Cifrele spun că sunt cel mai citit psiholog român. Eu spun că pot să te învăț cum să îl îmblânzești pe Cupidon!
CARTEA
Cum să îl faci pe Cupidon
animalul tău de companie
Învață mecanismul din spatele ”magiei” în doar 3 ore. Citește cartea și înțelege limbajul simplu al lui Cupidon!
COMANDĂ CARTE
(39 lei + transport)
icon
Iubeste
asta e cel mai ușor pas dintre toți pentru ca de obicei iubirea vine singură. Dar știm ce să facem cu ea ca să rămână?
icon
Intelege
iubirea nu e un mister. Are o logică, poate fi înțeleasă, și ca orice mecanism, dacă îl înțelegi îl poți păstra în funcțiune și îl poți repara.
icon
Exprima
atunci când înțelegi ce simți totul devine mai ușor și capătă sens. Iubirea este în primul rând o trăire personală și abia apoi interpersonală.
Ai suferit vreodată
din dragoste?
Ai fost rănit/ă și părăsit/ă de
persoana iubită?
Ai rănit tu persoana căreia îi
spuneai nu de mult că o iubești?
Dacă te întrebi cum s-a ajuns la asta, e simplu. Răspunsul nu e că nu ai iubit, ci că
NU AI STIUT CUM SĂ IUBESTI.

”Cel mai important este că m-a luminat.....mi-a dat o nouă imagine a ideii de ''cuplu''. Am înţeles că nu trebuie să aştept că partenerul să mă facă fericită.....fericirea mea este ''datoria '' mea.”

Cristina Paun
Pe scurt, ce este iubirea?

Să iubim e natural dar cât înțelegem din ce ni se întâmplă? De câte ori nu ai rămas după o despărțire întrebându-te ce ai făcut greșit, ce ai ratat, ce nu ai știut?

Și de unde putem să știm când trăim cu o idee despre iubire incompletă și când tot ce citim în romane și vedem în filme e o variantă idealizată?

Problemele din cuplu nu sunt cine duce gunoiul și nici cum stă capacul de la wc!
Sunt cele pe care romanele și filmele le scapă sau le omit de frică că nu își vor mai vinde filmul!

De ce relația ta s-a încheiat? Sau de ce pare că nu merge deși iubești și dai tot ce ai mai bun? Ce îți scapă?
cupidon
cupidon
Nu îți este mai bine singur! Doar fugi de ceea ce nu înțelegi.

Ești singur și te-ai gândit că ți-e mai bine așa? Dă-mi voie să te contrazic. Doar pentru că relațiile pe care le-ai avut nu au dus unde îți doreai nu înseamnă că nu există loc pentru iubire în viața ta.

Înseamnă ori că alegerile pe care le-ai făcut au fost greșite ori că nu ai știut să iubești. Unii zic că nu știm să iubim tocmai pentru că simțim prea multă iubire și nu ne mai controlăm. Insă se înșeală! Mai bine zis, nu știm să ne gestionăm iubirea și deseori o confundăm cu îndrăgostirea.
Chiar nu ai iubit sau ți-a fost frică de ceva ce nu înțelegi?

Dacă spui că n-ai iubit sau că nu știi ce e iubirea, pot să fiu de acord doar cu a doua afirmație. Toți iubim și iubirea e un sentiment care vine în mod natural. Dacă nu știi să gestionezi ce simți ajungi să reprimi sentimentul, în loc să îl trăiești și să te bucuri de el.

Iubirea vine singură, dar nu se crește singură.
cupidon
cupidon
Simți că iubești tare, că ”ai fost împuns” de Cupion dar nu știi ce să faci?

Iubești și te simți asaltat de tot ce vine împreună cu asta?
Reacțiile și emoțiile noi, nesiguranța și întrebările te sperie?

Când iubești ești automat scos din zona de confort și când dorești să ”arunci cărțile pe masă” automat te simți expus.
Imi doresc să îți arăt cum să îți exprimi iubirea,
fără să îți fie frică și fără să fii rănitÎnțelege-l pe Cupidon! Hai să îl transformăm în animalul tău de joacă!

