi, unde am descoperit un Lucian plin de curaj si entuziasm, liber de constrangerile familiei serviciului si conditionarilor din trecut
    – am invatat sa socializez intr-un grup complet nou
    – m-a impins sa vorbesc prima oara in public (la bootcamp 5, Sasca Montana)
    – am descoperit un curaj in interiorul meu, pe care habar nu aveam ca il am (Tiroliana, Rapel. 2009)
    – am zburat prima oara (Zboara cu Noi 2010)
    – am invatat snowboarding (Straja 2010)
    – am invatat cat de distractiv poate fi sa joci ‘mima’
    – (probabil subconstient) l-am admirat pentru cum vorbeste in public, si m-a inspirat, si acum tin si eu speech-uri, si imi dezvolt abilitatile ca sa pot sa tin si eu cursuri de dezvoltare personala
    [din Impulsul]
    – am invatat sa fiu atent, la cat de multe obstacole exista din jur, pentru ca noi sa nu ne gasim vocatia
    – mi-a clarificat, mult, in ce zona sa imi caut vocatia
    – mi-a clarificat ca vocatia nu inseamna doar indeletnicire , ci inseamna modul in care tu oferi valoare si faci lumea mai buna
    – am inteles ca imi apartine mie responsabilitatea
    – m-a inspirat sa-mi creez un panou al visurilor, care m-a ajutat enorm! (acum am mai adaugat unul: „panoul realizarilor” unde mut imaginile cu visurile, dupa ce le realizez 😀 )
    – a explicat (foarte mult chiar) cat de important este sa inteleg ca Vocatia este personala.. chiar intima. Nimeni nu poate sa iti spuna care este vocatia ta, si nu prea are sens sa ii asculti pe cei care incearca sa-ti spuna ce sa faci cu viata ta. Nici MBTI, nici alt test, nici macar Pera nu poate sa-ti spuna care iti este vocatia. Numai tu poti sa stii, pentru ca numai tu poti sa o simti in interiorul tau.
    [de pe blog]
    – mi-a dat cate un ‘sut’ de trezire, cand incepeam sa ‘adorm’, prin articolele lui mai dure (care au inceput sa-mi placa deja)
    – mi-am adaugat zeci (defapt probabil sute) de wallpapere cu citate (ex: ‘novapera – despre vocatie 5’ ‘novapera – panoul visurilor’ etc.)
    – m-a inspirat, saptamana de saptamana, luna de luna, si an de an, sa continui, sa ma dezvolt in continuare, sa lupt, si sa cresc
    – mi-a adus aminte, de fiecare data, ca sunt Alfa, si ca am un potential enorm. Ar cam fi cazul sa-l folosesc!
    ..
    (si mai sunt multe, multe. cam atat imi vine in minte acum)
    ..
    Lucian M.

  32. Pera, ceea ce a invatat Diana de la tine, in mare parte, se potriveste cu ceea ce am invatat si eu de la tine.
    Iti Multumesc din suflet!!!
    Mult Respect pentru tine si pentru munca pe care o faci pentru noi.

Lasă un răspuns

PERA NOVACOVICI

Sunt psiholog și scriitor, dar expertiza mea cea mai importantă este că am învățat și experimentat tot ce mi s-a părut mai dificil.

Niciun obstacol nu a fost prea mare ca să-l încerc, și nu ar trebui să fie nici pentru tine.

SUNTEM DUSI PE UN DRUM GRESIT O VIATA INTREAGA

Dezvolta-ti personalitatea pentru a reusi in felul tau.

CATEGORII

Mulțumesc că te-ai abonat!

Verifică inboxul, te așteaptă primele materiale acolo.