Cum sa nu mai fii un muppets in privinta sexului – subcapitol gratuit

Azi avem ultimul subcapitol gratuit din cartea Personalitate alfa. Se cheama " Muppets masculin si feminin in atractia sexuala"

Mai jos ai lista completa a subcapitolelor gratuite din cartea Personalitate alfa:

Primul subcapitol este din capitolul Introductiv si este despre: Ce inseamna personalitate alfa

Al doilea subcapitol este despre curaj, din capitolul Increderea in sine si il poti vedea aici:  Curajul

Al treilea subcapitol gratuit este din capitolul Inteligenta emotionala: Cele 7 pacate si 7 virtuti

Al patrulea subcapitol gratuit din capitolul Personalitatea: Cum poate egoismul sa iti salveze viata

Al cincilea subcapitol gratuit din capitolul Comunicarea: Comunicarea intr-o familie dificila

Al saselea subcapitol gratuit este din capitolul Statutul social: Principalele arme de influenta sociala

MUPPET masculin în atracţia sexuală

Nu fi un muppet

Acum, acolo de unde sunt eu, sunt destui băieţi şi bărbaţi care poartă titulatura de muppet. Şi am să explic ce înseamnă un muppet când vine vorba de atracţia sexuală.

1. Mulţi bărbaţi se poartă ca nişte muppets când vine vorba de femei şi de a crea atracţie.

2. Femeile nu simt niciodată acea emoţie puternică- numită atracţie- pentru muppets.

Deci, ce anume este un muppet în atracţia sexuală?

Un muppet e un bărbat care încearcă să facă tot timpul pe plac femeilor de frică să nu le supere.

Un muppet e un bărbat care face tot ce îi spune o femeie şi nu ştie să se poarte ca un bărbat.

Un muppet este un bărbat care acceptă să fie manipulat de femei, care nu ştie ce să facă atunci când o femeie nu îl respectă pe el, timpul lui şi proprietăţile lui, care nu ştie ce să facă atunci când o femeie joacă mult teatru şi se foloseşte de el.

Un muppet este un tip fără coloană vertebrală şi care face pe el de frică atunci când o femeie îl provoacă.

Un muppet e un bărbat care simte că trebuie să cumpere sau să plătească pentru cadouri, ieşiri în oraş, complimente şi alte forme de plată sau flatare, pentru a avea atenţia unei femei, pentru că nu-şi poate imagina că o femeie ar vrea să fie cu el doar pentru EL.

Pe scurt, un muppet e un bărbat care este supus şi încearcă să compenseze faptul că nu ştie să creeze atracţie, fiind foarte generos şi linguşitor.

 

MAJORITATEA BĂRBAŢILOR SUNT NIŞTE MUPPETS

Şi o veste şi mai proastă: femeile nu vor simţi niciodată atracţie pentru un astfel de comportament, astfel de bărbaţi şi astfel de  MUPPETS.

Vrei veşti şi mai proaste?

Când tactica aceasta nu funcţionează şi femeia simte repulsie faţă de un astfel de comportament, bărbatul va încerca de obicei şi mai TARE şi o să devină şi mai MUPPET ca să facă o fată să-l placă; şi cu cât fata fuge mai departe, cu atât mai MUPPET devine el.

Te las să faci singur calculele.

E uimitor să văd cum un bărbat se linguşeşte lângă o femeie încercând să-i facă pe plac în speranţa că îl va plăcea; şi pe măsură ce comportamentul acesta o determină pe femeie să fugă, MUPPET-ul creşte acest comportament în intensitate.

Apoi, când vede că lucrurile nu se întâmplă cum ar vrea el, că este respins de câteva ori la rând, muppet-ul ori spune că femeile au o problemă, ori leagă eşecul de identitatea lui şi nu se mai gândeşte că e nevoie să înveţe să fie un bărbat adevărat, şi nu un băieţel imatur.

Şi cea mai mare greşeală pe care o face un muppet e să creadă că e ceva în neregulă cu persoana lui, că este defect în vreun fel şi că niciodată în viaţa lui nu va avea succes în domeniul ăsta.

Individul de acest tip îşi trăieşte viaţa fiindu-i ciudă pe femeile care l-au respins, fiind ori excesiv de misogin, ori un super muppet.

De unde ştiu aşa bine?

Pentru că eu am fost un muppet foarte mult timp.

