Despre Pera Novacovici


Munca mea de psiholog este simplă. Să încurajez oamenii atunci când nimeni nu crede în ei şi să le ofer soluţii pentru a-şi depăşi obstacolele şi    a-şi atinge obiectivele şi visurile.

Am dobândit experienţă în educarea oamenilor de la distanţă lucrând la 8 cursuri online precum și in sesiuni de coaching 1 la 1 sau workshop-uri de grup timp de 12 ani de zile.

Am scris 6 cărţi vândute în peste 10 mii de exemplare.

Sunt coach, iar în metodele de descoperire a vocaţiei folosesc şi uneltele de coaching utilizate în lucrul 1 la 1.

Sunt psiholog şi psihoterapeut în formare şi lucrez cu oamenii la fundaţia lor sufletească şi mentală înainte de a lucra la rezultatele lor din lumea exterioară.

Sunt antreprenor în afaceri online şi tot ce te învăţ aplic pentru propriul meu succes.

Am descoperit că indiferent de domeniu, bani, iubire, sănătate, vocaţie sau orice altceva, fundaţia necesară pentru succes este aceeaşi. Dezvoltarea personalităţii, a abilităţilor, este până acum singura cale cunoscută de mine pentru ca un om să atingă şi să păstreze succesul, indiferent ce înseamnă succes pentru fiecare dintre noi.

Am mii de mărturii şi poveşti de succes ale oamenilor pe care i-am ajutat în domenii ca vocaţia, relaţiile de cuplu, atitudinea şi mentalitatea, încrederea în sine, inteligenţă emoţională, finanţe personale, business şi sunt sigur că te pot îndruma şi pe ţine pentru a avea rezultatele dorite.

Colecţia de cărţi personalitate alfa conţine 6 cărţi tipărite ce pot fi cumpărate.

Ele reprezintă un jurnal de evoluţie pentru orice persoană care vrea să îşi seteze o fundaţie sănătoasă pentru o viaţă împlinită şi de succes. Poţi vedea în descrierile de mai jos ce conţine pe scurt fiecare carte şi ce bonusuri primeşti la achiziţionare a fiecărei cărţi

Preț: 99 lei

Personalitate Alfa

Descoperă comoara ascunsă din tine

Personalitate alfa este fundația solidă pe care îți vei construi și dezvolta aspecte ale personalității tale, poate nefolosite până acum, și îți vei construi un întreg nou stil de viață.

 • CARTE AUDIO BONUS 1 – „PERSONALITATE ALFA ȘI SEDUCȚIA PENTRU BĂRBAȚI”
 • CARTE AUDIO BONUS 2 – „FEMEIA ALFA, SEDUCȚIA ȘI IUBIREA”
 • CARTE AUDIO BONUS 3 – „RITUALUL DE ÎMPERECHERE LA OAMENI – PSIHOLOGIE EVOLUȚIONISTĂ”
 • PDF BONUS 1 – „MOARTEA MOTIVAȚIEI TALE ȘI RENAȘTEREA EI”
 • PDF BONUS 2 – „CUM SĂ FII LIDER ÎN HAITA TA”
 • PDF BONUS 3 – „CUM SĂ TREZEȘTI RĂZBOINICUL SAU AMAZOANA DIN TINE”

Preț: 59 lei

Ghidul personalității alfa

Diferenţa dintre această carte şi Personalitate alfa (cartea de sus) este că în Ghid găseşti o viziune globală explicată pe înţelesul tuturor despre ce înseamnă personalitate alfa, în timp ce în prima carte intrăm în profunzime în cele mai importante domenii ale dezvoltării personalităţii.

Dacă mă întrebi care este scopul meu cu această carte, acesta este să îţi schimb mentalitatea. Dacă îţi vei schimba mentalitatea, atitudinea ta se va schimba. Dacă atitudinea ta se va schimba, comportamentul tău se va schimba. Dacă se schimbă comportamentul tău, rezultatele tale se vor schimba. Dacă rezultatele tale se vor schimba, tu te vei schimba şi – odată cu tine – întreaga lume ce te înconjoară se va schimba după puterea exemplului tău.

Fiecare capitol începe cu atitudinea și mentalitatea pentru că ele sunt cheia pentru ca viața ta să se transforme în ceva extraordinar, o viață în care tot ce îndrăznești să visezi devine realitate palpabilă.

