cea mai mare comunitate dedicată
dezvoltării personale din România

O colecție uriașă de materiale gratuite dedicate celor mai urgente probleme umane, cu pași de acțiune și soluții concrete

Acest site este cuprinsul muncii mele de o viață

Majoritatea îmi știți povestea: am crescut fără tată și fără bani și m-am luptat cu o grămadă de obstacole. Nu e chiar cea mai tragică poveste pe care ați auzit-o dar a fost greu și deprimant și părea totul fără scăpare.

După ce am început călătoria prin lumea dezvoltării personale totul a început să se schimbe în bine. Să mă înțelegi clar, eu aplicam încet tehnicile despre care citeam și strategiile celor mai experimentați decât mine și viața mea se îmbunătățea simțitor.

Când aveam o problemă, citeam despre ea și posibile rezolvări și apoi lucram. Lucram, lucram lucram. Și cât de satisfăcător este să te ridici din noroi și să vezi că viața ta merge pe o cale frumoasă, și că în fiecare zi e mai bine decât ieri.

Așa a luat naștere blogul, scriu despre cum să-ți faci viața mai bogată: material și spiritual.

Scriu despre vocație, sex, iubire adevărată, bani, sport și dietă.

Sunt psiholog și scriitor, dar expertiza mea cea mai importantă este că am învățat și experimentat tot ce mi s-a părut mai dificil. Niciun obstacol nu a fost prea mare ca să-l încerc, și nu ar trebui să fie nici pentru tine.

12

Ani de psihologie

130.000

membri ai comunitatii

38

carti si cursuri

1

casnicie fericita

Care este misiunea ta pe pământ?

Până te gândești la asta, îți voi spune misiunea mea. Adică vocația mea și în general ce mă face să mă trezesc dimineața un pic mai devreme și un pic mai bine dispus:

Eu vreau sa ajut oameni

Sună vag și ceva ce ar spune un politician (lucru foarte indezirabil în momentul în care scriu acest text). Dar este complet adevărat.

De aia sunt psiholog. De mulți ani ajut oamenii. Dacă ies cu un prieten la bere, în câtva timp ajungem să vorbim despre probleme profunde și să căutăm soluții. Dacă pun mâna pe o carte de beletristică încep să diagnostichez personajele.

Dacă citesc o carte despre afaceri, relații sau nutriție, fac ce fac și ajung să leg informațiile între ele pentru a genera strategii aplicabile pentru o dezvoltare TOTALĂ a individului.

Misiunea ALFA

Personalitate Alfa este o comunitate de oameni dedicați evoluției. Oameni buni care vor deveni extraordinari.

Personalitate Alfa este locul unde construim o masă critică de oameni puternici și echilibrați care se folosesc de trăsăturile lor unice pentru a evolua din toate punctele de vedere.

MISIUNEA ALFA

Profită de resursele de dezvoltare personală pe care le-am pregătit timp de 10 ani!

Vezi ce spun alții despre Comunitatea Personalitate Alfa

“Pera, JOS PĂLĂRIA pentru carte. Este bestială! Ai spus tot ceea ce nimeni nu spune. Felicitări din inimă!”

Nina Elena Paraschivescu

„Citesc foarte multe cărți de dezvoltare personală și fiecare dintre ele îmi schimbă viața în bine într-un mod gradual. Dar această carte îți schimbă viață instant! E o trezire a sinelui atât la realitatea interioară, cât și la cea exterioară. M-am găsit scriind despre proprii demoni interiori și am început să-mi văd viața dintr-o perspectivă complet nouă – una mai evoluată. Dacă ar exista premiul Pulitzer sau Nobel pentru o combinație armonioasă între deschidere față de cititor, autenticitate, un mod captivant de prezentare, umor situațional, profunzime și emoții intense, cartea aceasta l-ar fi câștigat fără probleme. Dacă te-ai îndoit vreodată că viața ta se poate schimba pornind din interior, cartea aceasta este pentru tine ceea ce a fost coasta străpunsă pentru Toma necredinciosul.”

Leo Burcă autor al cărții „Jurnalul Tânărului De Succes” www.leoburca.com

”Noua carte a lui Pera, Mentor și discipol vine să răspundă unei mari nevoi pe care o observ în societatea Românească. Lucrez de ani de zile în sesiuni 1 la 1 cu oamenii și problemele lor de relaționare cu parteneri de cuplu, problemele de sănătate psihică și legate de carieră, ocupă cel mai mult spațiu în munca pe care o facem. Oamenii ajung de multe ori la vârsta adultă neavând cele mai elementare abilități de comunicare, autocontrol emoțional sau mental și asta duce la o serie de probleme ce adâncesc drame, depresii și suferințe ce ar putea fi evitate dacă fundația ar fi pusă timpuriu. Aici observ că primul set de abilități de personalitate din cartea Mentor și discipol au un rol foarte important pentru că vin să răspundă exact acestor lipsuri din educația oamenilor. Al doilea set de abilități se referă la abilitățile atât de necesare pentru a putea lucra cu noi înșine și cu cei din jur. Pera vorbește despre abilități de mentoring, psihoterapie, vorbit în public, sau cele de marketing și vânzări, abilități de care e atat de mare nevoie pentru orice om care își dorește să aibă o voce și să se exprime pe sine. Abilitățile de autocunoastere sunt un factor decisiv pentru alegerile pe care le facem în viață și comportamentele noastre. Alegerea cu succes a unui partener compatibil de viață, sau a unei cariere precum și a unui stil de viață este strâns legată de cât de bine ne cunoaștem pe noi, tiparul nostru de personalitate, valorile noastre. Este un nivel mai profund de dezvoltare personală ce lucrează cu cele mai intime conținuturi ale minții și sufletului uman mă bucur enorm că aceste lucruri sunt adresate în această carte care completează un tablou al unei ființe umane întregi.”

Dr. Ursula Sandner – Managing Director, Life-coach la Sandner Mind Consulting

Mulțumesc că te-ai abonat!

Verifică inboxul, te așteaptă primele materiale acolo.