Cine castiga batalia in seductie

Pfu…sunt furioasa astazi!

Ma trezesc devreme astazi, imi fac sportul de dimineata si apoi deschid laptop-ul!

Ce gasesc? Plin de articole de seductie si de cucerit! Daca toti isi dau cu parerea, eu de ce nu as face-o?

O fac pentru ca sunt revoltata, pentru ca barbatii care seduc femeile folosesc aceleasi texte pentru toate femeile…iar femeile se comporta la fel cu toti barbatii!

Oamenilor, suntem diferiti!

Ce-mi place mie, nu-ti place tie!

Ce-ti place tie, poate nu-mi place mie!

De unde stii ce e bine  si ce nu, cand vezi o persoana pentru prima data?

Din punctul meu de vedere regulile si cuvintele “asa trebuie” nu au ce cauta in acest domeniu al seductiei.

Am tot citit carti care ne invata ce sa spui si ce sa nu spui la prima intalnire. M-au abordat barbatii pe strada si in cluburi cu aceleasi replica…parca ar fi niste papagali.

E bine sa folosesti umorul arogant?! Da? Si de ce de fiecare data cand il folosesti o faci ca sa jignesti persoana cu care vorbesti sau sa te legi de vestimentatia ei, sau daca-i slaba tu sa o faci grasa…pentru ca da bine umorul arogant, asa ai citit tu in carti!

Te-ai gandit vreodata tu, barbatule ca esti penibil cand abordezi o fata?

Ca se vede de la o posta ca nu esti natural?

Experimente experimente si iar experimente!

Unde va este fratilor inspiratia? Creativitatea? NATURALETEA?

Am doua probleme. Ma adresez acum atat barbatilor cat si femeilor.

Incep cu  barbatii:

Am un prieten bun care, de curand si-a luat un nou job…agata femeile pe strada, in club, oriunde si oricand. Bun. E tanar, simpatic, istet, si stie ce vrea! “Felicitari”,  i-am zis,  “si sa ma tii la curent cum iti merge treaba!”

Si-a facut o evidenta masculul si stie exact cate fete i-au dat numarul de telefon din prima, cu cate a facut sex dupa prima intalnire, cate i-au raspuns la telefon, cate i-au trimis inapoi un sms, cate aveau prieten si cate nu…si lista continua.

Toti il ridica in slavi, ca e bun, ca se pricepe baiatul la sedus si atras femeile. Curioasa din fire, am stat cu ochii pe el si am urmarit exact ce face…si care fete ii “pica in plasa”.

Sa va spun ce se intampla dragii mei: Daca mergi sa agati si abordezi fete intre 15 si 20 de ani si iti iese uneori vrajeala…asta nu inseamna dragul meu ca esti un mare seducator.

Da! De un lucru m-a convins acest prieten. Are tupeu! Adica are incredere in el si nu se teme de esec…persevereaza si o ia de la capat!

Ce te faci cand iti place de o fata, si vezi ca stie mai multa teorie decat tine in seductie, si iti da ea tie flit? Ce faci atunci? Iti ceri scuze. Asa mi s-a intamplat mie cu un tanar insistent si cu umor arogant. A aplecat capul rusinat si si-a cerut scuze!

Te intreb atat:

De ce vrei sa seduci? Care este scopul tau? Sa obtii sex sau ai o relatie cu femeia respectiva?

Daca vrei sex atunci fa exact ce face prietenul meu:

  1. PROCESUL DE IMITARE

–          abordeaza cat mai multe femei. Du-te si salute-le si stai cateva minute cu ele. Si fa asta in fiecare zi cu fiecare ocazie. Astfel iti dobandesti increderea in tine!

2. PROCESUL DE REPETARE

–          Exerseaza de atatea ori pana iti castigi increderea in tine si scapi de teama de abordare. Aici e musai sa obtii si un numar de telefon.

Bun bun, ai abordat fata, i-ai luat si numarul de telefon, esti acum la prima intalnire cu ea. Ce faci? O tot tii cu replicile si expresiile folosite si testate de altii? Sau ai de gand sa te comporti natural si sa improvizezi?

3.IMPROVIZATIA si 4. INOVATIA (creativitatea) sunt doua puncte esentiale care te scapa de penibil. Ai aici sfaturi creative pentru prima intalnire.

