Alfacamp Herculane
1- 5 noiembrie 2017
Reconectează-te, regrupează-te, relansează-te
Alfacamp Herculane Reconectează-te, regrupează-te, relansează-te
Alfa Camp 1 - 5 noiembrie, 5 zile pline de aventură. Numărul de locuri este limitat! Au mai rămas 40 20 locuri!
Tematica Alfa Camp-ului
Eliberează lupul din tine!
Când te plimbi suficient prin munți te vei găsi chiar pe tine. Vino în natură și reconectează-te cu natura, cu haita și în special cu tine însuți.
Mulți oameni, inclusiv eu, au impresia că trăiesc, până când au parte de experiențe care le arată că de fapt erau într-o stare de amorțire în cel mai bun caz, de adormire profundă, în cele mai multe cazuri, și o legumă, în cele mai rele dintre situații.
De 2 ani de zile mă aflu într-o misiune personală de căutare a unor răspunsuri la întrebări care mă frământă de când mă știu.
list.png
De ce alergăm după aparențele unui succes exterior în timp ce suferim enorm în interior?
list.png
Cum am ajuns să fim stresați în permanență și asta să fie normalitatea?
list.png
De ce ne amorțim simțurile cu substanțe și comportamente?
list.png
Când a devenit atât de greu să locuim în propriul nostru corp vlăguit de energie, umflat cu mâncare, alcool, droguri și substanțe de tot felul?
list.png
Ce impact au traumele noastre psihologice asupra vieții noastre, a relațiilor, a rezultatelor?
list.png
Ce ne învață bolile noastre, dependențele noastre, relațiile noastre eșuate? Care e mesajul de la ele și de la corpul nostru?
list.png
De ce a devenit atât de greu să fim conectați, fericiți și relaxați?
list.png
Cum putem să ne accesăm resursele reale, bogăția interioară pentru a putea genera și prosperitate materială?
s1-img1.png
La toate aceste întrebări, am găsit în sfârșit răspunsuri care să mă ajute în propria viață, și acum, văzând rezultatele extraordinare, sunt pregătit să împărtășesc cu cei interesați aceste descoperiri.
Psiho - neuro - imuno - endocrinologia
Este o știință foarte nouă, care ne spune că există o legătură foarte puternică între:
nr1.jpg
MINTEA ȘI EMOȚIILE NOASTRE
shape.png
nr2.jpg
SISTEMUL NOSTRU NERVOS
shape.png
nr3.jpg
SISTEMUL NOSTRU IMUNITAR
shape.png
nr4.jpg
SISTEMUL NOSTRU HORMONAL
Această știință spune ceea ce spuneau grecii acum 2500 de ani: nu poți separa mintea de corp.
După 2000 de ani în care corpul fizic a fost privit de către știința clasică precum un sistem de sine stătător, care trebuie luat organ cu organ - acum se face lumină și adevărul iese la iveală.
Emoțiile, corpul, sănătatea, fericirea, sufletul - toate sunt un singur sistem.
Neglijând un aspect, sunt afectate toate celelalte.
Rebeli și nonconformiști
s1-img1.png
Am tot vorbit despre rebeli și nonconformiști care se trezesc și văd în jur că „normalitatea” a devenit o boală.
list.png
Normalitatea datoriilor la bănci
list.png
Normalitatea mâncării proaste și a obezității
list.png
Normalitatea unei societăți, în care 2 din 3 magazine sunt case de pariuri, shaormerii și farmacii
list.png
Normalitatea fugii de realitate cu ajutorul dependențelor
list.png
Normalitatea nefericirii în relații și a unei singurătăți ce nu mai are explicații
list.png
Normalitatea ruperii de natură și de propriul suflet
Această normalitate o las tuturor celor care își doresc să o îmbrățiseze.
Eu vreau o anormalitate și un nonconformism care să îmi aducă inversul acestei normalități.
De la înființarea blogului, în august 2005, am luptat pentru acest lucru, însă niciodată până acum nu a fost atât de clară și evidentă diferența dintre două lumi pe care le trăim chiar în acest moment, simultan.
Există oameni cu relații fericite ce se bucură de viață și există oameni ce stau de zeci de ani în relații toxice ce i-au distrus.
