Împreună vom dona 50% din profitul acestei campanii pentru a susține câteva zeci de copii
logo personalitate alfa
Comunitatea Alfa se mobilizează pentru cea mai tare Campanie de Crăciun!
Ești Alfa? Atunci ești de-al nostru! Hai să ne luăm Crăciunul înapoi!
Până în acest moment Comunitatea Alfa a reușit să strângă lei.
Mai poți participa doar până când expiră cronometrul:
Anunță-i și pe prietenii tăi despre Campania de Crăciun, printr-un SHARE!
Crăciunul este despre iubire și conexiune umană. Asta vom transmite ca și comunitate în acest an!
Afirm cu mândrie că am observat comunitatea alfa maturizându-se tot mai mult de la an la an! Deși poate că nu vă intersectați foarte des între voi, eu intru în contact cu mulți oameni, prin intermediul mesajelor sau la evenimente.

Și sunt aici ca să îți spun că această comunitate este plină de oameni care au lucrat din greu la propria evoluție, iar acum sunt mai mult decât pregătiți să ofere din abundența lor sprijin adecvat pentru alți oameni care au nevoie: oameni care fie se află la început de drum, fie trec printr-o greutate, fie au nevoie de o simplă încurajare.

Dar o comunitate nu este un simplu grup de oameni. Este un grup unit prin valori comune, care împreună pot muta munții din loc pentru un obiectiv măreț. Singuri nu putem avea un impact foarte mare în viețiile altora, dar împreună e aproape garantat că putem face o diferență semnificativă.

Și exact asta vom face de acest Crăciun, pentru câteva zeci de copii care nu au parte de sprijin adecvat pentru a evolua sănătos. Noi vom fi acum acel sprijin pentru ei! Citește în continuare ca să afli cum vom face asta împreună, ca și comunitate.
M-a sunat prietena mea, Simona, care lucrează cu Asociația Ador Copiii. Ea e un membru mai vechi al comunității, și o prietenă de încredere. Mi-a propus să facem o campanie de Sărbători, iar o parte mare din încasări să meargă spre câteva zeci de copii defavorizați. Copiii ăștia au un munte de determinare în ei, pe măsura rănilor sufletești la care au fost supuși pe nedrept: de la simple lipsuri materiale până la devalorizare și abandon. Simona are foarte multă experiență și am fost extrem de fericit că am găsit o metodă concretă prin care comunitatea Alfa să poată avea un impact real de acest Crăciun.

Asociaţia Ador Copiii este o organizaţie neguvernamentală, înfiinţată în 2004, care se află în prima linie a activismului în domeniul adopţiei interne, cu un număr de 120 de membri, familii adoptive, dar şi non-adoptatori, donatori. Organizaţia este autorizată ANPDCA şi are impact la nivel naţional, contribuind la dezvoltarea sistemului de adopţii oferind servicii eficiente, profesioniste şi inovatoare în beneficiul copiilor, al familiilor adoptive şi al persoanelor care doresc să adopte, în cadrul Centrului de Resurse pentru Adopție.

Simona facilitează adopțiile, încercând să găsească o casă și o familie pentru cei peste 60.000 de copii abandonați.
Acolo unde sunt problemele cele mai mari, este și cea mai mare nevoie de sprijin și încurajare!
Pe cine vom susține prin campania de crăciun a comunității alfa?
25 de copii aflați în situații sociale grele din familii sărace sau centre de plasament
20-25 de copii care vin din sistemul de protecție și au o stimă de sine foarte scăzută, pe care îi trimitem într-o tabără terapeutică și inspirațională
Copiii de azi vor fi liderii de mâine. Așa cum noi (copiii de ieri) începem să fim liderii de azi. Doar gândește-te la cât de bine ți-ar fi prins să ai parte de o îndrumare sănătoasă atunci când erai copil. Să primești ghidarea înțeleaptă și încurajările pe care la vârsta adultă le-ai primit din cărțile și materialele de dezvoltare personală sau de la un mentor. Acum avem șansa să oferim sprinjinul potrivit la momentul potrivit câtorva zeci de copii care sunt defavorizați!

Foarte important: acești copii nu au nevoie de milă! Și nici să fie făcuți eroi/martiri pentru simplul fapt că au de suferit!

În schimb, copiii ăștia au nevoie să fie tratați cu respect și demnitate, și să li se transmită mesaje de iubire și valorizare. Exact ca și mine, exact ca și tine, exact ca orice om din lumea asta! Iar cel mai mare cadou pe care îl putem oferi lor sunt resursele potrivite la momentul potrivit ca să poată evolua sănătos. Putem și vom face asta ca și comunitate!

Cu sprijinul potrivit si resursele potrivite, ei vor putea crea schimbări foarte mari în bine, oriunde îi va duce viața: fie la job, într-un alt oraș, într-o altă țară și, de ce nu, la nivel mondial.