 

http://www.creativitatea.com/blog/creativitate-la-prima-intalnire/

Totusi: opreste-te acum din citit! Ridica-te si mergi in fata oglinzii! Iti place ce vezi?

Esti ingrijit? Tu ai iesi cu tine in ora?!

Ingrijeste-te, spala-te  si imbraca-te curat!

Centreaza-ti acum atentia asupra interiorului tau!

Stii sa comunici? Stii sa spui ce-ti place sau ce te deranjeaza, stii sa creezi conexiunea cu o alta persoana? Ai incredere in tine?

Raspunde-ti la aceste intrebari, vezi unde si cat mai ai de lucrat la fiecare, incepe dezvoltarea ta personala. Acesta este primul pas spre fericirea ta. Cand tu esti implinit, esti fericit si increzator in ceea ce faci si exprimi, nici nu trebuie sa deschizi gura cand vrei sa agati o fata. E suficienta o privire si cu siguranta vei fii remarcat!

2. Acum ma adresez femeilor!

Dragele mele, din punctual meu de vedere cu cat te comporti mai natural si fara masca cu atat vei avea success in toate domeniile nu doar in atractia unui barbat.

Nu fa presupuneri inutile!

Stiu ca esti experta la asta, si ca barbatul ar trebui sa stie sau sa presupuna ce vrei tu.

Nu! Habar nu are ce-ti trece tie prin cap!

Daca vrei ca el sa afle ce gandesti va trebui sa deschizi gurita si sa-i spui!

Cand comunici priveste interlocutorul in ochi!

Te emotionezi?

Eu am spus la o prima intalnire unui tip care m-a atras din prima…(cred ca a fost dragoste la prima vedere)…am rosit si mi-au transpirat palmele si talpile de ziceai ca mi-ai varsat o galeata de apa pe mine….am fost sincera si am zis: “Scuza-ma…m-am emotionat!”

Comporta-te natural! Nu-ti fa planul ca un papagal dinainte…ce o sa zic daca ma intreaba aia, sau aia…sau ce o sa fac daca vrea sau nu vrea aia. Asteapta, comporta-te natural si traieste ceea ce se intampla la prezenta intalnire!

Cum te imbraci?

Simplu si cu gust!  Sa stii si tu ca barbatul se uita la sani si la fund, cam atat… Maine daca-l intrebi ce haine ai avut pe tine, habar nu are!

Femeile se imbraca pentru femei, nu pentru barbati!

Da! Ce te miri? Nu le-ai auzit cum barfesc? “Uita-te la tipa aia ce fusta faina are, parca-i noua….nu am mai vazut-o cu ea!”

Cum te machiezi?

In niciun caz ca o sorcova! Indiferent unde va avea loc intalnirea, pastreaza-ti naturaletea, un glos si un rimel sunt suficiente.

Vorbeste despre subiecte pe care le cunoasti, despre ce te pasioneaza, cu ce te ocupi…nu inceca sa-ti pui paie, paiete, sau sa pari ceea ce nu esti.

Daca ai hotarat sa-i lasi numarul de telefon, inseamana ca il placi si daca te suna, la naiba, nu-i raspunzi?

Nu …cum asa? In carti spune sa nu-i raspunzi din prima,,,e mai bine asa pentru a creste tensiunea intre voi…si astfel el e mai atras de mine…si il am la mana.

Stop!

De ce crezi ca esti mai interesata daca pari o persoana ocupata??

Sa faci sau sa nu faci sex de la prima intalnire?

Draga mea, doar tu esti responsabila de actiunile tale. De un lucru sunt sigura, ca barbatul nu categorizeaza femeia dupa timpul ce dureaza pana sa faca sex cu ea. E clar ca toti barbatii vor la un moment dat sa ajunga si aici, dar asta nu inseamana ca daca pici sau nu greu vei fi vazuta cu alti ochi.

De tine depinde daca vrei sau nu sa ai o relatie cu barbatul cu care te intalnesti sau vrei sa ai doar o aventura!

Pune-ti feminitatea in valoare!

Dezvolta-ti increderea in tine!

Fii naturala, spontana si creativa!

Vezi barbatul ca pe o partida? Ca pe o marfa? Vrei sa faca doar ce vrei tu si sa joace dupa jocul tau?

Daca ai gandurile astea, fii sigura ca nu-ti va iesi jocul pentru mult timp…sau cu toti barbatii.

