Teste de psihologie si personalitate – afla-ti gradul de auto-motivatie

– Sa fii responsabil

– Sa fii capabil sa te concentrezi asupra unei sarcini si sa iti mentii atentia asupra ei

– Sa fii mai putin impulsiv si mai mult autocontrolat

Toate acestea tin de gradul tau de automotivare.

Test – iti stii nivelul de auto-motivare?

A astepta sa fii impulsionat de altii pentru a face ceva si a te motiva singur sa realizezi un lucru sunt doua aspecte diferite. Ele fac tocmai diferenta dintre cei care isi ating obiectivele intr-un timp scurt si cei care se plang ca nu le iese nimic.

Secretul consta tocmai in a te auto-motiva sau a gasi motivatii in cele mai comune ipostaze ale muncii tale.

Motivatia este forta care te face sa mergi inainte si sa te dezvolti. Afla ce putere de auto-motivare ai, cu testul de mai jos:

Instructiuni:
Pentru fiecare intrebare, alege raspunsul care se potriveste cel mai bine situatiei tale. Dupa ce afli care este nivelul tau de auto-motivare, iti oferim cateva informatii care sa te ajute sa il imbunatatesti.

Intrebare Deloc Rar Uneori Adesea Foarte des
1. Sunt adesea nesigur pe abilitatea mea de a atinge obiectivele propuse. 5 4 3 2 1
2. Cand lucrez pentru propriile obiective, depun efort maxim. 1 2 3 4 5
3. Obisnuiesc sa imi stabilesc obiective pentru a obtine o viziune asupra vietii. 1 2 3 4 5
4. Gandesc pozitiv la stabilirea obiectivelor; ma asigur ca imi acopera nevoile la job si nu numai. 1 2 3 4 5
5. Ma recompensez (sau blamez) pentru a ramane concentrat. De exemplu, daca termin o sarcina la timp, imi iau o pauza de cafea. 1 2 3 4 5
6. Cred ca voi avea succes.daca muncesc din greu si imi folosesc abilitatile 1 2 3 4 5
7. Ma ingrijoreaza termenele-limita, imi produc stres, anxietate. 5 4 3 2 1
8. Cand apare un eveniment neasteptat, am tendinta de a lasa balta totul si a-mi stabili o noua tinta. 5 4 3 2 1
9. Cea mai mare satisfactie la finalizarea unei sarcini este sentimentul ca mi-am facut bine treaba. 1 2 3 4 5
10. Adesea fac minimum la job, doar cat sa nu las loc sefului sau colegilor la comentarii. 5 4 3 2 1
11. Tind sa ma ingrijorez cand nu imi ating obiectivele si adesea ma concentrez asupra motivelor pentru care aceasta se intampla. 5 4 3 2 1
12. Imi conturez imaginea unui viitor plin de succese inainte de a-mi stabili un nou obiectiv. 1 2 3 4 5

 

 

 

Interpretarea testului

Calculeaza scorul obtinut si vezi care este gradul tau de auto-motivare.

Scor Interpretare
44-60 Minunat! Obtii tot ceea ce vrei si nu lasi nimic sa iti stea in cale. Faci un efort constiincios de a te auto-motiva si petreci o mare parte de timp pentru a-ti stabili obiectivele si felul in care le poti atinge. Atragi si inspiri alte persoane cu succesul tau. Pasteaza aceasta atitudine favorabila auto-motivarii!
28-43 Te descurci bine la capitolul auto-motivare. Cu siguranta nu esti in cadere, insa ai putea mai mult. Pentru a obtine ceea ce vrei, incearca sa iti cresti factorii de motivare in toate sectoarele vietii. Urmeaza sugestiile de mai jos si imbunatateste-ti auto-motivarea
12-27 Permiti temerilor sa intervina in drumul tau catre succes. Ai ratat, probabil, cateva obiective in trecut si te-ai convins ca nu reusesti – lucru demotivant. Depaseste aceasta limita si crezi din nou in tine. Ponturile de mai jos te pot ajuta sa te motivezi.