Există oameni liberi din punct de vedere financiar ce își trăiesc viața la maxim, și există oameni prizonieri ai ratelor la bănci, ai datoriilor la cămătari și a unor joburi ce nu mai oferă decât subzistență și supraviețuire.
Există oameni cu vocație, îndrăgostiți de fiecare zi, și există oameni dependenți ce nu mai suportă să trăiască în propriul corp distrus, bolnav cronic și permanent stresat, iar singura alinare e paharul de alcool, drogul, mâncarea sau orice formă de substanță sau comportament ce oferă alinare temporară sau uitare.
Dar cauza? Unde este cauza?
În alergarea noastră permanentă să cosmetizăm aparențele, să facem impresie bună pe Facebook sau Instagram, tratăm simptome și nu cauze.
Eu sunt aici de 14 ani și nu am să fac niciun pas înapoi, oricât de plictisitor, enervant sau repetitiv sunt.
SUFLETUL TĂU E CAUZA
Sau mai degrabă lipsa lui în propria ta viață.
Te-ai deconectat de propriul suflet, de comoara ta interioară.
Succesul pe care îl ai, comportamentele tale, substanțele pe care le iei care-ți cauzează dependență nu-ți vor aduce fericirea. Împlinirea și liniștea sufletească își găsesc leacul în altă parte. E momentul să vorbești cu mine.
s1-img2.png
Vino și tu în cea mai tare aventură Alfa!
Alfa Camp 1 - 5 noiembrie, 5 zile pline de aventură. Numărul de locuri este limitat! Au mai rămas 40 20 locuri!
Invită-ți prietenii la cea mai tare aventură Alfa!
Caută-ne pe noi, cei din Tribul Alfa, care știm că aventura cea mai mare a vieții începe în interior, niciodată în exterior.
Sufletul nostru e plin de lumină și întuneric. Dacă ar fi doar lumina, toată lumea ar face această călătorie interioară, însă știm că acolo se află demonii noștri de care nu putem să fugim, indiferent unde ne aflăm, oricât de mult ne-ar iubi cei din jur, oricâți bani avem, oricâte substanțe consumăm.
Ei sunt acolo și așteaptă fiecare alunecare a noastră pentru a ne pedepsi că i-am uitat, i-am neglijat și am încercat să îi îngropăm.
Opusul adicției e conexiunea
Ne-am deconectat de 4 lucruri foarte importante: sufletul nostru, oamenii din jur, natura si divinitatea
Și astfel, golul interior se cere umplut, iar societatea capitalistă nu vrea să umpli golul interior, pentru că apoi vei cumpăra mai puțin de la mall, din farmacii, vei juca mai puțin la jocuri de noroc, vei consuma mai puține substanțe.
Cum am putea să ne vindecăm de adevărata boală când am uitat că avem un suflet ce își cere drepturile? Și pentru că ne-am uitat sufletul, nu mai putem să fim autentici.
În cuvinte mai simple, ne vindem autenticitatea pentru atașamentul și iubirea celor din jur.
Emoțiile noastre reale sunt împinse în jos, înghițite și se întorc împotriva noastră cu furie. Dacă nu dai afară, împingi înăuntru. Depresia semnifică ”împingerea în jos” a trăirilor noastre reale. Și pentru mulți oameni, prețul plătit pentru ”a fi plăcut” și ”a nu supăra și dezamăgi” este cancerul, boala cronică și dependența.
Iar acestea sunt ultimul strigăt de ajutor al sufletului, prin corpul nostru fizic, care ne îndeamnă să devenim ceea ce suntem cu adevărat, autentici în gând, vorbă și faptă.
De aceea, foarte mulți supraviețuitori ai acestor boli grave și a dependențelor vor spune că experiența suferinței a fost un profesor extraordinar care i-a învățat să se regăsească și să renască.
Titlul primei mele cărți a fost Personalitate alfa - descoperă comoara ascunsă din tine tocmai pentru că știam un adevăr profund: că toți putem să fim stăpânii, regii și reginele realității noastre, liderii Alfa pe teritoriul nostru DACĂ accesăm această comoară interioară și ne antrenăm permanent pentru a evolua și a fi mai buni.