Comporta-te cu celalat cum ai vrea ca el sa comporte cu tine!

Spune NU cand nu vrei ceva!

Nu fa compromisuri, si spune ce vrei si ce nu vrei!

Scopul tau ca femeie care e?

Sa seduci barbatii?

Sau sa pastrezi un barbat langa tine?

Aici discutam despre doaua lucruri total diferite!

Seductie, e cam tot ce am discutat pana acum….insa daca discutam despre cum sa pastrezi un barbat langa tine avem nevoie de inca alte cateva articole.

Eu sunt de parere ca, uneori e usor sa obtii! DAR E MULT MAI GREU SA MENTII!

Citim, ascultam, invatam sa obtinem…dar oare e greu sa mentii o relatie, e greu sat ii flacara aprinsa pentru mult timp? Stim noi oamenii sa iubim neconditionat?

In urmatorul articol despre asta vom discuta!

 

Pana atunci, te las pe tine sa-mi spui, dragule sau draga mea…tu ce crezi… e seductia totul? Ce functioneaza pentru tine in acest domeniu si ce rezultate ai? Hai sa dezbatem.

Cu drag

Florina Nicola

Afla mai multe despre cartea Personalitate alfa si comanda aici: http://www.personalitatealfa.com/blog/comanda-cartea-personalitate-alfa/

Distribuie daca ti-a placut:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Profită de resursele de dezvoltare personală pe care le-am pregătit timp de 10 ani!

ARTICOLE SIMILARE

29 de răspunsuri

  1. Dragilor,sint barbati care au transformat seductia in arta, fara sa fi absolvit vreo scoala .
    Au o agenda plina cu „victime” si reusesc pentru ca au fler,talent,sensibilitate,intuitie,scop si mijloace.
    Numai cind sint batuti la inteligenta,recunosc ca”orice nas isi gaseste nasul”.

  2. Florina,
    Mi-a placut agresivitatea din articolul tau :).
    Intr-adevar femeile si barbatii complica prea mult un lucru care e atat de natural…
    Gasim metode si tehnici atat de complexe cand seductia este foarte de bun simt si la inteligenta oricui daca am fi sinceri cu noi si cu ele, macar 98%, sunt si anumite lucruri care trebuie ascunse (faptul ca esti virgin, sau mai ai o amanta pe langa).
    Este foarte frustrant pentru barbati cand o femeie nu raspunde la telefon si nu recomand tehnica asta femeilor pentru a incinge spiritele :), mai bine fa asta vorbind la telefon sau la intalnire… dar nu-l tine in suspans cand deja are emotii si spera sa-i iasa (daca il placi evident).
    Iar barbatii intr-adevar ar trebui sa invete sa se relaxeze cand seduc, si cand sunt relaxati sa-si lase ideile sa curga… cu intentia clara de a cunoaste sincer persoana din fata lor. Atunci improvizatiile si creativitatea vin de la sine. Asta numai daca intentia e reala… si chiar vrei sa cunosti acel om.
    Daca Seduci doar pentru sex, fara macar sa gusti din placerea intregii experiente de seductie… nu vei putea vorbi natural.
    Asadar eu cred ca noi ca barbati trebuie sa ne propunem in seductie… sa cautam experiente frumoase cu femei frumoase… in cautarea acelei relatii in care ne vom dori sa ramanem mai mult iar in momentul in care stim ca experienta in care suntem este doar o aventura, o lasam la atat 🙂 sau daca vrem sa incercam emotia manipularii, suspansului de a fi prins putem face si asta doar pana la un punct.

  3. Florina, cand citesc articolu asta, parca retraiesc ora de dirigentie din gimnaziu ;)) acelasi „entuziasm si buna-voie”
    Cine te-o suparat asa de tare?:P
    Cu privire la articol,eu nu le-as da in cap celor care spun ca seductia e totul;asa e..pana la un moment dat cand ai da totul sa stii de ce nu mai functioneaza „masina de cucerit”…
    Personal, prefer sa nascocesc o mie de feluri de a face o singura fata sa zambeasca, decat sa fac o mie de fete sa zambeasca, intr-un singur si acelasi fel!
    Si asta e despre povestea pe care nu ti-am mai povestit-o…daca iti aduci aminte 😛
    multa caldura.