Când mă gândesc, îmi vine să râd la ce prostii puteam să fac încercând să determin o femeie să mă placă.

Dar ce să fac, dacă educaţia la capitolul ăsta am primit-o de la FEMEILE din familia mea?!

Am fost orbit ani de zile şi făceam lucrurile greşit; mă dădeam cu capul de pereţi pentru că nu ştiam ce se întâmplă.

Acum văd foarte mulţi bărbaţi mergând pe acelaşi drum, fără nicio şansă să vadă lucrurile aşa cum sunt.

Femeile detectează un muppet instantaneu.

Nu am zis că atunci când un bărbat şi o femeie se cunosc…

Am zis: O femeie DETECTEAZA INSTANTANEU un comportament de muppets.

De cele mai multe ori, înainte să deschizi gura. După cum intri într-o încăpere, după cum te uiţi, după cum gesticulezi, o femeie ştie imediat dacă eşti un bun partener sexual.

Şi poate întrebi: “Dar, dacă femeile nu sunt atrase de muppets, atunci de ce uneori acceptă invitaţii în oraş, flori, cadouri şi atenţia unor  muppets? Doar ca să îi respingă mai târziu? ”

Păi, gândeşte-te!

1. Mâncare şi cadouri pe gratis nu refuză nimeni.

2. Dacă o femeie nu are atenţia unor bărbaţi adevăraţi pe moment, o ieşire în oraş cu un muppet şi un aflux constant de complimente sunt mai bune decât nimic.

3. Pe lângă asta, un muppet se poate preface şi dă impresia că nu e un muppet. Femeia poate este păcălita pentru o scurtă perioadă de timp. Este evident cât de buni sunt mulţi bărbaţi să îşi arate faţa de “bărbaţi adevăraţi” la început, doar ca să se transforme în coşmarul cu muppets al femeii, pe masură ce relaţia evoluează.

Ce-i de făcut? Ce-i de făcut?

Prima oară trebuie să recunoşti dacă ai problema asta, mai mult sau mai puţin.

Adevărul e că cea mai mare distracţie e să urmăresc un muppet cu o femeie. Îmi vine să urlu.

Ideea e să accepţi că nu ai avut de unde să înveţi şi să îţi iei angajamentul să înveţi de acum încolo.

Mai departe trebuie să ştii cum să exorcizezi muppet-ul din tine , apoi să treci la treabă şi să înveţi să creezi acea super emoţie (numită atracţie) într-o femeie.

Din moment ce eu am învăţat mecanismul atracţiei, ştiu că orice bărbat poate să înveţe lucrul ăsta şi nu e nevoie de bani sau aspect fizic.

Toţi bărbaţii au abilitatea aceasta de a comunica cu o femeie în aşa fel, încât să creeze atracţie, doar că nu şi-au dezvoltat această abilitate.

Gândeşte-te că tatăl tău a ştiut să creeze o atracţie atât de puternică într-o femeie, încât aceasta a dorit să facă copii cu el, iar acum această femeie este mama ta.

Ceea ce mă deranjează pe mine e că o femeie îşi învaţă fiul să fie un soţ bun, nu să fie un tip care are multe femei.

Dar nu e nicio problemă, acum m-ai întâlnit pe mine şi o să te învăţ eu.

Cum pot eu să te învăţ?

Am avut zero abilităţi cu femeile.

Ţin minte că acum câţiva ani am vrut să fiu cu o fată şi AM RUGAT-O să fie prietena mea…

Nici nu ştiam cum o chema şi am aşteptat-o în faţa casei cu flori şi ciocolată.

Imagineaza-ţi situaţia!

Ce să mai vorbesc despre abilităţile mele de a mă purta cu femeile cu adevărat atrăgătoare!? Dezastru!

Acum însă ştiu.

Şi asta pentru că mi-am spus că am să fac orice ca să rezolv această prolemă pentru mine şi am găsit cum să îmi dezvolt şi să îmi antrenez abilităţile naturale în acest domeniu. Toţi suntem bărbaţi şi toţi avem ceva între picioare.

Când o femeie spune:

"Nu sunt pregătită să am o relaţie acum” sau

“Îmi pasă de prietenia noastră şi nu vreau să o stricăm”,

“E mai bine să fim doar prieteni”,

“Am nevoie de timp să mă cunosc mai bine”,

se poate traduce: ”Ai fost un tip fain la început, dar după aceea te-ai agăţat de mine ca un muppet şi acum nu mai simt nimic pentru tine.”

