CEA MAI MARE COMUNITATE DEDICATĂ

DEZVOLTĂRII PERSONALE DIN ROMÂNIA

O colecție uriașă de materiale gratuite dedicate celor mai urgente probleme umane, cu pași de acțiune și soluții concrete

Acest site este cuprinsul muncii mele de o viață.

  • Aici scriu articole despre dragoste, bani, vocație și orice altceva e de actualitate sau mi se pare important, pentru mine și pentru tine
  • Jumătate din munca mea o ofer gratuit aici în articole și pe e-mail la abonații mei
  • Materiale informative care să te ghideze prin cursa de obstacole de zi cu zi.

Majoritatea îmi știți povestea: am crescut fără tată și fără bani și m-am luptat cu o grămadă de obstacole. Nu e chiar cea mai tragică poveste pe care ați auzit-o dar a fost greu și deprimant și părea totul fără scăpare.

După ce am început călătoria prin lumea dezvoltării personale totul a început să se schimbe în bine. Să mă înțelegi clar, eu aplicam încet tehnicile despre care citeam și strategiile celor mai experimentați decât mine și viața mea se îmbunătățea simțitor.

Când aveam o problemă, citeam despre ea și posibile rezolvări și apoi lucram. Lucram, lucram lucram. Și cât de satisfăcător este să te ridici din noroi și să vezi că viața ta merge pe o cale frumoasă, și că în fiecare zi e mai bine decât ieri.

Așa a luat naștere blogul, scriu despre cum să-ți faci viața mai bogată: material și spiritual

Scriu despre vocație, sex, iubire adevărată, bani, sport și dietă.

Sunt psiholog și scriitor, dar expertiza mea cea mai importantă este că am învățat și experimentat tot ce mi s-a părut mai dificil. Niciun obstacol nu a fost prea mare ca să-l încerc, și nu ar trebui să fie nici pentru tine.

img

Care este misiunea ta pe pământ?

Până te gândești la asta, îți voi spune misiunea mea. Adică vocația mea și în general ce mă face să mă trezesc dimineața un pic mai devreme și un pic mai bine dispus:

Eu vreau să ajut oameni

Sună vag și ceva ce ar spune un politician (lucru foarte indezirabil în momentul în care scriu acest text). Dar este complet adevărat.

De aia sunt psiholog. De mulți ani ajut oamenii. Dacă ies cu un prieten la bere, în câtva timp ajungem să vorbim despre probleme profunde și să căutăm soluții. Dacă pun mâna pe o carte de beletristică încep să diagnostichez personajele.

Dacă citesc o carte despre afaceri, relații sau nutriție, fac ce fac și ajung să leg informațiile între ele pentru a genera strategii aplicabile pentru o dezvoltare TOTALĂ a individului.

Misiunea ALFA

Personalitate Alfa este o comunitate de oameni dedicați evoluției. Oameni buni care vor deveni extraordinari.

Personalitate Alfa este locul unde construim o masă critică de oameni puternici și echilibrați care se folosesc de trăsăturile lor unice pentru a evolua din toate punctele de vedere.

img 12

Ani de psihologie

img 130.000

membri ai comunității

img 38

cărți și cursuri

img 1

căsnicie fericită

Newsletter Personalitate Alfa

Introdu-ți adresa principală de mail, și începe-ți călătoria spre a deveni o Personalitate Alfa.

* Abonandu-te la newsletter-ul nostru esti de acord cu termenii si conditiile. Te poti dezabona oricand!