GHIDUL CAMPIONULUI LENEȘ PENTRU ABDOMEN PLAT ȘI SĂNĂTATE DE FIER - PROVOCAREA DE 12 SĂPTĂMÂNI

Înscrierile la Impulsul Fitness se închid miercuri 20.08.2014

15

zile

23

ore

06

min

48

sec

Costul cursului este de 179 Euro 125 Euro sau 555 RON (30% reducere)

Garanția rezultatelor

14 zile

Pentru că ne dorim clienți mulțumiți, îți oferim GARANȚIA REZULTATELOR!
Încearcă programul nostru timp de 14 zile și dacă nu se vede nici un rezultat pe cântar și la măsuratori, îți dăm banii înapoi!

CU CE ESTE IMPULSUL FITNESS DIFERIT?


În întreaga lume, industria fitness-ului şi a nutriţiei este în plină expansiune. În acelaşi timp, lumea suferă mai mult ca oricând de obezitate. Există o veriga lipsă, ceva dincolo de antrenamente şi nutriţie. Acea verigă lipsa este factorul ”ascuns” despre care nimeni nu vorbeşte pentru că nu ştie cum să îl rezolve. Se numeşte ”cauza emoţională şi spirituală a mâncatului”. Oamenii nu pot controla ce şi cum mănâncă, iar mintea lor inventează poveşti care să justifice un comportament inconştient distructiv.

În acest curs, pe lângă antrenori de top şi două tipuri de sport, cu greutăţi sau cu propria greutate, pe lângă o nutriţie care îţi asigură un abdomen plat şi o sănătate de fier, alimentaţie fără restricţii mari şi sustenabilă pe termen lung, fără diete, vreau să îţi ofer şi o transformare psihologică, emoţională şi spirituală. Odată cu corpul, vreau să îţi schimbi şi viaţa.

AI ACCES LA MATERIALE VIDEO, AUDIO ȘI PDF
AI ACCES PE VIAȚĂ LA PLATFORMĂ
IȚI POȚI MONITORIZA PROGRESUL
POȚI ACCESA CURSUL DE PE MOBIL

CUM FUNCȚIONEAZĂ IMPULSUL FITNESS?


După înscriere primești accesul pe platforma și începi cu lucrurile de baza. Îţi alegi antrenamentele, faci cumpărăturile pentru mâncarea necesară în această provocare, pregăteşti hainele de sport şi accesoriile. Odată pe săptămâna primeşti materiale din toate cele 6 module. Timp de 12 săptămâni vei urmări aceste materiale şi vei optimiza antrenamentul, mâncatul şi vei aveaparte de dezvoltare personală şi autocunoaştere intensă.

Îţi vei monitoriza progresul şi vei avea parte de un sistem care te va ţine pe drumul cel bun până la vară şi o comunitate de oameni care parcurg acelaşi drum cu tine.

Obiectivul este să fii în cea mai bună formă a ta fizică, psihică şi spirituală.

Primeşti lecţii video săptămânale din fiecare modul

În fiecare săptămână vei primi lecţii din fiecare din cele 6 module. Vei avea lecţiile video, mp3 şi suportul lor PDF. Vei putea urmări aceste materiale de pe PC, tabletă, laptop sau telefon. În cele 12 săptămâni vei îmbunătăţii permanent felul în care te antrenezi şi mănânci şi vei avea parte de o dezvoltare personală accelerată însoţită de schimbare fizică şi de imagine de sine.

Ai unelte pentru urmărirea progresului

Îţi vei putea ţine un jurnal alimentar şi sportiv şi odată pe săptămâna îţi vei introduce măsurătorile într-un sistem de pe platforma pentru a-i monitoriza progresul. Vei introduce kilogramele, măsurătorile cu centrimetrul şi te vei poza pentru a putea vedea diferenţele de la săptămână la săptămână. Acest lucru poate fi făcut privat sau public în funcţie de dorinţa ta.

Vom fi împreună în această provocare

Vom mânca împreună, ne vom măsură progresul împreună, ne vom susţine reciproc. Întreaga echipă a acestui curs a acceptat provocarea şi vom fi în acelaşi regim şi program cu tine, vom arăta ce mâncăm şi la ce ora, cum ne antrenăm şi vom înregistra progresul de la săptămână la săptămână. Fără scuze, fără jumătăţi de măsură, facem totul pentru ca să fim în cea mai bună formă.