Muppet-ul zice “nu vreau să mă schimb, nici să învăţ cum să creez atracţie, vreau să fiu EU ÎNSUMI.”

TU ÎNSUŢI eşti dotat cu tot ce e nevoie pentru a crea atracţia sexuală, ăsta este unul din scopurile unei vieţi de muritor. Acela de a procrea, deci de a fi capabil să atragi un partener de sex opus în MOD NATURAL.

Dacă nu poţi să atragi în mod natural, atunci eşti departe de a fi “tu însuţi”, mai mult decât ai fost vreodată.

Poate că nu ai avut ocazia să ai un model masculin sănătos, poate ai fost educat mai mult de mama ta, care, săraca, cu toată bunăvoinţa, nu a putut să te înveţe să fii un bărbat adevărat.

Şi asta ţi-a mai diminuat din şansele să fii atrăgător în mod natural.

Poate că eşti programat de societate şi mass-media să fii un muppet de nota zece, pentru că mass-media, mai ales televiziunea, este plină de exemple despre CUM SĂ NU fii alfa şi cum să fii un muppet.

Şi asta poate a mai pus nişte obstacole în calea ta de a fi tu însuţi.

Şi poate eşti într-o etapă în care te-ai împăcat cu situaţia şi te gândeşti că nu e nimic de făcut. Şi asta e încă un obstacol mare de tot în a fi tu însuţi.

TU ÎNSUŢI trebuie să evoluezi constant, şi asta o faci doar învăţând, experimentând şi mergând înainte.

Aşadar, mai gândeşte-te o dată cine eşti tu însuţi: un muppets care e prea leneş să înveţe, sau un ALFA în devenire, care e hotărât să facă ORICE E NEVOIE să rezolve această parte a vieţii lui.

Muppet feminin în atracţia sexuală

Acum să vedem ce înseamnă un muppet feminin

1.În dorinţa de a impresiona un bărbat, o femeie face constant lucruri care să atragă atenţia, să îl facă să o placă sau să se îndrăgostească de ea.

O idee oribilă.

Destule femei cred că este suficient să faci lucruri neobişnuite care să atragă atenţia unui bărbat, pentru ca el, în mod magic, să vadă ce femeie extraordinară eşti şi să se îndrăgostească nebuneşte de tine.

Greşit!

Bărbaţii pe care îi vrei cu adevărat nu sunt atraşi de femeile care se linguşesc pe lângă ei, care fac dramă pentru a avea puţină atenţie şi afecţiune sau se plâng ca să obţină ceea ce vor.

Niciodată!

Nu mă înţelege greşit. Să fii sexy sau să încurajezi un bărbat să îşi exprime emoţiile e un lucru bun, dar trebuie să fie natural, să nu fie niciun pic de egoism acolo.

Nu trebuie să te porţi sau să te îmbraci ca o uşuratică pentru ca bărbaţii să te placă, şi nici nu trebuie să te porţi de parcă eşti a opta minune a lumii.

Întreg comportamentul ăsta de încercare de manipulare lucrează foarte subtil şi, la un nivel inconştient, îţi scade statutul social în faţa unui bărbat, iar asta influenţează toată atracţia unui bărbat faţă de tine.

Să încerci să impresionezi pe cineva arată că e ceva ce îţi lipseşte şi vrei să impresionezi pentru a compensa lipsurile.

Niciodată nu vei avea succes, dacă ai nevoie de validarea şi aprobarea bărbaţilor, şi sigur nu vei găsi drumul spre inima lui (nu cu un cuţit) prin sex şi prin prefăcătorie.

2. Să îţi împărtăşeşti prea devreme sentimentele cu el şi să îl forţezi să facă la fel.

O altă mare greşeală e să arăţi prea repede ce simţi.

Deci, fii atentă!

Bărbaţii atrăgători, singuri şi de succes sunt rari.

Ei primesc foarte multă atenţie din partea femeilor.

Multe femei nu realizează, dar aceşti bărbaţi sunt “abordaţi” de femei foarte des.

Şi ghici ce?

Aceşti bărbaţi au multă experienţă cu femeile.

Ştiu la ce să se aştepte.

Şi ceea ce e respingător pentru un astfel de bărbat e o femeie care, după o întâlnire sau două,  spune: ”Ştii, chiar îmi place foarte, foarte mult de tine.”

