Povestea si pozele de la Bootcamp 2008 – increderea in sine

Salut

 

De aproape 2 saptamani s-a incheiat Bootcampul despre increderea in sine, care este primul capitol din Personalitate alfa.

 

 Acest eveniment este inceputul unei noi ere in ceea ce noi avem de oferit. Dupa ce te distrezi un pic cu pozele si povestea din Bootcamp o sa fie un scurt rezumat la ce urmeaza sa se intample in urmatoarele luni de zile cu noi si cu tine.

 

Cum a inceput? Speedy si Andrei au ajuns mai repede si parca avand o presimtire, Speedy s-a apucat sa-si pozeze masina 🙂

Peste 2 ore BUF. A intrat sub Camion. Daca vreti amanunte il intrebati pe el.

Accident Speedy

De joi am plecat in recunoastere si o tura de rafting. Speedy avand o personalitate alfa si-a revent repede si la 2 ore dupa accident deja ne facea poze.

A doua zi a inceput greu. Am primit telefoane din ora in ora cu oameni care erau la diferite distante fata de Cheile Butii si care incercausa sa ajunga. O partea nu au mai ajuns sa se cazeze si i-am directionat direct la rafting. Ca printr-o minune, au ajuns TOTI 🙂

Ture de joi si de vineri la rafting

Seara a continuat cu un Night trip. Din pacate inca un incident in seara de vineri. Mihai, unul dintre cei mai experimentati oameni din trupa, s-a accidentat destul de nasol la picior. Il las pe el sa va spuna mai multe. Ideea e ca a sarit de pe un bolovan si si -a rupt piciorul. Vreau sa il felicit inca odata pentru sangele rece de care a dat dovada. El ne calma pe cei din jurul lui :). Geani l-a dus cu masina la Bucuresti la spitalul militar si bootcampul s-a incheiat pentru ei mai repede. La urmatorul o sa compensam pentru ei cele 2 zile in care au lipsit. De ce i se spune monstrul cu sange rece e o poveste pe care il las tot pe Mihai sa o spuna .

“Monstrul cu sange rece” a patit-o

Night trip.

Ziua de sambata a inceput cu un sport super fain, Ultimate frisbee. Pozele sunt graitoare 🙂

Freesbee

Ziua a continuat cu Rapel si paintball.

Rapel si Paintball

Duminica a fost rezervata pentru fotbal, indoor si plimbare cu ATV.

Poze fotbal

Pe langa activitatile de outdoor am avut si activitati de indoor, in principal seminarii despre increderea in sine si cateva jocuri foarte distractive si interesante.

 Poze indoor

Si la activitatile outdoor si la cele indoor avem filme care acum sunt in lucru, la editare. Le vom posta si pe acestea cand sunt gata.

In rest ramane sa vedem feedback ul participantilor acum ca emotiile momentului au trecut si putem privi lucrurile ” la rece” .

In urmatoarele zile toti participantii urmeaza sa dea feedback la ce s-a intamplat in Bootcamp. Forumul este oficial online de astazi asa ca activitatea va creste in intensitate abia in urmaotarele zile. Pentru feedback-ul participantilor si pentru a-ti face un cont pe forumul Stepout intra AICI

P.S. Am fost intrebat de cateva ori deja asa ca am sa raspund aici pentru ca poate mai au si altii aceeasi problema. Pentru a vedea pozele in marimea lor normala, se da click pe o poza mica si ea se face mare 🙂 SUCCES.

 NOTA:

 Pentru anul 2009 se pregatesc bootcampuri pentru toate capitolele din cartea Personalitate alfa. Asta inseamna ca pe langa increderea in sine mai avem:

              Inteligenta emotionala

         Comunicarea verbala si nonverbala

         Personalitatea

         Atractia sexuala si iubirea

         Statutul social

 

 Daca esti interesat intra pe www.stepout.ro,  introdu o adresa de email si vei fi la curent cu toate noutatile.

 

 Apoi, in momentul acesta nu mai avem nicio carte in vanzare. Le-am vandut pe toate si acum asteptam sa fie retiparite.

 

 Avand in vedere ca prima editie a cartii Personalitate alfa am scris-o acum 3 ani, noua carte Personalitate alfa va fi practic o noua carte. Se va numi Personalitate alfa – descopera comoara ascunsa din tine si cam in 3 saptamani va vedea lumina zilei. Vom anunta intr-o saptamana modalitatea prin care se pot face precomenzi.

 

 Cartea Arta seductiei se estimeaza ca va aparea cam in 2 saptamani. Nu va suferi modificari substantiale pentru ca este un material relativ proaspat, terminat in luna ianuarie a acestui an.

 

 Supriza pe care o pregatim este cartea Stilul tau scrisa de Papp Andreea. E o carte pentru femei din care si barbatii pot invata foarte multe despre psihologia feminina. Am fost foarte aproape de Andreea din momentul in care a inceput lucrul la aceasta carte si calitatea informatiei si felul in care este scrisa sunt la un nivel extraordinar pentru o fata de 26 de ani. Am sa va spun intr-un email povestea aproape SF a acestei carti.

 

 Familia noastra de site-uri in acest moment are 5 site-uri:

 

www.artaseductiei.ro

www.personalitatealfa.com

www.stilultau.com

www.stepout.ro

www.equilibriumteam.ro

 

 Toate aceste site-uri vor suferi schimbari in urmatoarea perioada legate de aspect si comunicare mai buna cu oamenii care intra pe aceste situri. Educatia pe care noi o oferim va trece la un alt nivel. Pe langa articole scrise si carti, ca pana acum, vor incepe sa apara materiale audio si video.

 

Scopul este formarea unei comunitati puternice si educate care sa invate cum sa obtina ce vrea in viata si care sa poata educa la randul ei cati mai multi oameni.

 Va multumim tuturor celor care ne cititi, ne scrieti, ne oferiti feedback cu bune si rele. Voi sunteti sufletul acestei comunitati si inchei cu cuvintele  Regelui Ferdinand I:  

”Nu zidurile fac o scoala, ci spiritul ce domneste într-ansa.”

 Pe curand,

Novacovici Pera

Distribuie daca ti-a placut:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Profită de resursele de dezvoltare personală pe care le-am pregătit timp de 10 ani!

ARTICOLE SIMILARE

Un răspuns

Lasă un răspuns

PERA NOVACOVICI

Sunt psiholog și scriitor, dar expertiza mea cea mai importantă este că am învățat și experimentat tot ce mi s-a părut mai dificil.

Niciun obstacol nu a fost prea mare ca să-l încerc, și nu ar trebui să fie nici pentru tine.

SUNTEM DUSI PE UN DRUM GRESIT O VIATA INTREAGA

Dezvolta-ti personalitatea pentru a reusi in felul tau.

CATEGORII

Mulțumesc că te-ai abonat!

Verifică inboxul, te așteaptă primele materiale acolo.