CARE SUNT MODULELE LA IMPULSUL FITNESS?


Cele 6 module din cadrul acestui curs vin să ofere o soluţie unificată pentru a maximiza rezultatele. Pe lângă modulele de sport şi nutriţie, clasice şi necesare pentru abdomen plat şisănătate de fier, avem un modul de bucătărie cu prezentarea reţetelor care necesită minim de timp şi sunt foarte accesibile. Apoi, modulul despre cum să te ţii de treaba te va ajuta să fii mult mai motivat, productiv şi eficient. Modulul despre cauze emoţionale şi spirituale ale mâncatului vine să aducă o abordare total nouă asupra fitness-ului şi nutriţie, plecând de laideea că există cauze profunde ce îl impedică pe om să aibă rezultate, cauze ce trebuiesc deconspirate. La urmă, este un modul cu obstacolele pe care le-am întâmpinat în ultimii ani înlupta mea cu kilogramele, poftele şi lecţiile învăţate despre caracter şi personalitate în sala de sport şi în bătălia cu demonii interiori.

MODUL 1

CUM SĂ TE ȚII DE TREABĂ

Cu Pera Novacovici și Diana Stejereanu AFLA MAI MULTE DETALII

1

MODUL 2

SPORT

Cu Sorin Fritea și Doru Dorobaț AFLA MAI MULTE DETALII

2

MODUL 3

NUTRIȚIE

Cu Sorin Fritea AFLA MAI MULTE DETALII

3

Modul 1 - Cum să te ţii de treabă

Motivaţia şi entuziasmul pentru a porni focul

Cum să aplici cele 4 principii ale motivaţiei pentru a te asigura că indiferent ce se întâmplă, vei duce la bun sfârşit provocarea de 12 săptămâni.

Cum să eviţi ”paradoxul alagerilor” care s-a dovedit că îi împiedică pe oameni să ia decizii şi astfel fac cel mai rău lucru posibil: raman pasivi.

Cât anume dintr-un proiect te poţi baza pe motivaţie şi entuziasm, cum să foloseşti la maxim puterea entuziasmului şi ce să faci când acestea scad în intensitate, cum e normal.

Puterea voinţei în slujba ta

Cum să îţi redescoperi puterea voinţei, una dintre cele mai mari puteri umane şi cum să o pui în slujba obiectivelor tale.

Cum să elimini factorii care îţi consumă energia voinţei inutil câte puţin în fiecare zi şi astfel să îţi poţi folosi voinţă pentru lucrurile cele mai importante.

Cum să fii realist în propunerea obiectivelor astfel încât să le atingi, cum să măsori progresul şi cum să te reîncarci cu energie pozitivă când simţi că eşti la capătul puterilor.

Obiceiurile noi - cheia unei vieți noi.

Cum să nu cazi în capcana celor 3 mituri despre formarea de obiceiuri noi bune şi ruperea obiceiurilor proaste.

Care sunt etapele formării unui nou obicei şi cum să le implementezi începând cu provocarea de 12 săptămâni astfel încât să poţi apoi implementa orice obicei nou în viaţa ta fără teamă de eşec.

Cum să împaci dorinţele tale ascunse inconştiente, poftele şi toanele emoţionale cu ştiinţa formării de noi obiceiuri care să îţi facă succesul inevitabil.

Modul 2 - Totul despre sport

Antrenament cu greutăţi la sala (Fitness, bodybuilding)

Execuţia corectă a exerciţiilor ilustrată video şi text de Sorin Fritea.

Program de antrenament de 3 zile pe săptămână şi 4 de repaus pentru eficiență maximă cu efortul cel mai mic.

Cum să eviţi plafonarea şi stagnarea şi să înveţi lecţia autodepăşirii permanente.

Auto-monitorizarea prin notarea parametrilor cheie din antrenament ce asigura progresul de la săptămână la săptămână.

Antrenament cu greutatea proprie oriunde (Fitness urban)

Execuţia corectă exerciţiilor ilustrată de Doru Dorobăţ.

