Nu poți seduce dacă nu știi cum
Element

Femeile vor să fie cucerite, noi suntem
cei care refuză să se facă atrăgători

URÂT? SĂRAC? Contează doar să nu fii PROST!
ARTA SEDUCȚIEI - Cum să ai succes cu femeile și cu tine însuți
Seducția este ușoară. Pare complicată, dar nu este.
Element Trebuie să înveți cine ești
Element Să înveți care sunt punctele tale tari
Element Să înveți să fii autentic
Element Să abordezi cu încredere
Element Înveți să treci peste orice refuz
Arta Seductiei 2

Eu sunt Pera Novacovici...

...sunt cel mai citit psiholog si autor român de dezvoltare personală,
și în special sunt un tip care a trebuit să învețe de la zero tot ce ține de femei.


Pera Dacă ești mulțumit de viața ta romantică, dacă ești fericit cu felul în care interacționezi cu femeile, dacă ești fermecător și carismatic, atunci dă-mi voie să te felicit. Nu toți au avut ocazia să învețe aceste abilități ”soft skills”. Unii oameni nu au avut prieteni care au succes natural, care agață cum respiră (agățători), nu au avut verișori carismatici sau frați gagicari. Această carte se adresează acelor tipi care nu se știu pune în valoare.

Dacă vrei să înveți CE găsesc femeile atrăgător, și CUM să îți dezvolți o atitudine seucătoare, citește în continuare. Nici măcar nu e complicat...

Eu sunt psiholog, dar mai sunt și coach și psihoterapeut (în formare). Sunt scriitor și în special cititor. Am citit un munte de cărți și îmi comand constant zeci.

Așa am învățat să fac. Studiez intens, fac cercetare, experimentez pe mine. Nu iau nimic de bun și nu mă culc niciodată pe-o ureche.

În urmă cu mulți ani aveam o viață cam de rahat. Pe scurt, eram gras, deprimat, la o școală pe care o uram și în special eram singur și frustrat.

M-am trezit într-o zi că am dat cu curul de pământ așa de tare încât nu aveam de ales decât să mă ridic la loc sau să mor acolo. Și ce am făcut a fost să pun mâna pe carte, pe tot ce am simțit că mă poate ajuta… Și am ieșit din groapa în care credeam că o să mor, ajungând să-mi rezolv cu răbdare, pe rând, toate problemele astea.

Dar am început cu dragostea. Seducția a fost materia care mi-a deschis calea spre o viață mult mai împlinită decât îmi puteam imagina. Așa am învățat că pot și că trebuie să lucrez la mine dacă vreau rezultate. Și am avut rezultate.

Nimic nu te mișcă mai tare decât să vezi rezultate, să umbli mai drept pe stradă, să-ți facă glume fata de la patiserie care nu te-a remarcat deloc timp de 3 ani de zile.

Apoi încet te ridici, prinzi tot mai multă încredere, ajunge să-ți fie natural, ajunge să nu-ți mai pese și să primești oferte romantice de la femei pe care nici măcar nu le cunoști foarte bine. Ajunge să ți se rupă de ce așteptări au ceilalți de la tine, pentru că ai certitudinea că știi cine ești și că ai făcut munca interioară care să-ți descopere adevăratele calități și potențialul neexploatat pe care-l are personalitatea ta.

Iar apoi nu te oprești din evoluție. Nici nu ai de ce. Apoi ești fericit și te cațeri tot mai sus.
Dar e un pic de muncă, nu voi minți…


Pe de altă parte munca e parte din viață. Oamenii tot timpul așteaptă soluția perfectă care să-i scoată din rahat. Și nu e un singur lucru, e un stil de viață care te ucide încet și care te face să te pierzi în depresii și melancolii sinistre.

Trebuie să te decizi dacă ești curios de latura asta a vieții. Dacă ești dispus să sapi în tine până-ți găsești esența și să o scoți la lumină, ca pe-o perlă din mâl. Personalitatea ta e îngropată în dubii și nesiguranță, ești ascuns în ceea ce crezi că vrea lumea de la tine.

Uite un gând deprimat: la un moment dat mori. Da, știu, nu ești aici ca să te deprimi și sincer nici eu ca să-ți stric ziua. Tot ce încerc să zic e că ai un timp limitat în care să te bucuri de viață, și trebuie să muncești pentru bani, familie, iubire și sex. Singurul lucru care cade din cer sunt meteoriții.

Deci am zis că sexul e improtant, și dragostea e și mai importantă și că cele două merg mână-n mână. Dacă vrei să faci munca interioară, dacă vrei să-ți dai o șansă la mai mult, citește-n continuare.

Dacă vrei să-ți dea o șansă tipa aia de care-ți place, citește-n continuare.

Dacă vrei să fii atrăgător, soluția e să citești în continuare.

Carisma nu se aplică doar cu femeile, e o armă pe care o ai toată viața, pe toate planurile.

Pune-te în cea mai bună lumină. Cum? Învață cine ești și învață cum să îți accentuezi punctele forte. În acest fel vei fi mult mai atrăgător.

cart
Comandă ARTA SEDUCȚIEI 2
(Doar 99 lei + transport)
Arta Seductiei 2

Ai simțit vreodată dezamăgirea cruntă de a iubi
o femeie care iubește pe oricine în afară de tine?

Ai stat în jurul unei femei doar ca un ’’bun prieten’’, în speranța că se va întâmpla ceva mai mult, doar ca să îți dai seama că au trecut luni și poate ani de zile fără ca nimic să se schimbe?
element
Ai pățit vreodată să te îndrăgostești de o femeie și, cu cât ai făcut mai multe ca să o ai, cu atât mai mult să se îndepărteze?