  4. Dupa cum a spus si gagicutu:)…
    Pt baietii/barbatii neexperimentati la inceput trebuie sa mearga sa abordeze fete cu openere si rutine si alte vrajeli dar ideea e sa le faca natural ca si cum le simte cu adevarat…ca si cum ar fi ale lui! Pe parcurs dupa ce capata experienta baiatul respectiv isi dezvolta creativitatea si spontaneitatea si nu va mai avea nevoie de replici invatate sau inspirate.:) Va deveni pana la urma original nu?;)

  5. Asta da femeie!!! Pacat ca sunt pe cale de disparitie cele ca ea si ramane valul pupezelor in loc, dar asta e, ne adaptam cum putem fiecare

  6. Si eu sunt de acord cu acest mod de abordare. Nu mi-au placut tehnicile de seductie ale Andreei. Si eu prefer sa fiu sincera si naturala la prima intalnire. Sigur ca si jocul Andreei e interesant, dar numai daca vrei doar o aventura. Pentru o relatie pe termen lung poti fi obositoare si enervanta in stilul asta..

    1. E fantastic cum ne mintim pe noi insine unii dintre noi, cum ca vrem o relatie de lunga durata dar habar n-avem sa ne purtam in consecinta.
      Seducem sa ne dovedim valoarea, dupa care totul devine „fumat” sau cadem in delasare, nu intretinem ceea ce ajunsesem sa chemam relatie…
      Poate dragostea sa tranceada timpul si distanta?
      Sau am vazut prea multe filme?
      Poate o femeie, de exemplu, sa aiba o relatie imlinita cu un barbat care nu sta „acasa” aprox. 6 luni din an?

  7. Unu la mana cand vrei sa inveti ceva, exista o curba a invatarii. Eu fac karate de 7 ani si ghici ce, dupa primu an eram un robot, nenatural, stiam doar lovitura x, y, etc si probabil daca era sa ma bat pe strada mi-o luam rau. Dupa inca un an tehnicile s-au mai legat, mai cursiv, mai fluent. Dupa inca un an mi-au intrat in subconstient iar acum daca e vb de coflict pe strada, totul iese de la sine, sunt natural.
    De aici ajung la pct doi. Nu exista natural, natural devii trecand prin curba invatarii, inca care in prima faza imiti.
    M-am saturat sa aud mai ales la femei, care sunt idealiste pana la Dzeu( si proabil ca asta e treaba lor alaturi de visat), texte de genul, "fii tu insuti, fii natural". Eu zic sa nu mai comentezi de ce fac altii, mergi tu pe strada in treaba ta si astfel poate te remarca un barbat si te abordeaza iar tu raspunde-i cum crezi de cuvinta si apoi mergi mai departe.
    Ce vreau sa zic este sa iti vezi de treaba ta si sa nu mai investighezi ce fac altii( stiu ca e obicei mioritic asta dar incearca) si lasa barbatii sa faca ce stiu ei cel mai bine ca au de facut, pas cu pas, cnfrm planului pt a ajunge la obiectivul pe care si l-au propus.

