Voteaza vocea pentru audio book la Personalitate alfa

 

Salut

Mai jos ai 2 mostre audio cu inceputul cartii Personalitate alfa

Prima e vocea mamei mele.

A doua e vocea mea.

Mama e un pic mai timida pentru ca e prima oara cand face ceva de genul asta dar cu putin antrenament poate sa faca o treaba super buna.

Cand eram la liceu si sunau colegii acasa la mine si le raspundea mama, ma intrebau a doua zi:" Cine era gagica aia? " 🙂

De asta m-am gandit ca ar fi interesant sa facem un mic experiment sa vedem cum ar suna cartea Personalitate alfa citita de mama.

Am nevoie de un coment cu feedback-ul tau pentru ca dupa ce avem cartea audio nu mai putem schimba nimic.

Daca ai ceva de spus, acum e momentul.

Multumesc frumos,

Pera & mama 🙂

 

Distribuie daca ti-a placut:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Profită de resursele de dezvoltare personală pe care le-am pregătit timp de 10 ani!

ARTICOLE SIMILARE

265 de răspunsuri

    1. intra-adevar, subscriu, vocea mamei tale e melodiaoasa…calda…foarte clara…mie imi place…a ta e mai ferma, parca te „trezeste” din ceva:))……parerea mea e ca vocea ta e potrivita ptr acest gen de prezentare, si a mamei tale in alt gen de prezentare. oricum, o felicit pe mama ta (in primul rand ca a dat nastere unui fiu istetz, si in al doilea rand ca se implica alaturi de tine””))

    2. Vocea mamei tale este calda si melodioasa. O ascult si gandul ma duce la o poveste. Vocea ta este imperativa. O ascult si ma trezeste.

  1. Salutari , nici una din cele doua voci – nici una din cele doua nu transmite nu impune nu nuanteaza sub nici un fel informatiile care se dau . Raspunsul si argumentul meu vine in baza unor 15 ani experienta in domeniul radioului !

    1. sunt de aceeasi parere. oricum, daca am de ales doar dintre cele doua variante – aleg varianta Pera (cu mentiunea ca suna mai bine in video-urile pe care le-a mai postat pe blog; era mai multa pasiune in voce acolo).
      frumoasa initiativa, Pera! spor in continuare!

  2. Salut, scurt si la obiect Pera…vocea ta este mult mai autoritara, multi sunt deja invatati cu ea si nu ar fi un avantaj schimbarea.

  3. Vocea ei suna mai placut, dar as zice ca are nevoie de exercitiu, are nevoie sa inteleaga ce zice acolo, ca altfel suna foarte superficial.
    Tu, pe de alta parte, pui pasiune in ceea ce zici, dar vorbesti putin prea repede pentru un audiobook.
    In concluzie, as alege vocea si pace-ingul ei combinata cu intelegerea si pasiunea ta… 😉

    1. De acord; vocea mamei tale este mai buna insa se simte ca nu intelege (sau cel putin ca nu e preocupata in mod serios de subiectul pe care-l citeste). Cand stii ce spui si stii exact ce informatie vrei sa transmiti atunci punctezi si pui accentul pe anumite cuvinte in propozitie, ceea ce ea nu face. Suna un pic ca un elev care face exercitii de citire, moment in care continutul citit nu este foarte important. Poate s-ar imbunatati daca ati discuta in prealabil despre exact ce informatie vrei sa transmita paragraful respectiv, esenta conceptelor din el etc.
      Tu esti mai bun la capitolul „transmitere informatii” insa ai un fel de a pronunta cuvintele foarte scurt. Mi-e un pic greu sa explic. Nu stiu, da-ti timp, intelege si internalizeaza ca ceea ce spui e important si da-ti timp sa rostesti cuvintele, sa fie un pic mai lejer. Era un video in care povesteai despre felul in care mancai cand erai tanar. Felul in care vorbesti mi-a amintit de acea relatare a ta. Eventual incearca sa faci aceleasi ajustari si legat de vorbit.

      1. subscriu 😉
        mama- suflet de mama, ingaduitoare, lasa loc de intors….
        TU- atitudine, sigurantza si motivare.
        cum spune, alexandra, o combinare a vocilor
        (mama- povestire si tu-concluziile)
        Multzumesc, ca-i vrut sa sti parerea mea… am spus-o. sunt sigura ca vei lua cea mai buna decizie. felicitari mamei si mult succes tie pentru ceea ce vrei sa realizezi!

  4. Buna! Partea mamei cu maimuta e mai buna decit a ta. Dar tu esti mai bun in partea a 2 a , nu cu maimuta!. Sincer!

  5. Am ascultat multe voci printre care si vocea ta pe care as caracteriza-o ca o voce profunda care „te obliga sa faci”.
    Insa, pe placul meu este vocea blanda dar sigura a mamei tale.

    1. Sincer, eu as face o combinatie a celor 2 voci. Pentru poveste ( sau impartasirea experientei etc.) as folosi vocea mamei, iar pentru invatatura sau concluzia la care se poate ajunge as utiliza-o pe a ta. Povestirea, descrierea pentru a fi ascultata cu cea mai mare placere si atentie trebuie spusa de o voce calda, calma, care sa creeeze un anumit confort „auzului”, sa linisteasca ascultarea de se poate spune astfel. Desi ai o voce foarte placuta pentru un barbat, nu e suficient de calda pentru aceasta parte. Insa poate fii folosita cu un mare succes in cealalta parte a materialului. Dupa o ascultare linistitoare, auditoriul are nevoie de ceva care sa evidentieze concluzia, invatatura sau tot ceeea ce poate transmite mesajul emis prin citire. Aici ai o voce perfecta. Putin dura, dar placuta, care scoate foarte bine in evidenta ceea ce ai de spus. ALEGEREA ITI APARTINE.

  6. Fiind femeie, prefer vocea ta sa o aud!
    dar si din punct de vedere al experientei si transmiterii,ai toate atuurile.
    Desi mamica ta e o scumpaa!
    🙂

  7. Salut Pera , daca ar fi sa am puterea de decizie in ceea ce priveste viitorul cartii tale audio as spune ca amindoua voci si-ar gasi locul dar fiecare sa fie actor activ in realizarea capitolelor iar alegerea sa fie facuta cu mare atentie si acuratete in functie de mesajul pe care vrei sa il transmiti.
    Este cunoscut fenomenul prin care tonalitatea , caldura vocii,dictia pot aduce un aport subtantial in orice actiune audio(vezi pesele de teatru radio fonice….)
    succes in continuare , astept cu nerabdare materialul

  8. nici una. prima stare pe care au generato e ca nu exista profunzime. e nevoie de ceva captivant, de o pasiune, putere, carisma in tonul vocii la asemenea lucruri. iti respect alegerea dar asta este punctul meu de vedere sincer.