După toate cărțile, cursurile, articolele și evenimentele făcute am simțit o chemare nouă, o foame în mine, dar și în sânul comunității noastre. Lipsea ceva. Și acel ceva era o comunitate cum nu a existat niciodată până acum.
list.png
O comunitate în care cooperarea să ia locul competiției.
list.png
O comunitate în care să fie recunoscută măreția, demnitatea și adevărul fiecărui om pentru că toți suntem deținători ai comorii interioare.
list.png
O comunitate în care să nu mai existe judecata altuia pentru ce crede, ce simte, ce își dorește, ce greșeli a făcut și ce defecte are, ci judecata să fie înlocuită cu încurajarea, acceptarea și iubirea pe care majoritatea dintre noi nu le-am primit de-a lungul vieții nici măcar din partea familiilor biologice, și după care tânjim atât de mult.
list.png
O comunitate în care oamenii să știe că au un suflet și să îl onoreze, în care materialismul este o parte importantă a vieții, însă în același timp este înțeles faptul că a fi bogat material este o consecință și urmare a faptului că ai devenit bogat mental, spiritual și emoțional.
list.png
O comunitate în care să simți că faci parte dintr-o mare familie în adevăratul sens al cuvântului.
s5-img1.png
Iar acest tip de comunitate, acest cerc al încrederii, nu poate exista fără a repune psihologia, spiritualitatea și educația acolo unde le este locul: prioritatea numărul 1 în viața noastră.
Golul interior
La rădăcina fiecărei dependențe este un gol interior bazat pe o frică permanentă. Foarte mulți dintre noi avem acest tipar comportamental.
Încercăm, total ineficient, să umplem gaura neagră spirituală din noi, golul din centrul ființei noastre unde am pierdut legătura cu sufletul nostru. Incercam sa umplem golul cu substante, cumparaturi, cu evadari mici si dese din care ne intoarcem tot mai nesatisfacuti.
Felul nostru consumerist de a fi, acțiunile și imaginea de sine spre care aspirăm nu fac decât să adâncească și mărească acest gol interior.
Misiunea tribului Alfa
După ce în ultimii 20 de ani am trecut prin 8 vicii diferite care au devenit dependențe mai scurte sau mai lungi ca durată, cost și suferință, după ce am trăit aproape întreaga mea viață stresat, cu dereglări de sănătate, cu o piele sensibilă afectată de infecții sau erupții, am ajuns la capătul călătoriei.
Am alergat primul meu triatlon, am urcat pe Kilimanjaro la 5895 m și am înțeles că singura cale este să reînvăț să trăiesc din nou în corpul meu (asta dacă am știut vreodată) în mod natural, fără substanțe sau comportamente care să mă facă să fug de propriile stări interioare.
Și astfel, una din direcțiile în care pornește comunitatea noastră este reconectarea.
nr1.jpg
CU PROPRIUL SUFLET
shape.png
nr2.jpg
CU NATURA
shape.png
nr3.jpg
CU OAMENI DIN JUR
shape.png
nr4.jpg
CU DIVINITATEA
Și pentru asta, primul eveniment din noua serie de Alfacampuri în care va fi pus accent puternic pe corpul fizic, pe activitatea în natură și pe reconectare.
Împreună cu oameni extraordinari de la care vom învăța împreună, sprijinindu-ne ca o comunitate, o familie, pășim într-o nouă eră.
Ce este acest Alfa Camp?
Din punct de vedere logistic, tot ce trebuie tu să faci este să ajungi la Pensiunea Magic, Băile Herculane (poti face asta cu masina personala sau cu trenul). De acolo ne vom grupa și vom merge împreună la toate activitățile.
s7-img1
Pensiunea Magic*** – Str. Trandafirilor 72 – Băile Herculane
Alfa Camp-ul a fost creat în urma viziunii și dorinței mele, cu scopul de a declanșa o schimbare de mentalitate, o conștientizare în masă a realității pe care o poate schimba fiecare dintre noi. Este cel mai puternic eveniment, cu rezultatele cele mai semnificative, dintre toate evenimentele pe care le susțin. Imaginează-ți cum e să fii înconjurat de 30-40 de oameni care împărtășesc aceleași valori ca și tine. Să ai alături oameni optimiști, entuziaști, care abia așteaptă să cunoască pe cineva ca și ei, care gândește și simte la fel. Se spune că „cine se-aseamănă, se adună”, iar în Alfa Camp vei simți cu adevărat ce înseamnă să fii într-un alt fel de familie.