  8. La momentul in care va scriu sa fiu sincera , sint cu zibetul pe buze daca nu cu gura pina la urechi.
    In primul rind ceea ce am observat foarte multi cititori arunca cu pietre la adresa persoanei care scrie articolul sau la adresa celorlati cititori. Stau si ma inteb de ce nu arunci cu pietre in articol???
    Ia-l la despicat , rumega-l, face sens ceea ce vrea sa-mi comunice autorul? Pune-ti intrebari la adresa veridicitatii articolului. Invatati sa fiti curiosi ci asta nu numai cind sinteti alimentati cu informatie.
    Informatia este gratuita. Asta nu inseamna ca poate fi si reala.
    Am citit mai toate cometariile la articolul Andreei despre acest subiect si am ramas stupefiata de aroganta, atitudinea negativa, or mai bine spus, imposibilitatea unora, de a percepe limba nativa.
    Este foarte simplu de inteles, ca sa vorbit si vorbim despre ARTA Seductiei. Deci in primul rind este o ARTA, stimati cititori.
    Ma gindesc, ca pentru a da rezultate scontate, mai intii si mai intii, trebuie sa te cunosti pe tine insuti. Este mandatoriu acest lucru. Sa te iubesti pe tine insuti, in primul rind. Iar cind vorbesc de dragostea pentru tine insuti ma refer la faptul ca, voi face tot ceea ce vreau eu si cum vreau eu, ca sa-mi fie bine sau foarte bine. Si toate aceste, atit timp cit nu depasesc limitele bunului simt, in primul rind (cei 7 ani de acasa.(mi-au prins, si-mi prind, foarte bine).
    Acum voi face o mica abatere de la subiect. Cite din cititoare au fost abuzate in viata lor??? Cite lacrimi ati varsat, cita durerea psihica si fizica ati indurat?
    Ei si acum, e acum!!!
    Ce ati visat si ce ati primit??? Ati primit ceea ce voi, ati PERMIS, sa primiti!!! Durere si abuz. Ati permis pentru ca nu ati stiut de fapt, cine sinteti si ce doriti. Da, v-ati dorit sa perpetuati specia, sa va casatoriti si binentels toate implicatille casniciei. Ati stiut cum va doriti sa fie persoana cu care vei perpetua specia? Ati incercati sa-l cunoasteti si pe interior???
    Sint foarte multe cazuri in care femeile stau in casnici sau relatii abuzive sau sint casatorite cu barbati “frumosi sau foarte frumosi”.Nu generalizez dar unul din cazurile pe care le stiu eu. El este o putoare ( nu face nimic sau nimica) iar ea este ca o furnica de zi pin'n noaptea. Si doar pentru ca el este “FRUMOS”
    Ba mai mult sint sigura ati facut o foate mare confuzie intre cuvintele “a Iubi” si a “face sex”. Nu ati avut educatia necesara. Well, acum aveti tot ceea ce va trebuie. De ce nu faceti un efort sa intelegi ceea ce articolele incearca sa va transmita??? Asa cum am mai spus mai sus, invatati sa fiti curiosi sau curioase.
    Holly smoke , iaca am scris o pagina.
    Concluzia:
    Numai iubindu-te pe tine insuti poti face, pasii urmatori. Ce vrei de la viata si cum vrei???
    Arta seductiei dupa parerea mea este urmatorul pas in cazul in care doresti sa ai un partener sau o partenera.( SI NU ORI SI CE).
    Sa aveti parte de o viata frumoasa!

  9. Un articol de bun augur! Felicitari!
    Inainte de a-l citi recitisem comentariile de pe site-ul Stilul Tau, si am postat si acolo un comment, in acest articol mi-am regasit nedumeririle si ideile! Foarte bine punctat, seductia echivaleaza un joc, pastrarea si mentinerea e partea mai grea si mai matura! In plus, o fi ea arta, dar nu ne putem duela vesnic in "pensule" :P!
    Ar trebui luat aminte sa nu uitam sa fim noi, asa cum suntem, sa nu apara "scapari" mai tarziu! Barbatii ar putea si ei sa spuna cu voce tare uneori ce vor, poate ar fi mai castigati (chiar daca e si doar aventura), iar femeile sa nu isi mai lase capul "umflat" de orice sfat, nu toate sunt bune sau se potrivesc!
    Coincidentele nu au legatura cu regulile, in plus, poti alege limitele in functia de persoana cu care te intalnesti, nu inseamna ca nu esti tu si trebuie reguli, atat doar ca poti sa deduci ce si cum e de bun gust sau nu, sau de acceptat sau nu, sau cand te intalnesti cu o fata sau o femeie, sau cand te intalnesti cu un barbat sau un baiat ;)!
    Sa fiti iubiti toti!

  10. Eu consider ca ai dreptate si ca trebuie sa te comporti asa cum simti fara sa faci tot felul de scenarii. Trebuie sa ne asumam ceea ce facem, sa fim responsabili, sa nu ne para rau pentru ceea ce s-a intamplat. Trebuie sa vedem ce putem face acum si pe viitor.

  11. Ai pus punctul pe i 🙂
    Poate o sa scrii un articol si despre cum sa tii o femeie langa tine.
    Si cred ca da, seductie este totul. Trebuie sa stii sa seduci si sa te lasi sedus.
    E jocul meu favorit 🙂

  12. Buna tuturor, sunt nou pe aici dar femeia asta a reusit sa ma faca sa fiu atent,serios si nu in ultimul rand sa ma amuz. Multumesc pentru articolele frumoase pe care le-am citit si pentru impartasirea experientei personale cu noi.