Lumea se poate schimba doar dacă TU accepți misiunea asta. Misiunea de a deveni TU o personalitate alfa și, mai mult, de a-i ghida pe alții pe drumul evoluției lor. Dacă accepți, în rândurile ce urmează sunt detaliile misiunii tale.

Bonus – brățara roșie din silicon cu motto-ul comunității, „Per aspera ad astra” – printre greutăți spre stele.

Preț: 89 lei

Citius, Altius, Fortius

Cele 14 etape ale evoluției pentru a deveni o personalitate alfa.

Era necesară o carte audio datorită stilului de viață pe care îl avem și care ne obligă să găsim soluții pentru a ne gestiona timpul cât mai bine.

Prin această carte vreau să ușurez misiunea cititorilor din comunitatea Personalitate alfa și să le dau posibilitatea să fie conectați la valorile noastre commune, chiar dacă sunt pe bicicletă, la sală, în pat, în călătorii sau în orice loc în care cititul unei cărți tipărite este mai dificil.

Cartea audio „Citius Altius Fortius” are 180 de minute de material audio împărțite în 15 materiale mp3 plus o carte de 290 de pagini în format mic (carte de buzunar) în care se regăsește textul integral al cărții audio.

Subiectele abordate în acest material sunt, în ordine, etapele evoluției pentru o personalitate alfa:

 • Sănătatea;
 • Banii;
 • Relații de cuplu;
 • Socializare;
 • Comunicare;
 • Emoții;
 • Personalitate;
 • Leadership;
 • Motivație;
 • Încredere în sine;
 • Vocație;
 • Putere mentală;
 • Spiritualitate;

Preț: 39 lei

Cum să-l faci pe Cupidon animalul tău de companie

Cartea despre Cupidon are o istorie haioasă: într-un moment de revelație, am văzut cum noi oamenii suntem jucați pe degete de o forță nevăzută, însă extrem de puternică…

Forța îndrăgostirii, care este confundată cu iubirea. Am înțeles întreaga sursă a suferinței umane în ceea ce oamenii înțeleg prin iubire și am dorit să inversez rolurile.

În loc să ne facă zeul Cupidon să suferim, să îl facem noi animalul nostru de casă dresat și care ne servește.

Cuprinsul cărții arată așa:

 • Filozofia iubirii sau diferența dintre îndrăgostire și iubire adevărată - pg. 17
 • Neuroanatomia îndrăgostirii sau cum urlă hormonii în noi - pg .29
 • Cine este Cupidon și de ce să îl facem animalul nostru de casă - pg. 41
 • Nevoia de validare – Eu sunt, Eu am, Eu vreau - pg. 59
 • Gelozia și proiecțiile – sau dacă ma iubești, îmi dai parola de Facebook - pg. 77
 • Bolile iubirii – când iubirea (sau lipsa ei) poate naște monștrii - pg. 93
 • Atragi ceea ce ești sau cum sunt oamenii din orașul tău? - pg. 109
 • Iubirea adevărată – lumea în care Cupidon nu există - pg. 121
 • Rezervoarele iubirii sau de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere - pg. 135
 • Singura regulă a unei relații de cuplu sau unde-s doi puterea crește - pg. 149
 • Cum le potrivește Cupidon sau când simți că ai alături un suflet pereche - pg. 171
 • Educarea partenerului sau cine nu e dispus să învețe, își ia papucii - pg. 185
 • Cele 5 limbaje ale iubirii sau cum să nu fii singur și cu obligații - pg. 197
 • Semne că vei avea o relație nefericită sau lupul își schimbă părul, dar naravul – ba! - pg. 207
 • Despărțirile sau când Cupidon și-a terminat săgețile - pg. 217
 • Anti Cupidon – principii în relație care îl castrează pe Cupidon - pg. 233

Preț:199 lei

Impulsul pentru vocația ta

Cartea Impulsul pentru vocația ta este încununarea a 10 ani de muncă și experiență în lucrul cu oamenii care vor să își descopere sensul vieții, rostul lor în lume și care vor să își descopere talentele înnăscute, să le dezvolte și să le valorifice.