Iubirea dă culoare vieții și nu ar trebui să fie asociată cu frică, nesiguranță sau suferință. Din păcate astea sunt multe trăiri, care poate acum îți vin în minte, atunci când te gândești la iubire sau relații.

”Cum să îl faci pe Cupidon animalul tău de companie” nu te învață să iubești pentru că de asta nu ai nevoie.
Te învață CUM să iubești.CUMPARA CARTEA
(39 lei + transport)Hai să facem o analogie și să luăm un exemplu banal.

În atinchitate unul dintre cele mai populare sporturi în Grecia și Imperiul Roman era cursa carelor de război. Imaginează-ți ce ar însemna să fii acum într-un car tras de 2 sau 6 cai, nu contează dacă frumoși sau urâți, dar cei mai rapizi și puternici din imperiu. Dar să NU ai frâie cu care să-i controlezi.

Și pe lângă asta, aliniați la start lângă tine, alți concurenți cu care fără frâie. Ce crezi că iese? Poate crezi că dacă sunt lăsați liberi caii aleargă mai repede, că dacă nu sunt controlați trag mai tare. Dar nu e așa! Odată ce pornesc în cursă toți caii o iau la galop în toate părțile, carele se lovesc între ele, concurenții cad și se rănesc, sunt călcați în picioare de cai.

Iubirea este ca un car de război. Dacă ai frâiele în mână și o conduci, direcționezi forța ei cum dorești.

Cupidon este un animal mic dar foarte puternic,
care uneori se înfurie, alteori se ”topește”!
Mi-am dat seama că tot ce ne învață societatea despre iubire, în mare parte este o prostie.

Cei care scriu romane sau scenarii de filme NU vorbesc despre cum e dragostea, ci despre CUM AR VREA EI SĂ FIE DRAGOSTEA.

Iar noi, ca fraierii, ne luăm ”înțelepciunea” din fanteziile romantice ale unor oameni cu aceleași frustrări ca și noi, ca și oricine.

Nu zice nimeni să nu te bucuri de opere de ficțiune, dar să nu le confunzi cu realitatea. Iubirea adevărată, dintre oameni reali, este bazată pe multe alte lucruri decât dorință și compatibilitate. Felul în care interacționăm cu sexul opus ne este dictat încă din copilărie de ce am văzut în relațiile părinților noștri.

Înainte să poți învăța orice, primul pas este să îți dai seama ce știi cu adevărat despre acel subiect.

Cu mintea liberă de constrângeri sau de convingeri limitative, poți depăși orice barieră… deoarece majoritatea barierelor sunt în mințile noastre.

Cartea asta nu te învață să iubești pentru că asta se întâmplă natural. Sigur, uneori refuzăm să ne asumăm dar nu asta e ideea. Tot ce face cartea asta este să îți explice iubirea. Și nu, iubirea nu e o iraționalitate care e mai presus de noi.

Iubirea are multă logică! Are o logică proprie pe care este posibil să fi refuzat să o înțelegi, Odată înțeleasă SCHIMBĂ TOT JOCUL!
Tocmai am terminat de citit ultima ta carte : 'Cum să îl faci pe Cupidon animalul tău de companie„ şi îţi pot spune că m-a ajutat într-adevăr să îmi formez o nouă perspectivă asupra relaţiilor, o perspectiva care mă ajută să înţeleg relaţile mult mai bine şi care mă va face să le tratez într-un alt mod.


RazvanDespre autor
Doar după ce am fost călcat în picioare, măcinat și adus la pragul extazului de câteva ori, mi-am dat seama că nu înțeleg ce se întâmplă cu adevrat, și m-am pus pe studiu. Mi-am jurat că îl voi supune pe Cupidon, în folosul meu. Și am reușit! :)

Sunt Pera Novacovici. Cifrele spun că sunt cel mai citit psiholog român. Eu spun că pot să te învăț cum să îl îmblânzești pe Cupidon!

Sunt psiholog, coach și psihoterapeut, dar mai ales un om care încearcă să înțeleagă ce ni se întâmplă, cum putem să evoluăm și cum să ne facem viața mai bună. Dacă nu mă cunoști, asta e tot ce trebuie să știi despre mine.