  9. Mama ta merită o şansă, dacă exersează şi reuşeşte să-şi depăşească tracul, cred că ar putea să facă treabă bună, cred că i-ai oferi o şansă în plus să simtă că face ceva cu adevărat util în primul rând pentru tine (că doar eşti fiul ei) şi în al doilea rând pentru noi,ceilalţi. Se simte că este învăţătoare, are o voce caldă, de povestitoare, te captează, te introduce în lumea aceea, îţi aminteşte de mama când îţi spunea poveşti, în copilărie. Acum nu ştiu care este scopul tău, ce urmăreşti prin cartea ta, ca cititorul să fie captat, interesat sau motivat, pentru că vocea ta este mai hotărâtă, transmite că ştie exact despre ce vorbeşte, cunoaşte multe şi te poate ţine la fel de captivat, nu poţi să renunţi să nu mai asculţi, deoarece eşti sigur că vei afla ceea ce îţi doreşti, ceea ce cauţi, de la cineva care ştie sigur că poate să-ţi ofere acest lucru!
    Sper că ţi-am fost de ajutor!!!

    1. Bună-dimineaţa, Eu consider că se doreşte ca cititorul să fie captat, dar şi motivat totodată. Probabil că se doreşte îmbinarea povestirii cu partea de învăţare, ceea ce consider că va da o anume savoare cărţii.

  10. Vocea mamei este mai carismatica, asta pentru ca are fluctuatii melodioase (tonul face muzica) Dar din pacate vocea ta seamana cu cele de la televiziunea aceea manipulatoare si intriganta care urmareste disperarea romanilor!

  11. Nu e indicat sa schimbi vocea… multi au construit o ancora la vocea ta. Ce este de mentionat, e faptul ca ar trebui „sa joci” textul mai bine, ca atunci cind vorbeai liber si cu pasiune… asa vei fi mai autentic.

  12. E o idee buna, iar mama ta are o voce calda si placuta, si cu putin exercitiu, da mult mai bine decat vocea ta 🙂

  13. Personal aleg vocea doamnei,e mai suava,percepi mai bine,esti mai atent..si nu vezi in fiecare zii o doamna povestindu-ti o carte.Pera scuze,de data asta pici pe locul 2 in fata doamnei.Bafta!

  14. Vocea mamei e mai ok daca e sa aleg INSA tu vorbesti din tot ce ai la mama nu se simte. Tu transmiti ceea ce vrei sa spui prin fiecare vibratie reusind sa captezi. La mama nu. Poate lucrat va fi altfel insa cred ca diferenta majora este in normalitatea cu care tu faci aceste lucruri. Daca crezi ca aceasta latura se poate lucra la mama atunci DA foloseste-i vocea. Insa eu ti-as propune altceva … combina vocile. cand trebuie sa retinem ceva vorbeste tu iar cand tb sa avem exemple lasa vorba dulce, calma si melodioasa a mamei sa ne conduca cu imaginatie spre ceea ce vrei sa ne transmiti.
    Felicitari si acum cand ti-am auzit mama mi-am explicat cum de ai reusit alaturi de un tata cu probleme. Sper sa simt fericirea mamei tale cand voi avea varsta Dumneaiei.
    Sa ai putere in continuare si pentru noi ceilalti!

  15. se simte altfel intonatia la tine, la capitolul asta mama ta mai are de lucru… 😀
    eu as merge pe vocea ta per total, mi se pare mai potrivita… 🙂

  16. Pera , incearca sa ti cont de carte . Mama ta ar fi potrivita la spus povesti si in nici un caz nu se potriveste pentru o carte motivationala .
    Daca povestesti o carte motivationala , ea va ramane o poveste . Tu ai vocea perfecta , se simte increderea in sine si autoritatea .

  17. Buna, Pera! Cred ca vocea mamei tale este mai potrivita si mai calda. Mie imi aduce aminte de povestile pe care le auzeam la radio atunci cand eram mica. Si doi, din cate stiu din marketing, femeia are tot timpul mai mult succes, comparativ cu barbatul, atunci cand transmite ceva altor persoane.
    O zi buna!

  18. Buna Pera,
    Vocea ta este mai buna din mai multe puncte de vedere:
    1. Ai o dictie mai buna, dar, asta se poate antrena
    2. Este mai puternica, si, foarte foarte important, pt ca multa lume ascula audiobooks in tren/ metrou/ pe strada/ in parc, o voce masculina acopera zgomotele exterioare, in schimb ce, o voce feminina este mai suava si este acoperita de trafic, zgomot, etc
    3. Cunosti exact ideile de baza, si poti intona astfel incat sa se inteleaga sensul potrivit, diferit de o persoana care recita si poate ca ii da o alta inflexiune.
    Un mic comentariu, daca imi permiti, vorbeste un pic mai rar. Tu vorbesti repede, ai energie, pasiune, etc, dar o carte trebuie sa fie ascultata la un „pace” mai lent ca sa se intipareasca, sa lasi creierul sa proceseze. Nu este un roman pe care poti sa il asculti ca pe o poveste si daca pierzi o fraza, tot aia e.
    E o carte de dezvoltare personala, si fiecare principiu de acolo e bine sa il intelegi corect, sa il aplici la viata ta, sa analizezi sensurile… (eu stiu ca o am hardcopy:), cu sublinieri cu tot )
    Mie personal nu imi plac cartile audio exact din acest considerent. In functie de domeniu, cateodata parca vrei sa meditezi la o fraza, sa o intelegi altfel, iar o carte audio e greu de „derulat”.
    Eu astept, asa cum ai promis, varianta kindel. 🙂
    PS. Sper ca nu faci sondajul asta ca sa externalizezi efortul de a recita :))
    Oricum, spor la treaba!
    FF.

  19. Vocea mamei tale este calma, calda, dar cred ca ar trebui sa mai lucreze la intonatie, pauza…astfel incat ceea ce transmite sa sune mai captivant, pentru ca e vorba de o calatorie ce te indeamna la schimbare, nu o poveste de noapte. Se simt si niste emotii in vocea ei, dar sunt sigura ca ar putea disparea prin repetitie. Referitor la vocea ta, sigur va avea impact. Totusi diversitatea ar fi buna. Spre exemplu un capitol il inregistrezi tu, celalalt mama ta.

  20. Buna Pera.Sincer ,vocea ta mi se pare potrivita caci (sper sa nu se supere mama)avem nevoie de oameni hotarati , deci cu voci hotarate.Fermitate si nuantari puternice,reusesti sa transmiti exact mesajul pe care -l vrei datorita faptului ca stii cum sa o faci.