Ai reușit vreodată să faci o femeie să fie atrasă de tine, să petreci timp cu ea, să o săruți și când să ajungi în pat cu ea să spună ’’NU’’, iar totul să se ducă de râpă fără ca tu să ai cea mai mică idee legat de ce s-a întâmplat?

Ți s-a întâmplat să ieși cu o fată la o întâlnire și să stai acolo uitându-te la ea, fără să ai nici cea mai mică idee legat de ce se petrece, ce să spui, ce să faci și care sunt pașii de acțiune pentru a duce lucrurile la alt nivel?

Ai avut o relație, sau mai multe, în care să simți că ai dat totul și deși ți-ai pus sufletul pe tavă, ai primit doar picioare în gură?

Au fost momente în viața ta când ai ajuns să te învinovățești și să îți spui ’’Nu sunt suficient de bun ca să fac o femeie frumoasă să mă iubească așa cum o iubesc și eu!’’?

Dacă răspunsul la una sau mai multe dintre aceste întrebări este “DA”, atunci ai nimerit în cel mai potrivit loc pentru tine.

Este cel mai potrivit loc pentru că urmează să citești câteva rânduri scrise de un om care până la 22 de ani a răspuns cu DA la toate aceste întrebări. Apoi, printr-o muncă de ani de zile, a descoperit cum funcționează psihologia feminină, psihologia seducției și a atracției sexuale, și-a rezolvat problemele în acest domeniu, al atracției și al iubirii, iar acum îi învață cu succes pe alții să își rezolve aceleași probleme.

Îmi face o plăcere deosebită să scriu aceste rânduri. Vreau ca ele să aibă un impact puternic asupra ta și să îți provoace o transformare pe care să o consideri unul dintre cele mai bune lucruri care ți s-au întâmplat în această viață.

Mie, personal, seducția mi-a schimbat viața în feluri pe care
nici imaginația fără limite nu ar putea să o prevadă

Pe scurt, în clasa a-VII-a, a-IX-a și în anul I de facultate, am fost îndrăgostit iremediabil de 3 fete diferite.

Au mai fost fete care mi-au plăcut în tot acest timp, însă le țin minte pe acestea 3 pentru că mi-au distrus lumea interioară.

În primul rând, convingerea mea era că este suficient să iubești ca să fii iubit cu aceeași măsură.

GREȘIT!!!

Nu doar că nu e destul să iubești tu, însă sunt șanse mari ca toate sentimentele tale pe care le consideri unice și minunate să nu însemne NIMIC!

Sentimentele ce le ai sunt ale tale și poți să faci ce vrei cu ele, însă nu te ajută când e vorba să faci o altă persoană să te iubească.

element DIMPOTRIVĂ.

S-ar putea ca acele persoane să se folosească de ceea ce simți, fără să îți ofere nimic înapoi.

De exemplu, există femei care au nevoie de atenție și de (o prietenă) un prieten căruia să îi confeseze toate problemele cotidiene, prieten pe care însă niciodată nu îl vor vedea ca pe ceva mai mult, cu toate că băiatul e în limbă după ea.

Așa am pățit cu primele 3 femei de care m-am îndrăgostit în viața mea.

Eram prezent tot timpul pentru ele, luam mărțișor de 1 martie, luam flori de 8 martie. Țin minte că în liceu am așteptat 3 ore în stația de tramvai cu un ghiveci de flori în mână ca să apară fata de care eram îndrăgostit.

Nu a venit în ziua aia la școală, iar eu am așteptat ca un bou.

A doua zi cand i-am dat ghiveciul de flori (eram perseverent chiar si atunci), m-a pupat PE FRUNTE! (ca pe blonavi). Acum rad, insa suferintele ce le-am tras la vremea aceea nu le doresc nimanui.

Dar cea mai dureroasă respingere încă nu se întâmplase...

element O altă fată pe care o iubeam, în primul an de facultate, nu mă băga deloc în seamă. Eram înnebunit după ea (poate tocmai pentru că nu mă băga în seamă).

Era o fată cultă, frumușică și delicată. O fată cuminte. Am stat cred că vreo 6 luni după fundul ei, doar ca să aflu că a făcut sex cu unul dintre vagabonzii de cartier. Eu nu am reușit nici măcar să o sărut vreodată, deși aveam sentimente foarte puternice pentru ea.

Mai mult, ulterior am aflat chiar din gura acelui tip cum s-a desfășurat faza aceea. Fata din poveste, fiind pe la 20 de ani, în căutare de experiențe și deși era cuminte, s-a dus într-o zi într-un club de calculatoare pe unde își pierdea vremea vagabondul nostru, vedeta cartierului, și i-a pus: (Atenție!!!, EA i-a spus LUI):

VREAU SĂ MĂ F*ȚI!

Motivația ei, mai târziu, a fost: ’’Eram foarte atrasă de el’.’

Gluma începea să se îngroașe pentru mine.

”Eu o iubesc, îi cumpăr trandafiri, încerc luni de zile să o conving să îmi dea o șansă, și ea merge la tipul ăsta care nu mișcă UN DEGET ca să o aibă, și ea i se oferă pe tavă!?

Ce anume îmi scapă? Ce anume nu înțeleg eu din misterul ăsta numit iubire? Sunt eu defect în vreun fel?”

Ceea ce avea să pună capac unei întregi etape din viața mea a fost experiența cu o păpușă de fată.

M-am chinuit câteva săptămâni să îi explic LOGIC cât de mult o iubesc. I-am făcut listă (nu exagerez) cu beneficiile pe care le va avea în caz că vrea să fie iubita mea. Nici azi nu știu cum am reușit.

Am pupat-o și a devenit prietena mea. Dar după numai 3 zile a venit plângând la mine și a zis că vrea să ne despărțim. Nu mai înțelegeam nimic și am știut că e timpul să schimb ceva în viața mea.

În mod RADICAL!