Cred că suntem capabili să fim mai mult decât nevoile noastre și cred că putem evolua în fiecare zi.

Experiența de viață și tot ce am înțeles o dau mai departe prin cărți, cursuri audio, seminarii, cursuri. Chemarea mea sunt oamenii și vreau, ca dacă puținul pe care l-am înțeles despre mine și despre relațiile dintre oameni ajută și măcar puțin pe cineva să evolueze, informația să fie acolo.

Nu pot să țin un lucru doar pentru mine dacă știu că îi poate ajuta și pe alții.

Am învățat foarte multe despre relațiile de cuplu și despre iubire, majoritatea pe propria piele. Niciodată o despărțire care aduce suferință, nu pare o lecție atunci.

Dar acum mă uit în urmă și știu că relația mea de 7 ani cu Oxana
nu ar fi la fel dacă nu aș fi trecut prin toate experiențele care
mi-au fost date și nu aș fi învățat din ele. Nu aș fi fost pregătit.

Aș fi făcut aceleași greșeli și poate nici nu am fi aici.

Tot ce am învățat din experiențele din trecut pun în fiecare moment din prezent, învăț din ce trăiesc ca să trăiesc mai bine. Și nimic nu îmi confirmă mai mult decât relația pe care o am acum cu Oxana Novacovici și pe care o iubesc cum nu am crezut că este omenește posibil că experiențele m-au învățat bine, chiar dacă uneori au durut!

Am scris multe lucruri despre iubire în cartea ”Cum să-l faci pe Cupidon animalul tău de companie”, pentru că îmi doresc ca și tu să iubești și să fii iubit cu adevărat!
Comandă acum și învață să iubești pe veci!

COMANDĂ CARTE
(39 lei + transport)

” Îmi place toată cartea. Cred că am invățat în sfârşit ce înseamnă iubirea spirituală ca şi emoţie.”


Cristi Ilies
Beneficii
Nu am pretenția că știu totul despre iubire, dar am pretenția de la mine ca lucrurile pe care le-am învățat în decursul anilor să ți le transmit și ție mai departe.

”Cum să-l faci pe Cupidon animalul tău de companie” am scris-o tocmai din motivul acesta!
Dacă îți dorești să înțelegi ce-i cu iubirea și ce ne face Cupidon atunci când
trage cu săgeata, această carte este pentru tine.
Și mai mult decât atât, o să înțelegi ce armă puternică poate fi iubirea în viața ta odată ce îl prinzi pe Cupidon de picior și începi să ai control asupra lui.
Viața ta de cuplu și relația dintre voi o să își atingă potențialul maxim;

O să înțelegi mai bine ce simți atunci când iubești și cum poate iubirea să te ajute să crești și nu să te distrugă;

O să știi cum să îți exprimi iubirea fără să fii înțeles greșit;

O să îți înțelegi nevoile mai bine;

O să poți rupe șirul relațiilor care te-au făcut să suferi;

O să vezi ce faci greșit în relația ta; Relația ta va fi construită pe o fundație solidă.Acum ai șansa să ți se schimbe înțelegerea și raportarea la iubire! Înțelege în sfârșit tot ce ți-a scăpat despre iubire.” Am înţeles ce înseamnă să fii îndrăgostit, unde e vorba de ego, şi ce înseamnă să iubeşti, unde e vorba de celălalt.”


Bogdan Crăciunas
Nu e magie! Poate fi explicată, și este explicată în carte.
pg. 17     Filozofia iubirii sau diferența dintre îndrăgostire și iubire adevărată

pg. 29      Neuroanatomia îndrăgostirii sau cum urlă hormonii în noi

pg. 41      Cine este Cupidon și de ce să îl facem animalul nostru de casă

pg. 59      Nevoia de validare sau Eu sunt, Eu am, Eu vreau

pg. 77      Gelozia și proiecțiile sau dacă mă iubești îmi dai parola de facebook

pg. 93      Bolile iubirii sau când iubirea (sau lipsa ei) poate naște monștri

pg. 109      Atragi ceea ce ești sau cum sunt oamenii din orașul tău?

