Introdu e-mail-ul și te voi învăța, printr-un mini curs de 8 lecții, cum să îți descoperi vocația!
*Prin abonarea la newsletter îți exprimi acordul de a folosi datele tale pentru a putea comunica cu tine și accepți termenii și condițiile noastre. Informațiile tale nu vor fi niciodată distribuite unor terți.
articol
Gratuit - cel mai bun curs de dezvoltare personala

Este amuzant cum lumea se inghesuie sa faca tot felul de cursuri de dezvoltare personala, sa cumpere carti de dezvoltare personala, sa mearga la workshop-uri si seminare si dupa toate acestea sa ignore cu desavarsire cel mai bun curs dezvoltare personala pentru care nu platesti nici un ban.

Foarte multi oameni se plang ca nu au bani de cursuri, ca nu au timp si totusi acest curs il faci oricand vrei tu, fara sa platesti bani. De ce nu stie lumea de el?

In acest curs poti invata printre altele:

Cum boala este " al cincilea nostru anotimp" asa cum spunea Cioran, un moment de meditatie si gandire la viata noastra si la felul in care o traim. Boala este un test si un semnal de alarma ca undeva in plan psihologic, emotional si spiritual gresim si este cazul sa ne corectam

Cum sportul te poate ajuta sa te cunosti mai bine ca orice alta activitate. Iti poti afla si depasi limitele, iti poti creste cantitatea de energie pe care o a ai precum si starea de bine si de fericire. Pe langa asta, sportul te poate ajuta si in cresterea increderii in sine si a atractivitatii.

Cum alimentatia este direct legata de sanatatea noastra, ca suntem ceea ce mancam iar bolile si felul in care aratam fizic sunt determinate de ceea ce bagam in gura. Inclusiv starile emotionale si oboseala sunt legate direct de mancarea noastra.

Cum esecul nu este decat un element firesc in evolutia oricarui om,  cadem doar ca sa invatam sa ne ridicam si ca un esec nu trebuie sa ne bage in depresie ci sa ne ambitioneze sa incercam din nou, cu lectiile invatate. Succesul nu este pana la urma decat sa sari din esec in esec pana ai reusit.

Cum atitudinea si mentalitatea sunt una din cele mai mari comori pe care un om le poate avea si daca ele sunt sanatoase, toate rezultatele noastre vor fi pe masura convingerilor noastre. Poate cine crede ca poate.

Cum obiceiurile noastre sunt acele comportamente automate pe care le facem zilnic si daca ele sunt proaste ne aduc rezultate proaste. Ca singurul mod in care se poate produce schimbarea in viata uni om este prin schimbarea obiceiurilor zilnice si ca motivatia , entuziasmul sau vointa nu sunt suficiente pentru ca se consuma repede.

Cum sa vorbim si cum sa relationam cu alti oameni, cum sa invatam sa ii privim ca fiind colegii nostri de suferinta si sa dam o mana de ajutor celor aflati la nevoie

Cum sa iubim si sa impacam sexul cu iubirea adevarata, atractia sexuala cu spiritualitatea, cum functioneaza instinctul naturii si al speciei si cum sa avem relatii de cuplu.

Cum atunci cand iti urmezi pasiunea, beneficiile sunt de zeci si sute de ori mai mari decat atunci cand te multumesc cu siguranta si confortul unei slujbe care iti ofera doar un venit mic si constant fara sa iti dea placerea lucrurilor facute de tine, fara sa iti dea sentiumentul ca pui o caramida pentru a face lumea mai buna prin talentele tale

Cum banii pe care ii avem sunt doar o reflectie a dezvoltarii noastre personale, a ceea ce avem in interior si daca nu suntem multumiti de ceea ce avem in afara noastra, e nevoie sa imbunatatim ceea ce avem in interiorul nostru.

Sunt foarte multe lucruri pe care le mai poti invata la acest curs insa nu le pot enumera acum pe toate.

Te rog sa imi lasi un coment si sa completezi tu cu ce anume mai poti invata din acest curs.

Asa cum am spus, cursul este gratuit.

Cursul se numeste VIAȚĂ

Data de incepere: ORICAND

Data de inchiere: NICIODATA

Din pacate, desi acest curs este disponibil pentru noi toti, destul de putini oameni il fac.

Multi oameni mor la 25 de anidar nu sunt ingropati decat la 75. (Benjamin Franklin)

Lasa-mi un coment cu ce ai invatat tu din acest curs dedezvoltare personala numit VIATA

Pera Novacovici

Distribuie acest articol pe reteaua ta preferata de socializare
COMENTARII
Intră în discuție. Lasă mesajul tău mai rapid cu contul de social media.

Termeni și condiții