Program pentru începători în sport cu greutatea proprie (p-10) şi avansaţi (p-18).

Foi de evaluare zilnice pentru monitorizarea şi evaluarea progresului.

Execuţia corectă a încălzirii şi stretching-ului.

Cardio

Care sunt singurele două momente potrivite să alergi sau să faci orice altă activitate de ardere a grăsimii în timpul unei zile.

Cum să îmbini corect antrenamentul cardio cu antrenamentul de creştere musculară şi de ce creşterea musculară este aproape indispensabilă slăbitului.

Beneficiile alergatului în sănătate şi dobândirea unui abdomen plat comparativ cu alte exerciţii cardio.

Personalizare

Antrenamentele vor fi personalizate în funcţie de tipul somatic, pentru bărbaţi şi femei separat.

Indiferent de calea aleasă pentru sport, în sală sau cu greutatea proprie, un antrenament nu durează mai mult de 20-30 de minute.

Ambele tipuri de antrenament sunt împărţite în cadrul unei săptămâni pe grupe de muşchi pentru a asigura dezvoltarea armonioasă a întregului corp.

Aceste antrenamente au menirea că pe lângă slăbire, masă musculară şi rezistenţă, să îţi ofere o mentalitate şi atitudine de campion, o oportunitate unică de dezvoltare personală şi autocunoaştere.

Modul 3 - Totul despre nutriție

Slăbit şi pus masă musculară

Vei învaţă să îţi calculezi raportul corect zilnic de proteine, lipide, carbohidraţi, fibre şi totalul de calorii necesare pentru obţinerea rezultatului propus, fie că e slăbit, pus masămusculară sau ambele simultan.

Vei învaţa de unde să îţi iei necesarul caloric zilnic, cum să îl împărţi pe ore, câte mese pe zi sunt recomandate pentru un stil alimentar ce poate fi ţinut pentru tot restul vieţii, fărădiete şi restricţii mari ce pun presiune psihică pe tine.

Vei slabi fără diete, pastile, liposucţie, tăiatul stomacului şi alte nebunii ce atacă doar efectul şi nu cauza.

Vei învaţa cum să pui masă musculară dacă eşti de tip ectomorf fără să te îngraşi punând grăsime şi făcând burtă.

Un schelet alimentar ce poate fi personalizat

Scheletul alimentar, modelul, tiparul pe care îl vei primi este testat şi dă rezultate garantat pentru oameni normali precum şi sportivi de performanţă.

Cunoscând modelul poţi alege alimentele preferate pe care să le introduci în acest model astfel încât vei avea un meniu foarte personalizat în funcţie de gustul tău.

Vei afla ce ai de făcut în cazul în care eşti vegetarian sau ţii post pentru a-ţi atinge obiectivele propuse în provocarea noastră.

Perfomanţă energetică

Vei învaţa cum să îţi accelerezi metabolismul pentru a arde mai rapid caloriile pe care le-ai mâncat în timpul zilei, dacă doreşti să slăbeşti.

Vei învaţa cum să nu mai fii obosit niciodată în timpul zilei datorită amestecului incorect de alimente ce îngreunează digestia şi duc fluxul sanguin în stomac.

Combinarea acestui stil alimentar cu sportul îţi va creşte la cote foarte înalte energia şi tonusul psihic, puterea de concetrare şi performanţele intelectuale.

Vei avea parte de un caiet PDF în care să notezi orele şi componența meselor astfel încât să înveţi ce să scoţi şi ce să introduci de-a lungul celor 12 săptămâni în meniul tău pentru ca săîţi atingi rezultatul şi să ştim ce trebuie corectat.

Suplimente alimentare şi vitamine

Care sunt cele mai bune resurse de proteină de care putem avea parte şi care este modul ideal de consum.

Care sunt mineralele şi vitaminele absolut necesare pentru o sănătate de fier şi care sunt resursele alimentare şi supliementele indicate.

Care sunt perioadele anului cele mai bune pentru a face cure de vitaminizare şi cum se face o astfel de vitaminizare.

O harta completă a suplimentelor pentru sport ce au avizul Ministerului Sănătăţii şi sunt libere de orice substanţe ce pot fi considerate dopante.