pg. 121      Iubirea adevărată sau lumea in care Cupidon nu exista

pg. 135      Rezervoarele iubirii sau de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere

pg. 149      Singura regula a unei relații de cuplu sau unde-s doi puterea crește

pg. 171      Cum le potrivește Cupidon sau când simți că ai alături un suflet pereche

pg. 185      Educarea partenerului sau cine nu e dispus sa învețe, își ia papucii

pg. 197      Cele 5 limbaje ale iubirii sau cum să nu fii singur și cu obligații

pg. 207      Semne că vei avea o relație nefericita sau lupul își schimbă părul, dar năravul, ba

pg. 217      Despărțirile sau când Cupidon și-a terminat săgețile

pg. 233      Anti Cupidon sau principii în relație care îl castrează pe Cupidon

Citește cartea și îți promit că la sfârșit o să o închizi și o să strigi:
DAAA, ARE SENS! Sau DOAMNEEE, ACUM AM INȚELES!


Dacă refuzi această șansă pe care o ai în față, iubirea nu o să dispară din viața ta. Dar dacă nu știi să o înțelegi, o să vină și o să plece după cum vrea și nu o să știi cum să o ții.

La fel și tu vei fi iubit/ă cu intermitențe, pentru că nu poți să ții aproape ceva ce nu înțelegi.

Dacă iubești doar pentru că îți vine dar nu știi de ce și nu știi cum, nu ai nicio siguranță că iubirea nu dispare. Și dacă ai nesiguranță, iubirea ta a început deja, puțin câte puțin, să dispară.VREAU SA COMAND
(39 lei + transport)

Ajută-ți prietenii să îl îmblânzească și ei pe Cupidon


DAAA, ARE SENS! Sau DOAMNEEE, ACUM AM INTELES!


Nu îți promit iubire și în niciun caz nu îți promit că o să îți găsești perechea. Cartea asta nu e pentru dating, și nici ghid de agățat. Dar spune-mi, știi ce e iubirea?

Dacă îți spun că nu e ceea ce simți, că nu e căldura sau emoția interioară și nu e nici fluturii din stomac, știi să îmi spui ce e?


” Probabil a fost singura carte citită până acum care mi-a ţinut interesul activ până la ultima pagină. Mulţumesc pentru gândurile şi lecţiile care mi le împărtăşeşti.”


Alin” Am citit cartea şi într-adevăr îţi schimbă complet gândirea despre relaţii şi iubire în general. Îţi formează o imagine clară a ceea ce nu a mers în relaţiile din trecut,cât şi conştientizareaunor trăsături pe care toţi le regăsim în noi ”


Cristian Bulate” Un ghid excelent ce ar trebui să - l citească toată lumea , ca să se lămurească în privinţa acestui mare mister care este iubirea în relaţia de cuplu , eu m-am luminat. ”


George Tiberiu Bufan
Apasă butonul de mai jos ca să primești ce
am învățat eu despre iubire!COMANDĂ CARTE
(39 lei + transport)De ce relația mea s-a terminat?


Știi că de multe ori abia la despărțire ajungeți amândoi să vă spuneți lucrurile în față, cu sinceritate și poate puțină duritate. De ce se întâmplă asta? Ce nu ați știut despre iubire?

”Am încercat să îi arăt că o iubesc, dar ea a zis că vrea o pauză.”
”Am încercat să îi arăt cât îl iubesc, dar a zis că se simte sufocat.”

De multe ori, și cred că fiecare dintre noi am trecut prin asta, intențiile noastre au fost înțelese greșit.

Încercăm doar să spunem ce simțim dar… CUPIDON S-A TRANSFORMAT ÎN BESTIE!Dacă ai nevoie de ajutor la comandă…


Dacă ai întrebari sau dorești informații suplimentare, te rog să il suni pe colegul meu Sârbu Jivulov (Customer Support) și te va ajuta cu mare placere.

Telefon: 0753 825 031

Orar: Luni - Joi 10:00 - 17:30
E-mail: sarbu@personalitatealfa.comApasă butonul de mai jos, comandă și citește cartea
și îl îmblânzim pe Cupidon împreună! Promit!
COMANDĂ CARTE
(doar 39 lei + transport)
Copyrights @ 2018 Personalitate Alfa - Marketing Fulfillment by KiwiAgency