Asta arată bărbatului că nu eşti decât una din femeile acelea care se agaţă de un bărbat şi intră cu capul înainte într-o relaţie şi care simt o nevoie nestăpânită de a-l determina pe acestă să le facă să se simtă împlinite, să dea un sens vieţii lor şi să le completeze.

Asta nu creeza atracţie într-un bărbat.

Deci, nu face asta, relaxează-te.

3. Să încerci să ”convingi” un bărbat să te placă.

Când o femeie întâlneşte un bărbat pe care îl place cu adevărat, dar el nu pare aşa de interesat sau serios, ce se întâmplă?

Încearcă să-l “convingă” pe bărbat să “simtă diferit”.

NICIODATĂ NU VEI SCHIMBA CEEA CE UN BĂRBAT SIMTE CÂND VINE VORBA DE ATRACŢIE!

NICIODATĂ!

Dacă un bărbat nu simte nimic pentru tine, cum crezi că vei reuşi să-l convingi?

Cu logică?

Nu cred.

Şi bărbaţii fac asta, şi poate chiar mai rău decât femeile.

Fac complimente şi cumpără cadouri femeilor care nu îi plac.

Uneori femeilor le place comportamentul ăsta, DAR NICIODATĂ nu face femeia să placă acel bărbat.

Poate îi convine ce câştigă din treaba asta, dar niciodată nu se va schimba ceea ce SIMTE pentru el.

Deci, să revenim: dacă un bărbat nu SIMTE pentru tine ceva , nu încerca să îl vânezi, să îi faci complimente, să încerci să îl convingi şi să îl faci să se răzgândească, pentru că nu se va întâmpla.

Secretul e să creezi atracţie folosind tot ceea ce înveţi aici şi să devii tu ALFA, iar atunci vei deveni un adevărat premiu pentru toţi bărbaţii.

4. Frumuseţea.

NU fi o muppeta!

Am să îţi spun, pentru că eu sunt bărbat şi ştiu ce vor bărbaţii de la femei.

E important să ai grija de corpul tău, mai mult decât un bărbat.

Să îţi explic ce înseamnă frumuseţea pentru bărbaţi şi mai ales pentru bărbaţii alfa.

Îmi aduc aminte că mă uitam cu prietenii mei la un concurs de frumuseţe şi fiecăruia dintre noi îi plăcea o altă concurentă.

Şi ne certam şi le dădeam note, şi cea căreia eu îi dădeam nota şase  primea nouă sau zece de la altul şi invers, cele cu nota nouă şi zece de la mine primeau patru de la ceilalţi.

Asta m-a făcut să mă gândesc că frumuseţea e relativă. Fiecare bărbat se simte atras de cineva care îl completează, deci nu există frumuseţe standard.

Nu există măsuri standard.

ŞI CEL MAI IMPORTANT LUCRU:

UN CORP FRUMOS POATE AVEA APROAPE ORICE FEMEIE DIN LUME, DACĂ FACE SPORT.

Dacă faci sport şi ai idee un pic despre ce înseamnă stil şi vestimentaţie, poţi lejer să fii atrăgătoare fizic.

O femeie devine neatrăgătoare fizic atunci când se neglijează pentru mai mult timp.

Unele nu mâncă sau mai ştiu eu ce strategii falimentare adoptă.

Nu-ţi mai funcţioneaza creierul, dacă nu mănânci.

Nu dimensiunile contează, mari sau mici, ci cum te respecţi tu ca femeie şi cum îngrijeşti acele dimensiuni.

Deci sportul e foarte important.

Îmi aduc aminte că Jeniffer Lopez a fost declarată cea mai sexy şi avea fundul mai mare decât media. Dar face mult sport, dansează, aşa că fundul este frumos, pentru că nu este mare de la viaţa sedentară.

Însă, ca să păstrezi bărbatul, nu vei reuşi niciodată doar aşa.

E nevoie de atracţia fizică, însă e departe de a fi suficientă.

Pentru că, de obicei, o femeie vrea un pic mai mult decât un bărbat când vine vorba de atracţie.

Şi, deşi o femeie foarte frumoasă poate declanşa instantaneu într-un bărbat atracţie sexuală foarte puternică, va genera doar acel sindrom al preistoricului din peşteră.

Dacă vrei mai mult de atât,  e nevoie să fii o alfa.