  13. Mirosi a frustra.
    Esti frustrata sexual.
    Ce vrei sa obtii?
    De ce invinuesti barbatii ca vor sex? Asa ne-a facut natura.Barbatii fac multe pentru sex ,iar femeile se folosesc foarte bine de asta.
    Acum daca tu nu arati chiar atat de bine,asta e…Crestetzi nivelul de fitness :)) cu zicea Pera.
    Ai mail-ul meu draga dra pisalog,pardon psiholog :))
    Sau poti raspunde aici si vei primi raspuns…never 😉 pa

  14. In principiu articolul e bunicel , dar ideia principala e redata gresit , sau autorul nu sa informat asupra acestei idei.
    Si ideia consta in aceea ca baiatul , fata , omul NU doreste sex, relatii , masini , bani , aur etc !!!! El doreste acele EMOTII care le va primi in urma desfasurarii acelor actiuni, doreste emotiile care le va primi in urma averei unei masini/bani/relatie/sex !
    P.S. Domnisoarele doresc mai mult "sex" decat barbatii 😉

  15. ''Sa va spun ce se intampla dragii mei: Daca mergi sa agati si abordezi fete intre 15 si 20 de ani si iti iese uneori vrajeala…asta nu inseamna dragul meu ca esti un mare seducator.''……JALNIC!!!!!de unde stii k nu e un mare seducator???esti cumva invidioasa pe el k ii merge bine????? ''intre 15-20 de ani'' care e problema???

  16. @ Sa stii si tu ca barbatul se uita la sani si la fund, cam atat… Maine daca-l intrebi ce haine ai avut pe tine, habar nu are!
    Permite-mi sa te contrazic aici deoarece aceasta chestie nu se potriveste tuturor barbatilor.Spre exemplu eu nu ma uit numai la fund,sani cum spui tu,ma uit si cum e imbracata tipa,daca imi place,daca e frumoasa,si depinde ce are in interior.

  17. bun articol…dar seductia nu e totul…totul tine de pers ta! ideea e ca toti avem asteptari prea mari..si nu vrea nimeni sa faca primul pas..nici ea nici el…si compara cu fostii !! si nu e bine! fetele vor prea multe, prea multe pretentii..si vor ceva original…dar ele vin cu ceva original sau nu?!! Ce vor mai exact femeile? in afara de un barbat cu casa, masina, un job ff bun, si timp pt ea??!ca nu toti putem oferi asa ceva!! Deci ce vor femeile…asta e intrebarea mea…si vreau detalii mai multe 🙂 si cum vor sa fie seduse?

  18. Felicitari! Imi place ca spui lucrurilor pe nume!
    eu consider ca fiecare persoana indiferent de sex trece prin anumite perioade din viata lor in care conteaza doar seductia sau sa „zboare din floare in floare”. Eu acum consider ca nu seductia este totul,dar este o parte fundamentala in orice tip de relatie,fie ea pasagera sau stabila.

  19. Concluzia mea si nu sunt sigura ca este corecta ,este ca barbatii doresc sa faca sex in aceiasi masura cu care femeiile vor sa fie placute. Barbatii doresc un contact fizic ,femeia unul emotional. Bun ,si mai departe cum ne comportam?.Desi fiecare vrea o cucerire, problema incepe sa semene cu teoria realativtatii, pare acelasi lucru dar nu este, pentru ca ,,contactul fizic poate avea loc si fara o implicare emotionala din partea barbatului pe cand femeia ( in proportie de 90%, indiferent de educatie) va dori ca acel contact sa aiba si o implicare emotionala si de aici conflictul ,mai ales ca impulsul emotional este mult mai complicat decat cel fizic, si totusi si noi femeile santem un fel de pradatoare chiar daca nu ne uitam la PLAYBOY cu barbati, in fiecare pe zi pe strada, la servici scanam in jur pentru a surprinde o privre un gest al unui barbat care sa insemne ca ne place, adoram un compliment chiar putin obraznic si nu incetam sa ne spionam una pe alta ( in tinuta, machiaj, mimica, vocabular)De la sutiene cu dantela pana la oala cu sarmale totul e seductie,iar mai departe si pentru unii si pentru altii este ca la cumparaturi, te pacalesti ,ratezi, solduri, SH, promotii. De aceea mi se pare foarte valoros acest articol ,te face sa-ti faci o lista de ,,cumparaturi”
    cu drag Carmen

