[SetUP] S-a lansat oficial Editia 6, vezi in 5 minute motivele pentru care il recomand

 

Pentru cine vrea sa devina antreprenor, articolul acesta e extrem de important. Vorbesc mult si sincer despre motivele pentru care am extrem de multa incredere in Hudi, Claus, cei 11 mentori si toata comunitatea amazonienii.

Anul acesta am extrem de multe proiecte planuite si am o energie incredibila. Dar astazi desi nu vorbesc de un program de-al meu ci despre Amazon SetUP. Vreau sa iti spun rapid motivele exacte pentru care eu cred cu tarie in acest curs si in valoarea lui obiectiva.

Probabil ca doar 10-20 de oameni vor fi interesati, si pentru aceia va fi foarte important sa le dau sansa asta. Daca nu esti interesat, voi marca fiecare articol cu [SetUP] ca sa stii din start daca sa citesti sau nu. 

Eu cand mi-am inceput business-ul de autor, habar nu aveam ce fac. Si am stat ca o cârtiță in fata calculatorului si am invatat marketing. Era ori asta ori sa renunt la pasiunea si vocatia mea. Am zis ca merita sa incerc. Si sincer este cea mai buna decizie pe care am luat-o in viata mea.

Daca nu te intereseaza sa devii antreprenor online, poti inchide acum acest articol ca sa nu iti pierzi timpul… 

Dar am o poveste pentru tine.

Eu am scris o carte de care nu a auzit nimeni. Asa ca am fost nevoit sa explic oamenilor ce le ofer si cu ce ii pot ajuta. Am creat o comunitate de persoane cu idei similare, deoarece o comunitate de oameni cu acelasi scop este mai puternica decat daca lucrezi singur.

Motivul pentru care m-a cucerit acest curs este ca procesul de lansare pe Amazon e extrem de similar cu felul in care m-am lansat eu ca autor. Si mi se pare extrem de bine facut.

Si cand vorbeam cu Hudi&Claus, mi-am dat seama ca procesul este bun, deoarece si eu l-am folosit cu succes.

Eu eram psiholog si am devenit antreprenor de nevoie, ca sa pot ajunge la cat mai multi oameni.

Hudi si Claus erau antreprenori care au devenit profesori deoarece lumea voia sa le invete modelul de afaceri.

Cursul mi se pare super tare deoarece chiar te invata tot ce ai nevoie.

Am primit multe mailuri cu oameni care ma intrebau de ce il promovez si ce este asa special la acest curs. Pe scurt as zice ca e foarte bun si foarte bine explicat, si ca se foloseste de practica mult mai mult decat de teorie.

Eu fac Alfacampuri deoarece stiu cat de important este sa lucrezi direct cu oamenii si sa faci exercitii cu ei. Tot ce am avut workshop se bazeaza pe acest principiu. Altfel intelegi atunci cand faci, atunci cand iti murdaresti mainile si iti torni sufletul in ceva.

Zic ca acest curs nu este pentru toti deoarece este destul de scump, si pentru ca foarte multi oameni nu vor sa devina antreprenori. Dar celor care sunt curiosi le pot spune ca am fost foarte impresionat sa vad o varianta a modelului meu de business axat pentru comertul online. O recomand deoarece o folosesc zi de zi.

Si in ceea ce priveste dezvoltarea personala mai pot zice un lucru… Nu ai cum sa evoluezi spiritual daca ti-e foame sau daca ai alte nevoi de baza nesatisfacute.

Banii nu sunt satana, banii sunt siguranta zilei de maine. Iar tu poate ca esti in cautarea unei surse de venit. Dintre multele modele de business, acesta stiu ca merge. Nu doar pentru ca folosesc un sistem similar la cursurile mele, dar si deoarece am cunoscut foarte multi cursanti care fac asta cu succes.

Voi vorbi in zilele urmatoare mai detaliat despre acest lucru, dar mai am ceva important de spus.

Hudi si Claus sunt niste oameni extraordinari care m-au impresionat la modul cel mai sincer atunci cand i-am cunoscut. Acestia practica dezvoltarea personala de mult, si acest lucru se vede in munca lor.

Ei doi au reusit ceva ce sper ca in scurt timp sa vad la cat mai multi oameni: o armonizare dintre munca, bani, sanatate fizica, excursii si stil de viata, evolutie si viata de familie. 