Eram student la Politehnică. Nu știam în acel moment că dorința mea profundă de a desluși misterul atracției sexuale și al iubirii îmi va transforma întreaga ființă și viață.

Am căutat pe internet sfaturi despre
’’Cum să o faci să te iubească?’’

Am descoperit câteva site-uri, însă un newsletter era extraordinar. ”Double your Dating” al lui David DeAngelo.

În șase luni de când mi-am început munca de autoeducare făceam o fată să fie foarte atrasă de mine, făceam sex cu ea și aveam prima mea relație adevărată ce a durat 6 săptămâni.

element Oricum, pentru un om ca mine, care a pornit de la ZERO din toate punctele de vedere, era o realizare uriașă. Câți poeți, scriitori și înțelepți nu se văitau că misterul iubirii nu poate fi deslușit?
Și totuși, EU, un om absolut normal, doar cu acces la internet și la materiale educaționale, aplicând ceea ce citeam, AM REUȘIT să transform eșecul în victorie.

Însă lucrurile pe care le-am descoperit și aplicat în viața mea erau TOTAL DIFERITE de orice altceva am auzit în mass media, de la părinți, prieteni sau școală.

Era o lume nouă, lumea seducției, care cuprindea o uriașă comunitate de oameni dispuși să învețe această artă.

Citind seducție, am fost nevoit să fac transfomări profunde asupra persoanei mele, a stilului meu de viață și a mediului în care mă învârteam.

Pe scurt, am schimbat total macazul carierei mele și de la Politehnică m-am dus la Facultatea de Psihologie, la care se dovedea că eram de 10 ori mai talentat. Îmi descoperisem chemarea.

Iubeam atât de mult această disciplină, pentru că folosindu-mă de cărți și materiale educaționale, aplicând ce citeam din experiențele altora, mi-am schimbat viața.

Dacă eu puteam, oricine putea, așa că am decis că vreau să ajut oamenii care au trecut prin ce am trecut și eu să se bucure de acel sentiment extraordinar care se cheamă ÎMPLINIRE ȘI LINIȘTE SUFLETEASCĂ în ceea ce privește propria persoană și relațiile cu cei din jur.

Anturajul meu s-a schimbat complet, aspectul meu fizic s-a schimbat complet, am început să mă îmbrac altfel, cerând sfaturi de la cei care erau buni în mod natural în privința stilului personal.

Stima și respectul meu de sine au crescut extraordinar de mult și am încetat să mă consider o victimă în această lume. Mi-am asumat responsabilitatea în această viață pentru rezultatele mele.

Aveam dovada că orice vreau să fac în viață,
prin educație și perseverență, POT!

Nu în ultimul rând, viața mea sexuală și relațiile au devenit mai bune în mod radical. De fapt, înainte NU AVEAM o viață sexuală și relații sănătoase cu femeile din jur.

De la sentimentul că nu sunt destul de bun am trecut la sentimentul că merit TOT ce e mai bun.

Pentru că seducția a fost domeniul care mi-a schimbat viața, eram dator. Ca și student la psihologie am început să lucrez la un site despre dezvoltarea personalității și a potențialului uman, www.personalitatealfa.com.

Nu există seducție pentru sexul masculin fără să existe multă muncă la dezvoltarea personalității. Personalitatea pentru un bărbat reprezintă ceea ce fundul și sânii sunt pentru o femeie. Adică principala armă de atracție sexuală.

element E vital, ca bărbat, să scoți la suprafață tot ce ai tu mai bun.

AI UN POTENȚIAL URIAȘ de care nici măcar nu ești conștient acum.

Am să te ajut să îl scoți la suprafață, să îl educi și să îl dezvolți, să îl exprimi, iar la sfârșit să devii tot ceea ce vrei tu să fii.

Am observat că exista un ciclu: oamenii noi veneau, învățau, unii renunțau iar câțiva, după luni bune, reușeau să își transforme viața cu ajutorul seducției. Apoi plecau și venea alt val de începători.

La un moment dat am realizat că se pierde material de o uriașă valoare pentru că nu toți sunt interesați să transmită mai departe ceea ce i-a ajutat și ce au dobândit în urma experiențelor și astfel cei noi trebuie să o ia de la capăt.

Atunci am decis să scriu cartea Arta seducției – Cum să ai succes cu femeile și cu tine însuți astfel încât orice începător, dacă citește doar cartea asta, să își poată schimba viața.

Știu că e o afirmație curajoasă, însă citește mai departe.

Bărbații sunt orgolioși, mândri și nu vor să recunoască faptul că au învățat din cărți arta seducției. Însă asta îi face să rămână în urmă, iar cei curajoși au parte de femeile cele mai faine. Realitatea este că lucrurile ce urmează să le înveți funcționează pentru foarte mulți băieți și bărbați, indiferent de experiența anterioară, de vârstă, de statut social sau situație materială.

Tot ce e nevoie ca să reușești este SETEA DE CUNOAȘTERE.

Citește la Cuprins și descriere ce conține cartea scrisă după 6 ani de studiat psihologia și 10 ani de experiențe personale.

Dacă vrei să ai parte de iubire, trebuie să înveți care este ritualul de împerechere la oameni, și ce ne atrage chiar fără voia noastră!

cart
Comandă ARTA SEDUCȚIEI 2
(Doar 99 lei + transport)
Arta Seductiei 2

carte

Ce conține cartea

Arta Seducției 2 este o carte de aproape 500 de pagini care sintetizează aproape tot ce știu eu despre seducție.

Ce se întâmplă dacă o cumperi?

Să zicem că citești 20 de pagini în fiecare zi:
O CITEȘTI ÎN 25 de zile.

Să zicem că-ți ia 2 minute să citești o pagină. Aia înseamnă 40 de minute pe zi, timp de aproape o lună.