  20. Subscriu in totalitate ideii ca toti ar trebui sa ne intrebam pentru ce traim(intru ce traim daca vreti), ce si cum vrem sa ajungem.
    Aud tot mai des raspunsuri de genul „sa fiu fericita” sau „pt. ca m-am nascut”.
    Azi, aici, ne referim la cei single care cauta sau spera sa schimbe asta in vietile lor si nu doar prin alungarea singuratatii de langa ei.
    Dupa treizeci si x de ani, dragostea neconditionata devine aproape utopica aproape apanajul oamenilor naivi si „neadaptati”.
    Am constatat ca un relativ proaspat locuitor al Bucurestiului, ca, pe cat mai urbanizat e un oras, pe atat mai lipsite de profunzime sunt relatiile afecte.
    Ar fi multe de zis…
    Caut critici pe masura!

  21. Ce mortal este comentariul tau! 🙂
    Pradatoare/nepradatoare, competitia EXISTA (asta-i terminologia pe care o percep eu)…..dar as restrange aria de acoperire, ne-ducandu-ma pana pe strada, parcuri, locuri publice…  deci – nu in sens larg, ci restrans, strict de grup – la serviciu,  petreceri, reuniuni…. in care exista DEJA  barbatul tinta (sau tintuit de tine) pe care-l supraveghezi  ”din umbra” valorizandu-te continuu prin aspect, atitudine dar si prin observarea eventualelor ”pradatoare” care si-ar vinde sau vana (dupa caz) pielea ursului din apropierea ta 🙂 
     
    Am citit INSA, si comentariile domnilor de pe-aici…si m-a surprins (placut) cum ca – si ei, asemnea noua – mai mult sau mai putin…. cauta emotia in jocul curtarii/seductiei…deci! nu sunt chiar atat de carnali, de instinctuali!
     
    De-a lungul timpului, am realizat ca au loc DEJA la nivel de constiinta poate si datorita mediului ambiant, anumite mutari si interschimbari privind personalitatea: femeile tind sa devina mai rationale si au devenit dezinhibate, ei – barbatii – mai sensibili, mai subtili….dar pastrandu-si aceeasi tusa ce tine de forta argumentelor logice prin ratiune si focalizare in trepte….
     
    Aceasta mutare, sau mai bine-zis inter-schimbare…. prin pastrarea TOTUSI a atributelor esentiale ce diferentiaza un barbat de o femeie, se datoreaza civilizatiei; barbatii nu se mai lupta in triburi, nu mai vaneaza – poate doar bani si/sau  fuste :),
     
    -nu mai exista lupta acerba dupa un fizic impunator si forta bruta ca moneda de schimb pentru  o femeie – viitoare mama si  sclava supusa in batatura;  
     
    -acum  – domnii stau la calculator, se duc la sala – ca sa arate bine, mananca santos si-si exerseaza mai mult neuronul (tinandu-l in alarma prin foc continuu) dozandu-si INSA si emotiile (pentru cine stie si vrea sa stie – sic! 🙂 rezultand (pentru cei perseverenti si dornici de CALITATE) un barbat grozav pe care-l viseaza orive femeie care se respecta!

  22. Have you ever thought about adding a little bit more than just your articles? I mean, what you say is important and all. Nevertheless think of if you added some great graphics or video clips to give your posts more, „pop”! Your content is excellent but with images and clips, this site could certainly be one of the very best in its niche. Fantastic blog!

  23. 37975 18304Nice read. I just passed this onto a buddy who was doing some research on that. He just bought me lunch since I identified it for him! Thus let me rephrase: Thanx for lunch! 820073

Lasă un răspuns

PERA NOVACOVICI

Sunt psiholog și scriitor, dar expertiza mea cea mai importantă este că am învățat și experimentat tot ce mi s-a părut mai dificil.

Niciun obstacol nu a fost prea mare ca să-l încerc, și nu ar trebui să fie nici pentru tine.

SUNTEM DUSI PE UN DRUM GRESIT O VIATA INTREAGA

Dezvolta-ti personalitatea pentru a reusi in felul tau.

CATEGORII

Mulțumesc că te-ai abonat!

Verifică inboxul, te așteaptă primele materiale acolo.