 

 

 

 

 

Factori in auto-motivare

Auto-motivarea este legata de:

  • Nivelul tau de initiativa in stabilirea obiectivelor provocatoare;
  • increderea ca ai aptitudini si competente pentru a atinge tintele propuse;
  • credinta ca, daca depui indeajuns de mult efort, vei avea succes.

Exista patru factori necesari pentru a-ti construi un nivel inalt de auto-motivare:

1. Incredere in sine si eficacitate;

2. Gandire pozitiva;

3. Concentrare si obiective puternice;

4. Mediu motivational.

Lucreaza simultan la toate aceste aspecte si iti vei imbunatati nivelul de auto-motivare in cel mai scurt timp!

Distribuie daca ti-a placut:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Profită de resursele de dezvoltare personală pe care le-am pregătit timp de 10 ani!

ARTICOLE SIMILARE

94 de răspunsuri

  1. Un test minunat Pera, am obtinut un scor de 47 de puncte, si nu ma asteptam, sincer. Credeam ca mai am de lucrat la acest aspect al auto-motivarii. Multumesc si mi-a placea sa mai vii si cu altele asemenea.

    1. 45. imi da si mai multa incredere in mine si imi place,totusi simt ca vreau si pot mai mult.MULTUMESC! va doresc SUCCES!

    1. Trebuie sa inveti din greseli si sa observi mai des reusitele ( cat or fi ele de mici ) si sa uiti greselile ( atentie, uita greselile, nu invataturile de pe urma lor )

  2. Am facut si eu testul..si spre uimirea mea mi`a iesit destul de bine :))
    ms de ajutor 🙂
    ScorInterpretare
    44-60
    Minunat! Obtii tot ceea ce vrei si nu lasi nimic sa iti stea in cale. Faci un efort constiincios de a te auto-motiva si petreci o mare parte de timp pentru a-ti stabili obiectivele si felul in care le poti atinge. Atragi si inspiri alte persoane cu succesul tau. Pasteaza aceasta atitudine favorabila auto-motivarii!
    cu respect coddy 🙂

  3. Buna Pera
    Am descoperit recent site-ul si me se pare foarte interesant. Am terminat facultatea de psihologie, este domeniul care ma atrage. Nu am probleme cu motivarea si cred ca pot face orice atat timp cat asta imi propun. Am totusi o problema. Nu lucrez in domeniu si nici nu mi-am descoperit vocatia. Nu motivatia imi lipseste, ci domeniul care sa ma atraga. Stiu ca nimeni nu poate sa imi spuna care e telul meu in viata, ma intreb doar cum as putea sa descopar singura? Nu sunt atrasa de bani, nu ma intereseaza partea materiala si nici spirit afacerist nu am, asa ca a avea afacerea mea nu poate fi luat in considerare.
    Am sa continui sa caut, orice sugestie e bine venita intre timp.
    Multumesc.

    1. Buna Madalina,
      Daca tot te atrage psihologia, telul tau ar pute fi munca cu oamenii, acum depinde in ce context. Cred ca ar putea sa te ajute sa afli acest lucru testul de la "Personalitate Alfa" -Descopera-ti vocatia- scris tot de D-l Pera Novacovici.
      deschide si lincurile urmatoare ,s-ar putea sa te ajute… http://www.strategicprofits.com http://www.getaltitude.com http://www.secretsofshafin.com/inspirational.htm,
      sunt recomandate tot de D-l Pera.
      Mult succes,
      Iolanda (Anda)

    2. Dragă Mădălina!
      Numele meu e Şerban Stănescu ( http://www.sserbanro.co.cc ). Proiectul ale cărui baze le-am pus, Proiectul ZENLA, tocmai TALENTELE le are "în vizor". Deja avem mai multe secţiuni, proiectul se dezvoltă continuu şi am fi încântaţi să ni te alături!
      Ca fapt divers, m-am apucat EFECTIV (adică: sistematic) să îmi cultiv talentele, abia după vârsta de 45 de ani. am scris şi publicat o serie de cărţi, dintre care trei au deja succes. Le poţi descărca FREE. Eu sunt convins că fiecare dintre ele, te va ajuta.
      Deocamdată, îţi recomand două: "Începutul călătoriei" şi "Casa şi Familia". În ele, am pus practic experienţa noastră de viaţă şi chiar şi metoda de realizare a unui obiectiv oarecare.
      Mă poţi contacta şi pe http://ro.netlog.com/SiteReview

