Pera Video Final Lansare Carți 10 ani

În primul rând, vreau să-ţi mulţumesc pentru încrederea pe care mi-ai acordat-o! Şi mai vreau să te felicit pentru că ai ales ca în 2015 să clădeşti pe o fundaţie solidă!

Acum este timpul să ne punem pe treabă!

Per aspera ad astra!

Distribuie daca ti-a placut:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Profită de resursele de dezvoltare personală pe care le-am pregătit timp de 10 ani!

ARTICOLE SIMILARE

3 răspunsuri

  1. Salut, Pera! Ma numesc Narcis. In primul rand vreau sa te felicit pentru ascendenta pe care o ai! In al doilea rand, multunesc! Am descoperit blogul tau in clasa a 9-a, inceput de a 10-a! Acum sunt pe final de a 12-a si multumita tie am avut o explozie pe plan personal, am reusit sa ma ridic si sa trec de toate problemele multumita articolelor tale! Stiu exact ce vreau de la viata si unde vreau sa muncesc si asta o mare parte multumita tie! Mi-ai aratat ca pot orice! O sa-mi continui drumul cu personalitatea alfa, mai am multe de invatat de aici!

  2. Salut, sunt cu totul de acord cu observatia ta ca schimbarile care aduc stabilitate si multumire în viata, se fac în timp, nu instantaneu. Ne trebuie un oarecare timp pîna cand ne schimbam naravurile cu niste obiceiuri care ne aduc în mod continu binele în viata.

Lasă un răspuns

PERA NOVACOVICI

Sunt psiholog și scriitor, dar expertiza mea cea mai importantă este că am învățat și experimentat tot ce mi s-a părut mai dificil.

Niciun obstacol nu a fost prea mare ca să-l încerc, și nu ar trebui să fie nici pentru tine.

SUNTEM DUSI PE UN DRUM GRESIT O VIATA INTREAGA

Dezvolta-ti personalitatea pentru a reusi in felul tau.

CATEGORII

Mulțumesc că te-ai abonat!

Verifică inboxul, te așteaptă primele materiale acolo.