Introdu e-mail-ul și te voi învăța, printr-un mini curs de 8 lecții, cum să îți descoperi vocația!
*Prin abonarea la newsletter îți exprimi acordul de a folosi datele tale pentru a putea comunica cu tine și accepți termenii și condițiile noastre. Informațiile tale nu vor fi niciodată distribuite unor terți.
articol
Hai sa facem o revolutie

Asadar, vorbeam de o revolutie si de faptul ca nu te poti lua la bataie cu sistemul in mod direct pentru ca probabil pierzi.

Exista un mod mult mai inteligent de a face o revolutie care sa schimbe din temelii totul.

Da eu te ajut pe tine sa te schimbi si sa devii un om mai bun si tu ajuti la randul tau alt om care ajuta la randul lui alt om, ajungi sa schimbi  foarte multi oameni.

Si nu doar sa ii schimbi ci sa le schimbi stilul de viata, mentalitatea, atitudinea fata de viata. Apoi sa le schimbi rezultatele pe care le au in viata, cati bani castiga, ii ajuti sa fie mai sanatosi, mai fericiti, mai impliniti.

Ii ajuti sa isi reordoneze sistemul de valori si sa aduca valoare lumii si oamenilor din jur.

Singurul fel in care poti educa si schimba alti oameni este puterea exemplului tau.

Degeaba ii spui unui om sa faca sport si sa manance sanatos daca tu ai burta.

Degeaba ii spui unui om sa renunte la slujba si sa inceapa o afacere daca tu nu traiesti din afacerea ta si nu ai renuntat la slujba.

Degeaba ii spui unui om cum sa iubeasca daca tu nu stii sa iubesti si sa oferi iubire.

Deci, ca sa schimbam ceva, ne schimbam noi, oferim puterea exemplului si astfel mai schimbam cativa oameni care apoi cu acelasi sistem schimba alti oameni mai departe.
Ca sa ajuti cati mai multi oameni sa fie alfa prima oara trebuie sa fii tu alfa.

Eu incep de azi.

Imi iau angajamentul ca in fiecare zi sa lucrez cu pasiune si determinare pentru a deveni un cat mai bun psiholog. Tot ce aflu si descopar am sa iti pun si tie la dispozitie ca sa implementezi in viata ta si sa iti faci viata mai buna, sa devii o personalitate alfa.

Te ajut sa incepi cu corpul tau, cu sportul si alimentatia ta. Te ajut cu sanatatea ta. Apoi te ajut cu banii pe care ii faci, de preferinta sa ai afacerea ta online. . Apoi sa ai o viata sociala si prieteni cat mai multi si de calitate care iti amplifica puterea si te ajuta sa ai rezultate pe care singur nu le-ai putea avea niciodata. Te ajut sa ai o viata sexuala implinita si relatii de calitate. Te ajut sa iti descoperi vocatia si iti gasesti pasiunea care apoi sa devina tema centrala a vietii tale. Te invat tot ce stiu despre cum sa iti folosesti mintea si emotiile si toate uneltele si tehnicile din psihologie pentru a-ti face viata mai buna. Te ajut sa ai stilul de viata pe care l-ai dorit intotdeauna.

Apoi, cand poti sa oferi puterea exemplului tau trebuie sa imi promiti ca si tu vei face la fel si vei oferi macar unui grup mic de persoane aceleasi lucruri pe care si tu le-ai primit cand erai la inceput.

Anul asta tot ce trebuie sa faci este sa devii o persoana alfa. Poti sa faci asta? Iar la anul trebuie sa iei macar o persoana si sa o inveti sa fie si ea alfa.

Anul asta eu muncesc pentru tine si iti dau tot ce ai nevoie. Tu in schimb imi datorezi rezultate. Vreau sa vad ca viata ta se schimba in bine in toate aspectele ce le-am vorbit.
Poti sa faci asta?

Cu strategia asta, imagineaza-ti ca putem sa schimbam lumea.

Important e sa incepem.

Te bagi?

Spune-mi intr-un comentariu daca esti alaturi de mine si ce ai nevoie cel mai urgent sa inveti sau ce abilitati vrei sa iti dezvolti din cele pe care le-am enumerat mai sus.
Hai sa incepem revolutia, in liniste si fara agitatie. Ai auzit de linistea de dinaintea furtunii?

Camaradul tau,

Pera Novacovici

Distribuie acest articol pe reteaua ta preferata de socializare
COMENTARII
Intră în discuție. Lasă mesajul tău mai rapid cu contul de social media.

Termeni și condiții