Evident că fiecare citește în ritmul său, și majoritatea celor care au citit Arta Seducției au devorat-o în 3-4 zile… dar de dragul exercițiului să luăm ritmul de 20 de pagini pe zi.

Nu uita că trebuie să și aplici informația în viața ta, nu e suficient să citești lecția.

Partea 1: Interiorul

Despre importanța teoriei și cititului, pe de o parte, și a aplicării practice, pe de altă parte, în procesul de învățare și evoluție. De ce foarte mulți oameni greșesc, căzând într-o extremă sau alta (ori teorie fără practică, ori practică fără teorie) și cum poți să găsești echilibrul potrivit pentru tine, astfel încât să evoluezi rapid într-un timp cât mai scurt.
Despre temerile care ne blochează, originile lor și un exercițiu pentru a pune teama acolo unde îi este locul. La coșul de gunoi. Oamenii au evoluat, însă creierul lor nu evoluează foarte repede. Trăim astăzi cu temeri care nu își mai au rostul și care blochează procesul de evoluție. Află în acest subcapitol de ce e foarte important să scoți maximul din fiecare zi de viață și cum poți să îți aduci aminte că nu ai voie să irosești niciun minut.
Despre redefinirea curajului ca medicament împotriva temerilor și simplificarea actului de curaj până când acesta devine o problemă simplă de decizie. Vei învăța de ce e important curajul, cum poți să exersezi curajul, când e foarte important să ai acte de curaj și cum te va ajuta el să depășesti majoritatea oamenilor în lupta vieții.

Despre motivele pentru care eșecul este stigmatizat în societate și de ce astfel individului îi este răpit cel mai important mijloc de învățare și evoluție rapidă. Cum să privești eșecul ca pe o etapă firească, necesară și foarte utilă pentru rezultate excelente în orice domeniu. După ce o să citești acest subcapitol, îți promit că te vei îndrăgosti de eșec pentru că deși vei greși mai des, vei dobândi experiență de viață într-un ritm pe care nu îl credeai posibil.
Despre subiectul meu preferat. Cum s-a ajuns la programarea socială, ce este ea și de ce programarea socială transformă oamenii în oi, în loc să îi ajute să devină indivizi liberi și independenți, cu o personalitate puternică și atrăgătoare pentru cei din jur. Acest subcapitol este plin de revoltă, poate cel mai agresiv din întreaga carte. Este uimitor cum masele de oameni se lasă îndobitocite de mass-media, sistemul educațional sau chiar de părinți. După acest subcapitol vei vedea lumea altfel și vei folosi în avantajul tău lucruri ascunse pentru majoritatea oamenilor.
Despre principalele unelte și arme împotriva programării sociale. Există soluții pentru lupta împotriva programării defectuoase la care suntem supuși. Vei afla care sunt aceste arme, cum poți să le folosești și cum îți poți îmbunătăți foarte mult stilul de viață urmând niște pași simpli de acțiune.
Despre deosebirile dintre un băiat și un bărbat și despre singurul numitor comun al bărbaților maturi și responsabili (care atrag femeile cel mai mult), numitorul comun pe care îl poți căuta și aplica în viața ta imediat ce închizi cartea. Probabil știi că femeile preferă bărbații “maturi”. Ei bine, vei afla care sunt caracteristicile de personalitate pe care femeile le adoră și pe care le poți avea și tu fără să ajungi la pensie, astfel încât te vei putea bucura de “tratamentul” pe care o femeie îl oferă unui bărbat matur indiferent câți ani ai în buletin.
Despre diferența între ”tu însuți” care nu are ce își dorește și ”tu însuți” care poate avea orice. Poți avea un potențial adormit sau unul valorificat, însă veșnic vei rămâne ”tu însuți”. Cât de mult îți pasă de tine? Mulți oameni se ascund în spatele acestei scuze: “Dar eu nu vreau să mă schimb, vreau să rămân eu insumi“. Nu vrea nimeni să te schimbe. Cel puțin eu nu vreau asta. Eu vreau ca tu să te TRANSFORMI, folosind potențialul tău ascuns despre care încă nu știi nimic.
Despre importanța sportului pentru evoluție și dezvoltare fizică, psihică și spirituală. 80% dintre oamenii care se plâng de probleme în viață nu fac destul sport. Despre importanța psihologică a unei vieți active și dinamice și cum poți să îți crești calitatea vieții și a relațiilor cu femeile făcând doar un pic mai multă mișcare decât faci acum.
Despre felul în care toți oamenii de succes își aleg valorile astfel încât și în cele mai grele perioade ale vieții să poată rămâne neabătuți în lupta pentru scopurile lor și cum poți tu, la rândul tău, să îți găsești uriașa putere personală ce așteaptă să fie trezită. Acest concept cheie te va învăța cum să devii centrul universului tău, cum să devii o persoană atrăgătoare, care ATRAGE ceea ce vrea în viață și nu o persoană care aleargă după ceea ce vrea, fără să atingă niciodată. Evident, aici ne referim și la femei, dar și la toate celalalte aspecte ale vieții.
Despre un concept indispensabil în orice domeniu. În viață, dacă nu știi să ceri, mori de foame. Asertivitatea te va învăța să spui ceea ce vrei, să ceri ceea ce ți se cuvine fără să jignești sau să rănești sentimentele celor din jurul tău.
Despre suma a tot ce înseamnă lumea interioară a fiecărui om și rezultatul ei final. Un scurt rezumat a ceea ce înseamnă Personalitate Alfa. Masculii alfa într-un grup sunt cei care se împerechează cel mai des. La oameni e la fel. Vestea bună e că TOȚI oamenii se nasc cu potențial de a deveni ALFA în grupul lor. Vestea proastă e că probabil nu vei afla niciunde cum poți să devii alfa. Te invit să citești acest subcapitol.
Despre povești pentru oameni naivi și superficiali, care le sabotează foarte mult acestora succesul cu femeile și evoluția personală. ”Toate femeile vor bani. Toate femeile sunt proaste. Toate femeile sunt curve”. Așa vorbesc bărbații care nu au avut și nu vor avea vreodată succes cu femeile. Se folosesc de astfel de generalizări pentru a-și motiva propria incompetență în materie de seducție. Acest capitol distruge miturile despre femei și prezintă realitatea așa cum unii bărbați nu ar vrea să o vadă.
Despre cum ajunge un om să fie natural în orice domeniu. În cazul nostru, având succes în mod natural cu femeile este ceva absolut normal. Ne naștem cu un aparat sexual funcțional ca să îl folosim. Așadar, ne naștem cu potențial de a avea oricâte partenere dorim. Puțini însă își folosesc acest potențial. Tu vei învăța cum să îți descoperi acest potențial fizic, psihologic și spiritual pentru a dobândi adevărata împlinire pe plan sexual și al iubirii.
element
În momentul în care ajungi aici deja au trecut 10 zile. Ai asimilat concepte cheie despre cine ești, cum să te regăsești pe tine și să să înțelegi cine ești cu adevărat. Care sunt așteptările tale și ce cauți exact.