  21. Nici una din voci nu transmite suficient. Vocea mamei e placuta dar nu transmite nimic iar tu vorbesti repede si inca nu ai pasiunea aia care sa te faca sa te ridici de pe scaun si sa actionezi. Pentru mine pana acum cel mai bun exemplu il consider a fi Bob Procter.( stiu are ceva experienta in spate si nu stiu cum a sunat vocea lui la inceput dar e bine de stiut unde poti sa ajungi)

  22. Vocea ta este una din componentele afacerii tale, esti intrat in perceptia noastra, te defineste. Are ritm, putere, te motiveaza, dar e necesar lucru cu dictia – mai rar, nu rostogolit. Vocea ta este un instrument puternic si merita sa lucrezi cu ea, la fel si la gesticulatie – mai putina, mult mai putina. Toate astea se rezolva, daca lucrezi mai mult pentru linistea si pacea interioara. Mama are o voce potrivita pentru oameni agitati, pentru barbati in special. Ea are mai putina putere de convingere, ca tine, caci este la lectura nu la creatie.
    Cu iubire si respect pentru amandoi, Rozalia

  23. Cred ca vocea mamei tale este mai buna, dar in ambele cazuri (si la tine si la mama ta) ar trebui ceva mai multa modulatie/act pe frazare. Adica nu trebuie doar un text citit, ci spus din inima, cu pasiune. Ma asteptam sa regasesc asta in vocea ta. Sorry, dar si la tine pare ca si cum, pur si simplu, ai citi un text oarecare.

  24. Vocea mamei tale e ideala pentru basmele pe care le citeste o doamna invatatoare copiilor. ( Chiar mi-am amintit de prima mea invatatoare, Doamne, ocroteste invatatorii! )
    Dar pentru tipul asta de discurs aleg vocea ta. Si nu in ultimul rand si pentru ca e cartea scrisa de tine – altfel transmiti tu.

  25. Mama ta are o voce foarte placuta dar cam moale.
    Eu prefer vocea ta care e cu mult mai ferma si are in acelasi timp un timbru placut, cu conditia sa-ti mai imbunatatesti dictia pentru ca te precipiti uneori. Am vrut sa-ti spun asta mai demult, daca vrei mai multe detalii in legatura cu dictia, ti le dau cu cea mai mare placere.

  26. O combinatie a celor doua voci ar fi un epxperiment interesant in sensul ca mama ta ar putea citi anumite capitole iar tu pe celelalte.

    1. 🙂 well, cand intrebi… iti asumi raspunsurile, nu?
      Undeva lipseste ceva. Doua voci placute.
      La mama ta, se simte ca incearca. La tine, ca ai incercat deja.
      Un strop de centrare in sine mai mult si de „nu citi, simte”.
      Nu o lungesc, tu transmiti mai bine. Nu e chestie de „timbru vocal” ci de … incredere. Mergi pe vocea ta (acum). Incearca sa citesti mai putin. Ai toate ideile la tine, toate cuvintele, lasa simtirea sa spuna. Poti.
      Cu respect,
      Loredana

  27. Vocea mamei e superba insa mai trebuie practica parerea mea e sa faceti ambele variante asa cititorii au de unde alege

  28. Vocea ta este mai hotarata decat cea a mamei tale,insa si vocea ei este foarte calda,dar mai are de lucrat.Votez pentru vocea ta,ai experienta in domeniu si o voce hotarata intodeauna este mai motivanta.

  29. Buna! am asc cele 2 materiale. Mama ta are o voce calda, placuta, se vede ca este profesoara sau invatatoare, nu mai stiu! cred ca citise textul la prima vedere, cel putin asa s-a simtit din voce, intonatie. Insa eu te aleg tot pe tine! in primul rand mesajul vine de la tine iar oamenii te cunosc deja, s-au obisnuit cu tine. tu esti mai ferm si stii exact ce ai de transmis. Cred ca mamei tale i-ar lua prea mult sa se puna in „pielea ta” si sa transmita exact ce si cum vrei tu! ati putea eventual sa va impartiti la partea de povestioare sa apara mama ta si la lucruri d e facut, urmat , obiective, sa fi tu! sper ca nu te-am bulversat! 😛

  30. Prefer vocea ta, dar sunt care prefera vocea mamei tale, parerea mea ar fi ca ar trebui sa incluzi ambele variante …

  31. Vocea Pera ! ai o dictiwe mai buna, vocea mai puternica, care atrage atentia mai usor ! vocea mamei este calda, linistitoare, dar … nu-ti capteaza atentia ca fel ca vocea ta !
    Mult succes …

  32. Daca vrei sa transmit mesaje subliminale, vocea mamei tale este perfecta. O asculti si adormi, degaja multa iubire.
    Daca vrei sa transmiti un mesaj clar, omul sa fie atent si sa inteleaga ce se povesteste in carte, sigur vocea ta capteaza atentia.
    Daca vrei sa aduci un strop de bine omenirii, inregistreaza vocea mamei tale spunand povesti (pentru dezvoltare personala) copiilor, ca sa le patrunda in suflet, nu doar in minte.

  33. vocea mamei tale e super. numai ca tu denoti mai multa siguranta si fermitate in ceea ce zici. poatepentru cu deja ai o experienta in spate si stii ce spui. e cartea ta. e mesajul tau:) trebuie si mama ta sa creada in ceea ce zice.

  34. Salutare,
    Nu ma pricep la evaluari de acest fel, cred ca vocea ta este mai convigatoare, transmite mesajul mai bine.

  35. mama ta are o voce minunata. dar e pentru spus povesti la copii. dupa parerea mea, vocea ta e mai motivanta. mai ales ca tu ai scris cartea si stii exact cum sa o spui. stii exact cum sa conving cu propriile idei.

  36. Faceti un efort si inregistrati cu ambele voci, apoi cine vrea varianta msculina, asculta varianta ta, iar cine vrea varianta feminina, asculta varianta citita de mama. In felul acesta, vor fi multumiti toti clientii, mai putin cei cu experienta in radio 🙂

  37. Cred ca vocea ta este mai potrivita pt a face inregistrarea. Asta si poate din cauza faptului ce suntem obisnuiti cu vocea ta, si cu stilul tau de a spune lucrurile.

  38. Vocea mamei tale e placuta dar lipsita de experienta. Poate e si un strop de neintelegere sau dezinteres pentru ce a citit ea. In orice caz mai trebuie lucrat la voce. In rest combinatia celor doua ar fi si mai buna. Care si ce anume sa citeasca, pentru a fii cit mai bine inteleasa cartea si pentru a te indemna sa o asculti mai departe, este problema ta. Numai tu o poti rezolva ca si psiholog.

  39. Sa nu va menajez.. Bun!
    Cum ziceau si altii mai sus, mama e superficiala pentru ca nu e prezenta in subiect, iar tu citesti prea repede si fara tact, fara sa accentuezi punctele culminante. Vezi povestea de seara sau teatru radiofonic pentru a intelege despre ce vorbesc ;).
    Niciuna!
    Daca in schimb ar fi sa aleg una din 2, ar fi vocea ta pentru ca prefer sa imi fie citita repede decat superficial.
    Succes! Astept produsul

  40. nici una nu e buna.daca vrei sa iasa profesional ai nevoie sa lucrezi cu profesionisti.daca cartea se va vinde ieftin si tot proiectul va fi low budget merge

  41. Ambele voci sunt ok, insa diferenta dintre ele este ca mama ta are o voce blanda, suava si spune lucrurile mai mult ca o poveste, e placut s-o asculti…iar vocea ta este mai puternica, mai autoritara si mie, cel putin, imi da impulsul sa fac ce zici tu acolo
    Succes in alegere!