  4. Buna, am facut testul si scorul a fost bun, 48, in schimb am o problema pe care incerc sa o depasesc: nu reusesc sa fiu foarte consecventa. Cand imi doresc ceva foarte mult, ma concentrez numai pe acel lucru, si cu ambitie si optimism si multa munca, ajung acolo unde vreau. In ultimul timp insa nu am mai reusit sa imi aleg un target, sau mai bine zis am prea multe dorinte si nu reusesc sa-mi stabilesc prioritatile, si atunci normal ca nu ma focalizez pe un singur lucru si ma pierd in prea multe ganduri si idei. Deci eu acum trebuie sa lucrez la fixarea unui nou scop in viata, si de acolo sa ma "pun pe treaba". Multumesc pentru toate informatiile si sfaturile care ni le dai, faci un lucru extraordinar pentru cei mai "debusolati". Tine-o tot asa si doresc ca lumea sa isi deschida sufletul si mintea spre iubire si spre binele suprem.
    My recent post La Multi Ani!

  5. Buna, Pera
    Probabil asa este, numai ca atunci cand rezultatele intarzie sa apara, te gandesti ca nu faci suficient, ca nu esti auto-motivat destul. Dar, ne pastram optimismul si continuam, perseveram, pentru ca doar asa reusim. Succes in continuare!

  6. Vreau sa-ti multumesc pentru TEST, chiar aveam nevoie si as fi incantat sa mai apara si alte teste pentru ca ne ajuta sa identificam problemele mai usor si sa gasim solutii pentru a merge mai departe.
    Rezultatul a fost 43 puncte -semn ca sunt pe drumul cel bun ( o sa recitesc puterea interioara si descoperirea vocatiei si merg la nivelul urmator:))
    MULTUMESC!

  7. Salut!
    Interesant testul. Ma gandesc ca ar fi utile si niste teste pentru verificarea puterii de concentrare. Oare cat de bine ne putem concentra pe o anumita problema?
    Mult succes pe mai departe!

  8. Motivant testul in sine! La cele 25 de puncte obtinute sunt exemplul cel mai bun ca lipsa de incredere in propriile forte si lipsa concentrarii m-"au ajutat" sa ajung la acest nivel de depotentare.

  9. Multumesc pentru test.
    Imi lipsesc cateva elemente pentru a avea o motivare in adevaratul sens al cuvantului.Scor 30 puncte.

  10. Interesant testul, Pera, dar zi-mi şi mie şi celor în cauză:
    Mie mi-au ieşit 52 puncte. Eu ce am de făcut? 😀
    …Că de la 52 la 60, mai e o groază! 😉
    Lăsând acum gluma la o parte, am avut emoţii!
    Sunt relativ aproape de vremea când "mi se întâmpla". A fost nevoie de un efor mare să pot ieşi din groapa aceea mizerabilă, numită "educaţie formală" sau, cum i-aş zice eu mai curând, "job addiction". Las la o parte că din asta, dai în "workaholic". E parcursul firesc se pare. Abia după asta, începi să înţelegi lumea altfel. Testul mi se pare excelent plasat!
    Felicitări! Felicitări şi pentru carte, deşi am citit doar puţin din ea… Am mult de lucru la vidoblogul ZENLA, pe care abia l-am început şi culmea, m-am văzut listat în Google "first page" după 11 ore! Îţi doresc sincer să ai aceleaşi rezultate şi la motoarele de căutare, dar mai ales la oameni!
    Şerban
    My recent post Blogul

  11. Wow: Scor: 47 –> "Interpretare44-60
    Minunat! Obtii tot ceea ce vrei si nu lasi nimic sa iti stea in cale. Faci un efort constiincios de a te auto-motiva si petreci o mare parte de timp pentru a-ti stabili obiectivele si felul in care le poti atinge. Atragi si inspiri alte persoane cu succesul tau. Pasteaza aceasta atitudine favorabila auto-motivarii!"
    Chiar m-a surprins rezultatul testului, avand in vedere ca in ultimele 2 luni nu prea am fost asa de motivata… Dar, in general sunt o femeie foarte darza si plina de optimism. Multumesc pentru test, mi-a luminat ziua! Succes in continuare!
    http://cristinegassner.wordpress.com/