Asta este etapa de pregătire a fondului, a fundației pe care se construiește seducția adevărată și sinceră. Urmează apoi seducția efectivă, și ce caută femeile de la o relație, de la un bărbat și de la o experiență romantică.

Partea 2: Atracţia sexuală

Despre mama natură și cum legile ei nu pot fi încălcate. Totuși omul, în ignoranța lui, încearcă să impună prin legi sociale reguli care se bat cap în cap cu legile naturii. În această bătălie, dintre natură și om, pariază pe natură. Vei afla de ce bărbații sunt poligami din punct de vedere psihologic și de ce societatea încearcă să mutileze bărbatul, să îl transforme într-un animal de casă îndobitocit. Vei învăța de ce “băieții răi” atrag foarte ușor femeile și cum poți să folosești și tu trăsăturile acelea care provoacă atracția, dar fără să devii un animal sălbatic.
Despre punctul critic în care majoritatea bărbaților greșesc cu femeile. Cum diferă gândirea feminină și cea masculină și cum încercarea bărbaților de a cuceri femeile cu o gândire exclusiv masculină are același efect ca și încercarea de a vinde nisip în deșert. Vei învăța să îți schimbi perspectiva, astfel încât să devii un magnet pentru femei.
Despre sursa puterii feminine în societate - frumusețea fizică. Un exercițiu pentru a înțelege și privi lumea prin ochii unei femei frumoase și astfel, înțelegând mintea ei, să poți acționa în consecință pentru a avea rezultatele dorite. Femeile frumoase și cele foarte frumoase sunt doar simpli oameni și de cele mai multe ori bărbații uită acest lucru. Vei învăța să tratezi și femeile frumoase ca pe niște oameni, fără să îți fie teamă de respingere și vei vedea rezultate mult mai bune în interacțiunile tale.
Despre unul dintre cele mai puternice concepte din psihologia socială și cum îl poți folosi în avantajul tău. Dacă reușești să te folosești doar de dovada socială și de nimic altceva în relațiile cu femeile din jur, cel putin îți vei dubla succesul.
Despre cea mai întâlnită capcană pe care femeile o au pregătită pentru bărbați. Dacă ai căzut în ea, adio sex. Cum să eviți să cazi în această capcană și să nu ajungi să cauți soluții când e prea târziu (cum fac majoritatea). Cum îți sună fraza ”Cred că e mai bine să fim doar prieteni” spusă de o femeie pe care o placi? Dacă nu îți sună bine, e nevoie să înveți de ce spun asta femeile unui băiat, cum să nu ajungi în situația asta și cum să întorci situația în favoarea ta, astfel încât să fii văzut ca un partener sexual și ca un iubit, nu doar ca un simplu prieten (care de fapt e mai mult preot sau psiholog).
Despre una dintre cele mai eficiente arme psihologice pe care le dețin femeile pentru a discerne bărbații din turmă de bărbații care merită timpul, atenția și iubirea lor. O armă folosită de atât de mult timp și atât de eficientă încât femeile o folosesc automat și natural, de zeci de mii de ani, cu ușurința cu care o pisică needucată fură salamul uitat pe masă. În momentul în care realizezi că femeile testează bărbații pentru a află ce calități și defecte au, vei învăța cum să treci cu bine aceste teste și să pari un zeu în ochii femeilor. În urma citirii acestui subcapitol vei auzi des fraza ”Ești cel mai interesant om pe care l-am întâlnit”.
Despre lucruri de bun simț ce țin de igienă și limbaj al trupului, lucruri pe care unii dintre noi nu le conștientizează la adevărata lor importanță. Practic jumătate din procesul de seducție se află în prima impresie: igiena si limbajul nonverbal. Toată lumea crede că această secțiune nu se referă la ei, și tocmai de aceea e atât de importantă!
Despre cel mai important aspect în crearea atracției sexuale și felul corect pentru a fi folosit cu eficiență maximă. Umorul este educabil și vei învăța în acest subcapitol cum să îți exersezi simțul umorului astfel încât să devii sufletul petrecerii și un tip în jurul căruia femeile sunt o prezență permanentă.
Despre bariera dintre bărbați și femei și cum să transformi dezavantajele în avantaje. Foarte mulți bărbați sunt educați să fie logici, analitici și să nu își exprime cu ușurință emoțiile. Asta îi face handicapați în relațiile cu femeile pentru că emoțiile sunt însăși viața, iar fără folosirea propriilor tale emoții nu vei putea niciodată să trezești într-o femeie emoții puternice față de tine. Acest subcapitol este vital pentru succesul cu femeile.
2-2
element
La pagina 300 ai ajuns deja în 15 zile. Deja ai o grămadă de informații despre cum funcționează femeile și bărbații din punct de vedere romantic și sexual. Când ai ajuns aici, știi ce produce atracția sexuală (și nu sunt pătrățelele, ci mai degrabă voința și perseverența care duce la a face pătrățele).

