Introdu e-mail-ul și te voi învăța, printr-un mini curs de 8 lecții, cum să îți descoperi vocația!
*Prin abonarea la newsletter îți exprimi acordul de a folosi datele tale pentru a putea comunica cu tine și accepți termenii și condițiile noastre. Informațiile tale nu vor fi niciodată distribuite unor terți.
articol
E timpul sa aratam ca suntem o comunitate

Responsabilitatea individuala e singura care exista si pe care putem baza

Cand eu imi asum responsabilitatea pentru felul in care ma simt, pentru cati bani fac, pentru starea sanatatii mele, pentru felul in care arat, pentru cat de dezvoltat sunt in interior, atunci am sanse sa fiu un om de calitate.

Dupa ce mi-am asumat responsabilitatea pentru mine, pot face un pas inainte si sa ii ajut pe cei mai apropiati mie, prin puterea exemplului meu. Sa ii inspir si motivez si sa ii invat cum sa fie si ei responsabili pentru propria lor persoana.

Apoi, impreuna, ii putem invata pe cei din jurul nostru sa fie responsabili si astfel creem o noua societate.

Azi traim vremuri in care nimeni nu vrea sa isi asume responsabilitatea.

Sa ne dea statul bani. Sa ne rezolve altii problemele. Eu vreau sa mananc ce vreau dar sa isi asume reponsabilitatea McDonalds ca eu sunt gras si fac comotie cerebrala de la colesterol si tensiune.

Am o veste proasta.

In acest moment nu mai este nimeni sa ne ajute.

Singura salvare este sa incepem sa ne ajutam noi cu manutele noastre, cu creierasele noastre si cu sufletele pline de curaj si entuziasm, sa incepem sa recladim din cenusa ceea ce am mostenit de la iresponsabilii de dinaintea noastra.

Am sa te scutesc azi de prelegeri si am sa iti cer un lucru simplu.

Vreau sa lucram impreuna pentru a crea oameni responsabili, oameni alfa care sa poata supravietui si prospera in anii ce vin.

Pregatesc ghidul comunitatii "Personalitate alfa" cu principiile, regulile si pasii de actiune pentru a deveni personalitati alfa, lideri si oameni care prin puterea lor creeaza imperii.

Aceasta este mostenirea ce mi-ar place sa o lasam.

Eu reprezint doar o idee.

Pera Novacovici e un om ce are calitati si defecte. Nu este arhetipul perfect al Personalitatii alfa.

Este perseverent, are curaj sa viseze si ii place sa ii ajute pe oameni sa isi descopere si dezvolte potentialul, comoara lor uriasa ascunsa in interiorul.

Este indisciplinat, uneori agresiv si impulsiv si toata viata s-a luptat cu propriile slabiciuni si inca nu le-a invins pe toate.

Pera Novacovici este doar un mesager al unui mesaj iar mesajul este: e nevoie de persoanalitati alfa, de lideri, de oameni care sa isi asume responsabilitatea,  sa se intoarca in interiorul lor, sa isi descopere puterea interioara, talantele, curajul nebun si sa isi construiasca incepand de la propria persoana o noua lume.

Nu e usor, sunt greutati de depasit si chiar alti oameni printre noi cu care ne vom lupta.  Pentru ca pentru fiecare persoana alfa care se va pune pe treaba vor fi patru care vor incerca sa il opreasca incepand cu manipulari emotionale si continuand cu forta fizica.

Suntem o minoritate, dar avem o putere foarte mare. Puterea exemplului nostru.

Azi am nevoie de o dovada de la tine ca ceea ce facem noi functioneaza.  Ce am nevoie de la tine e sa aratam impreuna ca suntem o comunitate.

Cum o sa facem asta?

Pentru inceput, vom face o pagina in care cei care au fost ajutati de conceptul de Personalitatea alfa vor da o marturie in cateva randuri despre cum le-a folosit acest concept.

Ce schimbari au facut in viata lor si cu ce rezultate, cum s-a produs " trezirea" , ce visuri si planuri de viitor au.

Mai jos iti dau un model ca sa iti fie foarte simplu sa imi dai acest feedback:

 

Poza cat mai buna (as prefera doar fata) Marturie poti sa spui cate ceva despre ce ai invatat de pe blog-ul Personalitate alfa, ce parere ai despre comunitate, ce rezultate ai obtinut aplicand orice concept alfa ( oricat de mic rezultatul sau schimbarea, faptele conteaza conteaza mult)
Nume Website,Blog, Facebook, Twitter sau orice link vrei tu vrei sa apara aici pentru a te promova  

Daca ai un blog ti-l voi pune sub marturia ta, sau profilul de facebook, de twitter sau orice alt link doresti si crezi ca te ajuta. Daca nu vrei nimic din toate astea, e suficient numele tau.

Ca sa iti dau un exemplu despre cum va arata aceasta pagina, uita-te aici: Exemplu marturii comunitate

Urmatorul pas dupa acesta va fi sa fac ghidul comunitatii si probabil o bratara pe care toti cei din comunitate sa o purtam astfel incat sa ne recunoastem intre noi oriunde in tara.

Vei avea supriza sa mergi la terasa, scoala, facultate, club, sala de sport, etc si sa ai ocazia sa socializezi cu oameni ca tine si care au aceleasi valori.

Astept marturia ta ca in modelul de mai sus la pera@personalitatealfa.com

Daca te-a ajutat Personalitate alfa vreodata cu ceva, acum are nevoie de ceva de la tine.

Multumesc

Pera

Distribuie acest articol pe reteaua ta preferata de socializare
COMENTARII
Intră în discuție. Lasă mesajul tău mai rapid cu contul de social media.

Termeni și condiții