Al doilea mare beneficiu este că mergând în natură, în mod automat multe dintre măștile noastre sociale cad jos. Dacă acasă ne purtăm într-un fel, știm cu toții că în excursii parcă ceva se schimbă. Analizând fenomenul, mi-am dat seama că această combinație dintre natură și oameni de calitate ajută ca fiecare să își dea voie să se exprime într-un mod foarte autentic.
Mulți oameni ne spun că în aceste zile de Alfa Camp și-au privit întreaga viață de la distanță, ca observatori și și-au dat seama exact ce au de făcut când se vor întoarce. Uneori e nevoie să te rupi de mediul tău de zi cu zi pentru a vedea lucrurile cu alți ochi.
Al treilea beneficiu este că vei cunoaște întreaga echipă Personalitate Alfa și vom face în fiecare zi activități de dezvoltare personală.
Al patrulea mare beneficiu sunt activitățile outdoor pe care le facem pentru a ieși din zona de confort și destindere. În Alfa Camp-ul acesta facem ture, cățărări, jocuri de team building și lecții de supraviețuire.
Găsește lupul din interiorul tău!
s7-map.png
Alfa Camp are patru tipuri de activități distincte:
nr1.jpg
Dezvoltare personală
(seminar, jocuri experiențiale)
shape.png
nr2.jpg
Activitățile sportive în natură
(Ture, Cățărat, Fitness)
shape.png
nr3.jpg
Socializare
(networking, jocuri de team building)
shape.png
nr4.jpg
Distracția
(party, jocuri)
Alfa Camp 1 - 5 noiembrie, 5 zile pline de aventură. Numărul de locuri este limitat! Au mai rămas 40 20 locuri!
Invită-ți prietenii la cea mai tare aventură Alfa!
Ce este inclus în prețul biletului?
Din punct de vedere logistic, tot ce trebuie tu să faci este să ajungi la Pensiunea Magic, Băile Herculane (poti face asta cu masina personala sau cu trenul). De acolo ne vom grupa și vom merge împreună la toate activitățile.
list.png
3 seminarii în trei zile diferite despre autenticitate, rebeliune și vindecarea de dependențe
list.png
Cazare 4 nopți, cu mic dejun, prânz și cină la Pensiunea Magic
list.png
Ture, excursii, cățărat și lecții de supraviețuire
Biletul costă 399 Euro și te înscrii completând formularul de mai jos.
Apoi, tot ce ai de făcut este să ajungi în Băile Herculane, la Pensiunea Magic în 1 noiembrie, iar restul va fi doar o experiență pe care o vei ține minte toată viața ta.
Așadar, Alfa Camp 1 - 5 noiembrie, 5 zile pline de aventură.
Numărul de locuri este limitat!
s9-img1.png
s9-img2.png
Program Alfa Camp Herculane
Ziua 1 - 1 noiembrie
Tură în Cheile Țîșnei (e mai scurtă și foarte bună pentru a face cunoștință cu locurile), fiind prima zi.
Ziua 2 - 2 noiembrie
Tură pe Domogled cu lecții de supraviețuire de la Alex. (6 ore)
Ziua 3 - 3 noiembrie
Cățărat, jocuri și activități fizice + seminar de fitness. (3 ore)
Ziua 4 - 4 noiembrie
Tură în crovuri (7 ore) și foc de tabără.
Ziua 5 - 5 noiembrie
Tură la satul Ineleț. (4 ore - opțională)
*Am luat în considerare timpul și diferența de nivel. În principiu cam oricine ar putea să le facă.
Înscrie-te acum, completând formularul de mai jos.
Nume și prenume *

Adresă de email *

Număr de telefon *

Orașul din care vii
Mențiuni suplimentare
Vei primi un email cu toate amănuntele din partea mea.
Invită-ți prietenii la cea mai tare aventură Alfa!