Femeile apreciază forța interioară la un nivel inconștient, iar încrederea și curajul sunt elemente cheie.

În continuare vei citi despre dansul care duce la sex, dragoste și relații.

Toate speciile au anumite dansuri, ambele sexe au felurile lor de a flirta, de a-și expune calitățile și de a seduce. Paginile care urmează la PARTEA 3 pun în perspectivă aceste gesturi semi-conștiente/instinctive.

Partea 3: Ritualul de împerechere

Despre încălzirea de care ai nevoie pentru a trece în ritualul de împerechere. Află despre adaptabilitate, tipuri de personalitate și sentimentele femeilor.
Despre un aspect care multora le scapă dar care, de cele mai multe ori, face diferența între a face sex cu o femeie sau a face sex singur. Nu este o exagerare, ci o realitate. Este foarte important să ai un loc în care să poți duce o femeie și să o faci să se simtă confortabil și în siguranță. Dacă nu ai un loc al tău, acest subcapitol te ajută cu câteva idei creative pentru a rezolva această problemă.
Despre cea mai gravă boală psihică și sufletească a bărbaților în ceea ce privește femeile din jurul lor și medicamentul pentru a scăpa de această boală. Din toate cazurile cu probleme în relații și iubire, asta e cea mai întâlnită problemă și din păcate tratarea ei este extrem de dificilă. Prevenirea ei însă este foarte simplă. Acest subcapitol te învață cum să previi, ca să nu fii nevoit să tratezi.
Despre cum faci o femeie să își deschidă mintea și sufletul, la foarte scurt timp după ce ai cunoscut-o. Dacă reușești să creezi atracția sexuală, dar nu și conexiunea emoțională, te vei trezi în situația de a avea multe femei care te plac și sunt atrase de tine dar totuși nu fac sex cu tine. Evită această situație învățând cum să folosești emoțiile tale și ale femeii pentru o puternică legătură ce va duce la o interacțiune excelentă între voi.
Despre una dintre cele mai vechi arte ale speciei umane și despre cum să faci din ea un motiv suficient pentru ca femeile să își dorească să fie cât mai mult timp lângă tine. Această artă este folosită de către cei mai buni seducători din lume și este considerată cea mai importantă unealtă din arsenalul unui seducător. Află cum se spun poveștile, cum poți să improvizezi și cum să nu rămâi niciodată fără povești, fără să porți enciclopedia după tine.
Despre cum poți să faci totul perfect cu o femeie fără să ajungi să faci sex cu ea vreodată, dacă nu ești conștient de acest concept. Atingerea unei femei este de o importanță maximă în relația cu ea, în special la început. Află cum poți atinge o femeie fără ca ea să te respingă și să te privească precum pe un ciudat, ci dimpotrivă, să își dorească să o atingi și mai mult.
Despre educația prin experiențe trăite. O etapă fără de care femeile vor fi tot timpul o chestiune de “noroc” în viață ta. Cum se face o abordare, ce să spui, cum să te comporți și ce atitudine să ai, astfel încât să scoți rezultate cât mai bune în primele interacțiuni cu femei necunoscute până în momentul abordării.
Despre timpul care se află între momentul în care cunoști o femeie și momentul în care te întâlnești din nou cu ea. Foarte mulți băieți și bărbați fac totul perfect până aici, doar ca să își înceapă declinul și să își accelereze drumul spre eșec, stricând tot ce au făcut bun prin comportamentul lor în această perioadă de tatonări. Recomandări pentru perioada dintre abordare și prima întâlnire și câteva exemple de “așa NU!”
Despre momentul tău de glorie și momentul în care ea își dă seama că a întâlnit o persoană extraordinară. Cum să folosești tot ce ai învățat ca să arăți cine ești și ce poți într-un fel care creează atracția sexuală. Prima întâlnire este practic biletul spre “nu mai vreau să te văd niciodată” sau ” e mai bine să fim doar prieteni” sau ” Oau, vreau să fac dragoste cu tine și să fii iubitul meu”. Tu ce bilet îți iei? Am să te ajut să îl iei pe ultimul dintre cele 3, după ce citești acest subcapitol.
Despre felul în care TU decizi cum va decurge relația ta cu femeile bazat pe faptul cum tratezi problema plătitului la primele întâlniri. Acesta e un subiect sensibil, însă orice s-ar spune, să încerci să cumperi afecțiunea unei femei este un indiciu clar că o consideri deasupra ta. Femeile fac sex și au relații cu bărbați pe care îi consideră deasupra lor pe scara socială DAR nu vei reuși să fii deasupra plătind consumația unei femei, ci dimpotrivă. Află psihologia și subtilitățile plătitului la primele întâlniri în acest concept cheie.
Momentul psihologic decisiv pentru relația ta cu o femeie. Momentul în care ea hotărăște să ți se ofere cu trup și suflet prin gestul plin de semnificații al sărutului. Cum să “creezi” acest moment și să faci trecerea de la o conversație interesantă la sărut, în așa fel încât șansele să fii refuzat să fie cât mai mici, iar dacă ești totuși refuzat să poți să redresezi situația astfel încât să nu îți fie afectate șansele în continuare.
Despre diferența între bărbați și femei la acest capitol, cum să depășești obstacolele și cum să tratezi eventualele refuzuri într-un fel care vor spori admirația ei pentru tine. În experiențele mele de viață am ajuns de zeci de ori până la acest punct cu femeile doar ca să fiu refuzat total în acest moment. Mi-a luat luni de zile să descopăr motivul și să corectez ce făceam greșit. Ție îți va lua doar câteva minute să citești acest subcapitol.
Concluzia în seducție. Despre sex, cum să îl faci astfel încât să fie o experiență minunată pentru amândoi parteneri și cum să faci trecerea la o relație de lungă durată în caz că îți dorești acest lucru.
Diferența între atracție și iubire. Despre revelația mea în ceea ce privește deosebirea dintre atracție sexuală și iubire și locul în care ele se pot întâlni într-un mod fericit. Cunfuziile grave pe care oamenii le fac și felul în care asta le sabotează viață. Principiul universal al iubirii. Despre o lecție pentru o viață. Iubirea venită din cel mai neașteptat loc și cum mi-a schimbat ea viața.
element
Au trecut 25 de zile (cel mult) și deja știi cum să îți pui în valoare calitățile.