  12. buna! foarte util acest test, chiar a atins punctele cele mai inportante pt. o auto-motivare aficienta. multumesc si va doresc o zi superba…

  13. Multumesc pentru test. Pentru mine rezultatul este conscludent si vine intr-un moment potrivit.
    Am primit si un "carlig" sa pot downloada "Puterea Interioara", dar, ca de obicei, nu m-am mai descurcat. Ma poti ajuta di nou cu un link ? Multumesc.

  14. Foarte "la tinta". M-i se cam potriveste raspunsul. Continua sa ne mai inveti cate ceva,eu unul,sunt foarte interesat. Chiar daca n-am decat 39 de puncte, voi incerca sa invat continuu. Multa bafta.
    My recent post iGoogle

  15. Salut,
    Mi-am facut si eu testul si mi-au iesit 36 puncte. Se pare ca am destul de mult de lucru la capitolul auto-motivare, tocmai de aceea as dori sa va intreb cum as putea sa lucrez la factorul "4. Mediu motivational"?
    Ce inteleg eu prin mediu motivational se refera la a-ti alege persoanele langa care iti petreci timpul: sa fie persoane pozitive, care impartasesc aceleasi idei/interese cu tine… insa acest lucru nu este intotdeauna posibil… de exemplu la servici, nu prea poti sa-ti alegi colegii cu care lucrezi impreuna, nu?

  16. Bun testul ,mi-a confirmat ceea ce stiam deja ,nu sunt destul de motivata ,de fapt in acest moment chiar nu ma motiveaza nimic ,apele sunt asa de linistite incat am intrat intr-un fel de amortire placuta .
    Multumesc Pera !

  17. Mi-au iesit 40 puncte.Trebuie intr-adevar sa imi mentin ZILNIC motivatia pentru a-mi putea face treaba in continuare eficient si cu maxim de potential.

  18. Am obtinut un punctaj rezonabil si rezonez cu interpretarea testului dar ce ma fac cu distributivitatea,adica cu absenta ei?
    Multumesc.

  19. e f tare…cea cu mediul motivant imi cam lipseste!de asta si vreau sa ma mut in america peste 2 ani,risc, dar nu am ce face cand ma gandesc ca peste 20 de ani o sa-mi para rau ca nu am plecat ma apuca o stare de voma….si mi se face sila de ceea ce as putea deveni!oricat de mult ma lupt cu amicii mei,cu cunostintele mele cu care lurez de fapt,imi dau seama ca ma lupt cu un monstru…nu mai are rost..!

  20. 39…si are dreptate . marea mea problema este cu siguranta lipsa increderii in sine, cea care ma trage inapoi cand imi e lumea mai draga.

    1. Si la mine la fel…din pacate! Am un trac deosebit, emotii, neincredere in fortele proprii si fug de la a fi in centrul atentiei!

  21. Este foarte bun testul si ma asteptam sa fiu foarte motivat pentru ca sunt entuziasmat de orice noua idee de a mea si nu iau in considerare criticile, tot ce trebuie sa faci este sa ai incredere si sa fii foarte sigur pe tine, eu insa as putea spune ca sunt prea sigur ceea ce nu cred ca-i prea bine, in fine, draga Pera sincere felicitari ,sfaturile tale sunt mereu bine-venite si de foarte mare ajutor. Multumiri pentru munca pe care o depui pentru a ne ajuta pa noi neajutoratii.

