Metoda Gandhi de dezvoltare personală

Distribuie daca ti-a placut:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Profită de resursele de dezvoltare personală pe care le-am pregătit timp de 10 ani!

ARTICOLE SIMILARE

18 răspunsuri

  1. FOARTE TARE E VIDEO-UL!! E cel mai profi si mai generic video de-al tau pe care l-am vazut. Parerea mea e ca esti deja o legenda vie in psihologia din Romania, doar ca nu la nivel academic ci la nivel online. Cam cum era Freud pentru psihanaliza. Ceva de genul.

  2. draga pera, totul suna foarte frumos, dar am si eu o intrebare.
    spui ca ceea ce avem noi in interior se reflecta in exterior. sunt de acord. totusi cum se face ca multi dintre cei corupti, sa zicem persoane dispuse la a-i insela pe altii, sunt persoane avute, au si bani si imagine, si multumire de sine, probabil, cel putin in directia asta? si-au descoperit vocatia?.. eu cred ca vocatia este intra-devar in fiecare om, sansele nu sunt egale pentru toti si nu se poate controla viata astfel incat sa obtii chiar cum vrei , ce vrei de la ea. cred ca din pasiuni nu se poate scoate bani, decat daca esti foarte bun, talentat si renunti la restul ca sa iti exploatezi talentul. cam asta. mult spor.

  3. Cand oamenii o sa-l descopere pe Dumnezeu atunci vor constientiza ce putere se afla inlauntrul lor.
    Tu Pera esti un trimis al Domnului care ne ajuta sa vedem altfel lumea.Iti multumesc ca prin articolele tale ai contribuit la evolutia mea.

  4. Excelent Pera!!!
    Videoclipul tau este foarte interesant din toate punctele de vedere.
    Dar data viitoare as insista sa te pregatesti si cu un video pe tema ” making of” pe care sa-l oferi celor interesati de cum se realizeaza un videoclip, in general.
    Stiu ca ceea ce se intampla dincolo de camera de luat vederi poate fi, cel putin, la fel de important ca si prestatia celui din fata camerei

  5. Pera, multumesc
    Poate ca nu iti multumesc in zeci de randuri cum au facut alte persoane, dar vreau sa stii ca iti multumesc din suflet, de fiecare data cand citesc unul din articolele tale simt nevoia sa o fac.
    Datorita tie, vreau sa spun ca mi-am schimbat total viata, datorita tie merg acum pe drumul meu in viata, stiu care e vocatia mea, sunt multumit de mine, si sunt in sfarsit fericit !

  6. Multumesc pentru sfaturile tale.Mi-ai aratat un lucru la care mai am de lucrat si anume valorificarea muncii mele. Cred ca mi-am gasit vocatia, stiu ce abilitati am , dar nu ma pricep -inca -sa le pun in valoare si sa le valorific.Asta imi arat ca mai am mult de munca , dar ma bucur ca macar stiu pe ce drum sa merg.
    Sarbatori fericite tuturor

  7. The other day, while I was at work, my sister stole my apple ipad and tested to see if it can survive a 40 foot drop, just so she can be a youtube sensation. My apple ipad is now broken and she has 83 views. I know this is entirely off topic but I had to share it with someone!

Lasă un răspuns

PERA NOVACOVICI

Sunt psiholog și scriitor, dar expertiza mea cea mai importantă este că am învățat și experimentat tot ce mi s-a părut mai dificil.

Niciun obstacol nu a fost prea mare ca să-l încerc, și nu ar trebui să fie nici pentru tine.

SUNTEM DUSI PE UN DRUM GRESIT O VIATA INTREAGA

Dezvolta-ti personalitatea pentru a reusi in felul tau.

CATEGORII

Mulțumesc că te-ai abonat!

Verifică inboxul, te așteaptă primele materiale acolo.