E nevoie să fii o alfa, deci nu neglija sportul, pentru că el face diferenţa mare între o femeie atrăgătoare şi una neatrăgătoare fizic.

Mai astazi poti sa obtii cartea tiparita " Personalitate alfa plus 6 bonusuri ( 3 in format pdf si 3 carti audio) cu doar 55 de lei. Pretul pachetului va creste la 105 lei din data de 7 iulie.

Cartea a Personalitate alfa – descopera comoara ascunsa din tine este un manual pentru dezvoltarea personalitatii. Cu teste de evaluare, cu pasi de actiune, exercitii si multa psihologie intr-un limbaj usor de inteles, acesta carte este cel mai bun material despre dezvoltarea personalitatii si a potentialului tau pe care ai sa il gasesti in acest moment in Romania.

Afla mai multe si comanda aici: http://www.personalitatealfa.com/blog/comanda-cartea-personalitate-alfa/

Distribuie daca ti-a placut:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Profită de resursele de dezvoltare personală pe care le-am pregătit timp de 10 ani!

ARTICOLE SIMILARE

12 răspunsuri

  1. foarte adevarat ce ai scris si in acest articol!Am cunoscut si eu un barbat care imi facea tot felul de cadouri si era foarte atent,dar degeaba…daca mie nu-mi placea de el,putea sa-mi aduca si luna de pe cer!
    Nu conteaza ceea ce faci ,ci ceea ce esti!

  2. vis a vis de punctul 2, daca simt ca il plac ii si spun "imi placi" si nu ma gandesc sa ma port ca o marioneta si sa nu ii spun doar pt. ca e un tip de succes/ stie ce e cu tipele care ii spun chestia asta usor. nici nu ma intereseaza ce crede…doar ii spun si nu "ma arunc cu capul inainte". marioneta inseamna sa te cam ascunzi…exact ce recomanzi tu la acest punct.
    :))

  3. Draga Pera, … mi-a atras atentia afirmatia ta ` Ceea ce mă deranjează pe mine e că o femeie îşi învaţă fiul să fie un soţ bun, nu să fie un tip care are multe femei.* 
    Explica-mi te rog cam ce ai vrea sa invete o femeie pe fiul ei ??? sa umble din flaore in floare???
    Eu zic sa faci un sondaj de opinie printre parinti si sa incepi prin a trimite trimite articolul asta mamei tale si vezi ce parere are sa afle ca nu te-a educat bine in copilarie in sensul dorit de tine (dar pareaza bine lovitura pe urma):D

    1. @ Elena
      Da, o mama ar trebui sa isi invete fiul sa umble din floare in floare ca sa dobandeasca experienta si apoi sa poata lua o decizie bazata pe acea experienta daca decide sa ramana cu o singura femeie. Ce se intampla de obicei e ca barbatii raman cu prima femeie care le iese in cale pentru ca nu cred ca exista ceva mai bun si apoi divorteaza, dupa ce apar si copii si apar o groaza de alte probleme. Stii ca rata de divort este una foarte mare? Te-ai intrebat vreodata de ce?

  4. Dear Elena,
    e buna intrebarea. E bun si articolul lui Pera. Nu e neaparat nevoie sa faci sex cu toate fetele ca sa ajungi sa le cunosti. Un barbat despre care se afla ca a mai avut 20 de fete inainte poate crea impresia ca e un OM NESERIOS, care umbla numai dupa pasarele… ar putea da de probleme serioase in momentul in care o fata de buna credinta, poate f. potrivita pt el, va refuza sa creada ca pot avea o relatie statornica (asta inseamna echilibru pentru copii, el insusi si sotia lui), ULTIMA relatie de acest fel… E drept ce spune Pera: greu de crezut ca prima venita trebuie sa fie si prima si ultima servita. Dar nu cred ca neaparat trebuie sa faca sex… trebuie sa vada ce functioneaza si ce nu la femei. In privinta sexului, daca chiar vrea sa fie tare, nu are decat sa "joace" pana ajunge la momentul cu pricina, sigur de reusita, apoi sa REFUZE zambitor, pana va ajunge la o persoana cu despre care considera ca merita o INCERCARE. Dar asta e mai greu la barbati… Stii bine ca poti face sex cu multe femei si sa ramai tot un MUPPET. Nu nr. contactelor sexuale dovedeste barbatia unui om.Si, e drept, din nefericire multi barbati fac experienta in abia in timpul casatoriei, dar, pentru a-si salva relatia trebuie sa suporte o serie de "neajunsuri" si "compromisuri" masculine. La urma urmei e vorba si de NORA TA :))) N-ai vrea sa-ti chinuie copilul fiindca a fost un prost si nu i-ai spus despre trucurile femeilor de a manipula barbatii.