  42. Pera, eu m-am obisnuit cu vocea ta, care ma linisteste. Si a mamei e draguta, dar tracul isi spune cuvantul. Mama eventual poate sa faca mai multe astfel de inregistrari scurte, pana se obisnuiste. Dar in cazul asta, clar aleg vocea ta. Mult succes in continuare!

  43. cu putin exercitiu pentru a capata putere si mai multa cursivitate, poate, vocea mamei tale e foarte faina pentru un audiobook. Timbrul vocii tale e perfect dar dictia si tempo-ul ma face sa nu doresc sa ascult prea mult ceea ce ai sa transmiti, indiferent de mesaj- este obositor sa stai cu urechea ciulita; pierzi din informatie incercand sa prinzi cuvintele. Dar.. cu putin exercitiu… 🙂

  44. vocea ta Pera, vocea mamei tale e calda, blanda-o ‘vad’ potrivita pentru carti audio de copii.mult succes in continuare.

  45. Vocea mamei tale e mai placuta , mai blanda , dar nu are hotararea si parca nu pare convinsa de ceea ce spune.
    Vocea ta e mai potrivita dar poate daca ai incerca sa vorbesti mai rar :).

  46. Ambele voci sunt ft bune pentru un audiobook, dar vocea ta are un timbru mai impunator, mai motivational decat vocea mamei tale.

  47. si mie vocea ta mi se pare mai potrivita pentru cartea Personalitatea alfa, cea a mamei tale mi se pare mai potrivita pentru povesti, e mai calda…

  48. Vocea ta.
    Dar poate ar fi o idee buna sa le pui pe ambele si cine le vrea sa aiba optiunea sa aleaga una dintre ele. Sau pe amandoua.
    Nu era mai simplu pt tine sa pui un poll si vedeai exact rezultatele votului? 🙂

    1. daca ar fi fost poll, majoritatea ar fi fost tentati doar sa voteze. s-ar fi obtinut astfel o statistica foarte frumoasa, dar s-ar fi pierdut comentarii si sfaturi care pot ajuta mult mai mult la succesul acestei initiative.

  49. Mama tare are voce frumoasa, dar se simte timiditatea din glas.
    Sincer eu te-as prefera pe tine Pera, pentru ca m-am obisnuit cu vocea ta si cu tine. Esti hotarat si sigur pe tine.

  50. Vocea mamei tale e super, dar e pentru poveşti, pe cînd vocea ta e pentru materiale motivaţionale, mai ales că le-ai scris chiar tu.
    v2 (Pera)

  51. salut.vocea mamei este mai placuta,insa trebuie exersat ar avea mai mare impactul in momentul in care sar implica sufleteste in cea ce citeste.u ai mai multa experienta atat

  52. Prefer vocea ta , deoarece ai mai multa experienta decat mama ta.
    Cat despre mama ta are o voce placuta , iar cu putin antrenament avea si ea rezultate bune.

  53. Pentru mine TU esti regizorul, scenaristul si actorul desavarsit-profesionistul.
    Cat ma pricep Tu traiesti povestile ,pentru ca si crezi in ele . In pauzele tale gasesc intelesul cuvintelor.
    Tine-o tot asa!
    Multumesc

  54. Nu, sub nicio forma mama ta. Nu e convingatoare si suna a fictiune. Tu esti mai convingator, mai multa hotarare in voce si mai multa sinceritate.

  55. Salut. Pentru povesti si pentru GPS e nimerita o voce feminina, insa pentru chestiuni care trebuiesc luate in seama numaidecat si retinute mai usor eu aleg oricand o voce masculina. Cum zicea si alt utilizator mai inainte, impactul este mult mai puternic atunci cand vorbeste un barbat.

  56. Vocea mamei e foarte placuta, dar mai trebuie sa lucreze la dictie, pauze logice, intonatie. Vocea masculina are mai multa vana, e mai experimentata in ale retoricii, deci optez pentru… vocea masculina.

  57. Vocea ta, Pera exprima siguranta si curaj, hotarare. Eu cred ca aceasta este mai potrivita pentru inregistrare.

  58. Buna Pera. Vreau sa-ti zic ca te aleg tot pe tine, prefer vocea ta, ma capteaza mai mult.Salutari mamei tale.

  59. Salut Pera,
    Daca vrei sa faci un audio book de calitate, cred ca pentru lectura ar trebui sa apelezi la un profesionist. Nici una dintre cele doua voci nu mi se pare potrivita. Totusi, pe o scara de la 1 la 10, notele ar fi :
    – vocea ta : 7
    – vocea mamei tale : 5
    Mult noroc !

  60. Mie mi se pare ca atunci cand mama ta vorbeste despre Pera (cu alte persoane) o face cu toata fiinta, iar cand citeste din cartea lui Pera sunt nuante care ii scapa.
    Iar cand tu transmiti ce ai simtit, gandit si scris, mai ales daca esti odihnit si pregatit, avand vocea cu care ai inregistrat atatea lectii video, o faci cel mai autoritar, autentic si credibil posibil. Dar… este doar o parere! Decizia iti apartine si noi ne vom bucura, oricum… Mult succes!

  61. ceti ramane de facut Pera e sa stabilesti procentual cine iti va cumpara mai mult audiobookurile. femeile sau barbatii…….. si atunci stii ce voce sa alegi.

  62. Bravo, Pera! Continutul mesajelor si munca ce sta in spatele culegerii si comunicarii lor sunt extraordinare! Insa…lectii de dictie, Pera! LECTII DE DICTIE, repet. Spatiaza vocalele si consoanele. „Musca” cuvintele. Marcheaza finalul cuvantului. Vorbeste din diafragma, nu din gat. Take your time. „Traieste” textul, nu „marca” doar semne de punctuatie. Pauzele comunica la fel de mult precum emiterea cuvintelor, cresc suspansul si intiparirea cuvintelor ce urmeaza pauzei. Totul sa „curga” ca un rau (mai linistit sau involburat, depinzand de continutul mesajului). Restul afli cand te inscrii la cursuri. O spun in calitate de psiholog care a vrut la un moment dat sa fie crainic TV si a facut 1 an de dictie. Ar fi pacat sa nu lucrezi la acest aspect. Experienta aceasta te va dezvolta mult.

      1. Ti-as putea recomanda o carte.Eu o am acasa …e foarte greu de gasit dar nu imposibil…cartea se numeste „Cuvinte despre cuvânt” autor Prof. Valeria Covătariu…
        e o carte cu foarte multe exerciţii de dicţie si te poate ajuta… in general e folosita in mediul artistic pentru perfectionare vorbirii scenice.

  63. Vocea mamei tale este mai placuta si ea are o dictie mai buna, insa nu razbate pasiunea care se simte in vocea ta.Prefer vocea ta pentru ca arata ca esti implicat profund in ceea ce povestesti.