  22. 25 puncte 🙁 ….deja intru in panica……… cu cat ma zbat cu atat ma afund in nisipuri miscatoare . Eram constienta de rezultatul care o sa apara la test. e regula general valabila care descrie perfect 70% din lucrurile realizate pana la ora actuala ( sau planurile propuse dar care s-au pierdut pe drum ). bine ca macar mai e procentajul ala de 30% care a fost bine plasat si atunci am tras tare ca sa realizez si eu ceva in cei 22 de anisori pana la urma .
    astept urmatorul test .mersi

  23. Interesant test Pera, am obtinut 38 de puncte si sincer ma asteptam la asa ceva deoarece mai am de lucrat foarte mult la increderea in mine pentru ca am momente in care sunt increzatoare si momente in care nu mai stiu sigur daca este bine sau nu ceea ce fac! Multumesc si sper sa mai adaugi astfel de teste!!! o seara cat mai placuta!!!Cu mult respect Georgya

  24. 48 spre surprinderea mea:D….multumesc mult pera, o sa il dau mai departe deoarece cunosc oameni carora le-ar prinde bine un astfel de test:)

  25. Mi-e mia iesit 34 de puncte la test. zic ca e ok dar as verea sa pot ajunge la 5 factorul de motivatie . stiu ca tot ce se poate face depinde numai si numai de mine. Asa ca iti multumesc mult pt testu acesta si promit ca o sa incerc sa parcurg pasii. Dar pe mine ce ma streseaza sunt banii care niciodata nu mai ajung. Daca mi-ai putea ajuta cum sa trec peste acest gand(adica sa nu mai stau sa ma gandesc in fiecare minunt de unde iau bani sa ma descurc maine). multumesc din suflet. Si te mai astept cu subiecte interesante despre personalitate.
    O sara frumoasa

  26. 42 si … cam asa este.stau destul de prost la capitolul incredere in sine … mai am de lucrat.multumim Pera pentru testul asta minunat!

  27. Buna Pera. Am obtinut 33 de puncte. Cam slab, dar reflecta realitatea. Ce ma uimeste pe mine este starea mea de spirit. Intr-o zi sunt super motivata, lumea e toata a mea. A doua zi parca mi s-au inecat corabiile. Nu inteleg ce este cu schimbarea asta asa brusca. Tind sa cred ca nu am rezolvat problemele cu trecutul si nici nu stiu cum sa o fac. Este o stare pe care nu o pot controla si simt ca am nevoie de ajutor. In concluzie, motivatia mea este dictata de starea de spirit din ziua respectiva. MUltumesc mult pt test. O zi placuta

  28. 51 este scorul obtinut de mine.
    Mi se pare esential in primul rand sa nu ti cont de criticile celor din jurul tau care nu au incredere in tine.
    Conteaz sa te documentezi bine inainte de a ti pune un obiectiv (eu cel putin asa fac).
    Motivarea si mediul motivational tine f mult de mentor (daca ai asa ceva) si oamenii care au aceesi viziune ca tine.
    Mi-am luat inima in dinti si in urma cu aproximativ am decis sa intru in internet marketing cu 0 cunostinte tehnice despre ceea ce tine de acest domeniu.
    http://www.guitarlearningtips.org e siteul meu si stiu ca daca muncesc contiincios o sa-mi aduca independenta financiara.
    Pasii urmati:
    mam documentat, am decis sa initiez afacerea, ma documentez zilnic, mi-am gasit un mentor cu care ma vad cel putin odata pe saptamana si imi dedic minim 2 3 ore pentru promovare,scris articole si documentat in legatura cu noi metode.
    Trebuie sa credeti in ceea ce vreti si o sa reusiti, stiti vorba aia: " If you want something done right, your have to do it yourself"
    My recent post Guitar Finger Picking – Why is it so important

  29. Buna, am otinut la test 47 puncte ceea ce este minunat, dupa cum spui si tu…stiu ca ma mobilizez si am o vointa de fier cand imi propun un obiectiv,am 49 de ani, sunt psiholog clinician ,stema

  30. 43 de puncte…..intradevar, gandesc pozitiv dar mai am scapari. Cateodata parca imi e frica sa ma incred in fortele mele, in intuitie, imi e frica sa numa insel…..si de aici apare acea lupta interioara care ma cam tine pe loc, uneori.

  31. Multumesc pt.test,foarte interesant.Am obtinut 47 de pct. si nu prea ma asteptam dar este corect ce scrie despre atitudinea mea.Aceasta s-a mai intarit in cei 5 ani de HERBALIFE.Multumesc tuturor care au contribuit la acest rezultat al meu.