  5. ok. eu sunt un mappet, dar am succes la femei, oricum dupa cum spunea-i, tot mappet te numesti- nu in asta consta def. mappetului, corect punctat. vreau sa clarific ca ori de cate ori o relatie intervine peste o alta relatie, ma simt jenibil, dar voi recunoaste: in primul rand, renunt la relatia actuala, crezand in mai multe sanse de reusite in viitoarea mea relatie si mai mult de atat, zic eu ca sunt super, super curios si ma avant spre o alta fata mult prea repede, deoarece intervine curiozitatea. sunt extrem de curios si de fiecare data sfarsesc sa ma plictisesc de respectiva persoana, inainte s-o fii cunoscut cu adevarat..
    n-am stat sa citesc ce am scris, ptr ca sunt in contra timp; sper ca sa se inteleaga unde am vrut sa "bat". Sapere Aude!

  6. Aici eram eu, un om oarecare, stand in casa intr-o zi ploioasa gandindu-ma: "ce sa fac? ce sa fac?".
    Si din senin imi vin aceste cuvinte in minte"Stii ca rata de divort este foarte mare?Te-ai intrebat vreodata de ce?"
    Imediat am decis ca trebuie sa aflu motivul pentru care cele mai multe cupluri divorteaza sau nu se inteleg. Am gasit articolul acesta si tin sa iti multumesc foarte mult, eu pana acum credeam ca oamenii se despart pentru ca nu se ajung cu banii(asta implica certurile zilnice), unul dintre ei decide ca sexul cu o singura persoana e plictisitor si celalalt nu e de aceeasi parere(aici ma refer la inselat), el capata viciul baururii(sunt si cazuri cand ea capata acest viciu) incepand sa o bata si/sau sa se comporte urat cu partenera. Si as putea sa continui aceasta lista cu motive asemanatoare… nesemnificative, acum cand stau si ma gandesc la adevaratul motiv BARBATII NU AU DESTULA EXPERIENTA si se casatoresc cu prima femeie care le iese in cale (cata Experienta de viata trebuie sa ai ca sa iti dai seama de acest lucru).
    Acum serios, chiar se intampla asta? De ce nu am observat pana acum? In ce grota am trait? Pentru ca in viata reala, dupa cum am observat eu, nu asta este motivul pentru care se despart oamenii. Si da, poti sa spui ca aceste persoane se desparte pentru ca au ales persoana gresita cu care sa se casatoreasca, dar asta este o mare aberatie. Cand(daca) o sa ajungi psiholog o sa le spui tuturor femeilor care vin la tine fraze de genu: " Barbatul tau se imbata in fiacare zi pentru ca nu a avut destule femei inaintea ta." sau "Barbarul tau te-a inselat pentru ca vrea sa aveti o casnicie fericita si a decis ca are nevoie de experienta si ca trebuie sa isi dea seama ca tu esti cea cu care vrea sa ramana." sau "Ati ajuns la divort pentru ca tu nu ai fost a 50-a femeie din viata lui"…wow acum ca citesc aceste fraze sunt chiar dragute si ma intristeaza faptul ca ar putea exista femei care sa te creada. Oricum bafta in continuare, ciudat este ca celelalte articole au fost destul de constructive.:)

  7. Multumesc pentru articol, am gasit aici unele lucruri care pe jumatate ma fac un muppets, eu din pacate am crescut cu mama mea si acum lupt cu toate puterile sa depasesc asta. 😉

Lasă un răspuns

PERA NOVACOVICI

Sunt psiholog și scriitor, dar expertiza mea cea mai importantă este că am învățat și experimentat tot ce mi s-a părut mai dificil.

Niciun obstacol nu a fost prea mare ca să-l încerc, și nu ar trebui să fie nici pentru tine.

SUNTEM DUSI PE UN DRUM GRESIT O VIATA INTREAGA

Dezvolta-ti personalitatea pentru a reusi in felul tau.

CATEGORII

Mulțumesc că te-ai abonat!

Verifică inboxul, te așteaptă primele materiale acolo.