Lorand Soares Szasz – dream team pentru educația ta financiară

Azi îl vei cunoaște (dacă nu l-ai cunoscut deja) pe Lorand.

Deși face de mai bine de 5 ani munca de educație fiananciară în România, eu am reușit să ajung la seminarul lui gratuit doar la începutul acestui an și am fost UIMIT.

Profesionalismul lui Lorand a făcut să devină o inspirație instantanee pentru mine.

Îmi place cum vorbește, ce viziune are, cum ghidează oamenii, cum organizează fiecare amănunt din munca lui.

Și cel mai mult, îmi place că încă un om merge în țară și spune sutelor de oameni prezenți la fiecare eveniment mesajele pe care și personalitate alfa le promovează de 12 ani.

– banii pe care îi faci sunt pe măsura dezvoltării tale personale

– e important să înveți marketing și vânzări

– o slujbă este o soluție temporară, nu una permanentă dacă îți dorești libertate financiară

– fă-ți un business chiar dacă e format dintr-o singură persoană, tu

și multe altele pe care vei avea ocazia să le descoperi în continuare

Dupa ce l-am văzut prima oară pe Lorand, mi-am dorit să am și o relație de prietenie cu el și poate într-o zi, de colaborare.

Astfel că atunci când timpul ne-a permis am început să ieșim la o masă sau la un ceai și să povestim.

La 8 luni de când ne-am cunoscut, Lorand a acceptat să facem prima noastră colaborare alături de Daniel Zărnescu, Marius Simion și de mine.

O mostră din această colaborare ai mai jos, iar în zilele ce vin vei afla mai multe.

Aștept feedback-ul tău în comentariile de mai jos.

Per aspera ad astra

Pera Novacovici

Distribuie daca ti-a placut:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Profită de resursele de dezvoltare personală pe care le-am pregătit timp de 10 ani!

ARTICOLE SIMILARE

32 de răspunsuri

  1. genial ritm de povestire. voce ferma si precisa. m-am oprit sa fac o pauza din a invata, maine am o zi importanta, si am dat peste video-ul acesta. nu regret! 😀 tocmai m-am apucat sa imi impart banii primiti de la ai mei. :)) thankies, guys >:D< sunteti mereu gata sa imbunatatiti ziua cu amanunturi de finete dar extrem de importante. o zi faina!! :*

  2. Cine se aseamana, se aduna. Asa spune proverbul, si asta confirma si dezvoltarea personala. Persoanele cu interese asemanatoare stiu sa COOPEREZE, sa CONLUCREZE CONSTRUCTIV, in loc sa CONCUREZE neinspirat, asa cum fac asa-zisii politicieni (complet needucati cu privire la politica, relatii interumane sau castigarea maselor).
    Oamenii valorosi se intalnesc, se recunosc, si se UNESC. Apare SINERGIA, invata ca 1+2 fac 3 sau mai mult! Asa ia nastere SUCCESUL! Si asa se naste o comunitate ALFA cu zeci de mii de oameni de succes!

  3. Exact cum ma asteptam, clar, structurat, super folositor!
    Si ce colaborare interesanta!! Abias astept materialul complet!

  4. Va multumesc ca imi picurati din cunostiintele voastre. Voi aplica si o sa vad daca teoria pusca si in practica. Pana nu vad schimbarea financiara la mine in viata, nu cred decat pe jumatate. Este minunat sa vad cum ajutati pe altii cu ceea ce stiti si cred ca aplicati si voi in propria viata.

  5. A surprins esenta a multor carti prin aceasta scurta inregistrare, multumim! Era exact ce aveam nevoie.
    Mult succes in colaborarea voastra, fie ca intentiile voastre bune pentru tara noastra sa se materializeze si sa crestem cu totii, impreuna! 🙂
    Sunteti niste oameni extraordinari, atat de necesari pentru tara asta!

  6. Salut,
    Mi-a placut foarte mult acest principiu al pusculitelor. Incepand de azi imi propun sa il aplic chiar daca, va trebui sa il modific putin datorita unei rate. Chiar, in care pusculita ar trebui sa incadrez o rata?

  7. O sa aplic acest principiu, la mine exista doar pusculita pentru libertatea financiara, si caetul de cheltueli si venituri, acum o sami fie si mai usor sami gestionez banii. Multumesc pentru acest video foarte important. O zi buna.

  8. Pera, atunci cand scrii o carte si iti doresti sa o publici, cum gandesti cand alegi pusculita din care acopri costurile? Eu as alege LF(libertate financiara)

  9. Minunat discursul. Sunt de acord cu toate cele spuse. Dar cum ar trebui sa procedeze o persoana care are un venit lunar frumusel, dar care a investit mai mult decat dispunea și acum nu isi mai poate acoperi datoriile. Isi mai poate creea acel cont de libertate finaciara cand datoriile se înmulțesc de pe o luna pe alta ?

  10. Salutare! Cred ca se impun mici precizari:
    Aceste sfaturi si procente sunt valabile si pot fi puse in aplicare: daca esti necastorit si stai cu parintii si ai un salariu de minim 1000 lei net. Daca esti casatorit ai propria ta casa si cuplul – fara copii – are impreuna minim 2800lei. (Cheltuielile pentru intretinere, gaze, curent, cablu si etc la un ap. cu 2 camere plus mancare, deplasare,…. ) Daca locuiesti muncesti intr-o tara UE in care ai salariul de minim 2000 euro net (cu o chirie mai modesta ca altfel necesitatile depasesc 55%). In rest e frumos… A, si o intrebare: Cum iti asiguri libertatea financiara daca din cei 10% LF faci investitii al caror profit se intoarce tot in LF dar nu ai voie sa scoti banuti de acolo. In material se spune ca iti asiguri libertatea financiara cand nu mai ai nevoie sa muncesti pentru ca profiturile din LF iti asigura traiul?! Inainte sa sariti cu gura (scrisul) ca sunt carcotas, negativist faceti voi singuri calculele si…. ganditi de 2 ori inainte de a scrie. In rest numai de bine!

  11. FANTASTIC. Pur si simplu extrem de inspirational ii omu asta!! Am sa fac socoteala cati bani mi.or mai ramas din salarul de luna asta si cu ei deja
    voi pune prima moneda in cele 6 borcane. Multumesc din inima!

  12. Buna!De ce nu pot descarca materialul?Nici cel anterioar nu-l pot descarca 🙁 …..Nu vad nici o obtiune de al descarca 🙁

  13. Deşi nu este greu de făcut calculul, pentru cei cu android, găsiți pe magazin play aplicația *financial freedom* care vă împarte direct venitul pe borcănaşe, estetică şi uşor de utilizat (gratuită).

Lasă un răspuns

PERA NOVACOVICI

Sunt psiholog și scriitor, dar expertiza mea cea mai importantă este că am învățat și experimentat tot ce mi s-a părut mai dificil.

Niciun obstacol nu a fost prea mare ca să-l încerc, și nu ar trebui să fie nici pentru tine.

SUNTEM DUSI PE UN DRUM GRESIT O VIATA INTREAGA

Dezvolta-ti personalitatea pentru a reusi in felul tau.

CATEGORII

Mulțumesc că te-ai abonat!

Verifică inboxul, te așteaptă primele materiale acolo.