  64. Mama ta are o voce de intelectuala, insa nu stie clar subiectul, se intelege ca il citeste, ca nu dansa l-a scris. Are o voce placuta, insa cred ca acest material merita citit de insusi autorul sau.Tu esti spontan pentru ca tu stii perfect ceea ce ai scris
    Asta este opinia mea.

  65. Eu as alege vocea ta, categoric, atat din punct de vedere al intonatiei cat si al ritmului. Bineinteles ca si tu te poti perfectiona la randul tau sa faci o treaba mult mai buna cu dictia, asta depinde de tine. Si mama ta vorbeste foarte frumos, insa vocea ei e timida si publicul ei tinta ar trebui sa fie copiii (daca imi amintesc bine de pe blog, dansa a fost invatatoare 🙂

  66. Sincera sa fiu, cand am ascultat vocea mamei tale,nu am prea am inteles mesajul 🙁 dar cu putin exercitiu cu siguranta se va descurca mult mai bine! intr-un audio book vocea este foarte importanta,dupa parerea mea, deci trebuie aleasa cu grija( iti amintesti teleenciclopedia? mie imi placea mult timbrul povestitorului!) in concluzie…daca vrei ca totul sa fie perfect cauta o alta voce..

  67. Aleg vocea mamei tale cu mentiunea ca trebuie sa-si controleze emotiile si sa exerseze putin; Simt ca noutatea „sarcinii” de lucru ii va crea dnei Pera o supermotivatie si in cateva saptamani se va putea angaja la orice TV.
    Spor la treba si multa sanatate tuturor!

    1. Vocea mamei dumneavoastra cred ca ar fi mai nimerita, dar cu conditia sa fie putin mai ferma ca a dumneavoastra, adica sa fie mai sigura pe ce spune, acum se vede ca este timida

  68. Buna!
    Eu te-am ascultat pe tine abia in momentul in care ai inceput sa „spui” a doua parte din audio. Nu am putut sa compar primele parti, pentru ca pur si simplu, dupa ce am ascultat-o pe mama spunand povestea, nu am mai ascultat cu acelasi interes aceeasi poveste spusa de tine. Asa ca am comparat prima parte spusa de mama ta si a doua parte spusa de tine. Mama ta, cu putin exercitiu, accentueaza mai corect ceea ce trebuie. Parerea mea:) Tu, esti un pic mai dificil de ascultat… vorbesti un pic sacadat… Oricum, pentru mine, conteaza mesajul, mai putin ambalajul. Succes!

  69. Buna Pera,
    Am ascultat cu atentie ambele variante si am citit toate comentariile inainte de a scrie acest comment
    Cred ca ar fi interesant si ar mari vibratia ebook-ului daca ai intrebuinta AMBELE voci,
    Vocea ta a arata ca aceasta carte este scrisa , cladita de tine, ai investit munca, pasiune si experienta, si asta e bine
    Vocea mamei tale, ( doamne ce voce dulce are !!! ) poate oferi diferenta in directa comunicare cu continutul cartii dar doar in momentala potrivite, pentru pasajele pe care tu gandesti ca i se potrivesc … e doar de ascultat nu ? : aceasta ar aduce un plus de vibratie , de culoare cartii si ar intrerupe o oarecare monotonie inerenta oricarei auditii…cred ca efectul poate fi deosebit !
    Te rog sa citesti MAI RAR, uneori chiar nu se inteleg unele cuvinte !
    Nu te superi, nu ? doar esti un alfa !
    ( si eu sunt )
    Cu prietenie si multa apreciere,
    Dorina

  70. Desigur aveti nevoie amandoi de mai mult exercitiu in acest sens, dar asta cred ca va veni cu timpul.Mama merita toate laudele….si atentia pentru ca are o voce interesanta, insa cred ca tu ai fi mai potrivit daca vrei sa demarezi proiectul cat mai repede :).Cred ca intuitia ta te va ajuta sa te hotarasti care voce sa o alegi!…succes!

  71. Vocea ta este ferma, transmite energie.
    Cea a mamei tale este moale, calda, transmite emotie.
    Sunt de acord ca ambii aveti nevoie de lectii de dictie, iar doamna sa citeasca de cateva ori fiecare capitol inainte de a inregistra. Mi se pare ca este nevoie de asemenea sa-i explici ce vrei sa transmiti in fiecare capitol, pentru ca dansa sa poata exprima emotia respectiva.
    Te felicit pentru ideea asta si cred ca vocea ei va fi mai potrivita dupa ce lucrati imperfectiunile legate de „prezentare”. La final va suna ca o voce care nareaza documentarele. Imi permit sa-ti recomand auditii ale documentarelor narate de Leonard Nimoy.
    Bafta!

  72. Vocea mamei este foarte blanda, dar… totusi depinde foarte mult si in ce stare esti ca sa o asculti. Daca o asculti pe mama, te duci direct in melancolie. parca e mai buna vocea ta, e mai ferma, te determina sa gandesti rational nu empatic.

  73. Vocea ta e cea mai potrivita,e cea care da autenticitate materialului audio,e munca ta,gandirea ta,astfel doar tu poti transmite cel mai bine ceea ce vrei sa ne spui.Mult succes cu materialul!
    Nichi

  74. Imi place vocea mamei tale e melodioasa .si avand in vedere ca e prima data cand face asa cva e ok tot secretul e sa fi cat mai natural mai relaxat si direct exact ca si cum ai vb unui bun prieten sau cunoscut.cam asta trebuie intr-un discurs sa constientizezi ca cineva te asculta cu drag si tu trebuie sa-ti spui povestea pt a impresiona pt a atrage atentia. in rest de tine ce sa zic totul e bine.

  75. Nu am cirit din comentariile celorlalti, dar un lucru e clarȘ cei mai multi vor vota pentru vocea mamei pentru ca modulatiile nu sunt agresive ca a vocii tale. Oamenii agitatului secol XXI au nevoie de liniste de relaxare. Eu prefer sa citesc o carte, chiar si in format digital, nu sunt Napoleon ca sa dorm si sa ascult ceva in acelasi timp. Si apoi, daca esti interesat de o informatie nu conteaza ce inflexiuni vocale are canalul prin care se transmite. Mult succes!

  76. mama ta are o voce frumoasa, dar cand citesti tu parca se vede implicarea directa. subscriu pentru vocea ta

  77. Intr-adevar, vocea mamei tale este superba, insa se vede diferenta, tu pui suflet si transmiti ceea ce trebuie. 🙂

  78. Sunt de parere ca tu esti mai potrivit pentru lucruri de genu, stii ce vrei sa trezesti in oameni, tintesti spre ceva in timp ce mama ta parca spune o poveste

  79. îmi e cam greu să mă decid deoarece amândoi aveți niște voci superbe, dar totuși o voi face: având în vedere că te-am ascultat destul de des, m-am obișnuit cu vocea ta, Pera. Eu consider că ești cel mai potrivit pentru această prezentare deoarece este ceva realizat de tine, este munca ta proprie. Te felicit pentru ceea ce scrii! 🙂

  80. Cred ca nu despre voce trebuie sa te preocupi ci despre dictie si expresivitate. E adevarat ca ambele voci sunt sonore, cu inflexiuni placute dar: mama nu este expesiva iar tu nu ai dictie, chiar daca esti convingator. Cel mai bun lucru este sa-ti faci un prieten actor ca sa fii sigur de reusita. E doar parererea mea sincera.