  32. eu nu reusesc sa-mi formez obiective ca sa pot fi motivat…practic nu am niciun scop si nu ma pot trezi din starea asta in care am intrat de 4 ani de cand am calculatoru…creieru s-a obisnuit asa de prost incat crede ca i se cuvine sa stea la calculator dupa ce vin de la munca…ma gandeam sa-mi faram calculatoru, poate asa se mai schimba ceva

  33. Da intr-adevar asa cum stiam stau foarte bine la capitolul automotivatie. Pe plan profesional nu imi sta nimic in cale, pentru ca sunt foarte perseverenta si pun mult suflet in ceea ce fac. la capitolul relatii stau insa foarte prost.

  34. Un adevarat test!Este foarte adevarat tot ce tine de cele 36 puncte care mi-au iesit,insa se poate si mai bine, intotdeauna exista loc de mai mult!Mai am mult de lucrat la capitolul increderea in sine si auto-motivare,dar sper ca cu rabdare pot reusi!Multumesc ca ne oferi asemenea test ca sa putem invata mereu!

  35. 41.
    si, cateogoric ar fi de mare folos:
    3. mai multa CONCENTRARE.
    (solutie -> pomodoros)
    4. mediu motivant
    (din pacate cu colegii si anturajul e de jale, dar macar am mp3-player – Tony Robbins, Brian Tracy, Tim Ferris, si ma ‘hranesc’ cu motivatie in modul asta)
    Lucian

  36. Multumesc Pera ,pentru test! Mi-a iesit 52 si nu ma surprinde deoarece ma cunosc destul de bine. Am niste obiective importante pentru la anul,sa vad cum imi va iesi totul(sper ca foarte bine).Toate cele bune :*:*

  37. Total 35 de puncte.
    Cu ceva timp in urma am trecut printr-o stare depresiva. Se spune ca depresia este provocata de lipsa credintei, a lipsei lui Dumnezeu din viata noastra.
    Incheind paranteza vreau sa spun ca mediul in care traiesc si parerile celorlalti fata de mine au avut o influenta foarte mare asupra mea.
    O perioada am lucrat in domeniul asigurarilor, care, stim cu totii este foarte legat de termene si tinte de atins intr- o perioada determinata.
    Succesele au fost putine si acest lucru mi-a sadit credinta ca ceilalti nu au incredere in ceea ce fac si spun.
    Acum, sunt debusolat si nu gasesc resursele de a iesi din acest cerc.
    Nici eu nu mai gasesc puterea de a avea incredere in ce fac.
    Si totusi trebuie sa fac ceva pentru a scapa dementalitatea de salariat si sa trec la afaceri. Propria afacere. Este visul meu.
    Multumesc pentru test.

  38. 51 de puncte ideea e ca banii se pot face din orice, nu exista criza, doar atasamente prea mari fata de bani si de aceia nu ii ai (N Lazarev), concentrarea pe modul cum sa faci bani cat mai repede si cat mai multi cand cel mai usor e sa faci ce iti place, iar produsul obtinut din munca ta sa il vinzi nu sa il dai gratis. Cei care fac bani stau in urma celor care ii risipesc. Un lucru pe care nu dai bani nu are valoare. Invata sa te vinzi.

  39. 45 ,nu-i foarte bine dar e realitatea si nu ma deranjeaza, imi place sa cred ca sunt un invingator.Tot timpul am incredere in mine si in fortele mele ,sunt constient ca se poate mai mult.Nu sunt un perfectionist si tot timpul mi-am dorit ceva mai mult in tot ceea ce fac.SUCCES SI FITI OPTIMISTI. NOI INSEMNAM TOTUL…….SI SARBATORI FERICITE!!!
    si SA VA MEARGA SHOW-UL!!!

  40. 52 🙂 Ma asteptam sa am un punctaj bun, dar acesta e foarte bun si vreau sa fie perfect cand voi mai face testul (dupa o perioada mai lunga de timp). Multumesc pentru test si mult succes! O imbratisare mare pentru voi toti 🙂

  41. Multumesc mult Pera! Doar cand esti organizat, si aplici o parte din strategiile invatate (cel putin o parte din ele) poti avea ceea ce iti doresti in viata. Aplicarea este cea mai buna strategie, pentru a schimba obstacolele in oportunitati!