MODUL 4

BUCĂTĂRIE

Cu Pera Novacovici, Andreea Papp, Diana Stejereanu și invitații AFLA MAI MULTE DETALII

4

MODUL 5

CAUZE SPIRITUALE ALE AFECȚIUNILOR ALIMENTARE

Cu Pera Novacovici, Andreea Papp și Alina Niță AFLA MAI MULTE DETALII

5

MODUL 6

DEPAȘIREA OBSTACOLELOR ÎN SLĂBIT, SPORT ȘI ALIMENTAȚIE

Cu Pera Novacovici AFLA MAI MULTE DETALII

6

Modul 4 - Bucătărie

Cumpărături

Cum să faci cumpărăturile pentru a te asigura că permanent ai la dispoziţie mâncarea corectă pentru atingerea obiectivelor propuse în această provocare.

Material filmat cu cumpărăturile la piaţă şi la supermarket.

Cum să citeşti etichetele de pe produsele alimentare ca să înţelegi dacă te ajută sau nu în provocare.

Cum să găseşti alimentele accesibile foarte uşor, cât mai aproape de locuinţa ta, pentru a depune un efort minim la cumparaturi.

Reţete

Vei avea parte de reţete preferate ale echipei noastre precum şi jurnalul alimentar personal al fiecăruia pe perioada de 12 săptămâni.

Vei vedea exemple de mic dejun, de dulciuri, de prânz, cine şi gustări care sunt foarte uşor de făcut pentru ca să economiseşti timp.

Cum să prepari salate foarte slabe caloric dar care au un gust ce poate rivaliza cu fastfood-ul (mie personal mi-au salvat viaţa).

Cum să gestionezi poftele atunci când ele apar pentru ca greşeală făcută să te afecteze minim în progresul tău.

Eficientă maximă

Unelte şi accesori utile în bucătărie care te vor ajută să respecţi programul propus.

Cum să te hrăneşti corect când ai o viaţă foarte ocupată şi eşti permanent pe fugă, sau nu ai posibilitatea să găteşti.

Cum arată alimentaţia unui sportiv de perfomanţă în perioada de pregătire pentru concurs.

Trucuri şi strategii pentru a te sătura mai repede, pentru a înlocui anumite alimente fără a simţi diferenţa, pentru a mânca porţii mai mici fără să simți şi multe altele inventate demâncăcioşi care s-au săturat să fie graşi.

Modul 5 - Cauze emoţionale şi spirituale ale mâncatului

Setea de întregire

Cum să scapi de senzaţia de gol interior pe care încerci să o umpli cu mâncare sau alte substanţe care te fac să devii dependent.

Cum să te reconectezi cu sursa ta interioară de energie, iubire şi putere pentru a nu mai căuta alinarea în medicamente cum sunt mâncarea, alcoolul, jocurile, drogurile.

Metode de relaxare şi liniştire a agitaţiei mentale, de regasirie a liniştii interioare.

Metode pentru a păşii pe calea omului superior, refacerea emoţională, regăsirea spirituală şi descoperirea comorii interioare.

Ce fac când am pofte

Cauzele emoţionale ale poftelor alimentare şi rezolvarea lor.

De ce a fi gras e o problema spirituală şi tipare ale consumatorilor emoţionali.

Rănile emoţionale din trecut ne fac să dezvoltăm tulburări alimentare specifice. Vei învaţă să le indentifici şi să le vindeci pentru totdeauna, astfel oferindu-ţi şansă unui transformărifizice și spirituale.

Legătura dintre iubire sau lipsa ei şi poftele alimentare.

Mâncatul emoţional

De ce metodele logice, puterea voinţei, pedepsele sau recompensele nu pot rezolva problema mâncatului emoţional şi ce anume funcţioneză cu adevărat.

Cum să faci o hartă a nevoilor tale, a fricilor şi dorinţelor pentru ca să poţi aborda problema mâncatului într-un mod care funcţionează.

Cum să nu mai rupi frigiderul noaptea după ce te-ai abţinut toată ziua şi ai făcut şi sport.

Tehnici folosite la Alcoolicii Anonimi pentru vindecarea dependenţei de alcool care funcţionează şi pentru dependenţele de mâncare.