  81. Vocea mamei tale este melodioasa, imi place. Poate fi potrivita pentru audiobook”, cu mici imbunatatiri(volumul vocii sa fie mai tare iar exprimarea mai vioaie, mai antrenanta)
    Pe de alta parte vocea ta e mai convingatoare, vorbesti mai tare iar cititorri/ascultatorii tai sunt obisnuiti cu vocea ta. Tu pui accentul diferit pe anumite cuvinte dintr-o fraza..
    Pana la urma aleg tot vocea ta pentru ca toti o stim si o identificam cu „Personalitate alfa”
    Atunci cand vrei sa spui ceva anume conteaza foarte mult CUM o spui, iar atunci cand cel ce scrie materialul il si transmite verbal face ca totul sa para mai „real”.
    Concluzie: vocea ta.

  82. Vocea ta,Pera, e potrivita pt audio book-ul Personalitatea alfa. Esti tu cu experientele tale,cu sfaturile tale. Indeamna-ti mama sa scrie si apoi sa inregistreze despre cum e sa fii mamica singura. Sunt multe mame singure care au nevoie sa fie ajutate emotional.

  83. Intre cele doua voci , as prefera-o pe a ta . Dar, de ce nu apelezi la un profesionist ? O voce masculina, profunda , cu o dictie perfecta si care ” sa joace ” textul. Cred ca un actor profesionist ar putea sa dea si mai multa valoare cartii tale . Mult succes !

  84. vocea mamei este placuta, a ta este mai ascutita, dar te sfatuiesc sa alegi o ‘voce’ care poate ‘interpreta’ si nu doar citi ceea ce spune; deci o voce profesionista face mult (sint sigura ca sint actori, sau studenti care te pot ajuta) Trebuie sa ‘intelegem’ ce auzim, altfel nu are nici o noima…

  85. Eu as face o compilatie intre cele doua voci. As cauta o solutie sa folosesc si vocea mamei, pentru ca e calda si delicata. Ar trebui insa sa lucrezi cu ea putin, si ar iesi ceva foarte placut, din toate punctele de vedere. Se completeaza.

  86. Te salut, Pera, Uite, am ascultat cele două voci. Deja pe tine te ştiu din materialele pe care le-am tot urmărit. Ai o voce încă foarte tinerească, dar fermă, care s-ar potrivi mai degrabă la Arta seducţiei, asta doar dacă te vei gândi s-o faci audio, – carte pe care deja am luat-o exact când o lansaseşi. Pentru Personalitate alfa însă, cu toate că mama ta încă e destul de timidă, am să-i dau vot dânsei, mai cu seamă că şi eu am rămas literalmente mască la auzul vocii dumneaei. Pe bune că şi eu mi-am zis că asta e mai degrabă o voce caracteristică mai degrabă unei tinere. Oricum, faptul că ai preconizat să pui în practică ideea cu Personalitate alfa în calitate de carte audio, este una extraordinară. Mult spor, succes şi sănătate cât cuprinde.

  87. Vocea ta Pera are pentru mine mai mult impact pentru ca stii pe ce cuvinte sa pui accentul. Te rog insa pastreaza ritmul si dictia pana la sfarsitul frazei.
    Va felicit

  88. PS. Pentru mine ca nevăzător doritor să devin cu adevărat o versiune mai bună a mea, o asemenea carte în variantă audio, cum este în cazul de faţă Personalitate alfa, este o adevărată mană cerească. Încă o dată, te salut.

  89. Buna! 🙂
    pentru inceput , recunosc ca sunt foarte sensibila la tonuri, sunete…ambele voci sunt splendide, dar ….nu reusesc sa transmite pe deplin mesajul…eu as putea :)))
    e nevoie sa fi o fire empatica…multa bafta

  90. dar…oricum…”fostul” imi spunea ca ma remarc doar prin vorbire….he he…nimic mai gresit : nu e suficienta vorbirea, daca nu e si ” trairea” 😉

  91. Salut Pera!
    Pe mine vocea ta m-a trezit acum cateva luni de zile!!
    Neamtul are o vorba: Daca ceva merge, nu incerca sa schimbi!

  92. Oricine are dreptul la o sansa! Motivatia e a lui Pera si asta face diferenta! Din moment ce nu m-am plictisit inca si ma simt bine ascultand pe cineva care a muncit si a gasit drumul potrivit in viata, a sacrificat comoditatea ca sa fie un om realizat e un exemplu de urmat. Felicitari mamico pentru ca ai crescit un om adevarat!

  93. Chiar daca au fost deja exprimate foarte multe pareri, ma implic si eu cu un feedback si spun ca ma simt mai bine, mai relaxata si, in acelasi timp,mai atenta la vocea doamnei. O prefer.

  94. Nu exista(inca) fluenta, nici la unul, nici la celalalt. Se observa, intr-adevar, tracul, mai ales la mama, dar si vocea mica, neconvingatoare. Sunt necesare nuantari de ton, siguranta, altfel spus, trebuie sa se repete mult si, pentru reusita, „actorul” trebuie sa se asculte de mai multe ori si sa repete inregistrarea, pana ii place. Eu am un audiobook(cu poezie) si stiu ce inseamna asta. E un efort imens. Mult succes!

  95. buna Pera, fiecare voce isi are calitatea sa, insa cel ce are ceva de spus e firesc sa vorbeasca ceva mai repede si mai tare in felul acesta transmitand mai bine emotia si mesajul … felicitari !

  96. Vocea ta transmite mai mult,are forta, implicare , orientare…o prefer!
    Vocea mamai tale e calda, sovaitoare, potolita…nu ma motiveaza…

  97. e placuta vocea mamei tale, dar e mult prea moale, se simte ca spune ceva in care nu este implicata, lipseste patosul
    insa pe vocea ta se simte ca esti implicat si ca vrei ca oamenii sa inteleaga ce le explici
    categoric tu
    as mai zice o chestie- n-am ascultat decat 2 carti audio in toata viata, dar nu se auzea zgomotul pe care il face limba cand se usuca, poate se scoate dupa aceea pe calculator, nu stiu- nu te supara, e o chestie naturala, dar mie imi face sete cand ascult si poate foloseste ideea la ceva
    Succes si felicitari!

  98. ceea ce zici ca e vocea mamei tale, cred ca e a prietenei. Ca sa ma convingi, vreau sa vad video. Poate te-am prins cu minciuna!…
    Nu e deloc voce de personalitate alfa si cu certitudine este mita(pisica) si cu 20 de ani mai tanara ca reperul dat de tine. Cu certitudine nu e alfa.

  99. clar pentru mama. tu nu articulezi cuvintele si vorbesti prea repede. ma chinui de fiecare data cand te ascult.