În cele 10 capitole ale cărții te voi ajuta să înțelegi ce este această vocație și de ce fiecare om are o misiune care îi aparține doar lui.

Folosind această carte, vei putea să treci peste obstacolele ce îți stau în calea descoperirii vocației și apoi vei învăța să îți descoperi talentele, să le dezvolți și să le valorifici. La sfârșit vei înțelege că viața pe care tu o trăiești și vocația ta sunt, de fapt, unul și același lucru.

Deschide ochii și vei înțelege că tot ce ai nevoie este deja la tine și în tine.

Pe lângă cartea tipărită, primești o serie de materiale video/audio/pdf care adaugă o valoare mare în plus prin aducerea de experți, exerciții, coaching și training-uri online care să sprijine informațiile și temele deja aflate în carte.

Interviurile sunt un suport excelent pentru carte și workbook pentru că ajută la conștientizarea aspectelor vocației, precum și la implementarea pașilor de acțiune necesari.

Întrebări și exerciții pentru fiecare capitol din carte care au ca scop să te conștientizeze și responsabilizeze pe fiecare etapă a descoperirii și valorificării vocației tale.

Acest workbook este un caiet de teme în format PDF ce poate fi scos la imprimantă și se poate lucra pe el. Conține întrebările și exercițiile din fiecare capitol al cărții și este recomandat să fie folosit la terminarea fiecărui capitol citit.

Ce conține?  (vezi aici mai multe detalii)

 • Cartea
 • Caiet de teme
 • 16 interviuri
 • 8 lectii video + PDF din cursul online "Impulsul pentru Vocația ta"

Preț: 99 lei

Arta seducției

Cum să ai succes cu femeile și cu tine însuți

Această carte a fost a doua mea carte dupa Personalitate alfa și a venit în urma a câțiva ani de studiat seducția și condus comunitatea artaseductiei.ro.

Ai simțit vreodată dezamăgirea cruntă de a iubi o femeie care iubește pe oricine în afară de tine?

Ai stat în jurul unei femei doar ca un „bun prieten” în speranța că se va întâmpla ceva mai mult, doar ca să îți dai seama că au trecut luni și poate ani de zile fără ca nimic să se schimbe?

Ai pățit vreodată să te îndrăgostești de o femeie și, cu cât ai făcut mai multe pentru ca să o ai, cu atât mai mult să se îndepărteze?

Ai reușit vreodată să faci o femeie să fie atrasă de tine, să petreci timp cu ea, să o săruți și când să ajungi în pat cu ea să spună „NU!” și totul să se ducă de râpă fără ca tu să ai cea mai mică idee ce s-a întâmplat?

Ți s-a întâmplat să ieși cu o fată la o întâlnire și să stai acolo uitând-te la ea fără să ai nici cea mai mică idee ce se petrece, ce să spui, ce să faci și care sunt pașii de acțiune pentru a duce lucrurile la alt nivel?

Ai avut o relație, sau mai multe, în care să simți că ai dat totul și, deși ți-ai pus sufletul pe tavă, ai primit doar picioare în gură?

Au fost momente în viața ta când ai ajuns să te învinovățești și să îți spui „nu sunt suficient de bun ca să fac o femeie frumoasă să mă iubească așa cum o iubesc și eu!”?

Dacă răspunsul la una sau mai multe din aceste întrebări este „DA”, atunci ai nevoie de această carte.

Cartea Arta seducției este împărțită în 3 mari părți:

 • Partea 1 – dezvoltarea ta personală ca bărbat;
 • Partea 2 – explicarea atracției sexuale și ce anume face o femeie să se îndrăgostească;
 • partea 3 – cei 12 pași de la cunoașterea unei femei până la sex și relație, explicați în amănunt;

Bonus – Ghidul video al cărții Arta seducției: 35 de materiale video cu durata 2-5 minute, câte unul pentru fiecare subcapitol în care te ghidez prin pașii de acțiune, exercițiile și temele din carte.

Sârbu Jivulov
Customer Support
Dacă ai nevoie de ajutor...
Dacă ai întrebari sau dorești informații suplimentare, te rog să îl suni pe colegul mea Sârbu Jivulov și te va ajuta cu mare placere Telefon: 0753825031
Orar: Luni - Joi 10:00 - 17:30