Terapii alternative şi complementare

Cum să îţi reechilibrezi pancreasul pentru a scapă de nevoia excesivă de dulce.

Motivele emoţionale pentru care adolescenţii suferă de obezitate (abuz, neglijenţă, lipsa de iubire şi multe altele).

Cum poate frica de iubire şi relaţii să te facă supraponderal şi obez şi cum să scapi de această teamă şi să rupi legătura dintre mâncat şi frica această.

Cauza spirituală şi emoţională a hipotiroidismului şi vindecarea.

Modul 6 - Lupta lui Pera Novacovici

Lecţii despre dezvoltare personală şi caracter

Ne luptăm toată viaţa că să nu avem defectele părinţilor noştri şi ajungem ca ei. Te voi invăța cum să identifici defectele şi slăbiciunile tale care te trag în jos dar ne le poţi vedea singur la tine fără ajutor.

Cum m-a ajutat sportul să îmi iert părinţii, să îmi repar relaţia cu ei şi să devin un om mai bun în relaţionarea cu cei din jur (este o strategie universal valabilă).

Cum să scapi de fenomenul de automintire, când mintea inventează poveşti pentru a-ţi justifică comportamentele dăunătoare ce te fac un om fără rezultate.

Cum să îţi recapeţi puterea inconştientului tău şi să îl faci să lucreze în avantajul tău.

Lecţii despre sport

Cum să te autodepăşeşti permanent şi cum să iei lecţia autodepăşirii pentru a o aplica în toate domeniile vieţii într-un mod firesc şi natural.

Cum să gestionezi teamă de greutăţi mari şi exerciţii grele pentru a nu-ţi sabota progresul.

Cum să te comporţi atunci când eşti accidentat şi cum să te recuperezi într-un timp minim posibil.

Cum să îţi dai seama dacă durerile pe care le resimţi sunt fireşti, de la febra musculară sau suprasolicitare şi când e cazul să mergi la doctor.

Lecţii despre mâncare

Cel mai uşor mod de a te asigura că vei mânca fructe zilnic la orele corecte.

Ce să faci atunci când nu poţi să mănânci un prânz corect la o ora decentă fără să îţi afecteze obiectivele propuse în provocare.

Cum să înlocuieşti mâncarea proastă cu cea corectă cu diferenţe minime în plăcerea de a mânca.

Cum să îţi reeduci gustul pierdut pentru legume şi alimente sănătoase şi energizante şi cum să scapi de dependenţa de fast food, în special combinaţia letală dintre gras, dulce şi sărat.

Lecţii despre cauzele emoţionale ale mâncatului

Cum să îţi dai seama dacă eşti dependent de mâncare şi cum am descoperit soluţia pentru această dependenţă la alcoolicii anonimi.

De unde vine senzaţia de gol interior şi cum să umpli acest gol fără să apelezi la mâncare.

Cum să îţi gestionezi suferinţele sufleteşti şi emoţionale fără să apelezi la mâncare.

Cum să tratezi traumele trecutului astfel încât ele să nu se transforme în tulburări alimentare şi cum să gestionezi din punct de vedere psihologic lipsa de iubire, atenţie şi afecţiunepentru a nu scapă în mâncare.

DESCRIERE TRAINERI


Pentru o descriere amănunțită, click pe poza trainerului

Numele meu este Pera Novacovici și treaba mea este să coordonez o echipă de oameni extraordinari pentru ca tu să primești o valoare cât mai mare. Obiectivul meu este simplu. Vreau ca în vara 2014 să ai un abdomen plat și o sănătate de fier. În spatele acestei misiuni se ascund cateva lucruri subtile. Pentru a avea un abdomen plat și o sanatate de fier e nevoie să îți dezvolți niște trăsături de personalitate și caracter și astfel, la sfârșitul celor 12 săptămâni de muncă, beneficiile tale vor fi mult mai multe decât cele fizice.