  100. Buna Pera, vocea mamei tale este calma, linistitoare, te face sa iti imaginezi fara sa vrei ceea ce spune.Vocea ta insa, transmite hotarare si te lasa cu picioarele pe pamant.Prefer vocea ta.

  101. Salut Pera. Da, recunosc, vocea unei femei, si cu atat mai mult a mamei tale, incanta. Este mai melodioasa, mai calda, mai placuta. Insa nu ma convinge. Am senzatia ca citeste ceva in care nu crede sau pur si simplu nu cunoaste textul. Prefer vocea ta. Tot respectul pentru mama ta. Sarut mana, d-na!

  102. votez cu vocea lui Pera care este hotarata si convingatoare, iar cu vocea mamei pt partea de poveste din carte. alternanta vocilor alunga monotonia si in plus ar fi o colaborare frumoasa mama-fiu.
    totusi, daca ai un prieten actor sau jurnalist radio, ar trebui sa apelezi la el pt ca vocile voastre nu sunt lucrate. nu este vorba numai despre dictie, ci si de timbru, inflexiuni si alte aspecte care cer timp si experienta pt a le optimiza.

  103. Pera, eu aleg vocea mamei, e mai calda, mai cristalina.
    Tu ai voce buna, virila, sigura, dar imi da mai multa siguranta vocea mamei.
    salutari mamei si tie, lumina

  104. Mama ta are o voce foarte calda si draga auzului..Insa tu ai un avantaj pentru ca tu ai scris articolul pe care l-ati citit ambii,deci tu stii mai bine unde sa accentuezi si unde sa te opresti.eu as prefera vocea ta pentru ca e mai tare si mai expresiva plus tempoul vocii este mai aproape de mine pentru ca e mai rapid.

  105. De la inceput vreau sa lamuresc un aspect …..nu vreau sa te simti jignit de ceea ce iti voi scrie …voi fi cit se poate de cinstit ….si iti spune un om care lucreaza de 12 ani intr-un domeniu asemanator….
    VOCEA FEMININA are nevoie de siguranta ..are o dictie buna ,timbrul vocal placut …are nevoie de mai multa vitalitate …din punctul meu de vedere e prea „moale” …si inca un aspect important valabil pentru ambele voci…frazarea si transmiterea ideii din spatele frazelor …a cuvintelor…trebuie sa fie clara …concisa…si la obiect… si aici ma refer la un anumit fel de „interpretare” a textului.
    VOCEA MASCULINA …dictie destul de deficitara …graba destul de mare pe fraze…cuvintele ar trebui „muscate” mai bine. E nevoie … ca fraza sa fie cursiva si sublinierea ideii din text foarte clara…frazarea e usor sacadata iar asta nu suna bine.In schimb vocea are vitalitate …asta e bine .Timbrul vocal e ok .
    Ar fi o idee ca cele doua voci sa participe la cartea audio…dar trebuie remediate problemele mentionate mai sus …si atunci ar iesi o carte audio „profi”.
    Asta e punctul meu de vedere.
    Iti doresc o zi buna si spor in ceea ce faci.

  106. Prefer vocea ta Pera, dar ritmul de citire al mamei tale .. tu cateodata vorbesti si citesti de parca te-ar alerga cineva cu un cutit :))

  107. Vocea mamei e de poveste, are inflexiuni melodioase, vorbeste din suflet, are un timbru, cald, protector.Vocea ta e ferma, pragmatica, gen „Desteapta-te, romane!”.Vocea ta ne indeamna la action,actiune, acum, in acest moment..Parerea mea e ca amandoi faceti o echipa extraordinara..Mie imi place de amandoi, duet, va completati, faceti un tot absolut in misiunea de a invata semenii din jurul nostru!Va vreau pe amandoi in egala masura!

  108. Buna,Pera!mie personal mi-a placut vocea mamei,isa consider ca are nevoie de mai mult exercitiu….tu citesti prea repede insa reusesti sa transimiti un mesaj oamenilor,stii sa punctezi acolo unde este nevoie….deci eu as merge pe varianta urmatoare:vocea mamei cu stiul tau de a citi…

  109. alegerea mea este vocea mamei tale. as asculta-o cu placere. nu stiu de ce, dar pe mie imi da o stare de liniste interioara.

  110. pentru a trnsmite mesaje ce adera nu numai la logica umana ci si la natura noastra de proprii antreprenori psihologici trebuie sa ai un avantaj.Cred ca patosul cu care transmite mama ta mesajele cat si frecventa aceia ,,a unui om incercat de viata”ofera atat un suport cat si o siguranta.Decizia iti apartine!

  111. Vocea ta cu siguranta e potrivita, tu ai antrenament ca sa zic, ai o dictie buna si inteligibila, iar mama ta are o voce suava, delicata si foarte tanara, nici nu ii dai mai mult de 35-39 ani, parerea mea. 🙂

  112. Eu aleg vocea ta. Mama ta se cunoaste ca era putin emotionata. Probabil ca si tu ai fost la primul tau material audio. E legat de experienta.

  113. Vocea mamaei tale e calda, melodioasa, placuta.
    A ta e ferma, decisa, hotarata.
    Cred ca ai putea sa le alternezi

  114. Vocea ta chiar ma face sa ascult ce zici. Cand a citit mama ta, n-am avut rabdare :P. Deci, votez vocea lui Pera.

  115. imi place mai mult varianta cu vocea ta. Cred ca daca nu ai folosi vocea ta … nu ar mai avea acelasi farmec 🙂
    parerea mea …

  116. Vocea ta e mai ferma, mai convingatoare si citesti si pronunti mai repede, deci vocea ta e perfecta pentru un Audiobook

  117. Buna. Propun sa folosesti ambele voci (a ta si a mamei)-bineinteles, fiecare la „locul” ei.
    Succes !

  118. Mi-e imi place mai mult vocea ta. E mai ferma ma face sa fiu concentrata la ceea ce spui.
    Spor in continuare,

  119. Cat despre voce : Vocea mamei tale
    Cat despre impactul mesajului : Tu
    Aici trebuie sa iei o decizie importanta.
    DESPRE EA :
    Cred ca Vocea mamei tale (strict legat de vibratia vocii) ,nu in prezent, dar in viitor ar avea un impact mai puternic decat tine dintr-un considerent f obiectiv.
    Vibratia emotionala ce o transmitre ea tu nu o poti atinge.
    Insa ea va putea (prin exerciutiu desigur )sa aiba un impact mai convingator asupra continutului ce il transmite.
    Ceea ce tu ai, impact asupra mesajului ce il transmiti , cred ca ea poate sa invete .
    DESPRE TINE :
    Ceea ce ea are, vibratia emotionala/sonorica a vocii , nu cred ca o sa poti sa inveti asta , deoarece in opinia mea , cu asa ceva te nasti.
    TOTUSI IN OPINIA MEA , IMPACTUL ESTE DECISIV , IMPACTUL ESTE MAI IMPORTANT.
    Iti vorbesc din punct de vedere religios !
    Daca ar fi sa modelez spre lansare un evanghelist , m-as ocupa de tine sa iti adaug putina vibratie melodioasa in text.
    Daca ar fi sa transmit mesaje audio , as alege o voce feminina ( ex. mama ta). statisticile publicitare spun oamenii sunt mai receptivi la un mesaj venit din partea unei femei.