Așadar, ce facem concret?
  • Donăm alimente de bază, nu dulciuri și pufuleți (toată lumea donează dulciuri).
  • Contribuim la strângerea fondurilor necesare pentru cazare, masă, ski pass, instructor, drum etc - pentru tabăra terapeutică - inspirațională a copiilor.
  • Din cauza traumei abandonului, pe care o au acești copii, tiparul taberelor organizate de Asociația Ador Copiii este diferit de celelalte - vin și părinții în tabără. Asta înseamnă conexiune de familie, boost de încredere și spirit de echipă. Toate acestea sunt sădite de către un psihoterapeut și de Simona, prin minisesiuni de coaching, terapie de familie și mesaj general inspirațional. Astfel, copiii pleacă din tabără cu transformarea lor interioară începută.
  • Pe lângă donații, eu voi merge în tabără ca să le vorbesc atât copiilor, cât și părinților.
  • Părinților le voi oferi și câteva unelte prin care să lucreze cu copiii mai departe, pentru a ne asigura că va fi ceva sustenabil și cu impact pe termen lung.
  • Această campanie nu va conține reduceri, dar 50% din profit va merge la acești copii;
  • Demnitatea umană este pe primul loc, nu vom face un circ în jurul lor cu presă și fotografii. Totul va fi discret, deoarece aceste acțiuni vor fi despre ei, nu despre noi.
  • Totuși, campania va fi una transparentă. Vom oferi dovezi că facem ce am promis cu banii - facturi, cumpărături și absolut tot ce se va întâmpla cu banii pentru această campanie.
  • Echipa Alfa va fi intermediarul dintre tine, cel care vei contribui, și Asociația Ador Copiii, care se va ocupa să ofere acestor copii cea mai tare experiență de până acum
Eu întotdeauna am vrut să îi ajut pe cei din jur, dar nu eram în stare nici să-i cumpăr o pereche de ghete mamei mele, deoarece eram ”varză”. Știți povestea, fără bani, fără vocație, depresiv și gras.

De abia când am reușit să mă ridic, să devin eu un om mai bun, am reușit să îi ajut pe cei din jur. Pe mama, apoi pe tata… prieteni care au fost alături de mine de când eram un puști.

De aceea spun, și repet că e foarte important ca fiecare om să își găsească locul, calea și vocația ca să poată apoi să dăruiască.

Așadar, te încurajez să îți alegi o carte sau un curs despre care simți că e pentru tine (sau pe care o poți oferi cadou unei alte persoane). De fiecare dată când vei citi acea carte vei știi că nu te-ai ajutat doar pe tine, ci și pe copiii despre care ți-am vorbit.

Hai să trăim Crăciunul așa cum este menit să fie: cu iubire și conexiune umană!
Ca să fie win-win, orice comandă peste 200 Lei va conține GRATUIT AUDIO-BOOK-URILE
Impulsul pentru vocația ta
Cartea ALFA 3 Mentor și Discipol
Acestea sunt înregistrate de către Mihaela Tatu, însumează
peste 30 de ore de conținut iar valoarea lor este de 200 de lei
Produse individuale
30%
Cartea Alfa Vol. III Mentor si Discipol
99,00 lei
30%
Arta Seductiei
99,00 lei
30%
Cartea Personalitate Alfa
99,00 lei
30%
Ghidul Personalitatii Alfa
79,00 lei
30%
Cartea Citius. Altius. Fortius
89,00 lei
30%
Cartile ALFA Vol. I-II
149,00 lei
30%
Cum sa il faci pe Cupidon animalul tau de companie
39,00 lei
30%
Cum sa iti gasesti un partener compatibil
59,00 lei
30%
Cum sa treci peste o despartire
59,00 lei
30%
Dezvoltare personala pentru cupluri
59,00 lei
30%
Cuplul ALFA
177,00 lei
30%
Drumul spre a deveni o Personalitate ALFA
197,00 lei
30%
Pachetul Fabrica de Bani
249,00 lei
30%
Cursul Fabrica de Bani 2
249,00 lei
30%
Pachetul Impulsul Pentru Vocatia Ta
199,00 lei
30%
Pachetul psihologia invingatorilor
389,00 lei
Cursuri
40%
Controlează-ți pofta de mâncare
600,00 lei
40%
Curs vocatia
500,00 lei
40%
Marea Iubire
1.172,00 lei
40%
Programul Fitransformer
868,00 lei
Pachete mixte
40%
Pachet Alfa 1 - Audiobook-uri - Relatii de cuplu
177,00 lei
40%
Pachet Alfa 2 - Relatii de cuplu
307,00 lei
40%
Pachet Alfa 3 - Relatii de cuplu
1.664,00 lei
40%
Pachet Alfa 4 - Fabrica de Bani 1+2
494,00 lei
40%
Pachet Alfa 5 - Cartile ALFA
406,00 lei
40%
Pachet Alfa 6 - Complet ALFA
692,00 lei
Anunță-i și pe prietenii tăi despre Campania de Crăciun, printr-un SHARE!