Sunt un psiholog care și-a descoperit vocația la 22 de ani. De 11 ani misiunea mea este să dau oamenilor puterea lor pierdută sau oferită din naivitate altora. La 30 de ani aveam 90 de kilograme, nu făcusem sport în viața mea, aveam o burtă imensă și tocmai eram părăsit de iubita dupa 3 ani de relație. Am sunat-o pe singura mea prietenă, Andreea, care m-a trimis la Sorin, spunându-mi ”te aduc la antrenorul meu, Sorin, care te transformă garantat”.

Mai târziu în acel an mi-am băgăt pentru prima oară camașa în pantaloni și restul e o poveste despre atitudine și psihologie, dezvoltare personală sport și nutriție pe care urmează să o trăiești și tu. În acest material îi am în vedere și pe cei care sunt deja slabi și se chinuie să pună masă musculară (o minoritate neglijată de majoritatea materialelor de fitness și nutriție).

Numele meu este Andreea Papp și motivul pentru care sunt aici e pentru că sunt un psihoterapeut care știe importanța corpului fizic în întregul proces de dezvoltare personală. Eu însumi sunt o fanatică a sportului și a unei alimentații curate, deși uneori mai greșesc. Important e însă ca greșelile să fie facute atunci când prețul plătit pentru ele este cel mai mic. Pera m-a rugat să îl ajut în misiunea lui foarte importantă de a ajuta oamenii să slabească, să aibă abdomen plat, să pună masă musculară și să dobandescă o sanatate de fier.

Îl știu pe Pera din primul an de facultate și asa cum a menționat, eu am tras de el să slabească când avea 90 de kilograme, trimițându-l la Sorin. Și eu mă antrenez cu Sorin de ani de zile și practic sunt o familie mare care punem umărul pentru a oferi oamenilor cele mai bune unelte, strategii și povești inspiraționale pentru schimbarea și transformarea de care toți avem nevoie. Munca mea principală este să aduc la suprafață cauzele mai puțin vizibile ce ne fac să mâncăm emoțional și inconstient, să nu ne îngrijim corpul și să ne autosabotam. Rezolvând cauzele, efectele vor fi vizibile imediat.

Numele meu este Fritea Sorin (Lobo). Am absolvit Facultatea de Automatică din Timișoara în 1997, dar sportul e meseria mea. Practic bodybuilding-ul din 4 octombrie 1988, și am fost medaliat la toate concursurile de anvergură din România (Campionatul Național, Cupa României, Cupa Federației). Dețin titlurile de vicecampion al României la Culturism al categoriei 85 kg în anii 2010, 2011, 2012, și Titlul de Campion Absolut al României de Culturism Masters în 2012. Sunt în prezent student la Facultatea de Educație Fizică și Sport la Universitatea de Vest Timișoara.

Sunt de asemenea și Instructor Personal cu licența IFBB, trecând prin mâna mea de-a lungul anilor peste 200 de practicanți ai Fitness-ului. O parte importantă din munca mea este aceea de a împărtăși experiența mea acelora care au nevoie de o schimbare în bine în viața lor atât la nivel fizic cât și sufletesc. Oriunde v-ați afla, voi fi cu voi dacă vreți, vă voi învăța din ceea ce Dumnezeu m-a învățat. Vă îmbățisez.

Numele meu este Diana Stejereanu și pasiunea mea este fitness-ul si aerobicul. Dupa job-ul meu din timpul zilei am un al doilea job la sala de sport unde antrenez fetele în programe ce se numesc ”Get fit - abs and legs" și "Tone your body”.

Acum 4 ani eram într-o stare sufletească proastă și mâncam în cantități uriașe spre disperarea surorii mele care este nutriționist. Am ajuns din întâmplare la sală și nu am putut să mai renunț la starea de bine pe care o simți după un antrenament. Mi-am luat licența de instructor și astfel mi-am valorificat pasiunea.

Lui Pera i-a placut foarte mult ideea că două surori se completează atat de bine pe sport și nutriție și m-a rugat să îl ajut în proiectul lui, ”Ghidul campionului leneș pentru abdomen plat și sănătate de fier”. În acest curs îți voi arăta conceptul meu, ”Kilograme - , încredere +” și deasemenea voi încerca să te ghidez prin călătoria ta. Spor la treabă și atenție la ce mănânci.