  120. Vocea ta este mai clara si mult mai trazmite un mesaj mai puternic.
    Daca as cumpara acest audiobok ( cartea am cumparato ) clar as vrea sa fie vocea ta.

  121. Categoric vocea ta, mi se pare mai potrivita pt o carte Personalitate alfa. Vocea mamei ar fi perfecta pt o carte de povesti 🙂

  122. vocea ta e mai potrivita pentru ca poti transmite mai bine ceea ce citesti(in fapt tu ai scris cartea, stii despre ce e vorba)
    in schimb, trebuie sa spun ca mama ta are o voce frumoasa, insa nu cred ca e potrivita pentru tipul asta de prezentare..
    oricum ar fi, e util, deci go on anyway~
    cheers

  123. Vocea mamei tale este perfecta pentru a povesti. Vorbeste rar,clar,cald si expresiv, calitati perfecte pentru un povestitor deoarece lasa timp destul ascultatorului sa isi imagineze ceea ce aude.
    Vocea ta e mult mai patrunzatoare si mai motivanta. Depinde de ce iti doresti.Poti folosi atat vocea mamei tale cat si vocea ta. Ea sa povesteasca si tu sa argumentezi,sau alt ceva. Dupa cum am spus vocea ta fiind mai grava transmite mesajul mai direct. Vizioneaza o piesa de teatru pentru a vedea diferentele. Te va ajuta.

  124. Fă audio book cu ambele voci, să fie 2 variante! va fiu super. pentru zilele în care ai nevoie de liniște și calm – asculți vocea feminină, caldă și duioasă. Când ai nevoie de motivare și trezire – asculți vocea masculină.
    Când va fi gata audio-bookul??

  125. vocea mamei tale ma linisteste si ma face sa-mi deschid mintea la ceea ce spune. ea vorbeste clar, rar si in felul asta ma timp sa procesez informatia pe care mi-o da. tu vorbesti ca un profesionist, insa vocea mamei tale suna mai didactic

  126. In nici un caz vocea mamei tale.
    Mama ta are o voce superba, suava, dulce dar se simte ca nu are expeienta,face eforturi SA CITEASCA un text pe care lasa impresia ca nici nu il intelege.
    Pe cand tu, cunosti foarte bine mesajul ( este conceput de tine,doar )si, chiar daca esti mai „iute”, ai acea putere interioara si autoritate sa ne convingi si sa ne trezesti si sa ne faci sa trecem la actiune.
    Oricare va fi alegerea ta, eu te felicit pentru ceea ce faci si iti multumesc cu recunostinta pentru ajutorul pe care mi-l dai prin materialele pe care mi le trimiti.

  127. Categoric tu! Esti cel mai potrivit, indiferent ca ai dictia perfecta sau nu. E mesajul tau pt noi, deci vreau sa aud aceeasi voce masculina, hotarata, grava, si… captivanta (ca sa spun asa :d) care sa o asociez cu un chip deja cunoscut.

  128. Aleg vocea ta desi mi se pare ca o iei cam repede.
    Vocea mamei tale e linititoare dar s-ar putea sa ma adoarma si nu vreau asta.

  129. vocea mamei e mai placuta. dar vocea ta e mai convingatoare. se vede (se aude)ca sunt cuvintele tale si se simte ca tu crezi in ceea ce spui si spui ceea ce crezi!!! de aceea e de preferat vocea ta pt ca transmite mult mai convingator mesajul! ar trebui sa mai exersezi dictia. ai un fel de a „manca”, de a scurta vocalele, parca ai vorbi printre dinti,sau cu falcile stranse. incearca sa lucrezi la asta. poate ai si tu unele emotii cand faci inregistrarea, si de aia vorbesti asa incordat, sacadat. relaxeaza-te cat poti si fa mai multe exercitii,mai multe inregistrari si asculta-te tu pe tine insuti. moduleaza diferit, foloseste mai multe tonalitati, joaca-te un pic. o sa-ti dai seama singur cand ai ajuns – nu zic la perfectiune-dar la o oarecare maiestrie.
    si la vocea mamei se poate lucra – pentru cei care o prefera. trebuie sa citeasca bine fiecare text de cateva ori inainte, pt ca atunci cand il inregistreaza sa stie dinainte ce urmeaza sa spuna si sa poata modula mai convingator!
    mult succes!
    in concluzie, eu prefer vocea ta-din motivul aratat mai sus.

  130. p.s. la inregistrarea ta se aude din cand in cand un sunet ca de clopotel. este o idee buna!!!pastreaz-o! e ca si cum ar da trezirea, mai ales cea spirituala. in multe temple, religii si biserici sunt folositi acesti clopotei cu sunetul lor cristalin. e placut, e surprinzator, da tezirea, recapteaza atentia, ecoul sunetului are si ceva misterios, initiatic, parca te-ar introduce in alta lume, in lumea ta interioara, exact lumea pe care vrei sa ocunosti si sa o schimbi!

  131. Acum am ascultat si eu vocile, pentru mine, vocea mamei mi-as dori sa o auda urechiusa mea, e o voce care ma linisteste, calma,mladioasa,….daaaar numai daca ar avea si intonatie,ceva sa ma zdruncine.. se poate exersa..buna idee, bafta in continuare

  132. Am ascultat cu atentie cele 2 voci. Pentru scopul ales, cred ca vocea ta e mai potrivita, deoarece tu comunici mesajul, mama ta, cu o voce placuta, doar citeste. Ceva lectii de dictie cred ca te-ar ajuta pe tine, Pera, sa realizezi o inregistrare la standardele cerute de un audiobook. Imi place ce spui, dar nu intotdeana, cum spui. Iti doresc succes si astept audiobook-ul. Felicitari pentru ceea ce faci!

  133. Good web site! I really love how it is easy on my eyes and the data are well written. I am wondering how I might be notified whenever a new post has been made. I have subscribed to your RSS which must do the trick! Have a great day!

  134. 123599 309620I like what you guys are up too. Such smart work and reporting! Carry on the superb works guys Ive incorporated you guys to my blogroll. I think it will improve the value of my website 50446

Lasă un răspuns

PERA NOVACOVICI

Sunt psiholog și scriitor, dar expertiza mea cea mai importantă este că am învățat și experimentat tot ce mi s-a părut mai dificil.

Niciun obstacol nu a fost prea mare ca să-l încerc, și nu ar trebui să fie nici pentru tine.

SUNTEM DUSI PE UN DRUM GRESIT O VIATA INTREAGA

Dezvolta-ti personalitatea pentru a reusi in felul tau.

CATEGORII

Mulțumesc că te-ai abonat!

Verifică inboxul, te așteaptă primele materiale acolo.