Dacă ai parcurs materialul integral, poți să te pui în valoare pe tine, pe cine ești TU cu adevărat, nu o clonă fără personalitate care recită dume obosite de agățat.

Tot materialul pe care l-ai citit până în acest punct este structurat și gândit să îți arate sforile din spatele cortinei, mecanismele subconștientului uman, atât masculin cât și feminin.

La fel cum bărbații sunt victimele dorințelor lor, și femeile au slăbiciuni ”din fabrică”. În momentul în care acceptăm cine suntem, și ce ne dorim cu adevărat, seducția poate să devină un dialog cinstit… cu finalizare.

Acum trebuie să te concentrezi pe aplicat. Nu uita de materialul bonus care te duce zilnic, pas cu pas, spre a rupe falsele bariere pe care le avem dintr-o educație învechită.

Femeile sunt atrase de lucruri aparent contradictorii. Află care sunt ”butoanele romantice” ale femeilor și cu care deget să le apeși.

cart
Comandă ARTA SEDUCȚIEI 2
(Doar 99 lei + transport)
Arta Seductiei 2

Pe lângă carte mai primești aceste bonusuri
Lista de misiuni, de la prima la ultima zi


Te scoate afară din casă. Acest bonus reprezintă 12 materiale PDF cu pași de acțiune concreți pentru 12 săptămâni de zile, în care va trebui e să faci aceste misiuni/teme cu ce ai învățat din carte. Ca să îți dai seama de valoarea lor, coach-ul care a pregătit aceste misiuni încasează 1200 de lei pe lună pentru a lua un om și a-l duce de 2 ori pe săptămână pe teren, pentru a-i da feedback, pentru a-i croi o metodă de abordat care să funcționeze în mod particular pentru el. Tu primești aceste teme identice ca și bonus la cartea Arta seducției. fără feedback personalizat, evident, însă cu atât mai mult asta va trebui să te resposabilizeze. Întreaga putere este la tine.
element

Până la urmă ce e de fapt seducția?

Seducția te stimulează din toate punctele de vedere.

Seducția te pune în legătură cu cine ești.

Nimeni nu s-a născut cu asta, e vorba de a fi în echilibru cu tine, împăcat cu cine ești cu adevărat și asta înveți de fapt prin seducție.

Înveți să fii mai bun.
De fapt nu e nimic în neregulă cu tine, dar nu știi să-ți expui calitățile. Tot ce vede lumea este dubii și îngrijorări și nesiguranță. Poți învăța să fii ALFA.

Da, așa cucerești și femei.
Dar așa cucerești și colegi, șefi, prieteni, socri… Așa cucerești OAMENI.


Seducția de care vorbesc eu nu e genul care să-ți promită să agăți 6 femei pe săptămână și să te culci cu 4 dintre ele și să nu mai vorbești cu niciuna. Nu trebuie să fii gunoi, trebuie să fii deschis la oameni. Deschis cu adevărat, și să nu-ți fie teamă. Și asta te învață cartea mea. Exact asta.

Nici eu nu știam cum să fac. Eram considerat un ratat și acum sunt omul care ține cursurile. Gândește-te la asta puțin. Eu am fost acolo. Acolo jos, unde nu mai vedeam nicio rază de speranță și mă gândeam că aia e viața mea și că trebuie să aștept 60 de ani și apoi să mor cuminte fără să fac nimic ce să-mi aducă plăcere. Fără să mă iubească nimeni cu adevărat. Fără să iubesc pe nimeni. Dar apoi am descoperit dezvoltarea personală și secretele seducției.

Ceea ce am găsit eu este un mod de a te pune în valoare, de a fi un om atât de mișto că femeile te vor iubi. Și materialele mele nu se încheie la sex…

Este vorba de a construi relații cu oameni, de a căuta iubirea aia mare de care avem toți nevoie.

Și toată căutarea asta începe de la sex. Începe de la nevoia DE BAZĂ de a găsi o parteneră.

Dar viața e prea scurtă ca să ignorăm pornirile noastre, la fel cum e prea scurtă ca să ne preocupe doar sexul.

Suntem oameni, animale cu nevoi emoționale complexe și suflete care au nevoie de afecțiune.

Cartea mea te învață cum să îți găsești puterea, și sufltetul și să scoți la iveală acele trăsături autentice care fac un tip să fie irezistibil.

Să știi că nimeni nu s-a născut cu chestia asta, dar că unii au avut mai mult noroc în a găsi mentori la o vârstă la care nici nu le era clar că sunt învățăcei.

Și dacă tu ești nemulțumit de viața ta, cred că ar trebui să iei măsuri.

Cu ghidul meu sau cu altele. Prin mijloacele tale specifice de a rezolva probleme, să știi că e important să iei măsuri, să iei atitudine.