Numele meu este Doru Dorobăț, sunt reprezentant în România al World Street Workout Federation și inițiatorul proiectului Fitness Urban Grup România. Fitness Urban este o mișcare socială care își propune să se extindă pe trei ramuri: promovarea sportului, (pe cât posibil în aer liber prin antrenamentele de grup, săptămânale, regulate, în aceeași locație și la aceeași oră pentru a creea o obișnuință și pentru a atrage noi oameni spre mișcare), dezvoltarea personală (vom organiza lunar seminarii și workshop-uri de informare asupra beneficiilor unui stil de viață echilibrat, prin alimentație sănătoasă, prin gândire pozitivă și bineînțeles prin activitate fizică constantă) și activități sociale (vom contribui la activități ale comunităților locale acolo unde va fi nevoie și vom simți că ne putem organiza pentru a da o mână de ajutor).

Am învățat din propria experientă ce înseamnă să îți reclădești viața, bucată cu bucată, printr-un program de autodisciplină și determinare. Acum vreau să ofer din experiența mea ceva care să facă diferența la dezvoltarea personală prin fitness urban a tinerilor ce provin din familii dezorganizate, fără o educație deosebită, dar cu dorința de a ajunge acolo unde vor, prin forțe proprii.

MARTURII ALE CURSANTILOR
CÂT COSTĂ?


COSTURI IMPULSUL FITNESS

E important să ştii că deşi valorile din dreapta sunt reale, şansele să le poţi lua separat şi să funcţioneze sunt foarte mici pentru că fiecare expert vine cu propria versiune despre ce funcţionează.

1500 Euro

VALOARE ESTIMATA PENTRU IMPULSUL FITNESS

Poţi verifică cu o simplă căutare pe google valorile din dreapta şi vei constată că acestea sunt costuri reale pentru o metodă unificată ce implică sport, nutriţie, hrană şi psihologie pentru următoarele 12 săptămâni. Nu uita că sunt valori medii, experții din Impulsul Fitness fiind de top.

179 Euro
125 Euro

CAT PLATESTI PENTRU IMPULSUL FITNESS

Aceasta e suma pe care o vei plăti pentru întregul curs Impulsul Fitness de 12 săptămâni. Realist, salvezi între 1000 şi 1500 de euro.

VREAU SĂ MĂ INSCRIU

CÂT COSTĂ ALTFEL?

Antrenor personal 300 de euro

Dacă alegi să lucrezi cu un antrenor personal timp de 3 luni de zile, costul mediu unui antrenor este 100 de euro pe lună, ceea ce face costul celor 12 săptămâni de 300 de euro.

Psiholog 240 de euro

Problemele emoţionale, suferinţele, lipsa de motivaţie, mâncatul compulsiv şi multe alte probleme care te pot opri din a avea rezultate pot fi rezolvate de un psiholog. Pentru a avea sprijinul unui psiholog timp de 12 săptămâni, la costul mediu de 100 de ron (20 de euro) pe şedinţă săptămânală ajungi la 240 de euro pentru provocarea de 12 săptămâni.

Nutriţionist360 de euro

Un program alimentar definit de un nutriţionist presupunând că doreşti să fii asistat pe parcursul celor 12 săptămâni, la un preţ mediu de 150 de ron ( 30 de euro) pe consultaţie te poate duce până în 360 de euro.

Investiţii fără rezultat timp de 12 săptămâniaprox. 700 de euro

Presupunând că te apuci singur de muncă, plăteşti abonament la sala de sport, cumperi suplimente şi mâncare precum şi materiale educaţionale, echipament sportiv şi toate lucrurile de carecrezi că ai nevoie şi nu ai rezultate, rişti să pierzi în medie 700 de euro în următoarele 12 săptămâni făcând lucruri ce nu funcţionează.

Înscrierile la Impulsul Fitness se închid miercuri 20.08.2014

15

zile

23

ore

06

min

48

sec

Costul cursului este de 179 Euro 125 Euro sau 555 RON (30% reducere)

Garanția rezultatelor

14 zile

Pentru că ne dorim clienți mulțumiți, îți oferim GARANȚIA REZULTATELOR!
Încearcă programul nostru timp de 14 zile și dacă nu se vede nici un rezultat pe cântar și la măsuratori, îți dăm banii înapoi!