  42. 51 de puncte am obtinut….interesant e sa constientizati cand anume fortati si cand renuntati la provocari sau obiective….sunt curios unde sunt punctele care fac diferentierea intre cei care au facut testul…

  43. 54 din 60…
    cei drept simt ca pot muta muntii din loc daca ma concentrez la maxim intr-un mediu adecvat.. insa sunt multe distrageri..

  44. ScorInterpretare
    44-60
    Minunat! Obtii tot ceea ce vrei si nu lasi nimic sa iti stea in cale. Faci un efort constiincios de a te auto-motiva si petreci o mare parte de timp pentru a-ti stabili obiectivele si felul in care le poti atinge. Atragi si inspiri alte persoane cu succesul tau. Pasteaza aceasta atitudine favorabila auto-motivarii!
    wow :”> cam asa e

  45. Scor – 47 🙂 Tinand cont de cum eram acum 20 de ani sunt super multumita cu evolutia mea .
    Experienta mi-a demonstat ca nu ai cum sa te schimbi de pe o zi pe alta , cel mai greu este sa te lupti cu tine insuti .Viata este o provocare continua ..
    Pentru cei care nu au obtinut scorul dorit le sugerez sa aiba rabdare , in timp cu munca multa acest scor se va imbunatati .. Multumesc inca odata Pera .

  46. Sunt sigur ka functioneaza,ka asta pun in praktika ,dar sun kazuri kind nu se primeste la unele persoane….Da in este foare bun artikol….

  47. Interesant testul. Am obtinut 40 de puncte.Asta inseamna ca afacerea pe care acum o conturez e pe calea buna.Mie mi se pare ca se misca incet. Dar tinand cont ca piesele auto nu ,,se consuma”zilnic, trebuie doar sa am rabdare si sa perseverez! Multumesc pentru materiale . Sa ai o zi calda! Laura

  48. Stimate domnule Pera,
    Eu am 54 ani si abia am terminat facultatea.
    Am obtinut 47 de puncte si eram sigura ca voi fi printre „fruntasi”. Ma autoeduc sa gandesc POZITIV sa-mi gasesc teluri pe care , pas cu pas, le duc la indeplinire… Mi-ar placea sa studiez mai mult (poate voi face un master in psihologie…!!).La timpul potrivit am vrut sa dau la aceasta facultate dar nu am avut destula incredere in mine.
    Va felicit din suflet pentru acest FABULOS site !!!!
    LA MULTI ANI ! Si anul 2012 sa va aduca implinirea tuturor viselor, O DEZVOLTARE PERSONALA pe masura
    aspiratiilor DVS.!!!
    Cu deosebita stima, Mihaela

  49. Interesant testul! Multumesc foarte mult!Cele 42 de puncte m-au facut sa vad in mine ca pot mai mult! Stiu ca pot mai mult! M-ai ambitionat sa muncesc mult mai mult de acum incolo..cu mine,domnule Pera!

  50. Mi-au iesit 44 de puncte. E bine. Ai uitat sa pui „Per aspera ad astra” la finalul postarii si sa te semnezi. Nu-i nimic, se poate edita.
    Ca recompensa pentru munca depusa in postare, eu dau un mare SHARE.

  51. Minunat am obtinut 45 de puncte, asa este cum scrie in descrierea punctajului obtinut, Sa stii Pera ca am mai facut un test mi demult si si acolo a iesit asa cum sunt numai ca eu nu prea vad multe din realizarile pe care mi le_am propus dar in general ce imi pun in minte sa fac realizez

Lasă un răspuns

PERA NOVACOVICI

Sunt psiholog și scriitor, dar expertiza mea cea mai importantă este că am învățat și experimentat tot ce mi s-a părut mai dificil.

Niciun obstacol nu a fost prea mare ca să-l încerc, și nu ar trebui să fie nici pentru tine.

SUNTEM DUSI PE UN DRUM GRESIT O VIATA INTREAGA

Dezvolta-ti personalitatea pentru a reusi in felul tau.

CATEGORII

Mulțumesc că te-ai abonat!

Verifică inboxul, te așteaptă primele materiale acolo.