Până la urmă este vorba despre a-ți da voie să fii fericit. Și asta înseamnă multe lucruri, dar dragostea e acolo sus în top. Toți merităm dragoste și afecțiune și e păcat, efectiv e păcat, să nu iei măsuri din orgoliu sau negare. Nu e nicio rușine în a învăța, în niciun domeniu. Și dacă poți să-i înveți pe alții este cu atât mai bine.
Garantie
Sunt atât de sigur pe calitatea informației pe care o ofer în această carte, încât îți ofer o super garanție: dacă nu ești mulțumit de carte și consideri că nu este ce ți-am promis, îmi dai un simplu e-mail și îți returnez banii integral, fără întrebări.

Cartea și bonusurile îți rămân ție.

Pune-te în cea mai bună lumină. Cum? Învață cine ești și învață cum să îți accentuezi punctele forte. În acest fel vei fi mult mai atrăgător.

cart
Comandă ARTA SEDUCȚIEI 2
(Doar 99 lei + transport)
Arta Seductiei 2

Femeile sunt atrase de niște lucruri foarte specifice,
iar tu le poți învăța

Cartea asta te învață să seduci femei.


Înveți să ai încredere în tine;

Înveți să vorbești cu ele;

Înveți să nu-ți mai fie teamă;

Înveți să ți se rupă de refuzuri;

Înveți să identifici când o femeie te place;

O să poți iniția conversații cu nescunoscute;

Te vei simți în largul tău în aproape orice situație socială;

Descoperi care sunt calitățile tale și cum să le expui cel mai bine;

O să poți să identifici cum să abordezi fiecare situație diferită ca să faci cea mai bună impresie;

Înveți să iei o femeie frumoasă necunoscută sau cunoscută și să o seduci și să faci sex cu ea și dacă se întâmplă să vă îndrăgostiți,
atunci să rămâneți împreună. Despre asta e vorba până la urmă;

Dacă urmezi lecțiile din cartea asta vei știi cum să faci ca o femeie să vadă cine ești cu adevărat și să te judece corect, nu pe baza
primelor impresii și a statutului social;

Relațiile tale for fi în final efectiv MULT MAI AUTENTICE.

Și sincer cred că e tot ce poți cere, până la urmă.

Element
Ai 2 bonusuri
foarte valoroase.
Element
Ai informații testate de nenumărate ori,
rezultatul a sute de ore de studiu.
Element
Nu există riscuri. Dacă nu îți place
poți să primești banii înapoi.
Element


Singurul risc este acela de a nu face nimic.

Femeile sunt atrase de niște lucruri foarte specifice,
iar tu le poți învăța

Element
„Salut!

Am citit cartea cumpărată: "Arta Seducţiei - Cum să ai succes cu femeile şi cu tine însuţi". Am promis să trimit şi un feedback. Recunosc că din lipsa de timp nu am reuşit să pun în aplicare tot ce scrie în carte. O parte le ştiam, o parte le-am aflat din carte. În general tot ce scrie este adevărat şi sunt informaţii de calitate.

Ceea ce am reţinut este că într-adevăr "schimbarea începe cu tine" şi a fi tu însuţi înseamnă "a evolua". Cel mai interesant capitol a fost cel legat de "Conexiunea emoţională", fără conexiune emoţională este imposibil să seduci ;).

Mulţumesc mult pentru cartea trimisă.

Dacă mai aveţi şi alte materiale scrise de echipa Arta seducţiei aş dori să mi le indicaţi. În măsura în care voi avea timp şi bani le voi achiziţiona.”

Bogdan
Element
„Astăzi am recitit cartea Arta Seducției. Am făcut ceva ce nu am făcut de 4 ani sau poate 5... nu mai știu. Când ți-am citit prima dată cartea eram într-o cafenea singur cu ochii în telefon, cafeaua răcită în fața mea, și nu am înțeles ceea ce am citit. Acest ritual l-am făcut de 5 ori într-o săptămână, până am început să-mi dau seama despre ce vorbești în carte.

Acum, citind rândurile, parcă mă văd din exterior, parcă aș intra în același bar și mă văd ca pe un copil citind ceva din telefon, de fapt un tânăr foarte concentrat, poate cel mai concentrat din viața lui.

Exact așa a fost, acum mi-am dat seama că puteam să citesc cartea de 100 de ori și tot nu înțelegeam ceea ce ar fi trebuit să înțeleg. De atunci a trecut mult timp și am trecut prin foarte multe, dar știu că nici acum nu înțeleg integral cărțile tale, din această cauză au o valoare foarte mare. Cu cât acționezi mai mult, cu cât ai mai multe amintiri, cu atât îți oferă orice carte de-a ta încă o lecție, de parcă ai juca un joc video: treci de un nivel și ți se deschide un alt nivel. Citești capitolele, acționez, te formezi, iar la recitire îți apare un capitol nou.

Îți mulțumesc, Pera!”

David
Element
„Felicitări pentru carte!

Este incredbilă... fragmente de informaţii, cărţi, trăiri, gânduri personale toate omogenizate, clasificate şi etalate "cu voce tare".

Sincer... cred că în liceu cel puţin ar trebui să fie predată această carte ca orice manual... păcat de societatea în care trăim... şi cel mai rău e că nu ne dăm seama ce ni se întâmplă. Cei care realizează... greu îşi găsesc drumul spre ei.

Mult succes în continuare!”

Marius

Dacă citești o carte stufoasă despre seducție, scrisă după mult studiu
și multă practică, nu vei mai avea nicio scuză să fii singur.

cart
Comandă ARTA SEDUCȚIEI 2
(Doar 99 lei + transport)
Arta Seductiei 2
Sârbu Jivulov
Customer Support
Dacă ai nevoie de ajutor...
Dacă ai întrebari sau dorești informații suplimentare, te rog să îl suni pe colegul mea Sârbu Jivulov și te va ajuta cu mare placere Telefon: 0753825031
Orar: Luni - Joi 10:00 - 17:30

Termeni și condiții