Poate l-ai vazut pe Hudi in tari exotice si cu masini scumpe, dar l-am cunoscut si crede-ma ca este un om foarte foarte ancorat in principii sanatoase de viata si apoi de business. Prefera sa piarda bani decat sa faca compromisuri si considera ca felul lui de a ajuta lumea, misiunea lui este sa paseze mai departe exemplul lui. 

Hudi a ajuns intr-un punct al vietii in care are suficient cat sa dea si altora, si misiunea lui acum este sa ii invete pe altii cum sa ajunga la un echilibru intre o viata misto si un venit constant. El zice ca poti avea succes si fara sa te distrugi si fara sa fie fiecare moment o lupta cu universul.

Claus este omul numerelor, asa se prezinta si el, si mi se pare perfect. De cate ori il intrebam detalii despre business imi spunea in cifre. 

El mi-a castigat increderea cand mi-a spus cuvant cu cuvant urmatoarele:

"Nu stiu cum sa le mai spun oamenilor ca afacerea asta este gandita sa fie SAFE si DURABILA. De ce vor toti milioane de dolari cand cu jumatate de milion poti vedea toata lumea??? Da, unii au noroc si fac asta, merg racheta din prima, dar cursul iti pune bazele si te invata exact cum sa faci. Daca vor sa riste si sa nu mearga pe recomandarile noastre eu ii rog sa faca asta cu al doilea produs, dupa ce inteleg tot procesul.

Eu am pornit hardcore pentru ca am vrut rezultate rapide, dar daca ma intreaba oricine, nu as recomanda sa faca ce am facut eu, deoarece mi-am asumat riscuri nejustificate."

Poti sa iti faci o idee de ce m-au cucerit si de ce am incredere in ei. Am multi colaboratori care s-au lansat pe Amazon cu ajutorul lor, si iti pot zice din experienta mea de antreprenor ca sistemul este unul matur si bine gandit, orientat spre om si nevoile sale.

Repet, nu trebuie sa citesti astea daca nu te pasioneaza afacerile online. Dar se vor gasi cativa oameni care vor inflori cu ajutorul lor si al comunitatii Amazonienii, si pentru aceia scriu aceste mesaje.

Vezi pagina de prezentare a cursului aici 👉 http://amzsetup.ro/prezentare-curs/

Inscrierile se pot face doar pana in 13 martie, deci cam aceea este fereastra de timp in care poti sa intri in comunitatea lor de selleri si ajutor reciproc.

Si repet din nou ca acesta nu e doar un curs, ci e ca un workshop de 4 luni in care lucrezi tu la afacerea ta, ghidat de ei. Deci practic tu vei incepe treaba din 16 martie, la afacerea ta.

Singura mea rugaminte este sa citesti bine si sa te gandesti bine. 

Daca nu e pentru tine, macar sa iei o decizie cat mai informata. 

Per aspera ad astra,
Pera

Distribuie daca ti-a placut:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Profită de resursele de dezvoltare personală pe care le-am pregătit timp de 10 ani!

ARTICOLE SIMILARE

Un răspuns

  1. Buna sunt Catalin si cam batraior….inginer de meserie ,dar si cu aplicatii in literatura (daca nu ai macar 10 min sa citesti unn singur episod  din Aventurile Rodicai-blog catalincunasu,crin ) nu are rost sa vb ca nu ai intelege ca m-am saturat de inginerie si de muncit la altii…si in primul rand de program de 8 ore …..
    in rest …am remarcat energia si sinceritatea din scrisul tau….si te apreciez…
    cu respect catalin !

Lasă un răspuns

PERA NOVACOVICI

Sunt psiholog și scriitor, dar expertiza mea cea mai importantă este că am învățat și experimentat tot ce mi s-a părut mai dificil.

Niciun obstacol nu a fost prea mare ca să-l încerc, și nu ar trebui să fie nici pentru tine.

SUNTEM DUSI PE UN DRUM GRESIT O VIATA INTREAGA

Dezvolta-ti personalitatea pentru a reusi in felul tau.

CATEGORII

Mulțumesc că te-ai abonat!

Verifică inboxul, te așteaptă primele materiale acolo.